Οι Έφεδροι των Ε.Δ. Στιγμές μεγαλείου!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Οι Έφεδροι των Ε.Δ. Στιγμές μεγαλείου!

Δημοσίευση από axinosp » Κυρ 02 Οκτ 2011, 19:12

Εικόνα
Το πρώτο βραδάκι του Οκτωβρίου, μόλις πριν απο λίγο απόψε, μας επιφύλαξε τις πιό συγκλονιστικές στιγμές των τελευταίων μηνών, ύστερα απο πολλές, ατέλειωτες μέρες και νύχτες στην Πλατεία Συντάγματος! Προσωπικά, απο τότε είχα να νοιώσω αληθινή περηφάνεια, τόση δύναμη και αίσθημα υπεροχής, που τόσο το είχα ανάγκη για να θρέψω την μεγάλη ελπίδα και την αισιόδοξη προσδοκία για τις ημέρες που έρχονται για αυτόν τον Άγιο Τόπο και τον λαό του......

Όχι, δεν έχει χαθεί τίποτα... κι ό,τι χάθηκε μπορεί να ανακτηθεί. Και αυτό είναι βεβαιότητα - τουλάχιστον απο απόψε! Αυτό είναι το ευτυχές συμπέρασμα μετά την επιστροφή απο την Πλατεία Συντάγματος πριν λίγο, με το ηθικό να συναγωνίζεται την ψηλότερη κορυφή του... Ολύμπου, και την καρδιά γεμάτη απο περηφάνεια και δέος!

Οι διμοιρίες των Εφέδρων Στρατιωτών και Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων συγκεντρώθηκαν απόψε -για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία- στην Ομόνοια, και με άψογη στρατιωτική πειθαρχία, ευγένεια, ήθος και ανωτερότητα, έδωσαν διδακτικά σεμινάρια προς... κάθε κατεύθυνση! Κι εμείς οι πολίτες ακολουθήσαμε την μεγαλειώδη πορεία τους κατα πόδας μέχρι την Πλατεία Συντάγματος!.. μια συγκλονιστική πορεία, με τις Ελληνικές σημαίες μπροστά και με τα πατριωτικά συνθήματα να σκίζουν τον αέρα!..

Φτάσαμε στο Σύνταγμα, Έφεδροι και πολίτες, και οι Έφεδροι μιά γροθιά, μιά δύναμη, παρατάχθηκαν επάνω στην πλατεία με στρατιωτική πειθαρχία, αδιαφορώντας για εκείνα τα ... γνωστά ανθρωπόμορφα ρομποτοειδή - ανδρείκελα της καταστολής (που ο κόσμος αποκαλούσε "γενίτσαρους"!) που ήταν παρατεταγμένα απέναντί τους.

Οι Έφεδροί μας, αυτοί οι πραγματικοί άνδρες και αληθινά παληκάρια του Ελληνικού Λαού, που γεννήθηκαν απο τον λαό και ανήκουν- ψυχή, σώμα και πνεύμα- στον λαό, άστραψαν και βρόντησαν.. κυριολεκτικά!.. Στο παράγγελμα των Αξιωματικών για "σημειωτόν", σείστηκε το έδαφος απο τις μπότες τους, και στο παράγγελμα "προσοχή", η δύναμη των ποδιών τους καθώς χτυπούσαν το έδαφος, έμοιαζε με σεισμική δόνηση στην πλατεία και στις καρδιές όλων μας! Τα συνθήματά τους, σαν μιά φωνή, θα μπορούσαν να κομματιάσουν και τις πέτρες, και ο Εθνικός Ύμνος απ' τα χείλη τους θα μπορούσε να αναστήσει, όχι μόνο τις ζωντανές ψυχές των νεκρών, αλλά και τις νεκρές ψυχές των ζωντανών!..

Τα γνωστά ανθρωπόμορφα ρομποτοειδή-ανδρείκελα έστεκαν εκεί, ανήμπορα να κατανοήσουν το μεγαλείο των αληθινών ανδρών και παληκαριών.. των Εφέδρων μας! Απορημένα και αμήχανα, με τον φόβο πλέον στα θλιβερά προσωπεία τους, εμφανή ακόμα και στα μάτια τυφλών.. Απλά, έστεκαν εκεί..

Αλλά... το μεγαλείο δεν είχε ακόμα κορυφωθεί.. Δεν είχε ακόμα συμβεί η πιό μεγαλειώδης σε ηρωϊσμό πράξη που θα έκλεινε με τον πιό περήφανο τρόπο την αποψινή βραδιά!.. Έτσι όπως ταιριάζει σε τέτοια ηρωϊκά παληκάρια, και τίποτα λιγότερο!..

Και η πιό περήφανη, ηρωϊκή στιγμή ήρθε με την ...άρνηση των "δυνάμεων" καταστολής να καταθέσουν οι Έφεδροι στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!.. (χα!!!)

Αλλά τα παληκάρια, αποφασισμένα, με γυμνά χέρια και με τις καρδιές οπλισμένες, έδωσαν ένα ακόμα μάθημα στα ρομποτάκια του συρμού και της αναξιότητας: Κάποιοι μέσα απο τις διμοιρίες των Εφέδρων μας ξεπήδησαν με το στεφάνι και την Ελληνική σημαία στα χέρια τους, και με ορμητικότητα που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιό εκλεκτοί, παρέσυραν και πέρασαν μέσα απο τα ανθρωποειδή και τις ... ασπίδες τους, με αντρίκια μαγκιά και αδιαπραγμάτευτο Ελληνικό τσαμπουκά, φτάνοντας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και καταθέτοντας το Στεφάνι, όπως εξ αρχής είχαν αναγγείλει!

Και τα κρανοφόρα ρομποτάκια με τις ασπίδες, αυτά τα γνωστά πλέον "παιδιά" μιας άλλης πατρίδας και ενός άλλου λαού... έμειναν εκεί, ακίνητα στις θέσεις τους!.. χα!!!.. Αρκέστηκαν να προσμένουν καρτερικά να ολοκληρωθεί η κατάθεση στεφάνου, και -είμαι σίγουρος- προσεύχονταν μέσα τους να τελειώσει αυτή η αποψινή νύχτα της ντροπής και της ταπείνωσής τους!..

