Θράκη Αυτό πάλι τι είναι?

Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Θράκη Αυτό πάλι τι είναι?

Δημοσίευση από ION 4ever »

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=83

Αυτό πάλι τι είναι?
Μήπως να μου το εξηγήσει καποιος σε απλά ελληνικά?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
karipis
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: Θράκη Αυτό πάλι τι είναι?

Δημοσίευση από karipis »

Ion Papa έγραψε:Αυτό πάλι τι είναι?
Μήπως να μου το εξηγήσει καποιος σε απλά ελληνικά?
Ναι, ο προπομπός αυτού:

http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/b ... mment-form

(βλ. και θέμα Ιδεό ΘΡΑΚΗ)
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash »

Τι δεν καταλαβαίνεις; Οτι υπάρχει τουρκική μειόνοτητα στη Θράκη;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Δηλαδή με την λογική σου και την λογική της ιδεολογίας σου όπου υπάρχει θρησκευτική μειονότητα πρέπει να τους φτιάχνουμε και ξεχωριστό κράτος, ε Νικολή;; :cool:
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS »

ΔΥΣΤΥΧΩς Αγαπητη σερανο μας
τα ιδεο βγαινουν αληθινα σε καποιες ανησυχιες των περι θρακης
βλεπε τα λινξ καρυπη και τοτης παπ περι θρακης με υμνο σημαια κτλ προξενια πομακους κτλ κτλ
αλλη μια φορα που θα ηταν μυωπικο να τα ριξουμε ολα στους τουρκους αφου οι εγχωριοι πολιτικαντηδες
μας εχουν στρωσει και στρωνουν το χαλι του νεοοθωμανισμου....καθοτι οι δυναμεις στη φυση
εμφανιζονται κατα ζευγη: νεοοθωμανισμος - νεοραγιαδισμος[νεογκιαουριζμος] :banghead:

ολα ενωνονται... :rose:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Clash έγραψε:Τι δεν καταλαβαίνεις; Οτι υπάρχει τουρκική μειόνοτητα στη Θράκη;
απαντώ με ένα απόσπασμα από το άρθρο λινκ του οποίου έδωσε η Ιωνία:

"...Όταν η αυτοαποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» μίσθαρνο όργανο του τουρκικού προξενείου, ανοίγει γραφεία στις Βρυξέλλες και site (https://www.abttf.org/html/index.php?l=gr) προώθησης των στόχων τους, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, πως πρέπει να αντιδράσει η συντεταγμένη ελληνική Πολιτεία;

Ενώπιον λοιπόν μιας καθαρής παραβίασης της Συνθήκης της Λωζάνης η οποία προσδιορίζει με σαφήνεια ότι ΔΕΝ υπάρχε τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη, παρά μόνον μουσουλμανική, βρίσκεται η Ελλάδα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Στο απίστευτο καταστατικό τους που εγκρίθηκε από γερμανικό δικαστήριο αναφέρεται και η ύπαρξη και άλλων μειονοτήτων στην Ελλάδα, όπως η ... αρβανίτικη, η βλάχικη, η μακεδονική και η εβραϊκή!..."

Αντιτάσσεσαι... ιδεολογικώς στη συνθήκη της Λωζάνης, Νικόλα;
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash »

Δηλαδή με την λογική σου και την λογική της ιδεολογίας σου όπου υπάρχει θρησκευτική μειονότητα πρέπει να τους φτιάχνουμε και ξεχωριστό κράτος, ε Νικολή;;
Ηθελα να ξερα πως προκύπτουν αυτά τα συμπεράσματα;
Αντιτάσσεσαι... ιδεολογικώς στη συνθήκη της Λωζάνης, Νικόλα;
Εσύ είσαι υπέρμαχος;
Ενώπιον λοιπόν μιας καθαρής παραβίασης της Συνθήκης της Λωζάνης η οποία προσδιορίζει με σαφήνεια ότι ΔΕΝ υπάρχε τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη
Εκτός από το ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν προσδιορίζει καμιά ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, αφού δεν αναφέρει ούτε Ελληνες ούτε Grec, αλλά Ρωμιούς υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες της Ελλάδας με την Τουρκία των αρχών της δεκαετίας του '50, όπως και οι ελληνικοί νόμοι που ψηφίστηκαν τότε που όχι απλά αναγνώρισαν τουρκική μειονότητα, αλλά σε αυτή συμπεριέλαβαν όλη τη μουσουλμανική μειονότητα ακόμη κι αυτούς που δεν προσδιορίζονται ως Τούρκοι. Και αυτές τις συμφωνίες δεν τις έκαναν οι «αλήτες προδότες κομμουνιστές», αλλά οι «εθνικόφρονες» του Παπάγου οι νικητές του εμφυλίου που έσωσαν την Ελλάδα από τους μπολσεβίκους.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε: ολα ενωνονται... :rose:
Αγαπητε μου δον κιχώτη ολα ενώνονται εκτός από την ελλάδα που χωρίζεται
....και αποχωρίζεται.
Παρακαλουθώ τα θέματα, οσο μπορώ.
Σήμερα το πρωί που είδα αυτό το άρθρο κατάλαβα ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους.
και μάλιστα με βούλα βρυξελιώτιογερμανική.

