ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΑΠΕΡΓΙΕΣ
όλος ο κόσμος στο δρόμο σήμερα. διαμαρτύρεται ο κόσμος για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του. είπαμε να είσαι σκλάβος αλλα όχι και να σε γαμάνε φορα παρτίδα
όταν λέμε όλοι δεν εννοούμε βεβαια τους πατριώτες. αυτοί δεν έχουν τέτοια προβλήματα. μια ζωή βρομιάρηδες στη ψυχή είναι.
όταν λέμε όλοι δεν εννοούμε βεβαια τους πατριώτες. αυτοί δεν έχουν τέτοια προβλήματα. μια ζωή βρομιάρηδες στη ψυχή είναι.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΑΠΕΡΓΙΕΣ
Μπα, και πατριώτες βγήκανε. Η προϋπόθεση εδώ δεν είναι η ιδεολογία τόσο, όσο το να'σαι δημόσιος υπάλληλος. Όταν πραγματικά θα βγούνε ΟΛΟΙ, (κάποτε θα αφυπνιστούμε ευελπιστώ) εσείς οι αναρχοδήθεν αρουραίοι δήθεν "αντι"εξουσιαστές, θα κρύβεστε χεσμένοι απ'τον φόβο σας, γιατί θα καταρρέει το οικοδόμημα του φασιστικού συστήματος που σας εκτρέφει/συντηρεί και δε θα'χετε πλέον λόγο ύπαρξης.theo έγραψε:όλος ο κόσμος στο δρόμο σήμερα. διαμαρτύρεται ο κόσμος για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του. είπαμε να είσαι σκλάβος αλλα όχι και να σε γαμάνε φορα παρτίδα
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
αρουραίοι είστε και φαίνεστε.
βγήκατε ποτε οργανωμένα να διεκδικήσετε κάποιο κοινωνικό όφελος;
σας έπιασε ο καημός και εσάς.....xaxaxax
σκουλήκια είστε μέσα στις τρύπες σας.
ρε πηγαίνετε να ζήσετε απέναντι από την αγια σοφια να ησυχάσουμε από εσάς.
βγήκατε ποτε οργανωμένα να διεκδικήσετε κάποιο κοινωνικό όφελος;
σας έπιασε ο καημός και εσάς.....xaxaxax
σκουλήκια είστε μέσα στις τρύπες σας.
ρε πηγαίνετε να ζήσετε απέναντι από την αγια σοφια να ησυχάσουμε από εσάς.
- ArELa
- Founder-Administrator

Θα βγούμε κι όταν βγούμε, ποιος σας σώζει! 
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Η απεργια ειναι καλό πράγμα.
αλλα οχι ο καθένας για την πάρτι του, και ειδικα αν αυτος ειναι δημοσιος υπάλληλος που δεν τον πέρνει.
απο εκει και περά καλο ειναι να απεργουμε.
αλλα οχι ο καθένας για την πάρτι του, και ειδικα αν αυτος ειναι δημοσιος υπάλληλος που δεν τον πέρνει.
απο εκει και περά καλο ειναι να απεργουμε.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Όχι αοριστολογίες Φώτη. Διότι, ως γνωστόν συνήθως απεργούν οι συντεχνίες των βολεμένων και όχι εκείνοι που έχουν πραγματική ανάγκη. 
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
-
Divine Sinner
συμφωνω με αυτο που λες.
στην Ελλαδα η εννοια της απεργιας εχει παραξηλωθει.
μεχρι και οι ταξιτζηδες και οι βενζινοπωλες απεργουν, γιατι τους ειπαν το λογικο.
να βαλουν ταμειακες.
και οι δημοσιοι υπάλληλοι.
οι ευνοημενοι δηλαδή.
Η απεργία εχει καταντήσει θέμα συντεχνιακό.
Να απεργουμε αλλα με λόγο.
Για μενα ειναι ποιο λογικη μια απεργία για την ανωνυμία των blogs ή για να μην παρουν ιθαγένια οι μετανάστες παρα μια απεργία των δημόσιων υπαλλήλων.
στην Ελλαδα η εννοια της απεργιας εχει παραξηλωθει.
μεχρι και οι ταξιτζηδες και οι βενζινοπωλες απεργουν, γιατι τους ειπαν το λογικο.