Γιατι, πραγματικά, απόψε οι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, ορκισμένοι παντοτινοί στρατιώτες στο βωμό του καθήκοντος "να διαφυλάττουν πίστιν εις την πατρίδα...", απόψε ντρόπιασαν, εξεφτέλισαν και ταπείνωσαν εκείνα τα υποτελή "καθήκια" ενός ... άλλου καθήκοντος, άσχετου και αντίθετου με την Ελλάδα και τους Έλληνες! Η γενναιότητα, ο ενθουσιασμός ανάμεικτος με οργή και η θαραλέα αποφασιστικότητα των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, απόψε έκαναν δώρο σε όλους εμάς μια ηρωϊκή πράξη ανιδιοτέλειας, υπερασπιζόμενοι σαν αληθινοί άνδρες, κάνοντας αναφορές στα Εθνικά θέματα/προβλήματα αυτής της πατρίδας και του λαού, πάνω απο τα θέματα των Εφέδρων, των ίδιων των εαυτών τους δηλαδή!

Απόψε, κατα γενική άποψη -αλλά και συμπέρασμα- όλων των παρόντων. πλανήθηκε στην ατμόσφαιρα η έντονη αίσθηση, οτι, άν απόψε οι Έφεδροι ήθελαν να δώσουν ένα τέλος στην αρρωστημένη κατάσταση που βιώνουμε και να τη αλλάξουν μιά κι έξω ανατρέποντας το σκηνικό, μπορούσαν, έτσι για πλάκα!.. Κι αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια και ένα χαρμόσυνο γεγονός!

Αποφάσισαν-προφανώς-να διατηρηθούν οι ειρηνικές συνθήκες, μιας και η.. καταστολή απόψε κατάπιε την.. "μαγκιά" της και λούφαξε σε μιά γωνιά. ντροπιασμένη και ταπεινωμένη απο τον αληθινό ανδρισμό των πραγματικών ηρώων που ζούν ανάμεσά μας, έτοιμοι για οποιαδήποτε επέμβαση, ανα πάσα στιγμή!.. Κι αυτό, απο μόνο του, είναι αρκετό!

Κι ας σημειώσουμε, τελειώνοντας, οτι η ανωτερότητα και εντιμότητα των Εφέδρων μας έλαμψε απόψε, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο και πιό ευγενή τρόπο την ήδη μεγαλειώδη και ηρωϊκή πράξη τους (την κατάθεση του στεφάνου), αφού, έχοντας τη συνειδητότητα του Νικητή, προστάτεψαν τον "αντίπαλό" τους, όταν μετά την κατάθεση του στεφάνου, σε στιγμή που ο κόσμος έφτασε στο έπακρο του θάρρους και της δικαίωσης αρχίζοντας να δείχνει τις οργισμένες άγριες διαθέσεις του προς τα γνωστά ανδρείκελα, οι Έφεδροί μας που είχαν τα μάτια τους παντού και την εμπειρία σε υψηλά επίπεδα, έστησαν με τα σώματά τους ανθρώπινη αλυσίδα για να προστατέψουν την αλυσίδα των ένστολων της καταστολής!!! Και μάλιστα, τις στιγμές που ο κόσμος άρχισε να δυσανασχετεί σε αυτή την κίνηση, οι Έφεδροι Αξιωματικοί δήλωσαν οτι..τα ΜΑΤ είναι.. συνάδελφοί τους κι αυτοί, και ζητούσαν απ'τον κόσμο να δείξει κατανόηση στο άχαρο έργο που έχουν αναλάβει αυτοί οι ένστολοι καταστολείς, προσπαθώντας να επαναφέρουν την ειρηνική ατμόσφαιρα.
Ο κόσμος -φυσικά- το σεβάστηκε και αποδέχθηκε τις συστάσεις των Εφέδρων Αξιωματικών.. χαιρετίζοντας το μεγαλείο και την ανωτερότητας της ψυχής τους, αλλά.. όχι και την τελευταία αυτή δήλωση που .. υπεραξίωνε εκείνα τα θλιβερά ανθρωπόμορφα ρομποτάκια.

Με την ίδια στρατιωτική πειθαρχία, οι Έφεδροι ανασυντάχθηκαν και ξεκίνησαν πάλι για την πορεία της επιστροφής στην Ομόνοια και την λήξη της αποψινής βραδιάς, αφού η αποστολή τους είχε επιτελεστεί με τον καλύτερο τρόπο, χαρούμενοι και με το ηθικό στα ύψη, όπως κι εμείς, που -και πάλι- κατα πόδας τους ακολουθήσαμε στην πορεία, που το τέλος ασφραγίστηκε στην πλατεία Ομονοίας με τον Εθνικό Ύμνο να σχίζει για ακόμα μιά φορά τον αέρα.. και τα χειροκροτήματα να δονούν την ατμόσφαιρα και τις καρδιές μας.. την ώρα που μιά μικρή ομάδα καταστολής και ένα περιπολικό, αρκέστηκαν στο ρόλο του... συνοδοιπόρου, διακριτικά και ... ιδιαιτέρως χαμηλότονα!..

Όχι, δεν έχει χαθεί τίποτα... κι ό,τι χάθηκε μπορεί να ανακτηθεί. Και αυτό είναι βεβαιότητα - τουλάχιστον απο απόψε, γιατί ......

Ανδρέας Τσουκαλάς
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Οι Έφεδροι των Ε.Δ. Στιγμές μεγαλείου!

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 02 Οκτ 2011, 19:50

θέλω κάτι να γράψω ....
αλλά ...
δεν μπορώ .

Τι έγινε?
Πότε?

Η ισχύς εν τη ενώσει

αυτό μου έρχεται.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Κυρ 02 Οκτ 2011, 20:35

Σκεφτομαι οτι...καιρος ηταν!
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Κυρ 02 Οκτ 2011, 20:55

Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 02 Οκτ 2011, 21:34

Τους ξεφτυλισανε!
:D :grflag:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 02 Οκτ 2011, 22:49

Μπράβο βρε Δελφίνι.

