15-12-2010: Ημέρα Θλίψης και Απόγνωσης...

Άβαταρ μέλους
Evnous
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Evnous
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

15-12-2010: Ημέρα Θλίψης και Απόγνωσης...

Δημοσίευση από Evnous » Τετ 15 Δεκ 2010, 22:22

..Εύγε στους ανίκανους απατεωνίσκους εργατοπατέρες και συλληπητήρια σε όσους από μας τους εμπιστευτήκαμε τα δίκαιά μας.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: 15-12-2010: Ημέρα Θλίψης και Απόγνωσης...

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Δεκ 2010, 00:01

(είπαμε δε θα προλάβουν ούτε νύχτα να φύγουν....)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Δεκ 2010, 00:09

Ημέρα Αγανάκτησης, απόγνωσης, οργής...

Δεν διαφύγαμε της προσοχής της Russia Today... Mας τίμησε με κάμποσα βίντεο...

Όλοι έμαθαν τι έγινε.

Μόνο τα ταλαιπωράκια που δεν έχουν πρόσβαση στο νετ, είναι στο σκοτάδι.
Εύγε και στις δημοσιογραφάρες, τους θεματοφύλακες της ενημέρωσης που... "απεργούσαν" κι αυτοί σήμερα... πεινάνε κι εκείνοι φαίνεται... :emetos:

Κάτι μου λέει πως θα'ρθει η μέρα που η "σιγή ασυρμάτου" των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, δεν θα τους σώσει απ'τη λαϊκή οργή.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
wearechangegreece
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: WACGREECE.COM
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Απεργία 15-12-10...

Δημοσίευση από wearechangegreece » Πέμ 16 Δεκ 2010, 01:59

Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Απεργία 15-12-10...

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Δεκ 2010, 08:51

Bλέποντας κάποιος αυτό το video κάνει αυτομάτως τον συνειρμό WeAreChangeGreece = ΠΑΜΕ + Αναρχικοί.....
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 16 Δεκ 2010, 08:54

Τοσες σημαιες στο λογοτυπο τους. και τους θεωρεις αναρχικους;
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Δεκ 2010, 09:55

Όταν το βιντεάκι είναι γεμάτο πλάνα του ΠΑΜΕ και αφισσούλες των αριστερών σχημάτων τι συμπέρασμα θα βγάλει κάποιος που το βλέπει;;;;;

Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Δεκ 2010, 09:58

Με το μπάχαλο που επικρατεί όχι μόνο σε κρατικό επίπεδο αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία αυτά τα επεισόδια δεν είναι τίποτα...

Όλοι εναντίων όλων, χωρίς όραμα και χωρίς ελπίδα...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Δεκ 2010, 10:00

Συνένωσα τα τελευταία 5 ποστς, στο αρχικό τόπικ που ανέβηκε χθες.
Μπορείτε να σχολιάσετε και τα παραπάνω...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Evnous
Irc ψευδώνυμο: Evnous
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Evnous » Πέμ 16 Δεκ 2010, 12:39

..Δε θέλω να πιστέψω πως ενορχηστρώνονται και συμπίπτουν οι δικαιολογημένες διαδηλώσεις αγανάκτησης του κόσμου με αυτό που ίσως να χει προαποφασιστεί από τα φασιστοειδή και ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ανδρείκελα των εξουσιαζόντων, όποιων και αν είναι αυτών.

..Δε θέλω να πιστέψω πως η απόγνωση και η αγωνία του κόσμου μας και κυρίως ημών των ελλήνων θα περνά για πολύ καιρό ακόμα στην θεατρινίστικη παρουσίαση των καναλιών και των ουσιαστικά φιμωμένων δημοσιογραφίσκων που οι "καλύτεροι" τους το μόνο που τολμούν να ξεστομίσουν είναι ένα "αίσχος" από την πληρωμένη καρέκλα τους και αυτό γιατί νομίζουν πως θα καθησυχάσουν τη συνείδησή τους..

