> ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
> ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.
>
>>>27-12-1973>>ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
> ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
>>>17-12-1974>>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ
> ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
>>>21-12-1977>>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
>>>ΔΙΚΑΙΟΥ).
>>>1-1-1982>>ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ
> ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
>>>8-4-1982>>ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
>>>18-11-1982>>ΕΜΗΝΥΘΗ.
>>>6-4-1983>>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
>>>6-4-1983>>ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ
> ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
>>>25-3-1985>>ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ
> Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
>>>13-8-1985>>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
>>>13-8-1985>>ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ
> ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
> (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
> 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Μάκης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μάκης
Ας βάλουμε και το "ιστορικό" του Μάκη όπως παρατέθηκε από μπλόγκερ του πρες τζι αρ...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Re: Μάκης
Σο...να ξέρουμε για ποιον μιλάμε τέλος πάντων.
Πολύ Ρομπεν των δασών (διαπασών) μας προέκυψε.
(τα τελευταία ποστς τα διέσπασα απ'το κυρίως θέμα, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, και μπήκε σε "κλειστή" ενότητα, για ευνόητους λόγους)
Πολύ Ρομπεν των δασών (διαπασών) μας προέκυψε.
(τα τελευταία ποστς τα διέσπασα απ'το κυρίως θέμα, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, και μπήκε σε "κλειστή" ενότητα, για ευνόητους λόγους)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απιστευτο!δεν τα γνωριζα ολα αυτα. Τωρα πως γινεται εντος του ιδιου ετους να κρινεται και καταλληλος και ακαταλληλος για στρατευση μου μενει καπως ανερμηνευτο.Ηταν μαλιστα και ΚΕΕΜιτζης και Ι5. ελεοοοοος. Τι να πω; Ολο το συμπαν συνωμοτησε μαζι του για να μην βγαλει το στρατιωτικο του. Εχει βγαλει μαλιστα και θεματα για την αστρατεια καποιων, κατι που για μενα δεν θα επρεπε να το κανει για ηθικους και μονο λογους. Παμε γι' αλλα...ή μαλλον γι' αλλους
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Alter_Ego έγραψε:
Μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν εκανε φανταρος. ε τον εγκληματια...
Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν έκανε φαντάρος, επειδή...
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
>>>25-3-1985>>ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ
> Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
>>>13-8-1985>>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
>>>13-8-1985>>ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ
> ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
> (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
> 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Πολύ "νορμάλ" τύπος, έτσι?
Τόσο νορμάλ που καθόμαστε όλοι σα μαλάκες αποχαυνωμένοι στις οθόνες μας, κρεμόμενοι απ'τα χείλη του και ηρωωποιώντας τον. Άσε μας ρε Φώτη.
Κι εγώ δεν τα γνώριζα Μέλιο μου... Το ότι στιλίτευσε ΑΥΤΟΣ αστράτευτους, είναι αν μη τι άλλο φαρισαϊσμός απ'τον κύριο..."αξιοπρεπή" και προστάτη της (ρουφιανο)"ηθικής".
Έτσι για να μαθαίνουμε δηλαδή, ποιος χειραγωγεί νοητικά τις μάζες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Alter_Ego
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: Wolfi
- Φύλο: Άνδρας
ειχε καποια ψυχολογικα προβληματα τα οποια εξηγησε που οφειλονται.Πολύ "νορμάλ" τύπος, έτσι?
Τόσο νορμάλ που καθόμαστε όλοι σα μαλάκες αποχαυνωμένοι στις οθόνες μας, κρεμόμενοι απ'τα χείλη του και ηρωωποιώντας τον. Άσε μας ρε Φώτη.
να φερομαστε δηλαδη στα ατομα με ψυχολογικα προβληματα ως εγκληματιες;
ειχε και μπορει να εχει ακομα ψυχολογικα προβληματα.
ξεφυγετε απο τη νοοτροπια οτι οποιος εχει ψυχολογικο η νευρολογικο προβλημα
ειναι τρελος η κακος η οτιδηποτε τετοιο.
Δεν ημουν εγώ στη τσόντα
- ArELa
- Founder-Administrator
1/ Δεν μιλάμε για "καποια ψυχολογικα προβληματα" , μιλάμε για διαγνωσθείσα πάθηση: Λέγεται ξεκάθαρα: "ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ"
2/ Η επεξήγηση του "πού οφείλονται" από τον ίδιο τον πάσχοντα έχει τόση βαρύτητα, όσο αυτή ενός αλκοολικού όταν λέει "ε, δεν έγινε και τίποτα, ένα ποτηράκι πίνω στην παρέα, όπως όλοι..."