Ωραία ξεκίνησε ο Οκτώβρης.!!!!
Αν και όταν ξανακατέβουν να υποθέσω ότι θα είναι λιγότερο ευγενικοί.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!

Δημοσίευση από Atkins » Δευ 03 Οκτ 2011, 03:05

Λετε να γυρισουμε στις νικες.... :cool:

υσ.Δυστηχως εμαθα πολυ καλο παιδι μαλαμα...ηρθε απο επαρχεια και δουλευε αστυνομικος(ακομα και εκει δεν αντεχε )ποσο μαλλον...εκαναν σε πολλους μεταθεση με το ζορι στα ΜΑΤ αλλιως παραιτηση... :banghead:
.....ΑΔΙΕΞΟΔΟ...
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 03 Οκτ 2011, 09:05

θαρσείν χρη ταχ αυριον εσετ αμεινον

:thumb:

Εικόνα
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Οκτ 2011, 09:38

Ειδα όλο το βίντεο. Ο λόγος που έβγαλε ο παλήκαρος (που για έφεδρος δε μου'κανε, μάλλον ενεργός), με εξέφρασε απόλυτα... Το σθένος κι η ψυχή, ακουγόταν παντού... και απ'αυτόν και απ'όλους εκεί πέρα...κι απ'τους απλούς πολίτες ακόμα...

Ένιωσα πολύ περήφανη για όλους... και για το ότι είμαι Ελληνίδα.

Boύρκωσα και ένιωσα (όπως ένιωσε κι ο γράφων στο πρώτο ποστ, όπως σίγουρα ένιωσαν όλοι που παρευρέθηκαν εκεί) εκτός απ'τη συγκίνηση και μια ανάταση.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. Οχι! Δε χάθηκαν!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,
ΕΔΩΣΑΝ ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ!
:respect: :urock:

Γούσταρα πολύ τον "αιφνιδιασμό" που ξηγήθηκαν, και πέρασαν και κατέθεσαν το στεφάνι εκεί που έπρεπε... κι όχι μπροστά εκεί στο πεζοδρόμιο (λες και θα κατέθεταν φόρο τιμής στα σκουπίδια) όπως τους υπέδειξε η αστυνομία...

Και οι παραταγμένοι μπάτσοι...ήταν πραγματικά αξιοθρήνητοι. Ούτε το ανάστημα δε μπορούσαν να στήσουν... στέκονταν όρθιοι, αλλά σαν παράλυτοι...

Καθώς ο τύπος με την κοτσίδα τους έλεγε "δεν καταλαβαίνετε ότι είστε επιορκοι; Ποιο νόμο τηρείτε; Το νόμο αυτών των άνομων εκεί μέσα;..." (και άλλα πολλά χοντρά και εύστοχα τους είπε που με εξέφραζαν επίσης)...έβλεπα στα μάτια των μπάτσων τη ντροπή και τον τεράστιο διχασμό που τους βασάνιζε. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να μην τους βασάνιζε. Έλληνες είναι κι αυτοί... Δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πότε, αλλά αν έχουν τσίπα και ψυχή ΕΛΛΗΝΙΚΗ μέσα τους, κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεπεράσουν τον όποιο φόβο των συνεπειών της "ανυπακοής" και να αφήσουν τις ασπίδες χάμω, και να γυρίσουν ν'ατενίσουν και ν'αψηφίσουν τα ανδρίκελα που τους δίνουν εντολές, με ένα αδιαπραγμάτευτο ΟΧΙ, αντί να χτυπάνε τον ίδιο τους τον εαυτό... Κάλλιο άνεργος και Έλληνας, παρά εργαζόμενος (της συμφοράς) και ξεφτιλισμένος σ'ολάκερο το έθνος...

Κι αφού τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων είχαν καταθέσει το στεφάνι και στέκονταν προσοχή χαιρετίζοντας τους χιλιάδες ήρωές μας, ένιωσα ακόμα μεγαλύτερο ΟΙΚΤΟ για τους αστυνομικούς, όταν όλοι τους φωναζαν "σας ξεφτίλισαν ρε, σας ξεφτίλισαν"! Και δικαίως...
Νιώθω όσο δεν έχω νιώσει άλλοτε, πως τους άξιζε πραγματικά αυτή η ξεφτίλα.
'Ισως κάτι ήξεραν οι αναρχικοί που έβλεπα εδώ και χρόνια να τους αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια... δεν ξέρω... απλά δεν μπορώ να σεβαστώ καθόλου τη στολή τους πλέον. Απαξιώθηκε εντελώς στα μάτια μου, διότι αυτοί δεν προστατεύουν πλέον Έλληνες πολίτες, αλλά μονάχα ανθέλληνες κοπρίτες.

Αρκετά όμως με τους καταστολείς.
Εστιάζοντας στους πραγματικούς μαχητές, που'χουν ΨΥΧΗ κι Ελλάδα μέσα σε κάθε κύτταρό τους, ένα μονάχα αρκεί να πω ακόμα:

Υποκλίνομαι στα παιδιά.... :worship: :worship:
Η ΕΛΛΑΔΑ μίλησε μέσα απ'αυτά τα παληκάρια χθες... :grflag:

ΥΓ:
Περιττό να πω ότι χτυπιόμαστε οικογενειακώς από χθες (που δεν ήμασταν εκεί) :banghead:

ο καλός μου ως πρώην ΟΥΚας- ακόμα πορωμένος- ο γιος μου ως πρώην ΛΟΚ επίσης χοντροπορωμένος, κι εγώ ως πρώην-νυν-και αει Ελληνίδα...

