Εκλογή προέδρου δημοκρατίας

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Δεκ 2014, 18:34

Σαμαράς: Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231369674

Τον κ. Σταύρο Δήμα, τον άκουσα να λέει
ότι θέλει να ενώσει τον ελληνικό λαό.

εννοεί φυσικά την κοινοβουλευτική ενότητα και οχι του λαού.
Δεν εκλέγεται από αυτόν, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν,
όπως δεν έχει κι ο τωρινός Πρ. Δ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Εκλογή προέδρου δημοκρατίας

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Δεκ 2014, 11:10

Χθες είχαμε την πρώτη ψηφοφορία στη βουλή για την εκλογή ή τη μη εκλογή Π.Δ.
Το αποτέλεσμα: 160 ψήφοι υπέρ Δήμα, και 135 "παρών" δηλαδή "κατά".

Χθες δηλαδή είδαμε άλλη μια φαιδρή φαρσοκωμωδία από το θέατρο του παραλόγου.
Αφ'ενός διότι ένας πρόεδρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν εκλέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και με την λαϊκή επιλογή,
αλλά είναι απλά εφαλτήριο για άλλες αηδίες στη βουλή, που καταδεικνύουν πόσο "πιστά στρατιωτάκια" στην "κομματική γραμμή" είναι όλοι αυτοί οι "εκλεκτοί" μας, αφ'ετέρου, γιατί αυτή η εκλογή (της πλάκας) κατά καιρούς γίνεται και αφορμή να πέσει μια κυβέρνηση για να ανέβει άλλη.

Κι όλα αυτά στο όνομα της εκλογής ενός Π.Δ. που δεν είναι παρά ένα άχρηστο (άνευ ουσιαστικών εξουσιαστικών δικαιωμάτων) ανδρίκελο που βάζουμε εκεί πάνω για να μας θυμίζει πως έχουμε "δημοκρατία" (και καλά).

Η επιλογή του Προέδρου από την παρούσα κυβέρνηση, ήταν ενός κομματικού στελέχους της ΝΔ,
πράγμα που μειώνει τις πιθανότητες (αν υπήρχαν τέτοιες) να εκλεγεί και να συνεχίσει η παρούσα κυβέρνηση. Που σημαίνει πως ο Σαμαράς επιχειρεί ηρωϊκή έξοδο.

Στο fb ανέβασα μια σκέψη με αφορμή όλη αυτή τη γελοια θεατρική παράσταση που κανένας
δεν απολαμβάνει...
Φυσικά θα την ανεβάσω κι εδώ.

Tα συστεμοκάναλα λένε και ξαναλένε για "εθνική ενότητα", "συνεργασία όλων των κομμάτων"... ως ιδεατή λύση στα προβλήματά μας... Αλήθεια; Μήπως αυτή η "ιδεατή λύση" θα καταργήσει τις εκλογές, πράγμα που επιθυμούν εντονοτατα οι κυβερνητικοί "δημοκράτες"?¨Μήπως αφού δε θα υπάρχει επιλογή μεταξύ 2 ή 3 μεγάλων (και μικρών) παρατάξεων, θα αποφασίζουν μόνοι τους τις εκάστοτε συνεργασίες, θα κυβερνάνε ΕΡΗΜΗΝ μας και εμείς απλά θα τους κοιτάμε φιμωμένοι? Αυτό το σκέφτηκε κανείς??
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Εκλογή προέδρου δημοκρατίας

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Δεκ 2014, 11:18

Έκτακτο: Κινήσεις Μητσοτακικών για να τον ρίξουν πριν από την τρίτη ψηφοφορία-Αναταραχή στη ΝΔ-Ετοιμάζουν επιστολή έκπτωσης-Ο “Δράκουλας” ζητά αίμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και λίγη ώρα επικρατεί αναβρασμός σε συγκεκριμένους βουλευτές της ΝΔ που νιώθουν εντελώς απογοητευμένοι αλλά και εξαιρετικά θυμωμένοι από την κατάντια της ΝΔ να μην μπορεί από τη μία να βγάλει πρόεδρο και από την άλλη να κινδυνεύει να χρεωθεί μια κρίση άνευ ποταμών.

Μπορεί και να τον ρίξουν απόψε. Το Μητσοτακέικο αργεί αλλά δεν συγχωρεί. Και ειδικά ο “Δράκουλας”.

Θα δούμε. Πάντως ο αποστάτης έχει εξαφανιστεί και ο Κούλης βιάζεται…

makeleio

http://www.katohika.gr/2014/12/o-drakou ... -aima.html

(όταν μιλάω για φαιδρή φαρσοκωμωδία, κάτι ξέρω :P )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 19 Δεκ 2014, 20:51

Απόπειρα δωροδοκίας Παύλου Χαϊκάλη

deleted
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος firefightergr την Σάβ 20 Δεκ 2014, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διαγράφηκε για λόγους νομιμότητας
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 85 φορές
Έλαβε Likes: 94 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 19 Δεκ 2014, 22:27

Δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια,αλλά ο Παύλος είχε όλη τη καλή διάθεση να δεχθεί το "πακέτο" ...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Δεκ 2014, 01:22

Ο Χαϊκάλης, κατά τα ΜΜΕ πάντα, κατήγγειλε την απόπειρα δωροδοκιας πρωινιάτικα (σήμερα-Παρασκευή 19/12).

