Η κηδεία που έθαψε ένα έθνος

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Η κηδεία που έθαψε ένα έθνος

Δημοσίευση από dimig »

Η εξέλιξη του «παπανδρεϊσμού»
...από τους ταγματασφαλίτες του Γεωργίου στα λαμόγια του Ανδρέα
...και από εκεί ...στις «αδερφές» του Γιωργάκη.

Εικόνα

Η 3η Νοεμβρίου του 1968 ήταν μια πολύ σημαντική ημερομηνία για το ελληνικό παρακράτος. Μια ημερομηνία χαράς και ευτυχίας. Γιατί; Γιατί εκείνη την ημέρα το ελληνικό παρακράτος είχε κατορθώσει το ακατόρθωτο. Πήρε από τον "κουβά" του ένα "σκουπίδι" και έφτιαξε το "υλικό" των ονείρων ενός λαού. Είχε βάλει τον λαό, ο οποίος είχε ματώσει τόσο στην κατοχή όσο και στον εμφύλιο που ακολούθησε, να "προσκυνήσει" έναν από τους κύριους υπεύθυνους της μεταπολεμικής αθλιότητας. Έναν άνθρωπο, ο οποίος δήλωσε "απών" στο πανεθνικό μέτωπο αντίστασης κατά των κατακτητών και στη συνέχεια έβαλε τον λαό στην περιπέτεια του εμφυλίου.

Αυτό ήταν το μέγα επίτευγμα. Το παρακράτος έβαλε τον λαό να προσκυνήσει ένα δικό του "εργαλείο". Ένα "εργαλείο", το οποίο εκείνη την ώρα ήταν στην κυριολεξία για "πέταμα" και άχρηστο με τον θάνατό του. Το παρακράτος είχε "κατασκευάσει" τον "θεό" της δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα. Είχε κατασκευάσει ένα "ξόανο", το οποίο θα ήταν υπεύθυνο για την αθλιότητα στη χώρα μετά από δεκαετίες. Ένα "ξόανο", το οποίο θα ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή των δεκαετιών που ακολουθούσαν. Υπεύθυνο όχι μόνον για την ανεύθυνη "ΑΛΛΑΓΗ" των δανείων και των δανεικών του Ανδρέα, αλλά και για το σημερινό προδοτικό ΔΝΤ του ξεπουλήματος του Γιωργάκη.

Όλα αυτά "χτίστηκαν" εκείνη την ημέρα του Νοέμβρη του 1968. Την ημέρα που ο λαός συνόδευε στην τελευταία του κατοικία τον φερόμενο σαν "Γέρο της Δημοκρατίας". Μιλάμε για μια πραγματικά τρομακτική αστοχία πλοήγησης. Αντί το πλήθος να κατευθυνθεί προς τα Λιόσια, πήγε προς τον Νέο Κόσμο. Αντί να μαζευτεί ο κόσμος, για να σιγουρευτεί ότι το "σκουπίδι" θα παραχωθεί σε μια χωματερή, το "γυάλισε" με τα δάκρυά του και το έθαψε στο Πρώτο νεκροταφείο. Το ανεγκέφαλο θηρίο, που λέγεται όχλος …Το θηρίο, που, όταν θυμάται, δεν μπορεί να ξυπνήσει και όταν ξυπνάει δεν θυμάται.

Ο λαός τίμησε τον Γέρο —ο οποίος ευθυνόταν για όλα όσα τον βασάνιζαν ως λαό—, επειδή υποτίθεται έψαχνε να βρει ευκαιρία να διαδηλώσει την άποψή του για τα όσα άσχημα βίωνε επί Χούντας. Η απόλυτη ειρωνεία. Ο λαός έκανε το απόλυτο σφάλμα. Με την πράξη του αυτή ήθελε να "δηλώσει" την άποψή του για τη Χούντα, "θεοποιώντας" τον άνθρωπο που μας οδήγησε στη Χούντα. Έκανε το απόλυτα σωστό πράγμα, "πιστώνοντάς" το στον απόλυτα λάθος άνθρωπο. Ένα λάθος, του οποίου τις συνέπειες πληρώνει ακόμα. Ακόμα και σήμερα, που μειώνονται οι συντάξεις των κόπων μιας ζωής, σε εκείνο το λάθος οφείλονται.