3/Δεν είμαι ρατσίστρια στους ψυχάκηδες, αλλά δεν είδα να τους δίδεται το βήμα που δίδεται στο Μάκη σε ΟΛΟΥΣ τους διαύλους των ΜΜΕ, ούτε είδα να τους αφήνει κανείς να "επιβάλλουν" και να κατευθύνουν απόψεις, ή να τον ακούν σχεδόν με "δέος" οι υπόλοιποι (δημοσιογράφοι-ψυχάκηδες?) χωρίς να του αντιπαρατίθενται όπως θα ήταν λογικό. Εμένα το όλο αυτό έργο, μου κάνει ή παρανοϊκό από μόνο του, ή εκ του πονηρού με κίνητρα και προθέσεις που δε γνωρίζουμε.
Καλά είπε ο Λαζόπουλος τελικά για το δημοσιογραφικό σώμα, τουλάχιστον αυτό που εμφανίζεται και καθορίζει τα πράγματα στην τηλεόραση: ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ!
2/ Η επεξήγηση του "πού οφείλονται" από τον ίδιο τον πάσχοντα έχει τόση βαρύτητα, όσο αυτή ενός αλκοολικού όταν λέει "ε, δεν έγινε και τίποτα, ένα ποτηράκι πίνω στην παρέα, όπως όλοι..."
3/Δεν είμαι ρατσίστρια στους ψυχάκηδες, αλλά δεν είδα να τους δίδεται το βήμα που δίδεται στο Μάκη σε ΟΛΟΥΣ τους διαύλους των ΜΜΕ, ούτε είδα να τους αφήνει κανείς να "επιβάλλουν" και να κατευθύνουν απόψεις, ή να τον ακούν σχεδόν με "δέος" οι υπόλοιποι (δημοσιογράφοι-ψυχάκηδες?) χωρίς να του αντιπαρατίθενται όπως θα ήταν λογικό. Εμένα το όλο αυτό έργο, μου κάνει ή παρανοϊκό από μόνο του, ή εκ του πονηρού με κίνητρα και προθέσεις που δε γνωρίζουμε.
Καλά είπε ο Λαζόπουλος τελικά για το δημοσιογραφικό σώμα, τουλάχιστον αυτό που εμφανίζεται και καθορίζει τα πράγματα στην τηλεόραση: ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Alter_Ego
- Φρεσκαδούρα
δεν εχουν ολοι οι ψυχακιδες βημα.3/Δεν είμαι ρατσίστρια στους ψυχάκηδες, αλλά δεν είδα να τους δίδεται το βήμα που δίδεται στο Μάκη σε ΟΛΟΥΣ τους διαύλους των ΜΜΕ, ούτε είδα να τους αφήνει κανείς να "επιβάλλουν" και να κατευθύνουν απόψεις, ή να τον ακούν σχεδόν με "δέος" οι υπόλοιποι (δημοσιογράφοι-ψυχάκηδες?) χωρίς να του αντιπαρατίθενται όπως θα ήταν λογικό. Εμένα το όλο αυτό έργο, μου κάνει ή παρανοϊκό από μόνο του, ή εκ του πονηρού με κίνητρα και προθέσεις που δε γνωρίζουμε.
εχουν ολοι οι "υγιεις ψυχολογικα" βημα;
σε πειραζει που δεν εχουν ολοι οι ψυχακιδες βημα ή οτι εχει ενας ψυχακης;
οσο για το αν χειραγωγει. αυτη τη δυναμη δεν τουν την εδωσε κανεις. ειναι ταλεντο.
το (δημοσιογραφοι ψυχακιδες?) γιατι το ρωτας;. υπαρχει καποιος νομος που απαγορευει σε καποιον με ακομα και βαρια ψυχολογικα προβληματα να ασκει το επαγγελμα;
η για καθε περιπτωση με βαση τις προσωπικες μας αποψεις πρεπει να δημιουργησουμε χωρια νομους;
ο ψυχακης εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του και να ασκει το οποιοδηποτε επαγγελμα εφοσων δεν εχει κρινει καποιο δικαστηριο οτι ειναι ακαταλληλος γι αυτο.
γιατι οποιοδηποτε ψυχολογικο προβλημα δεν σε κανει αυτοματα ακαταλληλο για ολα. αλλα γι αυτα που σχετιζονται με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ παθηση σου κι αμα κριθει οτι σε εμποδιζει.
κι εξαλου μπορει να το παιξε ψυχακιας για να αποφυγει το στρατο. ιδεολογικα αριστερος ειναι. δεν προδωσε τις πεποιθησεις του.
και με αυτα που περασε η οικογενεια του μπορει να εχει ψυχολογικο προβλημα ΜΟΝΟ σε σχεση με τον στρατο.
Δηλαδη με εναν πατερα που ηταν στρατιωτικος και πηγε φυλακη επειδη δεν ανεγνωρισε την χουντα και μια οικογενεια υπερχρεωμενη για να ζησει σιγουρα δεν θα εχει και την καλυτερη σχεση με το χακι.