να βαλουν ταμειακες.
και οι δημοσιοι υπάλληλοι.
οι ευνοημενοι δηλαδή.
Η απεργία εχει καταντήσει θέμα συντεχνιακό.
Να απεργουμε αλλα με λόγο.
Για μενα ειναι ποιο λογικη μια απεργία για την ανωνυμία των blogs ή για να μην παρουν ιθαγένια οι μετανάστες παρα μια απεργία των δημόσιων υπαλλήλων.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Μην τον παρεξηγείς, Βασιλική. Έχει αναλαμπές, αναλόγως τα χόρτα που κάπνισε.σκουλήκια είστε μέσα στις τρύπες σας.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
αίολε με ξέρεις προσωπικά;
είσαι λίγος για να με πιάνεις στο στόμα σου.
σταυραετέ για εξήγησε μου σε παρακαλώ ποιος είσαι εσύ που κρίνεις ποιος έχει ανάγκη να κάνει απεργία.
είσαι λίγος για να με πιάνεις στο στόμα σου.
σταυραετέ για εξήγησε μου σε παρακαλώ ποιος είσαι εσύ που κρίνεις ποιος έχει ανάγκη να κάνει απεργία.
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Πιες απεργιες ρε παιδια,οι απεργιες ειναι το πρωτο μεσο εδω πλεον θελει ξηλωμα το απαν συμπαν,
ποιος ακουει τον απεργο τωρα πλεον,οι απεργοι ειναι σαν τα παιδακια που τους λενε οι γονεις του οταν ζηταν κατι<<μετα παιδι μου,η θα στο φερει η νονα!>> ΟΛΟΙ στους δρομους,χασαμε τον ελενχο της χωρας μας,και φταιμε ολοι για αυτο,δεν μιλουσαμε οταν επρεπε..ας μιλησουμε τωρα τουλαχιστον!
Οσο για τους δημοσιους,ενταξει ας κατσουν στην ουρα..γιατι δεν του πολυπαιρνει Θεοδοση,αν ποναν αυτοι μια εγω σαν ελευθερος επαγγελματιας ποναω 100
Οσο για τους δημοσιους,ενταξει ας κατσουν στην ουρα..γιατι δεν του πολυπαιρνει Θεοδοση,αν ποναν αυτοι μια εγω σαν ελευθερος επαγγελματιας ποναω 100
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
και βεβαια τότι να κάνουν και αυτοί-να κάνουν όλοι.
αλλα όχι μονο περιπάτους αλλα να οργώσουνε τους δρόμους ώστε χορτάρι να μην ξαναφυτρώσει.
να καεί ότι θυμίζει τι μιζέρια μας.
αλλα όχι μονο περιπάτους αλλα να οργώσουνε τους δρόμους ώστε χορτάρι να μην ξαναφυτρώσει.
να καεί ότι θυμίζει τι μιζέρια μας.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Από το troktiko.blogspot.com:
Η επιχείρηση του ΚΚΕ η "τυποεκδοτική" δεν απεργεί ποτέ
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ!!!
Πόσες φορές σας έχουμε πει ότι το ΚΚΕ με την Παπαρήγα ξεσηκώνουν τον κόσμο για απεργίες και την ίδια ώρα η μεγαλύτερη επιχείρηση του κόμματος που είναι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. είναι το μόνο τυπογραφείο που στο όνομα των οικονομικών του κόμματος, και της εξυπηρέτησης των...
αστικών εντύπων και εφημερίδων δεν έχει απεργήσει ΠΟΤΕ.
Όπως λέει και το blog "typografeio" να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου το μόνο που δεν τυπώνεται σε μέρα απεργίας είναι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.
Επειδή μπορεί να μην το καταλάβαμε όλοι μαζί σας λέμε ότι η "τυποεκδοτική" δεν απεργεί ΠΟΤΕ και ανήκει στο ΚΚΕ και το χρήμα που πέφτει από όλους τους ομίλους και τα συγκροτήματα είναι πολύ.
Μετά σου έρχονται να σου πουλάνε συνδικαλισμό όλοι του ΠΑΜΕ, ΣΗΚΩ, ΦΥΓΕ και των άλλων οργανώσεων.
