ΦΟΡΤΗΓΑ! (ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ)

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΦΟΡΤΗΓΑ! (ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ)

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 23 Σεπ 2010, 00:34

Στο πλαίσιο της ατζέντας της οικονομικής εξόντωσης όλων των κοινωνικών στρωμάτων/ομάδων, ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στους φορτηγατζήδες, που δέχτηκαν το πρώτο πλήγμα του "ανοίγματος" των κλειστών επαγγελμάτων.
Με τον απαράδεκτο (και υπολογισμένα ύπουλο) τρόπο που ανοίγονται αυτά, φυσικό είναι να ανοίξουν και οι ασκοί του Αιόλου.

Με κάλυψε ο Καμμένος
(παροτρύνω να τον δείτε)

:worship: :worship: :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
thrilos
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Re: ANOIΓΟΥΝ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ)ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

Δημοσίευση από thrilos » Πέμ 23 Σεπ 2010, 00:36

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.... μίλησε όπως έπρεπε σε όλα τα ανδρικελα!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ANOIΓΟΥΝ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ)ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 23 Σεπ 2010, 00:43

Ειναι ο μονος που δεν κολωσε να αντικρούσει το νεοταξίτικο δόγμα ΕΥΘΕΩΣ και μάλιστα, μέσα στη βουλή. Ανέβηκε στα μάτια μου πολύ, και ειδικά με δεδομένο οτι πολιτεύεται με ένα κόμμα που ειναι κι αυτό όργανο της παγκοσμιοποίησης.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Re: ΦΟΡΤΗΓΑ! (ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ)

Δημοσίευση από KAL EL » Πέμ 23 Σεπ 2010, 00:52

ArELa έγραψε:Στο πλαίσιο της ατζέντας της οικονομικής εξόντωσης όλων των κοινωνικών στρωμάτων/ομάδων, ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στους φορτηγατζήδες, που δέχτηκαν το πρώτο πλήγμα του "ανοίγματος" των κλειστών επαγγελμάτων.
Με τον απαράδεκτο (και υπολογισμένα ύπουλο) τρόπο που ανοίγονται αυτά, φυσικό είναι να ανοίξουν και οι ασκοί του Αιόλου.

Με κάλυψε ο Καμμένος
(παροτρύνω να τον δείτε)

:worship: :worship: :worship:
Αρελάκι συγγνώμηηηη! Το ανέβασα και εγώ στο άλλο topic με τον Παπανδρέου. Μπορείς να το σβήσεις ; :lovey0:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Πέμ 23 Σεπ 2010, 01:54

Oτι κανουν ειναι κομμενο και ραμενο για να περασει η μεταφορα σε λιγους ( συγκεκριμενους ? ) η μεταφορα παντα θα δουλευει δεν μπορει να σταματησει , δεν θελουν να αφησουν ουτε ψιχουλο σε ανεξαρτητους , αφορμη για αυτο και ευκαιρια ειναι το " ανοιγμα " για το "κλεισιμο" δεν ευθυνονται οι επαγγελματιες ευθυνεται η αδρανεια του κρατους , λετε να ηθελαν να να σκανε τοσα για την αδεια για να δουλεψουν ? μπορουσαν να κανουν αλλιως ? η μηπως εμποδισαν κανεναν να παρει φορτηγο και να αγορασει αδεια ? φυσικα και νιωθουν ριγμενοι και φυσικα οταν ακουνε οτι θα δινονται αδειες μονο σε εταιριες και οτι θα δινονται αφου εξεταστουν τα οικονομικα στοιχεια και η επαγγελματικη επαρκεια η κατι τετοιο , ποιος θα το αποφασιζει ? και για ποιου τα συμφεροντα ?...νταν να το μεγαλο καμπανακι ... φυσικα δεν μπορεις να αποκλεισεις ουτε με οικονομικα στοιχεια ουτε με αξιολογησεις τον κολοσσο , αλλα τον ενα που θα θελει να αγορασει ενα φορτηγο ανετα ... τι προβλεπω ?
Οσοι επαγγελματιες ειναι μικροι θα τους σβησουν γιατι στην αρχη οι "επιτυχοντες του ανοιγματος λιγοι " θα ριξουν τις τιμες και μολις τους βγαλουν απο τη μεση θα γινει παρτυ , θα κανουν οτι γουσταρουν , οριστε η "απελευθερωση".
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:08

