Ο Τσίπρας στο NBC

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ο Τσίπρας στο NBC

Δημοσίευση από ArELa »

Eπίκαιρο... και φρέσκο απ'το φούρνο μου :P

.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: Ο Τσίπρας στο NBC

Δημοσίευση από Hlios »

Στηρίζω την προσπάθεια του.

Θέλω δεν θέλω,
την έχω απόλυτα ανάγκη
όπως και όλοι όσοι επηρεάστηκαν αρνητικά από την κρίση.

Εκείνοι όπου πλούτισαν εκμεταλλευόμενοι πουλημένες κυβερνήσεις σε βάρος του κοσμάκη,
μπορούν να διαφωνούν και να προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο/τον φόβο/τον φόβο,
όσο θέλουν και μπορούν.

Μόνο που αυτή την φορά τον έλεγχο των πράξεων μου έχει η πείνα και η ανάγκη
και όχι κάποια πλασματική ανησυχία (βολική για κάποιους).
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

Ο κόσμος πεινάει, δεν φοβάται.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Δεν είναι μόνο η πείνα, είναι γενικότερα η απέκδυση κάθε ίχνους αξιοπρέπειας και αξίας στην ανθρώπινη υπόσταση, όταν επιβάλλεται αυτή η εξαθλίωση.

Καλά το πάει ο Τσίπρας προς το παρόν, αν και κατ'εμέ (το άκουσα απ'τον Καζάκη και είχε δίκιο) θα έπρεπε να απαιτήσει χωρίς περιστροφές και με απόλυτο ύφος, να μην προχωράει η παρούσα δοτή και προσωρινή κυβέρνηση σε περαιτέρω μέτρα. Ούτε καν σε αποστολή των φορολογικών δηλώσεων, μέχρι να εκλεγεί ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση σ'αυτόν τον τόπο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

Με τον όρο «πείνα» περικλείω όλα αυτά που λες και ακόμα περισσότερα.
Η λέξη εκφράζει ευρύτερα την έλλειψη απαραίτητων προϋποθέσεων για μια φυσιολογική ζωή.
:thumb:
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos »

Θεωρώ πως αξίζει μια ευκαιρία...Τριάντα χρόνια πελατειακό Κράτος με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,αυτά πρέπει να κοπούν σπαθί.Αυτά τα δυο πρότυπα που πλασαρίστηκαν ως τα μόνα που μπορούν να πάνε την έννοια του Κράτους σε άλλο επίπεδο προς όφελος του συνόλου,ήταν εξ αρχής σάπια και ψεύτικα..Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό,το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι ο τρόπος σκέψης του κάθε πολίτη,πρώτα το σύνολο και μετά ο πολίτης...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner »

Στηριζω κι εγω. σορυ καρυπη :p :loco:
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako »

Δεν θελω να δωσω, καμια ευκαιρια, σε κανεναν που λεει αναδιαπραγματευση.
Δεν θελω μνημονια και φουμαρα.Που θα βρουμε λεφτα ρωτανε,για καλυψουμε το ελλειμμα.
Οι δημοσιοι υπαλληλοι θα ζησουν φτωχια ετσι κιαλλιως.Τα εργασιακα κεκτημενα τελειωσαν για ολους με αυτην την πολιτικη.Στον ιδιωτικο τομεα θανατος,ειτε εισαι αφεντικο ειτε υπαλληλος.
Θα γυρισει το δημοσιο στις τρεις και εξηντα, ετσι για να μην εχεις ονειρο να γινεις.
Δραχμη και σκληρη δουλεια για ολους.Τερμα η λουφα και το βολεμα.
Θα ασκησουμε πολιτικη Ελλαδας και οχι Βρυξελλων.
Μονοι μας θα σωθουμε, μην εχετε αυταπατες.
Ποια αναρχη χρεωκοπια,ειμασταν χρεωκοπημενοι ουσιαστικα.Δεν σαπισε το Πασοκ μονο.Ειμασταν πολλοι,
σε σηψη χρονια τωρα.Εχουμε τη νεα γενια, να παραδειγματιστει απο τα λαθη μας.
Αυτα προς το παρον.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

Αυτή την στιγμή, υπό αυτές τις συνθήκες είναι ο μόνος από τον οποίο μπορούμε να περιμένουμε κάτι.
Θα δείξει με την στάση του την αποτελεσματικότητα του.

