Το Ε.Πα.Μ. μπροστά και επιθετικά

Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Το Ε.Πα.Μ. μπροστά και επιθετικά

Δημοσίευση από axinosp »

Εικόνα
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) συγκροτήθηκε για να οργανώσει τις αντιστάσεις και να ενισχύσει τον αγώνα του λαού ενάντια στο καθεστώς κατοχής, για να συμβάλει καθοριστικά στην ενότητα του λαού πέρα και πάνω από κομματικές, ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές, με τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου ολόκληρου του λαού για την διάσωση της χώρας.
Εν όψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, προκύπτει για το Ε.ΠΑ.Μ. πληθώρα επιτακτικών πρακτικών αναγκών και τακτικών πρωτοβουλιών. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η νόμιμη εκπροσώπησή του ως αυτοτελούς φορέα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, η απόκτηση ΑΦΜ και βιβλίων εσόδων–εξόδων, η ανταπόκριση σε τυχόν πειθαρχικές και λοιπές διαδικασίες που απορρέουν από τη δομή και τις λειτουργίες ενός μάχιμου πολιτικού φορέα κ.ο.κ. Δεδομένου ότι στερείται νοήματος το να θέτει το Ε.ΠΑ.Μ. τον εαυτό του μόνο του εκτός νόμου, τίθεται επιτακτικά το θέμα της νομικής προσωπικότητας που οφείλει να λάβει το Ε.ΠΑ.Μ..
Οι δύο προσωρινές Επιτροπές του Ε.ΠΑ.Μ. σε κοινή συνεδρίασή τους (28.2.2012), σύμφωνα με εμπεριστατωμένη μελέτη των νομικών του Μετώπου, έκριναν ομόφωνα ότι η τυπική, τεχνική-νομική μορφή που διασφαλίζει σήμερα τους βέλτιστους όρους λειτουργίας του Ε.ΠΑ.Μ., σε σχέση με την εναλλακτική λύση του σωματείου, είναι αυτή του κόμματος.
Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι ούτε επιθυμεί να γίνει κόμμα με τη στενή ταξική είτε με την τυπική καθεστωτική έννοια του όρου. Ο ρόλος του είναι ουσιαστικός και καταλυτικός στην υπηρεσία της μετωπικής συγκρότησης και αυτοοργάνωσης του λαού μας και όχι καθεστωτικών προδιαγραφών. Για το Ε.ΠΑ.Μ., το κόμμα δεν είναι ούτε φετίχ αλλά ούτε και σκιάχτρο. Είναι μια αναγκαστική νομική φόρμα για να λειτουργήσουμε ως Μέτωπο, ως άμεσος μοχλός της κοινωνίας.
Με βάση αυτό το σκεπτικό, καλούνται όλοι οι πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. πανελλαδικά, να συνέλθουν σε έκτακτες συνελεύσεις την Κυριακή 11 Μαρτίου, για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν την παραπάνω πρόταση. Σ’ αυτές θα διενεργηθεί ονομαστική ψηφοφορία όλων των ενεργών μελών του Ε.ΠΑ.Μ. με μοναδικό θέμα το ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην νομική-τυπική καταχώρηση του Μετώπου μας ως κόμματος.

Η πορεία προς το Συνέδριο

Η νομική μορφή του κόμματος, βάσει ενός απλού καταστατικού που απαιτείται να κατατεθεί αρχικά, θα ολοκληρωθεί μετά από ευρύ προσυνεδριακό διάλογο, με απόφαση του Ανωτάτου Συλλογικού Οργάνου του ΕΠΑΜ, του 1ου Συνεδρίου του, το οποίο θα διεξαχθεί 6-8 Απριλίου στην Αθήνα.
Στην πορεία προς το Συνέδριο, θα συγκληθεί ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ Συνδιάσκεψη όλων των πυρήνων του ΕΠΑΜ στην Αττική, η οποία θα γίνει στην Καλλιθέα την Τετάρτη 14 Μαρτίου, όπου θα συζητηθούν τα θέματα του Προσυνεδριακού Διαλόγου, τα πολιτικά προτάγματα και τα τεχνικά ζητήματα του Συνεδρίου και θα συγκροτηθεί η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Παρόμοιες Συνδιασκέψεις μπορούν να γίνουν και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως στην Κρήτη, όπου οι πυρήνες ετοιμάζονται για Παγκρήτιο Συνδιάσκεψη, στην Πελοπόννησο κ.α.
Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι μια κοινωνικοπολιτική συμμαχία από ευρύτατες λαϊκές δυνάμεις, ανοιχτό σε κάθε δημοκράτη, πατριώτη, αγωνιστή που θέλει να παλέψει για τους ίδιους σκοπούς, χωρίς να ζητά πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, ή υποκλίσεις σε αυτόκλητες αυθεντίες, αυτοδιορισμένους ηγέτες, παράγοντες και αφανείς ή εμφανείς κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς να αναγνωρίζει διαχωρισμούς κομματικής ή ιδεολογικής καταγωγής των μελών του, ούτε οργανωμένες συνιστώσες και συντεταγμένες εντός του. Απηχεί το πατριωτικό και συνάμα ταξικό καθήκον του ελληνικού λαού, την μαχητική ενότητα που πρέπει να οικοδομηθεί μέσα στις τάξεις του απέναντι στον κοινό εχθρό.
Το 1ο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. θα επεξεργαστεί περαιτέρω, θα εξειδικεύσει, θα συγκεκριμενοποιήσει και θα επικαιροποιήσει τους στόχους και την πολιτική φυσιογνωμία του, θα εγκρίνει το καταστατικό που θα διέπει τη δομή και τη λειτουργία του, ώστε βάσει σαφών αρχών, να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στα καθήκοντά του σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για το λαό μας, με τακτικές μετωπικών κοινωνικοπολιτικών δράσεων, συνεργασιών, συμμαχιών και αντίστοιχη εκδίπλωση των εκάστοτε βέλτιστων για τους σκοπούς του μορφών, τρόπων και μέσων του αγώνα.
Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι Παλλαϊκό Μέτωπο, όχι μόνο γιατί δεν έχει ιδεολογικές περιχαρακώσεις, αλλά και γιατί προσπαθεί να κινητοποιήσει την κοινωνία από την βάση ώστε ο ίδιος ο λαός να ανατρέψει το νεοκατοχικό καθεστώς, να αποκαταστήσει την δημοκρατία και να οδηγήσει στην Αναγέννηση της χώρας. Με βάση αυτές τις αρχές, ξεκινήσαμε σαν μια πρωτοβουλία πολιτών και γρήγορα γινόμαστε ένα δυναμικό παλλαϊκό μέτωπο μαχητών ώστε να έχουμε σύντομα την δυνατότητα διεμβόλισης της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Όλα τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται να ανταποκριθούν σ’ αυτό το επιτακτικό ιστορικό καθήκον.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.)
Αθήνα, 28-2-2012
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Re: Το Ε.Πα.Μ. μπροστά και επιθετικά

Δημοσίευση από Exciter »

Αχινέ,

Σου έθεσα δια ζώσης το θέμα ότι δεν έχω δει ένα πλήρες βιογραφικό του Καζάκη. Μου είπες τότε, Δευτέρα ήταν, ότι θα του το έθετες την Παρασκευή που θα συναντιόσασταν και συμφωνήσαμε κιόλας ότι δεν έχει λόγο να μην δημοσιοποιήσει ένα πλήρες, σαν να πηγαίνει σε συνέντευξη για να πιάσει δουλειά, αφού δεν έχει και κάτι να κρύψει.