Κάποιοι από τους σημερινούς συνταξιούχους, οι οποίοι οδηγούνται από τον Γιωργάκη στην πείνα και την εξαθλίωση, μπορεί να συμμετείχαν και οι ίδιοι αυτοπροσώπως σ' εκείνο το λάθος. Τώρα το πληρώνουν. Δυστυχώς γι' αυτούς είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή αθλιότητα που τους ταλαιπωρεί. Εκείνοι "έφτιαξαν" τους Παπανδρέου και τώρα ο Γιωργάκης θα τους "εξηγήσει" το σφάλμα τους με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα ας χτυπάνε τα κεφάλια τους στους τοίχους και συγκεκριμένα ας ψάχνουν για γωνίες.

Αυτοί —έστω και άθελά τους— είναι υπεύθυνοι για το σημερινό χάλι. Αυτοί έφτιαξαν τον Παπανδρέου "μορφή" της Δημοκρατίας …Τον Παπανδρέου τον "πατριώτη". Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτός, ο οποίος ήθελε να "σώσει" την Ελλάδα, το έκανε υπό την "προστασία", την αυστηρή επιτήρηση και τη στενή καθοδήγηση των Άγγλων. Των Άγγλων, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τον μεγάλο λιμό, που σκότωσε πιο πολλούς Αθηναίους απ' όσους σκότωσαν οι Ναζί. Των Άγγλων, οι οποίοι, όταν έφυγαν οι Ναζί, ήταν αυτοί, που σκότωναν Έλληνες στους δρόμους. Σ' αυτούς υπάκουγε απόλυτα ο Παπανδρέου.

Ο "δημοκράτης" Παπανδρέου. Τόσο "δημοκράτης", που αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτός, που φώναζε στα μπαλκόνια για λαοκρατία, είχε "υπογράψει" μυστική συμφωνία με το παλάτι για την επαναφορά της Βασιλείας στην Ελλάδα. Ο "λαμπρός" πολίτης Παπανδρέου. Τόσο "λαμπρός", που, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα ως δοτός πρωθυπουργός, πλαισιώθηκε από ξένους πράκτορες, δωσίλογους και ταγματασφαλίτες. Αυτοί ήταν το περιβάλλον του.

Ένα περιβάλλον, το οποίο είχε λόγο και συμφέρον να εξασφαλίσει ξένους προστάτες, για να σβήσει τα "ίχνη" του για την εγκληματική συμπεριφορά του στη γερμανική κατοχή και ν' αποφύγει την οργανωμένη τιμωρία του. Ένα περιβάλλον, το οποίο είχε λόγο να μονοπωλεί την εξουσία, για να νομιμοποιήσει τα κέρδη του από την ίδια περίοδο και βέβαια ν' αποφύγει την εκδίκηση των θυμάτων του. Ένα περιβάλλον, το οποίο είχε βγάλει την κουκούλα του δωσίλογου κι αναζητούσε τρόπο να βάλει τη "μάσκα" του δημοκράτη.

Το αποτέλεσμα των αναγκών του τρισάθλιου και βρομερού αυτού περιβάλλοντος ήταν ο εμφύλιος. Ο Πρωθυπουργός του εμφυλίου ήταν ο Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου ήταν ο άνθρωπός αυτών, που μας οδήγησαν στον εμφύλιο. Ο μόνος άθλιος που εκείνη την εποχή δέχθηκε να συμφωνήσει σε όλα όσα του πρότειναν οι φονείς των Ελλήνων. Ο "Γέρος της Δημοκρατίας", που επανέφερε το βασιλικό καθεστώς και χωρίς τη νομιμοποίηση ούτε μιας ψήφου έδωσε ως πρωθυπουργός την εντολή να σφαγιαστεί ο κόσμος στα Δεκεμβριανά και στην πραγματικότητα να ξεκινήσει ο εμφύλιος. Ο προστάτης όλων των δωσίλογων και των ταγματασφαλιτών. Ο εντολοδόχος όλων των ξένων "πρεσβειών".

…Ο Παπανδρέου ο καραγκιόζης. Τόσο καραγκιόζης, που αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αμφισβητούσε όχι απλά τη "νομιμότητα" του παλλαϊκού ΕΑΜ, αλλά και τον κοινωνικό του ρόλο. Όλα αυτά από έναν άνθρωπο, ο οποίος διορίστηκε από τους Άγγλους —προφανώς σε κάποιον καμπινέ— πρωθυπουργός των Ελλήνων, χωρίς να τον ψηφίσει ούτε ένας Έλληνας …Ο Παπανδρέου ο φασίστας, εφόσον ο ίδιος ήταν και ο εμπνευστής της ελληνικής εκδοχής των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Χάρη στον Παπανδρέου υπήρξαν οι Μακρόνησοι και τα άλλα ιδεολογικά "συμμορφωτήρια". Ο Παπανδρέου, ο οποίος, εκτός από Πρωθυπουργός του εμφυλίου, υπήρξε και υπουργός δημόσιας τάξης και εσωτερικών στις πιο άσχημες στιγμές της Δεξιάς …Ο Παπανδρέου ο παπατζής.

