ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Ιαν 2010, 12:37

Τα μάθατε; Γιατί αν δεν τα μάθατε, να σας ενημερώσω.

Ακολουθώντας κατά βήμα τις "εντολές" ο Γιωργάκης, προωθεί τη ρουφιανιά, το να καρφώνει ο ένας τον άλλον, πράγμα που σύμφωνα με το σύστημα αξιών και την...(αν)ηθική της νεοταξίλας , αυτό τώρα είναι ΚΑΛΟ! :nuts:

Το έλεγε ο Άικ, ο Άλεξ, ο Γουάτσον, ο Αλαν Βαττ και άλλοι πως θεσπίστηκε ήδη αυτό το...χαριτωμένο "μέτρο" σε ΗΠΑ και Αγγλία, κι έλεγα...μπα...δεν μπορεί να έρθει σ'εμάς αυτό το φρούτο. Πειράζει που ήμουν βαθιά νυχτωμένη; Πειράζει που όλα έρχονται και "κουμπώνουν" παντού; ΚΑΙ εδώ;

Πρέπει να φωνάξουμε τον ΛεΠα να τραγουδήσει το Ε-Ε-Ερχεται, γιατί απ'ό,τι άκουσα ΠΟΛΛΑΚΙΣ στο ραδιόφωνο χθες, θα δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο ή τεσπα σχετικός φορέας που θα δέχεται "αναφορές" από τους πολίτες, για να βοηθηθεί λέει η κυβέρνηση στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Αμέ!

Κι αν (λέει) μέσα από κάποια αναφορά τσακώσουν μάγκα φοροφυγά, πιάσουν δηλαδή λαυράκι, θα στέλνουν "ευχαριστήρια" επιστολή σ'αυτόν που έκανε την αναφορά... Τώρα το πώς αλλιώς θα "ευχαριστήσουν" τον ρουφιάνο, δεν το είπαν, αλλά σίγουρα κάτι θα έχουν κατά νου.

Δεν με πιστεύετε; Δείτε τι λέει μεταξύ άλλων το αρθράκι εδώ http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx
Μπλόκο στη φοροδιαφυγή, στην εισφοροδιαφυγή και στη διαφθορά με 18 μέτρα «στήνει» το υπουργείο Οικονομικών ενεργοποιώντας από «καρφώματα» φοροφυγάδων από πολίτες και δημοσιοποίηση καταλόγου φοροφυγάδων έως κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για όσους «έχοντες» περιμένουν ρυθμίσεις προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς και καθιέρωση ηλεκτρονικού πόθεν έσχες για τους εφοριακούς.
και
Κατόπιν το υπουργείο Οικονομικών θα στέλνει στους φορολογουμένους «ευχαριστήρια» επιστολή.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «οι αναφορές αυτές θα χρησιμοποιούνται για τη στατιστική ανάλυση των χαρακτηριστικών των φοροφυγάδων και για τη διεξαγωγή ελέγχων, ενώ οι καταγγέλλοντες θα λαμβάνουν επιστολή η οποία θα αναφέρει τα φορολογικά έσοδα στα οποία συνέβαλαν».
Δεν είχα παραισθήσεις λοιπόν, άκουσα καλά στο ράδιο χθες...(είπαμε, χθες είχα μια κουλότατη μέρα)

Και δεν τα λέω εγώ, κι αυτό το σάιτ τα λέει και πολλά άλλα σάιτς, δεν αμφιβάλλω.

Εμπρός λοιπόν για τα νέα νεοταξίτικα ήθη, παιδιά! Καρφώστε τον διπλανό σας, είναι ξάφνου "ηθικό" αυτό και συμφέρει! Γίνετε ρουφιάνοι για να σας γουστάρει η παγκόσμια κυβερνησάρα που εκπροσωπείται ΑΠΟΛΥΤΑ απ'τον κύριο Γεώργιο Παπανδρέου. :swear:

(κάτω τα Α-χρηστα ήθη λέω εγώ :thumbsdown: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...

