ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

Δημοσίευση από ArELa »

Εικόνα

ΓιώργοςΤράγκας.
Μ'άρεσε ο τίτλος της παλιάς του εκπομπής, γι'αυτό τον έδωσα σ'αυτό το νήμα.

Αναμφισβήτητα είναι ο ΜΟΝΟΣ σήμερα στα ερτζιανά που δεν γλύφει με κάποιον τρόπο το σύστημα. Το λέω εν πλήρη επιγνώσει. Είναι ο ΜΟΝΟΣ που δε μου προκαλεί ναυτία/αηδία :emetos: στα καθεστωτικά ΜΜΕ, αυτή την εποχή...

Κάποιος θα'λεγε ότι "αντιστέκεται" γιατί είναι δεξιός και θέλει ν'ανέβει ο Σαμαράς.
Δε νομίζω ότι είναι τόσο "λίγη", μικρόψυχη, μικρόνοη και περιχαρακωμένη η λογική του αυτή τη στιγμή. Κάτι μου λέει ότι το "σοκ και δέος" της νεοταξίλας που'χει ενσκύψει στην Ελλάδα, τον έκανε κι αυτόν να εμπεδώσει πως τα κόμματα κι οι ιδεολογίες είναι μια εξεζητημένη παπαριά για την οπαδοποίηση και για το ρίξιμο στάχτης στα μάτια της "μάζας" όπως μας αποκαλούν. Άλλωστε έχει και ένα πρότερο "δείγμα γραφής" που αν μη τι άλλο δείχνει ότι δε βάζει κομματικά μαντριά και ιδεολογίες πάνω απ΄τον τόπο του... Τον είδα και τον άκουσα όταν άρχισε να τα χώνει στον Καραμανλή (ενώ ήταν Καραμανλικός - κι αυτό έχει την αξία του) χωρίς ενδοιασμούς από ένα σημείο και μετά.

Πάντα τον θεωρούσα "μουτράκι", γάτο με πέταλα, κι ενώ πάντα στεκόταν απέναντι στην εξουσία, κάπου μέσα μου, δεν τον εμπιστευόμουν.
Όσο τον ακούω τόσο αλλάζει την πρότερη στάση μου...
Κάποιοι λένε ότι είναι Μασόνος. 'Εχω σφοδρές επιφυλάξεις επ'αυτού. Αν είναι, τότε υπάρχουν και μασόνοι αντινεοταξίτες. Ό,τι και να'ναι τέλος πάντων, μασόνος, ροδόσταυρος, στρουμφάκι και δε συμμαζεύεται, δε με ενδιαφέρει αυτή την ώρα. Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι ότι μου βγάζει σαν άμεση προτεραιότητά του την Ελλάδα. Το ότι βγάζει φλύκταινες και με κάποιους...δημοσιοκάφρους ολκής... είναι ένα άλλο ενδεικτικό υπέρ του στα μάτια μου. Κοντεύω να τον ερωτευτώ τον μάγκα :lovey0: βλέποντάς τον ν'αψηφάει στα ίσα το σύστημα, και συχνά να τους χαρακτηρίζει ακριβώς όπως του πρέπει. Δεν ξέρω πώς δεν έχει φιμωθεί ακόμα, με ποιά μέγγενη έχει σφίξει κάποιους γεννητικούς αδένες και δεν τον αφανίζουν, αλλά μέχρι στιγμής τα'χει καταφέρει, δείχνει να τα παίζει όλα για όλα, να μην καταλαβαίνει Χριστό, να τους τα χώνει ανελέητα, κι αυτό με "φτιάχνει" :ups:

Κάθε πρωί, έγινε απαραίτητο συνοδευτικό του καφέ μου, το άκουσμα της φωνής του, της οργής του, του επιχειρήματος που δε μπορεί να αντικρούσει κανείς, όποιας ιδεολογίας κι αν είναι. Προτείνω ανεπιφύλακτα να τον ακούτε τα πρωινά... μέσω νετ, θα τον ακούτε εδώ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1348 και παρά τις υποδείξεις της Φωτεινής, είμαι πολύ ξανθιά να "κατεβάσω" την εκπομπή του, αλλιώς δε θα'γραφα εγώ τώρα, θ'άφηνα αυτόν να μιλήσει...κι αν δεν τον προσκυνάγατε :worship: να μη με λένε Βίκυ! Δεν τα χώνει μόνο στο ράδιο. Τα χώνει (όσο μπορεί κι όσο του επιτρέπεται...) και στο δελτίο του Αλτερ. Οι φλύκταινες που βγάζει με τους...(ονόματα δε λέω) τέλος πάντων τα φερέφωνα του συστήματος, είναι η δική μου αγανάκτηση... με εκφράζει απολύτως... ναι, ο Τράγκας.

