Η κατοχική Ελλάδα των επόμενων χρόνων
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
-
Divine Sinner
Re: Η κατοχική Ελλάδα των επόμενων χρόνων
Περισσότερο η ανεργια τους οδηγησε εκει.
Τα χαράτσια. οκ και να μην τα πληρώσεις. τι θα κανουν; θα σε πιασουν θα σε μαστιγώσουν και θα σε ευνουχίσουν;
Οσων αφορά την ανεργία ομως. δεν εχω δουλεια δεν τρώω, δεν εχω λεφτά για ενοικιο.
Τα χαράτσια. οκ και να μην τα πληρώσεις. τι θα κανουν; θα σε πιασουν θα σε μαστιγώσουν και θα σε ευνουχίσουν;
Οσων αφορά την ανεργία ομως. δεν εχω δουλεια δεν τρώω, δεν εχω λεφτά για ενοικιο.
- Cloud
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Cloud12
- Έλαβε Likes: 33 φορές
- Επικοινωνία:
πραγματικά συγκινητικό... τι να κάνουμε ... εκεί οδηγήσαμε τους εαυτούς μας .. kapoai στιγμή πρέπει να πάψουμε να τρέχουμε στους δρόμους και να απεργούμε για να διεκδικήσουμε κάτι. και πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε αυτόν τον τόπο! κρίμα που ο εγωισμός και ατομισμός δεν μας το επιτρέπουν. είμαι από την δουλειά και ο υπολογιστής δεν έχει ελληνικά /.... 
βρήκα μηχανή που μεταφράζει greeklish σε greek:P
βρήκα μηχανή που μεταφράζει greeklish σε greek:P
Ταξιδεύοντας στο γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος 8 μέτρα .
- kat_woman
- Site Admin

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
και εμείς που έχουμε δουλειά ( για ποσο ακόμα ) είναι πιά πολύ δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα.Αναρτήθηκαν χθες οι μισθοδοσίες που θα πάρουμε οι καθηγητές με το νέο μισθολόγιο.Για μένα είναι αδύνατον πια να πληρώνω το ενοίκιο που , ούτως ή αλλως δεν ήταν υψηλό.Τώρα, ο μισός μισθός μου θα πηγαίνει εκει? Μετακόμιση..Με βλέπω σε καμμιά υπόγα, δεν βγαίνει αλλιώς! Είναι απίστευτο, δε, το τι σκαρφίστικαν.Μειώθηκαν οι ακαθαριστες αποδοχές, αλλά για να μην μειωθούν οι κρατήσεις προς τα ασφαλιστικα μας ταμεία, έμειναν οι ίδιες κρατήσεις που είχαμε με το παλιό μισθολόγιο!!! Πο@@στιά στην πο@@στιά! Γραμμή για φτώχεια και εξαθλίωση.Σόρυ παίδες πρωϊ πρωϊ , αλλά με πιάνει κατάθλιψη..Divine Sinner έγραψε:Οσων αφορά την ανεργία ομως. δεν εχω δουλεια δεν τρώω, δεν εχω λεφτά για ενοικιο.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
-
Divine Sinner
Μειωνουν μισθους αλλα στην καλυτερη κρατανε ιδιες τις κρατήσεις.
στο κάτω κάτω ρε παιδια τι νταβατζιλικι ειναι αυτο με το ΙΚΑ (που συνταξη δεν θα δουμε αλλα λεμε τωρα).
Εγω μπορει πχ να βρισκω την αστηρ πιο οικονομικη, γιατι πρεπει σοϊ και καλα να τα ακουμπαω στο ΙΚΑ;
στο κάτω κάτω ρε παιδια τι νταβατζιλικι ειναι αυτο με το ΙΚΑ (που συνταξη δεν θα δουμε αλλα λεμε τωρα).
