Τι θα γινόταν εάν.....

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Τι θα γινόταν εάν.....

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 30 Μάιος 2009, 22:19

Οι Έλληνες σε αντιλαθρομεταναστευτική διαδήλωση έκαιγαν το κοράνι όπως οι ανάρχες την Ελληνική σημαία;
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Τι θα γινόταν εάν.....

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 30 Μάιος 2009, 22:24

Για μενα οποιος καιει ιερα βιβλια δεν ειναι Ελληνας.
απο εκει και περα θα εχει γινει ιδιος με τους αναρχικους που καινε την σημαια
ή τους φονταμεταλιστες χριστιανους που καιγαν βιβλια (αναφεριμαι στο γνωστο βιβλιο του ανδρουλακη).
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 31 Μάιος 2009, 01:23

Divine Sinner έγραψε:ή τους φονταμεταλιστες χριστιανους που καιγαν βιβλια (αναφεριμαι στο γνωστο βιβλιο του ανδρουλακη).

Ε, όχι δα!
Κάτσε φρόνιμα που μας έκανες και φονταμελιστές χωρίς να ξέρεις καν τι έγινε εκεί, αν κάηκε βιβλίο και ποιός το έκανε.

Υ.Γ. Ο βλάκας που αναφέρεις, του έκανα μια ερώτηση σχετικά με τον Όμηρο και το δικό του βιβλίο εκείνη την ημέρα. Μου είπε "ευχαριστώ για την ερώτηση"........

Υ.Γ2. Ο δικηγόρος Λαμψίδης έκανε μύνηση στους εμπρηστές του βιβλίου. Τους κάλυψε το κανάλι τους.......

Υ.Γ3. Η άγνοια τελικά, όταν μάλιστα είναι επιλεκτική, γίνεται και διαχρονική λατρεία
( :worship: -...μέχρι και άρθρο του μήνα άμα λάχει).
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 31 Μάιος 2009, 13:06

Κάτσε φρόνιμα που μας έκανες και φονταμελιστές χωρίς να ξέρεις καν τι έγινε εκεί, αν κάηκε βιβλίο και ποιός το έκανε.
Εγω μιλησα για οσους καιγαν βιβλια.
εσυ γιατι θιχτικες;
ειδες καποια μομφη προς το προσωπο σου στα οσα εγγραψα; δεν ειπα πουθενα οτι εισαι απο εκεινους που καψαν βιβλια. φονταμεταλιστες καψαν βιβλια ειπα.
εσυ δεν εκαψες βιβλια και μαλιστα λες οτι το καναν καποιοι που φαγαν και μηνυσεις και δουλευαν για καποιους σταθμους. οποτε γιατι θιχτικες εσυ; κανεις δεν σε ειπε φονταμεταλιστη.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 31 Μάιος 2009, 22:30

Μην παίζεις με τις λέξεις
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 01 Ιουν 2009, 01:37

karipis έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:ή τους φονταμεταλιστες χριστιανους που καιγαν βιβλια (αναφεριμαι στο γνωστο βιβλιο του ανδρουλακη).

Ε, όχι δα!
Για πες μας λοιπόν ρε Καρίπιε, τι έγινε εκει; ποιος και γιατί το'καψε το βιβλίο; Κι αν δεν είναι fundamentalists αυτοί που το'καναν, τι ακριβώς θεωρείς ότι είναι;
Γιατί εγώ συμφωνώ με τον Φώτη και όχι μόνο για τα "ιερά" βιβλία. Συμφωνώ πως δεν νοείται Ελληνας να καίει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ βιβλίο. Καμία αντίρρηση στο περιεχόμενό του δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

Οποιος δεν έχει το νιονιο να το πολεμήσει με αντεπιχείρημα και θεωρεί ότι δικαιούται να φιμώσει οποιονδήποτε με καψίματα βιβλίων ή άλλους τρόπους, δεν μετείχε ποτέ της ελληνικής παιδείας, είναι φανατικός, φασιστοειδής και αξιοθρήνητης νοητικής έκτασης. Άσε που το όποιο μήνυμα "περνούσε" μέσα απ'αυτό το βιβλίο δεν χάνεται. Απεναντίας θα'λεγα... η βλακώδης κίνηση της αποτέφρωσής του, θα βάλει πολύ περισσότερους στο τριπάκι να το διαβάσουν.

