Επισόδιο στην Κοραή

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Επισόδιο στην Κοραή

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 02 Μάιος 2010, 00:13

Περιμένω γνώμες και σχόλια.

Αν κι προτιμώ τις μαζικές πορείες. Χαίρομαι να βλέπω τέτοια επεισόδια.
Χρειάζονται το γουχάρισμα το ρεζίλεμα και τον χλευασμό οι πολιτικοί.
Να μην τολμούν να βγούν από την πόρτα τους.
Είπαμε Εχουμε πόλεμο.
Η ξενόδουλη κυβέρνηση του φασιστικού ΠΑΣΟΚ ενάντια στον ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ.

Κανένας σεβασμός σε αυτούς που δεν μας σέβονται
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: Επισόδιο στην Κοραή

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 03 Μάιος 2010, 00:56

Το πασοκ απ΄εδώ κι εφεξής θα ονομάζεται ΠΑΝΟΚ= ΠΑνελλήνιο ΝΟμισματικό Κίνημα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο ουσιαστικός φαύλος μεταπολιτευτικός κύκλος που ξεκίνησε με τον αλήστου μνήμης πασοκικό σοσιαλισμό του υπέρμετρου δανεισμού, της σπατάλης, της λοβιτούρας, της μίζας, της τακτοποίησης των ημετέρων και άλλων ολεθρίων τακτικών που ακολούθησε και η ψοφοδεξιά νδ, θα κλείσει με τον ίδιο φαύλο πολιτικό σχηματισμό στην εξουσία.

Ο ξεφτίλας citizen of Minesota δεν πρόκειται να γλιτώσει ακόμη κι αν δραπετεύσει με ελικόπτερο από το Μαξίμου για το usa. Θα τον βρούμε και θα πληρώσει.

Ήθελε και πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών το όρνιο. :moutza:

Άκου ο Έλληνας Ομπάμα. Ο Ο' Μάμα είναι. :gocart:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 03 Μάιος 2010, 05:16

Dr.Marcon, η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκα όταν το είδα. Αλλά δεν γνωρίζουμε με τί έχουμε να κάνουμε. Παρατήρησε την φάτσα του έν λόγω, και θα δείς ότι το ύφος του προσώπου και το περπάτημά του δείχνει ένα είδος λύπησης, του στύλ, έχουν δίκιο τι να κάνω. Τόσο χρόνια αυτοί στηρίζονται στο φιλότιμο\βλακεία\απατεωνιά των κατοίκων αυτής της χώρας.

Έχουν 30 χρόνια μιλούν για παιδεία...πού είναι η παιδεία {Εγώ ρώτησα την ιστορικό παιδί, στο λύκειο, είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος, και μου είπε όχι μόνο ότι ήταν, αλλά και ότι οι μεγαλύτερες στρατιές Ελλήνων ήταν ομοφυλόφιλοι};;; Μιλούν για οικονομία και ανάπτυξη...πού είναι η ανάπτυξη;;; Μιλούν και λένε ότι θα μειωθεί η ανεργία...που είναι η μείωση της ανεργίας;;; Μιλούν για καλυτέρευση και ανάπτυξη της Υγείας...πού είναι η Υγεία, εδώ πας νοσοκομείο και οι γιατροί λοίπουν, χρειαζόταν η μητέρα μου ορυλάν, γιατί έχει πολύποδες στην μύτη και δεν μπορεί να πάρει ανάσα άπ'την μύτη, και της κλείστηκε και ο λαιμός, και πήγε στο νοσοκομείο και δεν είχε ορυλάν. Της έδωσαν κάτι αναποτελεσματικές σταγόνες. Αυτή είναι η υγεία;;; Είναι γελοία η κατάσταση των νοσοκομείων, δεν έχει αλλάξει τίποτα, μόνο τα πρόσωπα. Είναι μάλλον τραγικά κι όχι γελοία. Έχουμε τόσα χρόνια τους ίδιους ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟΥ δρόμους, βλέπεις τον δρόμο {Γενικά στην Ελλάδα} και λές απο πού ξεφύτρωσε αυτή η ΑΗΔΙΑ, τέτοιοι δρόμοι ούτε στο Ουζμπεκιστάν υπάρχουν. Τόσα χρόνια ανάθεμα το τομάρι τους, τι κάνουν τα λεφτά των πολιτών, απο τους φόρους και τα διόδια::: Άμ τα σχολεία που είναι για φτύσιμο. Εμείς κοροϊδεύουμε τους Ρουμάνους τους Βούλγαρους, και αυτοί έχουν κάτι δρόμους και κάτι κτήρια, κούκλα. Όταν έρχετε ένας ξένος και βλέπει αυτό το δρόμο {Που συν της άλλης είναι και επικίνδυνος} αηδιάζουν, και καταστρέφουν τα αυτοκίνητα. Άπ'την άλλη τους συνταξιούχους περιμένουν να πεθάνουν για να μην τους ζαλίζουν τον έρωτα. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και λόγο παιδεία των Ελλήνων και λόγο του κράτους είναι νεκρωμένα και τοποθετημένα σ'ένα δωμάτιο για χρόνια, διόιτι τα βγάζουν κούτσα κούτσα τα άτομα που το προσέχουν.

Ε ρε παιδιά μ'όλα αυτά που συμβαίνουν τόσα χρόνια, και άλλα τόσα που εάν τα πω θα του πέσει η διάθεση για ζωή όποιος τα ακούσει, διότι την δική μου παλεύω μ'αυτά που έχω καθημερινά απο 3 χρονόν στην ζωή μου {Θα μου πεί θυμάσαι 3 χρονό, κι'όμως κάποια πράγματα όταν συμβαίνουν μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου άπ'την στιγμή που τα άνοιξες θα τα θυμάσαι, γιατί ήταν καθοριστικά στην ζωή σου} προβλήματα άλυτα που έχουν χαντακώσει την οικογένειά μου, αλλά και την ζωή μας την κοινωνική, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ. Τόσα χρόνια μ'αυτές τις καταστάσεις και με αυτά τα παραδείγματα που συμβαίνουν επι χρόνια και τα βλέπουμε, δεν θέλουν απλά γιουχάρισμα, πρέπει να θανατωθούν, αλλά πρίν θανατωθούν να βασανισθούν χρόνια, κι άν το ανέθεταν σ'εμένα, πραγματικά θα το έκανα με απεριόριστη ευχαρίστηση, και δεν είναι αντιδραστική η τοποθέτησή μου, αλλά τα είπα έτσι όπως τα αισθάνομαι δίχως να τσατιστώ. Όταν περπατάω, βλέπω μερικές φορές μπροστά στο πόδι μου καμμιά χρυσόμυγα ή κάνα σκαθάρι, και πάω να σκοντάψω, γιατί δεν θέλω να το πατήσω. Μα ανθρώπους που έχουν καταστρέψει ΤΟΣΟ κόσμο {Γιατί υπάρχει πολύς κόσμος κατεστραμμένος}και το γουστάρουν, και θεατρίζουν, και τους τουμπάρουν, πραγματικά, εάν μου έλεγαν, ή θα πατήσεις ένα σκαθάρι ή θα σκοτώσεις ένα τέτοιο ΚΤΗΝΟΣ, θα σκότωνα το κτήνος και θα άφηνα το καημένο το σκαθαράκι που δεν έφταιξε σε τίποτα και είναι αγνό, να ζήσει να προσφέρει στην χλωρίδα και στην πανίδα. Αλλά το ίδιο σιχαίνομαι και τα κομματόσκυλα, πραγματικά το ίδιο, διότι τυφλώνονται για δικό τους κέρδους, σε καταστάσεις και περιόδους ΤΡΑΓΙΚΕΣ.

Κατά τα άλλα, χαίρομαι έστω που υπάρχει αυτή η αντίδραση, διότι βαρέθηκα να βλέπω γλυψιές, άν και έχω μιά ατράνταχτη πεποίθηση ότι μπορούν να τους τουμπάρουν, διότι αυτοί έχουν άλλον κόσμο, και με τόσα ψέμματα και θεατρινισμό, καταλαβαίνει κανείς, ότι μας βλέπουν σαν ζώα, διότι ψιλοείμαστε εδώ που τα λέμε. Μπορούν να τους τουμπάρουν και μέσω τηλεόρασης, και απο λόγους. Εδώ ψήφισε πόσος κόσμος το Π.Α.Σ.Ο.Κ., και ο Παπανδρέου έλεγε ότι θέλω να κάνω την χώρα πολυπολιτισμική, και βγήκε με διαφορά, και τώρα που έχουμε εκατομμύρια άλλους πολιτισμούς, τα βάζουν με τους λαθρομετανάστες οι ίδιοι που ψήφισαν τον Παπανδρέου, υπάρχει χοντρό πρόβλημα. Ψηφίσαν τον Παπανδρέου γιατί έλεγε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, και τώρα που τους νουθέτησε η τηλεόραση, και εν μέσω αυτής ο ένας τον άλλον λένε ότι φταίει περισσότερο ο Καραμανλής. Είναι λογικό αυτό;;; Άπ'την άλλη, λένε οι Νεοδημοκράτες, ότι ο Καραμανλής τους άφησε, μα είναι δυνατόν;;; Το έλλιμα, σε μιά μέρα δημιυργήθηκε, ρε παιδιά μά τον θεό δεν υπάρχει λογική και αντίληψη, πώς θα κάνουμε εμείς οικογένειες σ'αυτόν τον τόπο, έτσι όπως είναι καταδικασμένος είναι, κατευθίαν πάει πρός την άθλια ζωή...
Μετά λένε οι Πολιτικοί να φέρουν πίσω τα χρήματα μα είναι δυνατόν;;; Αφού μας άρμεξαν τόσα χρόνια σαν τα ζώα, είναι δυνατόν να φέρουνε αυτό που πήρανε;; Ε έλεος ποιά, μην περιμένετε τίποτα άπ'αυτούς γιατί φιλούν ποδίτσες Μ και μερικοί φορούν ποδίτσες. Ά το άλλο το ξέρετε, πρίν βγεί κυβέρνηση το Π.Α.Σ.Ο.Κ. το έλεγαν μέχρι και στα Μ.Μ.Ε. φανταστείτε!!! Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. είχε χρέος ώς κόμμα, 5 εκατομμύρια ευρώ χαχχαχχααχαχαχχχχααχαχχααχχααχαχαχχααχαχαχχα ε ρε γλέντια, μα είναι δυνατόν να κυβερνούν οι φτηνοί θεατρίνοι;;;

Γιατί μόνο οι πολιτικοί φταίνε;;; Οι δήμαρχοι οι νομάρχοι, δεν κλέβανε λεφτά με τα λεφτά που τους δίνανε για τους δρόμους;;; Και στο τέλος έκαναν ένα μπάλωμα;;; Και τρώγανε έτσι τόσο εύκολα λεφτά;;; Και άλλα τόσα παραδείγματα!!! Είναι χειρότερα άπ'ότι φαίνονται τα πράγματα...Γιατί πήρε κανένας απόδειξη απο Οδοντίατρο;;; Αυτο΄΄ι θησαυρίζουν. Απο γιατρούς;;; {Μιλάμε ιδιωτικά} αυτή η χώρα είθναι φούλ στην διαφθορά παντώς είδους!!! Πως θα επιζήσει;;; Θα πέρνει δάνεια-δάνεια-δάνεια-δάνεια για να ξεπληρώνει δάνεια-δάνεια-δάνεια-δάνεια;;; Αυτό είναι αργός θάνατος, με δόσεις όμως, όπως οι εθισμένοι σε τοξικές ουσίες.

Τι να λέμε τώρα, ζητάμε άπ'τους πολιτικούς να μας λύσουν τα προβλήματα ενώ κουνάμε σημαίες και γλείφουμε όταν βγάζουν λόγο{Πορδές};;; Πάντα οι λίγοι έκαναν την διαφορά σ'αυτήν την χώρα, προσδοκώ στους λίγους όχι στους πολλούς. Και εάν κάνουν τίποτα οι λίγοι, να μην τους χαλάσουν οι πολλοί.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 03 Μάιος 2010, 05:21

Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι, ότι και αν γίνεται για το καλό γίνεται, ας ζήσουμε την πλήρη εξαθλίωση\διαφθορά και οτιδήποτε άλλο αισχρό, για να μην χρειαστεί να είμαστε, ούτε και λίγο ζώα, πρέπει να δεινοπαθήσει τελικά αυτός ο λαός για να πάρει μπρός, τον έμαθαν έτσι, τόσα χρόνια αυτά τα χάλια δεν τον πείραξαν, τώρα που θα χάσουν δουλειά και οτιδήποτε άλλο, πειράχτηκαν, έτσι δεν γίνεται χωριό λεβέντες, για να υπάρχει αξιοκρατά, πρέπει να υπάρχει πρώτα στα μυαλά μας, και έφ'όσον υπάρχουν στα μυαλά μας, να την εφαρμόσουμε και στην τρισδιάσταση "πραγματικότητα" μας.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 03 Μάιος 2010, 06:52

Επιτέλους η αγανάκτηση άρχισε.
Και τα μέτρα δεν είναι μόνο αυτά.

Καθε 3 μηνες θα μπαίνουν νέα μέτρα. Θα μας λιώσουν.

Να ζήσουν και αυτοί με το μισθό το δικό μας.
Αλλιώς δεν θα υπάρχει χώρος στη γη να σταθούν
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 03 Μάιος 2010, 14:56

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Δευ 03 Μάιος 2010, 16:10

TO ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΤΟΥΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ!
:xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”