Δεν ημουν εγώ στη τσόντα
- ArELa
- Founder-Administrator
Όχι για όλα. Για να αποτελείς "πρώτυπο" στους αβασάνιστους που σε καταπίνουν και μασάνε το κουτόχορτό σου, ναι σε κάνει.γιατι οποιοδηποτε ψυχολογικο προβλημα δεν σε κανει αυτοματα ακαταλληλο για ολα.
Κάτι μου λέει πως οι διακεκριμένοι νευροψυχίατροι, βλέποντας/ακούγοντας/παρακολουθώντας τον, θα έχουν εντοπίσει το αληθές και ισχύον της διάγνωσης.κι εξαλου μπορει να το παιξε ψυχακιας για να αποφυγει το στρατο.
Αχαχαχ0χ0αχαχιδεολογικα αριστερος ειναι.
Τι καλά που τα λες! Αυτό πρέπει να το γράψεις και στο τόπικ "το ανέκδοτο της ημέρας"
Όχι βέβαια. Μερικές απ' αυτές στις οποίες έμεινε σταθερά πιστός, είναι:δεν προδωσε τις πεποιθησεις του.
1/ Είμαι προστάτης της "ηθικής" (που προστατεύει τα δικά μου συμφέροντα)
2/Πουλάω και τη μάνα που με γέννησε, προκειμένου να εμφανίζομαι ο δεύτερος τη τάξη μετά τον Χριστό - ως τέρας εντιμότητας, άμεμπτος, άσπιλος και άμμωμος
3/Ρουφιανεύω μετουσιώνοντας την έννοια σε: "ξεσκεπάζω τη βρωμιά" - έτσι φαίνεται αγαστό.
4/ Δεν έχω μπέσα με την καμία. Κοιτάω την πάρτη μου και τα παντελόνια τα φορώ διακοσμητικά.
5/ τις άλλες τις "αριστερές" πεποιθήσεις του, τις εξαργύρωσε άνετα με γαλάτσιες. Άνετα, γιατί μέσα στον ιδεολογικό μπαχαλοαχταρμά που παίζει τώρα, κανείς δεν καταλαβαίνει τη διαφορά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Φώτη, κάνε μου τη χάρη. Μην υποστηρίζεις όλον τον κόσμο με νευροψυχολογικά προβλήματα (τον οποίο κόσμο αγαπώ και σέβομαι) μέσα απ'το πρόσωπο του Μάκη. Αυτό κάνεις. Είναι λάθος όμως. Εδώ εστιάζουμε σε συγκεκριμένα ΣΑΘΡΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Μάκη. Σ'αυτά να μείνεις.
Δεν έχει κανείς τίποτα εναντίον ανθρώπων με ψυχο-νευρωτικά προβλήματα. Μπορεί να είμαι κι εγώ ένας απ'αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι εκεί το θέμα.
Δεν έχει κανείς τίποτα εναντίον ανθρώπων με ψυχο-νευρωτικά προβλήματα. Μπορεί να είμαι κι εγώ ένας απ'αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι εκεί το θέμα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Alter_Ego
- Φρεσκαδούρα
θα απαντησω μονο στο παρακατω γιατι τα υπολοιπα αποτελουν λαϊκισμο
Επισης μπορει κι ενας ψυχακιας να ειναι προτυπο. οχι οσων αφορα το ψυχολογικο του προβλημα αλλα οσων αφορα τα αλλα.
σε ποιο σημειο προστατεψε τα συμφερωντα του; σε ποιες απο ολες τις αποκαλυψεις; εκεινες κατα του πασοκ ή εκεινες κατα τησ ΝΔ;
η ψυχοπαθολογια του δεν τον κανει αυτοματα ανηθικο, κακο δημοσιογραφο, κακο προτυπο η οτιδηποτε αλλο. ειδικα αν ΠΟΤΕ δεν το εκρυψε πραγμα που θελει μεγαλους διδυμους γενετικους αδενες.
Οι περισσοτεροι κανουν γαργαρα το Ι5 τους αντι να το υποστηριξουν.
Για να εισαι προτυπο πρεπει ο αλλος να σε βλεπει ετσι. κι αυτο ειναι επιλογη του.Όχι για όλα. Για να αποτελείς "πρώτυπο" στους αβασάνιστους που σε καταπίνουν και μασάνε το κουτόχορτό σου, ναι σε κάνει.
Επισης μπορει κι ενας ψυχακιας να ειναι προτυπο. οχι οσων αφορα το ψυχολογικο του προβλημα αλλα οσων αφορα τα αλλα.