από εκεί και πέρα, αυτό στον Παπαδάκη ήταν σίγουρα στημένο και προβαρισμενο πριν "ανακοινωθεί"
Για το κοινό μπορεί να ήταν βόμβα, για το επιτελείο απασχόλησης του πόπολου, σίγουρα δεν ηταν.
Ο Λάκης κλήθηκε ειδικά γι'αυτό και όχι για όλα τα άλλα που ήταν απλά ο προλογος.
Άρα και η τηλεφωνική συνομιλία με τον Χαϊκάλη, προσυνεννοημένη. Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλήφθηκα.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για άλλη μια απόλυτη ξεφτίλα του κΥνοβουλιου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 424 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 20 Δεκ 2014, 15:44

Το μεγαλύτερο κομμάτι του πολιτικού κόσμου μιλάει για την απόλυτη ξεφτίλα. Κι εγώ μιλώ για την απόλυτη ξεφτίλα. Αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους. Οι πολιτικοί λένε ότι είναι ξεφτίλα να κάνεις τέτοιες καταγγελίες. Γιατί; Έχουν το αλάθητο του Πάπα; Μετά από άλλες απαγορεύσεις, όπως τις απαγορεύσεις απεργιών, τώρα θα φέρουν και απαγορεύσεις καταγγελιών; Τους ήταν τόσο δύσκολο να πουν πως οκ, υπάρχει μια καταγγελία, ας τη διερευνήσει η δικαιοσύνη, και να μείνουν μόνο σε αυτό; Γιατί ενοχλούνται από την καταγγελία;

Αν όμως κάποιος προσέξει καλύτερα, θα καταλάβει πολλά περισσότερα. Κατηγόρησαν τους ΑΝΕΛ ότι λένε θεωρίες χρηματισμού χωρίς στοιχεία. Τώρα που διέρευσε το βίντεο δεν το λένε. Τώρα τι λένε; Δύο τελείως ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

1) Κατηγορούν τους ΑΝΕΛ ότι το υλικό που διαθέτουν είναι προϊόν υποκλοπής.
2) Κατηγορούν τους ΑΝΕΛ ότι το υλικό που διαθέτουν είναι σκηνοθετημένο, ειδικά βάσει του ότι το άτομο που έκανε την απόπειρα δωροδοκίας προϋπήρξε στενός συνεργάτης του Καμμένου.

Πώς γίνεται να συνυπάρχουν ταυτοχρόνως αυτές οι δύο κατηγορίες; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν μπορεί στην περίπτωση που η όλη φάση ήταν σκηνοθετημένη να τους κατηγορήσεις για υποκλοπή. Τι υπεκλεψαν; Αυτό που συμφώνησαν να σκηνοθετήσουν;

Αρα δεν μπορείς να έχεις αυτές τις δύο κατηγορίες ταυτοχρόνως, και το γεγονός ότι οι κυβερνώντες τις παρουσιάζουν ταυτοχρόνως αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε πανικό.

Τέλος, τι έπρεπε όλοι τους να λένε; Έπρεπε να λένε ότι η καταγγελία να εξεταστεί από τη δικαιοσύνη. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Αντιθέτως τους βλέπουμε να έχουν λυσσάξει να κατηγορούν τους ΑΝΕΛ για το ότι είχαν το θράσος να κάνουν την καταγγελία. Ποινικοποιούν την καταγγελία. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι έκκληση που έκαναν στην δικαιοσύνη, αν δεν επαληθευτεί η καταγγελία, να εξαντληθούν οι νόμοι ποινικά εναντίων των ΑΝΕΛ (και του Λαζόπουλου). Γιατί μιλούν μόνο για το ένα σενάριο; Γιατί δεν κάνουν αντίστοιχες υποδείξεις στην δικαιοσύνη για την πιθανότητα να επαληθευτεί η καταγγελία; Ειδικά η Πιπιλή, ναι, αυτή που όπου και αν την δεις αναρωτιέσαι αν είναι πιωμένη (λόγω του τρόπου που μιλάει), έδωσε ΕΝΤΟΛΗ (κατά την ομιλία της στο κΥνοβούλιο) στη δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει. Από πότε δίνουν εντολή στη δικαιοσύνη μεμονωμένοι βουλευτές;;;

ΥΓ λένε ότι αυτό που γίνεται βλάπτει τη δημοκρατία. Μάλλον εννοούν τη δική τους "δημοκρατία", ένα φασιστικό τερατούργημα, το οποίο καπηλεύτηκε τη λέξη δημοκρατία. Αν οτιδήποτε βλάπτει τη δική τους "δημοκρατία", καλά κάνει. Η δική τους "δημοκρατία", που βεβαίως δεν είναι πραγματική δημοκρατία, θα πρέπει να αφανιστεί από προσώπου γης.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Δεκ 2014, 18:43

Σωστός. :thumb:
OTTO έγραψε: Κατηγορούν τους ΑΝΕΛ ότι το υλικό που διαθέτουν είναι προϊόν υποκλοπής.
Όταν έβγαιναν με το κιλό σε όλα τα κανάλια, οι διάλογοι χρυσαυγιτών, (μετά τη δολοφονια του Παύλου Φίσσα) και μας σερβίριζαν κατάμουτρα προϊόντα υποκλοπής, πού ήταν όλοι αυτοί
οι δημοκράτες που ξεφτιλίζουν τη δημοκρατία, να κάνουν υποδείξεις στη δικαιοσύνη να εξαντλήσει
την αυστηρότητά της και απέναντι τα κανάλια και στους ίδιους που έδωααν εντολή γι'αυτές τις υποκλοπές;

και τελικά, τι είναι υποκλοπή;
Γίνεται να υποκλέπτεις εσύ ο ίδιος τη δική σου συνομιλία με κάποιον άλλον?

OTTO έγραψε:Κατηγορούν τους ΑΝΕΛ ότι το υλικό που διαθέτουν είναι σκηνοθετημένο
Δηλαδή ο δωροδοκών, δέχτηκε να στήσει τέτοια παράσταση?
Και πώς γινεται να αποδειχθεί αυτό πέραν πάσης αμφιβολίας?

