1 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα φέτος...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

1 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα φέτος...

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 14 Ιαν 2010, 16:45

Λοβέρδος: 1 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα φέτος - Στο 9,8% η ανεργία τον Οκτώβριο - Αύξηση 2,6% σε ένα χρόνο

Reporter.gr
12:15

Την προειδοποίηση ότι το 2010 θα υπάρξουν στην Ελλάδα 1 εκατομμύριο άνεργοι έκανε ο υπουργός Απασχόλησης κ. Α. Λοβέρδος περισσότερες πληροφορίες. Μιλώντας σε ημερίδα την Πέμπτη είπε ότι, "η ανεργία τώρα βρίσκεται στο 12%. Αν όμως, προσθέσουμε τους απασχολούμενους που δουλεύουν δύο ώρες την ημέρα, το μήνα ή την εβδομάδα, το ποσοστό ξεπερνά το 18% αυτή τη στιγμή, που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε 20 με 21% στο τέλος της χρονιάς".
Στο μεταξύ, στο 9,8% ανήλθε τον Οκτώβριο του 2009 το ποσοστό ανεργίας, έναντι 7,4% τον Οκτώβριο 2008 και 9,1% τον Σεπτέμβριο 2009, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Οκτώβριο 2009 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.505.100 άτομα.

Οι άνεργοι ανήλθαν σε 491.139 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.282.772 άτομα.Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 110.708 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2008 (μείωση 2,4%) και κατά 72.743 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2009 (μείωση 1,6%).

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 123.935 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2008 (αύξηση 33,8%) και κατά 34.336 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2009 (αύξηση 7,5%).

Καταστροφικό όσον αφορά την απασχόληση αποδεικνύεται το 2009 για την Αττική όπου η ανεργία εκτινάχθηκε κατά πάνω από τέσσερις μονάδες, από 6,1% στο 10,4%, για το νότιο Αιγαίο, όπου από το 4,2% εξακοντίστηκε στο 9,1% και την Κρήτη όπου από 7,4% πήγε στο 9,8%.

Επίσης εκτινάχθηκε η ανεργία στους νέους από 21,2% στο 27,5% αλλά και στην ηλικία 35 - 44 η ανεργία αυξήθηκε σχεδόν δύο μονάδες, από 6,2% στο 8%, ενώ αρκετά άσχημη είναι η εικόνα σε όσους πλησιάζουν τη συνταξιοδότηση, αφού η ανεργία αυξήθηκε από το 2,8% στο 5%.

Και λέω εγώ τώρα..
Οι μισοί κάτοικοι Ελλάδος είναι ή συνταξιούχοι ή παιδιά κάτω των 16 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ :conf:

...να μας ζήσει η (λαθρο)μεταναστευτική μας πολιτική μπρε :thumb:
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Re: 1 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα φέτος...

Δημοσίευση από Aristogenos » Κυρ 17 Ιαν 2010, 08:58

karipis έγραψε:Λοβέρδος: 1 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα φέτος - Στο 9,8% η ανεργία τον Οκτώβριο - Αύξηση 2,6% σε ένα χρόνο
Μια ζωή αυτός ο τόπος λένε ότι έχει 9% ανεργία...σιγα μην έχει ... με τόσους ξενους και υποανάπτυξη , κλείσιμο μικροεπιχιερήσεων, μόνιμους φοιτητές, ,κοπρόσκυλα και τεμπέληδες,λυκόπουλα, κοτόπουλα κτλ. πρέπει να ξεπερνά το 35% για πλάκα. (εξ όσων δεν είναι συνταξιούχοι ,η πάνε σχολείο κτλ.)
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από sacred_circle » Κυρ 17 Ιαν 2010, 17:27

