Οι Ρώσοι ξέκοψαν με καθεστώς ΓΑΠ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Οι Ρώσοι ξέκοψαν με καθεστώς ΓΑΠ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Ιούλ 2011, 11:19

ΟΙ Ρώσοι κόβουν κάθε επαφή με το καθεστώς Παπανδρέου αλλά προχωρούν σε επαφές με την στρατιωτική ηγεσία!

Θυμάστε την απέχθεια με την οποία είχε αντιμετωπίσει ο Πούτιν τον “λαοπρόβλητο” Έλληνα πρωθυπουργό κατά την πρώτη (και τελευταία) επίσκεψη του στη Μόσχα.

Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην άνευ προηγουμένου προσβολή με την ακύρωση της επίσκεψης Λαμπρινίδη στην Μόσχα. Η ακύρωση έγινε από την Ρωσική πλευρά με τρόπο σκληρό, τον σκληρότερο που έχουμε δει στην διεθνή διπλωματία τα τελευταία χρόνια.

Ήταν αναμενόμενο. Ο Πούτιν δεν θέλει καμμία σχέση ή συζήτηση με την κυβέρνηση Παπανδρέου αφού την θεωρεί “μαριονέτα” διεθνων συμφερόντων αλλά και απεχθή ενσάρκωση της δύναμης που μπορεί να κατέχει η “πορτοκαλι” επιβολή αντιλαϊκών καθεστώτων στην Δύση.

Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ της Ρωσικής διπλωματίας, των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με Έλληνες επιτελείς του στρατού.

Διμερείς επαφές που σπάνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και συνεχής επικοινωνία με υψηλά ιστάμενους της στρατιωτικής ιεραρχίας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καταδικαστέο.

Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι ένας διοικητής που βλέπει “γεωπολιτικά” και όχι πολιτικάντικα, το πρώτο πράγμα που θα επεδίωκε ήταν να αναβαθμίσει τις σχέσεις με την Ρωσία σε στρατιωτικό επίπεδο ως ανάχωμα στην Τουρκική επιθετικότητα.

Υπάρχει όμως και ένα πιο άσχημο σενάριο που προκαλεί ανησυχία και για το οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

http://olympia.gr/2011/07/12/%CE%BF%CE% ... %83%CF%84/

(κάποιες τοποθετήσεις χρηστών έχουν ενδιαφέρον. Μεταβείτε και στο λινκ αν ενδιαφέρεστε να τις δείτε....)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Οι Ρώσοι ξέκοψαν με καθεστώς ΓΑΠ

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Τετ 13 Ιούλ 2011, 14:51

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση αυτή Βίκυ. Δεν διαφωνώ καθόλου με τον χαρακτηρισμό που δίνουν στον << " { ( \ Πρωθυπουργό/ ) } " >> μας. Πολύ "ενδιαφέρουσα" η προσέγγιση των Ρωσικών δυνάμεων με το επιτελείο των Ελληνικών Δυνάμεων....
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 08:18

ArELa έγραψε:ΟΙ Ρώσοι κόβουν κάθε επαφή με το καθεστώς Παπανδρέου αλλά προχωρούν σε επαφές με την στρατιωτική ηγεσία!
Τυχαῖα εἶδα αὐτὴ τὴν ἀνάρτηση καὶ σκέφτηκα νὰ δώσῳ κάποια ἀποσπάσματα ποὺ μοῦ ἦρθαν στὴν θύμισή μου ἀπὸ πιὸ παλιὲς ἀναφορὲς. Εἶναι πολὺ βιαστικὰ παρμένες ἀπὸ κείμενα καὶ δὲν σημαίνει ὅτι ἀσπάζομαι τὰ ὅσα ἀναφέρονται σὰν προφητεῖες. Δίδονται μόνο γιὰ ἀναφορὰ. Οἱ γεωπολιτικὲς μου γνώσεις εἶναι σχεδὸν ἀνύπαρκτες.
Εἶναι ἀπὸ ἕναν καλόγερο, τὸν Παΐσιο ποὺ εἶναι, ἦταν, πολὺ γνωστὸς.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΩΡΗΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.

Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει την εφημερίδα. Τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα. Εμένα ο λογισμός μου, μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί, το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς τη Μεσοποταμία.

Στην Κων/πολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κων/πολη, όχι επειδή μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη λύση καλύτερη και θα καταλήξουν σ αυτή τη συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί.