..Δε θέλω να ρθει εκείνη η στιγμή που θα μου περιορίσουν την αντίληψη, τη σκέψη, τη γνώση, την προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα να ζήσω κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά, να προλάβω ν αλλάξω κάτι καίριο μαζί με όλους τους αγωνιστές που προσπαθούν ν αποτρέψουν την καταστροφή μας, ή καλύτερα την εξόντωσή μας -γιατί τέτοια πολυνομοσχέδια είναι πολυνομοσχέδια εξόντωσης που ποιός μου εγγυάται πως το αμέσως επόμενο διάστημα δε θα μου περιορίσουν ακόμα και το δικαίωμα να ζήσω - πριν είναι πολύ αργά..

..Δε θέλω να πιστεύω πως για άλλη μια φορά, μη μπορώντας να βρούμε πραγματικά αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης και αντίστασης σε σύνολο, πέφτουμε συνεχώς στην παγίδα της απαράδεκτης και απάνθρωπης και τερατουργικής, ως έκφραση,
"κοινωνικής αυτοματοποίησης" που μας έχουν εγκλωβίσει, μιας και τα think tank τα χουν σκεφτεί όλα..

...Θέλω για όλους μας να μπορέσουμε σ αυτές τις πραγματικά τραγικές στιγμές που ζει η χώρα μας να βρούμε ψύχραιμα και πραγματικά οργανωμένα, από ανθρώπους σκεπτόμενους και ανήσυχους αλλά κυρίως έντιμους με όλη τη σημασία της λέξης, να ακυρώσουμε το σύστημα εκεί που πονά. Και αυτό είναι το κεφάλαιο σε όλες του τις μορφές. Δεν ξέρω αν πια είναι αργά ,γιατί νιώθω πως έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μου αυτοί και όσοι ποτέ δεν επέλεξα να μ αντιπροσωπεύσουν,
αλλά αν μπορώ να περισώσω κάτι από τη ζωή μου ουσιαστικά, γιατί αυτός ο τόπος είναι το σπίτι μου οι ρίζες μου οι άνθρωποί μου, οι χαρές μου, οι λύπες μου, ό,τι έζησα και αγάπησα ή θύμωσα, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά!

...Τέλος να πω πως η δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση δε δικαιώνεται με το να προσπαθείς να σκοτώσεις κάποιον..να του αφαιρέσεις μια ζωή που η μάνα του με κόπο φροντίδα αγάπη και πόνο του χάρισε, όπως όλων μας οι μανάδες και οι πατεράδες. Να καταλάβουμε σε πείσμα του συστήματος πως ο εχθρός δεν είναι ανάμεσά μας, αδέρφια είμαστε όλοι με πάνω κάτω ίδιες ιστορίες, υποφέρουμε και χαιρόμαστε με παρόμοιες καταστάσεις και πρέπει να υποστηριζόμαστε. Και τα ματ είναι παιδιά ελλήνων και οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ναι είναι εξοργιστικό που τους έχουμε ή νιώθουμε πως τους έχουμε απέναντί μας αλλά μήπως είναι ώρα να τους κάνουμε συμμάχους μας? Νομίζω πως ίσως έτσι θα χουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να αποτινάξουμε τα ισόβια δεσμά στα οποία μας έχουν καταδικάσει οι παγκόσμιοι ελεγκτές των ζωών μας. Ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον..Ας τους εκπλήξουμε δυσάρεστα μένοντας ενωμένοι.Πολλοί φόβοι ίσως ενωμένοι δε θα ναι φόβοι.