Εγω μπορει πχ να βρισκω την αστηρ πιο οικονομικη, γιατι πρεπει σοϊ και καλα να τα ακουμπαω στο ΙΚΑ;
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μερικές φορές σκέφτομαι πως δίκαιο έχουν οι κομμουνιστές όταν λένε πως πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και μετά να πάρουμε το κεφάλι όλων αυτών που μας ρουφούν το αίμα και μετά να μοιραστούμε την λεία, αλλά στο τελευταίο κομμάτι έκει είναι που θα πέσουν κεφάλια, στο δια ταύτα το ξέρουμε ο,τι οι 300 είναι πλέον λαμόγια και δεν πρέπει να τους εμπιστευόμαστε με τίποτα, εγώ βασικά δεν πρόκειται να ξαναζητήσω απόδειξη για όσο ζω και δεν πρόκειται να πληρώσω ποτέ για τις "υπηρεσίες" (επιπέδου Ουγκάντας) που και καλά έχω στην ώρα τους. Αυτό το κράτος πρέπει να πάρει φωτιά από άκρη μέχρις άκρη και να το αντικαταστήσει ένα άλλο καλύτερο (και η Κόλαση να ανέβει στην Γη καλύτερη θα είναι είμαι σίγουρος).
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- kostas
- Συντονιστής Ενότητας

Οτι ειναι να γίνει θα γίνει. Δυστηχως όσο υπάρχει κόσμος (ενα 50%) που δεν έχει νιώσει παρά ελάχιστες δυσκολίες στη ζωή του, η ζωή για τους άλλους μισους θα ειναι δυσκολη.
Ζήσαμε κάποιοι δυσκολα εως και τώρα. Δε μας κάνει διαφορά. Εχουμε μάθει να ζουμε δυσκολα, θα μάθουμε και δυσκολότερα.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ, πλέον δε μπορουμε να κάνουμε τιποτε.
Δε φταίξαμε, γιατι δε φάγαμε. Κριμα ομως.
Επρεπε να φάμε οταν μπορουσαμε και να έχουμε καβάτζα για τις δυσκολες μέρες.
Λυπάμαι που υπήρξα δίκαιος. Λυπάμαι που όταν μπορουσα δεν έκλεψα και εγω το κράτος. Θα το μετανιωνω μια ζωή αυτο.
ΠΡΕΠΕΙ να κλέβω τους συμπολίτες μου.
Και θα το μάθω και στα παιδιά μου αυτο.
Παιδί μου για να ζησεις πλουσιοπάροχα θα μάθεις να εισαι λαμόγιο, θα του πω. Θα μάθεις πως να κλέβεις με το γάντι. Θα μορφωθεις ωστε να κερδίζεις τους άλλους με λόγια και παφλατισμους και μετά θα κλέβεις.
Και φυσικά θα εισαι αναισθητος. Θα ενδιαφέρεσε μονο για τον εαυτό σου.
Ετσι ειναι. Ετσι πρέπει. Καμια ανθρωπιά πλέον.
Υ.Γ.- Σκληρά λόγια το ξέρω. Ομως δε φταίω σε τποτε να βρισκομαι σε αυτη τη κατάσταση. Ουτε οι γονείς μου φταίνε.
Οι κυβερνησεις πηραν εντολή απο εμάς για να κάνουν το καλυτερο για τη πατρίδα. Απέτυχαν. Γιατι να πληρωσω εγω που δεν έκλεψα ποτέ τις επιλογές των άλλων???
Αν εγω στη δουλειά μου κάνω λάθος θα το πληρωσει αυτος που μου πηρε συνέντευξη???
Η επειδη δε ζητουσα αποδείξεις απ τον ψιλικατζη πάει να πει οτι έκλεβα το κράτος??
Εγω ηδη πληρωσει 100 φορές τις αποδειξεις που δε ζητησα...
Ζήσαμε κάποιοι δυσκολα εως και τώρα. Δε μας κάνει διαφορά. Εχουμε μάθει να ζουμε δυσκολα, θα μάθουμε και δυσκολότερα.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ, πλέον δε μπορουμε να κάνουμε τιποτε.
Δε φταίξαμε, γιατι δε φάγαμε. Κριμα ομως.
Επρεπε να φάμε οταν μπορουσαμε και να έχουμε καβάτζα για τις δυσκολες μέρες.