(Δεν το ξέραμε γμτ... :? )

ΙΟΝίτσα, κι εγώ δε μπορούσα να γράψω τίποτα χθες, παρ'όλο που από εδώ είδα και το θέμα αυτό (ευχαριστώ Αχινέ) και το βίντεο (να'σαι καλά δελφινάκι μου)...
Ήμουν πολύ φορτισμένη και απλά δεν είχα λόγια...
(Σήμερα όμως, ξαναβρήκα τη γλωσσίτσα μου όπως είδες... :P )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Οκτ 2011, 10:08

Εξεπλάγην που το ολυμπία δεν είχε τόπικ για αυτή τη μεγαλειώδη πορεία.
Τους το έχωσα εδώ http://olympia.gr/2011/10/02/%CE%BD%CE% ... ent-339778 και αμαρτίαν ουκ έχω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Δευ 03 Οκτ 2011, 10:42

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Κομμάντος, αλεξιπτωτιστές ,πεζοναύτες, καταδρομείς. Ολοι εσείς που ποτέ δεν υπήρξατε πρώην, σας καλωσορίζουμε.

Όλοι θέλετε να μάθετε τους λόγους που κληθήκαμε σήμερα να συγκεντρωθούμε μέσα από μια άδολη, ευγενική προσπάθεια η....
οποία φαίνεται να στέφεται από επιτυχία.

Το άδικο είναι ότι η Πατρίδα την οποία είτε κληθήκαμε, είτε εθελοντικά οι περισσότεροι ,υπηρετήσαμε αποδεχόμενοι αγόγγυστα ,όλα τα βάσανα και τους κόπους που μας έκαναν αυτό που ΕΙΜΑΣΤΕ ,δεν μας έχει ίσως την ίδια εκτίμηση ,για αυτό κι έχει καταργήσει τις μετεκπαιδεύσεις που όφειλε να έχει σε πρώτη προτεραιότητα.

Αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι το χρέος μας προς αυτήν, φθάνει μέχρι την υπέρτατη θυσία την οποία δεν θα διστάσουμε να αντικρύσουμε όποτε κι αν μας ζητηθεί.

Προσπαθούσαμε καιρό να καταγράψουμε τους λόγους που μας ώθησαν σε αυτή μας την κίνηση αλλά η λίστα μεγάλωνε τόσο πολύ που θα ήταν αδύνατο να αναπτυχθεί επαρκώς σε λίγες γραμμές.

Προτού ξεκινήσουμε όμως να αναπτύσσουμε τους λόγους για τους οποίους μαζευτήκαμε εδώ σήμερα είναι αναγκαίο να κάνουμε μια επισήμανση. Να ξέρετε ότι τα 2 βασικά εργαλεία κάθε απολυταρχικού καθεστώτος είναι η καταστολή (είτε εμφανής είτε κεκαλυμμένη)και η προπαγανδιστική λιβελογραφία με συνοδοιπόρο την δικαστική μέθοδο των μηνύσεων, αγωγών κλπ.Κι αυτό το λέμε διότι από τη Δευτέρα και μετά θα γραφούν και θα ακουστούν πολλά για όλους μας. Για αυτό θα κλείσουμε αυτή τη μικρή παρένθεση λέγοντας σας το εξής ρητό , ¨ο σοφός πιστεύει τα μισά από όσα διαβάζει ,ο ιδιοφυής ξέρει ποια μισά να πιστέψει»

Η διαμαρτυρία μας λοιπόν σαν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων, που ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε άσχετα αν απολυθήκαμε, έχει ως στόχο να καταδείξει και να φωνάξει, στα ώτα που πρέπει, ότι ορκισθήκαμε άπαξ να προστατεύουμε το Σύνταγμα, το Έθνος ,τη Δημοκρατία και την κυριαρχία των Ελλήνων σε αυτό το σταυροδρόμι της γης, αλλά και τα ώτα αυτά πρέπει να πράξουν αυτά που επιβάλλει κι ο δικός τους όρκος.Γιατί ενώ, όλοι εμείς ορκισθήκαμε να προστατεύουμε τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία αυτοί ουσιαστικά την έχουν καταλύσει με την ανοχή και συμμετοχή σε ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ,με την ψήφιση νόμων για διαγραφή πράξεων οι οποίες στράφηκαν εν τέλει εναντίον του Ελληνικού λαού. Όταν βιάζεις εσύ τους θεσμούς πως απαιτείς να σε σεβαστούν οι υπόλοιποι;

1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ , για την κατάργηση της επιστρατεύσεως και μετεκπαιδεύσεως των Εφέδρων γενικά και ειδικότερα για τους προερχόμενους από τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..οταν καταργείς την μάχιμη εφεδρεία δίνεις το μήνυμα στον οποιονδήποτε ότι «ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ». Φαντάζεσθε τι αποτρεπτική δύναμη μπορούν να αποτελέσουν 50-100.000 άνδρες πλήρως εξοπλισμένων κι εκπαιδευμένων στον αντίπαλο;; Αν μια διμοιρία Ελλήνων κομμάντος μπορεί να φέρει εις πέρας αποστολές πίσω από τις εχθρικές γραμμές με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα φανταστείτε τι μπορεί να νιώσει ο κάθε εχθρός όταν γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή θα μπηχθούν στα πλευρά του 100 τέτοιες διμοιρίες.

Πόσο δύσκολο είναι Κε υπουργέ και πόσο δαπανηρό για το κράτος να καλούνται 10 έφεδροι των Ειδικων Δυναμεων κάθε φορά για να περάσουν ΠΕΝ μαζί με τους νεοσ/κτους σε κάθε ΕΣΣΟ ώστε να θυμηθούν κάποια πράγματα και να διατηρήσουν το αξιόμαχο;;

Tι θα σας κοστίσει αν σε κάθε ΣΒΕΑ κλιθούν και 10 έφεδροι αλεξ/τές να κάνουν επίγειο και 3 άλματα για συντήρηση με ηλικιακό πλαφόν ;;
Καταργήσατε κι αφοπλίσατε εν μια νυκτία τους Εθνοφύλακες ακρίτες και δώσατε «ζωτικό χώρο» και «αέρα» να κινούνται άνευ φόβου διάφοροι ύποπτοι και ξενοκίνητοι «ντελάληδες» που εγείρουν αξιώσεις σε περιοχές ευαίσθητε όπως η Θράκη κι η Μακεδονία. Ουσιαστικά ξεδοντιάσατε την πρώτη , ΝΑΙ την πρώτη γραμμή ανασχέσεως στις παρυφές της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

