Στουρνάρας, χαράτσι ΔΕΗ (δημοκρατικά πράγματα)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Στουρνάρας, χαράτσι ΔΕΗ (δημοκρατικά πράγματα)
Εντός της ημέρας το υπουργείο Οικονομικών θα αποστείλει επιστολή προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ, ζητώντας να συνεχίσει να περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς της το ενιαίο τέλος ακινήτων, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, και του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου.
Το ζήτημα ένταξης και είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αναζωπυρώθηκε εκ νέου την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, όταν το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε αντισυνταγματική την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, επιβάλλοντας στη ΔΕΗ να σταματήσει την είσπραξή του και να το αφαιρέσει από τους λογαριασμούς της.
Η εν λόγω εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΕΗ, αποφάσισε να ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Πρωτοδικείου, ενώ παράλληλα θα υποβάλλει αίτηση αναίρεσης της απόφασης στον Άρειο Πάγο.
Όπως ανέφερε ο κ. Στουρνάρας, το δικαστήριο που εξέδωσε την επίμαχη απόφαση είναι αναρμόδιο και το τέλος ακινήτων θα καταβάλλεται κανονικά μέσω της ΔΕΗ
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... ariasmous/
======================
Η Τζαβέλα του ΛΑΟΣ, μιλάει σαν τον ΓΑΠ στην Ευρωβουλή (πέρσι) ζητώντας παγκόσμια κυβέρνηση και λέγοντας "ας καεί η Ελλάδα προκειμενου να σωθεί η ευρωπη).
Ο κ. Στουρνάρας υπήρξε συνεργάτης του Σημίτη, η ΝΔ υποτίθεται ότι καταδίκαζε και αντιπάλευε το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες ολόκληρες αλλά ο κ. Σαμαράς έχει των εν λόγω κύριο "δεξι του χέρι" και τον έκανε και υπουργό ζωτικότατου υπουργείου, με το ελευθερο να "λύνει και να δένει", να προβαινει σε "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" και να χρησιμοποιεί το λήμμα "πατριωτισμός" με τρόπο που θα σάλευε καθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο (αν τον έπαιρνε στα σοβαρά)
Τα περαιτέρω σχόλια, δικά σας.
Το ζήτημα ένταξης και είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αναζωπυρώθηκε εκ νέου την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, όταν το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε αντισυνταγματική την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, επιβάλλοντας στη ΔΕΗ να σταματήσει την είσπραξή του και να το αφαιρέσει από τους λογαριασμούς της.
Η εν λόγω εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΕΗ, αποφάσισε να ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Πρωτοδικείου, ενώ παράλληλα θα υποβάλλει αίτηση αναίρεσης της απόφασης στον Άρειο Πάγο.
Όπως ανέφερε ο κ. Στουρνάρας, το δικαστήριο που εξέδωσε την επίμαχη απόφαση είναι αναρμόδιο και το τέλος ακινήτων θα καταβάλλεται κανονικά μέσω της ΔΕΗ
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... ariasmous/
======================
Η Τζαβέλα του ΛΑΟΣ, μιλάει σαν τον ΓΑΠ στην Ευρωβουλή (πέρσι) ζητώντας παγκόσμια κυβέρνηση και λέγοντας "ας καεί η Ελλάδα προκειμενου να σωθεί η ευρωπη).
Ο κ. Στουρνάρας υπήρξε συνεργάτης του Σημίτη, η ΝΔ υποτίθεται ότι καταδίκαζε και αντιπάλευε το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες ολόκληρες αλλά ο κ. Σαμαράς έχει των εν λόγω κύριο "δεξι του χέρι" και τον έκανε και υπουργό ζωτικότατου υπουργείου, με το ελευθερο να "λύνει και να δένει", να προβαινει σε "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" και να χρησιμοποιεί το λήμμα "πατριωτισμός" με τρόπο που θα σάλευε καθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο (αν τον έπαιρνε στα σοβαρά)
Τα περαιτέρω σχόλια, δικά σας.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
Re: Στουρνάρας, χαράτσι ΔΕΗ (δημοκρατικά πράγματα)
Ουδέν σχόλιο ....ArELa έγραψε: Τα περαιτέρω σχόλια, δικά σας.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Μα τι ωραιοι που ειναι!Γραφουν στα ουμπαλα τους τις δικαστικες αποφασεις,απο εμας ομως απαιτουν να σεβομαστε την δικαιοσυνη!Γραφουν ζμπουτσατσ' τους νομους,εμεις ομως πρεπει να ειμαστε νομοταγεις πολιτες!Εκλεψαν κι εφαγαν το καταπετασμα,οδηγωντας την χωρα στην πτωχευση και την εξαθλιωση,εμεις ομως ειμαστε φοροφυγαδες,διοτι δεν κοβουμε αποδειξεις σ'ολους τους καφεδες κι ολες τις τσιχλες που εμπορευομαστε!Βρε drop dead,χασαποσκυλα! 