Θα ήθελα να μοιραστώ όσον αφόρα την ανεργία μια προσωπική μου εμπειρία, τους τελευταίους μήνες με έχουν απορρίψει λόγο ηλικίας…. :thumbsdown: :thumbsdown:
Γιατί το κράτος θέλοντας να στηρίξει την νεολαία…έδωσε επιδότηση οαεδ σε άτομα κάτω των 25 ,20% πάνω από τις υπόλοιπες επιδοτήσεις ….εγώ όμως είμαι 30 και τους στοιχίζω 20% παραπάνω με απορρίπτουν :thumbsdown: χωρίς καν να δουν το βιογραφικό μου…. Αναρωτιέμαι πόσοι ψάχνουν δουλειά κάτω από 25 και πόσοι πάνω από αυτή την ηλικία και η ανεργία σε ποιες ηλικίες αιμορραγεί και κατά πόσο βοηθούν η μας ρίχνουν στην απελπισία. :( :(

Δεν ξέρω το ουσιαστικό ποσοστό πιο είναι και δεν με απασχολούν οι αριθμοί γιατί είναι τόσο εικονικοί όσο και το ενδιαφέρον τους να εξαλείψουν την ανεργία ….θαυμάζω πραγματικά την προσπάθεια τους να μας ρίξουν στην σκλαβιά στην ανασφάλεια στις ωρομίσθιες δουλειές και σε παρόμοιες μορφές …εκπόρνευσης στην προσπάθεια μας να επιβιώσουμε….
Πραγματικά μου αρέσει το σεχ αλλά αυτό που επιλέγω… και αυτό που κάνουν δεν είναι μέτρα κατά της ανεργίας αλλά σεχ χωρίς δικαιώματα … :jerk: :jerk: :jerk: :swear: :swear: :swear:
Αν είμαι εκτός θέματος συγγνώμη με τόσο σεχ με πήρε το πάθος… :loco: :loco: :loco:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:43

Η άθλια διαχείριση της εξουσίας των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων έχει οδηγήσει στη διόγκωση της ανεργίας. Νόμοι περίπλοκοι και δυσεξήγητοι, επιδεχόμενοι πολλαπλών ερμηνειών (αναπτυξιακοί, ασφαλιστικοί), ατελείωτη γραφειοκρατία για την ίδρυση μιας επιχείρησης (ένα σωρό χαρτιά για έναρξη), αλλαγές φορολογικών νομοσχεδίων κάθε έτος (δεν υπάρχει σταθερή βάση), έλλειψη σοβαρών κινήτρων για επενδύσεις (μείωση φορολογικών συντελεστών, επιδότηση εργασίας γηγενών), πλημμυρίδα λαθρομεταναστών (φτηνό κρέας, κατακόρυφη μείωση ημερομισθίων, ανασφάλιστη εργασία, κόστος η λαθροπαραμονή στο κράτος), υπερδιόγκωση δημοσίου (όνειρο η θέση του Δ.Υ, δυσκινησία, φτωχές παρεχόμενες υπηρεσίες, ομηρία συμβασιούχων), συντελούν στην όξυνση του προβλήματος.

Στην ενότητα για το λαθρομεταναστευτικό ακολουθεί εμπεριστατωμένη μελέτη για τη συμμετοχή των λαθρομεταναστών στην αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:13

STAVRAETOS έγραψε:Η άθλια διαχείριση της εξουσίας των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων έχει οδηγήσει στη διόγκωση της ανεργίας. Νόμοι περίπλοκοι και δυσεξήγητοι, επιδεχόμενοι πολλαπλών ερμηνειών (αναπτυξιακοί, ασφαλιστικοί), ατελείωτη γραφειοκρατία για την ίδρυση μιας επιχείρησης (ένα σωρό χαρτιά για έναρξη), αλλαγές φορολογικών νομοσχεδίων κάθε έτος (δεν υπάρχει σταθερή βάση), έλλειψη σοβαρών κινήτρων για επενδύσεις (μείωση φορολογικών συντελεστών, επιδότηση εργασίας γηγενών), πλημμυρίδα λαθρομεταναστών (φτηνό κρέας, κατακόρυφη μείωση ημερομισθίων, ανασφάλιστη εργασία, κόστος η λαθροπαραμονή στο κράτος), υπερδιόγκωση δημοσίου (όνειρο η θέση του Δ.Υ, δυσκινησία, φτωχές παρεχόμενες υπηρεσίες, ομηρία συμβασιούχων), συντελούν στην όξυνση του προβλήματος.