Εγώ ακόμα πλήρες βιογραφικό του δεν έχω δει. Και οι 3 γραμμές που κυκλοφορούν σαν "βιογραφικό" του δεν με καλύπτουν, όπως δεν θα έπρεπε να καλύπτουν και κανέναν (λεπτομέρια: τα βιογραφικά των περισσοτέρων βουλευτών είναι αστεία αν τα δει κάποιος, παρ'όλα αυτά εκλέγονται). Ελπίζω να ξεχάστηκες και να μην του το έθεσες, γιατί η εναλλακτική υπόθεση δεν είναι και πολύ κολακευτική.

exiled
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp »

exiled έγραψε:Αχινέ,

Σου έθεσα δια ζώσης το θέμα ότι δεν έχω δει ένα πλήρες βιογραφικό του Καζάκη. Μου είπες τότε, Δευτέρα ήταν, ότι θα του το έθετες την Παρασκευή που θα συναντιόσασταν και συμφωνήσαμε κιόλας ότι δεν έχει λόγο να μην δημοσιοποιήσει ένα πλήρες, σαν να πηγαίνει σε συνέντευξη για να πιάσει δουλειά, αφού δεν έχει και κάτι να κρύψει.

Εγώ ακόμα πλήρες βιογραφικό του δεν έχω δει. Και οι 3 γραμμές που κυκλοφορούν σαν "βιογραφικό" του δεν με καλύπτουν, όπως δεν θα έπρεπε να καλύπτουν και κανέναν (λεπτομέρια: τα βιογραφικά των περισσοτέρων βουλευτών είναι αστεία αν τα δει κάποιος, παρ'όλα αυτά εκλέγονται). Ελπίζω να ξεχάστηκες και να μην του το έθεσες, γιατί η εναλλακτική υπόθεση δεν είναι και πολύ κολακευτική.

exiled
Σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί σε ομιλία του στη Σύρο-Νάξο, θα του το πω !!
Αλλά παιδιά μην το κουράζουμε με το Βιογραφικό δεν είναι ότι δεν θέλει είναι ότι δεν προλαβαίνει, από το πρωί μέχρι το βράδυ όλο ομιλίες και συνεντεύξεις είναι και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι του δέοντος εξοντωτικό !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

axinosp έγραψε:Σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί σε ομιλία του στη Σύρο-Νάξο, θα του το πω !!
Αλλά παιδιά μην το κουράζουμε με το Βιογραφικό δεν είναι ότι δεν θέλει είναι ότι δεν προλαβαίνει, από το πρωί μέχρι το βράδυ όλο ομιλίες και συνεντεύξεις είναι και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι του δέοντος εξοντωτικό !!
Ένα καλό βιογραφικό θέλει 5-10 ώρες για να φτιαχτεί από το μηδέν και μετά το ανανεώνεις έυκολα και γρήγορα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει ένα, έστω και λίγα χρόνια παλιό, καθώς έχει βγει στην αγορά εργασίας.

Προσωπικά έχω βαρεθεί τους πολιτικούς που δεν έχουν δουλέψει, τα γεννήματα κομματικών μηχανισμών. Προφανώς δεν είναι κάτι τέτοιο ο Καζάκης, και δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνει αυτό το σημείο ακάλυπτο.

Και ελπίζω να έχει δει συζητήσεις σαν και αυτή: http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=44&t=220979
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios »

Να μαστε και πάλι εδώ :)

Τον αφήσαμε λίγο τον Καζάκη ήσυχο αλλά τώρα θα ξεκινήσουμε και πάλι δυναμικά μπροστά και επιθετικά.
Και 5 ψήφους να του κόψω ευχαριστημένος θα είμαι.
Ελπίζω να υπάρχουν (είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν) 5 νοήμονες άνθρωποι εδώ μέσα να καταλάβουν το ψέμα, την υποκρισία, τις παλινωδίες και κυρίως ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ του Κάζακα στο ΕΠΑΜ. Σταλινικές πρακτικές απείρου κάλλους (και κάλου).

Πάμε λοιπόν να δούμε τις ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ μεθοδεύσεις του Κάζακα.
Αποκρύπτοντας τεχνηέντως ότι το ΕΠΑΜ θα μπορούσε άριστα να δρα νόμιμα υπό άλλες νομικές μορφές (έχει τέτοιο και τόσο θράσος που το γράφε3ι κιόλας στα μόγγολα αναφέροντας μία από αυτές, το σωματείο) ουσιαστικά βάζει το εκβιαστικό δίλημμα στα ηλεκτρονικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ:

http://epamnt.blogspot.com/2012/01/blog-post_1783.html

Ή γινόμαστε κόμμα ή το διαλύουμε το μαγαζί.
Και βέβαια ενώ το γράφει συγκεκαλυμμένα το λέει απροκάλυπτα εδώ:

Ναι θα κατέβουμε σε εκλογές, θα γίνουμε κόμμα, θα σαρώσουμε. 15 μέρες πριν το Συνέδριο του "Μετώπου" λέγε με κόμμα.
Τόσο πολύ σέβεται την ψήφο των συναγωνιστών του (θυμάτων του). Προεξοφλεί το ΝΑΙ.
Όπως οι άλλοι στην Βουλή. Στάλιν. Χίτλερ. Μπείτε στις ιστοσελίδες των τοπικών ΕΠΑΜ.
Γράψτε κάτι ως σχόλιο. Δεν τολμάει κανείς να σχολιάσει. Μούγκα. Στρατιωτική πειθαρχία. Γκούλαγκ το έχει κάνει το ΕΠΑΜ ο Σταλινάκος.
Και από κάτω περιμένει μόνο προσωπολατρεία και χειροκρότημα!!!
Αυτά κάνει και αυτά γράφει ο μεταφραστής Βρετανών Μασώνων και πρακτόρων του Κάρνεγκι. κύριος Δημήτρης Καζάκης.
Και βέβαια τώρα που γύρισα έπεται συνέχεια.
Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα ότι ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.
Όχι γιατί είμαι εξυπνότερος υμών. Απλά έχω ΑΚΡΕΣ.
Ενώ εσείς δεν έχετε...
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

freeromios έγραψε:Όχι γιατί είμαι εξυπνότερος υμών. Απλά έχω ΑΚΡΕΣ.
Ενώ εσείς δεν έχετε...
Εγώ δεν έχω άκρες, αλλά έχω (καλές) συνήθειες.

Μία από αυτές είναι να κοιτάζω βιογραφικά σημειώματα (ακόμα και το πως είναι γραμμένο λέει πολλά) και όταν δεν υπάρχουν να τα ζητάω.