Σε κάθε περίπτωση και σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον, αυτά τα οξυμωρα και παράλογα, καταδεικνύουν ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει και ένα καθεστώς κίβδηλο , ασυνάρτητο, που συντηρείται από επικίνδυνους αν όχι ψυχωσικούς, τους οποίους πληρώνουμε κιόλας :swear:
Καταδεικνύουν δηλαδή έναν φαύλο κύκλο που όσοι είναι σοβαροί και σέβονται τον εαυτό τους
και τα λογικά τους, οφείλουν να πάψουν να του δίνουν οποιαδήποτε προσοχή, ή να το
πραγματεύονται δίνοντάς του τροφή για να μεγαλώνει. Είναι ένας κύκλος που πρέπει επιτέλους
να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 20 Δεκ 2014, 19:10

Όταν δημοσιεύεται οποιαδήποτε συνομιλία, πρώτα θα περνά από έλεγχο να διεξακριβωθεί αν προκύπτει κάποιο αδίκημα, κι εφόσον δεν αποκαλύπτεται κάποιο αδίκημα, τότε και μόνον τότε θα έπρεπε να γίνεται λόγος για υποκλοπή.

Για παράδειγμα, αν εγώ είμαι με τη γυναίκα μου στο κρεβάτι, και δεν αδικούμε κανέναν, τότε ένα βίντεο που πάρθηκε στα κρυφά, χωρίς τη συγκατάθεσή μας, είναι προΐόν υποκλοπής.

Αν όμως κάποιος βάλει κρυφή κάμερα και αποδείξει πχ ότι η καμαριέρα βιαιοπραγούσε στο παιδάκι τους, ή μπορεί να μην το ακουμπούσε, αλλά να του έλεγε πονηρά λόγια, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί προϊόν υποκλοπής, διότι προηγείται το αδίκημα.

Βεβαίως ο νόμος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα εκείνων που θέλουν να προστατεύουν τους εγκληματίες, και δεν είναι δίκαιος όπως τον παρουσίασα.

Ένας πολύ απλά, ρεαλιστικά και αντικειμενικά, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ νόμος.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 21 Δεκ 2014, 02:10

Αναρτήθηκε και το ηχητικό ντοκουμέντο από την πρώτη συνάντηση των Αποστολόπουλου-Χαϊκάλη και επειδή πρόκειται για μείζον πολιτικό γεγονός οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν τα πάντα.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υλικό έχει παραδοθεί (έκθεση εγχειρήσεως) στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο το καθιστά νόμιμο. Οι συνομιλίες που ακολουθούν είναι εκείνες της πρώτης συνάντησης Αποστολόπουλου-Χαϊκάλη, με τις εικόνες της οποίας είχε ντυθεί ο διάλογος που διεξήχθη μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνάντησης.

Το ηχητικό αναρτήθηκε από την ιστοσελίδα του Μ.Τριανταφυλόπουλου την γνωστή Zougla.gr.

Τον παραθέτουμε αυτούσιο, με τα κενά όσων σημείων ήταν αδύνατον να απομαγνητοφωνηθούν.

Χ.: Άκου να σου πω ένα πράμα. Το σπίτι, μια αντικειμενική αξία. Μπορεί η τράπεζα να το πάρει το σπίτι 1,3. Αντικειμενική έχει 2. Να το πάρει δηλαδή. Εγώ θέλω να είναι καθαρά, να μη βγάζουν μάτια. Να μου δώσει 1,3 και μετά, που είναι πεσμένες οι αγορές, να πάρω ένα δάνειο 500.000 ευρώ για να πάρω το σπίτι και το πληρώνω μετά αυτό. Να το πάρει το σπίτι η τράπεζα. Περίμενε. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Α.: Μπορώ να μιλήσω;

Χ.: Να μιλήσεις.

Χ.: Έχω υπογράψει τα συμβόλαια για 4 διαφημιστικά. …

Μόλις πληρωθούμε τα συμβόλαια, άσε το σπίτι. Τελείωσε το σπίτι. Βγάζω ανακοίνωση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τα 700 ανεξαρτητοποιούμαι. Να του πεις ότι το πρώτο κομμάτι έχει δύο κομμάτια. Για να δείξει αυτός τη διαδρομή. Το πρώτο κομμάτι, τα 700 κατοστάρικα, ότι υπάρχει χαρτί της ανεξαρτητοποίησης, να το έχει στα χέρια του, σαν να είναι η δική μου θέληση, και με το που ετοιμαστούν τα συμβόλαια σε έναν χρόνο.

Α.: Τι σ’ έναν χρόνο. Ψηφίζουμε σ’ έναν μήνα.

Χ.: Σ’ έναν χρόνο θα μπουν τα διαφημιστικά, ρε μ@λάκ@, έτσι δεν μου είπες, κατανοητό; Εγώ δεν θέλω πολλά. Δεν πάω να φάω. Εγώ θέλω να είναι ένα τίμημα που να μπορώ να ζήσω και να μπορώ να το δικαιολογήσω για να μη μου πουν τίποτα. Δηλαδή, ρε μ@λάκ@, μη φάω ξύλο. Αυτό λέω.

Α.: Αν θες να με ακούσεις.

Χ.: Γιώργο, άκου να σου εξηγήσω κάτι. Μου είπες κάτι, να πάρω ένα πακέτο και να το 'χω στο σπίτι και να είναι κρυμμένο μονίμως. Αυτό δεν γίνεται. Το καταλαβαίνεις. Το σκέφτηκα. Όχι δύο, 45. Και να μου πεις πάρε 45 και κάτσε εδώ πάνω, δεν μπορώ να ζω με αυτό το άγχος. Θα κάτσω γω, ρε μ@λάκ@. Άντε ρε γ@μήσου τώρα, μη με τρελαίνεις. Θα κάτσω τώρα εγώ να έχω άγχος στο σπίτι για τα λεφτά. Να πάμε σε λογικές λύσεις.

Α.: Εγώ θα το έκανα πάντως.

Χ.: Μη με ξεφτιλίσουν.

Α.: Να το κάνουμε αύριο το πρωί;

Χ.: Όχι, ρε παιδί μου.

Α.: Έχουμε μια βδομάδα χαλαρά να το συζητήσουμε.

Χ.: Εγώ σου λέω τι προτείνω. … [αναφορά στην Πειραιώς (ακατάληπτο)]

Α.: Δεν ξέρω, ρε Παύλο, δεν ξέρω.