2)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για το κλείσιμο των στρατοπέδων χάριν της όποιας οικονομικής δυσπραγίας του Κράτους. Όταν θέλεις να κάνεις οικονομία περιστέλλεις σπατάλες, προνόμια, οφίτσια και δεν ακρωτηριάζεις τα άκρα σου τα οποία θα τεθούν επί του πεδίου της μάχης προκειμένου να προστατέψουν αυτό το Κράτος και κατά συνέπεια τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Μα επιτέλους δεν καταλαβαίνουν οι κρατούντες τις τραγικές συνέπειες των αποφάσεων τους; Ή δεν θέλουν;;;

Τις κυβερνήσεις τις ψηφίζει ο Λαός για να του παρέχουν, πέραν όλων των άλλων το κυριότερο ,Συνταγματικά καθιερωμένο, αγαθό. ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Με τις εφαρμοζόμενες τακτικές όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τίθεται κι αυτή ,όπως και τα εισοδήματα τους στην κλίνη του Προκρούστη κι ότι απομείνει θα ριχθεί ως Θυσία στον Λαβύρινθο του Μινώταυρου των απρόσωπων αγορών.

3)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για την απαξίωση ,που έχει καταστεί κανόνας πια, κάθε ένστολου άντρα και γυναίκας των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιλάλητη εποχή της Μεταπολίτευσης μέχρι τις μέρες μας .Δεν είμαστε μια χώρα σαν το Λουξεμβούργο, τα σύνορα μας βρίθουν εν δυνάμει εχθρών (και δυστυχώς κι εντός των τειχών) τόσο από Βορρά όσο κι από Ανατολάς. Πως να κρατηθεί υψηλό το ηθικό των ένστολων όταν καθημερινά απαξιώνονται είτε σε επίπεδο οικονομικό, είτε σε επιχειρησιακό, είτε συρόμενοι στα δικαστήρια κατηγορούμενοι είτε ακόμα χειρότερο όταν τους εμφύτεψαν εντός το σαράκι της πολιτικής;;

ΟΙ Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι καρβέλι να κοπεί σε φέτες και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με μικροπολιτικά παιχνίδια τα οποία εν τέλει αποβαίνουν εις της Συνοχής και της Πειθαρχίας, των 2 παραγόντων αυτών οι οποίοι αποτελούν τους πυλώνες του αξιόμαχου του εμψύχου δυναμικού.

Οι περίοδοι των ξενοκίνητων διχασμών και του αλληλοσπαραγμού παρήρθαν ανεπιστρεπτί. Δεν μπορείτε πλέον με κανένα τερτίπι να ξεχωρίσετε ξανά τον λαό από τον στρατό γιατί πολύ απλά η δεξαμενή κάθε στρατού είναι η ευρεία λαϊκή του βάση αναπόσπαστο μέρος της οποίας αποτελεί η Εφεδρεία είμεθα απόγονοι, ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΓΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΗΔΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ...

4)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ,για την κατάργηση της στολής εξόδου. Με ποιο σκεπτικό καταργήσατε την υπόσταση του φέροντος τη στολή????Ο οπλίτης, ο αξ/κος ,ο δόκιμος Μόνιμος Υπα/κος δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λειτουργοί εντεταλμένοι να δώσουν και τη ζωή τους για όλα αυτά που εκπροσωπεί αυτή η στολή. Ο Έλληνας θέλει να βλέπει τον «φύλακα άγγελο του». Μήπως για να μην προκληθούν τα ανθελληνικά αισθήματα των πάσης φύσεως διαταραγμένων υδροκέφαλων που ούτως ή άλλως δεν θα ζήσουν στην Ελλάδα αλλά σε κάποιο ακριβό προάστιο της νέας Υόρκης ή του Λονδίνου???Η΄ μήπως και θιγεί η πολύ-πολιτισμικότητα που πραξικοπηματικά μας επιβάλλατε?

Η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ. ΑΛΛΟ ΑΝΟΧΗ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗ.

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Αυτή η στολή δεν είναι ένα κομμάτι ύφασμα είναι οι ψυχές των προγόνων μας. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Κάθε ίνα της είναι και μια μάχη και κάθε μάχη έχει μέσα της κόκκαλα ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ. Όταν στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ λαμβάναμε τον τιμημένο μπερέ είχαμε στη καρδιά μας το αίμα των πεσόντων μας, αλλά στο μυαλό μας ,το μελλον των παιδιών μας.

5)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την αυξανόμενη και ειδικά μετά τα ΙΜΙΑ, υποχωρητική στάση που τηρούν οι κρατούντες στα εθνικά θέματα. Πότε έγινε προσφάτως πόλεμος στον οποίο ηττήθημεν και μιλούμε σήμερα για συρρίκνωση της Εθνικής κυριαρχίας???Κάτω από πιο σκεπτικό προβαίνετε στην εθνική λοβοτομή κραδαίνοντας τη σπάθη της Τουρκικής απειλής;; ΝΑΙ η απειλή υπάρχει και θα υπάρχει όσο θα υπάρχει έστω κι ένα Έλληνας αλλά είναι καταστροφικό να υπερτιμάτε τους απέναντι και να σπέρνετε τον φόβο και την παλιμβουλία στο εσωτερικό. ΟΙ Έλληνες πολέμησαν εχθρούς απείρως περισσότερους από γενέσεως πλάσης, ξετίναξαν ρακένδυτοι κι αγράμματοι όπως κάποιος εκ των κρατούντων τους ονόμασε. 400 χρόνια σκληρού ζυγού και τώρα πλαγίως μας ωθείτε να αποδεχτούμε την «ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ» από τους προαιώνιους;;

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ «ΙΜΙΑ» ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ όπως ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ.ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ» ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ KAI ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 1974 , ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ " ΝΙΚΗ " !!!

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. …..ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974. ΓΙΑΤΙ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; ΟΧΙ .

ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ .

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ". ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ.

ΔΩΣΑΤΕ ΒΟΡΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΤΗ ΘΡΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ;;; ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ; ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1897;;; ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ,ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ, Σ ΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ή ΟΧΙ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ,ΑΝΕΡΓΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ 30ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ- ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ,…ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΤΕ »ΔΙΟΡΘΩΤΕΣ» ΑΠΟ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΑΚΙ.ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ και άλλα χαριτωμενα .