Ναι, τα κατάφερα και άντεξα να δω δελτία ειδήσεων χθες βράδυ, για πάνω από 5 λεπτά.
Ήθελα να δω πώς μας "πασάρει" το σύστημα τον ξεσηκωμό που σιγοβράζει. Σε γενικές γραμμές το'παιξαν γερμανοί, εκτός από μια μικρή εξαίρεση...

Ο Τράγκας χθες βράδυ από το Αλτερ, τα'πε χοντρά. (Όσο χοντρά θα μπορούσε να τα πει με την Μακρή στο ένα παράθυρο να τον καπελώνει κανονικά, επαναλαμβάνοντας μονότονα τις ίδιες φράσεις φτάνει να μην ακούγεται εκείνος- και τον Χατζηνικολάου στο άλλο, που "τηρούσε τις ισορροπίες", μην πάθει και τίποτα το καθεστωτικό σύστημα). Μίλησε για "κρεατομηχανή που αλέθει κορμιά εκεί έξω"... Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονόησε ξεκάθαρα τον φασισμό που ενσκύπτει...όχι τόσο αργά, αλλά σίγουρα σταθερά. Δεν ξέρω ποια είναι η ατζέντα του και δε με νοιάζει. (δεν ξέρω αν έχει ατζέντα αυτή τη φορά, αφού "πήρε ο διάολος" και την γαλάζια παράταξη που υποστηρίζει). Εξέφρασε το σύνολο των πολιτών, σίγουρα με τόνους εντονότατους. (Αν δεν τον φρενάριζαν τα τσιράκια του συστήματος θα'λεγε κι άλλα πιο χοντρά )

Τα "ανοίγματα" των επαγγελμάτων δεν είναι για πιο ελεύθερη και ισονομη-δίκαιη κίνηση στην αγορά. Είναι για να μην υπάρχουν πουθενά περιορισμοί για τα καρτέλ. Ο Τράγκας μίλησε για 4 καρτέλ, και επέμεινε στον αριθμό, λέγοντας "θυμηθείτε το αυτό".

Αυτές ήταν οι πρόσφατες εντολές προς τον ΓΑΠ, απ'τη νεοταξίλα "της ειρήνης και της ευημερίας". Κάλπικα, ψεύτικα και αηδιαστικά τα διαφημιστικά τους σλόγκαν. Αφού η ειρήνη ισχύει μόνο για τα μεγαλολαμόγια που αποφασίζουν για τις τύχες μας (δεν πάνε αυτοί οι θρασύδειλοι σε κανέναν πόλεμο, βάζουν άλλους να τον κάνουν), και η ευημερία εμφανώς μόνο γι'αυτούς ισχύει επίσης.

Μας λένε "πολίτες", αλλά το δόκιμο θα ήταν να επαναφέρουν τον όρο "υπήκοοι". Γιατί αυτό είμαστε, υπακούοντες στωικά τις αντιλαϊκές αποφάσεις ενός βρώμικου δήθεν δημοκρατικού συστήματος. Αν δεν γίνει κάτι να ανατραπεί αυτή η μάστιγα, θα περάσουμε πολύ γρήγορα και με μαθηματική ακρίβεια, από "υπήκοοι" σε κανονικότατους "δούλους". Μικρή η διαφορά, βέβαια... απλά οι υπήκοοι έχουν ακόμα μια στοιχειώδη ψευδαίσθηση ελευθερίας κινήσεων και λόγου... Σε λίγο θα εκλείψει και αυτή...