Του Καζάκη δεν έχω δει τίποτε, πέραν από τις γνωστές τρεις γραμμές, λες και είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Να δω πότε θα δημοσιοποιηθεί.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
freeromios

Το ίδιο ισχύει και για το πτυχίο του. Δεν μιλάμε για μεταπτυχιακό. Ανύπαρκτο. Πρώτο πτυχίο.Έχει?
Μάλλον όχι :xara: :xara: :xara:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Προς Βαγγελη

Καλωσ'τονε κι ας άργησε.
Προσωπικά δε μου είχε λείψει η άρρωστη εμπάθειά σου για τον άνδρα, μια εμπάθεια που ΑΚΟΜΑ δεν έχεις στηρίξει κατά κανέναν τρόπο παρά τις... "άκρες" και τις μέσες που διαθέτεις. Μόνο σπέκουλα και υβρεολόγιο περιοπής είσαι.

Το πώς, πότε και πού δικαιώθηκες, δεν το κατάλαβα. Αλλά αρκεί που το νιώθεις εσύ. 'Ετσι είναι αφού έτσι νομίζετε. :lol:

Μπορούσες βέβαια να συνεχίσεις στο άλλο νήμα που είναι για τον ίδιο τον Καζάκη, κι όχι να'ρθεις να κουτσουλήσεις κι εδώ, αλλά θα το αντιπαρέλθω. :P
Τέλος πάντων αφού πιστεύουμε στην ελευθερία έκφρασης εδώ και στο δικαίωμα να εκφράζονται οι απόψεις, θα μιλησεις κι εσύ.

Αλλά πρόσεξε, προειδοποιώ: Ξερω ότι έχεις το σύνδρομο του σωτήρα, του γνώστη-παντογνώστη, του μάγκα και αλανιου΄και όλα τα υπόλοιπα, αλλά συνιστώ να προσέχεις τη φρασεολογία σου και μέχρι πού θα φτάσει αυτή. Αν παρεκτραπείς ξανά, αποκαλώντας μας εμμέσως-αμέσως πλην όμως σαφώς ηλίθιους, πλανημένους, χαζεμένους, παραπληροφορημένους ή με υβρεολόγια για το συγκεκριμένο άτομο που ξεπερνούν τα εσκαμμένα, θα ξαναφάς αποκλεισμό κι αυτή τη φορά οριστικό, γιατί βαρέθηκα τις σάχλες και αυτά τα παιχνιδάκια που θεωρείς εσύ παιχνίδια ισχύος.

Τέλος.

Προς εξόριστο

Βλέπω τοποθέτηση, που είναι μονότονη επανάληψη των προειπωθέντων σου και κάποια στιγμή πρέπει να την πραγματευτουμε..
Δεν κατάλαβα ρε φίλε μου, τι ακριβώς θέλεις να δεις ή καλύτερα τι ΜΠΟΡΕΙΣ να δεις πραγματικά μέσα από ενα βιογραφικό; Αν ήταν να'ναι κανάς διεστραμμένος βιαστής, ή έμπορος ναρκωτικών ή αιμοσταγής δολοφόνος, σιγουρα δε θα το'γραφε κανείς σε βιογραφικό. Το να'ναι ένας απλός άνθρωπος κομμάτι της κοινωνιας μας, μου κάνει βέβαιο στο βαθμό που τον έχω δει και τον έχω "γνωρίσει" αρκετά. Τι θες να βρεις που ψάχνεις τόσο επίμονα και δεν το βρίσκεις; Καμιά παρασπονδία του απ'το παρελθόν για να σηκώσεις τα λάβαρα της κριτικής και της απαξίας; Τι θες μάθεις τελικά; Πότε παντρευτηκε; Με ποιους έκανε παρέα; Σε ποια στέκια πήγαινε, πού πήγαινε διακοπές ή για μπάνιο; Τι σπούδασε; Πού δούλεψε, από πότε μέχρι πότε και τι ακριβώς έκανε;

Επίτρεψέ μου να σου πω ποτι κολλάς στα επουσιώδη και τα ουσιωδη που ειναι εμφανή, ή δεν τα βλέπεις ή κάνεις πως δεν τα βλέπεις (κλίνω στο δεύτερο γιατί δεν έχω λόγους ν'αμφιβάλλω για τη νοημοσύνη σου, πράγμα που μου κάνει ολίγον απογοητευτικό...)

Ξέρω πολλούς που γράφουν βιογραφικάρες, να τρίβεις τα μάτια σου και στην πραγματικότητα είναι μπαταχτζήδες και άχρηστοι. Τι να προσθεσει περισσότερο το βιογραφικό από αυτά που βλέπεις με τα μάτια σου και ακούς με τα αυτιά σου απ'το άτομο; Έχει ατελείωτες ώρες ομιλιών, τοποθετήσεων, όπου η στάση ζωής του, η λογική, η ιδεολογία και οι αντιλήψεις του, εκφράζονται άρτια. Ελάχιστες (ώρες) απ'αυτές να'βλεπες, θα'χες σχηματίσει μια σαφή εικόνα. Η γλώσσα του σώματος, γενικότερα η στάση και το ύφος ενός ανθρωπου, σε συνδυασμό με αυτά που εκφράζει, μπορούν να σου πουν πολλά. Σίγουρα πολλά περισσότερα από ένα βιογραφικό, στο οποίο μπορεί ο πάσα εις να γράψει οποιαδήποτε σάλτσα γουστάρει. Ομολογώ λοιπόν πως δεν κατανοώ αυτή τη συγκεκριμένη εμμονή ή κόλλημα της τυπικούρας που σε κυριεύει.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Για το θέμα του μπαν:
Εάν σας προσβάλλω κάντε με μπαν.
Εάν όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Κάζακα βαφτιστεί εμπάθεια θα έχετε άδικο.
Για παράδειγμα ισχύει ναι ή όχι ότι δεν έχει πτυχίο?
Ισχύει, ναι ή όχι ότι τον ζει η γυναίκα του?

Για αυτά που του καταμαρτυρώ γιατί δεν απαντάτε?
Για τις Σταλινικές πρακτικές δημιουργίας κόμματος με το έτσι θέλω και με εκβιασμούς τι έχετε να πείτε?
Εσείς οι ίδιοι πριν από μερικούς μήνες δεν με κοροιδεύατε εδώ μέσα και δεν με βρίζατε όταν αποκαλούσα το ΕΠΑΜ κόμμα???!!!
Τόσο γρήγορα ξεχνάτε τι γράφατε όλοι εδώ μέσα???!!!!
Τώρα τι έχετε να πείτε επί της ουσίας?
Μπορείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ανοίξετε διάλογο με επιτυχία μαζί μου?