Υ.Γ. Ο βλάκας που αναφέρεις, του έκανα μια ερώτηση σχετικά με τον Όμηρο και το δικό του βιβλίο εκείνη την ημέρα. Μου είπε "ευχαριστώ για την ερώτηση"........
Και; Αυτό είναι που τον κάνει βλάκα στα μάτια σου;
Υ.Γ2. Ο δικηγόρος Λαμψίδης έκανε μύνηση στους εμπρηστές του βιβλίου. Τους κάλυψε το κανάλι τους.......
Τι ήθελες να κάνει; Να τους πει και μπράβο;
Υ.Γ3. Η άγνοια τελικά, όταν μάλιστα είναι επιλεκτική, γίνεται και διαχρονική λατρεία
Αυτό ξαναπές το! :thumb:

( :worship: -...μέχρι και άρθρο του μήνα άμα λάχει).
Δεν το'πιασα αυτό...
Μπορείς να μου το κάνεις φραγκοδίφραγκα;
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 01 Ιουν 2009, 19:34

Αν πρόσεχες αυτά που έγραψα θα γλίτωνες τις μισές ερωτήσεις. Αν μπορείς να θυμηθείς κάποια παλαιότερη ανάρτηση, σ' αυτό ή άλλο κανάλι, θα γλίτωνες απ' όλες τις ερωτήσεις.
Ξαναδιάβασε και ρώταμε αυτά που δεν καταλάβες.

Υ.Γ. Ή, ψάξε σε παλιότερα αρχεία σου όταν κάναμε και πάλι αυτήν την κουβέντα (αν δεν τα θυμάσε μνημονικά).

Υ.Γ2. Διορθώνω το "άρθρο του μήνα" και το κάνω "άρθρο της εβδομάδος".

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Ιουν 2009, 00:07

Καρίπη και διάβασα τι είπες, και απάντησα σε μια μια φράση σου. Εκεί που δεν κατάλαβα, σε ρώτησα. Αν νομίζεις ότι και στα υπόλοιπα που απάντησα δεν κατάλαβα, δεν έχεις παρά να μου τα κάνεις λιανά. Άσε τις υπεκφυγές λοιπόν και απάντα ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΑ, όχι με γρίφους. Αλλιώς μην απαντάς καθόλου. Το προτιμώ απ΄τον πύργο της βαβέλ που πας να μου δημιουργήσεις εσκεμμένα εδώ. Εγώ σ'αυτά που σου έθεσα ήμουν σαφής. Αν θες και μπορείς κάνε και συ το ίδιο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 02 Ιουν 2009, 00:15

Εγω παντως δεν ειπα οτι ο καριπης εκαψε καποιο βιβλιο. μιλησα για φονταμεταλιστες χριστιανους. προσωπικα ειμαι κατα των ομαδοποιησεων και δεν ταυτιζομαι με καμια ομαδα παρα μονο με το ατομο μου.
οποτε οποιος δηποτε αν μιλουσε για ομοϊδεατες μου εγω δεν θα θιγομουν προσωπικα.
φυσικα ο καθενας κρινει διαφορετικα και ο καθενας μπορει να θιγεται για πραγματα που δεν αναφερονται εξ αρχης σε αυτον.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 02 Ιουν 2009, 00:18

Divine Sinner έγραψε:προσωπικα ειμαι κατα των ομαδοποιησεων και δεν ταυτιζομαι με καμια ομαδα παρα μονο με το ατομο μου.
Αρκεί να ξέρεις ποιος είσαι.

(διότι σε βλέπω μερικές φορές να διαφωνείς KAI με τον εαυτό σου και το διασκεδάζω)

:)
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 02 Ιουν 2009, 01:05

Βασιλική να μου κάνεις την χάρη. Πες πως δεν θυμάσε και μη μου μιλάς για υπεκφυγές με σπόνδες για φονταμελισμό όταν δεν ξέρεις (που ξέρεις αλλά δεν θυμάσ ) γιατί πράγμα μιλάς.

Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του μαλάκα της υπόθεσης (για τους άσχετους οι οποίοι είδαν απλώς το γεγονός στις ειδήσεις.......) ήταν από πολιτικούς φορείς, δημοτικούς παράγοντες, συλλόγους (άσχετους με θρησκείες), ιερείς, μέχρι και χρυσαυγήτες. Εγώ πήγα γιατί είχα δουλειά στον Ιανό.

Η ερώτηση που έκανα είχε να κάνει με το βιβλίο του και ο βλάκας που δεν θυμόταν τι έγραψε μου είπε ευχαριστώ για την ερώτηση, είπε κάτι για το ...Καστελόριζο και πήγε παρακάτω.

Ο δικηγόρος κύριος Λαμψίδης ήταν με αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν.

Κάποια στιγμή, μεταξύ των τηλεοπτικών συνεργίων είναι και αυτό του (τότε ακόμη) "σκάϊ" με δυο άτομα. Μπαίνει μέσα ο ένας από τους δυο στο κατάστημα και ζητάει από έναν πωλητή ένα αντίτυπο (και καλά) για τις ανάγκες του "ρεπορτάζ".

ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑ

Το απίθανο είναι πως του λέει ο άλλος τσάκαλος που βαστάει την κάμερα "περίμενε δεν έχω σύδεση"!!!..........
Εκτός των άλλων εκεί μπρστά είχαμε και τον Λαμψίδη ο οποίος τράβηξε την υπόθεση όσο μπορούσε. Την κατάληξη δεν την γνωρίζω αλλά έμαθα ότι το "σκαϊ" έβαλε λυτούς και δεμένους να σκεπάσουν την μαλακία των δημοσιογράφων του.

ΑρΕλα έγραψε:Οποιος δεν έχει το νιονιο να το πολεμήσει με αντεπιχείρημα και θεωρεί ότι δικαιούται να φιμώσει οποιονδήποτε με καψίματα βιβλίων ή άλλους τρόπους, δεν μετείχε ποτέ της ελληνικής παιδείας, είναι φανατικός, φασιστοειδής και αξιοθρήνητης νοητικής έκτασης
Γι' αυτό που είπες (και το είπες επειδή φυσικά δεν ήσουν εκεί αλλά γνώμη έχεις) σε πληροφορώ πως τα φασισταριά ήταν μπροστά στις καρέκλες των παρουσιαστών του βιβλίου. Εγώ εκεί μίλησα/ρώτησα διότι με γνώριζε ο υπεύθυνος του χώρου που μ' έβλεπε συνέχως στον χώρο τους. Οι υπόλοιποι φουκαράδες που απετόλμησαν να κάνουν "δύσκολες" ερωτήσεις και ν' αγγίξουν την "ταμπακιέρα" έφαγαν άδειασμα. Μάλιστα ένα χοντρό γουρούνι γνωστού πολιτικού χώρου που το βλέπω συχνά ακόμη και σήμερα σε πολλών ειδών και τύπων εκδηλώσεις, επτά φορές (δήθεν αγανακτισμένος από κάποια αδιόρατη απειλή που εμπεριείχε η ερώτηση που ποτέ δεν έγινε) διέκοψε για να πει του υπεύθυνου "μα σας παρακαλώ επιτέλους ...προστατέψτε μας"! και τους προστάτευαν..........

Εκεί ήταν που τα πήρα στο κρανίο και βγαίνοντας έξω έπεσα πάνω στους ...φονταμενταλιστές δημοσιογράφους.

Υ.Γ. Όταν μιλάει κάποιος για φονταμελισμό στην Ελλάδα, καλά θα κάνει να πάει πρώτα να κάνει μια μέτρηση βλακείας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 02 Ιουν 2009, 01:23

Βασιλική να μου κάνεις την χάρη. Πες πως δεν θυμάσε και μη μου μιλάς για υπεκφυγές με σπόνδες για φονταμελισμό όταν δεν ξέρεις (που ξέρεις αλλά δεν θυμάσ ) γιατί πράγμα μιλάς.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ταλαιπωρία έχει φάει η κεφάλα μου. Στο λέω λοιπόν να το νιώσεις. Τόση, ώστε ενίοτε να μη θυμάμαι ούτε και τ'όνομά μου. Όταν μιλάμε λοιπόν εδώ, παραθέτουμε λεπτομερώς τη θέση μας εδώ, χωρίς να περιμένουμε να συνυπολογίσει ο άλλος αυτά που θυμάται, γιατί μπορεί να'ναι μια αλσχαιμερική κλημακτηριακιά που ΝΑ ΜΗ θυμάται. Οκ?

Διάβασα με προσοχή κι αυτά που έγραψες εδώ, αλλά και πάλι έχω κενά. Έχω γνώμη αν και δεν ήμουν εκεί ναι, τη γνώμη που σχημάτισα από αυτά που γνωρίζω. Αν δεν τα γνωρίζω σωστά, στο χέρι σου ειναι να με διορθώσεις εσύ που ήσουν εκεί. Το βασικό μου ερώτημα βέβαια είναι το εξής. Κάηκαν τελικά βιβλία ή όχι; Κι αν ναι, ποιοι και γιατί τα έκαψαν? Για ρεπορτάζ; Θα μουρλαθούμε παντελώς; Πάντως από κάτι λαύρους που άκουσα να ουρλιάζουν για το βιβλίο, συγνώμη αλλά πιστεύω πως υπάρχουν φανταμεταλιστές φανατούκλες στην Ελλάδα. Ίσως μια πολύ μικρή αμελητέα) μερίδα ανθρώπων, αλλά υπάρχουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 02 Ιουν 2009, 01:32

Ημουν ξεκάθαρος. Περισσότερο ούτε μπορώ αλλά και αρνούμαι.

...τις παράδες για την μέτρηση ξεροκεφαλιάς και εμπάθειας (βλάκας δεν είσαι) τις βάζω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 02 Ιουν 2009, 08:34

Υ.Γ. Όταν μιλάει κάποιος για φονταμελισμό στην Ελλάδα, καλά θα κάνει να πάει πρώτα να κάνει μια μέτρηση βλακείας.
Δεν υπαρχει φονταμεταλισμος στην Ελλαδα; θα με τρελανεις; την ωρα που ο εκπροσωπος της επιτροπης της αρχιεπισκοπης επι των αιρεσεων ζηταει απο την πολιτεια να λαβει μετρα κατα του χαρυ ποτερ, των ηλεκτρονικων παιχνιδιων της μεταλ μουσικης και δεν συμαζευεται;
μηπως να βαλουμε μια επιτροπη απο παπαδες να μας λεει και τι θα ακουμε και τι ηλεκτρονικα παιχνιδια θα παιζουμε;

δεν υπαρχει φονταμεταλισμος σε διαφορες οργανωσεις τυπου "ρομφεα" κλπ;
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 02 Ιουν 2009, 18:36

Ούτε ο εκπρόσωπος ούτε κανείς άλλος.
Το ίδιο το Ελλαδικό κράτος φταίει, και εμείς οι ίδιοι για τα ελληνικά (και τα ξένα) μας.

υ.γ. όσο για την ιστορία μας πια... χέσε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 03 Ιουν 2009, 03:28

Αρέλα έγραψε:Στο λέω λοιπόν να το νιώσεις. Τόση, ώστε ενίοτε να μη θυμάμαι ούτε και τ'όνομά μου. Όταν μιλάμε λοιπόν εδώ, παραθέτουμε λεπτομερώς τη θέση μας εδώ, χωρίς να περιμένουμε να συνυπολογίσει ο άλλος αυτά που θυμάται, γιατί μπορεί να'ναι μια αλσχαιμερική κλημακτηριακιά που ΝΑ ΜΗ θυμάται. Οκ?
:ups:

Εγώ πάντως ξανθιά παρά τα χρονάκια μου δεν έχω αλτσχαίμερ όπως κάποιοι νέοι εδώ.

(Μ' αρέσει να λέω πως έχω επιλεκτική μνήμη, λολ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”