ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιατί η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Τύπου (και προπαγάνδας) απέκρυψαν την είδηση της σύγκρουσης ελληνικού λιμενικού σκάφους με τουρκική ακταιωρό στα Ίμια;;;
Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και σε ερώτηση προς το γραφείο τύπου (και προπαγάνδας επίσης) του Λιμενικού σώματος γιατί απέκρυψε το γεγονός (ενώ ρωτήθηκαν) από τους ναυτιλιακούς συντάκτες απάντησαν: Το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού σώματος είναι για να ενημερώνει τους ναυτιλιακούς συντάκτες για τα συμβάντα και όχι για να ασκεί ναυτιλιακή ή εξωτερική πολιτική .........
Υ.Γ. Για την ιστορία, αντίστοιχο επεισόδιο συνέβη στα Ίμια με την μεγάλη κρίση (με άλλη ακταιωρό) όπου και τότε δεν είπαν τίποτε μέχρι που άρχισαν να καταφθάνουν οι τουρκικές φρεγάτες...
Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και σε ερώτηση προς το γραφείο τύπου (και προπαγάνδας επίσης) του Λιμενικού σώματος γιατί απέκρυψε το γεγονός (ενώ ρωτήθηκαν) από τους ναυτιλιακούς συντάκτες απάντησαν: Το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού σώματος είναι για να ενημερώνει τους ναυτιλιακούς συντάκτες για τα συμβάντα και όχι για να ασκεί ναυτιλιακή ή εξωτερική πολιτική .........
Υ.Γ. Για την ιστορία, αντίστοιχο επεισόδιο συνέβη στα Ίμια με την μεγάλη κρίση (με άλλη ακταιωρό) όπου και τότε δεν είπαν τίποτε μέχρι που άρχισαν να καταφθάνουν οι τουρκικές φρεγάτες...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιατί γκαρίζω ότι επιδιώκουν να ασκήσουν πλήρη έλεγχο στον πληθυσμό και δεν εννοούμε να το χωνέψουμε. Γιατί νομίζουν ότι αυτοί μπορούν κι έχουν δικαίωμα να κρίνουν και ν'αποφασίσουν τι θα ξέρουμε και τι όχι... για να μη σου πω και για το αν θα ζήσουμε ή όχι...Γιατί η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Τύπου (και προπαγάνδας) απέκρυψαν την είδηση της σύγκρουσης ελληνικού λιμενικού σκάφους με τουρκική ακταιωρό στα Ίμια;;;
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χεχεχ δεν γνωρίζω γι'αυτό που λές αν και δεν είναι απίθανο...αλλά πιστεύω ότι σαν λαός τον Χορό του ζαλόγγου τον χορέψαμε τον χορεύουμε και θα τον χορεύουμε με δόσεις σιγά σιγά... 
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