Μακάρι να βρει την Ευρώπη ελαστική.
Αν και νομίζω ότι η Ευρώπη έχει πολλά περιθώρια για να κάνει βήματα πίσω
αν κρίνω ότι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν δέχτηκε καθόλου πιέσεις.

Οι προδότες δεν διαπραγματεύτηκαν κανένα μέτρο,
αποδέχονταν με ευκολία όλους τους φρικτούς ορούς που έθετε για το καλό μας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner »

θα του εδινα μια ευκαιρια ρεαλιστικα.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion »

ostraka sos έγραψε:Δεν θελω να δωσω, καμια ευκαιρια, σε κανεναν που λεει αναδιαπραγματευση.
Δεν θελω μνημονια και φουμαρα.Που θα βρουμε λεφτα ρωτανε,για καλυψουμε το ελλειμμα.
Οι δημοσιοι υπαλληλοι θα ζησουν φτωχια ετσι κιαλλιως.Τα εργασιακα κεκτημενα τελειωσαν για ολους με αυτην την πολιτικη.Στον ιδιωτικο τομεα θανατος,ειτε εισαι αφεντικο ειτε υπαλληλος.
Θα γυρισει το δημοσιο στις τρεις και εξηντα, ετσι για να μην εχεις ονειρο να γινεις.
Δραχμη και σκληρη δουλεια για ολους.Τερμα η λουφα και το βολεμα.
Θα ασκησουμε πολιτικη Ελλαδας και οχι Βρυξελλων.
Μονοι μας θα σωθουμε, μην εχετε αυταπατες.
Ποια αναρχη χρεωκοπια,ειμασταν χρεωκοπημενοι ουσιαστικα.Δεν σαπισε το Πασοκ μονο.Ειμασταν πολλοι,
σε σηψη χρονια τωρα.Εχουμε τη νεα γενια, να παραδειγματιστει απο τα λαθη μας.
Αυτα προς το παρον.
Και εγώ μαζί σου! :thumb:
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Μια τελευταία δημοσκόπηση σε δείγμα χιλίων και κάτι ανθρώπων μέσα στην Αττική, δίνει 28% στον Τσίπρα, 12 και κάτι στη ΝΔ, 7 και κάτι στο ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑΟΣ δεν περνάει, η Ντόρα δεν περνάει, η ΧΑ έχασε ποσοστό, ο Καμμένος κέρδισε κάτι (παρά τον αποκλεισμό του ιδιου από τα ΜΜΕ) το ΚΚΕ καταποντίζεται κι αυτό, μπαίνουν οι οικολόγοι :banghead: ο Μάνος ανύπαρκτος, ο Κουβέλης ψιλοέχασε κι αυτός κλπ κλπ.

Το θέμα δεν είναι τι μας αρέσει και τι μας εκφράζει πραγματικά εδώ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που θα μας κάλυπτε κανονικά για μια πιο ανθρώπινη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Οπότε πάμε στο ποιος είναι ο λιγότερο δουλικός. Σ'όποιους δεν αρέσει ο Τσίπρας, ας κάτσουν να σκεφτούν αν θέλουν αντί αυτού, να ξαναπάρει την εξουσία κάποιος από τους δύο δούλους-υποτελείς των δανειστών. Γιατί άλλες επιλογές για κυβέρνηση αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, εκτός αν έχει κανένας την αυταπάτη ότι μπορεί ν'ανέβει το ΚΚΕ, η ΧΑ ή κάποιος άλλος που θεωρούμε κατεστημένη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό.

Οι επιθέσεις ΟΛΩΝ των κομμάτων προς Τσίπρα/ΣΥΡΙΖΑ είναι λυσσαλέες εδώ και 4 μέρες, αλλά αυτό ενίσχυσε εκείνον και καταπόντισε τους άλλους. 'Εχασαν δύναμη όχι μόνο στα ποσοστά, αλλά και στη δυνατότητά τους να επηρεάσουν/καθοδηγήσουν/χειραγωγήσουν τους πολίτες. Τους παραπάτησαν τον κάλο και ξύπνησαν αρκετά. ΑΥΤΗ την απώλεια δύναμης (να επηρεάζουν με εκφοβισμούς, πανικό, απειλές κλπ) θεωρώ πολύ σημαντική εγώ.