-Να γνωρίζεις ότι και η Τουρκία θα διαλυθεί. Θα γίνει πόλεμος σε δύο ημίχρονα. Εμείς θα είμαστε οι νικητές γιατί είμαστε ορθόδοξοι.
-Γέροντα, με τον πόλεμο, εμείς δεν θα πάθουμε κακό;
-Ε, το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν αυτοί, αλλά εμάς θα μας δώσουν την Κων/πολη। Θα τα δείτε! Θα τα δείτε!

Οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμα πολλές ημέρες. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους.
Η Τουρκία θα διαλυθεί με ευγενικό τρόπο και θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.

Καὶ κάτι ἄλλο πάλι ἀνάλογο ἀπὸ τὴν Ῥωσσικὴ ἐφημερίδαΠράβδα, ἀπόσπασμα τῆς ὁποίας ἀναρτῶ:
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης! Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οιισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη! Ακόμη, οπόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στηνΕλλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της. Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας! Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία! Η Ευρώπη θα εξοργιστείκαι θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008) Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση! Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: cenarios : o 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος το 2011;AMYNIAS: Pravda S http://amynias.blogspot.com/2011/01/pra ... z1S3OIhDRN
Under Creative Commons License: Attribution

Ὅλα αύτὰ εἶναι συναφῆ καὶ συμπληρωματικὰ γιὰ περαιτέρω χρήση καὶ ἀναζήτηση.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 09:08

Έτσι ακριβώς τα έλεγε η πράβντα αγαπητέ taleapad.Το άρθρο της το είχε πάρει από το μπλόγκ mat rodina , δημοσιεύστηκε τον Δεκέμβρη του 2010 και είναι όλο εδώ http://mat-rodina.blogspot.com/2010/12/ ... ahead.html

Τώρα ποιός είναι αυτός που τα γράφει (Stanislav Mishin ) και με ποιά ιδιότητα , δεν ξέρω :dunno: .Ξέρω όμως, οτι καλά έκανα και έμαθα ρώσικα πριν χρόνια ( υπήρξε φοβερό κίνητρο: γκόμενος.. :loco: ), μπορεί να μου χρειαστούν! :ups:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 10:07

kat_woman έγραψε:Έτσι ακριβώς τα έλεγε η πράβντα αγαπητέ taleapad.Το άρθρο της το είχε πάρει από το μπλόγκ mat rodina , δημοσιεύστηκε τον Δεκέμβρη του 2010 και είναι όλο εδώ http://mat-rodina.blogspot.com/2010/12/ ... ahead.html
Εὐχαριστῶ γιὰ τὴν ἄμεση ἀπάντηση καὶ ἐπιπλέον πληροφότηση. Στὰ ῥώσσικα ξέρω μόνο μία φράση ποὺ θὰ τὴν γράψῳ μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες γιατὶ μὲ τὰ γράμματα δὲν τὰ καταφέρνω.
viek ochis, viek zivi, durakom pomvrioz.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 12:17

Καλό και σοφό ..στο περίπου λέει " έναν αιώνα θέλεις, ένα αιώνα θα ζήσεις, στο τέλος βλάκας θα πεθάνεις!" :thumb:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 16:39

Δεν τα ηλεγε η πραβδα. ηταν user generater. Αναγνωστης της πραβδα τα ελεγε
και απο οσο θυμαμαι επειδη ειδα το μπλογκ του. με εναν σταυρο δυο χιλιομετρα για λογότυπο.
Δεν τον λες και αντικειμενικο. ευσεβης του ποθους εγγραφε.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 20:24

Τα Ρωσικά συμφέροντα ήταν σχεδόν πάντοτε στον αντίποδα των τουρκικών. Αυτή την εποχή μπορεί να κάνουν μπίζνες αλλά τίποτε δεν προεξοφλεί ότι τα βρήκαν μια και καλή. Νομοτελειακά, πάντως, κάποια στιγμή θα συγκρουστούν. Τα τουρκικά γεωστρατηγικά σχέδια τέμνονται των ρωσικών. Η νεο-οθωμανική στροφή της σημερινής τουρκίας, όπως έχει εκφραστεί μέσα από το "Στρατηγικό βάθος" του Νταβούτογλου, αναγκαστικά θα συγκρουστεί με τα Ρωσικά συμφέροντα.