Χ.: Για 400 χιλιάδες μου μιλάς. Εμένα μου φαίνεται αυτή η διαδικασία λίγο περίεργη. Να κάνω 2 διαφημιστικά με σποτ 6 σε μια εταιρεία. Δεν ξέρω πόσα δίνει το παιδί. Εγώ ζήτησα σαν βουλευτής κλπ.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή με το δάνειο. Το πρώτο που ζητάμε στο άμεσο για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. Να προχωρήσουμε στο άλλο. Να του πεις πότε είναι να ξεκινήσουμε την ανεξαρτητοποίηση, από κει το θέμα, ήδη υπάρχει αυτό το θέμα, που χτυπιέμαι με τον Τέρενς.

Α.: Η διαφήμιση. Θα βάλουμε μια εταιρεία δικιά μας. …

Χ.: Άκουσα ότι 7 του μηνός ξεκινάει η διαδικασία. Απλώς για να ξέρω πότε θα είναι. Αφού κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, να συζητήσουμε κι ένα άλλο. Τι πρόσβαση έχουμε. Πολιτικά τους Ανεξάρτητους τους ξεχνάμε. Γεια σας.

Α.: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φύγεις. Τους έχεις ανάγκη έτσι;

Χ.: Μαλακά, επειδή υπάρχουν κάποια προνόμια.

Α.: Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και να μπεις στον Σαμαρά πολύ εύκολα.

Χ.: Μπορείς εσύ να το κάνεις;

Α.: Αυτό είναι εύκολο.

Χ.: Υπάρχουν προδιαγραφές, να μιλήσει ο πρόεδρος στον Σαμαρά να με περάσει στα ψηφοδέλτια;

Α.: Κανονικότατα. Αυτό στο κάνω εγώ, δεν χρειάζεται να το κάνει ο πρόεδρος. Θα το κάνω εγώ πιο εύκολα από τον πρόεδρο.

Χ.: Από τον Σάλλα στον Σαμαρά, ρε μ@λάκ@;

Α.: Μη στεναχωριέσαι. Το πιο εύκολο πράγμα. Επεμβαίνω εγώ πιο εύκολα.

Χ.: Το θέμα είναι, να σου πω κάτι. Πως μέχρι στιγμής έβριζα τη Νέα Δημοκρατία. Πώς θα με περάσει; Πώς θα γυρίσω;

Α.: Αυτή τη βδομάδα μπορεί να κινηθεί καινούριο κόμμα.

Χ: Και άλλο; Η Τελεία του Γκλέτσου. Χα χα. Μπορούμε να πάμε στον Μπαλτάκο;

Α.: Μπορούμε να κάνουμε μεγάλη φασαρία.

Χ.: Περίμενε. Επειδή τώρα ο Σαμαράς είναι εντάξει. Επειδή όμως είναι δύσκολο να πεταχτώ από τη ΝΔ, θα με κράξει ο κόσμος.

Α.: Άμα πας στον Ζώη και τον Μπαλτάκο;

Χ.: Τι; Θα συνεργαστούν ο Ζώης με τον Μπαλτάκο; Ο Ζώης έλεγε κάτι για τον Τσίπρα. Στον Μπαλτάκο έχουμε πρόσβαση; … Γιατί άμα είναι και έχεις πρόσβαση είτε εσύ είτε ο πρόεδρος στον Μπαλτάκο...

Α.: Τι θέλεις;

Χ.: Μη φάμε ξύλο, ρε μ@λάκ@. Αν δεν κατέβει ο Μπαλτάκος, να το δούμε στη ΝΔ. …

Χ.: Κάτσε, ρε μ@λάκ@, είναι πίσω από τη ΝΔ, είναι πίσω από τον Μπαλτάκο. …

Τι γίνεται με το action και τον Παναγιωτάκη, ρε μ@λάκ@; Πώς τον ξεπλένει τον Βενιζέλο αυτός; Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι παραγωγή. Να πήρε 14%, άντε να έχει κάνει 40, δεν μπορεί να πάει παραπάνω και να έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο, δύο.

Α.: Τρία;

Χ.: Όχι, ρε @ούστη, κάτσε. Έχει φάει και λεφτά από κόσμο. Τα θέατρα. Πας και ανοίγεις το action, ένα κανάλι. Δεν μπορείς να τα βγάζεις, ρε @ούστη, αυτά τα λεφτά. Στον γάμο της Κούρκουλα, που ήταν Βενιζελικοί. Πάει με τον Βενιζέλο αυτή η ιστορία. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι.

Α.: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προβλήματα. Είτε θα γίνουν εκλογές τώρα ή θα γίνουν... [ακατάληπτο]

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι άχρηστος άνθρωπος (σ.σ.: Καμμένος).

Χ.: Γιατί το λες αυτό; Άχρηστος, άχρηστος, αλλά κρατάει ένα κόμμα κανονικά. Εγώ σου λέω είναι άχρηστος ο Καμμένος. Ξαφνικά ο Μελάς δεν είναι δούρειος ίππος. Ασυνείδητα δούρειος ίππος. Κρατάει ένα κόμμα αυτή τη στιγμή χωρίς φράγκο, ρε @ούστη.

Α.: Ποιος το λέει;

Χ.: Τι ποιος το λέει; Χωρίς φράγκο γιατί;

Α.: Ξέρω καλά... [ακατάληπτο]

Χ.: Εγώ δεν σου είπα ότι είναι ανέντιμος... Από Γερμανούς, από Γάλλους. Από την Πειραιώς όχι.

Α.: Από τον Βαρδινογιάννη.

Χ.: Από τον Βαρδινογιάννη;

Α.: Προσωπικό δάνειο. Ξέρω τι σου λέω, άσ' το. Προσωπικό δάνειο.

.. Χ.: Ρε @ούστη μου, πες μου τώρα. Με αυτά που μου λες ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει, ο Θεοδωράκης τα παίρνει...

Α.: Όλοι τα παίρνουν.