Είναι απο τα άγραφα να γράφω λες και προωθώ τον Τσίπρα, γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν τον γουστάρω καθόλου σε ό,τι αφορά τις αδιανόητες θέσεις της κλίκας του για το μεταναστευτικό και το μακεδονικό, αλλά εξ ίσου αδιανόητα ήταν κι αυτά που πάθαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια μέχρι και τώρα που μιλάμε. ΞΕΡΩ πως θα'ρθει η μέρα που θα σιχτιρίζω και για τον Τσίπρα, διοτι ΞΕΡΩ πως είναι κι αυτός εντολοδεκτης των λαμογιών, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω άλλη επιλογή για όσους θα συμμετάσχουν στο πανηγύρι των εκλογών. Τον βλέπω σταν το "μη χείρον βέλτιστον". Απ'τα απόλυτα σκατά, στα σκατά που βρωμάνε λιγότερο.

ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κατανοητό εντός και εκτός Ελλάδος, ότι απλά ΔΕΝ ανεχόμαστε μνημόνια, ξεπουλήματα, και οδοστρωτήρες πάνω απ'τα κορμιά μας και τα κορμιά των παιδιών μας. Πώς θα δοθεί αυτή η ηχηρή στάση;
Αν ψηφίσω, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα στηρίξω τον λιγότερο κακό- όπως εμφανίζεται τουλάχιστον, αντιμνημονιακός. Μάλλον δε θα ψηφίσω, γιατί τώρα μπορεί να τα λέει ετσι, κι αύριο αν ανέβει στην εξουσία, να κάνει κι αυτός κωλοτουμπες στην Ευρώπη. Και δε θα συγχωρούσα στονε αυτό μου να ψηφίσει ΠΑΛΙ προδότη.
Δεν ξέρω παιδιά... Ο καθένας ας κάνει ό,τι τον φωτίσει. Δεν γουστάρω να πλέκω εγκώμια στον Τσίπρα και δεν ανέβασα το βιντεο για να τον εγκωμιάσω. Το ανέβασα για να δείξω πώς τον αντιμετωπίζουν τα Αμερικανάκια. Θετικότατα θα έλεγα, άρα το πιθανότερο είναι να'χει προσαρτηθεί στο δικό τους άρμα, κι όχι στης Μέρκελ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Από τις δεξιές κυβερνήσεις...
(Δηλαδή εκείνων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αριστοκρατίας, των πλουσίων,
των μεγάλων απατεώνων και των ξένων συμφερόντων στο όνομα της πατρίδας.
Μόνο που εκείνοι με τον όρο πατρίδα δεν εννοούν αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς.
Παίζουν με τις λέξεις. Μας κοροϊδεύουν και εμείς τσιμπάμε νομίζοντας πως λένε για όλους μας.
Αυτοί όταν λένε έλληνες εννοούν μόνο την οικονομική ελίτ. Εμείς γι αυτούς είμαστε το λίπος που πρέπει να καεί.)

...καήκαμε.

Ο κόσμος επιτέλους αποζητά μια αριστερή κυβέρνηση.
(Δηλαδή κάποιον που να φροντίσει για τον απλό κόσμο με εργαλεία την δίκαιη φορολογία-κατανομή πλούτου κλπ
Δεν μπορεί να πληρώνουν την νύφη πάντα τα χαμηλά στρώματα και οι πάμπλουτοι να είναι πάντα αφορολόγητοι.
Η εξόφθαλμη αδικία δεν κρύβεται πλέον με παραπλανητικές πρακτικές εκφοβισμού.
Να τους πάρει και να τους σηκώσει τους γαμ…δες που κατακλέβουν δεκαετίες τώρα τον κόπο του κοσμάκη.
Να πάνε στον διάολο οι ξεπουλημένες πουτάνες του δικομματισμού.)
Δεν με ενδιαφέρουν οι δείκτες και τα νούμερα τους. Είναι όλα πλαστά και κομπίνες.
Με νοιάζει το επίπεδο διαβίωσης του κόσμου. Αυτό είναι για μένα ο μόνος πραγματικός δείκτης.