ΥΓ Ναι έχω άκρες, ναι είμαι πιο μάγκας, ναι προβλέπω καλύτερα, απλώς γιατί έχω στοιχεία από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ενώ εσείς όχι.
Εάν αυτό σας ενοχλεί και νιώθετε ότι σας υποβαθμίζει δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Απλώς έτσι έχουν τα πράγματα στην ζωή.
Άλλοι έχουν άκρες. Και άλλοι όχι. Εκμεταλλευτείτε με αντί να με βρίζετε.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

@Arela

Είπε ο Αχινός ότι θα το έθετε το Σ/Κ στον Καζάκη. Δεν ξέρω αν το έθεσε, δεν έχει εμφανιστεί εδώ ο Αχινός άλλωστε, και δεν έχει δημοσιευτεί και τίποτε.

Πάμε τώρα στο γιατί το ζητάω.

Όταν πηγαίνεις να πιάσεις οποιαδήποτε δουλειά, σου ζητάνε ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα. Με μία εξαίρεση: του βουλευτή. Έχω ήδη γράψει σ'αυτότο νήμα ότι αν το κοιτάξεις για τους περισσότερους από τους σημερινούς βουλευτές, θα δεις ότι τα βιογραφικά που έχουν αναρτημένα στα σάιτ τους είναι αστεία, χώρια που για πάρα πολλούς από αυτούς φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι είναι γεννήματα κομματικών μηχανισμών, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους κλπ (αν θες, λέω και μερικά ονόματα, ενδεικτικά).

Εδώ έχουμε κάποιον που λέγεται πως έχει εμπειρία, ότι έχει δουλέψει σε διεθνή συμβουλευτική εταιρεία (έτσι μου είπε ο Αχινός) και, το σημαντικότερο, θέλει να δείξει διαφορετικός. Πραγματικά, δεν υπάρχει απλούστερος και ασφαλέστερος τρόπος να το κάνει, από το να βγει και να πει "αυτά έχω κάνει στη ζωή μου, σπουδές και καρριέρα, βγάλτε κι εσείς να δούμε τι (δεν) έχετε κάνει." Το ότι δεν το κάνει πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη απορία.

Εσύ μπορεί να είσαι καλυμμένη με ό,τι τον έχεις ακούσει να λέει. Εμένα, μολονότι έχω ακούσει δεκάδες ώρες ομιλιών του, μου έχει αφήσει αρκετά κενά, και το έχω πει και εδώ. Ένας τρόπος να καλύψω ορισμένα, αλλά και να κατανοήσω καλύτερα το άτομο, είναι να δω επιτέλους ένα κανονικό βιογραφικό του... ακόμα π.χ. και το να ξέρω από ποιο τμήμα ποιανού πανεπιστημίου έχει πάρει το πτυχίο του (εγώ δεν θ' αμφισβητήσω ότι έχει) και πότε είναι σημαντική πληροφορία... και καθώς θα πρόκειται για οικονομικής κατευθύνσεως τμήμα, θα μου πει αρκετά πράμματα (για του οικονομικού της ΑΣΟΕΕ τον έχω, παρεμπιπτόντως, αλλά αυτό είναι μαντεψιά).

Και κάτι τελευταίο: Σε καμία περίπτωση δεν είναι "τυπικούρα," όπως λες... αντιθέτως, αυτό που τυπικά συμβαίνει είναι να μην μας δείχνουν βιογραφικά. Και αφού σου φαίνεται κόλλημα σε επουσιώδη (δεν ξέρεις πόσες φορές μου έχουν εκτοξεύσει αυτή την "κατηγορία", για να καταπιούν τη γλώσσα τους μετά), θα σου δυο φράσεις... "ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέριες" και "εκ των ονύχων τον λέοντα."
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad »

Ὑποθέτω ὅτι ὁ exiled ζητᾶ νὰ μάθῃ αὐτὴ τὴν ἁπλὴ πληροφορία ποὺ θὰ ἐντάξῃ τὸν ἄνθρωπο σὲ ἕνα ἐπίπεδο τοῦ κοινωνικοῦ ἰστοῦ ἀπὸ ὅπου θὰ μπορέσῃ νὰ τὸν καρτηγοριοποιήσῃ καὶ θὰ μπορέσῃ κατὰ κάποιον τρόπο νὰ κρίνῃ μὲ τὸν δικό του ἰδιέταιρο τρόπο ἂν αὐτὸ ποὺ «βλέπει» εἶναι συναφὲς μὲ ὅτι «φαίνεται» ὅτι εἶναι. Μὲ ἁπλὰ λόγια «νὰ ξέρουμε μὲ ποιὸν μιλᾶμε» ῥὲ ἀδελφέ.

Δὲν βλέπω κάτι τὸ περίεργο σὲ αὐτὸ , ἂν μάλιστα ὑποθέσουμε ὄτι ἡ ἀτομική του διαίσθηση «δουλεύει» μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο καὶ ὡς ἰδιάζουσα καὶ μὴ κονὴ μὲ αὐτὴ ποὺ ἔχουν ἄλλοι εἶναι δυνατὸν νὰ τοῦ ἀποκαλύπτῃ κὰτι ποὺ ὁ κόσμος γενικὰ δὲν «βλέπει», ἢ παρατηρεῖ διότι δὲν ἑστιάζει σὲ αὐτὰ τὰ σημεῖα ποὺ ἐπικεντρώνει ὁ exiled μὰ καὶ ποὺ εἶναι πολὺ δύσκολο νὰ ἐξηγήσῃ γιατὶ ἀποτελεῖ ἀτομικὴ ἰδιότητα (property), ποὺ ἔχει ἀναπτυχθεῖ μὲ τοὺς κανόνες τῆς ἰδιεταιρότητος ποὺ διέπουν τὸν κάθε ἄνθρωπο ξεχωριστά.

Ὁσον ἀφορᾷ τὴν διαδρομὴ τοῦ ἀνθρώπου καὶ τὸ προηγούμενο ἔργο του ποὺ εἶναι καλὸ νὰ γνωρίζουμε, πιθανῶς νὰ ἀποκαλύπτει κἀποιες πτυχὲς ποὺ εἶναι ἄγνωστες μέχρι τώρα ὅπως γιὰ παράδειγμα αὐτὸ ποὺ ἔχουμε μὲ τὴν ἀπάτη ποὺ διέπραξε ὁ Μπαμπινιώτης στὰ πρῶτα βήματα τῆς καριέρας του μὲ κάποιο Βιβλίο- Λεξικὸ, (δὲν θυμᾶμαι ἀκριβῶς), τὸ ὁποῖο καὶ τὸν ἑδραίωσε ἐκ τῶν ὑστέρων σὰν καθηγητὴ καὶ σημαντικὸ πρόσωπο στὰ πανεπιστήμια, τὸ ὁποῖο ἦταν μία «μετάφραση» ἀπὸ Γερμανικὸ βιβλίο ἀντιστοίχου περιεχομένου.

Δηλαδὴ, μετάφρασε, ἀντέγραψε ἢδη ὑπάρχον βιβλίο, οἰκοιοποιήθηκε τὴν πνευματικὴ ἰδιοκτησία κάποιων ἄλλων, τὸ παρουσίασε σὰν δικό του πόνημα καὶ τέλος εἶχε τὸ θρᾶσσος νὰ γράψῃ στὶς ἀρχικὲς σελίδες του ὅτι εὐχαριστεῖ τοὺς συνεργάτες του τὴν γυναῖκα του κ.λ.π. ποὺ τὸν βοήθησαν σὲ αὐτὸ τὸ ἐπίπονο ἐργο μεγάλης πνευματικῆς ἀξίας ποὺ μὲ αὐτοθυσία προσέφερε στοὺς συμπολῖτες του.

