Οι Πακιστανοί εργάτες του ...ΠΑΜΕ
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Οι Πακιστανοί εργάτες του ...ΠΑΜΕ
Πηγαίνοντας κατά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου στην Ομόνοια για να εφοδιαστώ με εφημερίδες, είδα μερικούς Πακιστανούς Μπαγκλαντεσιανούς να κολλάνε αφίσες του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο που ετοιμάζουν για τις 22 του μηνός, την επόμενη Τρίτη δηλαδή, για τα ασφαλιστικά δικαιώματα και τις συλλογικές συμβάσεις.
Είμαι σίγουρος ότι οι συναγωνίστες του ΠΑΜΕ, μιας και δεν υπάρχει συλλογική σύμβαση γι'αυτήν την δουλειά, δεν θα τους δώσανε 15 ευρώ μόνο για την αφισοκόλληση, αλλά κανονικά ασφαλιστικά δικαιώματα και ένσημα για το κόλλημα που κάνανε, τα οποία οι φουκαριάρηδες θα χρησιμοποιήσουν στην επόμενη αίτηση τους για την άδεια παραμονής τους.
Έτσι δεν είναι αδέρφια;
http://press-gr.blogspot.com/
Είμαι σίγουρος ότι οι συναγωνίστες του ΠΑΜΕ, μιας και δεν υπάρχει συλλογική σύμβαση γι'αυτήν την δουλειά, δεν θα τους δώσανε 15 ευρώ μόνο για την αφισοκόλληση, αλλά κανονικά ασφαλιστικά δικαιώματα και ένσημα για το κόλλημα που κάνανε, τα οποία οι φουκαριάρηδες θα χρησιμοποιήσουν στην επόμενη αίτηση τους για την άδεια παραμονής τους.
Έτσι δεν είναι αδέρφια;
http://press-gr.blogspot.com/
Γεια σας
- _XRHSTOS_
- Operator
Re: Οι Πακιστανοί εργάτες του ...ΠΑΜΕ
Πάλι τον "υπαρκτό σοσιαλισμό" εφαρμόσαν οι "σύντροφοι"...
Απαπαπα!

Απαπαπα!
Γεια σας
-
Divine Sinner
κατι αντιστοιχο με αυτο που εκανε ο βοριδης.
με μια διαφορα. οτι το ΠΑΜΕ ειναι κατα του ρατσισμου.
ποια η μομφη; οτι ειναι συνεπεις στη θεση τους;
με μια διαφορα. οτι το ΠΑΜΕ ειναι κατα του ρατσισμου.
ποια η μομφη; οτι ειναι συνεπεις στη θεση τους;
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Σε αυτό ευθύνεται η επιχείρηση που της έχει ανατεθεί η συγκεκριμένη δουλειά. Από εκεί και ύστερα, το ΠΑΜΕ πληρώνει την επιχείρηση κι εκείνοι στέλνουν όποιους εργαζομένους θέλουν πάντα φυσικά υπό τις συνθήκες (μισθός, ασφάλιση, εργατοώρες) που εκείνοι θέλουν. Για το ΠΑΜΕ συγκεκριμένα, που κάνει όπως και η ΓΣΣΕ μεγάλες κινητοποιήσεις, ρίχνοντας ένα κομμάτι του οικονομικού προϋπολογισμού τους σε αυτό, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί... Αν και το ΚΚΕ χρησιμοποιεί και την ΚΝΕ ενίοτε για τέτοιες δουλειές, αλλά απλά τα μέλη της που προσφέρονται πλέον είναι λίγα εν συγκρίσει με το μέγεθος που θα ήθελε το ΠΑΜΕ και δεν εργάζονται για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα.
Και για το τέλος, δεν μπορεί κανείς (από τους άπ' έξω) να γνωρίζει τις συνθήκες εργασίας των Πακιστανών αυτών, ούτε και τις προϋποθέσεις συνεργασίας του ΠΑΜΕ με τους αφισσοκολητές...