σε ποιο σημειο προστατεψε τα συμφερωντα του; σε ποιες απο ολες τις αποκαλυψεις; εκεινες κατα του πασοκ ή εκεινες κατα τησ ΝΔ;
αν η αποκαληψη ειναι πωληση. τοτε πουλησε πολλους.2/Πουλάω και τη μάνα που με γέννησε, προκειμένου να εμφανίζομαι ο δεύτερος τη τάξη μετά τον Χριστό - ως τέρας εντιμότητας, άμεμπτος, άσπιλος και άμμωμος
ακρως γενικολογοΔεν έχω μπέσα με την καμία. Κοιτάω την πάρτη μου και τα παντελόνια τα φορώ διακοσμητικά.
δεν πηγε στη κομαντατουρ. εσυ δηλαδη θελεις ο δημοσιογραφος να μην λεει οτι βλεπει; να λεει "τι καλος που ειναι ο υπουργος ή ο ταδε και ο δηνα δημοσιογραφος" για να μην τον πουνε ρουφιανο;3/Ρουφιανεύω μετουσιώνοντας την έννοια σε: "ξεσκεπάζω τη βρωμιά" - έτσι φαίνεται αγαστό.
ας μας το πουνε τοτε. εγω δεν ειμαι ψυχιατρος.Κάτι μου λέει πως οι διακεκριμένοι νευροψυχίατροι, βλέποντας/ακούγοντας/παρακολουθώντας τον, θα έχουν εντοπίσει το αληθές και ισχύον της διάγνωσης.
Ειναι εκει το θεμα αν αναφερεις το ψυχιατρικο του ιστορικο ως στοιχειο εναντια στο προσωπο του.Φώτη, κάνε μου τη χάρη. Μην υποστηρίζεις όλον τον κόσμο με νευροψυχολογικά προβλήματα (τον οποίο κόσμο αγαπώ και σέβομαι) μέσα απ'το πρόσωπο του Μάκη. Αυτό κάνεις. Είναι λάθος όμως. Εδώ εστιάζουμε σε συγκεκριμένα ΣΑΘΡΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Μάκη. Σ'αυτά να μείνεις.
η ψυχοπαθολογια του δεν τον κανει αυτοματα ανηθικο, κακο δημοσιογραφο, κακο προτυπο η οτιδηποτε αλλο. ειδικα αν ΠΟΤΕ δεν το εκρυψε πραγμα που θελει μεγαλους διδυμους γενετικους αδενες.
Οι περισσοτεροι κανουν γαργαρα το Ι5 τους αντι να το υποστηριξουν.
Δεν ημουν εγώ στη τσόντα
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έλεγε ο Ζαχόπουλος...είδες κάτι άνδρες που έχει δίπλα του ο Καραμανλής, για αυτό γαμάμε καλά
Κι ο Μάκης, πολύ απλά, "βρήκε τρόπο" να μην κάνει αυτό που υποχρεούνται να κάνουν όλοι οι άλλοι Έλληνες. Κι αυτό φυσικά, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τους αρνητές στράτευσης. Εκείνο τον καιρό, όποιος ήταν αρνητής δεχόταν αυστηρές συνέπειες -και είναι άσχετο το "γιατί" και "πως"- αλλά ο Μάκης, όχι. Κι αυτό εκτός του ότι φτύνει στα μούτρα του καθενός που στρατεύεται κανονικά χωρίς μέσα κλπ απαξιώνει πλήρως και τον άλλο, που δεν θέλει να πάει φαντάρος για ιδεολογικούς λόγους...
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- Alter_Ego
- Φρεσκαδούρα
Δηλαδη μπορουσε να μην παει φανταρος κι να μην εχει συνεπειες.
ακομα κι αν ειναι με παρανομο τροπο (το ηθικο με νιαζει οχι το νομιμο) κι επρεπε να κατσει η να κανει φανταρος η να μην μπορει να βγαλει διπλωμα κλπ;
αφου μπορεσε να βγαλει "με γεια του".
δεν ειναι ο χριστος να μην κοιταξει την παρτη του
ακομα κι αν ειναι με παρανομο τροπο (το ηθικο με νιαζει οχι το νομιμο) κι επρεπε να κατσει η να κανει φανταρος η να μην μπορει να βγαλει διπλωμα κλπ;
αφου μπορεσε να βγαλει "με γεια του".