Ἡ ἀπάτη ἀποκαλύφθηκε ἀπὸ τὸν Κ. Πλεύρη σὲ μία ἀπὸ τὶς ἐκπομπές του, χρόνια πρὶν ποὺ ἔτυχε νὰ παρακολουθήσῳ. Ὅπως εἶναι «φυσικό» καὶ ἡ ἐκπομπὴ ἀλλὰ καὶ ἡ πληροφορία θάφτηκε καὶ κατόπιν ὁ πνευματικὸς «δημιουργὸς» ἄρχισε νὰ χαίρῃ τῶν καρπῶν τῶν κόπων του παίρνοντας ἕδρες στὰ πανεπιστήμια καὶ τὸ κοινὸ νὰ τρέχῃ νὰ ἀγοράζῃ τὰ μεταφρασμένα βιβλία του καὶ νὰ θεωρῇ σὰν αὐθεντία ἀκόμη ἕναν κοινὸ ἀπατεῶνα στὴν διεφθαρμένη πασοκικὴ σπεῖρα ὅπως καὶ τὴν ἀδίστακτη ὑπουργὸ καὶ τὸ δεξί της χέρι ποὺ διέ-γραφε τὴν ἱστορία.
Ξεκίνησα μὲ σκοπὸ νὰ γράψῳ γιὰ τὸν Δ. Καζάκη καὶ τελικὰ παρασύρθηκα, ἀλλὰ ἐπανέρχομαι. Διάβασα ἀρκετὰ, ἀλλὰ δὲν εἶμαι σίγουρος ἂν ὅλα ποὺ παρέθεσε ὁ freenomios καὶ ὅπως εἶναι φυσικὸ βρίσκομαι σὲ ἀναμονὴ γιὰ νὰ μπορέσῳ νὰ τροποποιήσῳ (ἂν ἤθελε προκύψῃ), τὸ σκεπτικό μου σὲ αὐτὴ τὴν κατεύθυνση.

Ὁ Καζάκης δὲν εἶναι ῥητωρ, δὲν εἶναι «πάστα» πολιτικοῦ ὅπως θὰ λέγαμε, γνωρίζει πολὺ καλὰ τὸ ἀντικείμενο γιὰ τὸ ὁποῖο μιλάει, εἶναι φανερὸ ὅτι ἐνημερώνεται μὲ ὅλες τὶς ἐξελίξεις, δὲν ἀφήνει τίποτα νὰ τοῦ ξεφύγῃ ἀπὸ τὶς καθημερινὲς ἀλλαγὲς καὶ φθάνει νὰ προτείνῃ μέχρι ἐκεῖ ποὺ πιθανῶς ἔχει τὴν ἰκανότητα , ὅπως ἀλλωστε καὶ ὅλοι ἐμεῖς ποὺ τὸ σκεπτικό μας ἔχει συγκεκριμένο βεληνεκὲς σύμφωνα μὲ τὶς γνώσεις μας.

Σὲ μία κοινωνία ὅπως ἡ Ἑλληνικὴ αὐτὴ τὴν στιγμὴ ποὺ ἔχει χάσει κάθε ἴχνος ἠθικῆς λόγῳ τῆς 35ετοῦς προπαγάνδας ποὺ ὑπέστη καὶ τιμωρεῖται γι᾽αὐτό, διότι στὸ μεγαλύτερο ποσοστό της ὑπέπεσε στὴν μαλθακότητα τοῦ «ἀμερικανικοῦ ὀνείρου», δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ὑποδείξῃ ἠγετικά στελέχη ἀπὸ τὴν διάρθρωσή της παρὰ μόνον νὰ ἀναδείξῃ ἀνθρώπους (λόγῳ τὴς πτώσεώς της), μέσα ἀπὸ τὸν λαό, ὅπως αὐτὸ γίνεται νομοτελειακά. Οἱ μόνοι ἠγέτες ποὺ μποροῦν νὰ προκύψουν πλέον (ἐὰν προκύψουν) θὰ εἶναι μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο καὶ εἶναι πιθανὸν ὅτι καὶ οἱ ἴδιοι δὲν τὸ γνωρίζουν.

Ὁ Δ. Καζάκης φαίνεται ἕνα ἁπλὸ παιδὶ ποὺ σπούδασε, ἔχει διατηρήσει κάποιες ἀξίες, ἀκολούθησε κάποιον ἰδεολογικό δρόμο γιὰ νὰ μάθῃ αὐτὰ ποὺ ἔμαθε καὶ μὲ τὴν δυνατότητα ποὺ τοῦ προσφέρουν οἱ γνώσεις του «βγῆκε» πρὸς τὰ ἔξω καὶ ὁμολογουμένως προσπαθεῖ. Αὐτὸ εἶναι ποὺ θὰ ἔκανε καὶ ὁ καθένας μας ἐδῶ μέσα ἐὰν εἶχε τὴν δυνατότητα νὰ τὸ κάνῃ, ἀλλὰ εἴμαστε ὅλοι ἄνθρωποι ποὺ πρέπει νὰ καθἠσουμε κάτω καὶ νὰ συγκεντρωθοῦμε νὰ γράψουμε 5 γραμμὲς καὶ αὐτὲς μὲ κακή σύνταξη γιατὶ ἁπλούστατα δὲν ἔχουμε τὴν δυνατότητα γιὰ τίποτα καλύτερο· ὅμως θὰ θέλαμε νὰ ἀκουστῇ ἡ γνώμη μας σὲ πολλοὺς καὶ νὰ νοιώσουμε καὶ πιὸ ἀσφαλεῖς σὰν ἐπιβεβαίωση ὅτι δὲν παραλογιζόμαστε ὅταν καὶ ἄλλοι ἀποδέχονται τὰ λεγόμενά μας. Σὲ μία ἀνάλογη μεγαλύτερη κλίμακα νομίζω ὁτι κινεῖται καὶ ὁ Δ. Καζάκης.

Τὸ ἐρώτημα τώρα εἶναι ἐὰν ὁ ἐν λόγῳ στήνει μία παγίδα. Ἐκεῖ εἶναι ποὺ ὁ exiled θέλει νὰ δῇ τὴν πορεῖα τοῦ Καζάκη καὶ νὰ ὑποθέσῃ λογικὰ ἐὰν αὐτὸς ὁ ἄνθρωπος διετέλεσε κάπου, ἀπὸ ὅπου μορφώθηκε, πιθανῶς χρηματοδοτήθηκε, προετοιμάστηκε σὰν μυστικὸ ὅπλο γιὰ νὰ ἀναλάβῃ ἐντεταλμένη ὑπηρεσία τὴν δεδομένη στιγμὴ κ.λ.π.
Μέχρι στιγμῆς τοὐλάχιστον ἐμένα μοῦ φαίνεται «τὸ παιδί τοῦ λαοῦ» σὰν νὰ λέμε καὶ κάποιος ποὺ ἐγὼ φυσικὰ ὅπως καὶ ὅλοι μας ἐδῶ μέσα δὲν θὰ μπορούσαμε νὰ εἴμασταν.