Και δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος όσων λένε ότι «εγώ δεν είμαι αριστερός μα το ένα και το άλλο..»
Γιατί ντρέπεστε ρε να πείτε ότι είστε αριστεροί στην ουσία; Γιατί σας πιάνει αλλεργία με αυτήν την λέξη;
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα μερικών.
Να πω ότι είναι εφοπλιστές και φραγκάτοι ή ανήκουν σε αριστοκρατικές οικογένειες
με βαρύ επώνυμο και βασιλικές διασυνδέσεις, να το καταλάβω ρε πούστι μου.
Μα να είσαι άνεργος, εργάτης χαμάλης ή στην καλύτερη υπαλληλάκος της δεκάρας
και να ψηφίζεις δεξιά είναι το άκρων άωτο της μαλακιάς. Τι να πω;

Στις επόμενες εκλογές για μένα η ΝΔ και πασοκ πρέπει τα ποσοστά τους να είναι τόσο χαμηλά
που να μην μπουν καν στην βουλή. Αυτό τους αξίζει.
Για μένα όποιος και να αναλάβει να βγάλει το φίδι από την τρύπα πρέπει να έχει ένα μικρό περιθώριο χρόνου
(όχι τετραετία) όπου αν αποτύχει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του να μην μπορεί να ξαναθέσει υποψηφιότητα.

Οι κυβερνήσεις πρέπει να υπογράφουν κάτι σαν συμβόλαιο με τον λαό για τις προγραμματικές τους δηλώσεις
(και όχι μόνο με προφορικές αρλούμπες)
όπου αν δεν καταφέρνουν να τις εφαρμόσουν, να αποβάλλονται με ποινές από το πολιτικό σύστημα-σκηνικό.
Να πληρώνουν ρήτρες για τον χρόνο και την ζημιά που πιθανόν προκάλεσαν με την ανικανότητα τους
και να μην έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα ξανά.

Τέλος με τις ευκαιρίες και τις κολοτούμπες.
"Αγόρι μου δεν τα κατάφερες? Στο ταμείο για να καταβάλεις το πρόστιμο αποτυχίας και άντε γεια.
Ο επόμενος παρακαλώ…"

Έτσι δεν γίνεται και στην ελεύθερη αγορά αν το δούμε από την δική τους σκοπιά?
Ο ικανός παραμένει, ο ανίκανος τον μπούλο.
Απλά πράγματα, γιατί τα έχουμε κάνει όλα δύσκολα.
Το μόνο που έχει πραγματικά ανάγκη η Ελλάδα σήμερα είναι μεγάλες φυλακές για να τους χωρέσει όλους μέσα.
Τέλος.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion »

Σε ότι έχει να κάνει με δημοσκοπήσεις και τα μέσα ενημέρωσης δεν θα αναφερθώ
γιατί αυτοί όταν το πλοίο του βάζει νερά θα πηδήξουν σε όποιο περάσει πιο κοντά
κι ας έχει και κόκκινη σημαία.
Οπότε πάμε στο ποιος είναι ο λιγότερο δουλικός.
:?

Διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλο αυτό το σκυλολόι δεν έχουν νόημα
για μένα επειδή οι δικοί τους στόχοι είναι συγκεκριμένοι και μέσα σ' αυτούς είναι η εξόντωση μας.

Τώρα αν ο Τσίπρας θα έχει τη πολιτική δύναμη από πίσω του για να το κάνει αυτό
θα το δείξει ο χρόνος. Αλλά πως θα δοθεί αυτή η ηχηρή στάση που λες και εσύ,
με το 25-35% σε ψήφους και αναγκαστική κυβέρνηση συνεργασίας;
Δηαδή άνθρωποι που δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μέχρι χθες
θα τα βρουν αύριο για το καλό της χώρας;
Το εύχομαι.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia »

ο τσιπρας ειναι ενα κακεκτυπο του Αντρεα Παπανδρεου, με την διαφορα οτι δεν ειναι 81 να εχουμε 25% χρεος και τα πακετα της ΕΟΚ να ερχονται.

Αν βγει κανας τσιπρας-καμενος κλπ και οντως κανουν αυτα που απειλουν οτι θα κανουν, θα πεσει στην ελλαδα πεινα πρωτογνωρη στη γενια μας.
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

ostraka sos έγραψε:Δεν θελω.......
Αγόρι μου αλλού σε πιάνω αλλού σε χάνω.
Έχω την αίσθηση ότι βλέπεις πολύ τηλεόραση τελευταία.