Παλιά ξινά σταφύλια… θα έλεγε κανείς. Ο Παπανδρέου έχει κριθεί από την ιστορία και η περίπτωσή του δεν είναι καν ενδιαφέρουσα ώστε να επανέλθει στο προσκήνιο. Γιατί ασχολούμαστε με τον γέρο Παπανδρέου και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο; Δεν μας φτάνει ο νεώτερος, που μας βάζει σε εθνικές περιπέτειες; Ασχολούμαστε, γιατί απλούστατα πρέπει ν' αναζητήσουμε τα θεμέλια του φαινομένου του παπανδρεϊσμού. Ενός φαινομένου, το οποίο δυστυχώς μας ενδιαφέρει, γιατί εξαιτίας αυτού του φαινομένου κάποιοι κατόρθωσαν και μας έσπρωξαν στο "σφαγείο" του ΔΝΤ. Όσο κι αν αυτό που θα πούμε φαίνεται παράξενο, μόνον η γνώση αυτού του φαινομένου μπορεί να μας αποκαλύψει τα συμβαίνοντα στη σημερινή εποχή.

Ακόμα και τις τελευταίες κινήσεις του Μητσοτάκη —ο οποίος επέλεξε τη μετωπική σύγκρουση με τη ΝΔ— μπορούμε να τις "αποκωδικοποιήσουμε" με τη γνώση αυτού του φαινομένου. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τα θεμέλιά του, μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί. Ο παπανδρεϊσμός είναι ένα φαινόμενο εξαιρετικά επικίνδυνο και τρομερά ιδιόμορφο στη λειτουργία του. Αυτό το φαινόμενο θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε και θα αντιληφθεί ο αναγνώστης τον λόγο που είναι σημαντικό να το κάνουμε σήμερα …Ειδικά σήμερα.......

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/ ... st_18.html
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Re: Η κηδεία που έθαψε ένα έθνος

Δημοσίευση από tipotis »

Έλα τώρα, ειλικρινά.. η ηρωοποίηση του Παπανδρέου σε χάλασε ή το ότι χάλασε η μανέστρα της χούντας όταν έγινε η κηδεία? Γιατί, ότι και να πιστεύεις για τον Παπανδρέου, τη μέρα εκείνη ο λαός έδειξε τι πιστεύει για τους συνταγματάρχες και προφανώς δεν τους (σου?) άρεσε..
Όσο για το ποιός φταίει για το θάνατο των Ελλήνων στη διάρκεια της κατοχής, γιατί δεν το λες αυτό σε κανα Δίστομο?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Tipotis :urock:

Καλώς μας ήρθες :welcome:

(Έχεις και ένα ΡΜ)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από tipotis »

Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή :thumb:
Εξαιρετικά ζεστή για ένα νέο μέλος!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Και δεν είδες ..ΤΙΠΟΤΙΣ ακόμα :wink:

(όταν/αν ανοίξεις ένα προσωπικό σου νήμα να δεις... )

:rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou »

Όσο για το ποιός φταίει για το θάνατο των Ελλήνων στη διάρκεια της κατοχής, γιατί δεν το λες αυτό σε κανα Δίστομο?
:freak:

Ρε, πλάκα μας κάνετε! Ιστορία πού σας μάθανε; Στα Ες Ες; Εκεί σας είπανε ότι οι Έλληνες φταίνε για τους νεκρούς τους επειδή αντιστάθηκαν στους Ναζί;;; Αν πέταγες καμιά τέτοια σπόντα στη Γαλλία για τους αντιστασιακούς τους, θα σε γιουχάρανε σύσσωμοι! Κι εμείς....... ας μην πω!

Είμαι ήρεμη! :? Βίκυ, θεωρώ a priori ότι δε 'θυμάσαι' τι έγινε στο Δίστομο και γιατί έγινε... Ειδικά μετά από τόσες συζητήσεις για πατριωτισμό και αγώνα ενάντια στους καταπιεστές μας!