Το ζήτημα είναι τι πρέπει να πράξει η Ελλάς ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της. Πάντως, η τουρκία, παρά τα εκδοτικά "στρατηγικά βάθη", στην ουσία δεν έχει συμπαγές εθνοτικό βάθος. Αυτό θα μπορούσε, ενδεχομένως, να καταστεί αντικείμενο εκμετάλλευσης από μία έξυπνη ελληνική κυβέρνηση. Όχι φυσικά από τη σημερινή κυβέρνηση του Κουίσλιγκ Παπανδρέου.

Τις ίδιες ανησυχίες συμμερίζονται ορισμένα επιτελικά στελέχη τους στρατεύματος.

Όσο για τις "προφητείες" taleapad το μεγάλο κακό που κάνουν είναι ότι μας οδηγούν στη χαλάρωση και την αφασία. Αν νομίζουμε ότι το Ξανθό Γένος θα μας παραδώσει τη Βασιλεύουσα στο πιάτο, τότε είμαστε εκτός πραγματικότητος. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι' αυτό. Τίποτε δεν χαρίζεται, τουναντίον κερδίζεται με κόπο και συστηματική δουλειά.

Ένα Έθνος που θέλει να ζήσει θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση του λόρδου Πάλμερστον που επισυνάπτω στην υπογραφή μου.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Ιούλ 2011, 10:25

Iwn Rwmanos έγραψε:Όσο για τις "προφητείες" taleapad το μεγάλο κακό που κάνουν είναι ότι μας οδηγούν στη χαλάρωση και την αφασία. Αν νομίζουμε ότι το Ξανθό Γένος θα μας παραδώσει τη Βασιλεύουσα στο πιάτο, τότε είμαστε εκτός πραγματικότητος. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι' αυτό. Τίποτε δεν χαρίζεται, τουναντίον κερδίζεται με κόπο και συστηματική δουλειά.
Προσυπογράφω με χέρια και με πόδια! :clap:

(αλλά δεν παύω να κρατώ στα "υπ'όψιν" και τις προφητείες :wink: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Ιούλ 2011, 15:18

Κι εγω τις κρατω στα υπ-οψιν.
Ασχετα αν δεν υπαρχει θεος :)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 15 Ιούλ 2011, 18:28

Θεός υπάρχει, αλλά πρέπει να κουνήσουμε κι εμείς τα χεράκια μας. Γι' αυτό μας τα έδωσε άλλωστε :)

Αν δούμε τις προφητείες από αυτή τη σκοπιά, τότε, σίγουρα, μπορούμε να ωφεληθούμε.

Άμα τα περιμένουμε όλα από τους... Ελ καληνύχτα...
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Ιούλ 2011, 18:33

Ο πλάτων ελεγε οτι η γνωση ειναι ενθυμιση. και οι γιογκι λενε οτι καποιος οπως μπορει να θυμηθει το παρελθον, ετσι μπορει να θυμηθει το μελλον.
Ετσι ως μη-χριστιανος δεν περνω αψηφιστα τις προφητειες.
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Σάβ 17 Σεπ 2011, 15:06

μιας και τό'φερε ο λόγος

"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 17 Σεπ 2011, 16:15

Αν υπάρχει ,δεν υπάρχει,ποιός θα βάλει και ποιός όχι το ''χέρι'' Του και από προφητείες νααααααααααααααααα ! Δε κατάλαβα ,να πάμε να πάρουμε και τα Σκόπια,και την Αλβανία,και την Ιταλία,και τη Σικελία και τόσα άλλα μέρη,Ελληνικά δεν ήσαν και αυτά (?!),ΓΙΑΤΊ ειδικά τη Κωνσταντινουπολή ? Παραμυθιάζουν το κόσμο για να τον συσπειρώσουν ,ενω στην ουσία είναι όλα συμφέροντα,και από τους Ρώσους και από το Ιερατείο της Ανατολικής εκκλησιας .

Όχι πείτε μου πότε η Ελλάς είχε αδερφικό Κράτος για να έχει και τώρα ,πείτε μου τί ειναι αυτό που ενώνει την Ελλάδα με τους υπόλοιπους λαούς και ποιά η αντιπετωση τους σε κάθε Ελληνικό θέμα .