Γιατί δεν πήγαν ποτέ να κλείσουν την τυποεκδοτική για τους απεργοσπάστες;
Σημείωση:
Για να μην αναφέρουμε τους μισθούς πείνας των 600 Ε που δίνει το κατά τα άλλα κόμμα του λαού
Κατά τα άλλα ζητούν κατώτερο μισθό τα 1.400 τη στιγμή που οι ξεφτιλισμένοι δεν δίνουν ούτε τα μισά.
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
Η επιχείρηση του ΚΚΕ η "τυποεκδοτική" δεν απεργεί ποτέ
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ!!!
Πόσες φορές σας έχουμε πει ότι το ΚΚΕ με την Παπαρήγα ξεσηκώνουν τον κόσμο για απεργίες και την ίδια ώρα η μεγαλύτερη επιχείρηση του κόμματος που είναι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. είναι το μόνο τυπογραφείο που στο όνομα των οικονομικών του κόμματος, και της εξυπηρέτησης των...
αστικών εντύπων και εφημερίδων δεν έχει απεργήσει ΠΟΤΕ.
Όπως λέει και το blog "typografeio" να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου το μόνο που δεν τυπώνεται σε μέρα απεργίας είναι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.
Επειδή μπορεί να μην το καταλάβαμε όλοι μαζί σας λέμε ότι η "τυποεκδοτική" δεν απεργεί ΠΟΤΕ και ανήκει στο ΚΚΕ και το χρήμα που πέφτει από όλους τους ομίλους και τα συγκροτήματα είναι πολύ.
Μετά σου έρχονται να σου πουλάνε συνδικαλισμό όλοι του ΠΑΜΕ, ΣΗΚΩ, ΦΥΓΕ και των άλλων οργανώσεων.
Γιατί δεν πήγαν ποτέ να κλείσουν την τυποεκδοτική για τους απεργοσπάστες;
Σημείωση:
Για να μην αναφέρουμε τους μισθούς πείνας των 600 Ε που δίνει το κατά τα άλλα κόμμα του λαού
Κατά τα άλλα ζητούν κατώτερο μισθό τα 1.400 τη στιγμή που οι ξεφτιλισμένοι δεν δίνουν ούτε τα μισά.
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
ο σταυραετός έχει δίκιο σε αυτό που αναφέρει για το σιχαμένο κκε.μπορώ αν μου δοθεί η ευκαιρία να πω ακόμα περισσότερα.
βεβαια το ίδιο μέλος αποφεύγει να μας πει που είναι ο δικός του πολιτικός χώρος σε διαφορες τέτοιες κινητοποιήσεις
βεβαια το ίδιο μέλος αποφεύγει να μας πει που είναι ο δικός του πολιτικός χώρος σε διαφορες τέτοιες κινητοποιήσεις
εκτος από τα φασισταριά και τους φαφλατάδες όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε στους δρόμους σήμερα,με σκοπό να οργωθεί αθηνα.
εμείς θα eimste περίπου στις 6 το απόγευμα στα "προπουλαια" μαζί με άλλους τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και με το σύριζα.
εμείς θα eimste περίπου στις 6 το απόγευμα στα "προπουλαια" μαζί με άλλους τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και με το σύριζα.
- ArELa
- Founder-Administrator

theo έγραψε:εκτος από τα φασισταριά και τους φαφλατάδες όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε στους δρόμους σήμερα,με σκοπό να οργωθεί αθηνα.
Σου μιλάω ειλικρινά ρε τεο, (πιστή σ'αυτό που λέω ότι δε με νοιάζει ποιοι το κάνουν αν έχουν δίκιο ) αν το μπορούσα θα'μουν κι εγώ εκεί μαζί σας.
Για την ώρα φαίνεται πως είναι αδύνατον για μένα. Πρακτικά αδύνατον.
Αν τα καταφερω όμως, θα είμαι εκεί.
Γιατί πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους, ασχέτως ιδεολογιών, κι αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε όλοι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ο μόνος τρόπος για να την ακούσουν είναι απεργία διαρκείας των δημοσίων υπαλλήλων. Αναφερώ αυτούς επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να απεργήσουν.
Τότε θα παραλύσει ο κρατικός μηχανισμός και υποχρεωτικά θα ταρακουνηθούν οι απατεωνες.