Λυπάμαι που υπήρξα δίκαιος. Λυπάμαι που όταν μπορουσα δεν έκλεψα και εγω το κράτος. Θα το μετανιωνω μια ζωή αυτο.
ΠΡΕΠΕΙ να κλέβω τους συμπολίτες μου.
Και θα το μάθω και στα παιδιά μου αυτο.
Παιδί μου για να ζησεις πλουσιοπάροχα θα μάθεις να εισαι λαμόγιο, θα του πω. Θα μάθεις πως να κλέβεις με το γάντι. Θα μορφωθεις ωστε να κερδίζεις τους άλλους με λόγια και παφλατισμους και μετά θα κλέβεις.
Και φυσικά θα εισαι αναισθητος. Θα ενδιαφέρεσε μονο για τον εαυτό σου.
Ετσι ειναι. Ετσι πρέπει. Καμια ανθρωπιά πλέον.
Υ.Γ.- Σκληρά λόγια το ξέρω. Ομως δε φταίω σε τποτε να βρισκομαι σε αυτη τη κατάσταση. Ουτε οι γονείς μου φταίνε.
Οι κυβερνησεις πηραν εντολή απο εμάς για να κάνουν το καλυτερο για τη πατρίδα. Απέτυχαν. Γιατι να πληρωσω εγω που δεν έκλεψα ποτέ τις επιλογές των άλλων???
Αν εγω στη δουλειά μου κάνω λάθος θα το πληρωσει αυτος που μου πηρε συνέντευξη???
Η επειδη δε ζητουσα αποδείξεις απ τον ψιλικατζη πάει να πει οτι έκλεβα το κράτος??
Εγω ηδη πληρωσει 100 φορές τις αποδειξεις που δε ζητησα...
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Σε μας δεν αναρτήθηκαν ακόμα. Ακόμα πληρωνόμαστε με το παλιό αλλά χωρίς επιδόματα. Και με εκείνες τις αναδρομικές κρατήσεις από 1-1-2011.kat_woman έγραψε:και εμείς που έχουμε δουλειά ( για ποσο ακόμα ) είναι πιά πολύ δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα.Αναρτήθηκαν χθες οι μισθοδοσίες που θα πάρουμε οι καθηγητές με το νέο μισθολόγιο.Για μένα είναι αδύνατον πια να πληρώνω το ενοίκιο που , ούτως ή αλλως δεν ήταν υψηλό.Τώρα, ο μισός μισθός μου θα πηγαίνει εκει? Μετακόμιση..Με βλέπω σε καμμιά υπόγα, δεν βγαίνει αλλιώς! Είναι απίστευτο, δε, το τι σκαρφίστικαν.Μειώθηκαν οι ακαθαριστες αποδοχές, αλλά για να μην μειωθούν οι κρατήσεις προς τα ασφαλιστικα μας ταμεία, έμειναν οι ίδιες κρατήσεις που είχαμε με το παλιό μισθολόγιο!!! Πο@@στιά στην πο@@στιά! Γραμμή για φτώχεια και εξαθλίωση.Σόρυ παίδες πρωϊ πρωϊ , αλλά με πιάνει κατάθλιψη.
Είδα τη μισθοδοσία το Δεκέμβρη και έβαλα τις φωνές λες και έβλεπα κανένα φάντασμα 840 Ευρώ 420 το δεκαπενθήμερο. Οι κρατήσεις ήταν περισσότερες από το μισθό.
Και βρέχει χαράτσια, φόρους.
Με παραξενεύει που άλλοι με χαμηλότερες αποδοχές δεν μιλούν καθόλου και με συμβουλεύουν να μην ανησυχώ και να είμαι ευχαριστημένη που τρώω ένα κομμάτι ψωμί.
Με έχει πιάσει και μένα κατάθλιψη.
Δεν θα στολίσω δέντρο. Δεν μου κάνει κέφι. ΠΕΝΘΟΣ απέραντο. ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Δεν θέλω να βλέπω βιτρίνες η κατάθλιψη επιδεινώνεται.