δεν ειναι ο χριστος να μην κοιταξει την παρτη του
Δεν ημουν εγώ στη τσόντα
- BigBadWolf
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Καταρχάς, ποιός σου είπε ότι αν είναι κάποιος αρνητής, σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγάλει δίπλωμα οδήγησης; Και στην συνέχεια ποιός σου είπε ότι αν κάποιος κριθεί ακατάλληλος για κάποιο λόγο, όχι να φέρει όπλο, αλλά να έχει σωστή "κίνηση" μεταξύ άλλων ανθρώπων, του επιτρέπεται να βγάζει δίπλωμα οδήγησης και να κυκλοφορεί έξω με τόσες ευκολίες;
Από ότι γνωρίζω λοιπόν, έχουμε ένα δημόσιο έγγραφο, που αναφέρει συγκεκριμένα ότι ένας άνθρωπος είναι ακατάλληλος να περιφέρεται μέσα σε στρατόπεδα και να έχει έντονες σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Και αμέσως μετά, έχουμε τον ίδιο κύριο -τον "πάσχοντα"-, ο οποίος παρουσιάζει ένα άλλο δημόσιο έγγραφο όπου αναφέρεται το ακριβώς αντίθετο. Ε, αν αυτό είναι ηθικό γιατί και εμένα δεν με πολυ-ενδιαφέρει ο νόμος επ' αυτού, τότε τί να σου πω. Ο Αναγνωστάκης, ο Βάρναλης και πολλοί άλλοι επώνυμοι κι ανώνυμοι, δέχθηκαν διώξεις γι' αυτό που πίστευαν. Ο Μάκαρος, πήγε φαντάρος κι επειδή ο μπαμπάς του είχε άκρες τον έβγαλε την μια μέρα τρελό και την άλλη φυσιολογικό ώστε και να μην υπηρετήσει και να απολαύσει πλήρων δικαιωμάτων (την ίδια στιγμή που άλλοι μάχονταν γι' αυτό).
Αυτό λοιπόν είναι ότι πιο ανήθικο. Ότι ένα λαμόγιο, παρουσιάζεται σαν ηθικός από την στιγμή που όχι μόνο έκανε ότι έκανε, αλλά έφτυσε κατάμουτρα κι όλους τους άλλους.
Εμένα μου θυμίζει κάτι από Αντουανέττα. Συγκεκριμένα: "...φάτε παντεσπάνι". Και μου το θυμίζει διότι είναι ακριβώς το ίδιο σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, όπου εξαιρείται κάποιος του γενικού κανόνα γιατί θεωρείται "υπεράνω" και μπορεί να το κάνει χωρίς να συμβεί τίποτα, διότι ανήκει σε αυτή την τάξη που είναι προπαντώς ηθικά ανήθικη χωρίς αν δίνει λογαριασμό πουθενά.
Από ότι γνωρίζω λοιπόν, έχουμε ένα δημόσιο έγγραφο, που αναφέρει συγκεκριμένα ότι ένας άνθρωπος είναι ακατάλληλος να περιφέρεται μέσα σε στρατόπεδα και να έχει έντονες σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Και αμέσως μετά, έχουμε τον ίδιο κύριο -τον "πάσχοντα"-, ο οποίος παρουσιάζει ένα άλλο δημόσιο έγγραφο όπου αναφέρεται το ακριβώς αντίθετο. Ε, αν αυτό είναι ηθικό γιατί και εμένα δεν με πολυ-ενδιαφέρει ο νόμος επ' αυτού, τότε τί να σου πω. Ο Αναγνωστάκης, ο Βάρναλης και πολλοί άλλοι επώνυμοι κι ανώνυμοι, δέχθηκαν διώξεις γι' αυτό που πίστευαν. Ο Μάκαρος, πήγε φαντάρος κι επειδή ο μπαμπάς του είχε άκρες τον έβγαλε την μια μέρα τρελό και την άλλη φυσιολογικό ώστε και να μην υπηρετήσει και να απολαύσει πλήρων δικαιωμάτων (την ίδια στιγμή που άλλοι μάχονταν γι' αυτό).
Αυτό λοιπόν είναι ότι πιο ανήθικο. Ότι ένα λαμόγιο, παρουσιάζεται σαν ηθικός από την στιγμή που όχι μόνο έκανε ότι έκανε, αλλά έφτυσε κατάμουτρα κι όλους τους άλλους.
Εμένα μου θυμίζει κάτι από Αντουανέττα. Συγκεκριμένα: "...φάτε παντεσπάνι". Και μου το θυμίζει διότι είναι ακριβώς το ίδιο σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, όπου εξαιρείται κάποιος του γενικού κανόνα γιατί θεωρείται "υπεράνω" και μπορεί να το κάνει χωρίς να συμβεί τίποτα, διότι ανήκει σε αυτή την τάξη που είναι προπαντώς ηθικά ανήθικη χωρίς αν δίνει λογαριασμό πουθενά.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
- ArELa
- Founder-Administrator
Πες τα ρε Λύκε!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
1)Ψυχακιας τρελος η δεν ξερω και γω με ποιον τροπο αποφυγεις την στρατευση δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με το διπλωμα οδηγησης, με την δουλεια στο δημοσιο κλπ κλπ.....