Όλα τα άλλα είναι ξεκαυλώματα και προβοκάτσιες της αριστεράς για να περνάει η ώρα.
Τότε θα παραλύσει ο κρατικός μηχανισμός και υποχρεωτικά θα ταρακουνηθούν οι απατεωνες.
Όλα τα άλλα είναι ξεκαυλώματα και προβοκάτσιες της αριστεράς για να περνάει η ώρα.
οι σύντροφοι λαμπαδιάζουν την αθηνα και τα τσιράκια τους τώρα.άντε να δούμε
****** εδώ μας γ***** και εσείς πάλι στις τρύπες σας. μια ζωή νούμερα είστε **** τη δεξιά σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Σάβ 06 Μαρ 2010, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: λογοκρίθηκαν οι ύβρεις (ως συνήθως)
Λόγος: λογοκρίθηκαν οι ύβρεις (ως συνήθως)
10 και τέταρτο .....μάλλον πρέπει να σηκώσω το κόλο μου και να παο στο μουσείο σιγά σιγά-----δεν έχει έρθει και αυτό το α*****ι ο κοσμάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightrider την Πέμ 11 Μαρ 2010, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: !@#$%^
Λόγος: !@#$%^
αφιερωμένο σε όλους τους συντρόφους εδώ μέσα....
ευχαριστώ theo τα 2 μας είμαστε μονο.....
ευχαριστώ theo τα 2 μας είμαστε μονο.....
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
ArELa έγραψε: ...Γιατί πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους, ασχέτως ιδεολογιών, κι αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε όλοι.
Να βγείτε στους δρόμους ή να κλάψετε τα χάλια σας;
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σας κάνουν;
Σας δάνεισαν 300 δισεκ. : μάσες, ξάπλες και πορνοτηλεόραση για σαρκολατρία,
και αφού σας βάλανε καλά στο χέρι, σας αλλάζουν τα φώτα σιγά-σιγά.
Άδειασαν την μισή Ελλάδα στα τέσσερα σημεία το ορίζοντα, και σας έφεραν 2.5 εκ. μουσουλμάνους.
Θα διευθετήσουν όπως θέλουν προς το παρόν "Μακεδονικό", Κυπριακό, Αιγαίο, και μετά Θράκη, Ήπειρο κ.λ.π.
Παρακολουθείς τι γράφουν κάθε μέρα οι ξένοι: Greeks Strike Over Budget Cuts, Bonds, Stocks Decline
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... 0mIM&pos=8
Παίξτε το παιχνίδι τους....
- totispap

- Irc ψευδώνυμο: totispap
silver έγραψε:ArELa έγραψε: ...Γιατί πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους, ασχέτως ιδεολογιών, κι αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε όλοι.
Να βγείτε στους δρόμους ή να κλάψετε τα χάλια σας;
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σας κάνουν;
Σας δάνεισαν 300 δισεκ. : μάσες, ξάπλες και πορνοτηλεόραση για σαρκολατρία,
και αφού σας βάλανε καλά στο χέρι, σας αλλάζουν τα φώτα σιγά-σιγά.
Άδειασαν την μισή Ελλάδα στα τέσσερα σημεία το ορίζοντα, και σας έφεραν 2.5 εκ. μουσουλμάνους.
Θα διευθετήσουν όπως θέλουν προς το παρόν "Μακεδονικό", Κυπριακό, Αιγαίο, και μετά Θράκη, Ήπειρο κ.λ.π.
Παρακολουθείς τι γράφουν κάθε μέρα οι ξένοι: Greeks Strike Over Budget Cuts, Bonds, Stocks Decline
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... 0mIM&pos=8
Παίξτε το παιχνίδι τους....
Για πες ρε φωστηρα,τι πρεπει νακανει ο κοσμος για να αντιδρασει δηλαδη,νηστεια και προσευχη μονο?τα χερια του δεν θα τα κουνησει?
τι να σου πω,εκτως αν απο στεναχωρια εγραψες κατι που αλλιως ηθελες να το πεις και αλλιως το ειπες...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- PELTASTIS VARNAVAS

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ποιες εναλλακτικες μορφες δρασης προτεινονται?
ακουσαμε εκ του σιλβερ αποδοκιμασια απορριψη και αρνητικη κριτικη...απο την αλλη ναι
θα μενδιεφερε να ακουσω θετικα καταφατικα προτασεις για τον αλλο δρομο, ειλικρινα.