Στην ενότητα για το λαθρομεταναστευτικό ακολουθεί εμπεριστατωμένη μελέτη για τη συμμετοχή των λαθρομεταναστών στην αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων.
Συμφωνώ και επαυξάνω.¨ολα αυτα τα χρόνια και βάλθηκαν να καταστέψουν τον κόσμο με όλα αυτά , ηδη έχουν καταστρέψει τον τόπο.
Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα γι αυτούς είμαστε όλοι μια αναλώσιμη λαομάζα,που υπο την μορφή σκλάβου πρέπει να αισθανόμαστε και ένοχοι και να τους ταϊζουμε.
sacred_circle έγραψε:Θα ήθελα να μοιραστώ όσον αφόρα την ανεργία μια προσωπική μου εμπειρία, τους τελευταίους μήνες με έχουν απορρίψει λόγο ηλικίας…. :thumbsdown: :thumbsdown:
Γιατί το κράτος θέλοντας να στηρίξει την νεολαία…έδωσε επιδότηση οαεδ σε άτομα κάτω των 25 ,20% πάνω από τις υπόλοιπες επιδοτήσεις ….εγώ όμως είμαι 30 και τους στοιχίζω 20% παραπάνω με απορρίπτουν :thumbsdown: χωρίς καν να δουν το βιογραφικό μου…. Αναρωτιέμαι πόσοι ψάχνουν δουλειά κάτω από 25 και πόσοι πάνω από αυτή την ηλικία και η ανεργία σε ποιες ηλικίες αιμορραγεί και κατά πόσο βοηθούν η μας ρίχνουν στην απελπισία. :( :(
Βλέπουν τον κόσμο όπως είπα παραπάνω. ¨Ετσι εκμεταλεύονται την αφέλεια του και τον "συντηρούν" στην μιζέρια που του προσφέρουν με λίγη ελπίδα και μερικά ψίχουλα. Παθητικό.
Ο σκοπός τους είναι να γεμίζουν την κοινωνία με όλο και περισσότερη μιζέρια κατά τέτοιο τρόπο που να μοιάζει ότι είναι αναπόφευκτο έτσι οι σκλάβοι-πολίτες θα θα το δεχτούν και θα είναι όλο και περισσότερο με σκυμμένο το κεφάλι και ούτε θα απικάζουν....Εξέτασε αυτη την οπτική γωνία και θα δείς πολλά αν όχι όλα τα ερωτήματά σου να απαντώνται.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 18 Ιαν 2010, 03:20

Ελενα. το ποστ σου είναι το ποιο αληθινο ποστ που εχω δεί.
επειδη ειναι βγαλμένο απο τη ζωη.
Εμένα το αφεντικό μου ήθελε να με προσλάβει μέσω ΟΑΕΔ.
πηγα στον οαεδ και το είπα και μου ειπαν πως υπάρχει κόλημα, οτι πρεπει για να προσβληθω μεσω οαεδ να εχω τελειωσει φαντάρος ή να εχω παρει απαλλαγη .
Τους είπα οτι εχω προβλημα υγείας κι εχω σχετικη αναβολη (η διαδικασια ειναι ο στρατός να δώσει δυο ετη αναβολής πριν δώσει απαλλάγη) και αφου η ιδια η εταιρια ΘΕΛΕΙ να με προσλάβει ξέροντας οτι δεν εχω ξεπερδεψει με τον στρατό, δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτετε ο ΟΑΕΔ.
Η απάντηση που Έλαβα είναι πως "αυτός είναι ο κανονισμός".
Τελικα το αφεντικό μου δεν μπορούσε να μου δινει ενσημα αλλα ουτε και να με προσλάβει μεσω ΟΑΕΔ.
Εκανε εξι μήνες υπομονή και με είχε ανασφάληστο με ολους τους σχετικους κινδύνους για το μαγαζί.
Και μετά με απέλυσε(προφανως για να προσλάβει καποιον μέσω ΟΑΕΔ).
Εψαξα για προγράμματα STAGE. Mου είπα πως δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη περίοδο.
τους ρώτησα ειρωνικά αν θα περιμένουν να περάσει η οικονομική κρίση για να θεσπίσουν προγραμματα.
Να βαζουν διαφημίσεις στη τηλεόραση για να δείξουν ποσο "καλος" είναι ο ΟΑΕΔ ξέρουν.
Να βγάλουν κανα πρόγραμμα δεν μπορούν.
Για μένα ο ΟΑΕΔ είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Είναι μια υπηρεσία που έχει ξεμείνει στο 1800.
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τρί 19 Ιαν 2010, 04:24