Δημοσίευση από karipis » Παρ 15 Ιαν 2010, 14:26

Βασίλω μην λες χαζά, η κυβέρνηση είναι σοβαρή ...και όχι όπως την παρουσιάζει το βιντεάκι :swear:

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Ιαν 2010, 15:37

the silent witness is here
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Ιαν 2010, 15:56

Ολα άρχισαν όταν οα χατζηγάκης εισίγαγε ενα μέτρο, οτι θα δημοσιοποιούνται τα ονόματα των παιδεραστών.
Σε μια μη-νεοταξική κι ευνομούμενη κοινωνία κατι τέτοιο θα ήταν ευχής εργό.
Ομως αυτό δεν έγινε τότε για να προστατευθούν τα παιδιά μας (ετσι κι αλλιώς τα παιδιά των πολιτικών τα φρουρουν αστυνομικοί με τα λεφτά μας), αλλα για να συνηθήσουμε στην ιδέα της δημοσιοποίησης ονομάτων.
Μαζί με τον νόμο για την δημοσιοποιήση ονομάτων παιδεραστών πέρασε απο το παράθυρο και μια διάταξη, να δημοσιεύονται και ονόματα όσων εχουν κατηγορηθεί για επιβουλή της δημόσιας τάξης.
Φυσικά αυτό όλοι το κάναν γαργάρα τότε και ο νομος για την επιβουλή της δημόσιας τάξης πέρασε απο το παράθυρο και μάλιστα μέσα σε χειροκροτήματα (μιας κι ολοι είχαμε στραμένο το βλέμα στους παιδεραστές και με αφέλια νομίζαμε οτι σκοτίστικε ο χατζηγάκης για την παιδεραστία).
Και τωρα τί; Αφου δοκιμάσαν τις άμυνες μας με τα παραπάνω θέματα. Μπορούν να περάσουν στη δεύτερη φάση.
Δηλαδή να δημοσιεύουν τα ονόματα φοροφυγάδων. Μετα καπνιστών που κάπνισαν στα μπαρ εις βάρος του συνανθρώπου τους, μετα αντινεοταξιτών bloggers και παεί λέγοντας.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 15 Ιαν 2010, 23:26

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βρήκα τρόπο να ξεχρεώσω: θα φτιάχνω μαύρες κουκούλες. Ή μάλλον θα τις βγάλω σε διάφορα χρώματα, για να νιώθει ο κάθε ρουφιάνος ξεχωριστός! Εγώ θα φοράω μία ροζουλιά, γιατι μου πάει πολύ το ροζ!

Δεχόμεθα παραγγελίες. Θα χρειαστώ περιφέρεια κούτρας...εχμ κεφαλής και ακριβείς μετρήσεις οπλοστασίου για τους άντρες. ΣΤους τελευταίους θα δίνεται αναμνηστική πλακέτα με τα μεγέθη του αντρισμού τους, αφού μετά το ρουφιάνεμα θα τον έχουν χάσει. Θα ακολουθηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

(ωρέ, χρυσές δουλειές θα κάνω...το νιώθω!)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Ιαν 2010, 23:38

ποιος καλος φοροφυγας δεν πληρώνει ΦΠΑ για τις κουκούλες που παράγει;
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 15 Ιαν 2010, 23:58

Eχμ...λοιπόν, εγώ έχω κάτι δουλίτσες to attend to.
Τα λέμε...

(καλά, ρε τομάρι, από μένα πας να βγάλεις; Ξέχασες όσα ζήσαμε μαζί; Σιχτίρ...)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιαν 2010, 01:16

Mantam Froufrou έγραψε:Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βρήκα τρόπο να ξεχρεώσω: θα φτιάχνω μαύρες κουκούλες. Ή μάλλον θα τις βγάλω σε διάφορα χρώματα, για να νιώθει ο κάθε ρουφιάνος ξεχωριστός! Εγώ θα φοράω μία ροζουλιά, γιατι μου πάει πολύ το ροζ!