Τώρα, τί κι ἂν ὁ τρόπος ποὺ πιθανῶς «κατασκευάστηκε» (ἂν εἶναι ἔτσι) ὁ Καζάκης εἶναι ἀκριβῶς αὐτὸς; Δηλαδὴ νὰ «μοιάζῃ» σὰν τὸ παιδί τοῦ λαοῦ γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ κάνῃ σωστὰ τὴν δουλειά του;

Αὐτὸ εἶναι ποὺ ἔχουμε ὅλοι μας στὸ μυαλό μας καὶ ὅπως εἶναι φυσικὸ εἴμαστε ἐπιφυλακτικοὶ καὶ θέλουμε νὰ μάθουμε. Δὲν φαίνεται πουθενὰ ἢ εἶναι πολὺ καλά κρυμμένο; ἢ δὲν ἰσχύει; Ποιὸς θὰ μᾶς πῇ;

Ὁ exiled λέει δῶστε μου ἕνα βιογραφικὸ καὶ ἀφῆστε με νὰ τὸ παλαίψῳ καὶ νὰ ξετρυπώσῳ πράγματα, ὁ freenomios λέει ἀκοῦστε με ποὺ σᾶς λέω γιατὶ ὅ,τι λέω γίνεται.

Λίγο παλιότερα σὲ μία ἐκπομπὴ τοῦ Χαρδαβέλλα μὲ θέμα τὸν δίσκο τῆς Φαιστοῦ καὶ τὴν Γραμμικὴ γραφὴ ΙΙ κάποιος ποὺ ἐλεγε μάλιστα ὅτι εἶχε διασυνδέσεις μὲ τὴν ὁμάδα «Ε» ἀνέφερε ὅτι εἶχε τὴν ἀποκωδικοποίηση καὶ γνώριζε τὸ τί ἦταν γραμμένο ἐκεῖ. Ἔπεσε σὰν βόμβα στὴν ἐκπομπὴ καὶ ὅλοι κόλλησαν στὴν τηλεόραση γιὰ τὴν ἐπερχόμενη ἑρμηνία διότι ἔβλεπαν μπροστά τους μία ἱστορικὴ ἀποκάλυψη.

Ὁ ἠλίθιος αὐτὸς ποὺ δὲν θυμᾶμαι καὶ τὸ ὄνομά του, ὅταν ἔφτασε ἡ στιγμὴ νὰ πῇ τὸ περιεχόμενο τῆς γραφῆς πρὸς τὸ τέλος τῆς ἐκπομπῆς, ἁπλὰ εἶπε: «ἐγὼ ξέρω τὶ λέει ἀλλὰ δὲν μπορῶ νὰ σᾶς τὸ πῷ γιατὶ δὲν μου ἐπιτρέπεται».
Καταλαβαίνετε τὸ γαμοσταυρίδι ποὺ ἔπεσε ἀπὸ τὸν κόσμο ποὺ παρακολουθοῦσε, ἐνῷ οἱ παρευρισκόμενοι εἶχαν παγώσει σὰν νὰ ἔφαγαν χαστοῦκι. Ὁ ἄνθρωπος αὐτὸς δὲν ἐμφανίστηκε ξανὰ ἀπὸ ὅσο ξέρω, γιατί ἄλλωστε;

Μὴν πέσουμε λοιπὸν σὲ αὐτὴ τὴν κατηγορία καὶ χάνουμε τὸν χρόνο μας. Ἐὰν γνωρίζουμε κάτι καὶ τὸ κοινοποιοῦμε, λέμε τί εἶναι αύτό καὶ τὸ στηρίζουμε μὲ ὅποιες ἀποδείξεις ἔχουμε ἀφήνοντας τοὺς ἄλλους νὰ κρίνουν γιὰ τὸν ἑαυτό τους. Ἐὰν δὲν εἴμαστε ἕτοιμοι νὰ τὸ στηρίξουμε ἢ δὲν μᾶς «ἐπιτρέπεται», τὸ κρατᾶμε μέσα μας καὶ κάνουμε τοὺς πεφωτισμένους ἱερομόναχους ποὺ καλοῦνται νὰ ζήσουν ὄντας κάτοχοι τῆς ἀλήθειας χωρὶς νὰ μποροῦμε νὰ ἐπικοινωνήσουμε μὲ τὸ περιβάλλον μας, ἀλλὰ δὲν λέμε: «ἐγὼ ξέρω, ἀλλὰ δὲν θὰ σᾶς τὸ πῶ τώρα γιατὶ ἔμένα ἔτσι μοῦ εἴπανε αὐτοὶ ποὺ ξέρουν, ποὺ αὐτοὶ ποὺ ξέρουν τοὺς τὰ εἰπανε αὐτοὶ ποὺ κάνουν τὰ μεγάλα σχέδια».

Ὁ ἱερομόναχος δὲν γράφει σὲ blog κάθεται στὴν σκήτη του, κι ἂν ἀποφασίσῃ νὰ βγῇ καὶ νὰ τὰ πῇ θὰ τὸ κάνῃ (ἐφ᾽ὅσον τὸν ἐνδιαφέρει ἡ ἀφύπνιση τοῦ κόσμου), μὲ κίνδυνο τὴν ἀπώλεια τῶν γνωριμιῶν του καὶ τῆς χλεύης τῶν ἀντιφρονούντων ἀκόμη καὶ τῆς ζωῆς του, διότι αὐτὸ τὸ ἔργο ἀνήκει στὴν ὑπερβατικὴ σφαῖρα τοῦ «ἐγὼ» καὶ καταξιώνει τὴν ἀνθρώπινη φύση καὶ τὸν σκοπό της.

Τέλος γιὰ νὰ μὴν μακρυγορήσῳ θὰ φέρω τὸ παράδειγμα τοῦ φλυτζανιοῦ τοῦ καφὲ ὅπου ἡ «διαισθητικὴ ἀναγνώστρια μεταφράστρια τῶν μηνυμάτων τῆς ἄλλης διαστάσεως», ἀποκαλύπτει στὴν ἐλαφρόμυαλη γειτόνισσά της μία σωρεῖα πιθανῶν γεγονότων, ὅπως : «βλέπω μία ξανθιά στὴν ζωή σας ποὺ κυττάει τὸν ἄνδρα σου...ἢ ὅτι θὰ μπῇ μέσα στὴν ζωή σας ἕνα πρόσωπο ποὺ θὰ σὲ βλέπῃ σὰν ἐχθρὸ...τὸ βλέπεις Λίτσα μου, φαίνεται πεντακάθαρα....». Ναὶ, ναὶ λέει ἡ κακομοίρα... Μετὰ ἡ Λίτσα λέει: « ναὶ μοῦ τὸ εἶπε στὸ φλυτζάνι ὅτι θὰ γνωρίζαμε κάποιο πρόσωπο...», ἀλλὰ ξεχνάει τὰ ἄλλα 10 ποὺ τῆς εἶπε καὶ δὲν ἔγιναν.

