Μπουμπούκια
Μπουμπούκια
Πολύ πριν εμφανιστούν στην Ελλάδα οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί, ο Αλαβάνος, ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ έγραφε ο Ροϊδης ότι η μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας είναι ο πατριωτισμός. Εξυπακούεται πως εννοούσε τον πατριωτισμό διάφορων λαμογιάρηδων της εποχής του, οι οποίοι έχουν άξιους διάδοχους στις μέρες μας. Είναι οι γνωστοί τύποι που λένε για Ελλάδα και Ελλάδα, εμφανίζονται ατρόμητοι υπερασπιστές των ιερών και των οσίων της φυλής, κατακεραυνώνουν όλους τους άλλους ως μειοδότες και αρπακτικά, αλλά από πίσω κάνουν τις βρωμοδουλειές τους στην υγεία των κορόιδων των πατριωτών που δίνουν βάση στα λόγια τους.
Ενα τέτοιο λαμογιάκι είναι τελικά και ο Αδώνιδας - Σπυρίδων Γεωργιάδης, γνωστός και ως Μπουμπούκος. Ο τύπος που ωρυότανε υπέρ του μεγαλείου του έθνους, υπέρ της αξιοκρατείας, που ξεσπάθωνε για τη διαφθορά του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ (όπως έλεγε) και άλλα τέτοια ηρωϊκά που πρόσφεραν άφθονες συγκινήσεις στον κάθε αγνό πατριώτη, αποδείχτηκε πως είναι ίδιος και χειρότερος με αυτούς που κατηγορούσε.
Λοιπόν ο Μπουμπούκος σε κολεγιά με τους φίλους του στη ΝΔ διόρισε στο Κτηματολόγιο ΑΕ την 62χρονη μέλλουσα πεθερά του, τη νύφη του και τον κουνιάδο του με τριετείς συμβάσεις και από το παράθυρο, δηλαδή χωρίς διαγωνισμό. Εκεί μπήκαν ακόμη, με την ίδια διαδικασία καμιά δεκαριά ακόμη στελέχη του Τελεσίτυ για να βγάζουν κανένα χαρτζηλίκι τα παιδιά, προφανώς γιατί ο πατριωτικός αγώνας θέλει γερό αλλά κυρίως γεμάτο στομάχι. Ο δε Μπουμπούκος επιπλέον από τότε που μπήκε στη βουλή έχει εισπράξει κάτι περίεργες κρατικές επιχορηγήσεις για την Ελληνική Αγωγή, ενώ κάτι χορηγίες από τον ΟΠΑΠ και τον ΕΟΤ έχουν πέσει στις συναυλίες της Μπουμπούκας.
Να χαρώ εγώ κάτι πατριώτες!!! Φυσικά και εγώ να ήμουν στη θέση τους τρεις φορές την ημέρα θα φώναζα «ζήτω η πατρίς». Οπότε αυτοί είναι δικαιολογημένοι. Τα άλλα, όμως, τα κορόιδα; Που μερικοί είναι άνεργοι και βλέπουν να διορίζεται από το παράθυρο η 62χρονη μέλουσα πεθερά; Ε, δεν πειράζει. Αξιοι της μοίρας τους είναι, αφού τον πατριωτισμό τους τον εκπροσωπούν ο κωλοτούμπας Καρατζαφύρερ, ο αστράτευτος πατριώτης Αϊβαλιώτης, ο αρπάχτρας Ροντούλης, ο λαμογιάρης Μπουμπούκος και ο λοιπός θίασος.
Ενα τέτοιο λαμογιάκι είναι τελικά και ο Αδώνιδας - Σπυρίδων Γεωργιάδης, γνωστός και ως Μπουμπούκος. Ο τύπος που ωρυότανε υπέρ του μεγαλείου του έθνους, υπέρ της αξιοκρατείας, που ξεσπάθωνε για τη διαφθορά του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ (όπως έλεγε) και άλλα τέτοια ηρωϊκά που πρόσφεραν άφθονες συγκινήσεις στον κάθε αγνό πατριώτη, αποδείχτηκε πως είναι ίδιος και χειρότερος με αυτούς που κατηγορούσε.
Λοιπόν ο Μπουμπούκος σε κολεγιά με τους φίλους του στη ΝΔ διόρισε στο Κτηματολόγιο ΑΕ την 62χρονη μέλλουσα πεθερά του, τη νύφη του και τον κουνιάδο του με τριετείς συμβάσεις και από το παράθυρο, δηλαδή χωρίς διαγωνισμό. Εκεί μπήκαν ακόμη, με την ίδια διαδικασία καμιά δεκαριά ακόμη στελέχη του Τελεσίτυ για να βγάζουν κανένα χαρτζηλίκι τα παιδιά, προφανώς γιατί ο πατριωτικός αγώνας θέλει γερό αλλά κυρίως γεμάτο στομάχι. Ο δε Μπουμπούκος επιπλέον από τότε που μπήκε στη βουλή έχει εισπράξει κάτι περίεργες κρατικές επιχορηγήσεις για την Ελληνική Αγωγή, ενώ κάτι χορηγίες από τον ΟΠΑΠ και τον ΕΟΤ έχουν πέσει στις συναυλίες της Μπουμπούκας.
Να χαρώ εγώ κάτι πατριώτες!!! Φυσικά και εγώ να ήμουν στη θέση τους τρεις φορές την ημέρα θα φώναζα «ζήτω η πατρίς». Οπότε αυτοί είναι δικαιολογημένοι. Τα άλλα, όμως, τα κορόιδα; Που μερικοί είναι άνεργοι και βλέπουν να διορίζεται από το παράθυρο η 62χρονη μέλουσα πεθερά; Ε, δεν πειράζει. Αξιοι της μοίρας τους είναι, αφού τον πατριωτισμό τους τον εκπροσωπούν ο κωλοτούμπας Καρατζαφύρερ, ο αστράτευτος πατριώτης Αϊβαλιώτης, ο αρπάχτρας Ροντούλης, ο λαμογιάρης Μπουμπούκος και ο λοιπός θίασος.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- KaNt
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KaNt
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Μπουμπούκια
Πες τα Ιφι, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω για την πραγματική-υπέρ πατρίδος αλλαγή που πρόκειται να φέρει ο καρατζα-fairy:P (έκανα και τη ρίμα μου:P)
Δύο Πράγματα Γεμίζουν Την Ψυχή Με Όλο & Καινούριο & Μεγαλύτερο Θαυμασμό & Σεβασμό, Οσο Συχνότερα & Σταθερότερα Ασχολείται Μαζί Τους Ο Στοχασμός: Ο Έναστρος Ουρανός Που Βρίσκεται Από Πάνω Μου & Ο Ηθικός Νόμος Που Βρίσκεται Μέσα Μου
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Εαν ισχυει κατι τετοιο, τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους. Το θεμα δεν ηταν να μπει ενα "πατριωτικο" (ο θεος να το κανει) κομμα στη βουλη για να κλεψει και να κανει τις λαμογιες που κανουν οι αλλοι. Απο τετοιους χορτασαμε τοσα χρονια και λυπαμαι πραγματικα που πατησαν πανω σε αγνους ιδεολογους ωστε να "εξασφαλιστουν" αυτοι τωρα. Αυτοι δεν ηταν που πολεμουσαν τη διαφθορα και ζητουσαν διαφανεια; Που ειναι η διαφανεια εδω; Ελεος δηλαδη. Τη μια μερα εβγαιναν και ελεγαν οτι εχουν ενα ονειρο, κι αυτο θα ηταν η ισοτητα αναμεσα σε ολους τους πολιτες, και την αλλη βγαινουν και το αναιρουν.
Ξεκινησε ως κομμα/παραταξη οπως θελετε πειτε το, που θα φροντιζε και καλα ωστε η Ελλαδα να παψει να ειναι το μπαχαλο που ειναι τωρα, οτι θα επαυαν ολες αυτες οι ανισοτητες. Και με το που βγαινει στη Βουλη γινεται σαν τους αλλους;;;
Μου φαινεται οτι τελικα τα δεκα χιλιαρικα το μηνα τους χαλανε ολους. Λιγο μετα που μπηκαν στη βουλη αρχισαν να δηλωνουν οτι δεν ειναι δεξιοι (και τι εισαι ρε φιλαρακι; ποιοι σε εβαλαν στη βουλη; ) παρα δηλωνουν κεντρωοι και καποιες φορες με πολυ γελιο ειδα να αυτοαποκαλουνται αριστεροι (οκ..........??!!!???!!!??). Τι να πω....βοηθεια τους και σε αυτους και σ εκεινους που τους ψηφιζουν/υποστηριζουν.