Και για το τέλος, δεν μπορεί κανείς (από τους άπ' έξω) να γνωρίζει τις συνθήκες εργασίας των Πακιστανών αυτών, ούτε και τις προϋποθέσεις συνεργασίας του ΠΑΜΕ με τους αφισσοκολητές...
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- Clairvoyant
- Aνενεργός χρήστης
Με λίγα λόγια Χρηστάρα...Πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.....

Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
- _XRHSTOS_
- Operator
Κοινώς,το ΠΑΜΕ συνεργάστηκε με μια εταιρεία που απασχολεί ανασφάλιστους αλλοδαπούς... (εκεί βρίσκεται η ουσία Προσωπείο και θέλω να μου πεις πότε έκανε ο Βορίδης κάτι τέτοιο για να το μάθω κι εγώ).
Δε συνηθίζω να 'χω μακριά μαλλιά Clair!
Δε συνηθίζω να 'χω μακριά μαλλιά Clair!
Γεια σας
- _XRHSTOS_
- Operator
Επι τη ευκαιρία...μιας και μιλήσαμε για ΚΚΕ... Έψαχνα να βρω τον Ύμνο του ΕΑΜ στο youtube και το μοναδικό video στο οποίο τον βρήκα...ήταν αυτό:
Τί πράγματα είναι αυτά ρε σύντροφοι;
Αφού ανεβάζετε που ανεβάζετε ότι...video ανεβάζετε στο youtube,ανεβάστε και κανένα άλλο που να έχει τον Ύμνο του ΕΑΜ
Είναι ανάγκη να πέφτει πάνω σε αυτό το video δηλαδή όποιος ψάχνει το συγκεκριμένο ύμνο;

Τί πράγματα είναι αυτά ρε σύντροφοι;
Αφού ανεβάζετε που ανεβάζετε ότι...video ανεβάζετε στο youtube,ανεβάστε και κανένα άλλο που να έχει τον Ύμνο του ΕΑΜ
Είναι ανάγκη να πέφτει πάνω σε αυτό το video δηλαδή όποιος ψάχνει το συγκεκριμένο ύμνο;
Γεια σας
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
-
Divine Sinner
Προσωπείο και θέλω να μου πεις πότε έκανε ο Βορίδης κάτι τέτοιο για να το μάθω κι εγώ).
Το συγκεκριμενο ειχε γινει θεμα στο φορουμ της αντεπιθεσης. Δηλ οτι ο βοριδης για την προεκλογικη του καμπανια χρησιμοποιουσε αλλοδαπους.
αλλα εχω κι ιδια πειρα με αλλον πολιτευτη εθνικιστικου κομματος στη θεσσαλονικη που χρησιμοποιουσε το γραφειο διανομων φυλλαδιων που δουλευω για να διανυμει το βιογραφικο του.
Το γραφειο απασχολει ατομα καθε εθνικοτητας ανασφαλιστα.
Δεν θα πω λεπτομερειες ουτε το ονομα του κομματος ουτε και του πολιτευτη γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε μπορεις να βρεθεις στα δικαστηρια. Ο νοων νοητω.
Το συγκεκριμενο ειχε γινει θεμα στο φορουμ της αντεπιθεσης. Δηλ οτι ο βοριδης για την προεκλογικη του καμπανια χρησιμοποιουσε αλλοδαπους.
αλλα εχω κι ιδια πειρα με αλλον πολιτευτη εθνικιστικου κομματος στη θεσσαλονικη που χρησιμοποιουσε το γραφειο διανομων φυλλαδιων που δουλευω για να διανυμει το βιογραφικο του.
Το γραφειο απασχολει ατομα καθε εθνικοτητας ανασφαλιστα.
Δεν θα πω λεπτομερειες ουτε το ονομα του κομματος ουτε και του πολιτευτη γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε μπορεις να βρεθεις στα δικαστηρια. Ο νοων νοητω.