Ἐτσι κάπως διαμορφώθηκαν καὶ οἱ προγνώσεις τοῦ καιροῦ, ὅπου ἡ θερμοκρασία θὰ κυμανθῇ ἀπὸ 5 ἔως 35 βαθμοὺς καὶ ὁ καιρὸς θὰ εἶναι καλὸς ἀλλὰ ὑπάρχει πιθανότητα νὰ βρέξῃ. Κάτι τοῦ κεραρᾶ θὰ γίνῃ, ὁπότε τὸ δελτίο καιροῦ ἂν καὶ τὸ προέβλεψε ὁ κόσμος τὸ ἀγνόησε καὶ δὲν πῆρε τὰ ἀνάλογα μέτρα γιὰ τὴν βροχὴ ποὺ τοὺς ἔπνιξε τὰ κατσίκια.

Τέλος ἀνακαφαλαιώνω, αὐτὸ ποὺ θὰ ἐπιθυμοῦσα (καὶ νὰ πῷ τὴν ἀλήθεια περίμενα), εἶναι, ἀφοῦ ἐνδιαφερόμαστε νὰ μοιραστοῦμε τὶς γνώσεις μας, μία καλὴ παρουσίαση τῶν γεγονότων ποὺ μᾶς ὁδηγοῦν σὲ λογικὰ συμπεράσματα (βάσει τῶν πληροφοριῶν ποὺ δὲν κυκλοφοροῦν στὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλίωσης, ποὺ ἀποδεικνύουν ἢ τοὐλάχιστον τείνουν νὰ ἀποδείξουν ὅτι ὑπάρχουν βάσιμες ὑποψίες ὅτι ἡ κίνηση τοῦ Δ. Καζάκη εἶναι κατευθυνόμενη καὶ ἐλεγχόμενη ἀπὸ κάποια σημεῖα τὰ ὁποῖα πιστοποιοῦν ἢ ἐνέχουν δείγματα ἀπάτης) καὶ φυσικὰ δὲν εἶναι κάποια τὰ ὁποία θὰ κάναμε καὶ ἐμεῖς οἱ ἴδιοι ἂν θὰ βρισκόμασταν στὴν θέση του προκειμένου νὰ συνεχίσουμε τὸ ἔργο ποὺ ἀναλάβαμε ὅπως ὁ Καζάκης (ὁ ὁποῖος ούσιαστικὰ ἔχει βγεῖ ἀπὸ τὴν σκήτη τοῦ ἱερομονάχου καὶ βάλλεται θυσιάζοντας τὴν ὑπόληψη, καριέρα καὶ κοινωνικὴ θέση διότι γίνεται δημόσια γνωστὸς καὶ ὡς πρὸς τὶς ἰδέες του ἀλλὰ καὶ ὡς πρὸς τὰ πιστεύω του ἀδιαφορῶντας γιὰ τὶς συνέπεις ποὺ ἡ κίνηση αὐτὴ θὰ ἐπιφέρῃ στὴν μελλοντική του ἐξέλιξη), τότε τὰ γράφουμε σὲ μία μικρὴ ἔκθεση -ἀναφορὰ καὶ τὰ λέμε στὸν κόσμο ποὺ περιμένει ὑπομονετικὰ καὶ διψάει γιὰ ἀλήθεια καὶ δὲν περιμένουμε νὰ γίνουν πράγματα ἢ νὰ δημιουργηθοῦν καταστάσεις ποὺ νὰ θυμίζουν ἢ μοιάζουν μὲ τὶς ὑποθέσεις ποὺ κάναμε γιὰ νὰ ποῦμε: «εἴδατε ποὺ σᾶς τὸ ἔλεγα;».

Σὰν τέτοια ἔχει ὁ καθένας μας παραδείγματα καὶ στὴν ἴδια του τὴν ζωὴ γιατὶ εἶναι διαισθήσεις καὶ ὄχι ἀποδείξεις καὶ γι᾽αὐτὸ δὲν τὰ ἔχουμε πεῖ, διότι δὲν μποροῦμε νὰ τὰ ἀποδείξουμε.

Ἂς μὴν πέφτουμε λοιπὸν στὴν κατηγορία τῆς καφετζοῦς καὶ ἂς εἴμαστε λίγο πιὸ συγκεκριμένοι κι αὐτὸ ἂν μᾶς ἐνδιαφέρει οἱ φίλοι μας νὰ γνωρίζουν καὶ ἐνδεχομένως νὰ τοὺς προστατεύσουμε ἀπὸ μία λανθασμένη ἀπόφαση.
Αὐτὰ, μὲ ὅλη τὴν καλὴ διάθεση ἀπὸ μέρους μου ποὺ εἶμαι ἀνοιχτὸς σὲ κάθε τί μὰ μὲ ἔνδιαφέρει ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ἁπτὴ πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

taleapad έγραψε:Μὴν πέσουμε λοιπὸν σὲ αὐτὴ τὴν κατηγορία καὶ χάνουμε τὸν χρόνο μας. Ἐὰν γνωρίζουμε κάτι καὶ τὸ κοινοποιοῦμε, λέμε τί εἶναι αύτό καὶ τὸ στηρίζουμε μὲ ὅποιες ἀποδείξεις ἔχουμε ἀφήνοντας τοὺς ἄλλους νὰ κρίνουν γιὰ τὸν ἑαυτό τους. Ἐὰν δὲν εἴμαστε ἕτοιμοι νὰ τὸ στηρίξουμε ἢ δὲν μᾶς «ἐπιτρέπεται», τὸ κρατᾶμε μέσα μας καὶ κάνουμε τοὺς πεφωτισμένους ἱερομόναχους ποὺ καλοῦνται νὰ ζήσουν ὄντας κάτοχοι τῆς ἀλήθειας χωρὶς νὰ μποροῦμε νὰ ἐπικοινωνήσουμε μὲ τὸ περιβάλλον μας, ἀλλὰ δὲν λέμε: «ἐγὼ ξέρω, ἀλλὰ δὲν θὰ σᾶς τὸ πῶ τώρα γιατὶ ἔμένα ἔτσι μοῦ εἴπανε αὐτοὶ ποὺ ξέρουν, ποὺ αὐτοὶ ποὺ ξέρουν τοὺς τὰ εἰπανε αὐτοὶ ποὺ κάνουν τὰ μεγάλα σχέδια».
Όταν πραγματικά διαθέτουμε ασφαλείς πληροφορίες που δεν είναι δημοσίως διαθέσιμες και τις οποίες έχουμε δεσμευτεί να μην δημοσιοποιήσουμε, αλλά μας έχουν οδηγήσει σε ένα ακλόνητο εντός μας συμπέρασμα, έχουμε μία ακόμα εναλλακτική: Να ψάξουμε μέσα στο σύνολο της δημοσίως διαθέσιμης πληροφορίας για επιπλέον στοιχεία που να στηρίζουν το συμπέρασμά μας.

Σε ό,τι με αφορά, η θέση μου είναι ξεκάθαρη: μέχρι να δω ένα πλήρες βιογραφικό Καζάκη, θα έχω ερωτηματικά. Και όσο το καθυστερεί, θα μου δημιουργεί ερωτηματικά η καθυστέρηση.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy »

Πάντως την μαντεψιά σου την επιβεβαίωσε ο ίδιος, της ΑΣΟΕΕ είναι και είχε καθηγήτρια την Κατσέλη.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

Joy έγραψε:Πάντως την μαντεψιά σου την επιβεβαίωσε ο ίδιος, της ΑΣΟΕΕ είναι και είχε καθηγήτρια την Κατσέλη.
Κάτι δεν άκουσες καλά.

Η Κατσέλη δεν ήταν ποτέ στην ΑΣΟΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) αλλά είναι στο Καποδιστριακό.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap »

Άστο ρε εξόριστε,με το στανιό βιογραφικό θέλεις κι'εσύ..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy »

Κάτι δεν άκουσες καλά.
Ωχ! Θα πρέπει να το ξανακούσω τώρα.
Όχι ότι αμφισβητώ αυτό που λες αλλά απο περιεργεια να δω τι είπε.
Πάντως ότι είχε την Κατσέλη καθηγήτρια το θυμάμαι καλά.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

Για λόγους τάξεως, πρέπει να πω ότι δεν είναι πλέον 2, αλλά περίπου 6 γραμμές το δημοσίως διαθέσιμο βιογραφικό... προστέθηκε το κομμάτι με πλάγια γράμματα.
O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφεί σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι και στο περιοδικό Hellenic Nexus. Είχε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο στο ΡΑΔΙΟ 9 (9,89), η οποία διεκόπη στις 9/2/2012. Έχει εκδόσει το βιβλίο "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΪΑ - Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας", Δεκέμβριος 2011, εκδόσεις "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ". Έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.
Πηγή:http://www.blogger.com/profile/16753309610446533704

Μόνο που δεν προσθέτει τίποτε σε ό,τι ξέραμε :(
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Joy έγραψε:
Κάτι δεν άκουσες καλά.
Ωχ! Θα πρέπει να το ξανακούσω τώρα.
Όχι ότι αμφισβητώ αυτό που λες αλλά απο περιεργεια να δω τι είπε.
Πάντως ότι είχε την Κατσέλη καθηγήτρια το θυμάμαι καλά.
Είναι στην πρεμιέρα του με τον Κακλαμάνο εδώ http://www.livestream.com/epamwebtv/vid ... m=ui-thumb

στο 13:51 περιπου λεπτό.

(το ακούω τώρα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever »

Ναι το είπε.
Την είχα καθηγήτρια στην ΑΣΟΕ.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion »

Συγνώμη για την αφέλεια μου, ίσως να φταίνε οι ηλιακές καταιγίδες που μου τηγάνισαν τη φαιά ουσία, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική πίσω από ένα βιογραφικό. :dunno:

Πιστεύω ότι πολλοί από τα 300 σούργελα της Βουλής θα έχουν τέτοια. :swear:

Συμπέρασμα: Ένα καλό βιογραφικό δεν σε αποτρέπει να γίνεις προδότης της χώρας σου!!

..skion out. :bye:
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

exiled έγραψε:Κάτι δεν άκουσες καλά.

Η Κατσέλη δεν ήταν ποτέ στην ΑΣΟΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) αλλά είναι στο Καποδιστριακό.
Κάποιο λάθος κάνεις. :cool:

Σύμφωνα με το βιογραφικό της , που θα βρεις εδώ, μεταξύ άλλων (θαυμαστων ομολογουμένως) δραστηριοτήτων στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, δίδαξε ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου (1986) και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1986-1987).

skion έγραψε:Πιστεύω ότι πολλοί από τα 300 σούργελα της Βουλής θα έχουν τέτοια. :swear:

Συμπέρασμα: Ένα καλό βιογραφικό δεν σε αποτρέπει να γίνεις προδότης της χώρας σου!!
:urock: :urock: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever »

skion έγραψε:Συγνώμη για την αφέλεια μου, ίσως να φταίνε οι ηλιακές καταιγίδες που μου τηγάνισαν τη φαιά ουσία, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική πίσω από ένα βιογραφικό. :dunno:
Μιχάλη μου ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πεί επίσης:
"Ούτε και εγώ όμως κατανοώ την λογική της απόκρυψης."
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Μπορεί να βλέπουμε ένα "βιογραφικό" 5-6 αραδων, αλλά όποιος ακούσει τις συζητήσεις του (με τον κακλαμάνο , ας μην πάμε και στις ομιλίες) λέει πολλά κατά καιρους για τον εαυτό του, τα έργα και τις ημέρες του. (είπε πχ σ'αυτο που άκουσα σήμερα πως ένα απ'τα "καθηκοντά" του όταν ήταν στο κώμα του λαού, ήταν να τους γράφει και ομιλίες...)

Δεν βλέπω καμιά προσπάθεια απόκρυψης.

Να πω επίσης ότι γνωστός μου (καραδεξιός) διάβασε το βιβλίο του "Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας" και το βρήκε εξαιρετικό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter »

Η Λούκα είναι από τους λίγους βουλευτές που έχουν καλό βιογραφικό (και συμφωνώ ότι το βιογραφικό από μόνο του δεν αποτελεί εγγύηση για τίποτε).

Την σύντομη περίοδο που πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (έτσι την έλεγαν τότε), δεν την πρόσεξα, μολονότι είχα κοιτάξει το βιογραφικό της γράψω (!)... γερνάω, μου φαίνεται.

Σε ό,τι αφορά το βιβλίο, το οποίο έχω απλώς φιλομετρήσει, μια χαρά μου φάνηκε και εμένα. Το ότι είναι πολύ καλός του στην οικονομική ανάλυση το έχουμε πει.

Αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο Ίων έδωσε έναν ενδεικτικό κατάλογο από ζητήματα που το ΕΠΑΜ δεν έχει λάβει σαφή θέση. Αλλά εγώ είπα: ακόμα δεν είναι κόμμα, οπότε μπορούμε να περιμένουμε λίγο.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

exiled έγραψε:Αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο Ίων έδωσε έναν ενδεικτικό κατάλογο από ζητήματα που το ΕΠΑΜ δεν έχει λάβει σαφή θέση. Αλλά εγώ είπα: ακόμα δεν είναι κόμμα, οπότε μπορούμε να περιμένουμε λίγο.
Θα θέσω εγώ τα ερωτήματα του Ιωνα, όταν μου δοθεί η ευκαιρία..
Καταλαβαινεις τι εννοω :wink:

Ακόμα δεν ειναι κόμμα, αλλά όντως στην ομιλία του στην Παλήνη, είπε ότι θα κατέβει στις εκλογές. Σαν επίσημος κομματικός φορέας πλέον, θα πρέπει να έχει συνταξει και βιογραφικά και αποσαφηνισμένες θέσεις. 'Ιδομεν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”