Ξεκινησε ως κομμα/παραταξη οπως θελετε πειτε το, που θα φροντιζε και καλα ωστε η Ελλαδα να παψει να ειναι το μπαχαλο που ειναι τωρα, οτι θα επαυαν ολες αυτες οι ανισοτητες. Και με το που βγαινει στη Βουλη γινεται σαν τους αλλους;;;
Μου φαινεται οτι τελικα τα δεκα χιλιαρικα το μηνα τους χαλανε ολους. Λιγο μετα που μπηκαν στη βουλη αρχισαν να δηλωνουν οτι δεν ειναι δεξιοι (και τι εισαι ρε φιλαρακι; ποιοι σε εβαλαν στη βουλη; ) παρα δηλωνουν κεντρωοι και καποιες φορες με πολυ γελιο ειδα να αυτοαποκαλουνται αριστεροι (οκ..........??!!!???!!!??). Τι να πω....βοηθεια τους και σε αυτους και σ εκεινους που τους ψηφιζουν/υποστηριζουν.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Ο ίδιος το 'χε διαψεύσει απο την εκπομπή του και είχε δηλώσει πως θα πρβεί σε μήνυση κατα του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη που δημιούργησε αυτό το θέμα.
Αλλά κι εσύ ρε Ιφι... Αμέσως ασπάζεσαι τις "πληροφορίες" των "αποκαλυπτικών" δημοσιογράφων... Κι ύστερα έχουνε το θράσσος μερικοί να βγαίνουνε και να σου λένε ότι "οι ακροδεξιοί έχουνε ως πηγή πληροφόρησής τους τον κίτρινο και το βρώμικο τύπο"...
Εν πάσει περιπτώσει,δεν ξέρω ποιος απο τους δυο έχει δίκιο και ποιος όχι,αλλά ούτως ή άλλως δε με ενδιαφέρει κιόλας. Τόσο ο Γεωργιάδης όσο και το κόμμα του,έχουνε κάνει τόσα και τόσα. Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Ολοένα και περισσότεροι συναγωνιστές μου απομακρύνονται απο αυτό το συνοθύλευμα μέρα με τη μέρα και πολύ καλά κάνουν. Αρκετοί πρώην φανατικοί οπαδοί αυτού του κόμματος δε θέλουνε πλέον να έχουν καμμία σχέση μαζί του.
Άλλωστε αυτό το κόμμα δεν έχει καμμία σχέση πλέον με τον εθνικισμό,τη ρήξη και την ανατροπή. Αντιθέτως όλο και περισσότερο είναι δεμένο με το πολιτικό σύστημα. Ρε δεν πα να...συγκατοικήσουν να ησυχάσουμε....
Αλλά κι εσύ ρε Ιφι... Αμέσως ασπάζεσαι τις "πληροφορίες" των "αποκαλυπτικών" δημοσιογράφων... Κι ύστερα έχουνε το θράσσος μερικοί να βγαίνουνε και να σου λένε ότι "οι ακροδεξιοί έχουνε ως πηγή πληροφόρησής τους τον κίτρινο και το βρώμικο τύπο"...
Εν πάσει περιπτώσει,δεν ξέρω ποιος απο τους δυο έχει δίκιο και ποιος όχι,αλλά ούτως ή άλλως δε με ενδιαφέρει κιόλας. Τόσο ο Γεωργιάδης όσο και το κόμμα του,έχουνε κάνει τόσα και τόσα. Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Ολοένα και περισσότεροι συναγωνιστές μου απομακρύνονται απο αυτό το συνοθύλευμα μέρα με τη μέρα και πολύ καλά κάνουν. Αρκετοί πρώην φανατικοί οπαδοί αυτού του κόμματος δε θέλουνε πλέον να έχουν καμμία σχέση μαζί του.
Άλλωστε αυτό το κόμμα δεν έχει καμμία σχέση πλέον με τον εθνικισμό,τη ρήξη και την ανατροπή. Αντιθέτως όλο και περισσότερο είναι δεμένο με το πολιτικό σύστημα. Ρε δεν πα να...συγκατοικήσουν να ησυχάσουμε....
Γεια σας
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής

Ορθώς Χρήστο. Και ναι, ο Άδωνις θα κοπανήσει μήνυση στον Παπαγιάννη. Τι θα γίνει και τι έχει γίνει θα φανεί στην πορεία, αλλά το τι βρωμολαμόγιο είναι ο Παπαγιάννης το ξέρουμε όλοι νομίζω.
O Γεωργιάδης μπορεί εύκολα να κάνει μήνυση στον Παπαγιάννη γι' αυτά που έγραψε για τη Μανωλίδου και τους ....παιδαράδες που περνάνε από μπροστά της. Αλλά για το διορισμό από το παράθυρο της μέλλουσας πεθεράς του, της νύφης και του κουνιάδου του λιγάκι χλωμό το κόβω. Και αυτό δεν είναι πληροφορίες είναι πραγματικότητα που επιβεβαιώθηκε από το Κτηματολόγιο ΑΕ, οπότε Χρήστο μου λιγάκι άτοπο είναι αυτό που είπες. Εσύ βέβαια περίμενε να τα γράψει η ...εγκυρότατη Χρυσή Αυγή και ο Στόχος για να τα πιστέψεις.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
katse bre xrhste.
esy panhgirizes prin apo ligo kairo.
twra to gyrnas;
alla etsi ginete panta.
meta apo kathe ekloges panigyrizoun oi hlithioi .
xronia ginete ayto.
kala tin istoria ti diabazete gia na mou aradiazete onomatepwnuma;
ti tha ginei me esas tous psifoforouw telika;
ws pote tha sas anexomaste emeis oi up[oloipoi;
anthrwpoi pou apofasizoun mia fora sta 4 xronia gia ti zwi tous;
kai theloun na tous paroume sta sobara;
gia kouna to kefali sou;
yg
o adwnis ebale ayta ta monterna rolla ifh.
ena koumpaki kai tsaaaaaaaak.
kleinoun aytomata.
esy panhgirizes prin apo ligo kairo.
twra to gyrnas;
alla etsi ginete panta.
meta apo kathe ekloges panigyrizoun oi hlithioi .
xronia ginete ayto.
kala tin istoria ti diabazete gia na mou aradiazete onomatepwnuma;
ti tha ginei me esas tous psifoforouw telika;
ws pote tha sas anexomaste emeis oi up[oloipoi;
anthrwpoi pou apofasizoun mia fora sta 4 xronia gia ti zwi tous;
kai theloun na tous paroume sta sobara;
gia kouna to kefali sou;
yg
o adwnis ebale ayta ta monterna rolla ifh.
ena koumpaki kai tsaaaaaaaak.
kleinoun aytomata.
την...ακούσαμε για τα καλά
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Ε όχι και πριν λίγο καιρό Τεο. Το ότι υποστήριζα ΛΑΟΣ,υποστήριζα. Πίσρτεψα αργότερα και στους λεγόμενους εθνικιστές του,αλλά δεν υπάρχει καμμία ελπίδα εκεί.
Και όχι δεν κινούνται τα πάντα στην πολιτική μου αντίληψη γύρω απο την ψήφο. Αυτό δε σημαίνει πως θα θα χαρώ για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα του όποιου κόμματος υποστηρίζω.
Πάντως,αυτά για τις ψήφους καλύτερα να τα πεις στην ΑΚ που τρέχει στα φεστιβαλ του Συνασπισμού.
Και όχι δεν κινούνται τα πάντα στην πολιτική μου αντίληψη γύρω απο την ψήφο. Αυτό δε σημαίνει πως θα θα χαρώ για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα του όποιου κόμματος υποστηρίζω.
Πάντως,αυτά για τις ψήφους καλύτερα να τα πεις στην ΑΚ που τρέχει στα φεστιβαλ του Συνασπισμού.
Γεια σας