- _XRHSTOS_
- Operator
Μάλιστα! Ο Ρεμπεσκές,για να δικαιολογήσει τη συνεργασία του ΠΑΜΕ με καπιταλιστικές εταιρίες που απασχολούν ανασφάλιστους αλλοδαπούς,με ρωτά αν ψήφισα Έφη Σαρρή. Όχι Ρεμπεσκέ,δεν ψήφισα Έφη Σαρρή και να το 'θελα δεν είχα την τεχνική δυνατότητα,αλλά και να 'χα την τεχνική δυνατότητα,δε θα το 'κανα.
Το Προσωπείο μου αναφέρει μια αναδημοσίευση που είχε γίνει στο φόρουμ της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ απο ένα κείμενο της εφημερίδος της Χρυσής Αυγής,της προεκλογικής περιόδου των Ευρωεκλογών του 2004 κατα τις οποίες ήτανε χαρακτηριστική η κόντρα Πατριωτικής Συμμαχίας - Ελληνικού Μετώπου.
Μου καταθέτεις και μια προσωπική σου εμπειρία,χωρίς καν να διευκρινίζεις ποιο κόμμα εννοείς!
Όπως και να 'χει σύντροφοι... Και το περιστέρι να 'χει κουτσουλήσει στο κεφάλι του Καρατζαφέρη... Η ουσία δεν αλλάζει! Το ΚΚΕ συνεργάζεται με καπιταλιστικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται ανασφάλιστους αλλαδαπούς! Τί πράγματα είναι αυτά...
Το Προσωπείο μου αναφέρει μια αναδημοσίευση που είχε γίνει στο φόρουμ της ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ απο ένα κείμενο της εφημερίδος της Χρυσής Αυγής,της προεκλογικής περιόδου των Ευρωεκλογών του 2004 κατα τις οποίες ήτανε χαρακτηριστική η κόντρα Πατριωτικής Συμμαχίας - Ελληνικού Μετώπου.
Μου καταθέτεις και μια προσωπική σου εμπειρία,χωρίς καν να διευκρινίζεις ποιο κόμμα εννοείς!
Όπως και να 'χει σύντροφοι... Και το περιστέρι να 'χει κουτσουλήσει στο κεφάλι του Καρατζαφέρη... Η ουσία δεν αλλάζει! Το ΚΚΕ συνεργάζεται με καπιταλιστικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται ανασφάλιστους αλλαδαπούς! Τί πράγματα είναι αυτά...
Γεια σας
- BigBadWolf

Μόνο που είναι πραγματικότητα... Και στην εφημερίδα ΧΑ τότε δεν έγραφε ποιός είχε αυτούς τους αφισοκωλητές. Το θέμα είναι ένα, ειδικά για το ΠΑΜΕ: όταν κάνει τόσο μεγάλη εκστρατεία, με αυτό το εύρος και ρίχνει τόσα χρήματα, δεν μπορεί να ελέγξει και ποιός κολλά τις αφίσες του. Θα μπορούσε δηλ να μην ήταν Πακιστανός, αλλά Έλληνας στην καταγωγή και μάλιστα με αποφυλακιστήριο προ ολίγων ημερών. Ε αυτό δεν σημαίνει ότι συνεργάζονται με εγκληματίες.
Θα υπήρχε ζήτημα με τις εταιρείες αυτές, αν εκμεταλλεύονταν κόσμο γινόταν εις γνώσιν του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί με αυτό τον τρόπο. Αφενός δεν μπορεί καν να γνωρίζει κανείς αν οι μετανάστες αυτοί ήταν υπό εκμετάλλευση όντας ανασφάλιστοι... Για τον Μαγγίνα πάλι, είμαστε σίγουροι.
Θα υπήρχε ζήτημα με τις εταιρείες αυτές, αν εκμεταλλεύονταν κόσμο γινόταν εις γνώσιν του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί με αυτό τον τρόπο. Αφενός δεν μπορεί καν να γνωρίζει κανείς αν οι μετανάστες αυτοί ήταν υπό εκμετάλλευση όντας ανασφάλιστοι... Για τον Μαγγίνα πάλι, είμαστε σίγουροι.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- _XRHSTOS_
- Operator
Δεν αντιλέγω. Λογικά ήτανε έτσι.
Όσο για το ΠΑΜΕ και τις συνεργασίες του,αν οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανοί αυτοί ήταν ασφαλισμένοι,τότε προφανώς αυτά που λέγονται για τις διάφορες εταιρίες που χρησιμοποιούν ανασφάλιστους αλλοδαπούς με φθηνά "εργατικά" (δουλικά για την ακρίβεια) μεροκάματα μάλλον είναι φήμες...
Όσο για το ΠΑΜΕ και τις συνεργασίες του,αν οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανοί αυτοί ήταν ασφαλισμένοι,τότε προφανώς αυτά που λέγονται για τις διάφορες εταιρίες που χρησιμοποιούν ανασφάλιστους αλλοδαπούς με φθηνά "εργατικά" (δουλικά για την ακρίβεια) μεροκάματα μάλλον είναι φήμες...
Γεια σας
-
Divine Sinner
Το κκε δραστηριοποιητε σε ενα καπιταλιστικο κρατος.
κι οποιος ξερει τον χωρο της εντυπης διαφημησης γνωριζει οτι ΟΛΟΙ ειναι ανασφαλιστοι.
αλλα καποιος επρεπε να κολλησει τις αφισσες.
κι οποιος ξερει τον χωρο της εντυπης διαφημησης γνωριζει οτι ΟΛΟΙ ειναι ανασφαλιστοι.
αλλα καποιος επρεπε να κολλησει τις αφισσες.
- BigBadWolf

Έτερον εκάτερον. Αυτό δείχνει ότι δεν μπορεί να φέρει σε πέρας όσα ισχυρίζεται ούτε στον κύκλο του εξαιτίας εξωγενών (όχι και τόσο βέβαια) παραγόντων. Ότι αδυνατεί όμως, όχι ότι το κάνει επίτηδες. Παρόλα αυτά, είχα ακούσει πριν από αρκετό καιρό, ότι το ΚΚΕ έχει ξεκινήσει και αναπτύσσει δική του εταιρεία που θα ασχολείται με την προπαγανδιστική εκστρατεία. Αν λοιπόν, αυτό παρουσιαστεί κι εκεί, τότε εκτός από αντίφαση (που είναι τώρα) θα είναι και ξεκάθαρη συνενοχή.
-
Divine Sinner
- _XRHSTOS_
- Operator
Εγώ ξέρω ότι τις αφίσσες της ΚΝΕ τις κολλούν οι ΚΝΙτες. Και συνήθως τις αφίσσες του ΠΑΜΕ,τα μέλη του ΠΑΜΕ. Τώρα για ποιο λόγο αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν εταιρία,άγνωστον.
Γεια σας
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Μάλιστα! Ο Ρεμπεσκές,για να δικαιολογήσει τη συνεργασία του ΠΑΜΕ με καπιταλιστικές εταιρίες που απασχολούν ανασφάλιστους αλλοδαπούς,με ρωτά αν ψήφισα Έφη Σαρρή.
Γιατί όποιoς διαφωνεί βρίσκεται άμεσα στο απέναντι άκρο?
Ρώτησα εάν σε πειράζει που άτομα με αντίληψη Έφης παίρνουν αποφάσεις σε άλλα κόμματα, τη στιγμή που η λαοπρόβλητη και ταλαντούχα υποψήφιος του ΛΑΟΥ έμεινε χωρίς βουλευτική σύνταξη.
- _XRHSTOS_
- Operator
Δε σε κατέταξα στο άλλο άκρο άνθρωπέ μου. Απλώς απόρρησα γιατί "η απάντηση για τα χάλια του ΠΑΜΕ" είναι τα χάλια του Καρατζαφέρη. 
Γεια σας