Δεν βγαίνω καθόλου, σχεδόν δεν τρώω γιατί από την κατάθλιψη και από την οργή μου έχει κοπεί η όρεξη και ότι φάω μου πέφτει σαν πέτρα στο στομάχι.
Κάποιοι δεν μιλούν και μοιάζουν ήρεμοι γιατί παίρνουν χάπια.
Αλλά με χάπια και ψυχίατρους δε λύνεται το πρόβλημα.
Είτε δουλεύεις είτε όχι ο μισθός έχει μειωθεί τόσο πολύ που η ζωή σου γίνεται μαλλιά κουβάρια. Για μετακομίσεις και για να πουλήσεις θέλει χρόνο χρήμα και τρέξιμο και κάτω από συνθήκες πίεσης το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ χειρότερο.
Είναι φρικτό να μην μπορείς να είσαι κύριος του εαυτού σου.
Να μην μπορείς να είσαι ενήλικος να κάνεις πρόγραμμα της επόμενης μέρας.
Αυτό δεν μπορεί να περάσει με τρελογιατρούς και χάπια.
Ούτε με συμβουλές.
Όχι δεν είμαι ζώον να θέλω μόνο να τρώω.
Θα προτιμούσα μία στάση πληρωμών και μία πτώχευση και ας έκανα 1 μήνα να φάω.
Αρκεί όλα να ξεκινούσαν μετά από την αρχή. Να ξαναπέρναμε τη ζωή μας πίσω
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Και εγώ. Αυτή η σταδιακή εξαθλίωση είναι αργός θάνατος.doctormarkon έγραψε:Θα προτιμούσα μία στάση πληρωμών και μία πτώχευση και ας έκανα 1 μήνα να φάω.
Αρκεί όλα να ξεκινούσαν μετά από την αρχή. Να ξαναπέρναμε τη ζωή μας πίσω
Ενώ αλλιώς, θα είναι σαν να βάζεις τον άρρωστο στον απινιδωτή.Ένα γερό ηλεκροσοκ και επαναφέρεσαι στη ζωή!
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
-
Divine Sinner
Δεν υπάρχει διλλημα.
Η σταση πληρωμων μπορει ανετα να ειναι προς τα εξω.
και να παραμεναμε και στο ευρω απο το οποιο θα φευγαμε ΟΤΑΝ είμαστε έτοιμοι κι αν δουμε οτι μας συμφέρει.
και ναι μπορουμε να αρνηθουμε το χρέος και να μεινουμε στο ευρω.
πρώτον γιατι ετσι ειναι οι νομοι της ΕΕ.
και δεύτερον γιατι όσο κι αν μας απειλουνε κανεναν δεν συμφέρει να φύγουμε απο το ευρώ.
το ευρώ το θέλει η μερκελ και ο σαρκοζι, και αν φυγει ενας μυριοι επονται.
δεν συμφαίρει κανεναν τους να φυγει η Ελλαδα απο το ευρώ.
Η σταση πληρωμων μπορει ανετα να ειναι προς τα εξω.
και να παραμεναμε και στο ευρω απο το οποιο θα φευγαμε ΟΤΑΝ είμαστε έτοιμοι κι αν δουμε οτι μας συμφέρει.
και ναι μπορουμε να αρνηθουμε το χρέος και να μεινουμε στο ευρω.
πρώτον γιατι ετσι ειναι οι νομοι της ΕΕ.
και δεύτερον γιατι όσο κι αν μας απειλουνε κανεναν δεν συμφέρει να φύγουμε απο το ευρώ.
το ευρώ το θέλει η μερκελ και ο σαρκοζι, και αν φυγει ενας μυριοι επονται.
δεν συμφαίρει κανεναν τους να φυγει η Ελλαδα απο το ευρώ.
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ευρώπη? (ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ !!!)Justme έγραψε:Η Μόνη λύση , έτσι όπως πάει είναι έξω..και όχι φυσικά Ευρώπη. Αυστραλία , να είμαστε και σίγουροι.
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Προσοχή στις Αυστραλίες.
Όπως συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες λειτουργούν δουλεμπορικά made in Greece.
Λαμόγια που σου παίρνουν τα λεφτά σε πάνε σε μια ξένη χώρα και σε πετάνε χωρίς μία να κοιμάσαι σε παγκάκια και να είσαι λάθρο.
Αν έχω ένα πρόβλημα με τους λαθρο είναι για το ότι δεν έμειναν στη χώρα τους να παλέψουν για μια αλλαγή εκεί και αναζήτησαν την τύχη τους σε μία ξένη χώρα.
Δεν μου αρέσει ο ρατσισμός και ποτέ δεν έχω μιλήσει με άσχημα λόγια για τους μετανάστες.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να έχω εγώ ή το παιδί μου την τύχη τους σε μία ξένη χώρα.
Ο ρατσισμός, τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις χτυπούν την πόρτα μας.
Που να πάει κανείς με τη ρετσινιά του τεμπέλη του διεφθαρμένου και του ζήτουλα. Που μάλιστα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Και να μην πει κανείς ότι με τον τρόπο του θα αντιστρέψει το κλίμα.
Έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας όπου πήγε άφησε καλό όνομα και μία εικόνα που καμία σχέση δεν είχε με το στερεότυπο που φύτεψαν οι πολιτικοί.
Όχι δεν θα φύγουμε εμείς.
Θα φύγουν αυτοί και η Τρόικα τους
Όπως συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες λειτουργούν δουλεμπορικά made in Greece.
Λαμόγια που σου παίρνουν τα λεφτά σε πάνε σε μια ξένη χώρα και σε πετάνε χωρίς μία να κοιμάσαι σε παγκάκια και να είσαι λάθρο.
Αν έχω ένα πρόβλημα με τους λαθρο είναι για το ότι δεν έμειναν στη χώρα τους να παλέψουν για μια αλλαγή εκεί και αναζήτησαν την τύχη τους σε μία ξένη χώρα.
Δεν μου αρέσει ο ρατσισμός και ποτέ δεν έχω μιλήσει με άσχημα λόγια για τους μετανάστες.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να έχω εγώ ή το παιδί μου την τύχη τους σε μία ξένη χώρα.
Ο ρατσισμός, τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις χτυπούν την πόρτα μας.
Που να πάει κανείς με τη ρετσινιά του τεμπέλη του διεφθαρμένου και του ζήτουλα. Που μάλιστα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Και να μην πει κανείς ότι με τον τρόπο του θα αντιστρέψει το κλίμα.
Έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας όπου πήγε άφησε καλό όνομα και μία εικόνα που καμία σχέση δεν είχε με το στερεότυπο που φύτεψαν οι πολιτικοί.
Όχι δεν θα φύγουμε εμείς.
Θα φύγουν αυτοί και η Τρόικα τους
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

Και άντε να φύγουν...
Πως θα ανακάμψουμε;
Να κάνουμε παιδιά στα 70 ;;;;(αν φτάσουμε;)
Τέλειωσε...δεν υπάρχει μέλλον για την γενιά μας. Δεν υπάρχει τίποτα....
Φύγουν , δεν φύγουν είμαστε τελειωμένοι.
Δεν το βλέπω με απελπισία...και ας φαίνεται έτσι...αλλά είναι η πραγματικότητα...
Πως θα ανακάμψουμε;
Να κάνουμε παιδιά στα 70 ;;;;(αν φτάσουμε;)
Τέλειωσε...δεν υπάρχει μέλλον για την γενιά μας. Δεν υπάρχει τίποτα....
Φύγουν , δεν φύγουν είμαστε τελειωμένοι.
Δεν το βλέπω με απελπισία...και ας φαίνεται έτσι...αλλά είναι η πραγματικότητα...
και όμως φίλε μου ...ο πάτος δεν είναι μακριά ....και μετά τον πάτο υπάρχει μόνο μια κατεύθυνση ....
Ότι υπάρχει τώρα εδώ θα πάει παντού αυτό είναι το σχέδιο ...να φύγεις να πάς που ; όπου και να πας θα το
ξαναβρείς μπροστά σου ...το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι όταν φτάσει εκεί ..το σενάριο θα το ξέρεις και το
μαρτύριο θα είναι μεγαλύτερο μιας και όταν θα φωνάζεις για αυτά που ξέρεις οι άλλοι θα σε έχουν για τρελό ..
Θα δικαιωθείς μόνο όταν θα είναι αργά .....
Είσαι απελπισμένος - είμαι απελπισμένος ....
μην φοβάσαι μαζί είμαστε ....πάτα στα πόδια σου ...
ότι και αν έρθει θα είναι απαίσιο σιχαμερό και δυνατό
μην φοβάσαι μαζί είμαστε ....
ότι και αν έρθει θα το πολεμήσουμε παρέα ...
μην φοβάσαι όσο δύναμη και αν έχει δεν έχει ψυχή ...
εμείς έχουμε ....
μην φοβάσαι η ψυχή είναι τα <<τούβλα>> του σύμπαντος μας
μην φοβάσαι ότι και αν εμφανιστεί μπροστά μας θα έχει μια μάχη που δεν θα την περιμένει και ΔΕΝ την περιμένει
Η φύση έχει εμμονή με την ισορροπία ....
Δεν την ταράζουμε εμείς ...
Ότι υπάρχει τώρα εδώ θα πάει παντού αυτό είναι το σχέδιο ...να φύγεις να πάς που ; όπου και να πας θα το
ξαναβρείς μπροστά σου ...το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι όταν φτάσει εκεί ..το σενάριο θα το ξέρεις και το
μαρτύριο θα είναι μεγαλύτερο μιας και όταν θα φωνάζεις για αυτά που ξέρεις οι άλλοι θα σε έχουν για τρελό ..
Θα δικαιωθείς μόνο όταν θα είναι αργά .....
Είσαι απελπισμένος - είμαι απελπισμένος ....
μην φοβάσαι μαζί είμαστε ....πάτα στα πόδια σου ...
ότι και αν έρθει θα είναι απαίσιο σιχαμερό και δυνατό
μην φοβάσαι μαζί είμαστε ....
ότι και αν έρθει θα το πολεμήσουμε παρέα ...
μην φοβάσαι όσο δύναμη και αν έχει δεν έχει ψυχή ...
εμείς έχουμε ....
μην φοβάσαι η ψυχή είναι τα <<τούβλα>> του σύμπαντος μας
μην φοβάσαι ότι και αν εμφανιστεί μπροστά μας θα έχει μια μάχη που δεν θα την περιμένει και ΔΕΝ την περιμένει
Η φύση έχει εμμονή με την ισορροπία ....
Δεν την ταράζουμε εμείς ...
Mornie utúlië
και όμως καλέ μου φίλε ...δεν νομίζω να έγραψα τίποτε το οποίο έχεις και άλλη επιλογή να κάνεις ....
Σε αυτό που έρχεται ή να παραδοθείς μπορείς αμαχητί ή να πολεμήσεις ...
Δεν βλέπω άλλη λύση ...βλέπεις εσύ ; (δεν έχει ίχνος ειρωνείας ή αντιπαράθεσης η τοποθέτηση μου )
Δεν ξέρω αν έχεις ακόμη τίποτε άλλο να χάσεις ....όμως όπως πάμε σύντομα δεν θα έχουμε τίποτε άλλο να χάσουμε ..
ΤΌΤΕ είναι και που δεν θα φοβάσαι τίποτα ...
Δεν νομίζω να κάτσει κανείς από μόνος στου στο απόσπασμα ....θα δώσουμε όλοι την μάχη μας ...
Δεν είναι επιλογή
Δεν είναι ηρωισμός ...
Είναι μονόδρομος ...
Το τι έχουν κάνει οι άλλοι ...χαρακτηρίζει τους άλλους
Το τι κάνεις εσύ χαρακτηρίζει εσένα
Δεν σου λέω τι να κάνεις ...
Δεν το ξέρω ούτε εγω ..
Δεν σε ξέρω άλλωστε ....ακόμη ψάχνω να βρω εμένα ...
Ξέρω μόνο ότι όταν θα έρθει η στιγμή δεν θα χαριστώ όσους πάρω μαζί μου ...απλά !
Δεν σου λέω να περιμένεις τον θεό ...ούτε το διαστημόπλοιο
Δεν θα πολεμήσουμε να πάρουμε την Πόλη ....για την ζωή μας θα πολεμήσουμε
Δεν φταίει ο Έλληνας . Το παραμύθι που έχει σκεπάσει τα μάτια μας φταίει ...
Δεν φέρνει ένας κούκός την άνοιξη λένε ...
Έτσι λένε όλοι οι κούκοι ...
Με τους κούκους η χωρίς η άνοιξη έρχεται όμως ...
Δεν μπορεί να μας περιμένει το σύμπαν εμάς πότε θα κάνουμε κούκου
Ένα πράγμα που με έμαθε καλά η ζωή μου είναι ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για κάτι .
Απλά έρχεται και το αντιμετωπίζεις
Αυτό καλούμαστε να κάνουμε
Όταν θες δεν θες έρθει και η δική σου στιγμή απλά μην έχεις παρέα σου λάθος <<φίλους >> και οι λάθος φίλοι
είναι η απελπισία και ο φόβος ...μόνο αυτό ήθελα να σου πω .....
Αφιερωμένο από την καρδιά μου φίλε ..
Σε αυτό που έρχεται ή να παραδοθείς μπορείς αμαχητί ή να πολεμήσεις ...
Δεν βλέπω άλλη λύση ...βλέπεις εσύ ; (δεν έχει ίχνος ειρωνείας ή αντιπαράθεσης η τοποθέτηση μου )
Δεν ξέρω αν έχεις ακόμη τίποτε άλλο να χάσεις ....όμως όπως πάμε σύντομα δεν θα έχουμε τίποτε άλλο να χάσουμε ..
ΤΌΤΕ είναι και που δεν θα φοβάσαι τίποτα ...
Δεν νομίζω να κάτσει κανείς από μόνος στου στο απόσπασμα ....θα δώσουμε όλοι την μάχη μας ...
Δεν είναι επιλογή
Δεν είναι ηρωισμός ...
Είναι μονόδρομος ...
Το τι έχουν κάνει οι άλλοι ...χαρακτηρίζει τους άλλους
Το τι κάνεις εσύ χαρακτηρίζει εσένα
Δεν σου λέω τι να κάνεις ...
Δεν το ξέρω ούτε εγω ..
Δεν σε ξέρω άλλωστε ....ακόμη ψάχνω να βρω εμένα ...
Ξέρω μόνο ότι όταν θα έρθει η στιγμή δεν θα χαριστώ όσους πάρω μαζί μου ...απλά !
Δεν σου λέω να περιμένεις τον θεό ...ούτε το διαστημόπλοιο
Δεν θα πολεμήσουμε να πάρουμε την Πόλη ....για την ζωή μας θα πολεμήσουμε
Δεν φταίει ο Έλληνας . Το παραμύθι που έχει σκεπάσει τα μάτια μας φταίει ...
Δεν φέρνει ένας κούκός την άνοιξη λένε ...
Έτσι λένε όλοι οι κούκοι ...
Με τους κούκους η χωρίς η άνοιξη έρχεται όμως ...
Δεν μπορεί να μας περιμένει το σύμπαν εμάς πότε θα κάνουμε κούκου
Ένα πράγμα που με έμαθε καλά η ζωή μου είναι ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για κάτι .
Απλά έρχεται και το αντιμετωπίζεις
Αυτό καλούμαστε να κάνουμε
Όταν θες δεν θες έρθει και η δική σου στιγμή απλά μην έχεις παρέα σου λάθος <<φίλους >> και οι λάθος φίλοι
είναι η απελπισία και ο φόβος ...μόνο αυτό ήθελα να σου πω .....
Αφιερωμένο από την καρδιά μου φίλε ..
Mornie utúlië
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: jim
Justme έγραψε:
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