Δυστυχώς είναι πραγματικότητα ….αυτά που γράφω …μακάρι να μην ήταν … :(
Αν θες να μιλήσουμε για τν εργασία και κατά πόσο είναι δικαίωμα…γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην εργασία…και ας το έχουμε ξεχάσει… :evil: :evil: :evil:
Μέχρι πριν λίγο καιρό νόμιζα ότι κάνω κάτι λάθος προσπάθησα να στείλω βιογραφικά αλλαγμένα (όχι ψεύτικα) να ξεκινήσω έλους τρόπους προσέγγισης…αλχημείες μήπως και μου κάτσει κάτι.. :banghead: :banghead:
Απαρνήθηκα ακόμα και τα ρούχα μου και το χτένισμα μου και προσαρμοστικά σε αυτό που λένε αποδεκτή εικόνα για σοβαρές επιχειρήσεις… :conf: :conf:
Αποτέλεσμα :evil: :evil:
1) να με απορρίπτουν γιατί οι αναλογίες μου δεν ταιριάζουν στο status τα επιχείρησης (δεν κάνω πλάκα) :conf: :conf:
2) να με απορρίπτουν γιατί δεν έχω κάτσει σε εργασία πάνω από 2 χρόνια άρα δεν είμαι πιστή και δεν θέλω δεσμεύσεις…(ότι ο οαεδ καλύπτει μέχρι τόσο…και ότι σε απολύουν μετά γιατί δεν μπορούν να σε πληρώσουν το ξεχνάμε)
3) να με απορρίπτουν λόγο ηλικίας :thumbsdown: :thumbsdown:
4) να με απορρίπτουν γιατί η στάση μου όταν κάθομαι δείχνει ανασφάλεια άρα δεν θα μπορώ να πάρω αποφάσεις αν χρειαστεί :thumbsdown:
5) να με απορρίπτουν γιατί η στάση μου δείχνει πολύ μεγάλη ασφάλεια άρα θα υποσκελίζω τον προϊστάμενο άρα θα υπάρχουν συγκρούσεις… :thumbsdown:
6) να με απορρίπτουν γιατί είμαι σε ηλικία γάμου και επειδή δεν έχω παντρευτεί ακόμα θα το κάνω σύντομα και θα πρέπει να πάρω άδεια… :conf: :thumbsdown:
7) να με απορρίπτουν επειδή δεν έχω σκοπό να παντρευτώ άρα δεν είμαι ικανή να είμαι πιστή και αφοσιωμένη :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
8) να με απορρίπτουν λόγο εμφάνισης (απροσδιόριστο…) :thumbsdown: :thumbsdown:
……. :banghead: :banghead:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Τρί 19 Ιαν 2010, 12:05

1.000.000 άνεργοι και από χθές 1.000.000 + 1!

Ειλικρινά πάντως δεν με ενόχλησε καθόλου, με αγχωνε πολύ αυτή η δουλειά αλλά όχι πια!!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 19 Ιαν 2010, 12:33

Καλωσήρθες στην παρέα μας, Νightrider.

Είμαι άνεργος από τον Αύγουστο του 2008, δηλαδή 1,5 χρόνο.
Το μόνο που είχα βρει ήταν κάποια μεροκάματα το καλοκαίρι σαν βοηθός σε ένα χρωματοπωλείο ενός φίλου μου. Εκεί μάλιστα δούλευα μαζί έναν Πακιστανό που έλεγε ότι είναι Άφγανος.

Πρόσφατα βίωσα και το χάος στον ΟΑΕΔ με το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.
Δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Δεν είχαν σαφή ενημέρωση. Δεν... δεν... δεν...