"Στις 1 Δεκεμβρίου 2010 άνοιξε στις Βρυξέλλες το γραφείο εκπροσώπησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)."

Επίσημη έναρξη του γραφείου 1 Δεκεμβρίου.
Σήμερα 9 Δεκεμβρίου.

Κάποια αντίδραση ? Επίσημη η οχι ?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Εσύ είσαι υπέρμαχος;
Πρώτον Νικολάκη, ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ! (απαντάς στην ερώτηση με ερώτηση, ουσιαστικά δεν απαντάς)

Δεύτερον, δεν την έχω διαβάσει ολάκερη τη συνθήκη, αλλά στην παράγραφο που ορίζει αυτά που παρέθεσα, ΑΣΦΑΛΩΣ και είμαι υπέρμαχος. Εσύ δεν είσαι; (Απάντα εδώ!)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash »

Δεν ανέφερες καμιά παράγραφο από τη συνθήκη, αλλά το τι ισχυρίζεται ένα μπλογκ για τη συνθήκη. Αλλα ακόμη και μια παράγραφο να έφερνες και πάλι δεν λέει τίποτα, γιατί υπάρχουν και άλλες που δεν θα σου αρέσουν. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση σου. Τι σημαίνει ότι ιδεολογικά είμαι σύμφωνος ή, όχι με τη συνθήκη; Και ποιος στο φινάλε είναι σύμφωνος; Ρώτησα εσένα και μου είπες ότι δεν την έχεις διαβάσει.

Π.χ. ας μου πεις κάποιος που - λέμε τώρα - «ιδεολογικά» συμφωνεί με τη συνθήκη της Λωζάνης, συμφωνεί και με τη παράγραφο που λέει ότι επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να καταβάλει την πολεμική αποζημίωση στη Τουρκία αποσύρεται από την Αν. Θράκη; Συμφωνεί με την άλλη παράγραφο που αφαιρείται η οικουμενικότητα του πατριαρχίου της Κωνσταντινούπολης, το οποίο υπάγεται σε μια υπηρεσία της νομαρχίας; Συμφωνεί ότι το ελληνικό κράτος πρέπει να κάνει δεκτό να χρησιμοποιείται στα δικαστήρια η τουρκική γλώσσα όταν δικάζονται υποθέσεις της μειονότητας;

Συμφωνώ με τα όσα με συμφέρουν δεν υπάρχει ή, αν υπάρχει δεν ισχύει μόνο για σένα, αλλά και για τον άλλον.

Το ότι το ελληνικό κράτος δεν κατάφερε να αποτρέψει τις παραβιάσεις των Τούρκων είναι άλλο ζήτημα και όπως ήδη ανέφερα στην πράξη το ελληνικό κράτος ακύρωσε τα περί μουσουλμανικής μειονότητας. Και μάλιστα ποιο κράτος; Το κράτος των εθνικοφρόνων, των νικητών του εμφυλίου, των μεγάλων ...«πατριωτών» της δεξιάς.

Πάρε να έχεις και μερικές διαταγές ....για να αναφωνίσεις ..ζήτω το έθνος, ζήτω ο στρατός.

Βασίλειον της Ελλάδος
Γενική Διοίκησις Θράκης
Διεύθυνσις Εσωτερικών
Αριθμός Πρωτοκόλλου Α1043
Εν Κομοτηνή τη 28/01/1954

Επείγον

Προς: Τους κ.κ. δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων Νομού Ροδόπης.

Κατόπιν διαταγής του κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως, παρακαλούμεν όπως εφεξής εις πάσαν περίπτωσιν γίνεται χρήσις του όρου «Τούρκος - τουρκικός», αντί του τοιούτου «μουσουλμάνος - μουσουλμανικός».