ΣΤΕΙΛΑΤΕ 3 ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Με αυτό τον τρόπο απαξιώνετε τις Ένοπλες Δυνάμεις και δημιουργείτε αίσθημα ραγιαδισμού στον περήφανο και αξιοπρεπή Ελληνικό Λαό στον οποίο είναι υπόλογοι οι ένοπλοι αδελφοί μας , ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ.

ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ,ΜΙΣΗΤΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! .

600 ΔΙΣ€ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ; ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ;;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ;

ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

ΜΑΣ ΣΥΡΑΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ {€} ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ.

ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.

KΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!

ΩΣ ΕΔΩ.!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η' ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η' ΓΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΡΗ, Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ , ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΘΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ .ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ , ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

"ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" (ΚΕΕΔ)

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10 ... _3650.html
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 03 Οκτ 2011, 10:46

η γνώμη μου είναι αρνητική και με άφησαν ασυγκίνητη. είμαι βέβαια αντίθετη με όσα συμβαίνουν στις πλατείες στον κόσμο, το οποίο τείνει να γίνει παγκόσμια μόδα επαναστάσεων. θα μπορούσα να εκθέσω όλα μου τα επιχειρήματα αλλά δεν θέλω να πλατιάσω. ήθελα όμως να καταθέσω την γνώμη μου που είναι διαφορετική από αυτές που εκφραστηκαν ως τώρα.
Νικολέττα
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Οκτ 2011, 10:49

Nικ σεβαστή η γνώμη σου, :respect: αν και διαφωνώ οριζοντίως/διαγωνίως και καθέτως.
(όντως δε χρειάζεται να πλατιάσεις, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό, εννοείται)

Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως, που έβαλες την ομιλία εδώ. :thumb:

(Τη διαφωνία μου στη διαφωνία σου, την τοποθετώ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p151874 )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 04 Οκτ 2011, 13:31

ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1897
Ακόμη χειρότερα φίλτατε μου, αυτός που θα αναλάβει την Ελλάδα μετά την επέλαση των πρασσινοκόκκινομπλε μιασμάτων θα βρει χειρότερη κατάσταση από αυτήν που βρήκε ο Καποδίστριας το 1821'.
Υπάρχει και Γουδί ρεεεεεεε. :swear:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 04 Οκτ 2011, 14:00

Έτσι Μπράβο.....
Και η ΕΛΔΥΚ Μαζί σας!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Τρί 04 Οκτ 2011, 16:56

Γράφω αὐτὴ τὴν παράθεση γιατὶ εἶδα κάποια σχόλια ποὺ ὑποβιβάζουν τὴν ἀξία τῆς κινήσεως τῶν ἐφέδρων καὶ κατὰ τὴν ἄποψή μου δὲν ἀποδίδουν σύμφωνα μὲ τὶς ἀρχὲς τῆς ὑγειοῦς θεώρησης τὰ ἀνάλογα ποὺ πρέπουν σὲ αὐτὴ τὴν κίνηση τῶν πεζοναυτῶν.

Τὰ δεδομένα ποὺ διακρίνω εἶναι: πέραν τοῦ ἀνέλπιστου (κατ᾽ἐμὲ εὐχάριστου γεγονότος), ὅτι γιὰ τὴν ὀργάνωση καὶ ἀπόφαση τῆς ένέργειας αὐτῆς, διετέθη πολὺς χρόνος, πιθανῶς πολύωρες συζητήσεις, ἕνα σύνολο ἀσύμβατο μεταξύ τῶν ἐφέδρων παραδεχόμενοι ὅτι προέρχονται ἀπὸ διαφορετικὲς κοινωνικὲς διαστρωματώσεις, ποὺ ὅμως κατέληξαν νὰ ὁμονοήσουν καὶ νὰ πράξουν ἀπὸ κοινοῦ, ἀδιαφόρως τοῦ λιγοστοῦ χρόνου ποὺ διέθεταν γιὰ τὴν προετοιμασία.

Εἶναι ὅλοι νέοι καὶ βλέπουν καθαρὰ ὅτι διακυβεύεται τὸ μέλλον τους ἀκριβῶς τὴν ἐποχὴ ποὺ πρέπει νὰ ἀναλάβουν τὰ ἠνία τῆς καθημερινότητος καὶ νὰ ἀποτελέσουν τὴν ἐξασφάλιση τῆς τρίτης ἡλικίας, ἐνῷ ταυτόχρονα νὰ προετοιμάσουν καὶ τὴν νέα γενεὰ τῆς Ἑλλάδος.

Θετικὸ στοιχεῖο ἀποτελεῖ τὸ γεγονὸς ὅτι συγκαταλέγονται στοὺς ἀφυπνισμένους, εἴτε αὐτὸ ἔγινε ἑκούσια, εἴτε λόγῳ τῆς ἐπιβολῆς τῆς σημερινῆς καταστάσεως.

Ἀντιλαμβανόμενοι ἂν καὶ νεαροὶ στὴν ἡλικία τὸν ἐπικείμενο κίνδυνο φροντίζουν νὰ κρατηθοῦν σὲ ὅ,τι τοὺς ἔχει ἐγγυηθεῖ τὴν ὕπαρξή τους μέχρι στιγμῆς, στὶς ἀρχὲς καὶ ἤθη ποὺ καταστρέφονται συστηματικὰ καὶ ἀδίστακτα μὲ τὴν σάρωση τῆς παγκοσμιοποιήσεως καὶ τοὺς ἀνελέητους ἐκτελεστὲς ποὺ βρίσκονται στὴν θέση τῆς ἐξουσίας, δημοσιογράφοι, πολιτικοὶ, δικαστικὸ σῶμα, ἀστυνομικοί, δημόσιοι λειτουργοί κ.λ.π.