Ευχαριστώ για το χώρο και τη φιλοξενία σας παιδιά. Στον αγώνα όλοι μας με τον τρόπο μας! Η προσπάθεια του Wearechange Greece σημαντική σπίθα αντίστασης.Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Δεκ 2010, 13:09

Όσο δεν μπαίνει κανείς φυλακή η οργή του κόσμου θα αυξάνεται και θα έχουμε και άλλα τέτοια... Προσωπικα δεν την καταδικάζω την ενέργεια, μάλλον την επικροτώ. Οι πολιτικοί είναι όλοι ένοχοι για εσχάτη προδοσία της Ελλάδας και των Ελλήνων, η Δημοκρατία έχει καταλυθεί εδώ και χρόνια και η δικαιοσύνη έχει γίνει δεκανίκι των προδοτών πολιτικών. Τι άλλο μένει στον κόσμο να κάνει;;;;

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Δεκ 2010, 13:10

Evnous έγραψε:..Δε θέλω να πιστέψω πως ενορχηστρώνονται και συμπίπτουν οι δικαιολογημένες διαδηλώσεις αγανάκτησης του κόσμου με αυτό που ίσως να χει προαποφασιστεί από τα φασιστοειδή και ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ανδρείκελα των εξουσιαζόντων, όποιων και αν είναι αυτών.
Πολλά δε θέλουμε να πιστέψουμε Ευνου μου, αλλά η σκληρή πραγματικότητα μας δείχνει πιο κραυγαλέα από ποτέ άλλοτε, πως το να μη θέλουμε εμείς να πιστέψουμε κάποια πράγματα, δεν τα εμποδίζει να ΕΙΝΑΙ.
..Δε θέλω να πιστέψω πως η απόγνωση και η αγωνία του κόσμου μας και κυρίως ημών των ελλήνων θα περνά για πολύ καιρό ακόμα στην θεατρινίστικη παρουσίαση των καναλιών και των ουσιαστικά φιμωμένων δημοσιογραφίσκων που οι "καλύτεροι" τους το μόνο που τολμούν να ξεστομίσουν είναι ένα "αίσχος" από την πληρωμένη καρέκλα τους και αυτό γιατί νομίζουν πως θα καθησυχάσουν τη συνείδησή τους..
Οι κύριοι "κύριοι", χειραγωγούν πλέον μόνο τα μυαλά εκείνων που δεν έχουν πρόσβαση σε εκτενέστερη πληροφόρηση, εκείνων που παρέδωσαν το μυαλό τους έρμαιο σ'αυτούς τους ιλαροτραγικούς "ειδήμονες" και "γνώστες"...εκείνων που απλά έχουν δεχτεί ως πραγματικότητά τους, το ψευτομάτριξ που παρουσιάζει το ηλίθιο τηλεοπτικό τοπίο, εκείνων που για διάφορους λόγους εγκλωβίστηκαν σ'αυτό και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Προσωπικά, το'χω ξαναπεί, έχω φτάσει στο σημείο να νιώθω σωματική κυριολεκτικά ναυτία, αν τους δω για παραπάνω απόο 1 πεντάλεπτο...
..Δε θέλω να ρθει εκείνη η στιγμή που θα μου περιορίσουν την αντίληψη, τη σκέψη, τη γνώση,
Κι όμως, όσο κι αν σου φαίνεται επιστημονική φαντασία, έχουν βρει τους τρόπους να ελέγχουν ακόμα και τον τρόπο του σκέπτεσθαι... Αν αντέχεις να το πραγματευτείς κατά μέτωπο, άκουσέ τον εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 00#p125500 να πάρεις την πρώτη κρυάδα της φρίκης... :freak:
την προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα να ζήσω κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά
προσωπική ελευθερία; Δικαίωμα στη ζωή; Έννοιες ρευστές, ρευστότατες, ειδικά στους καιρούς που ετυχε να βιώνουν οι γενιές που ανατέλλουν, μεσουρανούν ή δύουν (ηλικιακά) στο 2010...

Ποια προσωπική ελευθερία; Η αυταπάτη ότι την έχουμε παίζει αμφίβολα και στο ίδιο μας το μυαλό πλέον... Το ότι μας δίδεται (λες κι έχει το δικαίωμα να μας το δώσει κάποιος) ενίοτε ένα στοιχειώδες δικαίωμα να επιλέξουμε (είτε ιδεολογία, είτε θρησκεία, είτε φιλοσοφία και κοσμοθέαση) πάλι παίζει σε πλαίσια που το σύστημα έχει προσχεδιάσει προ αιώνων, και είναι απλά ενισχυτικό της αυταπάτης της "ελευθερίας" που νομίζουμε πως έχουμε...

να προλάβω ν αλλάξω κάτι καίριο μαζί με όλους τους αγωνιστές που προσπαθούν ν αποτρέψουν την καταστροφή μας, ή καλύτερα την εξόντωσή μας -γιατί τέτοια πολυνομοσχέδια είναι πολυνομοσχέδια εξόντωσης που ποιός μου εγγυάται πως το αμέσως επόμενο διάστημα δε θα μου περιορίσουν ακόμα και το δικαίωμα να ζήσω - πριν είναι πολύ αργά..
Τα πολυνομοσχέδια είναι η τρανή απόδειξη (αν κανείς κάνει ένα βήμα πίσω και κοιτάξει συνολικά όλο το τοπίο) ότι τίποτα απ'όσα γίνονται δεν είναι γιατί βουλιάζουμε οικονομικά και πρέπει να μαζέψουμε λεφτά. Τα λεφτά είναι η πρόφαση για να αφανιστούμε ως άνθρωποι ατομικά (αφαιρώντας μας δικαιώματα που δεν έχουν δικαίωμα να μας αφαιρέσουν, γιατί ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ μ'αυτά), και να αφανιστούμε σαν εθνική οντότητα επίσης.
..Δε θέλω να πιστεύω πως για άλλη μια φορά, μη μπορώντας να βρούμε πραγματικά αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης και αντίστασης σε σύνολο, πέφτουμε συνεχώς στην παγίδα της απαράδεκτης και απάνθρωπης και τερατουργικής, ως έκφραση,
"κοινωνικής αυτοματοποίησης" που μας έχουν εγκλωβίσει, μιας και τα think tank τα χουν σκεφτεί όλα..
Και δικαιώνουμε την αντίληψή τους ότι είμαστε ζώα που πρέπει να εκτρέφουν για να τους προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες, αφού δεν σκεφτόμαστε το ένα, το μοναδικό και το απλό που θα γκρέμιζε το αχυρένιο εξουσιαστικό τους οικοδόμημα. Την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ-Ή ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. Αυτή η ΜΗ δράση, είναι και η μόνη αποτελεσματική "δράση" για να τους ακυρώσει.

...Θέλω για όλους μας να μπορέσουμε σ αυτές τις πραγματικά τραγικές στιγμές που ζει η χώρα μας να βρούμε ψύχραιμα και πραγματικά οργανωμένα, από ανθρώπους σκεπτόμενους και ανήσυχους αλλά κυρίως έντιμους με όλη τη σημασία της λέξης, να ακυρώσουμε το σύστημα εκεί που πονά. Και αυτό είναι το κεφάλαιο σε όλες του τις μορφές.
Ένα θα πρέπει να γίνει ψύχραιμα, πραγματικά οργανωμένα. Μόνο ένα. Η πλήρης και οριστική ανατροπή του συστήματος, που είναι σάπιο ως τον πυρήνα του, που μόνο υπέρ του ανθρώπου δεν λειτουργεί.
Αν δεν γίνει αυτό, θα ταλανιζόμαστε μονίμως από την μία τραγωδία στην άλλη.

Δεν ξέρω αν πια είναι αργά ,γιατί νιώθω πως έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μου αυτοί και όσοι ποτέ δεν επέλεξα να μ αντιπροσωπεύσουν,
αλλά αν μπορώ να περισώσω κάτι από τη ζωή μου ουσιαστικά, γιατί αυτός ο τόπος είναι το σπίτι μου οι ρίζες μου οι άνθρωποί μου, οι χαρές μου, οι λύπες μου, ό,τι έζησα και αγάπησα ή θύμωσα, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά!
Εδώ δε μιλάνε...