2) Δεν χρειαζεται αν εχεις τα ιδιαιτερα μεσα για να παρεις Ι5 ψυχολογικο.Απλα υποκριτικες ικανοτητες σου φτανουν. Το αν χρησιμοποιησε η οχι μεσα ειναι αλλου ο λογος. Αλωστε κατι τετοιο συμβαινει καθημερινως και απο απλους 18χρονους που τυχαινει να εχουν ενα γνωστο. Το οτι εξεθεσε ατομα που επισης ειχαν αποφυγει την στρατευση ΕΦΟΣΟΝ εχει ο ιδιος λερωμενη την φωλια του, φυσικα εινια λιγον τι ηλιθιο, ΕΚΤΟΣ και ανμεσα σε αυτα τα ατομα ηταν και ο Τζοχατζοπουλος που υπηρξε και Υπουργος Αμυνης..
3) προφανως ηταν ψεμματα , δεν επασχε απο κατι απλα απεφυγε τον στρατο. Το ποσο καλος δημοσιογραφοις η οχι ειναι ειναι αλλη ιστορια.Δεν ειναι ο πρωθυπουργος, ειναι ενας απλος δημοσιογραφος.Απλα εγινε πιο γνωστος στο ευρυ κοινο μεσω των αποκαλυπτικων εκπομπων που εκανεσε καιρους μαλιστα που ουτε φοβερες σατυριζουσες εκπομπες υπηρχαν ουτε αλλες "τοσο" αποκαλυπτικες..
Στην τελικη μιλαμε για εναν ανθρωπο ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ και θα κοιταξει και την παρτη του. Εσεις δεν την κοιτατε?
2) Δεν χρειαζεται αν εχεις τα ιδιαιτερα μεσα για να παρεις Ι5 ψυχολογικο.Απλα υποκριτικες ικανοτητες σου φτανουν. Το αν χρησιμοποιησε η οχι μεσα ειναι αλλου ο λογος. Αλωστε κατι τετοιο συμβαινει καθημερινως και απο απλους 18χρονους που τυχαινει να εχουν ενα γνωστο. Το οτι εξεθεσε ατομα που επισης ειχαν αποφυγει την στρατευση ΕΦΟΣΟΝ εχει ο ιδιος λερωμενη την φωλια του, φυσικα εινια λιγον τι ηλιθιο, ΕΚΤΟΣ και ανμεσα σε αυτα τα ατομα ηταν και ο Τζοχατζοπουλος που υπηρξε και Υπουργος Αμυνης..
3) προφανως ηταν ψεμματα , δεν επασχε απο κατι απλα απεφυγε τον στρατο. Το ποσο καλος δημοσιογραφοις η οχι ειναι ειναι αλλη ιστορια.Δεν ειναι ο πρωθυπουργος, ειναι ενας απλος δημοσιογραφος.Απλα εγινε πιο γνωστος στο ευρυ κοινο μεσω των αποκαλυπτικων εκπομπων που εκανεσε καιρους μαλιστα που ουτε φοβερες σατυριζουσες εκπομπες υπηρχαν ουτε αλλες "τοσο" αποκαλυπτικες..
Στην τελικη μιλαμε για εναν ανθρωπο ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ και θα κοιταξει και την παρτη του. Εσεις δεν την κοιτατε?
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
- ArELa
- Founder-Administrator
Φαρισαϊσμός είναι.ΕΦΟΣΟΝ εχει ο ιδιος λερωμενη την φωλια του, φυσικα εινια λιγον τι ηλιθιο,
Πάντως εγώ έχω δει δείγματα νευροπαθολογίας στις αντιδράσεις του, άσχετα με το αν και πώς απαλλάχθηκε απ'το στράτευμα.
Την κοιτάει ο καθένας στο βαθμό που την κοιτάει. Αλλά ο καθένας δεν έχει βήμα σε ΜΜΕ, ούτε διαμορφώνει απόψεις, ούτε εμφανίζεται ως παράγωνο ηθικής που φιλοδοξεί να γίνει- και γίνεται και πρότυπο για πολλούς, ενώ μόνο ρομπέν των φτωχών δεν είναι, και μόνο απολυτα άμεπτος και άσπιλος, όταν αποκαλύπτει αυτά που τα συμφέροντά του προστάζουν, κι όχι τα συμφέροντα ενός λαού που υποτίθεται ότι στηρίζει.την τελικη μιλαμε για εναν ανθρωπο ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ και θα κοιταξει και την παρτη του. Εσεις δεν την κοιτατε?
