Respect για τα Αμερικανάκια που δεν μασάνε κουτόχορτο
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Respect για τα Αμερικανάκια που δεν μασάνε κουτόχορτο
Θα το κάνω στίκι αυτό για να βάζω όλα τα βίντεος που δείχνουν ότι τα Αμερικανάκια δε μασάνε ΟΛΑ κουτόχορτο, ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί που δίνουν καθημερινά τον αγώνα ενάντια σε ένα φασιστικό Βουσικό καθεστώς όπως το λένε, ενάντια στη Νέα Τάξη και στα νεοταξίτικα γεννήματά της... Τους αξίζει ένας τέτοιος φόρος τιμής θαρρώ.
Είναι η δικαίωση της ατάκας που λέω συχνά στο ΥΤ- ότι: Δεν έχω τίποτα ενάντια στο λαό της Αμερικής, έχω πολλά ενάντια στην πολιτική ηγεσία της.
και για την διαμαρτυρία της συγκάλυψης της 11/9...
(συγκλονιστικό βίντεο)
Είναι η δικαίωση της ατάκας που λέω συχνά στο ΥΤ- ότι: Δεν έχω τίποτα ενάντια στο λαό της Αμερικής, έχω πολλά ενάντια στην πολιτική ηγεσία της.
και για την διαμαρτυρία της συγκάλυψης της 11/9...
(συγκλονιστικό βίντεο)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Re: Respect για τα Αμερικανάκια που δεν μασάνε κουτόχορτο
Υπαρχουν κι αλλοι αφυπνισμενοι
Γραφει σε ενα σημειο:
Υπαρχει ενας λογος που η αμερικανοι πολιτικοι δεν θελουν η υποστηρηξη της προς το ισραηλ να αναφερετε ως ενας απο τους κυριοτερους λογους των επιθέσεων.
οι πολιτικοι μας λενε Ψεματα σχετικα "με το μισος προς την ελευθερια μας (των αραβων) επειδη ενδιαφερονται περισσοτερο για το να υπηρετουν τα δικα τους ενδιαφεροντα απο το να μας κρατανε ασφαλεις.
Μην τους αφησετε να ξεφυγουν ληστευοντας την ελευθερια μας να αποφασιζουμε για τον εαυτο μας αν θελουμε να ρισκαρουμε τις ζωες μας για συγκεκριμενες εξωτερικες πολιτικες.
Libertarians for Justice Pledge:
On Behalf of the People of the United States of America, the undersigned DEMAND JUSTICE FOR THE VICTIMS of the terrorist attacks on September 11th, 2001.
For the families who have fought bureaucratic stonewalling;
For the rescue workers who are still dying of mysterious illnesses;
For the researchers and experts who have dedicated their lives to researching the government’s conspiracy theory;
And for the American people whose freedoms were surrendered to the terrorists by our own government.
We, the undersigned, demand a publicly conducted Congressional inquiry, with full subpoena power, into the largest terrorist attack in American history.
The committee shall meet, ask questions, and demand answers until We the People are sure beyond a reasonable doubt that the terrorists have been brought to justice.
Γραφει σε ενα σημειο:
Υπαρχει ενας λογος που η αμερικανοι πολιτικοι δεν θελουν η υποστηρηξη της προς το ισραηλ να αναφερετε ως ενας απο τους κυριοτερους λογους των επιθέσεων.
οι πολιτικοι μας λενε Ψεματα σχετικα "με το μισος προς την ελευθερια μας (των αραβων) επειδη ενδιαφερονται περισσοτερο για το να υπηρετουν τα δικα τους ενδιαφεροντα απο το να μας κρατανε ασφαλεις.
Μην τους αφησετε να ξεφυγουν ληστευοντας την ελευθερια μας να αποφασιζουμε για τον εαυτο μας αν θελουμε να ρισκαρουμε τις ζωες μας για συγκεκριμενες εξωτερικες πολιτικες.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Nαι ασφαλώς Φώτη. Πολύ καλό κι αυτό οπυ έβαλες.Divine Sinner έγραψε:Υπαρχουν κι αλλοι αφυπνισμενοι
Το νήμα αυτό το'κανα στίκι, γιατί βρίσκω στο ΥΤ φοβερές βιντεάρες αμερικανών, που σιγά σιγά (αφού ξεσκαρτάρω) σκοπεύω να ανεβάζω...
Το ίδιο να κάνεις κι εσύ και όσοι ασχολείστε με αυτά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Το πέτυχα σήμερα:
Free, free
Well, it really isn't even too hard to be
In the twenty, twenty, twenty-first century
We are the twenty-first century
It really isn't even too hard to be
(Say it again)
We are the 21st century ambassadors of peace & magic
(Fish man)
See the big orange slug in the purple grass
Well, if you ain't ready for it to pass
If you're really really really really not ready to pass
Well, the twenty-first century's gonna kick your ass, boy
(Say it again)
We're the twenty / lots of money /
Philosophers / ambassadors of peace & magic
But if you're not in class then you cannot answer
You can't be funny if you want to make money now
We are the 21st century
We are the 21st century
On Blue Mountain God insists you
Put the pieces back together
Free to live, free to do what I want
Go out and get it
Free, free
Well, it really isn't even too hard to be
In the twenty, twenty, twenty-first century
We are the twenty-first century
It really isn't even too hard to be
(Say it again)
(Fish man)
See the big orange slug in the purple grass
Well, if you ain't ready for it to pass
If you're really really really really not ready to pass
Well, the twenty-first century's gonna kick your ass, boy
(Say it again)
We're the twenty / lots of money /
Philosophers / ambassadors of peace & magic
But if you're not in class then you cannot answer
You can't be funny if you want to make money now
We are the 21st century
We are the 21st century
On Blue Mountain God insists you
Put the pieces back together
Free to live, free to do what I want
Go out and get it
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 4 φορές
Εχει και το Βελγιο αφυπνισμενους, που τα λενε εξω απ' τα δοντια!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Παντού υπάρχουν αφυπνισμένοι και κοιμισμένοι, αλλά όλοι οι λαοί τελικά κρίνονται από την κατάσταση που "επιτρέπουν" να υπάρχει στη χώρα τους. Όταν απευθυνόμαστε σε έναν λαό απευθυνόμαστε στο σύνολο του λαού, ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ πως υπάρχουν οι λαμπρές εξαιρέσεις, και έχοντας τον απόλυτο σεβασμό γι' αυτούς, ΕΙΔΙΚΑ όταν ζουν σε χώρες που υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα αφύπνισης.
Πχ, στην Τουρκία αν είσαι αφυπνισμένος είσαι άγιος -για τα δικά μου δεδομένα, γιατί εκεί ο αφυπνισμένος τρώει ξύλο και μετά τον τρώει η μαύρη τρύπα!!! Στην Αμερική το ίδιο, γιατί μιλάμε για μια χώρα όπου θεωρούν ακόμα τους πολέμους που κάνουν σε άλλες ηπείρους ως "βοήθεια" και "πόλεμο για χάρη της ειρήνης", και συνεχίζουν να βλέπουν τους άστεγους ως κάτι πέρα απ' αυτούς, αν και οι περισσότεροι ήταν κάποτε ακριβώς στη δική τους θέση! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΡΑΒΟΙ στην Αμερική, αλλά αυτοί που έχουν ξυπνήσει έχουν ξυπνήσει για τα καλά και αξίζουν τον θαυμασμό και την βοήθειά μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο. Για την Ελλάδα δε θα μιλήσω, γιατί το ποσοστό των αποκοιμισμένων που βλεπουν και όνειρα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ μεγάλο σε σχέση με αυτά που βιώνουμε ως άνθρωποι και ως χώρα...
Πχ, στην Τουρκία αν είσαι αφυπνισμένος είσαι άγιος -για τα δικά μου δεδομένα, γιατί εκεί ο αφυπνισμένος τρώει ξύλο και μετά τον τρώει η μαύρη τρύπα!!! Στην Αμερική το ίδιο, γιατί μιλάμε για μια χώρα όπου θεωρούν ακόμα τους πολέμους που κάνουν σε άλλες ηπείρους ως "βοήθεια" και "πόλεμο για χάρη της ειρήνης", και συνεχίζουν να βλέπουν τους άστεγους ως κάτι πέρα απ' αυτούς, αν και οι περισσότεροι ήταν κάποτε ακριβώς στη δική τους θέση! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΡΑΒΟΙ στην Αμερική, αλλά αυτοί που έχουν ξυπνήσει έχουν ξυπνήσει για τα καλά και αξίζουν τον θαυμασμό και την βοήθειά μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο. Για την Ελλάδα δε θα μιλήσω, γιατί το ποσοστό των αποκοιμισμένων που βλεπουν και όνειρα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ μεγάλο σε σχέση με αυτά που βιώνουμε ως άνθρωποι και ως χώρα...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Nαι, νομίζω ότι το νήμα φτιάχτηκε όχι για να δείξει ότι είναι θαύμα που υπάρχουν αφυπνισμένοι (και ειδικά σε συγκεκριμένες κοινωνίες) ή για να τους αποθεώσουμε αλλά να φανούν λίγο περισσότερο και να αναδειχθεί αυτό που έχουν αν πουν. Να δούμε κάτι που ίσως μας εμπνεύσει ή μας ανοίξει δρόμους. (Είτε αφύπνισης, είτε αφαίρεσης προκαταλήψεων κτλ.) Εγώ απλώς ευχαριστιέμαι μερικές φορές, δεν εκπλήσσομαι. Σίγουρα δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε έχουν την ίδια ετοιμότητα. Υπάρχουν παντού διαμαντάκια (άλλα πιο αστραφτερά και άλλα πιο χωμένα στη λάσπη). Απλώς για τους Αμερικάνους υπάρχουν περισσότερες προκαταλήψεις. Τη στραβομάρα τους την έχουν αλλά οκ... Από την άλλη εκτίθενται σε περισσότερα. Αυτό κάποιους θα τους διαλύσει και άλλους θα τους ενεργοποιήσει. Εμείς αγωνιζόμαστε σκληρά να τους πάρουμε τα πρωτεία πάντως... Όπως και των "τριτοκοσμικών". Όλοι έχουν θετικά και αρνητικά. Δεν θέλω, συνειδητά, να εκπλήσσομαι για κάτι που θα έπρεπε να είναι πιο σύνηθες. Γιατί στην εποχή μας έχουμε καταντήσει τη σκέψη, τον άνθρωπο με αίσθηση του κόσμου, το "νορμάλ", ταλέντο και θαύμα. Χρειάζονται εναλλακτικές τώρα, πιο πολύ από ποτέ. Μπορεί να έρθει και από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ήθελα να το πω αυτό (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και μου έδωσες το έναυσμα.
Ήθελα να το πω αυτό (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και μου έδωσες το έναυσμα.
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ποια είναι τα κριτήρια που χρειάζεται να πληρούνται για την ένταξη στο γκρούπ των αφυπνισμένων?
- Mantam Froufrou

Τα δικά μου κριτήρια, κι εφόσον μιλάμε βασικά για πολιτικά αφυπνισμένους, έτσι; Γιατί είναι άλλο αυτό κι άλλο να αφυπνίζεσαι εσωτερικά και πολύ συχνά πολιτικά αφυπνισμένοι άνθρωποι είναι στουρνάρια εσωτερικά και βλέπουν με μισό μάτι όποιον ασχολείται με αυτά. Γι'αυτό τα διαχωρίζω εντελώς συνειδητά.Ποια είναι τα κριτήρια που χρειάζεται να πληρούνται για την ένταξη στο γκρούπ των αφυπνισμένων?
1. Να θεωρεί ψέμα οτιδήποτε ακούει από τα ΜΜΕ, τα άτομα εξουσίας, ακόμα και εκείνης της εξουσίας που φαίνεται να είναι υπέρ του λαού (βλ. συνδικαλιστές) και τα κυρίαρχα κόμματα της χώρας του (μην πω όλα), και να το ψάχνει μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
2. Άρα να είναι ψιλιασμένος ακόμα και για κινήσεις και επίσημες αποφάσεις που είναι φαινομενικά "υπέρ" του.
3. Να αναγνωρίζει πως υπήρξε κοιμισμένος, να συγκρίνει τα σημάδια σε αυτόν, με αυτά που βλέπει σε άλλους και να προσπαθεί να τους αφυπνίσει.
4. Να προσπαθεί συνειδητά να μην πάει στο άλλο άκρο της απόλυτης αμφισβήτησης των πάντων. Υπάρχουν και πράγματα που ΕΙΝΑΙ έτσι όπως φαίνονται! Το να πας από το ένα άκρο της απόλυτης άγνοιας πληροφοριών, στο άλλο άκρο της απόλυτης αμφισβήτησης χωρίς περαιτέρω έρευνας, σε κάνει απλώς την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος!
Βασικά θεωρώ το 3ο κριτήριο εξίσου σημαντικό με τα άλλα τρία. Αν δεν κάνει κάτι για να αφυπνίσει τους άλλους δεν είναι αφυπνισμένος, είναι απλά ένας κοιμισμένος που την έχει δει άρχοντας της πληροφόρησης. Υπάρχουν πολλοί που συγκεντρώνουν πληροφορίες και τις πετάνε σε συζητήσεις κλπ για να το παίξουν κάπως αλλά δεν το κάνουν για να ξυπνήσουν και τους άλλους, αλλά για να φανούν οι ίδιοι ότι είναι "κάπως". Αυτοί για μένα είναι οι πιο κοιμισμένοι απ όλους! Είναι λες και έχουν αποδεχτεί την ύπνωση, λες και την επιλέγουν! Νομίζω πως με αυτά καλύπτομαι προσωπικά.
Το περίμενα αυτό.Hlios έγραψε:Ποια είναι τα κριτήρια που χρειάζεται να πληρούνται για την ένταξη στο γκρούπ των αφυπνισμένων?
Ίσως δεν είναι ο κατάλληλος όρος... Πάντως είναι πολυ-επίπεδος (πολιτικά, πνευματικά, αισθητικά) και ατελής (καθώς αφορά και απόψεις και γεγονότα). Μπορείς βέβαια να επικεντρώσεις στο πολιτικό σκέλος.
Χμ, αφυπνισμένος είναι, δεν ξέρω... ο λογικός με βάση τις πεποιθήσεις, τις αξίες, τις προσδοκίες του και τις ικανότητές του και ξέρει πότε απειλείται η ύπαρξή και η διαδρομή του;
Δεν νομίζω ότι αξίζει να απαντηθεί αυτή η ερώτηση αλλά αφού με έβαλες στην κούρσα θα αναπτύξω τη σκέψη μου με αυτόματη γραφή καθ' οδόν:
Μάλλον ήταν ατυχής χρήση. Δεν ξέρω καν γιατί υπάρχει αυτός ο όρος βασικά. Είναι εντελώς προσωπικός. Τα κριτήρια είναι προσωπικά και αποκτούν βάση μόνο όταν αρχίσουν να αγγίζουν την απτή, άμεση πραγματικότητα, όσον αφορά το σύνολο. Ατομικά χρειάζεται κριτική σκέψη, σύνθεση, γνώση, ενόραση την οποία μπορεί να μην έχουν όλοι ή να μην την έχουν αναπτύξει. Και το αν αυτό που προσλαμβάνεις συμφωνεί με την προσδοκία σου. Μάλλον βασίζεται στις πιο βασικές ανθρώπινες ανάγκες και ένστικτα και ενεργοποιείται όταν νιώθεις ότι θα απειληθούν αυτά. Δηλαδή, ενεργοποιείσαι εσύ ή η συγκεκριμένη αντίδρασή σου όταν απειλείται η κύρια δομή της ύπαρξής σου, ίσως όχι τόσο άμεσα, αλλά επειδή διάφοροι παράγοντες τείνουν να δημιουργήσουν καταστάσεις που θεωρείς μη αποδεκτές. Από 'κει και πέρα το μόνο που μπορεί να σου δώσει έρεισμα να πεις ότι η γνώμη σου και η προσμονή σου επηρεάζει σε αντίστοιχο βαθμό τους άλλους είναι το να επηρεάζει αρχές την απειλή των οποίων ουδείς εχέφρων (ή έστω στα όρια του τι θεωρείται αποδεκτό από την κοινωνία) θεωρείς ότι δε θα ήθελε να παραβλέψει και να βιώσει τα αποτελέσματά της. Π.χ., όταν δημιουργείται μια κατάσταση που θα απειλήσει ζωές ή τη γη σου ή κάτι τέτοιο. Αλλά κι εκεί απλά ψαρεύεις στο συλλογικό υποσυνείδητο. Ίσως η κατάληξη να είναι όντως π.χ. ο θάνατος, αλλά ανάμεσα σε αυτόν κι εσένα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι και άλλες τόσες ψυχές επιφανειακά ασύνδετοι μεταξύ τους, ίσως με διαφορετικές αναζητήσεις και διαδρομές που δε θα δεχθούν τη διαδρομή σου για διάφορους λόγους και θα σε απορρίψουν. Ή μπορεί να έχουν άλλες προσδοκίες. Εσύ ξεκινάς από μία αίσθηση και από μία γνώση. Απευθύνεσαι στην αίσθηση του άλλου αλλά και στη γνώση του, στο Νου του. Ο Νους μπλέκει. Δημιουργεί προσδοκίες, ερμηνείες. Μπορεί να θολώσει τον προορισμό (που και πάλι μπορεί να είναι δική σου προσδοκία/ερμηνεία ή αντικειμενικός). Στην αίσθησή του μπορείς να φτάσεις μέσω της διαλεκτικής αλλά και της αύρας σου, της πίστης σου στη σκέψη σου που θα "δείξει" στη φυσική σου παρουσία. Μία ενέργεια που θα διαπεράσει τον άλλο και θα του δημιουργήσει μια προδιάθεση προς εσένα. Οι περισσότεροι δε θέλουν προκλήσεις της διάνοιάς τους, ούτε κριτική αλλά μάλλον στοιχεία και συζήτηση. Ή την ησυχία τους... Κι αυτό φαίνεται ή θα στο πουν. Οπότε, αν κάποιος δε μοιράζεται την ίδια σκέψη και διαδρομή και γνώσεις μ' εσένα αποφασίζεις αν θα του δώσεις να καταλάβει ή τροφή για σκέψη (ανάλογα και με την εγγύητα του αναμενόμενου γεγονότος) θα πρέπει να αφεθεί να το δουλέψει ή/και να το απορρίψει. Εσύ θα κρίνεις αν είναι χαμένη υπόθεση ή αν του έδωσες ότι ήθελες να δώσεις. Θα τον αφήσεις να το δουλέψει. Αν το δει έχει καλώς, αν όχι τον αφήνεις να εξελιχθεί όπως νομίζει ή και να μείνει στάσιμος και να έρθει το συναίσθημα και η αίσθηση (φυσική ύπαρξη) μέσω της έλλειψης/ενόχλησης ή των γεγονότων και να ενεργοποιήσει τη διάνοιά του (πνευματική ύπαρξη). Που αν είναι υποταγμένη σε κάποια ιδεολογία που θα δει τη δυσκολία και το πάθος ως κάτι αποδεκτό ίσως και να τα παρατήσει και να αφεθεί. Αλλά αν έχει μέσα του κάτι ανώτερο ή βαθύτερο ή απλά θέλει να επιβιώσει/να ακολουθήσει άλλο δρόμο θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει. Αν δεν είναι πολύ αργά και δεν έχουν χαλάσει όλα τα εργαλεία του στην πορεία (και του περιβάλλοντος και αυτά που κουβαλά). Άλλο θεμελιώδες σημείο είναι ότι μπορεί να έχεις χαθεί ή πεθάνει κι εσύ στην πορεία ανάλογα με την επιρροή και το μέγεθος των γεγονότων. Εκεί κάπου υπεισέρχεται και ο παράγοντας κοινωνία, σύγκρουση, αποχώρηση... Σε αυτό το σημείο μπορεί νας πας πιο γήγορα προς το πρόβλημα ή προς τη λύση του. Εδώ παίζει ο Νους και σε περιπτώσεις ο συλλογικός νους και οι διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες των ατόμων που μπορεί να σε μπλέξουν περισσότερο ή να κινηθούν μαγικά συλλογικά και συγκροτημένα. Ίσως γιατί εκεί το κατάλαβαν, εκεί το ένιωσαν ή είχαν διαφορετική ετοιμότητα και διαδρομή. Ίσως γιατί οι δικοί σου υπολογισμοί ήταν λάθος. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι η δική σου ερμηνεία ήταν η σωστή... Αν κάνουν όλοι κάτι τότε, αυτόματα λύνεται το πρόβλημα. Ίσως και ο σκοπός να έχει δημιουργηθεί αυτόματα και να χρειάζεται μόνο η συνεννόηση. Μπορεί και να μη γίνει τίποτα ή να γίνει διαφορετικά. Όπως έχω ξαναπεί, ο νους και το ανεπτυγμένο μυαλό είναι η ευλογία και η καταδίκη μας ως είδος. Και μόνο του και σε συνδυασμό με το σώμα. Ίσως έρχεται σε ισχύ επειδή βλέπεις κάτι να έρχεται, με τα δικά σου μάτια, και σκέφτεσαι "Μα γιατί δεν το βλέπουν; Πώς γίνεται να μην το βλέπουν;" Διακρίνεις μια κατάσταση που κρίνεις ότι όχι μόνο δε θ' αρέσει σε 'σένα αλλά και στους υπόλοιπους και σε διαφοροποιεί. Δεν μπορεί να είναι ορατή καθολικά εξαρχής ή και να μην είναι καθολική εξ ορισμού. Υποθέτω ότι το πιο σημαντικό είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Που σημαίνει επίσης να πράττεις προς την κατεύθυνση που σε ικανοποιεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος μαγικός άγραφος νόμος. Και αν είναι πνευματικός ή φυσικός. Ίαως να υπάρχουν "διακόπτες" με παραμέτρους. Αν είσαι εσύ καλά και έχεις προσωπικό αποτέλεσμα ορατό σε άλλους τότε ίσως να εμπνευστούν και να σε μιμηθούν. Γιατί μάλλον θα έχεις αγγίξει αυτό το κάτι στο υποσυνείδητό τους. Κάτι που τους λέει ότι αυτό είναι το σωστό.
Σίγουρα αυτή η μικρή έκθεση δε θα καλύψει όλους ή και κανέναν αλλά ελπίζω να σας άφησε κάτι προς επεξεργασία. Ξεφύγαμε κι από το θέμα...
- Mantam Froufrou

Ίσως και ο σκοπός να έχει δημιουργηθεί αυτόματα και να χρειάζεται μόνο η συνεννόηση
- beyond the unknown
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 16 φορές
ISIS EXPOSED 100% AS CIA OPERATION: "The Next Bin Laden is Here" - Don't Be Fooled
http://www.examiner.com/article/isis-de ... -sex-jihad
http://www.examiner.com/article/isis-de ... -sex-jihad
they always live and move in the cave