Ας μη βγάλω φλύκταινες, ακόμα δεν πρόλαβες να μπεις, φίλε μου... αλλά πρόσεχε λίγο όταν μιλάς για μάρτυρες!
Προτείνω να μας δώσεις το στίγμα σου στον αντίστοιχο χώρο, για να σε καλωσορίσουμε επισήμως
και χωρίς τη σκιά από αυτό το νήμα να βαραίνει τα καλωσορίσματα.

Πάω για καφέ...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Θυμάμαι βρε Πέγκι...
Μονο που τώρα νιώθω ότι δεν κατάλαβα καν τι έγραψε. :shock:

Νομιζα ότι τιμούσε τους νεκρούς της σφαγής του Διστόμου. :?
Τι/ποιους ακριβώς τιμά, ακόμα δεν καταλαβαίνω, απλά ήθελα να δώσω θερμό καλωσόρισμα.. :shock: . Αλλά ξαναλέω πως ακόμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς παίχτηκε και τι εννοούσε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ο φίλος :dash3:

Ποιος άλλος να φταίει δηλαδή ρε Πέγκι, ή ποιος νομίζεις ότι λέει πως φταίει για τη σφαγή πλήν των ναζί;

Ουφ έλεος. :help: :help:
Πρέπει να διαβάζω ίσως πιο προσεκτικά άλλη φορά κι όταν δουλεύω για να παραδώσω και κοιτάω βιαστικά, καλύτερα να το βουλώνω. :banghead:

:sorry:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από tipotis »

Παιδιά χαζέψατε? Τι λέτε? Το κείμενο στο οποίο απάντησα υπονοεί το ότι οι Άγγλοι ευθύνονται για τους θανάτους των Ελλήνων και όχι οι Ναζί.
Απαντάω σε αυτό και λέω να πάει να τα πει αυτά σε κανά Δίστομο (ενοώντας φυσικά ότι αυτοί ξέρουν από πρώτο χέρι για τη ναζιστική θηριοδία) και δέχομαι επίθεση (που ανάθεμα αν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι από αυτά που είδες να γράφω).
Μήπως να κρίνετε βάσει του τι βλέπετε και όχι βάσει του τι φανταστικό εχθρό νομίζετε ότι βλέπετε?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Ελα ντε... Ακόμα πιο μπερδεμένη είμαι τώρα! :nuts:
Τελικά βρε φιλαράκο μου, διευκρίνιζε καλύτερα, γραπτός λόγος είναι άλλωστε, γιατί φρονώ πως έγινε τρελή παρανόηση εδώ απ'όλες τις πλευρές τελικά... :shock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από tipotis »

Δηλαδή συγγνώμη, έπρεπε να φανταστώ ότι η φράση "αυτά πες τα στο Δίστομο" θα εκληφθεί από τη συμπαθή κατά τα άλλα σχολιάστρια ως "πές τα στο Δίστομο που είναι ψεύτες?"
Αυτό λέγεται κυνήγι της παρανόησης!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Φίλε, ειλικρινά θέλω να κάνουμε μια νέα αρχή.
Άστη να πάει στον κόρακα την παρανόηση, σε παρακαλώ.

Νιώθω πολύ άσχημα με όλη αυτή την εξέλιξη, ως οικοδέσποινα των ΙΔΕΟ, που θέλω να φιλοξενώ μ'αγάπη όσους έρχονται κοντά μας. Σε διαβεβαιώ ότι η Πέγκυ μας, (την οποία είμαι βέβαιη πως όταν γνωρίσεις καλύτερα θα συμπαθήσεις τα μάλλα στην πορεία) δεν έχει ίχνος κακεντρέχειας μέσα της.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, και πολλά ανθρώπινα είναι συχνά λάθη. Ας τραβήξουμε μια γραμμή εδώ κι ας γυρίσουμε σελίδα.

Και για να συστηθώ λίγο καλύτερα...Με λένε Βίκυ και δεν είμαι καθόλου καλά αυτές τις μέρες, γιατί (άσχετο με το τόπικ μας) μόλις άκουσα το τρίτο προσφιλέστατό μου πρόσωπο να έχει χτυπηθεί από καρκίνο, κι είμαι για ενέσεις στο μάτι. :banghead:
Τελικά έχει καταντήσει απελπιστική αυτή η μάστιγα...

Αυτά από μένα για την ώρα.
Δεν είμαι και πολύ "εδώ" αυτή τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις γιατί είμαι ανάστατη αλλά και οργισμένη, (απ'το πρόσφατο μαντάτο) οπότε συγχώρα με για τυχόν "κενά" που αφήνω σ'αυτή την επικοινωνία μας. Στη συνέχεια θα τα πούμε καλύτερα πιστεύω.