Χ.: Όλοι τα παίρνουν. Μόνο τα λεφτά. Δηλαδή [ακατάληπτο] μήπως οι Γερμανοί μπήκαν στο κόλπο και δίνουν λεφτά και οι Γερμανοί;

Α.: Όχι ρε. Εγώ δεν έχω βρει κανέναν. Τώρα σου μιλάω στα ίσια.

Χ.: Είναι κεφάλαια του Σάλλα, της Πειραιώς;

Α.: Θα μπει ο Μελισσανίδης στο παιχνίδι, αν μπει. Αυτοί δύο είναι. Είναι ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης.

Χ.: Και ο Βαρδινογιάννης;

Α.: Ο Βαρδινογιάννης παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθέι το ηχητικό ντοκουμέντο.

====το ηχητικό μαζί με τα παραπάνω, εδώ
http://www.katohika.gr/2014/12/akouste- ... tisis.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 21 Δεκ 2014, 02:18

Το olympia υποστηρίζει τον Χαϊκάλη
http://olympia.gr/2014/12/20/%CE%BC%CE% ... %81%CE%B4/

εγώ δεν το θεωρώ τόσο άσπρο μαύρο.
Τα παιχνίδια είναι πολλά, αόρατα, ύπουλα και με κεντρικό συστατικό ΠΑΝΤΑ
την εξαπάτηση των πολιτών και το ψέμα. Ανέκαθεν...
Σιγά μη βγήκαν όλοι οι έντιμοι μαζεμένοι

Κάτι περίεργο γίνεται εδώ και στην πορεία που θα πέσουν κι άλλες βόμβες,
θα μπορέσουμε να ενώσουμε τα κομμάτια για να δουμε την εικόνα του παζλ.

Προσωπικά στέκομαι επιφυλακτικοτατη απέναντι σε όλες τις πλευρές.
Δεν παίρνω θέση υπερ καμίας. Απλά παρατηρώ και περιμένω ένα μεγαλύτερο μπαμ.

Κι αυτό για τη ΔΗΜΑΡ
http://olympia.gr/2014/12/21/%CF%84%CE% ... %BE%CE%B7/

άλλα καλόπαιδα εκεί...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 21 Δεκ 2014, 08:45

Εδώ θα συμφωνήσω με 1000.

Μπορεί να έχει δίκιο και η άλλη πλευρά.
Η άλλη πλευρά ήταν ο γνωστός σε όλους μας "Δευκαλίων" που ξαφνικά άλλαξε πορεία.

Ο Δευκαλίων φέρεται να έκανε μασάζ στο Χαϊκάλη ότι πρέπει για το καλό της χώρας να ψηφιστεί πρόεδρος και να παραμείνει η κυβέρνηση να ψηφίσει κι άλλα μέτρα και να αποτελειώσει τον ελληνικό λαό.

Ο Χαϊκάλης είπε ότι θέλει το "κάτι τις" του.
Ε βέβαια!!!!!!!!! Τσάμπα θα έτρωγε τις φάπες!!!!!!!!
Είχε και χρέη.

Από την άλλη ο Δευκαλίων αν είναι τελικά αυτός που νομίζω έγραφε κάτι άρθρα φωτιά κατά του μνημονίου.
Που οφείλεται η μεταστροφή του?

Που οφείλεται η μεταστροφή του Τράγκα?

Που οφείλονται όλες οι μεταστροφές που είδαμε κατά καιρούς και είναι πάμπολες?

Μήπως όλοι έχουν πάρει το κάτι τις τους?
Αν όχι όλοι οι περισσότεροι?

Και δεν θα πω για τους γνωστούς και διάσημους αλλά και για άγνωστους που δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός τους όπως δικαστικοί με τις αποφάσεις που βγάζουν ή και όσοι βρίσκονται σε θέση να αποφασίζουν.

Μήπως όλοι πήραν το κάτι τις τους?
Και αν δεν πήραν τίποτα μήπως είχαν κάνει κάτι για το οποίο ντρέπονται και φοβούνται μην βγει στη φόρα?
Ή μήπως εκβιάζονται ότι θα τους στείλουν το ΣΔΟΕ και θα πάνε στην ψειρού να κάνουν παρέα στον Άκη?

Ούτε με τη μια ούτε με την άλλη πλευρά.
Αλλά και από τις δύο πλευρές βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα.
Κανείς δεν στήριξε το αίσχος μόνο από ιδεολογία του νεο φολελευθερισμού.
Εκτός αν είναι μεγιστάνας.

Και μεγιστάνας δεν είναι κανείς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 21 Δεκ 2014, 10:05

Μη με κράξετε!!!!!!!!

Θα είμαι και πάλι εκτός τόπου και χρόνου.

Με μια ερώτηση φαινομενικά άσχετη:

Πότε έκλεισε το Λημέρι?
Το Λημέρι το κλείσανε ή έκλεισε μόνο του?

Γιατί στο Λημέρι έγραφε ο Δευκαλίων.
Που όπως λέει ο Καμμένος άλλαξε στάση όταν έπιασε δουλειά σε τράπεζα.

Δευκαλίων=Αποστολόπουλος

Μαθηματικό πρόβλημα Επαγωγή
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 21 Δεκ 2014, 10:28

Πολλά λέμε για τις εκλογές.
Ο κόσμος λέει πολλά για τις εκλογές τη Βουλή και τους 300.

Οι εκλογές έχουν πολλά στραβά και η Βουλή το ίδιο.

Αλλά μετά τις εκλογές τι?

Μπορεί να γίνεται νοθεία μέσω της singular όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο στρατηγός Αϋφαντής.
Αλλά ακόμα και αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει το + - 0.5%
Όταν το αποτέλεσμα είναι με διαφορά λίγα κουκιά.

Τα αποτελέσματα γράφονται εις τριπλούν.
Το πρωτότυπο το παίρνει η singular
Τα άλλα δύο μένουν και φυλάσσονται.

Τα αποτελέσματα κρατιούνται σε πολλές μεριές.
Σε περίπτωση αμφισβήτησης μετριούνται ψήφο ψήφο σαν τον παλιό καλό καιρό.

Οι εκλογές με όλα τους τα στραβά είναι το τελευταίο που έχει απομείνει.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 21 Δεκ 2014, 15:43

Ο Άδωνις, ένας από τους πολλούς που χαρακτηρίζουν τους ΑΝΕΛ ως τρελλούς συνωμοσιολόγους, είπε (χωρίς αποδείξεις) ότι όλη αυτή η ιστορία σκηνοθετήθηκε από τον Καμμένο. Συγγνώμη, αλλά επειδή τυγχάνει να έχω στοιχειώδη λογική, αυτό, ως κάτι που ακόμα δεν αποδείχθηκε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ;

Άρα λοιπόν αυτοί που κατηγορούν άλλους για συνωμοσιολογία, συνωμοσιολογούν και οι ίδιοι. Να τα λέμε όλα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 21 Δεκ 2014, 16:52

Οσες ενστασεις κι αν εχω για τους Αν ελ. Παρουσιασανε στοιχεια και αυτο ειναι που εχει σημασια στην τελικη.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 21 Δεκ 2014, 20:33

Γίνεται ο κακός χαμος. Δεν προλαβαίνω πια τις αηδίες που ακούω.
Η μεγαλύτερη απ'όλες ήταν βεβαίως το διάγγελμα του Σαμαρά

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 22 Δεκ 2014, 02:26

εμενανε μου αρεσει που κοντευει να πεσει η κυβερνηση επειδη δεν τα βρίσκουν για την επόμενη γλάστρα ^_^
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Δεκ 2014, 10:12

Γι'αυτό κόπτονται όλοι για συνταγματική αναθεώρηση. Αυτό το απαράδεκτο εμπόδιο για τη...
"δημοκρατική" τους διακυβέρνηση πρέπει να εκλείψει... Δεν μπορεί να κρέμονται από τέτοιες
διαδικασίες που τους εμποδίζουν να ολοκληρώσουν την ατζέντα...(21)

Βλέπουμε και τον κ. Σαμαρά, (στο χθεσινό του διάγγελμα) να στέκεται ιδιαίτερα στη συνταγματική
αναθεώρηση, την ώρα που έχουν ήδη κουρελιάσει το υπάρχον σύνταγμα.
Αλλά λέγε λέγε το κοπέλι... πείθεται το πόπολο πως και αυτό είναι το σωστο΄και το πρέπον...
Για συντακτική εθνοσυνέλευση (στην οποια Ο ΛΑΟΣ θα καθόριζε το νέο συνταγμα), ούτε λόγος για τους "δημοκρατικούς" πολιτικούς άνδρες... Μη γινόμαστε και γραφικοί... Εμείς πρέπει να τους κοιτάμε
να αποφασίζουν ερήμην μας για ό,τι αφορά τη δική μας ζωή και τη δική τους βόλεψη.
Αυτή άλλωστε είναι η αντίληψή τους περί δημοκρατίας σήμερα, και αυτή τη δημοκρατία μας έχουν πασάρει και εμείς έχουμε αποδεχτεί ως... λογική.

Έτσι, λοιπόν, και με το σύνταγμα, θα παίξει το "γιάννης κερνάει, γιάννης πίνει", δηλαδή πάλι θα αποφασίσουν οι ίδιοι, με τις "δημοκρατικές" διαδικασίες που λέγαμε, τις αλλαγές που αφορούν τους πάντες στην Ελλάδα. Και πάλι θα κάνουν "αναπροσαρμογές" για να αποφύγουν τις ποινικές κυρώσεις για την κατάφωρη παραβίαση και του παρόντος συντάγματος ακόμα.

Τέλος, αν δεν καταργήσουν την ακροτελεύτια διάταξη στο άρθρο 120 του παρόντος συντάγματος, εμένα να μου περάσετε χαλκά στη μύτη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 22 Δεκ 2014, 10:40

Κάπως περίεργη η όλη υπόθεση Χαϊκάλη

Ο κ. Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο. Την προσπάθεια την έκανε κάποιος Αποστολόπουλος. Ο εν λόγω κύριος εμφανιζόταν για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα ως "ειδικός σύμβουλος" στο πλευρό του κ Καμμένου. Πολύ περίεργα δεν είναι όλα αυτά;

Το ότι Έλληνες βουλευτές χρηματίζονται είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μιχελάκης, ο οποίος φέρεται να χρηματίστηκε από γνωστό επιχειρηματία για να περάσει τροπολογία υπέρ του. Η δικογραφία εναντίον του κ. Μιχελάκη παραμένει στα αζήτητα σε κάποια συρτάρια του κοινοβουλίου. Κανένας δεν νοιάστηκε να φέρει την υπόθεση στη δημοσιότητα και στη δικαιοσύνη.

Αντίθετα με την υπόθεση Χαϊκάλη γίνεται κακός χαμός. Γιατί; Το πρώτο και βασικό ερώτημα που τίθεται είναι το εξής απλό. Τι σόι κόμμα είναι αυτό που μπορεί να βρεθεί στην ηγεσία του, δίπλα στον αρχηγό του, ένας τόσο τυχάρπαστος τύπος, σαν τον Αποστολόπουλο, που αποδεικνύεται τουλάχιστον ως ύποπτο στοιχείο; Πώς γίνεται κάτι τέτοιο; Πώς αναριχάται και σε μηδέν χρόνο βρίσκεται στην ηγεσία ενός κόμματος ένας που στην καλύτερη περίπτωση κάνει διευκολύνσεις με τράπεζες και χρήμα;

Ο κ. Καμμένος μαζί με τον βουλευτή του κ. Χαϊκάλη βγαίνουν λάβροι εναντίον του Αποστολόπουλου, αλλά το γεγονός παραμένει. Ο κ. Αποστολόπουλος ήταν δικό τους παιδί. "Φίλος" για χρηματικές εξυπηρετήσεις του κ. Χαϊκάλη και δεξί χέρι του κ. Καμμένου, ως "ειδικός" επί άγνωστων μέχρις στιγμής θεμάτων. Και ξαναρωτάω: τι σόι κόμμα και τι σόι πολιτική ηγεσία είναι αυτή που αναδεικνύουν τέτοια κουμάσια στην κορυφή τους; Είναι σοβαρό το επιχείρημα που είπε ο κ. Καμμένος, ότι του συστήθηκε ως "ειδικός" και αυτός τον "αξιοποίησε" ως δεξί του χέρι; Έτσι ξέρει ο κ. Καμμένος να επιλέγει στελέχη στο κόμμα του; Μέσα από ποια διαδικασία; Με χρίσμα του αρχηγού;

Αν είναι αλήθεια - όπως μας διαβεβαιώνουν - οι κ. Χαϊκάλης και Καμμένος ότι ο δικός τους άνθρωπος επιχείρησε να τους εξαγοράσει, τότε οφείλουν όχι μόνο να ζητήσουν την επέμβαση εισαγγελέα εναντίον του κ. Αποστολίδη, αλλά θα πρέπει να παραιτηθούν και οι δυό τους από τις θέσεις στο κόμμα τους. Πρωτίστως ο κ. Καμμένος. Δεν μπορεί ο αρχηγός ενός κόμματος να αναδεικνύει ως δεξί του χέρι κάποιον που σήμερα τον καταγγέλει για μεσάζοντα χρηματισμού και να μην απολογείται για την επιλογή του. Δεν έχει τεράστια πολιτική ευθύνη ο κ. Καμμένος για την επιλογή Αποστολόπουλου; Δυο τινά είναι πιθανόν να συμβαίνουν: Είτε ο Αποστολόπουλος ξεγέλασε τον Καμμένο για τα "προσόντα" του προκειμένου να αναδειχθεί. Είτε τον χρησιμοποιούσε κι ο κ. Καμμένος για τις δουλειές στις οποίες καταγγέλεται σήμερα ότι είναι "ειδικός".

Με άλλα λόγια δυο τινά συμβαίνουν. Είτε ο κ. Καμμένος είναι παντελώς ανίκανος, γιατί είναι αδιανόητο να μην μπορεί να αντιληφθεί τις ικανότητες ενός τόσο στενού του συνεργάτη, που ο ίδιο τον επέλεξε. Είτε είναι κι αυτός μπλεγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις, σαν κι αυτές για τις οποίες φέρεται να ειναι "ειδικός" ο κ. Αποστολόπουλος.

Πάντως αν ο κ. Χαϊκάλης και ο κ. Καμμένος είχαν την παραμικρή τσίπα και αίσθηση ευθύνης, θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από τις πολιτικές τους θέσεις ώστε να κυνηγήσουν ως άτομα τον "φιλαράκο" τους στη δικαιοσύνη. Και να μην τον αφήσουν σε χλωρό κλαδί μέχρι να αποκαλυφθεί η όλη υπόθεση. Έτσι θα εξιλεώνονταν και στο κόμμα τους για το γεγονός ότι διατηρούσαν στενότατες πολιτικές και προσωπικές σχέσεις με ένα τέτοιο τύπο.

Δεν μπορείς να βγαίνεις να καταγγέλεις τον δικό σου άνθρωπο, το δικό σου στέλεχος κι όλα ύστερα να είναι μέλη-γάλα. Η παραίτησή τους θα έδειχνε, αφενός, ότι συναισθάνονται το μέγεθος της καταγγελίας που κάνουν και, αφετέρου, ότι σέβονται τα απλά μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κόμματός τους, οι οποίοι ούτε ρωτήθηκαν για την αναρίχηση του κ. Αποστολόπουλου, ούτε έχουν καμιά ευθύνη για το ποιους επιλέγει ο αρχηγός τους για συνεργάτες του.

Κι αν τόσο εύκολα μπορεί ένας τύπος σαν τον Αποστολόπουλο να αναριχηθεί στην ηγεσία ενός κόμματος σαν τους ΑΝΕΛ και στο πλευρό του αρχηγού, τότε πόσοι ακόμη σαν τον κύριο αυτό υπάρχουν σ' αυτό το κόμμα; Πόσοι ακόμη θα αποδειχθούν τουλάχιστον ύποπτοι τύποι; Πόσοι ακόμη "ξεγέλασαν" τον αρχηγό των ΑΝΕΛ κι έχουν ελέω Θεού επιλεγεί σε καίριες θέσεις του κόμματος;

Και τέλος πώς μπορεί ένα κόμμα να διεκδικεί τη δημοκρατία, όταν ο αρχηγός του λειτουργεί ως μονάρχης και όταν αποδεικνύεται ότι οι προσωπικές του επιλογές είναι τουλάχιστον ατυχείς, αυτός δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του; Κι αντί να παραιτηθεί από ευθυξία μαζί με τον βουλευτή του, για να αναπληρωθούν και οι δύο από άλλα, πιο ικανά, πιο έντιμα και με μεγαλύτερη ευθυκρισία στελέχη του κόμματός τους, αυτοί επιχειρούν να αξιοποιήσουν την όλη υπόθεση για να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη. Εκτός κι αν στο κόμμα των ΑΝΕΛ οι κ. Καμμένος και Χαϊκάλης είναι αναντικατάστατοι και υπεράνω όλων.

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω γνωρίσει στο χώρο των ΑΝΕΛ εξαιρετικά πιο ευθείς πολιτικά και κατά πολύ πιο ικανούς από τον κ. Καμμένο και τον κ. Χαϊκάλη, αλλά δεν τους έχω δει να αναδεικνύονται στο κόμμα τους, μιας και απ' ότι φαίνεται προτεραιότητα έχει ο όποιος τυχάρπαστος πλευρίσει τον Αρχηγό. Κι έτσι ο άξιος, αξιολόγος κι αξιοπρεπής κόσμος που θέλει άδολα να αγωνιστεί για την πατρίδα του μέσα από το κόμμα των ΑΝΕΛ αναγκάζεται να κουβαλά στην πλάτη του τον κάθε πολιτικό τυχοδιώκτη που επιλέγει αυθαίρετα ο αρχηγός του. Μόνο και μόνο για τον βγάλει βουλευτή και ύστερα να τον δει να φεύγει για τη ΝΔ, να μπαίνει σε φασιστικά ακροδεξιά μορφώματα με το δεξί χέρι του Σαμαρά, τον Μπαλτάκο, να εμφανίζεται ότι χρηματίζει και χρηματίζεται για πολιτικούς σκοπούς, κοκ. Πόσες ακόμη τέτοιες επιλογές οφείλει να ανεχθεί;

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2014 ... st_21.html

(δικό μου σχόλιο εξ αφορμής του παραπάνω άρθρου)

Είναι αρκετοί οι σενοί συνεργάτες του Καμμένου που δείχνουν τις κάκιστες επιλογές του, για να μην πω για το ελλειμματικό του κριτήριο. Βλ. κα. Γιαταγάνα, και άλλα μπουμπούκια.που μας εντυπωσίαζαν ενίοτε με αξιοσημείωτες διαδρομάρες...

Πλην της Ραχήλ Μακρη, μου είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να βρω άλλον αξιόλογο μέσα σ'αυτό το κόμμα. Και τη Μακρή την έδιωξε ο ίδιος. Άλλη περίτρανη απόδειξη του κριτηρίου του, που δεν είναι μόνο σχεδόν ανύπαρκτο, αλλά και αψυχολόγητο. (για να μην πω ύποπτο...)

Ο κ. Καμμένος Έκανε μια φιλοτιμη προσπάθεια (οταν αρχικά έφυγε από ΝΔ και δημιούργησε τους ΑΝΕΛ) να δείξει αντιμνημονιακό και πατριωτικό πρόσωπο. Η προσπάθειά του αυτή σήμερα, μου κάνει μάλλον ως εξαπάτηση και ασυναρτησία. Έχουμε ενδεικτικά τα εργα και τις ημέρες των ατόμων που διάλεξε να βάλει στο κομμα του και να κάνει συνεργάτες του. Επίσης έχουμε από τη μια το λαύρο των καταγγελιών του κατά των ευρωκρατών και από την άλλη, την τεμενάδα προς τους ίδιους ευρωκράτες, που εκφράζεται συχνά πυκνά με τις αναφορές του περί "ευρώπης των λαών"...Τρέχα γύρευε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 23 Δεκ 2014, 02:49

Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο ηχητικό το οποίο δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως κόψε ράψε αν δεν αποδείξεις ότι είναι κόψε ράψε και ότι αλλοιώνεται η ουσία.

Βάσει του ηχητικού, η δικαιοσύνη έπρεπε να μας πει ποιος είναι αυτός που κάνει την απόπειρα χρηματισμού. Δεν θα το ερευνήσει;

Δηλαδή αν κάποιος σου κλέψει κάτι, αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι, και πας στις αρχές, τι θα πουν οι αρχές; Βρες ποιος το έκανε αλλιώς δεν σε βοηθούμε;;;;

Και κάτι πολύ σωστό που είπε η Τζούλη: Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι το έκανε, απλώς είπε πως το έκανε για να δει κατά πόσο ο Χαϊκάλης είναι ικανός να δεχτεί χρήματα. Με αυτήν την λογική, πάει κάποιος, κάνει ληστεία, τον πιάνουν, και μετά τους λέει ότι δεν ήθελα να κάνω ληστεία, ήθελα να δοκιμάσω τα συστήματα ασφαλείας. Και τελικά η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.

Απαγορεύεται να δοκιμάσεις τα συστήματα ασφαλείας; Και γιατί να επιτρέπεται να δοκιμάζεις κάποιον για να δεις αν είναι ικανός να "τα πάρει";;;;;;;

Τέλος, το ύψιστο επιχείρημα Άδωνι είναι ότι δεν μπορεί νοήμων άνθρωπος να πιστεψει πως κάποιος έβαλε έναν πρώην συνεργάτη του Καμμένου να κάνει απόπειρα χρηματισμού, αντί να βάλει τόσους άλλους.

1. Γιατί, ποια γνώση, ποια πληροφορία το απαγορεύει;
2. Το να ξυπνήσει μια μέρα το πρώην "δεξί" χέρι του καμμένου, να αναρωτιέται πώς να περάσει τη μέρα του, και να καταλήξει στο να πάει να δοκιμάσει τον Χαϊκάλη στο αν είναι ικανός να "τα πάρει", είναι πιο λογικό σενάριο; Θα τρελαθούμε;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Δεκ 2014, 03:11

OTTO έγραψε:Βάσει του ηχητικού, η δικαιοσύνη έπρεπε να μας πει ποιος είναι αυτός που κάνει την απόπειρα χρηματισμού. Δεν θα το ερευνήσει;
ArELa έγραψε:Την προσπάθεια την έκανε κάποιος Αποστολόπουλος. Ο εν λόγω κύριος εμφανιζόταν για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα ως "ειδικός σύμβουλος" στο πλευρό του κ Καμμένου. Πολύ περίεργα δεν είναι όλα αυτά;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 23 Δεκ 2014, 04:55

Η υποθεση μπηκε στο αρχειο με συνοπτικες διαδικασιες απο οτι εμαθα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Δεκ 2014, 10:31

Στ'αλήθεια περίμενε κανείς να κάνουν οι "προασπιστές του δικαίου" κάτι διαφορετικο?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 23 Δεκ 2014, 11:36

To διαγγελμα στην ουσια λεει. ψηφιστε προεδρο και μπορει να σας κανω και υπουργους και υφυπουργους (να διευρύνουμε το κυβερνητικό σχήμα) Αμ ετσι γινονται οι καλές δωροδοκίες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”