Τι ειναι η κυβερνηση.
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Τι ειναι η κυβερνηση.
Ένας εξωγήινος επισκέπτεται τον πλανήτη μας, προσπαθώντας να διαπιστώσει αν το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί. Ανοίγει μια συζήτηση με τον πρώτο άνθρωπο που συναντά, σύντομα όμως έρχεται σε αδιέξοδο, πασχίζοντας να κατανοήσει το σύστημα διακυβέρνησης των ανθρώπων και συγκεκριμένα, τι ακριβώς είναι η κυβέρνηση. Ένας πανέξυπνος και πολύ αποκαλυπτικός, μέσα στην απλότητά του, διάλογος, βασισμένος σε μια ομιλία του Larken Rose.

Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- alkinoos
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: Τι ειναι η κυβερνηση.
Θαυμάσιο βίντεο ! Ένα τρίτο μάτι,μια άποψη μη ανθρώπινη που σοκάρεται και απορεί τι σόι σύστημα είναι αυτό που δημιούργησε ο άνθρωπος... και το υπερασπίζεται ακόμα και με ζωή του.ΒΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ;!!!!!
Κάθε Συμπαντικό Νοήμων Ον,ξέρει τι είναι καλό και τι κακό,δε χρειάζεται νόμους,κανόνες,πολιτεύματα,κυβερνήσεις...όσο υπάρχουν αυτοί οι φραγμοί, η εξέλιξη της ανθρώπινης διάνοιας θα έχει ανεβοκατεβάσματα με αυτοκαταστροφικές τάσεις...
Κάθε Συμπαντικό Νοήμων Ον,ξέρει τι είναι καλό και τι κακό,δε χρειάζεται νόμους,κανόνες,πολιτεύματα,κυβερνήσεις...όσο υπάρχουν αυτοί οι φραγμοί, η εξέλιξη της ανθρώπινης διάνοιας θα έχει ανεβοκατεβάσματα με αυτοκαταστροφικές τάσεις...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
-
Divine Sinner
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Re: Τι ειναι η κυβερνηση.
alkinoos έγραψε:Θαυμάσιο βίντεο ! Ένα τρίτο μάτι,μια άποψη μη ανθρώπινη που σοκάρεται και απορεί τι σόι σύστημα είναι αυτό που δημιούργησε ο άνθρωπος... και το υπερασπίζεται ακόμα και με ζωή του.ΒΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ;!!!!!
Εχουμε αποβλακωθει τελειως,σε σημειο να μην βλεπουμε τα αυτονοητα.Μας εχουν κανει πολυ πετυχημενη πλυση εγκεφαλου,μπραβο τους!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!