σε επιπεδο προληψης ex ante-[καλιον το προλαμβανειν ή του θεραπευειν] αλλα και σε επιπεδο εκ των υστερων -ex post, ποιες οι βελτιστες δρασεις?σε δεδομενα Ελλαδας 2010, ρεαλιστικα.
απο την ατομικη εσωτερικη δραση θα φθανουμε στες ομαδικες εσω-εξω δρασεις?ή το αναποδο?
και με ξενιζει και η χρηση δευτερου πληθυντικου...ειναι η καταλληλη ωρα να χαραχθωσιν οι διαχωριστικες γραμμες ελλαδισμου - οικουμενικου ελληνισμου?δεν νομιζω!
πως να χτυπηθουν τα διαιωνιζομενα μπαχαλοπροβληματα της μπανανιας -ελλαδισταν ωστε να μην οπλιζουμε το χερι και την πενα των κακοβουλων βορειοατλαντιστων ευρω -αγγλοσαξογερμανων κερδοσκοπων καιροσκοπων δημοσιογραφων ?
ποια η προοπτικη συνεργειών με τη διασπορα?
το ξερω ειναι πολυπαραμετρικο και βαθυ το προβλημα πλεον...
ακουσαμε εκ του σιλβερ αποδοκιμασια απορριψη και αρνητικη κριτικη...απο την αλλη ναι
θα μενδιεφερε να ακουσω θετικα καταφατικα προτασεις για τον αλλο δρομο, ειλικρινα.
σε επιπεδο προληψης ex ante-[καλιον το προλαμβανειν ή του θεραπευειν] αλλα και σε επιπεδο εκ των υστερων -ex post, ποιες οι βελτιστες δρασεις?σε δεδομενα Ελλαδας 2010, ρεαλιστικα.
απο την ατομικη εσωτερικη δραση θα φθανουμε στες ομαδικες εσω-εξω δρασεις?ή το αναποδο?
και με ξενιζει και η χρηση δευτερου πληθυντικου...ειναι η καταλληλη ωρα να χαραχθωσιν οι διαχωριστικες γραμμες ελλαδισμου - οικουμενικου ελληνισμου?δεν νομιζω!
πως να χτυπηθουν τα διαιωνιζομενα μπαχαλοπροβληματα της μπανανιας -ελλαδισταν ωστε να μην οπλιζουμε το χερι και την πενα των κακοβουλων βορειοατλαντιστων ευρω -αγγλοσαξογερμανων κερδοσκοπων καιροσκοπων δημοσιογραφων ?
ποια η προοπτικη συνεργειών με τη διασπορα?
το ξερω ειναι πολυπαραμετρικο και βαθυ το προβλημα πλεον...
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
totispap έγραψε: Για πες ρε φωστηρα,τι πρεπει νακανει ο κοσμος για να αντιδρασει δηλαδη,νηστεια και προσευχη μονο?τα χερια του δεν θα τα κουνησει?
τι να σου πω,εκτως αν απο στεναχωρια εγραψες κατι που αλλιως ηθελες να το πεις και αλλιως το ειπες...
Είσαι οικογενειάρχης χάνεις την εργασία σου, έχεις να πληρώσεις
την υποθήκη για το διαμέρισμά σου, την δόση του αυτοκινήτου σου και τα λοιπά έξοδα.
Αντί να διαλύσεις την οικογένειά σου κάνεις συμβούλιο των μελών της και εξετάζετε
τα μέτρα που πρέπει να λάβετε. Οι επιλογές όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι πολλές, είναι λίγες και αυτονόητες.
Σκέψου σε μια τέτοια περίπτωση τα παιδιά σου να μην θέλουν να ακούσουν τίποτα για περικοπές.
Η γυναίκα σου τα ίδια, και τελικά σαν έσχατη λύση να αρχίσουν τα μέλη της οικογένειά σου δυναμική αντιμετώπισή σου.
Που θα πάει -με τέτοια συμπεριφορά των μελών--η οικογένειά σου φίλε;
Τι νομίζεις ότι είναι το Κράτος;
Μια μεγάλη οικογένεια είναι, με πολύ ατίθασα μέλη.