:worship: :worship:
...Τέλος να πω πως η δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση δε δικαιώνεται με το να προσπαθείς να σκοτώσεις κάποιον..να του αφαιρέσεις μια ζωή που η μάνα του με κόπο φροντίδα αγάπη και πόνο του χάρισε, όπως όλων μας οι μανάδες και οι πατεράδες.
Όταν ο άλλος χάνει τα πάντα, χάνει τη ζωή του ολάκερη, είναι λογικό συνεπακόλουθο να χάσει και το μυαλό του και μαζί μ'αυτό, το σύστημα αξιών του, τον ηθικό του κώδικα, τον πολιτισμό του...
Να καταλάβουμε σε πείσμα του συστήματος πως ο εχθρός δεν είναι ανάμεσά μας, αδέρφια είμαστε όλοι με πάνω κάτω ίδιες ιστορίες, υποφέρουμε και χαιρόμαστε με παρόμοιες καταστάσεις και πρέπει να υποστηριζόμαστε. Και τα ματ είναι παιδιά ελλήνων και οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ναι είναι εξοργιστικό που τους έχουμε ή νιώθουμε πως τους έχουμε απέναντί μας αλλά μήπως είναι ώρα να τους κάνουμε συμμάχους μας? Νομίζω πως ίσως έτσι θα χουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να αποτινάξουμε τα ισόβια δεσμά στα οποία μας έχουν καταδικάσει οι παγκόσμιοι ελεγκτές των ζωών μας. Ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον..Ας τους εκπλήξουμε δυσάρεστα μένοντας ενωμένοι.Πολλοί φόβοι ίσως ενωμένοι δε θα ναι φόβοι.
Φωνάζω για ενότητα όσο καιρό "κυκλοφορώ" στο νετ. Αρχικά μ'έλεγαν γραφική. Όταν μίλησα για τα σώματα ασφαλείας, με είπαν φασιστόμουτρο και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Δε μ'ενδιαφέρει. Σήμερα βλέπω όλο και περισσότερες φωνές να φωνάζουν το ίδιο πράγμα απελπισμένα... ΕΝΟΤΗΤΑ... Βλέπω τη "σπίθα" του Θεοδωράκη και παρηγοριέμαι ότι δεν είμαι η μόνη αλλόκοτη που φώναζε απ'το 99 για "μη συμμόρφωση". Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλάζουν οι οπτικές των πολλών... Γίνεται μια μετάλλαξη σκεπτικού προς το σωστότερο. Αυτό από μόνο του το βλέπω σαν νίκη μας. Θέλει δουλειά ακόμα για να αποτιναχτούν οι ταμπέλες και όλα όσα ΗΛΙΘΙΑ μας φύτεψε το σύστημα στο κεφάλι, αλλά έχω την αίσθηση ότι γίνονται πιο γοργοί οι ρυθμοί, εκτείνεται η αφύπνιση... Είναι μια ηλιαχτίδα, ένα ξέφωτο, μια όμορφη ξαστεριά σ'ένα κατά κανόνα μουντό, νεφελώδες, θλιβερά σκιερό (έως σκοτεινό) τοπίο...

Ευχαριστώ για το χώρο και τη φιλοξενία σας παιδιά. Στον αγώνα όλοι μας με τον τρόπο μας! Η προσπάθεια του Wearechange Greece σημαντική σπίθα αντίστασης.Μπράβο!
Εμείς ευχαριστούμε που ήρθες κοντά μας.
Να μη χάνεσαι...
Είσαι πολύτιμο κομμάτι της παρέας μας. :rose:

ΥΓ: Οσο για τη wearechangeGreece, μπορείς να δηλώσεις απλά πως θες να είσαι κομμάτι της εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 65&t=11621 και να'σαι κοντά στην ομάδα τουλάχιστον εν πνεύματι, όταν δε θα μπορείς να συμμετάσχεις στις εκάστοτε δραστηριότητες που σύντομα θα οργανώνουμε. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 16 Δεκ 2010, 13:20

Αν ποτέ σε μέρα διαδήλωσης σε φέρει ο δρόμος σου να περάσεις μπροστά από τις ορδές των ασφαλιτών μετά έλα να γράψεις ότι θα τους κάνεις συμμάχους. Για ρώτα άλλες γυναίκες που δεν μετείχαν καν σε συγκέντρωση και είχαν την ατυχία να τους συναντήσουν να σου πουν τι άκουσαν από αυτά τα κωλόπαιδα. Ετσι για να μάθεις πως τις ξεφτίλιζαν δημόσια στο κέντρο της Αθήνας μπροστά σε όλο το κόσμο. Ισως τότε να καταλάβεις ότι αυτοί είναι οι στρατιώτες του εχθρού και δεν έχει σχέση αν ο πατέρας τους είναι Ελληνας ή, εργάτης ή, αγρότης. Και οι ρουφιάνοι στη κατοχή Ελληνες ήτανε.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:38

To πιο εμετικό βέβαια της χθεσινής διαδήλωσης ήταν οι αφρικανοί και λοιποί λαθρομετανάστες στην διαδήλωση του ΠΑΜΕ Εικόνα

Eλπίζω οι αστυνομικοί να τους φέρθηκαν όπως πρέπει... :gigashot:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:43

Κι αυτοί πλήττονται από τη λαίλαπα. Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν, απ'τη στιγμή που η πολιτεία ήδη τους έχει δώσει πολύ περισσότερα δικαιώματα χωρίς νομικό πλαίσιο μεταναστευτικής πολιτικής.

Πάλι λάθος εστίαση κάνεις.

Η ΛΑΙΛΑΠΑ είναι το σημείο στο οποίο θα'πρεπε να εστιάζουμε τώρα, κι όχι αυτοί που πλήττονται όπως εμείς ή και χειρότερα.
Μας έχουν ξεπουλήσει πιρ παρά, μας αφαιρουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ δικαιώματα, κι εσύ χαλιέσαι που διαμαρτύρονται μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, κόκκινοι και γαλάζιοι ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΖΩΑ; Πλάκα μας κάνεις...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:52

Οι μετανάστες είναι και αυτοι μέρος της ΛΑΙΛΑΠΑΣ που πλήττει την Ελλάδα μαζί με τους πολιτικούς... Να επιστρέψουν στις χώρες τους να διαμαρτυρηθούν εκεί, εδώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Η παρουσία τους και μόνο είχε ως αποτέλεσμα τα εργασιακά δικαιώματα να πάρουν την κάτω βόλτα εδώ και 15 χρόνια και επιτρέπει στους γείτονες να ονειρεύονται εδάφη...
Μόλις οι πολίτες τελειώσουν με τους πολιτικούς θα συνεχίσουν με αυτούς...να είσαι σίγουρη γι αυτό...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 16 Δεκ 2010, 15:25

Αντε πάλι..
Θα διασπαστεί αυτό και θα πάει στο τόπικ των μεταναστών.
Έλεος δηλαδή...
:punch:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 16 Δεκ 2010, 18:03

Ξύλο και ξεβράκωμα σε κάθε βουλευτή

Ρίχτε τον στη θάλασσα να πάει να γαμ$@^*&%@#

ΩΩΩΩΩ το λιμάνι

Στον Περαία

Είναι βαθύ

Καμιά ειρήνη με τ΄αφεντικά - Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά

Για το ΔΝΤ και τα νέα μέτρα - Σστήσε οδοφράγματα, πέτα καμιά πέτρα

ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ κρεμασμένοι με σχοινί

Χατζηδάκη ήθελες και φρεντοτσίνο στο Κολωνάκι σε μέρα απεργίας...Και λίγες είσπραξες παλιοκαραγκιόζη.

Η πλάκα είναι πως αυτοί που τον κοπάνησαν ήταν 50αρηδες και βάλε από το μπλοκ της ΓΣΕΕ. Και έτσι δεν μπορεί κανείς να πει την καραμέλα για αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόρους και άλλες αηδίες που σερβίρουν τα νούμερα.

Στους δίτροχους δολοφόνους του Παπουτσή επιστράφηκε μέρος της βίας που ασκούν στην κοινωνία.

ΔΩΣΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 16 Δεκ 2010, 21:25

ο αγωνας εναντιων των τοκογλυφων και των υπηκοων τους δεν δινετε απο ελληνες.....ουτε απο ινετρνετακηδες.... οι μοναδικοι που αγωνιζονται ειναι αυτοι που βλεπετε στο βιντεακι παρακατω...ολοι οι υπολοιποι ειστε πουθεναδες...μονο λογια.........και σχολια ..πολλα σχολια....
ας με συγχωρεσει η αρελα για το συνθημα που θα γραψω

ΓΑΜΩ ********* ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ****** ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ....

δειτε το βιντεακι..ολοκληρο....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Πέμ 16 Δεκ 2010, 22:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: επειδή δεν ήθελα να σκυλοβρίσω (ψέμματα δεν μπορώ να λέω).
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 16 Δεκ 2010, 21:27

λαθος βιντεακι...αλλα δειτε και το παραπανω...

Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 16 Δεκ 2010, 22:08

ακου καριπη....
εδω και ενα χρονο εδω μεσα ειμαστε μακρυα και αγαπημενοι
δεν ερω τι αστεακια κανεις με τα παιδια που γνωριστηκες εδω περα
σεβομαι το αισχρο που εγραψα..ηξερα οτι θα το σβησει καποιος
αλλα...
γραψε αλλο λογο....
και οχι κατι ειρωνικο
μαγκιτσες του στυλ ...επειδη μπορω ....να τις κοψεις....

θελω να πιστευω οτι ηταν η τελευταια φορα που μιλησαμε τα 2μας και προσπαθησα να ειμαι ευγενικος για χαρη της αρελας....μην με αναγκασεις να πω πραγματα που θα μπαχαλαεψουν το φορουμ....
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 16 Δεκ 2010, 22:25

Και μπορούσα και δεν γουστάριζα να σκυλοβρίσω
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Πέμ 16 Δεκ 2010, 22:32

το οτι μπορεις να σβησεις κατι εδω μεσα επειδη μπορεις και επειδη δεν γουσταρεις να σκυλοβρισεις δεν ειναι δικαιολογια...βρες κατι αλλο.....
μηπως επειδη εβρισα τα θεια ασ πουμε΄..για σκεψου λιγο....εξυπνος εισαι,μορφωμενος εισαι......ξερεις εσυ...
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 16 Δεκ 2010, 22:49

theo έγραψε:το οτι μπορεις να σβησεις κατι εδω μεσα επειδη μπορεις και επειδη δεν γουσταρεις να σκυλοβρισεις δεν ειναι δικαιολογια...βρες κατι αλλο.....
Θα κρατήσω το "δεκτον" που έγραψες και μετά το έσβυσες για ν' αφήσεις το παραπάνω.
Επίσης θα εξακολουθήσω να τηρώ και αυτό: "εδω και ενα χρονο εδω μεσα ειμαστε μακρυα και αγαπημενοι", που είπες νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 17 Δεκ 2010, 01:04

Το Χατζηδάκη τον είδατε. Δείτε τώρα και την άλλη πλευρά.

Εικόνα

Πράγματι όπως βλέπετε η εικονιζομένη είναι μια φανατική τρομοκράτισα, μια αναρχική που δεν έχει ιερό και όσιο που έσπαγε τις μερσεντές και τα πολυκαταστήματα του κοσμάκη. Αυτά είναι τα κατορθώματα των ηρωικών ανδρών των ΜΑΤ, των δήθεν παιδιών του λαού, που ονειρεύονται ορισμένοι/ες πως θα τους κάνουν συμμάχους.

Επ...ξέχασα...συμφωνώ με τον Τέο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”