Τέλοσπάντων, αναγνωρίζω στον Λοβέρδο ότι ήταν ο μόνος που είπε την αλήθεια.
Κατά τ'άλλα η κυβέρνηση ασχολείται με το να βάζει φόρους, να αυξάνει τα τέλη κυκλοφορίας (που τους γύρισε μπούμερανγκ), να νομιμοποιεί τους ξένους και να γράφει στα παπάρια της τους Έλληνες, να παγώνει μισθούς-συντάξεις, να αναστέλει τις προκηρύξεις για το Δημόσιο και να κοιτάει τον ιδιωτικό τομέα να καταρρέει μέρα με την μέρα.
Καμμία μέριμνα για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καμμία μέριμνα για να ορθοποδήσει η πραγματική οικονομία, τίποτα απολύτως.

Αλλά όταν είναι να βρεθούν λεφτά να πεταχτούν για το Σχέδιο Καλλικράτης, τότε βρίσκονται.

Δυστυχώς, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ'ότι περίμενα. Και είναι χειρότερη διότι το ουσιαστικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι το οικονομικό.
Η οικονομική συπραγία είναι το λογικό σύμπτωμα.
Οι πραγματικές αιτίες είναι βαθύτατα πολιτικές και κοινωνικές, και σχετίζονται άμεσα με την τραγική μας νοοτροπία και την μαλακία που μας δέρνει.
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τρί 19 Ιαν 2010, 13:49

KASSANDROS έγραψε: Οι πραγματικές αιτίες είναι βαθύτατα πολιτικές και κοινωνικές, και σχετίζονται άμεσα με την τραγική μας νοοτροπία και την μαλακία που μας δέρνει.
Έχεις δίκαιο , αλλά νά ξερες φίλε σε πόσους τομείς οι ανθελληνικές η αντιανθρωπικές κυβερνήσεις έχουν βουλιάξει κάθε ιδιωτικη πρωτοβουλία.
Θες παιδεία , θές επιστημη και έρευνα, θές πατέντες , θες οποιαδήποτε ανάπτυξη σε οποινδήποτε τομέα. Το μόνο που τους ενδιέφερε σαν κράτος ηταν
και είναι να κόψουν όλες τις ευκαιρίες ή δυνατότητες του Έλληνα η γενικά του κατοίκου του τόπου αυτού ,ευνοώντας το ρουσφέτι και δημιουργώντας έναν
πολίτη σκλαβο γλύφτη που θα είχε συμφέρον αν τους ψήφησε
.... Να κάνουν τον καθένα μιας και δεν υπήρχε ανάπτυξη να ονειρεύεται μια θέση που να είναι μόνιιμη και να κάθετε αφου αλλού μέλον δεν υπήρχε.....ακριβως γι αυτό τον λόγο , για να τους ψηφήζει να τους έχει στο κεφάλι του....
Μια απλή απόδειξη γι αυτό είναι Έλληνες του εξωτερικού που όλοι όσοι είχαν όρεξη να δημιουργήσουν κάτι ,το πετύχαν,γιατί ?? Γιατί οι συνθηκες το επέτρεψαν

Τώρα γυρνανε και κατηγορούν τον κόσμο ,για ένα κατασκευασμένο χαρακτήρα που του γαλουχήσαν με όλους τους τρόπους επί δεκαετείες, τον κόσμο που τον κρατήσαν στην στέρηση από όλα...και ζητάνε και τα ρέστα οι κλέφτες οι ψεύτες και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ αντιάνθρωποι.

Το μόνο ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος που κάνει ο προβατό-κοσμος είναι που δεν τους πέρνει με τις πέτρες να τους διώξει και να ξεκινησει με ειλικρινεια , όρεξη για δουλειά για κάτι καλύτερο.....Βεβαια τώρα που κατάλαβαν ότι το υποζύγιο έχει αρχίσει και γίνεται βαρύ και το "γαιδούρι" δεν μπορεί άλλο , θελουν να νομιμοποιήσουν ψήφο σε αλλοδαπούς για να ξαναβγαίνουν. ΞΥΠΝΑΤΕ αυτοί αν μπορούσαν να κάνουν να μην φυτρώνει λουλούδι σε αυτον τον τόπο θα το κάνανε.
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Τρί 19 Ιαν 2010, 15:25

KASSANDROS έγραψε:Καλωσήρθες στην παρέα μας, Νightrider.