Μόνο καὶ μόνο μὲ τὸ σφρίγος ποὺ διαθέτουν καὶ τὴν νεανικὴ φλόγα ποὺ τοὺς καίει, δίνουν ἕνα δυναμικὸ «παρὼν» ἀρκετὸ γιὰ νὰ κάνῃ κάποια παλληκαράκια τοῦ παρακράτους καὶ μισθοφόρους ντυμένους μὲ στολὲς ἀστυνομικῶν νὰ λουφάξουν καὶ νὰ ἀρχίσουν νὰ ὑπολογίζουν, τί μπορεῖ νὰ πάθουν σὲ μία δεδομένη ἐμπλοκὴ μὲ αὐτὸ τὸ πανίσχυρο σύνολο ἀδιαφόρως τοῦ ἐὰν ἔχουν πλαστικὲς ἀσπίδες καὶ κράνη ἔναντι τῶν γυμνῶν χεριῶν ποὺ θὰ πολεμήσουν γιὰ τὴν δικαιοσύνη καὶ ὄχι γιὰ 700 €.

Βρέθηκα σὲ διαμαρτυρίες ὅταν ἔχασα τὴν δουλειά μου καὶ οἱ συναθροίσεις ἦταν στὸ γενικὸ λογιστήριο, τὸ μέγαρο Μαξίμου καὶ τὸ ὑπουργεῖο οἰκονομικῶν ὅπου μάταια προσπαθοῦσα νὰ πείσῳ τὸν κόσμο καὶ τοὺς συνδικαλιστὲς νὰ σταματήσουν αὐτὴ τὴν ξύλινη γλῶσσα τῶν συνθημάτων ἀπὸ τὰ μεγαφωνάκια καὶ τὰ ἀνούσια συνθήματα ποὺ δὲν εἶχαν κανένα ἀποτέλεσμα ὅπως καὶ τόσες χιλιᾶδες ἄλλα χιλιοειπωμένα ἀπὸ συμπολῖτες ποὺ ἔβλεπαν τὴν ζωή τους νὰ καταρρέει. Μὲ ἀντάλλαγμα μία ἁπλὴ στάση ὑπομονῆς καὶ ὁμοψυχίας, ὅπου ὁ καθένας θὰ λάμβανε μέρος ἔστω καὶ καθιστὸς καὶ ἀμίλητος φθάνει νὰ ἀποτυπωνόταν ἡ ἔννοια τῆς ὁμοψυχίας καὶ τοῦ κοινοῦ προσανατολισμοῦ. Κάτι τέτοια βέβαια λίγο ὡς πολὺ χαλάει τὴν θέση τῶν συνδικαλιστῶν γιατὶ στὴν οὐσία τοὺς ἀποδυναμώνει καὶ τοὺς καταργεῖ καὶ ὅπως εἶναι φυσικὸ δὲν εἰσακούστηκα. Εἶναι γνωστὸ πλέον στὸν κόσμο ὅτι ὁ τρόπος ποὺ κυβερνῶνται ὅλοι εἶναι διότι τὸ 5% εἶναι ὀργανωμένο καὶ συνεννοεῖται ἐνῷ τὸ 95% ποὺ ἔχει καὶ τὴν δύναμη δὲν εἶναι ὀργανωμένο καὶ δὲν μπορεῖ νὰ συνεννοηθῇ ὁπότε πέφτει θῦμα στὸ μικρότερο ποσοστό.

Μὲ βάση αὐτὸ τὸ σκεπτικὸ, ἡ πορεία γιὰ τὴν ὁποία μίλησε ἡ Βίκυ μπορεῖ νὰ μὴν φαίνεται ὅτι θὰ προκαλέσῃ κάποιο ἱκανοποιητικὸ ἀποτέλεσμα, πλὴν ὅμως θεωρῶ τὸ ἀντίθετο: ὅτι θὰ εἶναι πολὺ ἠχηρὴ ἔως ἐκκωφαντικὴ στὰ φοβισμένα μυαλουδάκια τῶν ἠλιθίων καὶ χοντρῶν κυβερνώντων διότι θὰ διαισθανθοῦν τὸν κίνδυνο τῆς ὁμόνοιας καὶ κοινῆς σκέψεως καὶ σκοποῦ ποὺ τάσσεται ἀπέναντί τους. Ὅσο ἐπικρατεῖ ἀναρχία, «μπάχαλο», βολεύονται καὶ εἶναι ἤσυχοι, ὅταν ὅμως ἔχουν μία «ὀργανωμένη» ἔστω καὶ πρὸς τὴν σκέψη ἀντίθετη παράταξη, τότε ἀρχίζουν νὰ ἀνησυχοῦν διότι γίνεται ἐπικίνυνη γι᾽αὐτοὺς.

Εἶχα γράψει καὶ ἀλλοῦ γιὰ μία σιωπηρὴ ὁμόνοια ποὺ θὰ εἶχε πολὺ δραστικὰ ἀποτελέσματα, τώρα τὰ παιδιὰ τῶν ἐνόπλων δυνάμεων ἔδωσαν μὲ τὸν τρόπο τους καὶ αὐτὸ τὸ ἠχηρὸ μήνυμα ποὺ πιστεύω πολλοὶ κατάλαβαν καὶ κάποιοι θέλουν νὰ ἔχουν ψευδαισθήσεις ὅτι εἶναι κάτι παροδικὸ καὶ μεμονωμένο ὁπότε θὰ ξεχαστῇ καὶ θὰ ξαναβρεθοῦμε στὴν νιρβάνα τῆς καθημερινῆς ἀποχαύνωσης.