Επανερχόμενη σ'αυτό που έλεγα πιο πάνω, είναι απορίας άξιο το πώς τον έχουν αφήσει μέχρι τώρα να μιλάει και δη τόσο ελεύθερα όσο στο ράδιο... Ίσως γιατί είναι στο πρόγραμμά τους να αφήσουν έστω έναν, για να εκτονώνεται η οργή του λαού μέσα απ'αυτόν. Όμως αυτός συχνά ξεπερνάει τα εσκαμμένα... Πολύ φοβάμαι ότι θα τον φιμώσουν κάποια στιγμή, γιατί προάγει πραγματική ρήξη/ανατροπή, όχι μελανζέ και πουλημένη σαν τον άλλον τον ξεφτίλα δήθεν Ελληναρά Καρατζαφύρερ που στην τελική ήταν από τους πρώτους που έσκυψε, προσυπογράφοντας το ξεπούλημά μας. :moonie:

Eύχομαι να τον έχει ο Θεός καλά, και ασφαλή (μην του τη φέρουνε μπαμπέσικα) για να συνεχίσει την ΕΡΓΑΡΑ της αφύπνισης και τσαμπουκαλέματος της απονευρωμένης-εκφοβισμένης και πελαγωμένης μάζας των Ελλήνων, που από ήρωες μοιάζουν να'χουν καταντήσει κότες...

Δεν ξέρω πόσο θα βαστήξει αυτό, πάντως όσο θα ακούγεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ, εγώ θα τον ακούω. Σ'αυτό το σημείο, να πω κι ένα μπράβο στον Χατζηνικολάου που του δίνει αυτό το βήμα.

Θα τον ήθελα πολύ να κάνουμε ένα βίντεο στο οποίο θα μιλούσε ακόμα πιο ελεύθερα, κι αν τον ανέβαζα στο κανάλι μου, θα γινόταν ο απίστευτος πάταγος στο νετ. Επιχείρησα να πάω στο σάιτ του, αλλά το antivirus μου μου'βγαλε trojan alert κι έφυγα άρον άρον.
Άντε ρε Γιώργη, φτιάξε τη σελίδα σου... το λινκ αυτού που ανεβάζω εδώ, θα στο στείλω στη real κι αν τελικά το δεις, επικοινώνησε μεγάλε μαζί μου στο arela43@yahoo.gr

Σ'αυτό το τόπικ, θα προσπαθώ να γράφω όσο μπορώ κι όσο προλαβαίνω, (από αύριο) αυτά που λέει στην πρωινή εκπομπή του στον Real fm.
Μα την Παναγία, ποτέ δεν έχω νιώσει την ανάγκη να μιλήσω σε δημοσιογράφο, αλλά με τον συγκεκριμένο, θα'θελα πολύ να τα λέγαμε... :gathering:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

Δημοσίευση από Blue Ice »

Αν θυμάσαι, κάποια χρόνια πριν, όταν η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα είχε εκπομπή σε κάποιο πολύ γνωστό τηλεοπτικό κανάλι. Λίγο μετά από μια εκπομπή για τους τέκτονες εξαφανίστηκε και τον πήρε η κάτω βόλτα...

Στην Πάτρα γίνεται αναμετάδοση στις 10:00, στο σπίτι τον ακούνε φανατικά και όποτε είμαι εκεί το πρωί τον ακούω και εγώ... Δεν έχω βρει κάτι λάθος στα όσα λέει ...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Τι λάθος, Φωτεινή... Κάνει ΕΝΤΟΝΗ επίθεση στην πολτική που παίζεται στην Ελλάδα σήμερα, ήτοι στη ΝΤΠ που έφερε ο ΓΑΠ με σφραγίδες και υπογραφές.
Καλά κάνετε και τον ακούτε. Είναι από τους ελάχιστους (για να μην λέω ο μόνος και γίνομαι απόλυτη, αφού δεν ακούω καθεστωτικά ΜΜΕ) που αξίζει τον κόπο να ακούμε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Αν ξυπνάς πρωί καλό είναι να ακούς και Καλαμίτση που έχει πριν στον Real... δεν τα λέει χύμα σαν τον Τράγκα αλλά σε ανύποπτο χρόνο μέσα στην εκπομπή λέει πολλά καλά και ενδιαφέροντα...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Κι αυτός μου γουστάρει, τον ακουγα ανελειπώς κάποτε... Όμως τώρα κοιμάμαι λίγο παραπάνω. Πάντα ανάποδη εγώ, τώρα που γερνάω κοιμάμαι πιο πολύ. χεχε
Τον Γιώργαρο όμως, δεν τον χάνω με την καμία! :urock: :xara:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS »

KAI OI αδιαβροχοι στον αντενα :thumb: ρεηντιο :clap:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet »

Και εγώ πλέον έχω πάθει πλάκα με τον Τράγκα και όσο μπορώ τον βλέπω στο alter. Πλέον θα τον ακούω και στο ράδιο!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Επίσης βλέπω ειδήσεις του KONTRA CHANNEL με τον Κουϊκ! Είναι τα μόνα που αξίζουν στα ΜΜΕ νομίζω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Aυτή τη στιγμή, ναι. Μόνο αυτά.
Η πρωινή του Τράγκα είναι 8-10 π.μ.
Ακου τον και δε θα χάσεις. Θα πάθεις πλάκα. Εγώ χτυπιέμαι εδώ και φωνάζω "Πες τα μεγάλεεεεεεε:! :ups: " και γελάω και οργίζομαι και απ'όλα. Τον απολαμβάνω ιδιαίτερα. Και όπως είπα, θα προσπαθήσω να καταγραφω κάθε πρωί ό,τι προλαβαίνω, εδώ πέρα. Είμαι γρήγορη στα πλήκτρα, θα προλάβω αρκετά :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 »

Ωραίος ο προαναφερθείς, απλώς εμένα μου την χάλαγε που στήριζε (και δεν είμαι σίγουρος αν πλέον το κάνει) το ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα-αποκόμματα που έφεραν σε αυτήν την κατάσταση την Ελλάδα μας (Ν.Δ.) φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα της επιλογής τους οπότε τον συγχωρώ για αυτό, εξ άλλου εναλλακτική λύση πέρα αυτού του μηχανισμού δεν φαίνεται στον ορίζοντα, όχι βιώσιμη ούτως ή άλλως. :dunno:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Nαϊτες μου...
Σήμερα θα δείτε στις εφημερίδες πώς μας έχωσε ο Γιώργος στο ΔΝΤ...
Έχουμε μπουμπουκομπούμπουκο πρωθυπουργό...

Φίλες και φίλοι...
Υπήκοοι της κατεχόμενης κολομβίας του στρος καν
πολίτες της μπανανίας που δουλεύουν΄ολα τα καρτέλ κι οι συμμορίες

καλή σας ημέρα και καλό ξεκίνημα
καλή δύναμη να'χετε όλοι σας...

ακούτε τον πρώτο, τον ανεξάρτητο τον ελεύθερο εισέτι... Ακούτε Real FM σε όλη την κατεχόμενη κολομβία του ευρωπαϊκού νότου...

Καλή σας ημέρα, καλή εβδομάδα να'χετε όλοι σας...