Είμαι άνεργος από τον Αύγουστο του 2008, δηλαδή 1,5 χρόνο.
Ευχαριστώ για το καλωσορισμα αλλά είναι η 3η φορά που μένω άνεργος τα τελευταία 3 χρόνια, απ'όταν παραιτήθηκα από την δουλειά μου για λόγους υγείας!

Το άσχημο είναι ότι στην Ελλάδα μετά από τα 30-35,όπως είπε και η Sacred σε θεωρούν άχρηστο για διάφορους λόγους.

Ετσι το 2007-8 χρειάστηκαν μόνο 3 βιογραφικά για να βρω άλλη εργασία, το 2008-9 χρειάστηκαν περίπου 40 όσο για το 2010...
δεν θέλω να το σκέφτομαι!

Ο καιρός θα δείξει!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 19 Ιαν 2010, 16:09

Nightrider έγραψε:1.000.000 άνεργοι και από χθές 1.000.000 + 1!

Ειλικρινά πάντως δεν με ενόχλησε καθόλου, με αγχωνε πολύ αυτή η δουλειά αλλά όχι πια!!
Πρόσθεσε άλλο ένα!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 19 Ιαν 2010, 23:29

μη με θεωρησετε ψευτοαισθηματια αδερκια σας παρακαλω

ο φιλος μου καρυπης αρχισε παραμονη πρωτοχρονιας το προσωπικο θεμα απολυσεων
εδω υπαρχει ενα κυμα δυσμενων εξελιξεων στα προσωπικα εργασιακα των συνΙΔΕΟφιλων μας σακρεντσαηκλ...ναητραηντερ κασσανδρ κτλ...αυτες οι καταθεσεις ψυχης σας που παρατιθενται εδω με εχουν συγκλονισει -βαθυτατα συγκινησει...θεωρω οτι ειναι ό,τι πιο πραγματικο αληθινο...και αμεσο εχω θκιαβασει πολυ καιρο τωρα!

μας σερβιρουν αντι για δουλειά και εργασια...απασχοληση με ευελικτους ορους...
:banghead: σου πετανε και την ευελιασφαλεια για παραμυθιασμα και μεχρι τοτε η ανεργια στα ουρανια
τι να πω?
μεχρι να βρουμε ουρανο ασεμε να παραμιλω...
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 20 Ιαν 2010, 00:35

Προσωπικά εδώ και δύο μήνες βιώνω την ανεργία. Όσο για τις διάφορες απορρίψεις που ανέφερε η Έλενα, αυτές αποτελούν στοιχείο των διαφόρων δήθεν ψυχοδιανοητικών τεστ που έχουν εφευρεθεί από διαφόρους ψυχοκοινωνιολόγους και επικοινωνιολόγους ώστε να επιλεγεί τάχα ο ικανότερος για τη θέση.

Βλακείες. Όποιος γνωρίζει το ανέκδοτο με τα Αγγλικά ήδη θα γελάει.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τετ 20 Ιαν 2010, 01:08

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:μη με θεωρησετε ψευτοαισθηματια αδερκια σας παρακαλω

ο φιλος μου καρυπης αρχισε παραμονη πρωτοχρονιας το προσωπικο θεμα απολυσεων
εδω υπαρχει ενα κυμα δυσμενων εξελιξεων στα προσωπικα εργασιακα των συνΙΔΕΟφιλων μας σακρεντσαηκλ...ναητραηντερ κασσανδρ κτλ...αυτες οι καταθεσεις ψυχης σας που παρατιθενται εδω με εχουν συγκλονισει -βαθυτατα συγκινησει...θεωρω οτι ειναι ό,τι πιο πραγματικο αληθινο...και αμεσο εχω θκιαβασει πολυ καιρο τωρα!