Επί τούτοις δέον να μεριμνήσετε δια την αντικατάστασιν των εν τη περιφέρεια υμών υφισταμένων διαφόρων επιγραφών, όπως «Μουσουλμανικόν σχολείον, Μουσουλμανική κοινότης» κ.τ.λ. διά της ταύτης «Τουρκικόν».

Ο Γενικός Διοικητής Θράκης
Γ. Φεσσόπουλος
και

Βασίλειον της Ελλάδος
Γενική Διοίκησις Θράκης
Διεύθυνσις Εσωτερικών
Αριθμός Πρωτοκόλλου Α202
Εν Κομοτηνή τη 05/02/1955

Παρά τας αυστηράς διαταγάς της κυβερνήσεως περί της αντικαταστάσεως και χρησιμοποιήσεως του λοιπού των όρων «μουσουλμάνος - μουσουλμανικός» δια των τοιούτων «Τούρκος - τουρκικός», εις το χωρίον Άρατος επί της δημοσίας οδού Κομοτηνής-Αλεξανδρουπόλεως, υφίσταται επιγραφή εμφανέστατη αναγράφουσα «μουσουλμανικό σχολείο». Να αντικατασταθεί αμέσως, τόσον αυτή, όσο και πάσα άλλη τυχόν υπάρχουσα εις την περιοχή του νομού Ροδόπης.

Ο Γενικός Διοικητής Θράκης
Γ. Φεσσόπουλος

Κατά τ' άλλα σας φταίει η ιδεολογία μου, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι αναρχικοί. Οταν βέβαια, δεν γνωρίζεται το τι έχει γίνει είναι επόμενο ο κάθε απατεώνας με τις μισές αλήθειες να σας ξεγελάει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Πρώτον η σελίδα δεν είναι όποια κι όποια, ειναι σοβαρή και εν πάση περιπτώσει εγώ δέχομαι αυτό που λέει.

Δεύτερον κάτι επιστολούλες του '54 με διαταγές της πλάκας δε μου λένε περισσότερα απο μια επίσημη συνθήκη.

Τρίτον κολλήσαμε στους τύπους και χάσαμε την ουσία.

Δέχεσαι μια Θράκη τουρκική; Αυτή είναι η ουσία. Αν τη δέχεσαι... να χαίρεσαι την ιδεολογία σου.

Το παρακάτω που παραθέτω, μην το διαβάσεις καλύτερα, γιατί θα βγάλεις φλύκταινες νομίζοντας πως ουρλιάζει ζήτω το στράτευμα και το έθνος. Επί της ουσίας κι οι πατριώτες και οι μη, γνωρίζουν πως το στράτευμα δεν είναι πλέον ελληνικό αλλα νατοϊκό, και το έθνος έχει απαξιωθεί/κουρελιαστεί μέχρις θανάτου, γιατί η νεοταξίλα έτσι θέλει και γιατί κάποιοι της ιδεολογίας σου, φρόντισαν να εξυπηρετήσουν το θέλημά της.

Το παρακάτω λοιπόν, για όσους βάζουν ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κι όχι την όποια ιδεολογία τους:

-------

Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία...! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής... σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας...
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία --διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.

Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην... Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή... θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Ζώντας στην Θράκη και αντιλαμβανόμενος πως η εγκληματική ανεπάρκεια των Ελληνικών κυβερνήσεων καθιστά τον Ελληνισμό της Θράκης αιχμάλωτο του οιουδήποτε, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να καταβάλω οποιαδήποτε εισφορά στα ταμεία του Ελληνικού κράτους.
Η κοινή λογική προτάσσει, πως ίσως θα έπρεπε όλοι όσοι κατοικούμε στην Θράκη να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην καταβάλουμε δεκάρα τσακιστή στο κράτος των Αθηνών έως ότου οι συγκεκριμένες αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες επιδιορθώσουν το «λάθος» τους.
Άλλωστε, γιατί να συνεισφέρουμε σε ένα κράτος που μας έχει εγκαταλείψει στις διαθέσεις της Άγκυρας και μας αφήνει να χαρακτηριζόμαστε ως πολίτες κάποιου άλλου κράτους (και μάλιστα ανεξάρτητου);

Πηγη: http://kostasxan.blogspot.com/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO »

Ώρες ώρες νομίζεις πως η Ελλάδα έχει να τα βάλει με όλο το σύμπαν. Ή μάλλον όλο το σύμπαν τα βάζει με την Ελλάδα. Είμαστε λιγότερο από μόνοι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Το τι επιβάλλει και επιτάσσει η κάθε κυβέρνηση αναλόγως με τις περιστάσεις (σωστό ή λάθος θα το κρίνει η ιστορία), είναι εντελώς διαφορετικό με το τι πιστεύεις εσύ και 'γώ Νίκο.

Αλλά μιάς και το θέτεις έτσι το θέμα, πάρε να 'χεις:
VI. ΣΥΜΒΑΣΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ

ΚΑΙ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΝΤΑ ΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1923

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ συνεφώνησαν επί των ακολούθων όρων.

Άρθρον 1.

Από της 1ης Μαΐου 1923, θέλει διενεργηθή η υποχρεωτική ανταλλαγή των Τούρκων υπηκόων, ελληνικού ορθοδόξου θρησκεύματος, των εγκατεστημένων επί των τουρκικών εδαφών, και των Ελλήνων υπηκόων, μουσουλμανικού θρησκεύματος, των εγκατεστημένων επί των ελληνικών εδαφών.

Τα πρόσωπα ταύτα δεν θα δύνανται να έλθωσιν ίνα εγκατασταθώσιν εκ νέου εν Τουρκία ή αντιστοίχως εν Ελλάδι, άνευ της αδείας της Τουρκικής Κυβερνήσεως ή αντιστοίχως της Ελληνικής Κυβερνήσεως.

Άρθρον 2.

Δεν θα περιληφθώσιν εις την εν τω πρώτω άρθρω προβλεπομένην ανταλλαγήν:

α) οι Έλληνες κάτοικοι της Κωνσταντινουπόλεως·

β) οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Πέμ 09 Δεκ 2010, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: επειδή μπορούσα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash »

Πρώτον η σελίδα δεν είναι όποια κι όποια, ειναι σοβαρή και εν πάση περιπτώσει εγώ δέχομαι αυτό που λέει
Δεν αμφιβάλλω για το κριτήριο σου. Εδώ έλεγες φοβερό σάιτ εκείνο με τις πλαστογραφίες από το σκουπιδαριό της χωροφυλακής του '50 και των επαγγελματιών αντικομμουνιστών - με το αζημίωτο βέβαια ήταν οι τότε παρακρατικοί εθνικόφρονες.
Δεύτερον κάτι επιστολούλες του '54 με διαταγές της πλάκας δε μου λένε περισσότερα απο μια επίσημη συνθήκη
Αφού όπως μας είπες δεν έχεις διαβάσει τη συνθήκη. Οι δε «επιστολούλες» δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι απότοκος από τις επίσημες διακρατικές συμφωνίες που έγιναν για να μπουν η Ελλάδα και η Τουρκία στο ΝΑΤΟ στις αρχές της δεκαετίας του '50. Εκεί ακυρώθηκε στην πράξη η συνθήκη της Λωζάνης σχετικά με την ονομασία της μειονότητας. Και μάλιστα, τότε υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους Πομάκους και τους τσιγγάνους, οι οποίοι δεν δέχονταν με το ζόρι να λέγονται Τούρκοι και να διδάσκονται την τουρκική γλώσσα. Φυσικά το ένδοξο τότε ελληνικό κράτος της εθνικοφροσύνης δεν τους έλαβε υπόψη του. Αλλωστε οι προδότες ήταν οι κομμουνιστές και όχι αυτοί οι μεγάλοι πατριώτες της δεξιάς.
Δέχεσαι μια Θράκη τουρκική; Αυτή είναι η ουσία. Αν τη δέχεσαι... να χαίρεσαι την ιδεολογία σου.
Δηλαδή για να καταλάβω. Το δικαίωμα κάποιων ανθρώπων να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν σημαίνει για σένα και αλλαγή συνόρων;
Το παρακάτω που παραθέτω, μην το διαβάσεις καλύτερα, γιατί θα βγάλεις φλύκταινες νομίζοντας πως ουρλιάζει ζήτω το στράτευμα και το έθνος. Επί της ουσίας κι οι πατριώτες και οι μη, γνωρίζουν πως το στράτευμα δεν είναι πλέον ελληνικό αλλα νατοϊκό, και το έθνος έχει απαξιωθεί/κουρελιαστεί μέχρις θανάτου, γιατί η νεοταξίλα έτσι θέλει και γιατί κάποιοι της ιδεολογίας σου, φρόντισαν να εξυπηρετήσουν το θέλημά της
.