KALLIOPI XRISTINA έγραψε:
Αρελάκι συγγνώμηηηη! Το ανέβασα και εγώ στο άλλο topic με τον Παπανδρέου. Μπορείς να το σβήσεις ; :lovey0:
Γιατί να το σβήσω Καλλιοπάκι μου; σου απάντησα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 73#p118473 χεχε
Ας υπάρχει κι εκεί.

Έλεγα να φέρω και κάποια ποστς από εκεί, αλλά μάλλον θα τα αφήσω και θα παραπέμψω απλά σε κάποια ποστς, αρχής γενομένης από εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 94#p118294
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 23 Σεπ 2010, 10:03

Όταν πάω πίσω στην Αγγλ-εταίρα, θα κοιτάξω να σας βάλω ένα τυπικό συμβόλαιο οδηγού φορτηγού σε εταιρεία διανομών.

Θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13

Δημοσίευση από wolfman13 » Πέμ 23 Σεπ 2010, 10:51

έχοντας δουλέψει σε φορτηγά και νταλίκες για αρκετά χρόνια σας λέω ότι δεν το ξανά κάνω , ο πατερας μου έφαγε 30 χρόνια οδηγός και πήρε μια σύνταξη 600 ευρό με 30 ακριβώς χρόνια βαρέα και ανθυγιεινά.
όντως η μεγάλο εταιρίες που λυμαίνονται το χώρο πρέπει να είναι 4 - 6 με την μια μεγαλύτερη να είναι πατρινοί εταιρία που η οδηγοί της είναι ξένη , τουρκοι , πακιστανη κτλ...στης αποθήκες δουλεύουν μόνο ξένοι!!με μεροκάματα άστα να πάνε για ασφάλιση ούτε συζήτηση και καλύπτετε από μεγάλο βουλευτές και τον δυο κομμάτων.

όσοι είναι έξω από το χωρώ λένε πολλά , όσοι είναι μέσα στο χωρώ όμως ξερουν πόσο πολύ πονάει.

1.) ωράριο δεν υπάρχει ,ότι λέγεται για 8ωρα υποχρεωτική στάση 3-4 ωρών ξεχαστώ.
2) οικογένεια δεν υπάρχει για αυτούς μπορεί να κάνουν να δουν οικογένεια και μήνα. αν δουλεύεις και εξωτερικό άστα.....
3) υγεία???τι είναι αυτό;;; πολύ πάσχουν από παχυσαρκία , καρδιακά , νεφρά και στομάχι , μετά με πρωταγωνιστικό ρόλο έρχεται ο καρκίνος.

και μπορώ ακόμα να πω πολλά....
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 23 Σεπ 2010, 15:40

Τα όσα λέει ο Καμμένος είναι ωραία λεκτικώς καμωμένα. Εγώ όμως αμφισβητώ το πρόσωπο. Έτσι και αλλοιώς η αντιπολίτευση δεν έχει κόστος. Να υπενθυμίσω ότι το καραγκιοζοειδές ανδρείκελο που παριστάνει τον πρωθυπουργό διαδήλωνε ανακατεμένος με τον κόσμο εναντίον του νόμου της Πετραλιά το 2008 (υπάρχουν σχετικές φωτό). Σήμερα; :cool:

Λύκε, καλό θα ήταν να παραθέσεις όλα όσα ξέρεις για τα φορτηγά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 23 Σεπ 2010, 16:15

Δημήτρη, έχεις δίκιο, αλλά και τώρα πάει κόντρα και στη "γραμμή" της δικής του της παράταξης μ'αυτό που κάνει, πράγμα που αξιζει να εκτιμηθει, από μια πολιτική φυσιογνωμία που κι εγώ δεν εκτιμούσα ιδιαίτερα. Κάνει λες και του άναψε ένα φως στο μυαλό :iconidea: Άλλαξε πολύ απο παλιά. Τι να πω, μπορεί να παίζει ρόλο και ο δεύτερος γάμος του...

