ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»: «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» - «ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ ΤΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ Α. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ) ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ”
Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαρτίου 19, 2009
Ο «αντιεξουσιαστής» είναι αρνητής στράτευσης, ενώ ο Ανδρουτσόπουλος υπηρέτησε εθελοντικά στο πλέον επίλεκτο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων, στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών…”
Ό ένας είναι καταδικασμένος με μία «αναγνώριση» τραβηγμένη από τα μαλλιά, που έγινε 15 ημέρες μετά το επεισόδιο, ενώ ήταν πασίγνωστο πρόσωπο και μάλιστα με την πρόθυμη βοήθεια της «Ελευθεροτυπίας», η οποία τον είχε στοχοποιήσει σαν ένοχο πολύ πριν τον «αναγνωρίσει» ο Καραμπατσόλης, ο οποίος δύο ημέρες μετά το επεισόδιο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όταν ο Αθανασιάδης του έδειξε τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο είπε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ! Πολιτική δίωξη λοιπόν εν πολλοίς αφού και το κύριο επιχείρημα των μαρτύρων κατηγορίας στην δίκη ήταν ότι ανήκει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Παρ’ όλα αυτά η «Ελευθεροτυπία» παρουσιάζει το δικό της παιδί, τον «αντιεξουσιαστή» σαν Ρομπέν των Δασών, ενώ τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο σαν… Χρυσαυγίτη με ποινικό παρελθόν! Ποιο είναι το ποινικό του παρελθόν; Ληστείες, κλοπές, άλλα αδικήματα; Τίποτε φυσικά! Λάσπη και μόνο λάσπη. Επιπλέον ο «αντιεξουσιαστής» είναι αρνητής στράτευσης, ενώ ο Ανδρουτσόπουλος υπηρέτησε εθελοντικά στο πλέον επίλεκτο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων, στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών. Ιδού λοιπόν τι έγραψε η «Ελευθεροτυπία»:
«ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ ΤΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ Α. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ) ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ - «Βεντέτα» από το παρελθόν - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Δύο χρόνια στην ίδια φυλακή, οι Γιάννης Δημητράκης και Αντώνης Ανδρουτσόπουλος (Περίανδρος) απέφευγαν να έρθουν κοντά. Ο ένας αντιεξουσιαστής, καταδικασμένος για ληστεία και απόπειρα φόνου, ο άλλος, γνωστός «Χρυσαυγίτης» με ποινικό παρελθόν.
Χθες το πρωί, όμως, βρέθηκαν και οι δύο χτυπημένοι στα κελιά τους και μπορεί να δίνει ο καθένας τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες του τραυματισμού του, όμως οι πληροφορίες που συνέλεξαν οι υπεύθυνοι της φυλακής αναφέρουν ότι οι δύο κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια και γρονθοκοπήθηκαν όταν συναντήθηκαν για λίγο σε έναν διάδρομο της φυλακής.
Ο «Περίανδρος» είχε μόλις επιστρέψει στη φυλακή Αλικαρνασσού, μετά τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό για την επίθεση και τον τραυματισμό ενός εκπαιδευτικού και δύο φοιτητών το 1998 στην Αθήνα, στη διάρκεια συλλαλητηρίου. Ο Δημητράκης επρόκειτο να μεταχθεί στην Αθήνα για τη δίκη του, επίσης σε δεύτερο βαθμό, για ληστεία και απόπειρες ανθρωποκτονίας.
Λίγο μετά τις εννέα το πρωί, δύο υπάλληλοι της φυλακής πήγαν στο κελί του Δημητράκη για να τον πάρουν και να τον παραδώσουν στην αστυνομική δύναμη, προκειμένου να μεταχθεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Τον βρήκαν άσχημα χτυπημένο στο πρόσωπο. Σχεδόν ταυτόχρονα διαπίστωναν ότι και ο Ανδρουτσόπουλος είχε χτυπήματα στο πρόσωπο. Κανείς από τους δύο δεν παραδέχτηκε ότι έγινε καβγάς και υποστήριξαν ότι χτύπησαν πέφτοντας στα σκαλιά ή πάνω σε κάγκελα. Ο Δημητράκης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να φροντίσουν τα τραύματά του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο. Σημειώνεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της συγκατοίκησης των δύο κρατουμένων στην ίδια φυλακή, υπήρχε αυξημένη επιτήρηση και των δύο, ενώ το σωματείο των σωφρονιστικών υπαλλήλων είχε ζητήσει να μεταχθεί ο ένας σε άλλη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Δημητράκης, μετά τη δίκη του, δεν θα επιστρέψει στην Αλικαρνασσό. * ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/03/2009»
http://xryshaygh.wordpress.com/