..εκτός από τους αυτοχθονες Κεμ βέβαια ,τη σημερινή Αίγυπτο από την εποχή πολεμου Ατλαντιων vs Eλλήνων
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 17 Σεπ 2011, 16:19

Κάποια μέρη εχουν συμβολικό νόημα για διάφορες θρησκείες. οπως η ιερουσαλημ που για χάρη της σφάχτικαν χριστιανοί, μουσουλμάνοι , εβραίοι.
Η πόλη εχει περίπου το ίδιο φετιχιστικό νόημα.
Εγω δεν εχω πρόβλημα να εξτρατεύσει ο στρατός να πάρει την πολή.
Αλλα χωρίς εμένα.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 17 Σεπ 2011, 16:21

..και χωρίς εμένα ! - 2 λοιπόν :lol:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Oropion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Oropion » Δευ 10 Οκτ 2011, 19:05

διαβασα αναλυτικα τις αποψεις σας και επι του αυτου ,θα ηθελα να τοποθετηθω.
με γνωριζετε οτι υποστηριζω με παθος την αποψη μου,ακριβως επειδη ειναι η αποψη μου
αλλα ειμαι παντα ανοιχτος σε αλλες αποψεις και δεν κρινω αρνητικα σωστες,ορθες γνωμες
εδω στο θεμα ρωσσιας και ελλαδας θα ηθελα να μοιραστω καποιες σκεψεις μου..
ανεφερθη προηγουμενως οτι ο στρατος πιθανως να συνομιλει με τον Πουτιν ,ο οποιος
πουτιν,εχει γραμμενο στον Παπανδρεου στην 'πΡΑΒΔΑ' ΤΟΥ...
Συμφωνω,ολοι το γνωριζουμε αυτο. Αυτο που δεν καταλαβα,ειναι..τι υπονοειται...
Δηλαδη ο Στρατος μιλαει ξεχωριστα με τον Πουτιν ? Υποννοειται οτι ο Στρατος ,μπορει
να κανει κατι 'απο μονος του"?? ( να γελασω? καλυτερα να κλαψω..)
ΠΟΙΟΣ στρατος ? ποιοι στρατηγοι ? οι υπαλληλοι των κομματων?
ποια στρατιωτικη ηθικη και ποια στρατιωτικη σκεψη ,πατριδοφιλια και φιλοτιμο.
Δεν υπαρχει στρατος με την εννοια , Ιδεολογια,αγνοτητα. ο στρατος ειναι το ΙΔΙΟ μολυσμενος
με τον βακκιλο της καλοπερασης,του αστικου εγωισμου,οπως και ο λαος. Αρα λοιπον,το να
ομιλει ο Πουτιν με τον Στρατο 2 τινα συμαινει .
α. οτι ο Πουτιν δε γνωριζει οτι ο στρατος δεν ειναι εις θεση,οτι μονο να ανατρεψει πολιτικο
στατους κβο,αλλα καν και να πει μια γνωμη.'ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ' ειναι ολοι τους Πουτιν..μην τους
κοιτας. πηγα και εγω 18 μηνες και τα ειδα.Ποιος στρατος ? εδω στα ιμια,οι αξιωματικοι εβαζαν
τα κλαματα. εφηβους αν στελναμε,θα νικουσαν.
β. οτι η ολη ιστορια περι ομιλιας πουτιν και στρατου ειναι οχι αληθινη,πραγμα που πιστευω.
Παμε λιγο παρακατω,να γινω λιγο οξυς. !
Υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος στα ιδεογραφηματα,μελετημενος και γνωστης της ιστοριας και της
γεωπολιτικης που να πιστευει οτι η ρωσσια ή καλυτερα 'Ρωσικη Ομοσπονδια'( διοτι εχει πολλες εθνοτητες
μεσα της) και αυτο το λεω,για να ξεθυμανω τα περι ορθοδοξης πιστης και ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ !!!! οπου
μερικοι εμποροι τυπου λιακοπουλου εχουν βαλθει να μας τρελλανουν με τις μπακαλιστικες φρασεις τους.
...υπαρχει λοιπον Σοβαρος ανθρωπος που να πιστεψε ποτε !!! οτι η Ρωσσια εχει γεωπολιτικα συμφεροντα