Να'σαι καλά :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από tipotis »

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς για την προσπάθεια που κάνεις να αποκαθιστάς τις ισορροπίες.
Λυπάμαι πολύ για ότι σου συμβαίνει και ελπίζω να είναι περαστικό.
Ειλικρινά.
Ελπίζω να επιστρέψει και η Πέγκυ από τον καφέ και να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά.
Αλέξης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Η Πέγκυ προφανώς πνίγεται κι αυτή στη δουλειά αυτές τις μέρες και δεν έχει μπει σήμερα. Είμαι βέβαιη πως όταν μπει θα τοποθετηθεί εδώ, όπως είμαι βέβαιη πως μόλις καταλάβει την παρανόηση, θα επανορθώσει. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Τίποτις, επανορθώνω! Δεν ήμουν έξω για καφέ, στο σπίτι τον έφτιαξα για να ανοίξει το μάτι να δουλέψω, μετά από ήδη αρκετές ώρες δουλειάς και με δύο παιδιά να χτυπιούνται την ώρα του παιχνιδιού!

Προφανώς παρανόησα!

Πάραυτα (και να για να καταλάβεις πόσο καλές είναι οι προθέσεις μου γενικά), για την απέχθεια που ένιωσα ήμουν πολύ ευγενική που ήθελα να σε καλοσωρίσω σε άλλο νήμα, εεεεε; :loco:

Έλα, συγγνώμη. Ας δώσουμε χέρια και πόδια, και τράβα γράψε το στίγμα σου να ξέρω ποιον χριστιανό σχεδόν έβρισα με το καλημέρα σας :)

Βίκυ, συγγνώμη κι από σένα ζητώ. Αλλά εσύ με ξέρεις και κυρίως με καταλαβαίνεις!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Και για να συστηθώ λίγο καλύτερα...Με λένε Βίκυ και δεν είμαι καθόλου καλά αυτές τις μέρες, γιατί (άσχετο με το τόπικ μας) μόλις άκουσα το τρίτο προσφιλέστατό μου πρόσωπο να έχει χτυπηθεί από καρκίνο, κι είμαι για ενέσεις στο μάτι
Βίκυ, λυπάμαι πάρα πολύ! :(
Καλό κουράγιο σε όλους σας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Kι εγώ λυπάμαι Πέγκι μου... (θα σου τα πω από κοντά να σου σηκωθεί η τρίχα, γιατί μάλλον θα μοιράσουμε φυλλάδια σε σταθμό τουγκέδερ )

Όσο για τον τιποτίς μας (αμάν πες μας τουλάχιστον όνομα, μεγάλε), είπαμε, οι παρανοήσεις συμβαίνουν και στις καλύτερες -πανέξυπνες και αγαπησιάρες βεβαίως βεβαίως- οικογένειες :xaxas:

Τέλος καλό όλα καλά όπως είπε κάποτε κι ο Σαίξπηρ. :xara: :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Αλέξη τον λένε τον άνθρωπο. Το γράφει στο τελευταίο του μήνυμα (ευτυχως δεν είμαι η μόνη στραβή εδώ μέσα) :loco:

Αλέξη (έχεις κι ωραίο όνομα...), συγχώρα με, στα πόδια σου πέφτω η κακούργα! Έχω κάνει πολλές μ...ς στη ζωή μου. Αυτό εδώ το συγκαταλέγω σ'αυτές!

Βίκυ, γίνεται χαμός με την κωλο-αρρώστια, κι όχι μόνο μ'αυτή...
Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι σημαίνει γι'αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.
Άβαταρ μέλους
tipotis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από tipotis »

Όλα καλά κορίτσια, μια χάρη μόνο.
Επειδή κι εγώ μάλλον στραβώθηκα, δώστε μου μια συντόμευση για το που αφήνω το στίγμα μου, αφού θέλετε να ξέρετε περισσότερα! :)
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 »

tipotis έγραψε:Όλα καλά κορίτσια, μια χάρη μόνο.
Επειδή κι εγώ μάλλον στραβώθηκα, δώστε μου μια συντόμευση για το που αφήνω το στίγμα μου, αφού θέλετε να ξέρετε περισσότερα! :)
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewforum.php?f=164

Καλώς ήρθες. :D
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Καλό είναι Αλέξη, να δεις και αυτό εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 164&t=7868 στην ίδια ενότητα. Θα σου είναι χρήσιμα τα λινκ που δίνω :wink:

(στο'στειλα και σε ΡΜ δηλαδή...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”