ΛΗΣΤΕΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

ΛΗΣΤΕΙΑ

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS »

ειπα να μην το βαλω ψες ινα μην χαλασηι η διαθεση παλε :(

πλεον η ληστεια δεν θεωρειται ειδηση εν ελλαδι :(
σε κωμοπολη της κορινθιας εγινε χθες ληστεια στο καπακι διπλη σε αγροτικη και εθνικη τραπεζα

45αρια και ΑΚ47καλαζνικοφ...ευτυχως αναιμακτα

και την κοπανησαν οι ληστες...που ελεγε και ο λουκιανος κηλαηδονης...

τιχεςγιαννητιχαπαντα :banghead:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Novus
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Novus

Re: ΛΗΣΤΕΙΑ

Δημοσίευση από Novus »

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:ειπα να μην το βαλω ψες ινα μην χαλασηι η διαθεση παλε :(

πλεον η ληστεια δεν θεωρειται ειδηση εν ελλαδι :(
σε κωμοπολη της κορινθιας εγινε χθες ληστεια στο καπακι διπλη σε αγροτικη και εθνικη τραπεζα

45αρια και ΑΚ47καλαζνικοφ...ευτυχως αναιμακτα

και την κοπανησαν οι ληστες...που ελεγε και ο λουκιανος κηλαηδονης...

τιχεςγιαννητιχαπαντα :banghead:
Φίλε PELTASTI στην πατρίδα μου, στο Αίγιο έγινε η ληστεία. Μίλησα με κάποιους φίλους μου απο κει οι οποίοι μου περιέγραψαν μία κατάσταση τραγική! Φοβούνται να προχωρούν στους δρόμους...!!! Πραγματικά έχει γεμίσει με αλβανούς και πακιστανούς (αφγανούς όχι ακόμη! - κοιτάξτε που καταντήσαμε: να λέμε "όχι ακόμη"...). Στο χωριό μου από τα 800 άτομα οι... 500 (!!!) είναι ξένης κατάγωγής και οι άλλοι 100 είναι γέροι!!!

Ουδέν σχόλιο...

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS »

ΦΑντασου φιλε...εγω αναφερομουν στο double που εκαναν [εκτος απο τον :urock: ΠΑΟ :respect: ]
οι λησται με διπλη εφορμηση στην Νεμεα!!!
αλλά προεκυψε και Αιγιο...φαντασου τι γινεται... :( χαμος
[ασχετον...Αιγιο ωραια εκεινη η παλια εκκλησια που ειχα παραστει σε γαμο-οχι τον δικο μου ευτυχως... :D ..και Σελιανιτικα, Λογγος, Ψαθοπυργος-παλι σε γαμο...κανα ουζακι εκει γυρω...με σαρδελα ψητη και φορτσα Παναιγιαλειος :thumb: ]

η εκφορα του ελληνικου προφορικου λογου[σπαστα ελληνικα] απο τους δραστες μαλλον δεν παραπεμπει σε ελλαδιτικες αναδιανομες-απαλλοτριωσεις..αλλά μάλλον σε απλη ληστεια χωρις μαποιον μανδυα ιδεολογικο -αντιεξουσιαστικο ή άλλον

μας εχουν φαει οι λησται και οι ..υλισται... :wink:

χαιρετιζματα φιλτατε στην Αιγιαλεια!! :worship: :worship:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn »

Δυστυχώς επαληθεύονται όσοι μιλούν για ακήρυχτο πόλεμο. Όσο θα καταφθάνουν καραβιές λαθρομεταναστών σε μία χώρα οικονομικά καθημαγμένη τόσο θα επιτείνεται το φαινόμενο. Μιλάμε πλέον για εποικισμό.

Έχει πέσει, μάλιστα, και πρόταση για τη σύσταση πολιτοφυλακών στις γειτονιές, σύμφωνα με τα ιταλικά πρότυπα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Novus
Irc ψευδώνυμο: Novus

Δημοσίευση από Novus »

Παίδες ας λένε ότι θέλουν οι τυφλωμένοι ψευτο-αριστεριστές. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Χθες μόλις το βράδυ έκλεψαν μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Ηλιούπολη (οικογενειακή μας φίλη): Μπήκαν μέσα στο σπίτι της τη φίμωσαν και της άρπαξαν όσα λεφτά είχε, τηλεοράσεις κτλ. Μπορεί να το δέιξει και κανάς Αυτιάς...
Οκ υπάρχουν κι Έλληνες ληστές. Είναι αλήθεια. Αλλά στα 100 εγκλήματα π.χ. που γίνονται την ημέρα το 95% είναι από ξένους (αληθινά ποσοστά που έχει βγάλει στο διαδίκτυο το Εγκληματολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ἐσουμε μπροστά μας ένα κοινωνικό πρόβλημα κι αντί να κάνουμε κάτι για να το λύσουμε το δυσχεραίνουμε περισσότερο...!
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:[ασχετον...Αιγιο ωραια εκεινη η παλια εκκλησια που ειχα παραστει σε γαμο-οχι τον δικο μου ευτυχως... :D ..και Σελιανιτικα, Λογγος, Ψαθοπυργος-παλι σε γαμο...κανα ουζακι εκει γυρω...με σαρδελα ψητη και φορτσα Παναιγιαλειος :thumb: ]
Μήπως λες μία εκκλησία δίπλα απ'τη θάλασσα; Αν λες (Παναγιά κάτι... δεν το θυμάμαι :punch:) τότε εκεί είναι που βαφτίστηκα. Όσο για όλα τ' άλλα (Σελιανίτικα, Λόγγος, Ψαθόπυργος, σαρδελίτσα με ουζάκι, Ροδιά, Διακοφτό κτλ.) δε λες τίποτε και ειλικρινά χαίρομαι που τα ξέρεις όλα αυτά και σου άρεσαν! Και φυσικά Παναιγιαλειάρα για πάντα (μόνο που ακόμη κολλημενοι στη Δ΄ εθνική είμαστε και δε μ'αρέσει)!!!

Χαιρετίσματα φίλτατε! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”