Ο τύπος δεν έκανε κανά λειτούργημα. Εμπορική δημοσιογραφία έκανε που μάσησε ο λαικολάγνος τηλεθεατής (μαζί μ'αυτόν κι ειγώ κάμποσες φορές- την εποχή που ΟΝΤΩΣ έκανε δημοσιογραφία) και οι πρακτικές του απέναντι σε ανθρώπους -ή/και φίλους, μόνο ανθρωπιά και φιλικά αισθήματα δεν επεδείκνυαν σε μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του πορείας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Κι ο Μάκης που δεν πήγε είναι?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
thes na peis oti pisteveis ta paramythia tou lamoyiou?και με αυτα που περασε η οικογενεια του μπορει να εχει ψυχολογικο προβλημα ΜΟΝΟ σε σχεση με τον στρατο.
Δηλαδη με εναν πατερα που ηταν στρατιωτικος και πηγε φυλακη επειδη δεν ανεγνωρισε την χουντα και μια οικογενεια υπερχρεωμενη για να ζησει σιγουρα δεν θα εχει και την καλυτερη σχεση με το χακι.
kai mena o pateras mou eixe provlimata me thn eforia kai o eforiakos tou zhtage mizes yia na mhn tou kanei elegxo sta vivlia opou olo kai kati tha tou vriske...
dikaioumai na pw oti logo psyxologikou provlimatos me thn eforia arnoumai na ksanaplhrwsw foro?
alla tetoio kratos opereta pou exoume, tetoia lamoyia me asteies dikaiologies paranomoun kai kaneis den tous leei tipota
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Ξέρει ιταλικά
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator
Τα νεότερα με τον...ιταλόφωνο με αηδίασαν ακόμα περισσότερο
Η εκπομπή του χθες ήταν στα πλαίσια αντεκδίκησης και ΠΑΛΙ ξεκαθαρίσματος προσωπικών του λογαριασμών, με παράθεση... "ρεπορτάζ" για πράγματα που ήδη γνωρίζαμε για το Λάκη. Στην προσπάθειά του να τον δαιμονοποιήσει στα μάτια του κόσμου, θ'αποτύχει οικτρά και το μόνο που πετυχαίνει είναι να "πέφτει" περισσότερο στα μάτια όσων βλέπουν την εκδικητικότητα, τον κομπλεξισμό και τη νευρασθένεια, που πάει να μας πασάρει για ένδοξη ηθική πάλι. Ξεφτιλίζει και την έννοια της φιλίας ταυτόχρονα. Καταλαβαίνω τους καναλάρχες ότι του δίνουν βήμα για να βγάζει τα προσωπικά του μπουκώματα, γιατί έχουν τζίρους, αλλά έλεος, θα'πρεπε να βάλουν κι αυτοί ένα φρένο στην αηδία.
Δεν υπήρξα ποτέ ένθερμη και φανατική οπαδός του Λάκη, αλλά έτσι όπως το πάει ο Μάκης, μάλλον θα γίνω.
Θα το καταφχαριστηθώ αν επανέλθει ο Λάκης δρυμύτερος σε αντεπίθεση σ'αυτόν τον "δημοσιογραφικό" λιβελισμό που συνεχίζει, αφήνοντας τώρα τον Θέμο και πιάνοντας εκείνον.
Δε χρειάζεται νομίζω να πω ότι άλλαξα κανάλι στα πρώτα 10 λεπτά της... "δημοσιογραφικής" παρουσίασης του κυρίου -πουλου χθες.
Έλεος ρε, ας αλλάξει όνομα. Το τριαντάφυλλο δεν όζει, μυρίζει όμορφα.
Η εκπομπή του χθες ήταν στα πλαίσια αντεκδίκησης και ΠΑΛΙ ξεκαθαρίσματος προσωπικών του λογαριασμών, με παράθεση... "ρεπορτάζ" για πράγματα που ήδη γνωρίζαμε για το Λάκη. Στην προσπάθειά του να τον δαιμονοποιήσει στα μάτια του κόσμου, θ'αποτύχει οικτρά και το μόνο που πετυχαίνει είναι να "πέφτει" περισσότερο στα μάτια όσων βλέπουν την εκδικητικότητα, τον κομπλεξισμό και τη νευρασθένεια, που πάει να μας πασάρει για ένδοξη ηθική πάλι. Ξεφτιλίζει και την έννοια της φιλίας ταυτόχρονα. Καταλαβαίνω τους καναλάρχες ότι του δίνουν βήμα για να βγάζει τα προσωπικά του μπουκώματα, γιατί έχουν τζίρους, αλλά έλεος, θα'πρεπε να βάλουν κι αυτοί ένα φρένο στην αηδία.
Δεν υπήρξα ποτέ ένθερμη και φανατική οπαδός του Λάκη, αλλά έτσι όπως το πάει ο Μάκης, μάλλον θα γίνω.