Δεν υπάρχει έλλειμμα, υπάρχει κλεψιά και κομπίνα που πάει σύννεφο.
Το χρέος είναι πλαστό και τα νούμερα φτιαχτά.

Αυτά τα δισεκατομμύρια που λένε πως μας δανείζουν είναι πέτσινα χρήματα.
Είναι απλά χαρτιά Α4. Απλές εγγυητικές επιστολές. Είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα.

Το αντίκρισμα το δίνουμε εμείς με την εργασία μας και τους κάνουμε ακόμα πλουσιοτέρους.
Είναι δικά μας τα χρήματα που μας δανείζουν. Είναι όλα ένα ψέμα μια κομπίνα.

Το οικονομικό σύστημα σήμερα είναι εντελώς διεστραμμένο και διαστρεβλωμένη η εικόνα που έχουμε εμείς γι αυτό.
Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που λένε. Κόβουν και ράβουν κατά βούληση αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα,
που από τα λεγόμενα σου δεν το έχεις καταλάβει. Σου προτείνω να δεις κάποια βιντεάκια
για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται γιατί πολύ συστεμική λογική έχεις.

Όχι άλλη ηττοπάθεια.
Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν γίνεται το ένα, δεν γίνεται το άλλο, το ένα είναι δύσκολο, το άλλο ανέφικτο.
Είναι όλα φτιαχτά δημιουργήματα από τους ίδιους για να γαμάνε τον κοσμάκη.

Πραγματικά λεφτά δεν υπάρχουν. Δεν έχουν να μας δανείσουν παρά μόνο ψέματα και αέρα κοπανιστό.
Πάρε το χαμπάρι. Όσο μασάμε το κουτόχορτο και δεν ορθώνουμε ανάστημα θα μας πηδάνε χωρίς σάλιο.

Να δεις που στο τέλος μόνο με λίγη φοβέρα θα βρεθούν όλα όσα δις χριζόμαστε.
Πρέπει να τους τρίξουμε τα δόντια. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Εκείνοι διακινδυνεύουν τα πάντα. Το κατάλαβες ή να το ξαναπώ;

Θα το πω για πρώτη και τελευταία φορά. Ότι, μα ότι λέει η τηλεόραση ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Αν θελήσεις ποτέ σου να προσεγγίσεις την αλήθεια να πιστέψεις ακριβώς τα αντίθετα από ότι σου λένε.
Τέλος. Έχω αγανακτήσει με τις μαλακιές τους.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly »

Οταν το σπιτι σου καιγεται,την φωτια κοιτας να σβησεις.Το τι χρωμα θα βαψεις τους μουτζουρωμενους τοιχους αργοτερα,ουτε καν σ'απασχολει.Κι ειναι πολυ λογικο,βεβαιως!Ο Τσιπρας ειναι η μονη ξεκαθαρη φωνη κατα του μνημονιου.Τον στηριζουμε,λοιπον,μεχρι να σβησουμε την φωτια που μας καιει.Τα υπολοιπα επονται.Οταν ερθει η ωρα τους.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Central sun έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Δεν θελω.......
Αγόρι μου αλλού σε πιάνω αλλού σε χάνω.
Έχω την αίσθηση ότι βλέπεις πολύ τηλεόραση τελευταία.

Δεν υπάρχει έλλειμμα, υπάρχει κλεψιά και κομπίνα που πάει σύννεφο.
Το χρέος είναι πλαστό και τα νούμερα φτιαχτά.

Αυτά τα δισεκατομμύρια που λένε πως μας δανείζουν είναι πέτσινα χρήματα.
Είναι απλά χαρτιά Α4. Απλές εγγυητικές επιστολές. Είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα.

Το αντίκρισμα το δίνουμε εμείς με την εργασία μας και τους κάνουμε ακόμα πλουσιοτέρους.
Είναι δικά μας τα χρήματα που μας δανείζουν. Είναι όλα ένα ψέμα μια κομπίνα.

Το οικονομικό σύστημα σήμερα είναι εντελώς διεστραμμένο και διαστρεβλωμένη η εικόνα που έχουμε εμείς γι αυτό.
Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που λένε. Κόβουν και ράβουν κατά βούληση αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα,
που από τα λεγόμενα σου δεν το έχεις καταλάβει. Σου προτείνω να δεις κάποια βιντεάκια
για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται γιατί πολύ συστεμική λογική έχεις.

Όχι άλλη ηττοπάθεια.
Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν γίνεται το ένα, δεν γίνεται το άλλο, το ένα είναι δύσκολο, το άλλο ανέφικτο.
Είναι όλα φτιαχτά δημιουργήματα από τους ίδιους για να γαμάνε τον κοσμάκη.

Πραγματικά λεφτά δεν υπάρχουν. Δεν έχουν να μας δανείσουν παρά μόνο ψέματα και αέρα κοπανιστό.
Πάρε το χαμπάρι. Όσο μασάμε το κουτόχορτο και δεν ορθώνουμε ανάστημα θα μας πηδάνε χωρίς σάλιο.

Να δεις που στο τέλος μόνο με λίγη φοβέρα θα βρεθούν όλα όσα δις χριζόμαστε.
Πρέπει να τους τρίξουμε τα δόντια. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Εκείνοι διακινδυνεύουν τα πάντα. Το κατάλαβες ή να το ξαναπώ;

Θα το πω για πρώτη και τελευταία φορά. Ότι, μα ότι λέει η τηλεόραση ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Αν θελήσεις ποτέ σου να προσεγγίσεις την αλήθεια να πιστέψεις ακριβώς τα αντίθετα από ότι σου λένε.
Τέλος. Έχω αγανακτήσει με τις μαλακιές τους.

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Προσυπογραφω με χερια και με ποδια!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

butterfly έγραψε:Προσυπογραφω με χερια και με ποδια!
Eτς ετς! :thumb:
Μετά την προσυπογραφή, πάρε τα ποδια, κι έλα να μας βρεις στο Καφέ Ιδεο!
Μην αφήσεις να μαυρίσει το γαλανό μου μάτι δηλαδή! :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

ArELa έγραψε:
butterfly έγραψε:Προσυπογραφω με χερια και με ποδια!
Eτς ετς! :thumb:
Μετά την προσυπογραφή, πάρε τα ποδια, κι έλα να μας βρεις στο Καφέ Ιδεο!
Μην αφήσεις να μαυρίσει το γαλανό μου μάτι δηλαδή! :P

Καλα,βαλτοι εισαστε να κανονιζετε ολες τις συναντησεις σε μερες γενεθλιων;22 Φεβρουαριου,συναντηση στη γειτονια σου,γενεθλια της εγγονης μου.9 Μαϊου,γενεθλια του μικρου μου.ΕΛΕΟΣ!Επιτηδες μου το κανετε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Να τσακιστείς να διαβάσεις το τόπικ!
Κάθε Πέμπτη θα βρισκόμαστε. Κάθε Πέμπτη (εκτός απροόπτου) εγώ τουλάχιστον θα είμαι εκεί. Πού ζεις χρυσή μου και καταγράφεις απουσίες τελευταία;
Για να μαζευόμαστε... ορίστε μας! :hitlol:

:back:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

butterfly έγραψε:Οταν το σπιτι σου καιγεται,την φωτια κοιτας να σβησεις.Το τι χρωμα θα βαψεις τους μουτζουρωμενους τοιχους αργοτερα,ουτε καν σ'απασχολει.Κι ειναι πολυ λογικο,βεβαιως!Ο Τσιπρας ειναι η μονη ξεκαθαρη φωνη κατα του μνημονιου.Τον στηριζουμε,λοιπον,μεχρι να σβησουμε την φωτια που μας καιει.Τα υπολοιπα επονται.Οταν ερθει η ωρα τους.
Δε κατάλαβα δηλαδή, τι έχει το χρώμα του Τσίπρα?
Ρε παιδιά, ΡΕ παιδιά, αν μη τι άλλο από τα ιδεο, μια ιδέα περί συστήματος την έχουμε πάρει.
Τι κολλήματα είναι αυτά? Τι έχει το κόκκινο δηλαδή και φέρνει αλλεργία?
Να φέρνει στους μεταξωτούς κώλους το καταβαίνω, αλλά εμείς τι ζόρι τραβάμε με τον Τσίπρα?
Όχι, άμα σας αρέσει σαδιστική μεταχείριση από τα ss τότε πάω πάσο.
Άμα την βρίσκετε με το διεστραμμένο στιλάκι της ακροδεξιάς σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako »

Δεν θελω δηθεν πολιτικες.Καταλαβαινω, αλλα φοβαμαι οτι θα παρουμε μια ανασα,
η οποια θα ειναι προσωρινη.Στο ποκερ οποιος εχει τα πολλα συνηθως νικα.

Λετε να μη θελω,την Ευρωπη των λαων?Αλλα τι θα γινει.Θα παραπλανησουν τους πολλους
και θα παρουν την εξουσια παλι.Και εμεις διχασμενοι οπως παντα.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios »

Central sun έγραψε:
butterfly έγραψε:Οταν το σπιτι σου καιγεται,την φωτια κοιτας να σβησεις.Το τι χρωμα θα βαψεις τους μουτζουρωμενους τοιχους αργοτερα,ουτε καν σ'απασχολει.Κι ειναι πολυ λογικο,βεβαιως!Ο Τσιπρας ειναι η μονη ξεκαθαρη φωνη κατα του μνημονιου.Τον στηριζουμε,λοιπον,μεχρι να σβησουμε την φωτια που μας καιει.Τα υπολοιπα επονται.Οταν ερθει η ωρα τους.
Δε κατάλαβα δηλαδή, τι έχει το χρώμα του Τσίπρα?
Ρε παιδιά, ΡΕ παιδιά, αν μη τι άλλο από τα ιδεο, μια ιδέα περί συστήματος την έχουμε πάρει.
Τι κολλήματα είναι αυτά? Τι έχει το κόκκινο δηλαδή και φέρνει αλλεργία?
Να φέρνει στους μεταξωτούς κώλους το καταβαίνω, αλλά εμείς τι ζόρι τραβάμε με τον Τσίπρα?
Όχι, άμα σας αρέσει σαδιστική μεταχείριση από τα ss τότε πάω πάσο.
Άμα την βρίσκετε με το διεστραμμένο στιλάκι της ακροδεξιάς σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Και να με συγχωρείς πεταλουδίτσα μου δεν πάει σε εσένα το αιχμηρό σχόλιο.
Πιάνομαι από την φράση σου να βγάλω το άχτι μου.
Έχεις την συμπάθια μου καριτσάρα. Εντάξει?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Central sun έγραψε:Τι κολλήματα είναι αυτά?
'Ηλιε... Εσύ καλά και άγια τα λες, αστέρι μου. Δεν υπολογίζεις ένα πράγμα όμως:
Ότι το ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ πρόβλημα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ μάζας των πληθυσμών, (απανταχού της Γης κι οι Ελληνες δεν αποτελούν εξαίρεση δυστυχώς) είναι αυτό που τους χάραξαν στο νου τα λαμόγια (όπως η στάμπα που βάζουν στα βόδια οι γελαδάρηδες) εδώ και 2 αιώνες τουλάχιστον. Κι αυτό λέγεται παραταξίλα του κερατά.

'Αλλοι κολλάνε σε θρησκείες, άλλοι σε ιδεολογίες. Που για μένα το ίδιο είναι και τα δυο, και τα λέω "ιδεοληψίες". Συνεπώς...
'Οταν και ΑΝ ξεκολλήσουν απ'αυτό , τότε θα νιώσουν στο μεδούλι τους αυτό που σωστά επισημαίνεις. Τώρα το κατανοούν λεκτικά, η λογική, η νοοτροπία κι η αντίληψή τους όμως, ΔΕΝ το καταλαβαίνει...
Πίστεψέ με, χρονια τώρα έχω μπλεδίσει να φωνάζω (ειδικά μέσα στο νετ) σε μια προσπάθεια να ξεκουνήσω ανθρώπους απ'τα παραταξιακά κολλήματα. Τζάμπα κοπάναγα τα πλήκτρα μου και τζάμπα μπλέδιζα. Κανείς δεν μπορεί να ξεκουνήσει κανέναν. 'Οσοι είναι να απαγκιστρωθούν απ'αυτά, θα το κάνουν στο δικό τους χρόνο και μόνο όταν θα'ναι οι ίδιοι έτοιμοι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”