Δεχόμεθα παραγγελίες. Θα χρειαστώ περιφέρεια κούτρας...εχμ κεφαλής και ακριβείς μετρήσεις οπλοστασίου για τους άντρες. ΣΤους τελευταίους θα δίνεται αναμνηστική πλακέτα με τα μεγέθη του αντρισμού τους, αφού μετά το ρουφιάνεμα θα τον έχουν χάσει. Θα ακολουθηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

(ωρέ, χρυσές δουλειές θα κάνω...το νιώθω!)
Μιλάμε κορυφαία όπως πάντα :urock: :lol: :lol: :lol:

Κι επειδή εμένα με πιάνουν ολοένα και συχνότερα κάτι... φονικά ένστικτα, δεν βάζεις και κανένα κορδόνι στο κάτω μέρος που καταλήγει στο λαιμό, να τα τραβάω να το φχαριστιέμαι; Στη ροζουλί μη βάλεις μόνο. χαχαχ :loco: :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 16 Ιαν 2010, 08:16

Στην γερμανία ενας νέος κατέβηκε μόνος του για βουλευτής χωρίς να τον στηρίζει κανένα κόμα (αντλησε ψηφοφόρους απο το ιντερνετ).
Αν υιοθετηθει το γερμανικό εκλογικό μοντέλο θα με ψηφίσετε να βγάλω τα ονόματα των ρουφιάνων στο ιντερνετ(Αφου θα χω και την βουλευτική ασυλία);
Δεσμευομαι να το κάνω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιαν 2010, 08:56

Aμέ! Άκου λέει!
Ψήφος στον αντινεοταξίτη Φώτη μας! Φωνή λαού ρε! :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 16 Ιαν 2010, 11:39

Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η απάντηση μου.

Φυσικά και είναι για κλάματα η απαίτηση ή η προτροπή ενός συντεταγμένου κράτους να "βοηθήσουν" τις ανύπαρκτες και διαβρωμένες υπηρεσίες ελέγχου , οι πολίτες , παίρνοντας τηλ και καταγγέλλοντας.

Οι καταγγελίες θα είναι του τύπου :...... ο ψιλικατζής της γειτονιάς καρφώνει τον απέναντι του ψιλικατζή (χωρίς να υπάρχει ουσιαστική παράβαση) , για να του κάνει ζημιά. :?

Στην Σουηδία , όπου ξέρω κάποια πράγματα για το πως λειτουργεί ο κοινωνικός ιστός , δεν υπάρχει η έννοια της ρουφιανιάς......εκεί ο γείτονας σου θα πάρει τηλ να σε καταγγείλει αν δεν έχεις κουρέψει το γκαζόν σου.
Επειδή είσαι υποχρεωμένος να το κουρέψεις και αυτός δεν είναι ο μαλάκας της παρέας που το κουρεύει.
Και καλά θα το κάνει. Κανείς δεν θα τον πει ρουφιάνο.

Ευχομαι να μπορούσα να καταγγείλω τον γείτονα μου που αφήνει τα σκουπίδια του στην πόρτα μου επειδή βαριέται να περπατήσει 20 μετρα μέχρι τον κάδο.
Εύχομαι να μπορούσα να καταγγείλω τον κάφρο που παρκάρει το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο επειδή πίνει καφέ απέναντι και θέλει να το βλέπει , αναγκάζοντας ηλικιωμένους και γυναίκες με καρότσια να διασχίζουν το δρόμο.
Ακόμα , θα κατήγγειλα ευχαρίστως τον τυχάρπαστο παράνομο ελεύθερο επαγγελματία που θησαυρίζει εις βάρος των νόμιμων που πληρώνουν το νοίκι τους , την εφορία τους , το τέβε τους.

Δεν θα αισθανόμουν καθόλου ρουφιάνος.....πιστέψτε με! :wink:

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΤΑ ΜΕ ΡΟΥΦΓΚΑΡΝΤΕΝ...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Σάβ 16 Ιαν 2010, 12:07

ΕΙΧΕ παει φιλος μου επιστημων παρακαλω στη σβεριγκε για λιγα χρονια για δουγειές
και εκοψε τες φλεβες του κι εστρεψε αθηνα...
αλλες νοοτροπιες
αλλη οργανωση
αλλοι δεικτες οικειοθελων αποχωρησεων απο αυτη τη βερζιον της ζωης [αυτοκτονιες]
με ευκαιρια γκαρντασοβικινγκ θα μπορεσουμε να αναλυσουμε τα αδιανοητα της μακρυνης αυτης χωρας ...μακρυνη οχι τοσο σε αποσταση...
πιστεφκω οτι αν και ειμαι το στυλ του αυτοπειθαρχημενου :jerk: και γουσταρω :evil: οργανωση :conf: και σοβαρο κρατος :shock: ...σε κανα μηνα θα ειχα ξενερωσει και θα γυρναγα αθηνα παραλιμνι λαρνακα λευκωσια σαλονικα ναυπλιο ντρομπολιτσα...και σε ντετε θα εκανα κωλοτουμπα θα εθαβα το ελληνικο παρακρατιδιο με το μπαχαλο...συγχρονη μπανανια...και θα εκθειαζα το σκανδιναβικο κοινωνικον κρατος... :loco:

επι του πρακταιου
ΦΩΤΗΣ
ΠΟΙΟΤΗΣ
ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumb:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 16 Ιαν 2010, 12:16

Θα βαλω την κουκουλιτσα μου..και θα σε καταδοσω!!!! :xara: (ημισκουμπρια)
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 16 Ιαν 2010, 12:20

Αυτό με τις αυτοκτονίες είναι ουρμπανιά. Πρώτη στην Ευρώπη είναι η Φιλλανδία, αν δεν κάνω λάθος, η Σουηδία είναι μέση προς πάτο.
Η καταγγελία για το γκαζόν δε γίνεται στην αστυνομία πάντως, αν αυτό εννόησε κάποιος.
Αν το γκαζόν είναι κοινόχρηστο, εννοείται πως θα το κουρέψεις όταν έρθει η σειρά σου. Αν οι θάμνοι σου φούντωσαν τόσο που εμποδίζουν την καλή ορατότητα σε μια γωνία, αυτό είναι θέμα ασφάλειας, όχι αισθητικής.

Συγνώμη για το οφφτόπικ.
Αν θέλετε ανοίγουμε ένα για να συγκρίνουμε χώρες και νοοτροπίες.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιαν 2010, 12:32

Αλλο η καταγγελία, και άλλο η ρουφιανιά. ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ η διαφορά.

Ο καταγγέλων επισήμως, δίνει τα στοιχεία του. Ονομα, αριθμό ταυτότητας, διεύθυνση, τηλέφωνα κλπ. Και η καταγγελία στοιχειοθετείται ως παράβαση κάποιας συγκεκριμένης νομικής διάταξης και ως παραβίαση των νομίμων και στοιχειωδών δικαιωμάτων του καταγγέλοντα. Ο δε καταγγελόμενος θα γνωρίζει ποιος τον κατήγγειλε.

Ο ρουφιάνος ουσιαστικά κουτσομπολεύει κακεντρεχώς, και δε χρειάζεται να στοιχειοθετεί καμιά επίσημη καταγγελία με τεκμαρτά στοιχεία. Λέει "βλέπω αυτό, νομίζω εκείνο...αυτός πρέπει να έχει..." και με τις ευλογίες του νόμου πλέον, (αφού καθαγίασε το κουτσομπολιό η ίδια η πολιτεία) να σούρνει ό,τι γουστάρει για όποιον του προκαλεί μένος, ζήλεια ή απλά αντιπάθεια. Τα στοιχεία του ρουφιάνου παραμένουν απόρρητα στο πλαίσιο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, παρ'όλο που ο ίδιος αυτά ακριβώς τα δεδομένα παραβιάζει απαράδεκτα. Κι έτσι ο καρακακομοίρης ο καταγγελόμενος, θα αιφνιδιαστεί από χτυπήματα στην πόρτα του και δεν θα ξέρει από πού του ήρθε η πανταχούσα αυτή.

Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με τη λούτσα λοιπόν.

Oσο για τη Σουηδία, δεν ξέρω επακριβώς πώς λειτουργεί το μοντέλο του συστήματος εκεί, (δεν το συζητώ ότι θα είναι αρτιότερο απ'το δικό μας μπάχαλο) αλλά ας μην αμφιβάλλουμε ότι παρά το "αποκομμένο" των σκανδιναβών από τα "χοντρά" της παγκοσμιοποίησης που ταλανίζουν άλλες χώρες πολύ περισσότερο, δεν παύουν να μετράνε κι αυτοί απώλειες απ'το παγκοσμιοποιητικό σύστημα, βλέπετε SAAB που της έβαλε λουκέτο, ποια λέτε, παρακαλώ; Μα η General Motors φυσικά. Ποια άλλη...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Σάβ 16 Ιαν 2010, 12:49

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ δικο μου για τωρα και παω για φυσικη αγωγη...χωρις νερο χωρις τροφη μεστη βροχη....[γεια σου ρε υιε Βικυς μεγαλε!!!] στη θαλασσα και στο βουνο....

------------------------------
ναι κελαινώ [παοκ ή γκετεμποργκ?τουμπα ή ουλεβι? :) -βαινουν ομαλως οι εργασιες αποκαταστασης των ζημιων στο μαχαζιν?] η ιδεα για ενα τοπικ κοινωνικοπολιτικο ορ σαμθινγκ που θα κατατιθενται εμπειριες-ακουσματα-αναγνωσματα-βιωματα κατα το δυνατον τεκμηριωμενες/α με ενθουσιαζει...συγκρισεις ελλαδικου κρατισμου με αλλες χωρες αγγλιες σκανδιναβιες γερμανιες γαλλιες κτλ...να αντιγραψουμε [λεμε τωρα] καποια θετικα, να υπογραμμισουμε γκελες στη νοοτροπια μας/τους χωρις κομπλεξ και χωρις κουτοφραγκικη προδιαθεση και να παραμεινουμε αταλαντευτοι στα [πολλα] θετικα μας...αμυνομενοι στη νεοταξιλα και επιτιθεμενοι στο γκιαουρισμο-ραγιαδισμο τωρα που εκκολαπτεται και νεοοθωμανισμος ...νωπες οι μνημες-σε λλιον εκδιδεται και το στρατηγικο βαθος του νταουτογλου :lovey0: εις την ελληνικην :rose:

αν ημουν στη σβεριγκε ζνιφ θα μελεγανε και μενα :crybaby: τηγανακι????ειμαι και λλιον μελαψουλης λογω καταγωγης....

ΤΑΚ λεφλικ [???????]
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Σάβ 16 Ιαν 2010, 12:49

:thumb:
να μην αγριέψει...
"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 16 Ιαν 2010, 13:28

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε: ------------------------------
ναι κελαινώ [παοκ ή γκετεμποργκ?τουμπα ή ουλεβι? :) -βαινουν ομαλως οι εργασιες αποκαταστασης των ζημιων στο μαχαζιν?] η ιδεα για ενα τοπικ κοινωνικοπολιτικο ορ σαμθινγκ που θα κατατιθενται εμπειριες-ακουσματα-αναγνωσματα-βιωματα κατα το δυνατον τεκμηριωμενες/α με ενθουσιαζει...συγκρισεις ελλαδικου κρατισμου με αλλες χωρες αγγλιες σκανδιναβιες γερμανιες γαλλιες κτλ...να αντιγραψουμε [λεμε τωρα] καποια θετικα, να υπογραμμισουμε γκελες στη νοοτροπια μας/τους χωρις κομπλεξ και χωρις κουτοφραγκικη προδιαθεση και να παραμεινουμε αταλαντευτοι στα [πολλα] θετικα μας...αμυνομενοι στη νεοταξιλα και επιτιθεμενοι στο γκιαουρισμο-ραγιαδισμο τωρα που εκκολαπτεται και νεοοθωμανισμος ...νωπες οι μνημες-σε λλιον εκδιδεται και το στρατηγικο βαθος του νταουτογλου :lovey0: εις την ελληνικην :rose:

αν ημουν στη σβεριγκε ζνιφ θα μελεγανε και μενα :crybaby: τηγανακι????ειμαι και λλιον μελαψουλης λογω καταγωγης....

ΤΑΚ λεφλικ [???????]
Ά να γειά σου, ένα τέτοιο! Θέλει να το αναλάβει κάποιος με περισσότερη πείρα στα φορουμικά :embar: πού να μπει δηλ κι έτσι;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιαν 2010, 13:42

Μπορεί να μπει στο Μεταξύ μας (που είναι και "κλειστή" ενότητα, για να'χουμε την κεφάλα μας ήσυχη)

Διαφορετικά τραβάτε στη Δομή μας που μου'χει φύγει ο αδόξαστος να σας βάλω όλες τις θεματικές μας ενότητες/υποενότητες συγκεντρωτικά, να διαλέξετε μόνοι σας πού μπορεί να ανέβει ό,τι ανεβάσετε.

Άιντε, ευλογημένα :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 16 Ιαν 2010, 13:53

Θα τα μάθουμε τα κατατόπια, πού θα πάει... σιγά σιγά...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 16 Ιαν 2010, 14:22

Ειδα μεγαλοδημοσιογράφο να συμφωνει με το μέτρο και μου σηκώθηκε η τρίχα.
Αλλα ετσι ειναι ολοι αυτοί. λακέδες του συστήματος.
Ουστ!
Εγω θα πω ενα συνθημα των αμερικάνικων φυλακών. Τους καταδότες πρέπει να τους πατάς.
Ψόφος στους αρουραίους!
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 16 Ιαν 2010, 15:05

KELAINO έγραψε:Αυτό με τις αυτοκτονίες είναι ουρμπανιά. Πρώτη στην Ευρώπη είναι η Φιλλανδία, αν δεν κάνω λάθος, η Σουηδία είναι μέση προς πάτο.
Η καταγγελία για το γκαζόν δε γίνεται στην αστυνομία πάντως, αν αυτό εννόησε κάποιος.
Αν το γκαζόν είναι κοινόχρηστο, εννοείται πως θα το κουρέψεις όταν έρθει η σειρά σου. Αν οι θάμνοι σου φούντωσαν τόσο που εμποδίζουν την καλή ορατότητα σε μια γωνία, αυτό είναι θέμα ασφάλειας, όχι αισθητικής.

Συγνώμη για το οφφτόπικ.
Αν θέλετε ανοίγουμε ένα για να συγκρίνουμε χώρες και νοοτροπίες.

Και η Ελλάδα θα είχε ρεκόρ αυτοκτονιών αν είχε ήλιο 5 μέρες το χρόνο , θερμοκρασία -10 τις υπόλοιπες 360 και στα βόρεια της είχαν 6 μήνες σκότος.

Η καταγγελία γίνετε στην αστυνομία....και σου κόβει πρόστιμο.

Ναι , να φτιάξετε ένα τόπικ ελληνο-καφρίλας και να βάλετε συντονιστή τον βαρνάβα , νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος για την θέση.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιαν 2010, 16:44

Ναι , να φτιάξετε ένα τόπικ ελληνο-καφρίλας και να βάλετε συντονιστή τον βαρνάβα , νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος για την θέση. :jerk:
Ευχαριστούμε για την...υπόδειξη, αλλά προφανώς δεν πρόσεξες ότι Bαρνάβας είναι ήδη συντονιστής στα ΙΔΕΟ, και όχι καφρίλας αλλά ενοτήτων. Είναι επίσης ένα από τα εξαιρετικά και πιο αγαπητά μέλη μας. :urock:

Επειδή το εικονίδιο που έβαλες δίπλα απ'την φράση που τον αφορά υποδηλώνει απαξία, θα σε παρακαλέσω να το πάρεις πίσω, ειδάλλως θα το πάρω εγώ. Το μόνο που ζητείται απ'τα μέλη εδώ μέσα είναι σεβασμός και ή θα τον αποδίδεις έστω και στοιχειωδώς στον συνομιλητή σου :respect: ή θα πάψεις να αναφέρεσαι σε μέλη επί προσωπικού.

Φιλική παρότρυνση, πριν πάμε στα warnings.

(ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στο Στίγμα μας και στους κανόνες μας )

Ευχαριστώ. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 16 Ιαν 2010, 19:28

επειδή δεν μπορώ να τροποποιήσω , άλλαξε αυτο :

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Σάβ 16 Ιαν 2010, 20:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: προσέγγιση μη αποδεκτή στο χώρο. 1 warning. Στα 3 καίγεσαι.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 16 Ιαν 2010, 20:23

Οι φορό-ρουφιάνοι θα επιβραβεύονται με φορο-προνόμια και θα παίρνουν ευχαριστήρια επιστολή που θα λέει πάνω κάτω :

-Κωστής Παλαμάς-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”