Θα το καταφχαριστηθώ αν επανέλθει ο Λάκης δρυμύτερος σε αντεπίθεση σ'αυτόν τον "δημοσιογραφικό" λιβελισμό που συνεχίζει, αφήνοντας τώρα τον Θέμο και πιάνοντας εκείνον.
Δε χρειάζεται νομίζω να πω ότι άλλαξα κανάλι στα πρώτα 10 λεπτά της... "δημοσιογραφικής" παρουσίασης του κυρίου -πουλου χθες.
Έλεος ρε, ας αλλάξει όνομα. Το τριαντάφυλλο δεν όζει, μυρίζει όμορφα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δηλαδη ειναι το ιδιο το να σου ζηταν μιζα και το να πας φυλακη επειδη δρας κατα συνειδηση;kai mena o pateras mou eixe provlimata me thn eforia kai o eforiakos tou zhtage mizes yia na mhn tou kanei elegxo sta vivlia opou olo kai kati tha tou vriske...
dikaioumai na pw oti logo psyxologikou provlimatos me thn eforia arnoumai na ksanaplhrwsw foro?
alla tetoio kratos opereta pou exoume, tetoia lamoyia me asteies dikaiologies paranomoun kai kaneis den tous leei tipota
δεν ειναι καποιος λαμογιο επειδη ειπαμε οτι ειναι λαμογιο. αποδειξτε το πρωτα.thes na peis oti pisteveis ta paramythia tou lamoyiou?
Δηλαδη ποια ειναι η ιδεα σου για τα ΜΜΕ;Αλλά ο καθένας δεν έχει βήμα σε ΜΜΕ, ούτε διαμορφώνει απόψεις, ούτε εμφανίζεται ως παράγωνο ηθικής που φιλοδοξεί να γίνει- και γίνεται και πρότυπο για πολλούς, ενώ μόνο ρομπέν των φτωχών δεν είναι, και μόνο απολυτα άμεπτος και άσπιλος, όταν αποκαλύπτει αυτά που τα συμφέροντά του προστάζουν, κι όχι τα συμφέροντα ενός λαού που υποτίθεται ότι στηρίζει.
ιδιοτικες εταιριες ειναι που πουλαν ενημερωση με ανταλαγμα το να βλεπεις τις διαφημισεις τους.
τωρα αν καποιος επηρεαζεται η οχι απο την παρουσια καποιου κι εχει την ελπιδα οτι αυτος ειναι ο θεματοφυλακας της ηθικης ειναι προσωπικο θεμα και μαλακια του τηλεθεατη.
Ο δημοσιογραφος δεν ειναι δικαστης για να πρεπει να παρουσιασει εναν εντιμο βιο. αλλη ειναι η δουλεια του.
δεν ειπε ο μακης "ελατε να σας διαμορφωσω την αποψη" ουτε τους εβαλε το οπλο στο κεφαλι.
οποιος θελει ας κοιταξει αλλη εκπομπη. η ας κλεισει την τηλεοραση.
για μενα για το ποιος θα βγει στην συχνοτητα μιας ιδιωτικης επιχειρησης ειναι λογαριασμος της επιχειρησης και μονο.
εγω προσφερω την υπηρεσια "με την εννοια του αυλου προϊοντος" κι εσυ η την δεχεσαι ή οχι.
μιλαμε λες κι ο τηλεθεατης ειναι μαλακας. κι αν ειναι ας προσεχε.
- ArELa
- Founder-Administrator
Όποιος έχει ματάκια βλέπει.δεν ειναι καποιος λαμογιο επειδη ειπαμε οτι ειναι λαμογιο. αποδειξτε το πρωτα.
Όποιος έχει ματάκια βλέπει.δεν ειναι καποιος λαμογιο επειδη ειπαμε οτι ειναι λαμογιο. αποδειξτε το πρωτα.
- Άλλη είναι η δουλειά του όντως. Όποιος έχει ματάκια βλέπει αν και πόσο έκανε τη δουλειά του αυτές τις μέρες, και πόσο έκανε... "τη δουλειά του".Ο δημοσιογραφος δεν ειναι δικαστης για να πρεπει να παρουσιασει εναν εντιμο βιο. αλλη ειναι η δουλεια του.
δεν ειπε ο μακης "ελατε να σας διαμορφωσω την αποψη" ουτε τους εβαλε το οπλο στο κεφαλι.
οποιος θελει ας κοιταξει αλλη εκπομπη. η ας κλεισει την τηλεοραση.
-Εγώ την έκλεισα σε ό,τι αφορά τη ζούγκλα του. Είδα όμως αρκετά ώστε να επαναλαμβάνω μονότονα: Όποιος έχει ματάκια, βλέπει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble