ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΓΔΑΤΗ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MaXhTiC
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΓΔΑΤΗ

Δημοσίευση από MaXhTiC » Σάβ 19 Ιαν 2008, 13:25

Βρώμικη επίθεση εναντιων του κυπριου αντισφαιριστή Μάρκου Παγδατή εξαπέλυσαν τα αυστραλιανα Μ.Μ.Ε χαραχτηρίζοντας τον ρατσιστη και απαιτώντας την αποβολη του απο το Αυστραλιανό Όπεν. Αφορμη ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube που τον παρουσιάζει να φωναζει "Εξω οι Τούρκοι απο την Κύπρο" και "Ελλας - Ελλας - Μακεδονία"
Η επίθεση συνεχίστηκε με ακόμα περισσότερο μένος όταν ο αθλητης μας αρνηθηκε να ζητησει συγνώμη λέγοντας οτι απλώς υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της χώρας του και να τον αφήσουν να συγκεντρωθεί για το επόμενο παιχνίδι.

«Υπάρχει σήμερα εκτενής κάλυψη για μία εμφάνισή μου σε βίντεο στην ιστοσελίδα youtube.com . Στο βίντεο αυτό που γυρίστηκε το 2007 υποστήριζα τα συμφέροντα της πατρίδας μου, της Κύπρου, ενώ παράλληλα διαμαρτυρόμουν εναντίον μιας κατάστασης που δεν είναι αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη. Τώρα, θα ήθελα να συγκεντρωθώ στην διοργάνωση και να καλέσω όλους να σεβαστούν αυτή την επιθυμία μου. Αγαπώ το Αυστραλιανό Όπεν και θέλω να τα πάω καλά εδώ».

Αντιδράσεις υπήρξαν απο την κυπριακή παροικία "Δεν ήταν ρατσιστικά τα συνθήματα του Παγδατή" απαντούν με ανακοίνωση τους.
Το Hellas Fan Club το τόνισε ότι τα συνθήματα στρέφονταν εναντίον του Τουρκικου στρατού κατοχής.
Το επιτελείο του Τάσσου Παπαδόπουλου με ανακοίνωση θεωρούν αδιανόητο κάποιοι να θέλουν τους αθλητές να μην ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου τους.

Όλα αυτα δεν έχουν καμία σχεση με την εξαιρετικη φορμα που διανυει και το οτι σήμερα αντιμετωπίζει τον Αυστραλιανό Λέιτον Χιούι.

Θα κτίσω μια φωλιά στον ουρανό .. θα κατεβαινω μονο οταν θελω να γελασω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”