Οντως δεν τα διαβάζω γιατί είναι βλακείες. Το τι έχει γράψει το Google Earth και το τι γίνεται έχω αναφερθεί στο σχετικό τόπικ που άνοιξε ο Καρίπης. Τώρα για τους κάποιους της ιδεολογίας μου είναι οι αυτοί ή, μάλλον μέρος αυτών που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση και με λόγια και με έργα και στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Και χτυπάνε το πραγματικό θηρίο με αυτό ασχολούνται και όχι με τα παραμυθάκια για μικρά παιδιά και τις διάφορες μπουρδολογίες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Αφού όπως μας είπες δεν έχεις διαβάσει τη συνθήκη
Οχι δεν την έχω διαβάσει και δέχομαι αυτό που λέει το defence
Εσύ την εχεις διαβάσει; Κι αν ναι, τι λέει αφού αμφισβητείς αυτό που τέθηκε;

Δηλαδή για να καταλάβω. Το δικαίωμα κάποιων ανθρώπων να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν σημαίνει για σένα και αλλαγή συνόρων;
Ξαναρωτώ και μην πας να στρίψεις διά του αρραβώνος λες και δεν ξέρεις τι παίζει στη Θράκη. Δέχεσαι να παραδοθεί (στην τελική ) στην Τουρκία ΚΑΙ αυτή;
Οντως δεν τα διαβάζω γιατί είναι βλακείες.
Δεν τα διαβαζεις δεν τα διαβάζεις....
Το τι έχει γράψει το Google Earth και το τι γίνεται έχω αναφερθεί στο σχετικό τόπικ που άνοιξε ο Καρίπης.
Αλλά τα διάβασες! :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash »

Καρύπη μήπως έχεις το γαλλικό και το τουρκικό αντίγραφο της συνθήκης της Λωζάνης;
Τούρκων υπηκόων, ελληνικού ορθοδόξου θρησκεύματος, των εγκατεστημένων επί των τουρκικών εδαφών, και των Ελλήνων υπηκόων, μουσουλμανικού θρησκεύματος
Αυτό δείχνει ότι το κριτήριο της Συνθήκης ήταν θρησκευτικό. Δεν λέει Ελληνες που ζούσαν στην Τουρκία, αλλά Τούρκους υπήκοους ελληνικού ορθόδοξου θρησκεύματος. Εκτός αν ρε παιδιά πιστεύετε ότι οι πρόσφυγες δέν ήταν Ελληνες, αλλά Τούρκοι ελληνορθόδοξοι επειδή έτσι τους λέει η συνθήκη.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Νικόλα την διάβασες ποτέ την συνθήκη;;;
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δώστου και συ ρε karipi αντίγραφο στα γαλλικά η τουρκικά αμα το εχεις.
Εχετε ξεσκιστεί στίς ερωτήσεις εχεις και εχεις ...

Αντε να ξεστραβωθώ και γω
Λυπηθήτε με παρακολουθώ με αγωνία.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Εικόνα
Συνθήκες Σταθμοί της Ιστορίας

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα Ευδοξία μου να ψάξεις να βρείς αυτό το βιβλίο. Είναι από τις εκδόσεις Σάκουλα, αρκετά μεγάλο και καλύπτει όλες τις συνθήκες που αφορούν την Ελλάδα (δυστυχώς για πολλούς 35 ευρώ).
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Ευπατρίδη μου προτιμώ να μαθαίνω μέσα από τις αντιθέσεις των συμπολιτών μου.

υγ. λοιπόν κατά βάθος εσύ με συμπαθείς.
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμπνευσμένη σου ονοματοδοσία. :xara:
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

προτιμώ να μαθαίνω μέσα από τις αντιθέσεις των συμπολιτών μου
Κοίταξε να δεις...
Αυτό που λες έχει και κάποιους μεγάλους κινδύνους. Αν ας πούμε κάποιος έχει το δίκαιο με το μέρος αλλά δεν έχει "ωραίο" γραπτό λόγο, ενώ ο "ενάντιος" είναι ένας σύγχρονος Δημοσθένης, τότε θα παρασυρθείς. Οπότε, δεν είναι πάντα καλό να μαθαίνεις μέσα από αντιθέσεις :)
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash »

Γιατί στο τουρκικό αντίγραφο δεν αναγράφονται «Ελληνες της Κωνσταντινούπολης», δηλαδή ως Γιουνάν, αλλά ως Ρουμ που σημαίνει Ρωμιοί. Αυτή η διάκριση κρύβει θρησκευτικό διαχωρισμό ή μάλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως η Τουρκία θέλει. Από τη μια δεν αναφέρεται ξεκάθαρα σε ορθόδοξη μειονότητα οπότε στο παιχνίδι μπαίνει και η Ρωσία και από την άλλη δεν είναι ξεκάθαρος ο εθνοτικός ελληνικός προσδιορισμός της μειονότητας. Οσον αφορά την μουσουλμανική μειονότητα αυτή η ονομασία συνέφερε την Τουρκία γιατί συμπεριλήφθηκε τόσο η τουρκική μειονότητα η οποία αποτελεί το 50%, όσο και οι τσιγγάνοι και πομάκοι που είναι μουσουλμάνοι.
Ξαναρωτώ και μην πας να στρίψεις διά του αρραβώνος λες και δεν ξέρεις τι παίζει στη Θράκη. Δέχεσαι να παραδοθεί (στην τελική ) στην Τουρκία ΚΑΙ αυτή;
Επειδή λοιπόν ξέρω τι παίζει στη Θράκη και επειδή λόγω της θητείας μου στον ένδοξο ελληνικό στρατό είχα δει και τι έπαιζε (τότε που με είχαν κουβαλήσει από το Σουφλί σε ένα χωριό της Κομοτηνής για να αλλοιώσω το εκλογικό αποτέλεσμα) και επειδή γνωρίζω και τι έγινε στην Κύπρο, γι' αυτό είμαι αντίθετος σε αυτές τις εθνικιστικές κορώνες με τις μισές αλήθειες. Κοίτα, λοιπόν, την Κύπρο και δες που οδήγησαν αυτές οι πολιτικές. Το ελληνικό κράτος για 80 χρόνια έχει κάνει τεράστια εγκληματικά λάθη στο θέμα της μειονότητας, αντιμετωπίζοντας τα μέλη της σαν πολίτες Γ' και Δ' κατηγορίας το μόνο που κατάφερε ήταν να βλέπουν την Τουρκία ως προστάτη τους. Παράλληλα με τις χαζομάρες των εθνικοφρόνων και την δουλική τους υπακουή στις ΗΠΑ χάρισαν και τους Πομάκους και τους τσιγγάνους στην τουρκική μειονότητα.

Πέρα από αυτά, επειδή τα εθνικιστικά παραμύθια είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση, η Ελλάδα για να προωθήσει την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. υπέγραψε τις συμφωνίες του Ελσίνκι σχετικά με τα ζητήματα της προστασίας των μειονοτήτων και του αυτοπροσδιορισμού. Σε αυτές αναγνωρίζεται το δικαίωμα των μουσουλμάνων να ονομάζονται όπως θέλουν. Επίσης η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» από το 2006 αντιπροσωπεύεται στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ.

Οταν λοιπόν έχουν προηγηθεί όλα αυτά είναι κωμικό να έρχεσε κατόπιν βγάζοντας κραυγές υποστηρίζοντας ότι αν αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι σημαίνει ότι παραχωρείται η Θράκη στην Τούρκια ή, να εκφράζεις απορία όταν ακούς για τουρκική μειονότητα ή, να θεωρείς προδότη, νεοταξίτη και εγώ δεν ξέρω τι άλλον όποιον δεν συμβαδίζει με τα εθνικιστικά παραλληρήματα, τα οποία στηρίζονται στην άγνοια.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

"Στις 1 Δεκεμβρίου 2010 άνοιξε στις Βρυξέλλες το γραφείο εκπροσώπησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)."defence

«Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» από το 2006 αντιπροσωπεύεται στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ. Clash

Μάλλον έχω΄χάσει επεισόδια
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όπου εμφανίζονται
Ανεξάρτητες δημοκρατίες...
συνήθως πέφτουν βόμβες
Και δεν εχω καμιά όρεξη.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis »

Νίκο, μπορώ να έχω την Τουρκική έκδοση της Συνθήκης και την Ελληνική επίσημη μετάφραση υπογεγραμένη και από τους γειτόνους; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;;

Μετά ξαναμιλάμε!
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS »

Το ερώτημα που σήμερα θα πρέπει να απαντηθεί είναι: μπορεί ειρηνικά να τεθεί θέμα δημιουργίας ενός ανεξάρτητου κρατιδίου στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης; Η απάντηση είναι πως είμαστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο αυτό.........

http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/project.html

ΟΥΛΛΑ καλα εν να πασιν...μεν φοαστε... :rose:

:banghead:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"