Εἶμαι εὐχαριστημένος μὲ τὴν κίνηση τῶν ἐφέδρων καὶ πέραν τῆς ἱκανοποιήσεως ποὺ ἔλαβα ἀπὸ τὴν διαπίστωση περισσοτέρων ἀφυπνισμένων, ἐλπίζω σὲ μία πολὺ ἱκανὴ ἐφεδρεῖα ποὺ θὰ σταθῇ δίπλα σὲ ὅλους τοὺς μαχομένους Ἕλληνες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 04 Οκτ 2011, 17:29

taleapad έγραψε:ἕνα σύνολο ἀσύμβατο μεταξύ τῶν ἐφέδρων παραδεχόμενοι ὅτι προέρχονται ἀπὸ διαφορετικὲς κοινωνικὲς διαστρωματώσεις, ποὺ ὅμως κατέληξαν νὰ ὁμονοήσουν καὶ νὰ πράξουν ἀπὸ κοινοῦ, ἀδιαφόρως τοῦ λιγοστοῦ χρόνου ποὺ διέθεταν γιὰ τὴν προετοιμασία.
Έχοντας άντρα (αλλά και γιο) που θήτευσε στις ειδικές δυνάμεις, ένα ξέρω καλά: Ασχέτως διαφορών, ιδεολογιών, τρόπου ζωής, νοοτροπιών κλπ που μπορεί να έχουν αυτά τα άτομα στην΄εξω ζωή τους, (στην οποία μπορεί να μην "ταιριάζουν τα χνώτα τους") όταν πρόκειται να μπουν σε λογική ΜΑΧΗΣ, γίνονται αδέρφια, και ΕΝΑ πράγμα σαν γροθιά. Είναι από τα βασικά συστατικά της εκπαίδευσής τους. Το δεύτερο είναι πως έχοντας μπει σ'αυτό το mode, πραγματικά δεν χαμπαριάζουν Χριστό και αψηφούν τα πάντα!
Εν ολίγοις, είναι μια άλλη "ράτσα" ανθρώπων στο ελληνικό στράτευμα.

Είδα πολλές και διαφορετικές γενιές σ'αυτή την πορεία. Όλοι τους όμως, παρέμεναν (διαχρονικά) πιστοί στον όρκο που'δωσαν, όλοι είχαν πλήρη ομοψυχία σε ό,τι αφορά την πατρίδα (λαό και άγια χώματα). Δεν τους χώριζε καμία παραταξίλα, ή άλλες σάχλες που μπορεί να κουβαλάνε στην "κατά κόσμον" ζωή τους, απεναντίας τους ένωνε ένας σπαραγμός για την κατακρεούργηση πατρίδας/λαού, μια (δίκαιη) οργή και μία αποφασιστικότητα. Είχαν γίνει ένα σώμα με απαράμιλλη ανδρεία, αυτοπειθαρχία, ευγένεια, πολιτισμό και ήθος.

Στέκομαι σε 2 αποστροφές, από ένα λόγο που ολάκερος ήταν εύστοχος,
πύρινος κι από ψυχής:
Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η' ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η' ΓΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΡΗ, Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ , ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
:clap: :worship:

'Οχι, δεν θεωρώ τυχαίο αυτό που έγινε (είτε οργανώθηκε προσεκτικά είτε έγινε αυθόρμητα δεν έχει σημασία). Το θεωρώ πολύ σημαντικό, διότι μια ομάδα ατόμων που αντιπροσώπευσαν στο έπακρο ΟΛΟΥΣ όσους ανήκουν σ'αυτή την ξεχωριστή "ράτσα" όπως τη λέω, έδωσαν ένα ηχηρότατο μήνυμα, που δεν θεωρώ πυροτέχνημα, ούτε λεονταρισμό για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Πιστεύω πως εννοούσαν κάθε λέξη, κόμμα, τελεία, τόνο, απόστροφο από αυτή την ομιλία που εκφώνησε ένας, αλλά ένιωσαν, σιγοψυθίριζαν ψυχικά μαζί του, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (και όχι μόνο της "ράτσας" των λοκ/ουκάδων κλπ, αλλά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ράτσας).

Ας το'χουν στα υπ'όψιν αυτό, οι κύριοι στους οποίους απευθύνθηκε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 05 Οκτ 2011, 13:54

Αν και έφεδρος καταδρομέας (σειρά 285 ή 2003 Δ' ΕΣΣΟ), δεν συμμετείχα στην συγκεκριμένη εκδήλωση.
Από αυτά όμως που άκουσα από κάποιους γνωστούς μου που ήταν παρόντες, και από αυτά που είδα στο διαδίκτυο, συμπέρανα ότι έκανα λάθος που ήμουν απών.
Στην επόμενη εκδήλωση θα μαι εκεί.

ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 05 Οκτ 2011, 14:11

KASSANDROS έγραψε:συμπέρανα ότι έκανα λάθος που ήμουν απών.
Πολύ σωστά συμπέρανες. :thumb:
(αν σ'έβλεπα εκεί θα σε καμάρωνα κιόλας άμα λάχει να'ουμ'... :Ρ)

Και παραφράζοντας ένα άσμα προσφιλές μου...πες ότι σου τραγουδάω τώρα.
(ευτυχώς που δε μ'ακούς βέβαια :lol: )

μην κολλάς μην κολλάς (παραταξίλα)
κινδυνεύει η Ελλάς! :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 04 Οκτ 2013, 19:14

Τους εχουμε ξεχασει αλλα ακομα δρουν

αυτους θα τους ψηφιζα - ξερω καλα πως προδοτες και κλεφτες δεν γινοται ετσι ευκολα
==========================================
Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα προκήρυξαν οι έφεδροι καταδρομείς την Κυριακή

Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», προκηρύσσοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ. Την Κυριακή, εκδίδοντας παράλληλα μια επιθετική αλλά πιο προσεκτική ανακοίνωση αυτή τη φορά, προκειμένου να μην αναπτυχθεί εκ νέου η φημολογία περί πραξικοπήματος. Μέχρι στιγμής, 1.613 χρήστες του Facebook έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν.

Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

«Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

Σεβόμενοι

Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

http://www.iefimerida.gr/node/124739#ixzz2glphUKyJ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Οκτ 2013, 00:44

Α γεια σου ρε Τάλε! Έφαγα τον κόσμο να ψάχνω αυτο το τόπικ, να βάλω την ανακοίνωση που μπήκε κάπου αλλού (από άλλον)...
Ευχαριστώ που το ανέσυρες.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 05 Οκτ 2013, 10:14

Οσοι μπορειτε πρεπει να πατε
οσοι ζειτε Αθηνα

Αυτη η ομαδα ειναι πανω απο συνδικατα και κομματα - ειναι για την Ελλαδα και τους Ελληνες
και οσοι μπορουν πρεπει να τους στηριξουν εμπρακτα
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”