μας σερβιρουν αντι για δουλειά και εργασια...απασχοληση με ευελικτους ορους...
:banghead: σου πετανε και την ευελιασφαλεια για παραμυθιασμα και μεχρι τοτε η ανεργια στα ουρανια
τι να πω?
μεχρι να βρουμε ουρανο ασεμε να παραμιλω...
Ο Βαρνάβας είπε όλα όσα ακριβώς σκέφτηκα. Λυπάμαι πολύ παιδιά γι' αυτή την εξέλιξη. Είναι σίγουρο πάντως ότι άνθρωποι άξιοι δεν χάνονται με τίποτα. Δείτε το ως αρχή ενός νέου ξεκινήματος.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 20 Ιαν 2010, 04:53

Λυπάμαι πολύ παιδιά γι' αυτή την εξέλιξη. Είναι σίγουρο πάντως ότι άνθρωποι άξιοι δεν χάνονται με τίποτα. Δείτε το ως αρχή ενός νέου ξεκινήματος.
Συμφωνώ. Ουδέν κακό αμιγές καλού.
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 20 Ιαν 2010, 08:10

και τονικά παρώνυμα και αντώνυμα...

δουλειά...δουλεία :(

οντως το τι εργαλεια εχει επινοησει η..επιστημη για να σου πουν οτι δεν εχουμε λεφτα να σε πληρωσουμε ή οτι πηρε πτυχιο ιδιο με το δικο σου η ανηψια του γενικου δ/ντη...και πρεπει να μαζεψεις τα προσωπικα σου ειδη μεχρι τις 3 [αφου εφτα σχολαγα..?]....
[εδω χαραμιζεσαι αγορι μου μαζι μας, δεν θα ειμαστε τροχοπεδη εισαι τελικα οβερκουαλιφαηντ...το χα ακουσει και αυτο...]

εξυπνες ερωτησεις και ιντερβιους απο ειδικα στελεχη εητσ αρ εμ και συμβουλους αξιολογησης ανθρωπινου δυναμικου μη λεκτικες επικοινωνιες γλωσσα σωματος του αλαν πιζ...δεικτες οικειοθελων αποχωρησεων και απουσιασμου..shirkikg points αναλυσις
ηγεσια μανατζμεντ bottle necks χαρβαρντ μπιζνεσ τζερναλ ρηβιου προντακτιβιτη κοουτσινγκ συνεχιζομενη επαγγελματικη καταρτιση...πο πο τεμπελης δεν εχει ενδιαφερον αδιαφορει να φυγει!!!πο ποοο προθυμια...αυτος θα μας καπελωσει να φυγει!!

μεχρι να βρουμε ουρανο ασε με να παραμιλω!!!!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 20 Ιαν 2010, 10:25

Εγώ θετικότατα το βλέπω.
Έχω τους γονείς μου να γκρινιάζουν οτι δεν μπορούν να με ταίζουν άλλο, και δίκιο έχουν οι άνθρωποι. Αλλά εγώ τους είπα: Το γενέθλιο αστρολόγιο μου λέει οτι μετά τα 30 θα γίνω επιτυχημένος, υπομονή μέχρι τότε :lol:
Το καλύτερο που μου έχουν πει τελευταία και μάλιστα χωρίς να ζητήσω δουλειά απο εκεί ήταν: Έχεις πολλές ικανότητες, πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά, αλλά δεν είσαι Αθήνα.
Σημείωση: Ο Υπότιτλος είναι "Βρες μια δουλειά στην Αθήνα για να συντηρήσαι, και εγώ σου έχω ημιαπασχόληση".
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 20 Ιαν 2010, 16:02

Το ΟΑΕΔ Καλλιθέας ζήτα ένα κάρο ειδικότητες , είπε το ράδιο πριν λίγο αναλυτικα ποιές.Όσοι θέλουν ας απευθυνθούν εκεί.
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τετ 20 Ιαν 2010, 19:57

Ευχαριστούμε για την πληροφορία εγώ θα επικοινωνήσω αύριο να δω αν υπάρχει κάτι :dance: :dance:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”