Ακολουθώντας κατά βήμα τις "εντολές" ο Γιωργάκης, προωθεί τη ρουφιανιά, το να καρφώνει ο ένας τον άλλον, πράγμα που σύμφωνα με το σύστημα αξιών και την...(αν)ηθική της νεοταξίλας , αυτό τώρα είναι ΚΑΛΟ!
Το έλεγε ο Άικ, ο Άλεξ, ο Γουάτσον, ο Αλαν Βαττ και άλλοι πως θεσπίστηκε ήδη αυτό το...χαριτωμένο "μέτρο" σε ΗΠΑ και Αγγλία, κι έλεγα...μπα...δεν μπορεί να έρθει σ'εμάς αυτό το φρούτο. Πειράζει που ήμουν βαθιά νυχτωμένη; Πειράζει που όλα έρχονται και "κουμπώνουν" παντού; ΚΑΙ εδώ;
Πρέπει να φωνάξουμε τον ΛεΠα να τραγουδήσει το Ε-Ε-Ερχεται, γιατί απ'ό,τι άκουσα ΠΟΛΛΑΚΙΣ στο ραδιόφωνο χθες, θα δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο ή τεσπα σχετικός φορέας που θα δέχεται "αναφορές" από τους πολίτες, για να βοηθηθεί λέει η κυβέρνηση στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Αμέ!
Κι αν (λέει) μέσα από κάποια αναφορά τσακώσουν μάγκα φοροφυγά, πιάσουν δηλαδή λαυράκι, θα στέλνουν "ευχαριστήρια" επιστολή σ'αυτόν που έκανε την αναφορά... Τώρα το πώς αλλιώς θα "ευχαριστήσουν" τον ρουφιάνο, δεν το είπαν, αλλά σίγουρα κάτι θα έχουν κατά νου.
Δεν με πιστεύετε; Δείτε τι λέει μεταξύ άλλων το αρθράκι εδώ http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx
καιΜπλόκο στη φοροδιαφυγή, στην εισφοροδιαφυγή και στη διαφθορά με 18 μέτρα «στήνει» το υπουργείο Οικονομικών ενεργοποιώντας από «καρφώματα» φοροφυγάδων από πολίτες και δημοσιοποίηση καταλόγου φοροφυγάδων έως κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για όσους «έχοντες» περιμένουν ρυθμίσεις προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς και καθιέρωση ηλεκτρονικού πόθεν έσχες για τους εφοριακούς.
Δεν είχα παραισθήσεις λοιπόν, άκουσα καλά στο ράδιο χθες...(είπαμε, χθες είχα μια κουλότατη μέρα)Κατόπιν το υπουργείο Οικονομικών θα στέλνει στους φορολογουμένους «ευχαριστήρια» επιστολή.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «οι αναφορές αυτές θα χρησιμοποιούνται για τη στατιστική ανάλυση των χαρακτηριστικών των φοροφυγάδων και για τη διεξαγωγή ελέγχων, ενώ οι καταγγέλλοντες θα λαμβάνουν επιστολή η οποία θα αναφέρει τα φορολογικά έσοδα στα οποία συνέβαλαν».
Και δεν τα λέω εγώ, κι αυτό το σάιτ τα λέει και πολλά άλλα σάιτς, δεν αμφιβάλλω.
Εμπρός λοιπόν για τα νέα νεοταξίτικα ήθη, παιδιά! Καρφώστε τον διπλανό σας, είναι ξάφνου "ηθικό" αυτό και συμφέρει! Γίνετε ρουφιάνοι για να σας γουστάρει η παγκόσμια κυβερνησάρα που εκπροσωπείται ΑΠΟΛΥΤΑ απ'τον κύριο Γεώργιο Παπανδρέου.
(κάτω τα Α-χρηστα ήθη λέω εγώ