Όπως ξέρετε, εγώ είμαι βάζελος
Εχω ξεκινήσει την καριέρα μου πριν από 46 χρόνια ως αθλητικός συντάκτης του φωτός και της ηχούς
και λίγους μήνες αργότερα, πέρασα στο αστυνομικό ρεπορτάζ
εδώ και αρκετά χρόνια παρακολουθώ τα ματς, μόνο από την τηλεόραση
κυρίως το τσάμπιονς λιγκ
αποφεύγω να πηγαίνω στα γήπεδα εδώ στην Ελλάδα συστηματικά
ο τελευταίος αγώνας που είδα στην Ελλάδα, ήταν στο Καραϊσκάκη, ολυμπιακός-chelsey για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

η εικόνα του ντέρμπι μεταξύ ολυμπιακούς και παναθηναϊκού, δεν πρέπει να αναλυθεί...
είναι λάθος να αναλύεται από αθλητικούς συντάκτες, γιατί αυτό το ντέρμπι δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό

Οσα εκτοξεύτηκαν στα γκολ ποστ των φιλοξενουμένων, χρήζουν ειδικής ανάλυσης από κοινωνιολόγους και βαρβάτους ψυχίατρους

δεν έχασε ο ένας, ούτε κέρδισε ο άλλος
έπαθε πανωλεθρία το ποδόσφαιρο και πολυδυσφημίστηκε- και η χώρα μας σε όλα τα μέσα του εξωτερικού που δε χάνουν ευκαιρία

κλπ κλπ (συνέχισε την καυστική ανάλυση. Καλά τα είπε, και το λέω ως γαυρίνα)
.... ....

Εκτος αν θεωρήσουμε ότι οι κυβερνώντες που τα κονομάνε μαζί με τους συμμορίτες και τους νταβατζήδες, κάνει την κορόιδα για να εκτονώνεται ο κόσμος σ'αυτά...

Αυτά τα λίγα για το ματς των αιωνίων...
στην πραγματικότητα βέβαια, οι αιώνιοι μαλάκες είμαστε εμείς, που εξακολουθούμε να συρρέουμε στις εξέδρες (όσοι πάτε).
Αυτά κατεβάζουν το επίπεδο και παρασύρουν χιλιάδες νεαρούς σε πράξεις βίας.

μέχρι εκεί άκουσα σήμερα...
(έχω δουλειά)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Σήμερα έδωσε ρέστα ο μεγάλος...

Είναι τελικά ο μόνος ή απ'τους ελάχιστους που κατακεραυνώνουν τη νεοταξίλα στον τόπο αυτή τη στιγμή.

Μερικές ατάκες του:

ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι! Δεν υπάρχουν δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ακροδεξιοί, επαναστατικοί αριστεροί και άλλα κουραφέξαλα. Υπάρχουν ΑΝΤΙκανίβαλοι!

Χθες είχαμε ένα ζέσταμα για να ξεμουδιάσουμε...
Δεν αρχίσανε ακόμα τα γερά πανηγύρια...

Θα φύγουν νύχτα... Έχετε δει να φεύγουν νύχτα και αβαλίτσωτοι;

Αφήστε τους να βάλουν κόσμο φυλακή, να πάρουν σπίτια... να καταλάβουν όλοι επιτέλους τι παίζει...

Ξέρω για την ανεργία που υπάρχει εκεί πάνω (Μακεδονία) , φίλε μου... (απάντησή του σε μήνυμα) εδώ κάτω κοπρίζουν...ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ... και μας παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες...

Η χώρα έχει εθνική ταυτότητα!
ΔΕ θα την αφανίσουν!

και έκλεισε επαναλαμβάνοντας:

Δεν υπάρχουν ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί...ούτε κεντροδεξιοί ούτε κεντροαριστεροί...
Υπάρχουν μόνον αυτοί που είναι εναντίον του κανιβαλισμού!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Α, και το άλλο το κορυφαίο!

Κοιτάτε μην κάνω εδώ άλλη Λιβύη!
Μη μπουρλοτιάσω τα πάντα, και γίνει της π**τάνας!
Ήδη γίνεται ο κακός χαμός στα μηνύματα.
Ψυχραιμία φίλοι μου. Μη μασάτε, μη φοβάστε!
Ψηλά το κεφάλι! Ενωμένοι!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

ArELa έγραψε: Η χώρα έχει εθνική ταυτότητα!
ΔΕ θα την αφανίσουν!
:urock: :urock:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Άργησα να τον ακούσω σήμερα. Πρόλαβα αυτό...

"Κι ενώ ο κόσμος όλος ασχολείται με την πυρηνική απειλή, η εδώ δημοσιογραφία ασχολείται με τους πυρήνες της φωτιάς... "

Η ατακάρα της βδομάδας αν όχι της χρονιάς.

"Θα είστε ψύχραιμοι. Το απαιτώ!"

Το 2010 στη γραμμή παρέμβασης για αυτοκτονία, υπήρξαν πάνω από 2000 άτομα που έκαναν σκέψεις αυτοκτονίας κι επικοινώνησαν με τη γραμμή...
Οι περισσότερες κλήσεις, γίνονται από Αττική και Κρήτη...

Καλημέρα στο Μαξίμου... καλημέρα αγάπες μου, υπουργεία των αυτοκτονιών...

Δεν αντιλαμβάνονται οι ελάχιστοι των αγορών ότι δημιουργούν ένα κολαστήριο από το οποίο δεν θα ξεφύγουν ούτε εκείνοι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Σήμερα μου τα χάλασε και του το'πα.

Του έγραψα το εξής μήνυμα:

Για την κυβέρνηση καλά τα λες, για τη Λιβύη μου τα χαλάς. Δε γίνεται να είμαστε υπερ των επεμβάσεων στα του οίκου κανενός, το ΝΑΤΟ ο ΟΗΕ και τα λοιπά λαμόγια έχουν ήδη γίνει ρόμπα μ'αυτήν την κατάφορη παραβίαση ακόμα και των "κανόνων" του ΟΗΕ. Και όχι δεν είμαι αριστερή. Δεν ειμαι ΤΙΠΟΤΑ, είμαι τελείως έξω απ'το κουτί και έξω απ''τα μαντριά. Οι αριστεροί αρχικά καταφέρονταν κατά του Καντάφι, μετά το γύρισαν. Δεν τους προσέχεις..Μη μου ξηγιέσαι ΝΑΤΟϊκός, με απογοητεύεις. Γιατί δηλαδή δεν επεμβαίνουν σε Σομαλίες, Ακτές του Ελεφαντοστου και άλλα σημεία όπου γαζώνονται οι άνθρωποι; Γιατι δεν έχουν πετρέλαια... Μη μας το λες ότι δεν τους νοιάζουν τα πετρέλαια, δεν πάει έτσι. Για τη Μακεδονία σε ήθελα να ωρύεσαι σήμερα, και ενάντια στην ξεφτίλα των μεγαλοΥΠανθρώπων που ξεκινάνε κι άλλον πόλεμο. Καλημέρα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL »

Δλδ ο Τράγκας είναι υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης ;
Και εσύ σιγά μην αντέξεις και δεν του απαντήσεις :lol:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Τα χώνει πάλι σήμερα, αγρίως. Υποκλίνεται στον Θεοδωράκη μετά τη συνέντευξη-ποταμό που έδωσε στον Παπαδάκη.

Μιλάει για χούντα καθαρόαιμη, λέγοντας πως οι συνταγματάρχες ανέβηκαν, επέβαλλαν χούντα, αλλάζοντας μόνο μερικά (λιγοστά) μέρη του Συντάγματους. Αυτοί εδώ, (λέει) δούλοι της Ύπατης Αρμοστείας, κατήργησαν τελείως το Σύνταγμα, πρωτοστατώντας στο ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού, ξεπουλώντας ό,τι έχει απομείνει...

Είπε επίσης ότι του λείπει ο Χριστόδουλος... Ότι αν ζούσε, θα'χε πάρει φωτιά σύσωμο το παπαδαριό από άμβωνος. Ότι θα εξαπέλυε πύρηνο λόγο εναντίον της κυβέρνησης. Όπως το έκανε όταν στο Κόσοβο βομβαρδίστηκε νοσοκομείο, κι αντικρύσαμε εικόνες νεκρών νεογνών και διαλυμένες θερμοκοιτίδες... Όπως το έκανε για το Μακεδονικό, όπως το έκανε όταν εγκαλούσε τον Μπους για τις θηριωδίες του... Και τότε έγινε αντιπαθής στους Αμερικανούς, πράγμα που πλήρωσε ακριβά (και ο νοών νοείτω)...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS »

Nα πω εδώ, αν και ολίγον καθυστερημένα, αλλά ομιλούμε για πρόσωπα της καθημερινότητος ούτως ή άλλως, ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας σχολιαστής σε βραδινό δελτίο, μολονότι τώρα δεν ξέρω αν θα τον ξαναδουμε σύντόμως. Είναι, έλεγα, ένας ηχηρός σχολιαστής, δημοσιογράφος που ακόμη κι αν διαφωνείς μαζί του, θα κάτσεις να τον ακούσηις. Σε κάποια συμφωνώ προσωπικώς, αλλά και σε άλλα πάλι διαφωνώ. Είναι ένας βαθειά απαγοητευμένος δεξιός ο οποίος έχει τέτοια ρητορική που τον καθιστά συμπαθή και στους Αριστερούς. Δεν θα πω όμως ότι είναι μία ανεξάρτητη φωνή εις την δημοσιογραφίαν. Παίζει κι αυτός τον ρόλο του, αλλά κρατεί τα προσχήματα που άλλοι τα έχουν πετάξει πέρα. Θα περίμενα στα εθνικά θέματα ποιο ριζοσπαστικό και αιχμηρό, κάτι που νομίζω ταιριάζει στην όλη ιδιοσυγκρασία του.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Προτείνω όποτε έχεις ρεπό ή ελεύθερο χρόνο το πρωί, να τον ακούς από τον real...

από εδώ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1348

δεν μιλάει πλέον από τη θέση του δεξιού, αλλά από τη θέση του Ελληνα.
Είναι πραγματικά από τους καλύτερους αυτή την εποχή.
Λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χύμα, άμεσα, χωρίς φόβο και πάθος, πράγμα που μπορεί να του στοιχίσει βέβαια.

Εξ ίσου "δυνατοί" παίχτες σ'αυτόν τον σταθμό είναι ο Χουδαλάκης (στις 8 το βράδυ) αλλά και ο Καλαμίτσης στις πολύ πρωινές ώρες.

Τελικά άθελά μου "διαφημίζω" αυτό το σταθμό, αλλά αν μπορώ (αντεχω) να ακούσω κάποιον κάποιες στιγμές, είναι μονο αυτός. Οι άλλοι παραείναι... συστεμικοί.

Και τον Real βέβαια, δεν τον ακούω με τίποτα την ώρα που βγαινει η κα. Μακρή...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Χμ ναι ευχαριστώ για το λινκ, Αρελίτα! Βλέπω καμιά φορά και την εκπομπήν του στο Κόντρα! Την Μακρή δεν την αντέχω.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Φιλική παρότρυνση: (συμβουλάτωρ δεν είμαι, αλλά θέλω να προστατεύω τα φιλαράκια μου)

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
την εγκεφαλική υγεία :punch:

Βλέπε λιγότερο (έως καθόλου) τηλεόραση, άκου λιγουλάκι ράδιο, και διάβαζε περισσότερα μπλογκς :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Μωρέ διαβάζω και μπλογκς. Ράδιο η αλήθεια είναι ότι δεν πολυακούω. Καλά και το Κοντρα επειδή είναι αθηναικό το βλέπω διαδικτυακά! Πάνω απ' όλα χρειάζεται διασταύρωσις στοιχείων και πληροφοριών, γιατί ακόμα και τα μπλογκς πια απ' ό,τι βλέπω αρχίζουν και "χρωματίζονται". Βασικά δεν υπάρχει αντικειμενική πληροφόρησις σήμερα, όπως και ποτέ άλλοτε. Η μόνη έγκυρη πηγή ενημέρωσης είναι η αυτοψία και η αυτηκοία.

Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman »

ΤΡΑΓΚΑΣ- ΜΑΚΡΗ They are back! :help:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread »

Και έλεγα που να το βάλω αυτό το άρθρο, με απόψεις που εμένα προσωπικά με ενοχλούν πολύ. :argue:
(αν είναι σε λάθος σημείο μπορεί να μετακινηθεί.... :) )

"Ο Σταύρος Θεοδωράκης μουντζώνει τους αγανακτισμένους."

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7120

Το πρωτοείδα στο http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_3677.html
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Κάτι τέτοια με κάνουν να νιωθω πως οταν γίνουν πραγματικές ανατροπές, πρέπει να περιλάβει ο κόσμος πρώτους κάποιους φερόμενους ως... "δημοσιογράφους" :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”