Όπως και να'χει, σέβομαι ότι θέλετε/ψάχνετε περισσότερα στοιχεία/ερείσματα για τα φορτηγά. Εγώ δεν τα ψάχνω. Είμαι αβλεπί μαζί με τους ανθρώπους, αφού είμαι για τα καλά μπασμένη στη λογική πως ό,τι υποστηρίζει- και δη με τέτοιο αδιάλλακτο ζήλο- αυτή η κυβέρνηση (αλλά και οι μελλοντικές-όσες θα προλάβουν να υπάρξουν πριν την παγκόσμια), είναι εξ ορισμού ΕΝΑΝΤΙΑ στον άνθρωπο- τον πληθυσμό-τους πολίτες. Τελεία και παύλα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 23 Σεπ 2010, 17:20

Είθε όντως να έχει αλλάξει στάση ο Καμμένος. Δεν κολλάω επί προσωπικού. Απλώς εξέφρασα τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Όσο για τα φορτηγά, κατανοώ την αγωνία αυτών των ανθρώπων και θα ήθελα να πληροφορηθώ για τα τεκταινόμενα στον χώρο τους.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Πέμ 23 Σεπ 2010, 23:20

ιωνα τι θες να μάθεις !!ρώτα με!
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 23 Σεπ 2010, 23:28

Θέλω να μας πεις πως λειτουργεί η αγορά των Δ.Χ φορτηγών. Την ιστορία με τις άδειες. Εάν είναι ανοιχτό το επάγγελμα εδώ και μερικά χρόνια, όπως ισχυρίζονται οι φορτηγατζήδες, ή εάν δεν ισχύει αυτό. Γενικά πως λειτουργεί το κύκλωμα των φορτηγών. Με μια λογική σειρά ώστε να δυνηθούμε να μορφώσουμε άποψη.
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Παρ 24 Σεπ 2010, 00:05

Iwn Rwmanos έγραψε:Θέλω να μας πεις πως λειτουργεί η αγορά των Δ.Χ φορτηγών. Την ιστορία με τις άδειες. Εάν είναι ανοιχτό το επάγγελμα εδώ και μερικά χρόνια, όπως ισχυρίζονται οι φορτηγατζήδες, ή εάν δεν ισχύει αυτό. Γενικά πως λειτουργεί το κύκλωμα των φορτηγών. Με μια λογική σειρά ώστε να δυνηθούμε να μορφώσουμε άποψη.
η αγορά επί της ουσίας είναι ανοιχτοί , απο την στιγμή που υπάρχουν μεγαλες ιδιωτικές εταιρίες με πολλά φορτηγά,
μια συγκεκριμένη μετράει πάνω απο 150 φορτηγά και είναι μια από της μεγαλύτερες στην ελλαδα.
για να μην δώσω ονόματα θα πω ότι είναι μια από αυτές που φέρνουν τα πράγματα στα dia .
για να σου δώσω ένα παράδειγμα για το ανοιχτό επάγγελμα καθώς και την κλίκα που υπάρχει κανε μια βόλτα στο κοντινό σου λιμάνι και δες πια/ιες εταιρίες είναι για τα κοντέινερ.

η μεγαλες εταιρίες καθώς και η ιδιοκτήτες φορτηγών πάνω από 3 είναι αυτοί που πιέζουν τους οδηγούς για υπέρβαρα και ωράρια και ταχύτητες.

παράδειγμα δικό μου .

φόρτωμα για κερκυρα λόγο ότι θα ήμουν υπέρβαρος δεν τα φόρτωσα ολα και με περίμενε ο άλλος οδηγός μετά το ζύγισμα για να βάλουμε τα υπόλοιπα πάνω για να μπορέσω να μπω καράβι,άντε και εγώ θα ήμουν 4 τόνους υπέρβαρος φανταστείτε ότι οι περισσότερες νταλίκες που συναντάτε στο δρόμο είναι 55 ++ τόνους !!!!

εγώ ξύπναγα στης 5 το πρωί και τελείωνα στην καλύτερη 5 το απόγευμα ήμουν προνομιούχος αν όμως είχα ταξίδι εκτός γαματα.
να φεύγεις από εδώ στης 5 το πρωί και στης 12 να είσαι θεσσαλονικη!!σκέψου τα χλμ και με πόσα πηγενα στάση πουθενά!!και αυθημερων πίσω!!
σκέψου ότι αυτοί που πάνε εξωτερικό δεν σταματάνε ούτε για κατούρημα και αυτό το εχω ζήση με τον συχωρεμένο τον πατέρα μου!

για να τελειωνουμε γιατι ειναι πολλα.

ναι η περισσότερη ίσως να είναι περίεργη ευέξαπτοι σκεφτείτε μόνο πόσες ώρες είναι στο δρόμο και πόσο βλέπουν την οικογένεια τους.
θυμηθείτε οτι γιαυτους δεν υπάρχουν γιορτές αργίες σκ.
τα τελευταία 5 χρόνια με την έλευση των πακιστανων , αλβανων , τουρκον η ελληνες οδηγοί σε μεγαλες εταιρίες όπως και στης αποθήκες τους είναι μετρημένη στα δάκτυλα.
το λόγο τον φαντάζεσαι.

γενικά η κατάσταση είναι απελπιστικοί και η οδηγοί που έχουν απλά ένα δικό τους όχημα ή είναι οδηγοί που περνάνε τα πάνδεινα με του μεγάλο καρχαρίες φαντάσου τώρα τι έχει να γίνει με της πολυεθνικές.
όταν ο γερμανος θα έρθει με 200 νταλίκες να κάνει εδώ το εμπόριο που της έχει είδη απόσβεση με το εμπόριο που κάνει στην ευρωπη εδώ και 20 χρόνια.
εκεί που ο απλός οδηγός είχε 10 οικογένειες να τα βάλει τώρα απλά δεν θα υπάρχει.
σκέψου ότι η κοσκο που έχει τα λιμάνια μας χρησιμοποιεί της εταιρίες αλλά και μικρούς οδηγούς για να μεταφέρει τα κοντέινερ και τα εμπορεύματα,
τώρα με το άνοιγμα φέρνει 400 νταλίκες από την κίνα μαζί τους οδηγούς και τέλος το λιμάνι.

το επάγγελμα έπρεπε να ανοίξει , αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην μηδενίζει τον οδηγό που έχει χώσει 300 χιλιάδες ευρώ και έχει μια δοσει 3000 ευρώ και βάλε το μήνα σε μια γαμημένη τράπεζα για να πληρώσει το κράτος και το όχημα , μην του μηδενίζει το κεφάλαιο του , αυτά λεφτά τα πείρες δώσε κάτι πίσω!!
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Παρ 24 Σεπ 2010, 00:05

σς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: ΦΟΡΤΗΓΑ! (ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ)

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 24 Σεπ 2010, 00:39

Τις 300.000 ευρώ τα δίνει στο κράτος ή σε κάποιον άλλο για να του μεταβιβάσ ει την άδεια. Υπάρχουν νέες άδειες που τις έδινε το κράτος και τώρα τα λεφτά τα χάνουν?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από wolfman13 » Παρ 24 Σεπ 2010, 00:59

doctormarkon έγραψε:Τις 300.000 ευρώ τα δίνει στο κράτος ή σε κάποιον άλλο για να του μεταβιβάσ ει την άδεια. Υπάρχουν νέες άδειες που τις έδινε το κράτος και τώρα τα λεφτά τα χάνουν?

ντοκτορεσα μου αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.
αλλά όπως και να έχει το πράγμα τα παράβολα τα πληρώνεις και είναι τσουχτερά!!!
μια εταιρία που ξέρω οτι το κάνει αυτό είναι η σκανια μέχρι πρόσφατα μου έστελνε κάρτες για αγορά φορτηγού με την άδεια.
αυτό που κάνουν είναι να πάνε να παίρνουν άδειες όταν ανοίγουν ή να της αγοράζουν από άλλους για να μπορούν να πουλάνε φορτηγά.
χωρίς να ξέρω τα ακριβής νούμερα θα σου πω για αυτή που είχα ρωτήσει εγώ και θα άνοιγαν κάποια στιγμή για να πάρουν 500 άδειες η πρώτη που πηγαίναν.
150.000 ευρω για άδεια διεθνών μεταφορών, ένα καλό φορτηγό 10ετιας κοστίζει από 30-40 χιλιάδες ευρώ + 20-40 χιλιάρικα η ρυμούλκα.
τώρα μια απλοί άδεια πχ για μικρές μεταφορές δεν ξέρω.

αλλά όπως και να έχει αυτοί που λυμαίνονται της άδειες , όταν της πουλάνε της πουλάνε με καπέλο και το θέμα είναι ότι ο τελικός αποδέκτης έχει πληρώσει αυτη την άδεια και το παράβολο στο κράτος ανάλογα με πόσα χέρια έχει αλλάξει , τώρα κάτω από το τραπέζι γίνονται πολλά.

για εμένα το κράτος για μια άλλη φορά αδυνατεί να κάνει σωστά την δουλειά του , δηλαδή να βάλει τους ελεκτικους μηχανισμούς που εμείς πληρώνουμε αδρά να δουλέψουν προς το όφελος εκείνων τον πολιτών που προσπαθούν τίμια για το μεροκάματο τους και δεν ξέρω μήπως και από της μίζες που παίρνουν αυτή που πάνε να ελέγξουν δίνουν και στο κράτος το κάτι της τους και τώρα το κράτος θέλει όλοι την πίτα!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 24 Σεπ 2010, 01:51

Δεν εχω σε ιδιαιτερη συμπαθεια τον κλάδο των φορτηγων.
Παρ ολα αυτα πιστευω οτι θα πρέπει να μεινουμε ολοι ενωμένοι.
Γιατι θα ερθει η ωρα που η κυβερνηση θα χτυπήσει και την δικη μας πόρτα.
Για να μην καταληξουμε ολοι υπάλληλοι (και μαλιστα κακοπληρωμενοι) των πολυεθνικων.
θα πρέπει να υποστηριξουμε τους φορτηγατζιδες και τον καθε κλάδο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Σεπ 2010, 02:00

Απολύτως σωστος ο Φώτης.
Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να στρέψει τη μια ομάδα εναντίον της άλλης.
Αυτό είναι σίγουρο. Το νου σας. Μην την αφήσετε την προπαγάνδα της να χωθεί πάλι στο κεφάλι σας .
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Σεπ 2010, 13:51

οι σχολιασμοί στο βίντεο δείχνουν πόσο μας στηρίζουν οι ξένοι.
Εμείς φυσικά ακόμα να συνέλθουμε...και να ξυπνήσουμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 24 Σεπ 2010, 19:22

Το φαύλο σοσιαληστρικό κόμμα του μετανάστη gap πορεύεται βάσει σχεδίου, εξοντώνοντας την μία κοινωνική ομάδα μετά την άλλη. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να επιτύχει τους σκοπούς της αποτελεί ένα από τα εργαλεία της κοινωνικής μηχανικής: "Η εύρρυθμη λειτουργία". Προς αρωγήν αυτής επιστρατεύονται τα νταβατζήδικα μμε τα οποία δημιουργούν εντέχνως το κατάλληλο κλίμα πολώσεως μεταξύ των πολιτών.

Το βασικό στοιχείο του νομοσχεδίου είναι ότι βάσει αυτού απαγορεύεται η πώληση άδειας σε ιδιώτη. Οι άδειες προορίζονται αποκλειστικά για εταιρικά σχήματα.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... :cool:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 24 Σεπ 2010, 19:29

Ακριβώς έτσι είναι Δημήτρη. Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία.
Ευτυχώς είναι η πρώτη φορά που δεν στράφηκαν όλοι εναντίων των φορτηγατζήδων αλλά του στήριξαν.
Παρ όλο που σχεδόν όλα τα κόμματα στη Βουλή ψήφισαν υπέρ της ταφόπλακας τους
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Κυρ 26 Σεπ 2010, 00:12

Άποψη επί της οδηγίας Bolkenstein περί ανοίγματος αγορών (ή αλλιώς ο μύθος της απαίτησης ανοίγματος των οδικών μεταφορών)

H Ντιρεκτίβα για την οποία ποτέ δεν θα μιλήσουν τα Μέσα Μνημονιακής Εξαπάτησης

Σε αυτήν την άποψη, θα προσπαθήσω να περιγράψω μια από τις πιο περίεργες πτυχές του ανοίγματος της αγοράς οδικών εμπορευματικών μεταφορών, του κατά πόσον είναι επιταγή της ΕΕ από το 1992 (Συνθήκη Maastricht), το 2006 (DIRECTIVE 2006/123/EC) ή το 2007 (Συνθήκη της Λισσαβόνας).
Το κύριο νομικό κείμενο που περιγράφει το άνοιγμα των αγορών είναι η Οδηγία Bolkenstein. Σύμφωνα με την ΕΕ (DIRECTIVE 2006/123/EC OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 12 December 2006 on services in the internal market) έχει υιοθετηθεί η απελευθέρωση των αγορών σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Σκοπός είναι τόσο η εξομάλυνση – άμβλυνση των ανισοτήτων όσο και η βελτίωση / αύξηση του παραγόμενου προϊόντος (σε όρους μονάδων ΑΕΠ). Παρ’ όλα αυτά όμως υπάρχουν τομείς που εξαιρούνται για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Πιο συγκεκριμένα στο σημείο 17 του σκεπτικού διαβάζουμε:
«However, certain services of general economic interest, such as those that may exist in the field of transport, are excluded from the scope of this Directive and certain other services of general economic interest, for example, those that may exist in the area of postal services, are the subject of a derogation from the provision on the freedom to provide services set out in this Directive.» (Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες γενικού οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως αυτές που μπορεί να υπάρχουν στον τομέα των μεταφορών, αποκλείονται από το πεδίο εφαρμογής της παρούσας οδηγίας και για ορισμένες άλλες υπηρεσίες γενικού οικονομικού συμφέροντος, όπως για παράδειγμα, εκείνες που μπορεί να υπάρχουν στον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, αποτελούν αντικείμενο παρέκκλισης από τη διάταξη περί ελεύθερης παροχής υπηρεσιών που καθορίζονται στην παρούσα οδηγία).
Ενώ παρακάτω στο κείμενο της Οδηγίας, και πιο συγκεκριμένα στο Άρθρο2 διαβάζουμε:
«§2. This Directive shall not apply to the following activities: […] (d) services in the field of transport, including port services, falling within the scope of Title V of the Treaty»
«Η παρούσα οδηγία δεν εφαρμόζεται στις ακόλουθες δραστηριότητες: [...] (δ) υπηρεσίες στον τομέα των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των λιμενικών υπηρεσιών, που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Μέρους V της Συνθήκης»
Βλέπουμε σαφέστατα ότι ο νομοθέτης, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη κατάσταση και τα χαρακτηριστικά του τομέα των μεταφορών, έχει σαφώς αποκλείσει το άνοιγμα των μεταφορών εν γένει αλλά και ειδικά με σκοπό να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον.
Ένα άλλο θέμα που πρέπει να παρουσιαστεί είναι ο χαρακτήρας του ίδιου του ανοίγματος των αγορών. Η παραπάνω οδηγία δεν επιβάλει άνοιγμα αγορών σε τρίτες χώρες αλλά το πνεύμα της είναι η ισονομία των πολιτών της ΕΕ. Με άλλα λόγια όταν ένας Ισπανός έρθει στην Ελλάδα να μπορεί να ανοίξει εταιρεία με τον ίδιο τρόπο που ανοίγει ο Έλληνας. Με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο αυτό έχει ήδη γίνει και μπορούν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να ανοίξουν εταιρεία μεταφορών στην Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο που την ανοίγουν και οι Έλληνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούν ο οποιοσδήποτε που δεν έχει τα τυπικά ή ουσιαστικά προσόντα να ανοίξει μια εταιρεία.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η Ε.Ε. πλέον προωθεί την δραστική μείωση του κλάδου των οδικών μεταφορών. Πιο συγκεκριμένα στο πρόσφατο κείμενο του Logistics Action Plan 2008 (η Λευκή Βίβλος των Μεταφορών), η ΕΕ προτείνει στα κράτη μέλη να λάβουν μέτρα για την μείωση τόσο των διακινούμενων τονο-χιλιομέτρων (ένας άλλος δείκτης του τζίρου των εταιρειών μεταφορών) όσο και ακόμη «σκληρά» μέτρα περιορισμού των οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Παρ’ όλ΄ αυτά είναι γνωστό ότι η απελευθέρωση μιας αγοράς, ειδικά σε περιόδους κρίσης και ανεργίας θα οδηγήσει στην αθρόα προσέλευση υποψηφίων επιχειρηματιών και άρα αύξηση των οχημάτων.
Και τέλος, για να αντιληφθούμε πλήρως ποιες εταιρείες ή και βιομηχανίες θα έχουν την μεγαλύτερη ωφέλεια από το άνοιγμα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών στην Ελλάδα, η εμπειρία (ακαδημαϊκή και επιχειρηματική) δείχνει ότι εταιρείες που προσπαθούν να καθετοποιήσουν την αγορά έχουν συμφέρον να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στην τελική διανομή των προϊόντων τους. Ενδεικτικά αναφέρονται βιομηχανίες στους κλάδους:
• Πετρελαιοειδών
• Γάλακτος
• Εφημερίδες
• Courier και ταχυδρομεία
Οι εταιρείες στους παραπάνω κλάδους θα μπορούσαν να αποκομίσουν την μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια (κέρδος) αν διαθέτουν ιδιοκτησία σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και μπορούν να επιβάλουν τιμές μονοπωλιακής η ολιγοπωλιακής αγοράς.