με την Ελλαδα και οτι οι Ρωσσοι θα μας σωσουν????
Για απαντηση θα μπορουσα να γραψω πολλα.και θα ηθελα οποιος εχει μια αντιθετη γνωμη να μιλησουμε .
λιγα πραγματα θα πω ενδεικτικα και ουσιαστικα..
α. οι ρωσσοι ουδεποτε βοηθησαν την ελλαδα,παρα την αιματοκυλισαν( βλεπε Ορλοφικα,Μικρασιαστικη καταστροφη_
β. η Ρωσσικη Ομοσπονδια αποτελειται απο πληθυσμους με μεγαλο ποσοστο μουσουλμανων. τρανο παραδειγμα,η
παραδοση ρωσσικων διαβατηριων σε κατοικους της Αμπχαζιας που ειναι μουσουλμανοι και αναγνωρισμενοι απο τη Ρωσσικη
ομοσπονδια.( συγχρονη Σοβιετικη ενωση με λιγα λογια,που για το λογο αυτο ΔΙΑΤΗΡΕΙ ακομα τα συμβολα ,χρωματα,
παρασημα του Κοκκινου διαβοητου ΣΤΡΑΤΟΥ.
γ. η ρωσσια εχει μεγαλυτερο συμφερον απ την Τουρκια,διοτι η τουρκια ελεγχει τα στενα του ευξεινου ποντου,πραγμα που επεδειχθη
στον πολεμο με τη Γεωργια το 2008,στην οποια Γεωργια,η ελληνικη κυβερνηση δωρισε (ορθως) 2 πολεμικα πλοια,αυτα που βομβαρδισαν
οι ρωσσοι στο λιμανι .
δ.ουδεποτε πιστεψα στον αγωγο Μπουργκας αλεξανδρουπολης,διοτι η Βουλγαρια εκανε κουμαντο,και αφου δεν τα βρηκε η βουλγαρια
με τους Ρωσσους,μοιραια δεν τα βρηκαμε εμεις. οσον αφορα τα ΒΜΡ 3 καθως και την αγορα τους,θα πω οτι οι ρωσσοι δε δεχτηκαν καμια
συνεργασια,καμια ελληνικη συμμετοχη στο προγραμμα ( αιρκοντισιον,ηλεκτρονικα συστηματα,προστασια) και απαιτησαν ολη η δουλεια να
γινει στη Ρωσσια,για το λογο αυτο αλλα και για πρακτικους λογους του τεθωρακισμενου οχηματος,'ΚΟΛΛΗΣΕ' η αγορα.
οι Ρωσσοι οχι μονο ξεκοψαν με το καθεστως ΓΑΠ,αλλα ποτε δεν ειχαν ουσιαστικη προσεγγιση με κανεναν.
δε θελουμε Μη δημοκρατες και γκανκστερς για φιλους !
ειναι γνωστο σε πολλους ελληνες ο τροπος με τον οποιο λειτουργει η ρωσσικη 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' τις δολοφονιες αντιπολιτευομενων (πολιτκοφσκαγια)τις δηλητηριασεις προεδρων (Γιουτσενκο-ουκρανιας)_ και τον μαφιοζικο θανατο του προεδρου της Πολωνιας (Κατσινσκι) οπου ολοι ξερουμε,οτι
η πτωση του αεροσκαφους με τον πολωνο προεδρο και 6 στρατηγους του νατο ηταν 'ΑΤΥΧΗΜΑ'
με αυτους θελουμε συνεργασια? αυτοι θα σωσουν τηνν Ελλαδα ? οι Γκανκστερ της ρωσσικης μαφιας και η ΚΓΒ ? (ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ)_
Ας σοβαρευτουμε. Ανηκουμε στη Δυση για οι επιλογες μας ειναι απειρες.
υ.γ. ο θρυλικος μπατμαν (πουτιν) αφου εκανε ενα διαλλειμα 3ετων με τον 'ρομπιν ' στην εξουσια (μεντβιεντεφ) 'ξαναχτυπα'!
θα ειναι υποψηφιος στις εκλογες για αλλα 8 χρονια και οπως δειχνουν τα πραγματα η 'ενιαια ρωσσια' θα νικησει. ετσι να δειτε
το ποσο ομορφη ειναι η δημοκρατια 'ρωσσικου τυπου'
καλη χωνεψη !
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ...!!!
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 10 Οκτ 2011, 20:07

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα,πουθενά δεν υπάρχει σωτηρία καλύτερα μόνοι μας με αξιοπρέπεια.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”