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Dread
+1000butterfly έγραψε:Μα τι ωραιοι που ειναι!Γραφουν στα ουμπαλα τους τις δικαστικες αποφασεις,απο εμας ομως απαιτουν να σεβομαστε την δικαιοσυνη!Γραφουν ζμπουτσατσ' τους νομους,εμεις ομως πρεπει να ειμαστε νομοταγεις πολιτες!Εκλεψαν κι εφαγαν το καταπετασμα,οδηγωντας την χωρα στην πτωχευση και την εξαθλιωση,εμεις ομως ειμαστε φοροφυγαδες,διοτι δεν κοβουμε αποδειξεις σ'ολους τους καφεδες κι ολες τις τσιχλες που εμπορευομαστε!Βρε drop dead,χασαποσκυλα!
Drop .....dread
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Το χαράτσι. Η καλύτερη ευκαιρία που είχαμε, αλλά συνεχίζει να είναι ανεκμετάλευτη.
Ο παραπάνω τύπος κάνει ότι κάνει γιατί μπορεί. Γιατί τέτοιες είναι οι αρμοδιότητες που αποποιούνται
οι κυβερνητικοί μας αξωματούχοι αυτές τις μέρες στη χώρα μας.
Αν υπάρχει στη κυριολοξία αυτή η οντότητα άλλο πια.
Και έχει γίνει ή θα πρέπει να γίνει κατανοητό τώρα πια στον καθένα από μας,
ότι μέσα από τους διάφορους τρόπους που μας δίνονται μέσα από το σύστημα,
σόρρυ, αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα. Νιέντε!
Αν δεν πέσει το σύστημα, δεν αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει να πέσει.
Πρέπει να του κολλήσουμε τα γρανάζια ρε γαμώτο.
Όσο κι αν μας τρομάζει αυτό, είναι απαραίτητο.
Πρέπει να ξεκινήσει ένα κίνημα βάσης, έτσι ώστε να γίνει εμπλοκή μαζικής εμβέλειας.
Αν είναι δυνατό, να έχει τη συνεργασία του στρατού, πχ. όπως στη Πορτογαλλία.
Αν όχι συνεργασία, τουλάχιστο ο στρατός να μείνει ουδέτερος.
Λόγια και ιδέες δικά μου ίσως. Ίσως και τρέλες.
Είναι οι αλήθεια όμως.
Όσο και να φωνάζουμε, να γράφουμε στο νετ ή έξω,
αυτό θα συνεχιστεί μέχρι πτώσης.
Έτσι.
(..λέω εγώ τώρα, για την ώρα.)
Ο παραπάνω τύπος κάνει ότι κάνει γιατί μπορεί. Γιατί τέτοιες είναι οι αρμοδιότητες που αποποιούνται
οι κυβερνητικοί μας αξωματούχοι αυτές τις μέρες στη χώρα μας.
Αν υπάρχει στη κυριολοξία αυτή η οντότητα άλλο πια.
Και έχει γίνει ή θα πρέπει να γίνει κατανοητό τώρα πια στον καθένα από μας,
ότι μέσα από τους διάφορους τρόπους που μας δίνονται μέσα από το σύστημα,
σόρρυ, αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα. Νιέντε!
Αν δεν πέσει το σύστημα, δεν αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει να πέσει.
Πρέπει να του κολλήσουμε τα γρανάζια ρε γαμώτο.
Όσο κι αν μας τρομάζει αυτό, είναι απαραίτητο.
Πρέπει να ξεκινήσει ένα κίνημα βάσης, έτσι ώστε να γίνει εμπλοκή μαζικής εμβέλειας.
Αν είναι δυνατό, να έχει τη συνεργασία του στρατού, πχ. όπως στη Πορτογαλλία.
Αν όχι συνεργασία, τουλάχιστο ο στρατός να μείνει ουδέτερος.
Λόγια και ιδέες δικά μου ίσως. Ίσως και τρέλες.
Είναι οι αλήθεια όμως.
Όσο και να φωνάζουμε, να γράφουμε στο νετ ή έξω,
αυτό θα συνεχιστεί μέχρι πτώσης.
Έτσι.
(..λέω εγώ τώρα, για την ώρα.)
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 85 φορές
- Έλαβε Likes: 94 φορές
butterfly έγραψε:Μα τι ωραιοι που ειναι!Γραφουν στα ουμπαλα τους τις δικαστικες αποφασεις,απο εμας ομως απαιτουν να σεβομαστε την δικαιοσυνη!Γραφουν ζμπουτσατσ' τους νομους,εμεις ομως πρεπει να ειμαστε νομοταγεις πολιτες!Εκλεψαν κι εφαγαν το καταπετασμα,οδηγωντας την χωρα στην πτωχευση και την εξαθλιωση,εμεις ομως ειμαστε φοροφυγαδες,διοτι δεν κοβουμε αποδειξεις σ'ολους τους καφεδες κι ολες τις τσιχλες που εμπορευομαστε!Βρε drop dead,χασαποσκυλα!
Μια είναι η λύση,για να μαθαίνουν οι επόμενοι τις επιπτώσεις
Μη μου μιλάτε για δημοκρατία ,δεν είμαι δημοκράτης
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης