ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83539&cid=4
Την απόλυτη φρίκη έζησε, χθες βράδυ, μια 27χρονη κοπέλα στα χέρια τριών Αφγανών. Η κοπέλα βρισκόταν στην οδό Μενάνδρου, όταν απήχθη από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά.
Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.
Η γνώμη μου είναι η εξής:
Ας μην πέρναγε η κοπέλα από μπροστά τους.
Περνώντας από εκεί, τους προκάλεσε με την παρουσία της.
Οι άνθρωποι είναι στερημένοι σεξουαλικά. Δεν φταίνε αυτοί που την βίασαν.
Φταίει ο καπιταλισμός που τους ανάγκασε να ξεριζωθούν και τώρα τους βομβαρδίζει με διαφημίσεις σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη των πλουτοκρατών.
Φταίμε επίσης και όλοι εμείς που ενώ γνωρίζουμε το δράμα τους, δεν τους δίνουμε εκουσίως τις γυναίκες μας, τις μάνες μας και τις αδελφές μας, ή ακόμα και εμάς τους ίδιους (διότι υπάρχουν και Αφγανοί με ιδιαιτερότητες, τις οποίες και πρέπει οπωσδήποτε να σεβαστούμε... καθότι αν δεν τις σεβαστούμε αυτομάτως μετατρεπόμαστε σε απάνθρωπους φασίστες) για να εκτονωθούν σεξουαλικά.
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ.
Πρέπει να δείξουμε κατανόηση στο δράμα των καταπιεζόμενων συνανθρώπων μας από τον Τρίτο Κόσμο, και να μην καταφεύγουμε σε ρατσιστικές κραυγές γιατί έτσι θα προκαλέσουμε άνοδο του φασισμού και του νεοναζισμού.
ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Αμήν.
Την απόλυτη φρίκη έζησε, χθες βράδυ, μια 27χρονη κοπέλα στα χέρια τριών Αφγανών. Η κοπέλα βρισκόταν στην οδό Μενάνδρου, όταν απήχθη από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά.
Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.
Η γνώμη μου είναι η εξής:
Ας μην πέρναγε η κοπέλα από μπροστά τους.
Περνώντας από εκεί, τους προκάλεσε με την παρουσία της.
Οι άνθρωποι είναι στερημένοι σεξουαλικά. Δεν φταίνε αυτοί που την βίασαν.
Φταίει ο καπιταλισμός που τους ανάγκασε να ξεριζωθούν και τώρα τους βομβαρδίζει με διαφημίσεις σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη των πλουτοκρατών.
Φταίμε επίσης και όλοι εμείς που ενώ γνωρίζουμε το δράμα τους, δεν τους δίνουμε εκουσίως τις γυναίκες μας, τις μάνες μας και τις αδελφές μας, ή ακόμα και εμάς τους ίδιους (διότι υπάρχουν και Αφγανοί με ιδιαιτερότητες, τις οποίες και πρέπει οπωσδήποτε να σεβαστούμε... καθότι αν δεν τις σεβαστούμε αυτομάτως μετατρεπόμαστε σε απάνθρωπους φασίστες) για να εκτονωθούν σεξουαλικά.
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ.
Πρέπει να δείξουμε κατανόηση στο δράμα των καταπιεζόμενων συνανθρώπων μας από τον Τρίτο Κόσμο, και να μην καταφεύγουμε σε ρατσιστικές κραυγές γιατί έτσι θα προκαλέσουμε άνοδο του φασισμού και του νεοναζισμού.
ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Αμήν.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 2 φορές
Μα τι λες?
Επαθα τετοια εγκεφαλικη εμπλοκη που εχω την ευλογη απορροια αν τα εγραψες για αστειο η σοβαρολογεις
Επαθα τετοια εγκεφαλικη εμπλοκη που εχω την ευλογη απορροια αν τα εγραψες για αστειο η σοβαρολογεις
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
-
Divine Sinner
Δεν αθωωνω τους δράστες αλλα αν ψάξουμε τα αίτια γενικότερα, σιγουρα η εμποροποιηση του σεξΦταίει ο καπιταλισμός που τους ανάγκασε να ξεριζωθούν και τώρα τους βομβαρδίζει με διαφημίσεις σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη των πλουτοκρατών.
φταιει.
παρακάτω μια διαφήμηση που παραπέμπει σε βιασμό

μητέρα ελληνίδα εξέδιδε το κοριτσάκι της στο ίλιον και το ***** ένας έλληνας παπας και ένας γέροντας 85 χρόνων.
***** τους παπάδες, τους παππούδες και τους έλληνες.
αμήν
***** τους παπάδες, τους παππούδες και τους έλληνες.
αμήν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apomakros την Τετ 02 Δεκ 2009, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: το ντέρμπυ τελείωσε και δεν είμαστε στο γήπεδο
Λόγος: το ντέρμπυ τελείωσε και δεν είμαστε στο γήπεδο
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- Τάλως

Η εννοειτε τα αντιθετα απο οσα γραφετε... η ζω σε αλλο πλανητη...
ασε που εχω την αισθηση οτι κανουμε ολοκληρο διαλογο για το ποια πρεπει να ειναι η στοιχειωδης λογικη ... μπορει και να χρειαζεται με αυτα που συμβαινουν και πανω απο ολλα με τον ΤΡΟΠΟ που μας ΕΜΑΘΑΝ να τα αντιμετωπιζουμε...
ασε που εχω την αισθηση οτι κανουμε ολοκληρο διαλογο για το ποια πρεπει να ειναι η στοιχειωδης λογικη ... μπορει και να χρειαζεται με αυτα που συμβαινουν και πανω απο ολλα με τον ΤΡΟΠΟ που μας ΕΜΑΘΑΝ να τα αντιμετωπιζουμε...
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
- karipis

- Επικοινωνία:
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Αίσχος και σε σένα σύντροφε και συναγωνιστή Κάσσανδρε που δεν καταγγέλεις τους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλλαβαν λάθος άτομο.
Τι πάει να πει κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας κύριε; Πήγε ο θύτης και κατήγγειλε τα πραγματικά θύματα και αυτοί την άφησαν να φύγει;; Δηλαδή αποκλείουμ' εντελώς το γεγονός ότι το έκανε γιατί δεν την ικανοποίησαν σεξουαλικά; Αν αυτή η κοπέλα ήταν Αλβανή θα έκαναν το ίδιο, ρωτώ?? Εμ βέβαια, ήταν Ελληνίδα η κυρία (τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεται και μόνοι σας....).
ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
Αμήν επίσης και Δόξα Συ ει ο Θεός.
Αίσχος και σε σένα σύντροφε και συναγωνιστή Κάσσανδρε που δεν καταγγέλεις τους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλλαβαν λάθος άτομο.
Τι πάει να πει κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας κύριε; Πήγε ο θύτης και κατήγγειλε τα πραγματικά θύματα και αυτοί την άφησαν να φύγει;; Δηλαδή αποκλείουμ' εντελώς το γεγονός ότι το έκανε γιατί δεν την ικανοποίησαν σεξουαλικά; Αν αυτή η κοπέλα ήταν Αλβανή θα έκαναν το ίδιο, ρωτώ?? Εμ βέβαια, ήταν Ελληνίδα η κυρία (τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεται και μόνοι σας....).
ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
Αμήν επίσης και Δόξα Συ ει ο Θεός.
.«Βάλτε τους όλους στη φυλακή»
Αυτά τα λόγια έγραφε η μικρή Μαρία στα γράμματα και τις ζωγραφιές που είχε δώσει στον αστυνομικό Παύλο Λουκάτο, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε.
Η κατάθεση του αστυνομικού στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης παιδεραστίας στο Ίλιον, πάγωσε όσους παρακολουθούν τη δίκη. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το κοριτσάκι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της, αλλά την απέτρεψε η οικογενειακή φίλη που διέμενε μαζί τους.
"Θέλω να σταματήσω να πονάω"
Μαρτυρία σοκ για τα όσα έζησε η 11χρονη σήμερα Μαρία, κόρη της Ειρήνης Τσονόπουλου, στα χέρια της «μάνας», του συντρόφου της, του ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλου και του συνταξιούχου της ΔΕΗ Αθανάσιου Κανάκη. Και όχι μόνο η Μαρία, αλλά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας που φιλοξενούσε στο σπίτι της η Τσονοπούλου.
Σε άλλο σημείο, η μικρή Μαρία έγραφε: «Θέλω να σταματήσω να πονάω. Από 'δω και πέρα θέλω μόνο να γελώ», ενώ δίπλα στη λέξη φυλακή έβαζε το όνομα της μητέρας της και του ιερέα.
Και πρόσθετε: «Ελευθερία εγώ… Ειρήνη να μην βγει ποτέ».
Οι περιγραφές που έκανε η μικρή στον αστυνομικό είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικές.
«Τη βίαζε και ο φίλος της μαμάς της μπροστά στην ίδια. Μια μέρα που ήταν στο δωμάτιο της μάνας και ήθελε να τη βιάσει ο Σπύρος Σουχλερής, δεν πρόλαβε γιατί χτύπησε η πόρτα και η μικρή πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι, αλλά την κράτησε η οικογενειακή φίλη». Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, το 11χρονο κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτος την βίασε ο 86χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ, όταν ήταν μόλις έξι ετών… Για τον ιερέα του είπε ότι άρχισε να τη βιάζει μετά τον θάνατο του μπαμπά της. «Ήταν ο άνθρωπος που πάντρεψε τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου, βάφτισε εμένα και δεν περίμενα τόσο μεγάλο κακό», του είχε πει το κοριτσάκι.
Φορούσε στην κόρη της τακούνια και την έβαφε για να την κάνει πιο ελκυστική...
«Έπρεπε να μαθαίνει»…
«Ο Σουχλερής έβαζε το κοριτσάκι να είναι παρούσα όταν έκανε σεξ με την μητέρα της. Έλεγε ότι έπρεπε να μαθαίνει… Από αυτό που περιέγραφαν τα παιδιά κατάλαβα ότι έλεγαν την αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν παιδιά σε αυτή την ηλικία να ξέρουν τόσα για το σεξ».
Ο μάρτυρας περιέγραψε και τις «συναντήσεις» της Μαρίας και των υπολοίπων κατηγορουμένων που κανόνιζε η Τσονοπούλου. «Από έξι ετών μου έλεγε η μικρή ότι "η μαμά με πήγε σε μία εκκλησία στο Καματερό και ήρθε ο θείος Γιάννης. Άρχισε να με χαϊδεύει". Μη φοβάσαι δεν θα σου κάνω κακό της έλεγε. Η Μαρία έκλαιγε. Δίπλα στην εκκλησία τής έβγαζε με το ζόρι τα ρούχα, η μικρή αντιστεκόταν, την έπιανε η μαμά της, την ακινητοποιούσε και τη βίασε ο θείος Γιάννης (σ.σ. ο συνταξιούχος) στο σπίτι του οποίου πήγαινε μία με δύο φορές την εβδομάδα».
Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, η Τσονοπούλου φορούσε τακούνια στη μικρή Μαρία και την έβαφε για να την εκδίδει.
Ο μάρτυρας, ο οποίος συνεχίζει να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και θα τα δει όπως είπε τα Χριστούγεννα, αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα. «Δεν περνούν καλά… Έχουν βγει από το ίδρυμα και ζουν με τη γιαγιά, η οποία είναι μεγάλη γυναίκα με πολλά προβλήματα. Η Μαρία δεν έχει αναζητήσει τη μητέρα της, δεν τη λέει καν μητέρα. Μέσα σε δύο μέρες εμένα με φώναζε η Μαρία μπαμπά και την ειρηνοδίκη μαμά».
Ο εισαγγελέας Απόστολος Μακρόπουλος ρώτησε τον μάρτυρα ποιοι κοινωνικοί φορείς ασχολούνται με την υπόθεση και ο κ. Λουκάτος απάντησε ότι ο ίδιος, κάποιοι άνδρες του τοπικού τμήματος και η ειρηνοδίκης συνεχίζουν να ασχολούνται από προσωπικό ενδιαφέρον, ενώ τα παιδιά έχουν σταματήσει να παρακολουθούνται ακόμα και από παιδοψυχολόγους.
«Αν μπορείτε να κάνετε κάτι κυρία πρόεδρε κάντε το» είπε ο μάρτυρας, ο οποίος επισήμανε ότι δεν υπάρχει καλή συμπεριφορά στο σπίτι και τα παιδιά δεν μπορούν να ζουν σε αυτό το περιβάλλον. Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει και με τα παιδιά της άλλης οικογένειας, όπου δεν δουλεύει κανείς μέσα στο σπίτι.
Ο εισαγγελέας κάλεσε τον μάρτυρα να επιληφθεί άμεσα η υπηρεσία του με αναφορά που θα κοινοποιήσει τόσο στο δικαστήριο, όσο και στους αρμόδιους φορείς, όπως η εισαγγελία ανηλίκων.
Για τον ιερέα η μικρή είπε στον αστυνομικό: «Ήταν ο άνθρωπος που πάντρεψε τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου, βάφτισε εμένα και δεν περίμενα τόσο μεγάλο κακό».
Η υπεράσπιση ζήτησε να μην ληφθεί υπόψη η κατάθεση του μάρτυρα με την αιτιολογία ότι συμμετείχε στην προανάκριση
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83229&cid=4
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!!!!!
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ειδικά ο Κάσσανδρος μόνο γι'αστείο θα μπορούσε να τα γράψει.Τάλως έγραψε:Μα τι λες?
Δεν το κατάλαβες. Δεν είδες ούτε την αντίδρασή μου που έσκασα στα γέλια;
Χαλάρωσε καλό μου. Έτσι κι αλλιώς αυτό το τόπικ εξελίσσεται όπως ανέμενα. ΜΕΣΑ στην παρακμίλα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 5 φορές
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις των Τεό και Κλας.
Ασφαλώς και υπάρχουν οι ντόπιοι παιδεραστές και βιαστές.
Οπότε, εμείς επιβάλλεται να εισάγουμε και ξένους βιαστές προκειμένου να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
Να δούμε ρε παιδάκι μου: Ποιος βιάζει καλύτερα;
Ίσως να έπρεπε βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι να πάνε μία βόλτα από Αφγανιστάν μεριά για να το διαπιστώσουν οι ίδιοι (αν πρόκειται βέβαια για αναρχοαριστερούς θα αρκούσε μόνο να δηλώσουν την ιδεολογική τους ταυτότητα και μετά απλά θα καλοπερνάγανε από τους "ανεκτικούς" Αφγανούς...), αλλά αυτό θα ήταν αντιδραστικό μέτρο αφού θα λειτουργούσε ανασταλτικά στην σφυρηλάτηση της ταξικής ενότητας των προλετάριων.
Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας, η διαφορά είναι ότι οι Έλληνες βιαστές πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά επειδή είναι οπισθοδρομικοί φαλλοκράτες φασίστες (το τελευταίο δεν κολλάει πουθενά βέβαια, αλλά δεν γαμιέται... άλλωστε ο φασισμός κολλάει με όλα, σαν την κοκα-κολα), ενώ στους ξένους πρέπει να δείχνουμε ανοχή, συμπόνοια και κατανόηση για τους λόγους που έχω ήδη αναφέρει.
Καρύπη, έχεις δίκιο. Κανονικά η κοπέλα θα έπρεπε επίσης να κατηγορηθεί για:
-προσβολή της δημοσίας αιδούς (αφού πέρασε μπροστά από τους καταπιεζόμενους ταξικούς μας αδελφούς),
-πρόκληση ρατσιστικού μίσους (αφού αναφέρθηκε στην εθνικότητα των δραστών)
-συκοφαντία (αφού είναι δεδομένο ότι λέει ψέματα... είναι γνωστό ότι οι Αφγανοί προλετάριοι σέβονται τις γυναίκες και δεν προβαίνουν σε πράξεις βίας εις βάρος τους).
Αλλά ως γνωστόν οι φασίστες οι μπάτσοι την καλύψανε.
Άσε που υπάρχουν φήμες (από 35 αντιρατσιστικούς/αριστερούς/ανθρωπιστικούς φορείς) ότι είναι και μέλος της Χρυσής Αυγής (οπότε στην περίπτωση αυτή καλά κάνανε και την βιάσανε).
Ντιβάιν Σίνερ, έχεις και εσύ δίκιο.
Οι Αφγανοί είναι θύματα του λάιφστάιλ.
Ασφαλώς και υπάρχουν οι ντόπιοι παιδεραστές και βιαστές.
Οπότε, εμείς επιβάλλεται να εισάγουμε και ξένους βιαστές προκειμένου να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
Να δούμε ρε παιδάκι μου: Ποιος βιάζει καλύτερα;
Ίσως να έπρεπε βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι να πάνε μία βόλτα από Αφγανιστάν μεριά για να το διαπιστώσουν οι ίδιοι (αν πρόκειται βέβαια για αναρχοαριστερούς θα αρκούσε μόνο να δηλώσουν την ιδεολογική τους ταυτότητα και μετά απλά θα καλοπερνάγανε από τους "ανεκτικούς" Αφγανούς...), αλλά αυτό θα ήταν αντιδραστικό μέτρο αφού θα λειτουργούσε ανασταλτικά στην σφυρηλάτηση της ταξικής ενότητας των προλετάριων.
Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας, η διαφορά είναι ότι οι Έλληνες βιαστές πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά επειδή είναι οπισθοδρομικοί φαλλοκράτες φασίστες (το τελευταίο δεν κολλάει πουθενά βέβαια, αλλά δεν γαμιέται... άλλωστε ο φασισμός κολλάει με όλα, σαν την κοκα-κολα), ενώ στους ξένους πρέπει να δείχνουμε ανοχή, συμπόνοια και κατανόηση για τους λόγους που έχω ήδη αναφέρει.
Καρύπη, έχεις δίκιο. Κανονικά η κοπέλα θα έπρεπε επίσης να κατηγορηθεί για:
-προσβολή της δημοσίας αιδούς (αφού πέρασε μπροστά από τους καταπιεζόμενους ταξικούς μας αδελφούς),
-πρόκληση ρατσιστικού μίσους (αφού αναφέρθηκε στην εθνικότητα των δραστών)
-συκοφαντία (αφού είναι δεδομένο ότι λέει ψέματα... είναι γνωστό ότι οι Αφγανοί προλετάριοι σέβονται τις γυναίκες και δεν προβαίνουν σε πράξεις βίας εις βάρος τους).
Αλλά ως γνωστόν οι φασίστες οι μπάτσοι την καλύψανε.
Άσε που υπάρχουν φήμες (από 35 αντιρατσιστικούς/αριστερούς/ανθρωπιστικούς φορείς) ότι είναι και μέλος της Χρυσής Αυγής (οπότε στην περίπτωση αυτή καλά κάνανε και την βιάσανε).
Ντιβάιν Σίνερ, έχεις και εσύ δίκιο.
Εχεις και τέτοιες ανησυχίες ....Να δούμε ρε παιδάκι μου: Ποιος βιάζει καλύτερα;
Και γιατί να μην πάνε βόλτα σε μια εκκλησία στο Ιλιον; Θα έκανε χαρά ο παπάς που θα του έφερναν αγνά χριστιανόπουλα να τα βάλει στο δρόμο του Θεού. Και μετά όταν θα μεγάλωναν ας πήγαιναν και στο Αφγανιστάν για μετεκπαίδευση.Ίσως να έπρεπε βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι να πάνε μία βόλτα από Αφγανιστάν μεριά για να το διαπιστώσουν οι ίδιοι
Τσ τσ τσ...σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από τόσες ώρες καθοδήγησης στην Χρυσή Αυγή;Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας, η διαφορά είναι ότι οι Έλληνες βιαστές πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά επειδή είναι οπισθοδρομικοί φαλλοκράτες φασίστες (το τελευταίο δεν κολλάει πουθενά βέβαια, αλλά δεν γαμιέται... άλλωστε ο φασισμός κολλάει με όλα, σαν την κοκα-κολα), ενώ στους ξένους πρέπει να δείχνουμε ανοχή, συμπόνοια και κατανόηση για τους λόγους που έχω ήδη αναφέρει.
- ArELa
- Founder-Administrator

Γελάω αυθόρμητα και ηχηρά με τις αναλυσάρες του Κάσσανδρου εδώ
ενώ μου'ρχονται κλάματα με τις απέλπιδες ειρωνείες και σάχλες κάποιων που παλεύουν να τον αντικρούσουν...
(ονόματα δε λέμε... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στα ΙΔΕΟ
)
ενώ μου'ρχονται κλάματα με τις απέλπιδες ειρωνείες και σάχλες κάποιων που παλεύουν να τον αντικρούσουν...
(ονόματα δε λέμε... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στα ΙΔΕΟ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Μα αφού πάντα ήσουν θαυμάστρια του χρυσαυγίτικου χιούμορ, δεν προκαλείς εντύπωση πλέον και ούτε ξενίζεις κανέναν.,
- ArELa
- Founder-Administrator

Έτσι έτσιClash έγραψε:Μα αφού πάντα ήσουν θαυμάστρια του διόρθωση: ΕΞΥΠΝΟΥ χιούμορ, δεν προκαλείς εντύπωση πλέον και ούτε ξενίζεις κανέναν.,
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Γούστα είναι αυτά. Αφού θεωρείς έξυπνο το χρυσαυγίτικο χιούμορ, κάθε λόγος είναι περιττός.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν ήξερα ότι ακόμα και στο χιούμορ βάζεις ιδεολογικό ταμπελάκι εσύ.Clash έγραψε:Γούστα είναι αυτά. Αφού θεωρείς έξυπνο το χρυσαυγίτικο χιούμορ, κάθε λόγος είναι περιττός.
Κώστα, Πες μας το αγαπημένο σου φαγητό. Έτσι για να'μαι στην τσίλια, και βάρδα μην τον δω να καταπίνει αυτό το ταμπελοποιηθέν ως "χρυσαυγίτικο" φαγητό, γιατί έχει να φάει γιούχα που θα'ναι όλη δική του
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
με το καλημερα προεκυψε αβιαστα το πνευμα του κασσαν..ητοι το αυτοσαρκαστικον
σατυρικο χιουμοριστικο...και εχουμε πει η σατυρα ειναι σατυρα το χιουμορ ειναι χιουμορ
μακρυα απο γενικευσεις και απολυτοτητες...
τοσες φορες με λαζοπουλο πολλοι συμφωνησαν - διαφωνησαν αλλα μπροστα στο πνευμα της σατυρας ολοι στεκουν προσοοο χηηηπ, βεβαια η σατυρα τυπου λαζο [δεν εννοω το φυσικο προσωπο...αλλα την οπτικη γωνια...
] δεν ταυτιζεται με τον κασσανδρ
το χιουμορ κασσαν ειναι η αλλη οπτικη γωνια...[εκτιμω πως δεν υφερπουν νεοναζιστικες νοσηρες πεποιθησεις περι χρωμοσωματικως υπερτερων λαων...!]
ειναι η αλλη οψη του ιδιου φεγγαριου-νομισματος της σατυρας
δεν ειναι το συνηθες δεν ειναι το επικρατες στα ΜΜΕ ειναι το αλλο το διαφορετικο, ας το σεβαστουμε
ξερω λαλουμεν τα αυτονοητα επαναποδεικνυουμε τα αυταποδεικτα αλλα...
ειναι η εποχη μας τετοια...
κασσανδρε!
σατυρικο χιουμοριστικο...και εχουμε πει η σατυρα ειναι σατυρα το χιουμορ ειναι χιουμορ
μακρυα απο γενικευσεις και απολυτοτητες...
τοσες φορες με λαζοπουλο πολλοι συμφωνησαν - διαφωνησαν αλλα μπροστα στο πνευμα της σατυρας ολοι στεκουν προσοοο χηηηπ, βεβαια η σατυρα τυπου λαζο [δεν εννοω το φυσικο προσωπο...αλλα την οπτικη γωνια...
το χιουμορ κασσαν ειναι η αλλη οπτικη γωνια...[εκτιμω πως δεν υφερπουν νεοναζιστικες νοσηρες πεποιθησεις περι χρωμοσωματικως υπερτερων λαων...!]
ειναι η αλλη οψη του ιδιου φεγγαριου-νομισματος της σατυρας
δεν ειναι το συνηθες δεν ειναι το επικρατες στα ΜΜΕ ειναι το αλλο το διαφορετικο, ας το σεβαστουμε
ξερω λαλουμεν τα αυτονοητα επαναποδεικνυουμε τα αυταποδεικτα αλλα...
ειναι η εποχη μας τετοια...
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
-
Divine Sinner
γιατι βαζεις λογια στο στόμα μου που δεν είπα;Ντιβάιν Σίνερ, έχεις και εσύ δίκιο.
Δεν ειναι θυματα του λάιφστάιλ. απλα τονισα ενα πραγματικο γεγονως.
αν εσυ πιστευεις οτι το σεξ δεν ειναι εμπορευσιμο προϊον.
δεν υπαρχει προβλημα.
Βικυ: Προσωπικα αν και δεν ειμαι υπερ της λαθρομεταναστευσης δεν βρίσκω εξυπνο το χιουμορ του κασσανδρου.
Ειδικα μαλιστα οταν βάζει λογια στο στόμα μου που δεν είπα.
Αποψη μου
και βεβαια ο κωστασ εχει δικιο σε αυτα που γραφει αλλα χρησιμοποιει ενα συμβαν για πολιτικουσ λογουσ το οποιο απο οτι προσεξα ειχε επιτυχια στουσ γνωστουσ φασιστεσ του φορουμ.
τελικα ο καθενασ μεταφραζει ενα γεγονοσ οπωσ του ***** για να αποδειξει οτι εχει δικιο η πιθανη κοσμοθεωρια του.
το ασχημο ειναι τα προβατα που ακολουθουν ...............
υγ.
ειναι νομιζω κουραστικο να ξαναπω στο συντροφο κλασ οτι το μελοσ αρελα εχει το δεξιο αιμα.
οτι και να πει οτι και να πιστεψει προσ στιγμην παλι στο φασισμο θα ξαναγυρισει.
δεν αλλαζουν οι δεξιοι κλασ.
και βεβαια θα σε ειρωνευθει βρε κλασ.
ειναι δυνατον να μην υποστηριξει τον υπερμαχο του εθνικοσοσιαλισμου?
τελικα ο καθενασ μεταφραζει ενα γεγονοσ οπωσ του ***** για να αποδειξει οτι εχει δικιο η πιθανη κοσμοθεωρια του.
το ασχημο ειναι τα προβατα που ακολουθουν ...............
υγ.
ειναι νομιζω κουραστικο να ξαναπω στο συντροφο κλασ οτι το μελοσ αρελα εχει το δεξιο αιμα.
οτι και να πει οτι και να πιστεψει προσ στιγμην παλι στο φασισμο θα ξαναγυρισει.
δεν αλλαζουν οι δεξιοι κλασ.
και βεβαια θα σε ειρωνευθει βρε κλασ.
ειναι δυνατον να μην υποστηριξει τον υπερμαχο του εθνικοσοσιαλισμου?
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator

Ξετσουπώσαμε βλέπω τεο.
Αρχίζουμε και επανερχόμαστε στον κόσμο των ζωντανών. Μπράβο!
Έχω "δεξιό αίμα" ε;
Αυτό το συμπέρασμα βέβαια το'βγαλες απ'τους... επαίνους και τα θυμιατά που ρίχνω στη ΝΔ τριάμισυ (κοντά στα 4 πια) χρόνια εδώ μέσα... ξανα-Μπράβο ρε, γιατί εκτός από ζωντανός, είσαι και...σαϊνι το άτιμο!
Αρχίζουμε και επανερχόμαστε στον κόσμο των ζωντανών. Μπράβο!
Έχω "δεξιό αίμα" ε;
Αυτό το συμπέρασμα βέβαια το'βγαλες απ'τους... επαίνους και τα θυμιατά που ρίχνω στη ΝΔ τριάμισυ (κοντά στα 4 πια) χρόνια εδώ μέσα... ξανα-Μπράβο ρε, γιατί εκτός από ζωντανός, είσαι και...σαϊνι το άτιμο!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ξέχασε το άκρο...Έχω "δεξιό αίμα" ε
Peltastis έγραψε:
Γιατί δεν τον ρωτάς;εκτιμω πως δεν υφερπουν νεοναζιστικες νοσηρες πεποιθησεις περι χρωμοσωματικως υπερτερων λαων...!]
- karipis

- Επικοινωνία:
Για να μην πούμε και δεξιά χοληστερίνητο μελοσ αρελα εχει το δεξιο αιμα.
Έχει τέτοια πράματα εδώ μέσαμακρυα απο γενικευσεις και απολυτοτητες...
Στο θέμα μας πάλι:
- Τάλως

Εγω το βιολι μου.. θα το ξανα διαβασω απο την αρχη γτ δεεεεεεν αντιλαμβανομαι
τι στο καλο πηγα την αντιληψη μου στο 0? χαχαχα

τι στο καλο πηγα την αντιληψη μου στο 0? χαχαχα
- ArELa
- Founder-Administrator

Σιγά μη βγάλεις άκρη!Τάλως έγραψε:Εγω το βιολι μου.. θα το ξανα διαβασω απο την αρχη γτ δεεεεεεν αντιλαμβανομαι![]()
τι στο καλο πηγα την αντιληψη μου στο 0? χαχαχα![]()
Και δε φταίει η νοημοσύνη σου γι'αυτό, πίστεψέ με
Φταίει που τα ιδεογραφιτόπουλα συχνά μπαχαλεύουν τόπικς, ξεφεύγουν απ'την ουσία, ανταλλάσσουν αβρότητες λόγω ψυχολογικών ΟΥΓΚ,
Αν μπορείς να δεις την φαιδρή, αστεία, ξεκαρδιστική πλευρά σε όλο αυτό, τότε μπορείς και να αράξεις χαλαρά για ν'απολαύσεις...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble