Κ.Ι.Σ και σκοπιανο

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Κ.Ι.Σ και σκοπιανο

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 06 Απρ 2008, 01:20

“Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος με επιστολή του την 11.1.1993 προς τα Παγκόσμια Εβραϊκά Συνέδρια και Συμβούλια, αναφέρει: «Η Ιουδαϊκή θρησκεία και φιλολογία αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες του αρχαίου εθνολογικού χαρακτήρα των Μακεδόνων ως Ελλήνων».

….. Συζήτηση ακόμα και του εάν οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν τιμά την Ε.Ε. η οποία ως ένωση δημοκρατικών λαών όφειλε να πει στους Σκοπιανούς ότι δεν είναι Μακεδόνες, απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος παγκοσμίως θεωρείται ότι είναι Έλληνας. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν:

- Ο Προφήτης Δανιήλ (Κεφ. Η 1-21). Προφήτευσε ότι ο Έλληνας Βασιλιάς θα νικήσει τον Πέρση Βασιλέα. Σε όραμα του (παρ. 5) είδε τον Τράγον των Αιγών που συνέτριψε τον Κριόν (παρ. 8). Ο Τράγος των Αιγών, ήταν ο Βασιλεύς των Ελλήνων (παρ. 21). Ο Κριός, ήταν ο Βασιλεύς των Μήδων και Περσών (παρ. 20).

- Μακκαβαίοι (Κεφ. Α-1). «Ο Αλέξανδρος ο Φιλίππου, ο Μακεδών, ενίκησε τον Δαρείον».

- Ο Προφήτης Δανιήλ (Κεφ. Β, παρ. 39) προμάντεψε την Βασιλεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκ του Θρόνου του Σολομώντος.

- Ο Προφήτης Ησαϊας (Κεφ. ΙΘ, παρ. 20) προφήτευσε: «Όταν κραυγάσουν οι Αιγύπτιοι προς τον Κύριον ο Κύριος θα αποστείλει άνθρωπον να τους σώσει και τους κυβερνήσει». Ο άνθρωπος αυτός κατά τον Καθηγητή Τρεμπέλα (σελ. 232) είναι ο Αλέξανδρος ο οποίος όταν εμφανίστηκε στην Αίγυπτο, ανακηρύχθηκε Φαραώ (άγαλμα του υπάρχει στο Μουσείο του Καΐρου).

- Ο Προφήτης Ησαΐας (Κεφ. ΙΘ, παρ. 23) εξυμνεί περίοδο ελευθέρας επικοινωνίας. Οι χρόνοι αυτοί οι χρόνοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

- Πολλά κείμενα Ταλμουδικά αναφέρουν Εβραϊστί: «Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, Βασιλεύς των Ελλήνων».

- Το Ταλμούδ, διηγούμενο τη συνάντηση του Αλεξάνδρου και του Αρχιερέως το 333 π.Χ., αναφέρει ότι ο Αρχιερέας τον αποκάλεσε «Αλέξανδρο τον Βασιλέα των Ελλήνων».
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Κ.Ι.Σ και σκοπιανο

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 06 Απρ 2008, 10:11

Το σωστό πρέπει να λέγεται. Σ'αυτήν την περίπτωση στάθηκαν σωστοί.

Τoυς τιμά και η αρνητικότατη αντίδρασή τους στη σβαστικοποιημένη σημαία μας, ή στην καρικατούρα του καραμανλή με στολή των ες ες. Δεν ξεχνούν πόσο τους βοήθησαν οι Ελληνες στην κατοχή, και μπράβο τους. :thumb:

(Κι αυτή η τοποθέτησή μου ας καταδείξει σε ορισμένους πως άλλο να'σαι εμπαθής και άλλο παθιασμένος για κάποια πράγματα.
Εμπαθής απέναντι σε κανέναν λαό δεν είμαι.)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Κυρ 06 Απρ 2008, 11:47

Όντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η θέση του Κ.Ι.Σ ήταν σωστή και μη-ανθελληνική.
Παρ'ολ'αυτά, και χωρίς να αμφισβητώ την παράθεση του Divine Sinner, θα ήθελα ένα σύνδεσμο για να μπορέσει να διασταυρωθεί η γνησιότητά της.
Επίσης, η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ημερομηνία 1993. Ευελπιστώ ότι η σημερινή τους θέση δεν θα έχει αλλάξει.....

Όμως λένε:
Η Ιουδαϊκή θρησκεία και φιλολογία αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες του αρχαίου εθνολογικού χαρακτήρα των Μακεδόνων ως Ελλήνων».
Τους ευχαριστούμε πολύ, αλλά ακόμα και να μην υπήρχε ο Ιουδαϊσμός και οι Εβραίοι, υπάρχουν μυριάδες αποδείξεις για την ελληνικότητα των Μακεδόνων. Αδιάψευστοι μάρτυρες δεν είναι η ιουδαϊκή θρησκεία, αλλά η ιστορική πραγματικότητα. Οι ιουδαϊκές αναφορές είναι σταγόνα στον ωκεανό των αποδείξεων της ελληνικότητας των Μακεδόνων.

Καλά θα κάνουν επίσης να μας υπενθυμίσουν:
α) Ποια ήταν η στάση των Εβραίων της Θεσ/νίκης απέναντι στο ορατό (και αναπόφευτκο) ενδεχόμενο της απελευθέρωσης της πόλης από τον ελληνικό στρατό το 1912;
β) Ποιος ήταν ο ρόλος του εβραιοτραφούς Βούλγαρου Σαντάσκη στην απόπειρα κατασκευής της "μακεδονικής εθνότητας";
γ) Ποιος είναι ο ρόλος του Εβραίου μεγαλοκαπιταλιστή Τζορτζ Σόρος στο μακεδονικό ζήτημα;
δ) Ποιος ήταν ο ρόλος της εβραϊκής ηγεσίας του ΚΚΕ όσον αφορά το μακεδονικό ζήτημα την δεκαετία του '20;
ε) Ποιος είναι η στάση του αμερικανοεβραϊκού λόμπι που εν πολλοίς ελέγχει τις ΗΠΑ, για το μακεδονικό;

Έχουν πολλά ράμματα για την γούνα τους.
Πάντως, η παραπάνω ανακοίνωσή τους (εφόσον ισχύει ακόμα, 15 χρόνα μετά) κρίνεται ως θετική. Το σωστό να λέγεται. :cool: :cool:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 06 Απρ 2008, 12:11

Όντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η θέση του Κ.Ι.Σ ήταν σωστή και μη-ανθελληνική.
Παρ'ολ'αυτά, και χωρίς να αμφισβητώ την παράθεση του Divine Sinner, θα ήθελα ένα σύνδεσμο για να μπορέσει να διασταυρωθεί η γνησιότητά της.
Θα ψάξω και για λινκ. Στα δελτία ειδήσεων άκουσα ότι αντέδρασαν εντόνως με τις πρόσφατες αηδίες των σκοπιανών.
Αν και ενίοτε αμφισβητώ την εγκυρότητα κάποιων ειδήσεών τους, και πάντα υποψιάζομαι την ατζέντα πίσω απ'αυτά που παρουσιάζουν, το συγκεκριμένο δεν βρίσκω λόγο να το αμφισβητήσω. Οι συγκεκριμένοι είναι εξ ορισμού αντίθετοι με ναζισμούς, εθνικοσοσιαλισμούς κλπ, οπότε λογική και η αντίδρασή τους.

Για τα υπόλοιπα που έθεσες... τα λαμβάνω υπ'όψιν. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 06 Απρ 2008, 13:13

Είχε ξαναγίνει κάτι ανάλογο στην Ολυμπιάδα του 2004 όταν Κέντρο Βίζενταλ είχε βγάλει αρνητική οδηγία για την Ελλάδα,όπου την κατηγορούσε για "αντισημιτισμό" κλπ.. Τότε το ΚΙΣ είχε στείλει μια επιστολή στο Κέντρο Βίζενταλ,όπου τα διέψευδε όλα αυτά. Τότε ο Ζαγκ Ρογκ ή πως λεγόταν αυτός ο επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής,απο εκεί που είχει υιοθετήσει την έκθεση του Κέντρου Βίζενταλ,είχε κάνει στροφή 180 μοιρών!

Κατα τη γνώμη μου,μάλλον πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού με σκοπό την αύξηση της δημοφιλίας τους και αν το συνδέσουμε με το φίλο τους Σαρκοζύ,ενδεχομένως και για επίδειξη δυνάμεως.

Καλοδεχούμενη η αποστολή αυτής της επιστολής.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 06 Απρ 2008, 13:58

Κατα τη γνώμη μου,μάλλον πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού με σκοπό την αύξηση της δημοφιλίας τους και αν το συνδέσουμε με το φίλο τους Σαρκοζύ,ενδεχομένως και για επίδειξη δυνάμεως.
Ίσως να'ναι κι έτσι. Η κίνησή τους όμως δεν παύει να'ναι θετική για μας, στο βαθμό που ως γνωστόν, η γνώμη τους μετράει στην διεθνή πολιτική κονίστρα και τους λαμβάνουν στα υπ'όψιν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 06 Απρ 2008, 14:39

Μην ψαρώνετε! Επίτιδες το κάνουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελληνόψυχων!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Κυρ 06 Απρ 2008, 21:43

Εγώ πάντως ξαφνιάστικα.Ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενα να διαβάσω.Σαφώς και με χαροποιεί η στάση τους αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι και τι.. Τέλος πάντων, κρατάμε την θετική στάση τους και η συνέχεια θα δείξει
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 09 Απρ 2008, 13:30

1/ Η Στάση τους είναι πιστή στα δεδομένα τους. Βλέπουν αγκιλωτό σταυρό και βγάζουν φλύκταινες δικαίως.
2/ Το γεγονός ότι η Ελλάδα τους βοήθησε στην περίοδο του Β' Π.Π. είναι ιστορικά καταγραμμένο και δεδομένο.
3/ Το γεγονός ότι ΔΕΝ έχει σβάστιγα η σημαία μας αλλά σταυρό, και του καραμανλή δεν του πάει καθόλου η χιτλερική στολή ΕςΕςατζήδων, είναι επίσης δεδομένο.
4/Το γεγονός ότι έκαναν τα σκοπιανόπουλα τη σημαία μας ΚΑΙ κωλόχαρτο, είναι προσβολή της αισθητικής ΟΛΩΝ και των Εβραίων ασφαλώς.
5/ Τα ιερά τους βιβλία επιβεβαιώνουν τα περί Αλεξάνδρου, Μακεδονίας κλπ.

==========

α/ Δεν ήταν δυνατόν να τα κάνουν όλα αυτά γαργάρα.
β/ μπορούσαν βέβαια να μην αντιδράσουν καθόλου και να το παίξουν γερμανοί.
γ/ αφού αποφάσισαν να αντιδράσουν όμως, λογικότατη ήταν η αντίδρασή τους.

Για μένα η ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι αντέδρασαν και δεν το έπαιξαν κινέζοι, καταδεικνύοντας ότι έχουν και το φιλότιμο να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν αυτούς που τους στάθηκαν όταν το χρειάζονταν. Με τη λογική της ανταπόδοσης των ίσων που έχουν, προφανώς στάθηκαν κι αυτοί σ'εμάς, σήμερα που η περίσταση το επιβάλλει. Καλώς καμωμένο λοιπόν!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 09 Απρ 2008, 13:41

καλά κουφάθηκα!!! Με την καλή έννοια...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Τετ 09 Απρ 2008, 14:21

_MIXALIS_ έγραψε:Εγώ πάντως ξαφνιάστικα.Ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενα να διαβάσω.Σαφώς και με χαροποιεί η στάση τους αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι και τι.. Τέλος πάντων, κρατάμε την θετική στάση τους και η συνέχεια θα δείξει
:thumb: :thumb:
Κι εγώ ξαφνιάστηκα! Είδομεν...
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”