http://allenaki.wordpress.com/2010/09/2 ... ransports/
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 26 Σεπ 2010, 00:30

Για την οδηγία "φραγκενσταιν" μιλάει συνέχεια ο 902 η Αλέκα και το ΠΑΜΕ και τους λένε γραφικούς.
Εκτός των άλλων μιλάει και για μισθούς ανάλογους με τη χώρα προέλευσης. Δηλαδή να έρχεται ο Βούλγαρος και να δουλεύει με βουλγάρικο μισθό και να πηγαίνει ο Ελληνας στη Γερμανία και να δουλεύει με ελληνικό μισθό
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 26 Σεπ 2010, 02:06

Λόγω εργασίας έχω γνωρίσει οδηγούς-ιδιοκτήτες φορτηγών οι οποίοι ήταν και είναι στο τιμόνι από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Το σπίτι τους δεν τους βλέπει όπως λέει και ο Λύκος. Ο Γιάννης είχε χρεωθεί για να αγοράσει ένα φορτηγό το οποίο του το έκλεψαν και ούτε βρέθηκε. Αναγκάστηκε να αγοράσει άλλο και να εργάζεται διπλοβάρδιες για να τα βγάλει πέρα. Περισσότερο τον βλέπαμε εμείς παρά η οικογένειά του. Ο Χρηστάρας από τον Πειραιά πέθανε αφού ταλαιπωρήθηκε με την καρδιά του και την πίεσή του. Στο τέλος έπαθε εγκεφαλικό. Αφού τους έλεγα ότι έπρεπε να βγάλουν ναυτικό φυλλάδιο γιατί βρισκόντουσαν συνεχώς μέσα σε κάποιο καράβι.
Τα ΜΜΕ των Αθηνών παρουσιάζουν τους "ταλαιπωρημένους" πολίτες από τα μπλόκα των φορτηγατζήδων (η γνωστή προπαγάνδα γιά να στρέψουν τον ένα εναντίον του άλλου - διαίρει και βασίλευε ). Γιά απάντηση επισυνάπτω το παρακάτω βίντεο.

<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”