Φραγκάτη προπαγάνδα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Φραγκάτη προπαγάνδα

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 16 Μαρ 2012, 14:04

Ορίστε τι διαβάζουν οι φραγκάτοι και πώς διαμορφώνονται οι...ωραίες εικόνες για τη χώρα μας από " έγκριτες" και "σοβαρές " εφημερίδες ( του :moonie: ενημέρωση δηλαδή )

http://blogs.wsj.com/eurocrisis/2012/03 ... e-to-stay/

Το άρθρο είναι από την προχθεσινή Wall Street Journal και έχοντας τον " εμπνευσμένο " :loco: τίτλο " Η Ελληνική εκδοχή του Σούπερ Μάριο ίσως ήρθε για να μείνει " λέει πάνω κάτω τα εξής ( να μην :ksylo: φωνάζει και η Βίκυ οτι δεν μεταφράζουμε τα αγγλικά.. :lol: )

Ξεκινάει ενημερώνοντας οτι σύντομα η Ελλάδα θα έχει εκλογές αλλά ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός μπορεί να μείνει για να συνεχίσει να ηγείται της χώρας (!)
Συνεχίζει πλέκοντας το εγκώμιο του Παπαδήμου και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, παραλληλίζοντας την τότε κατάσταση ( πριν από το...κατσίκωμά του ) με την κατάσταση που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές καθώς εκτιμάται οτι δεν θα υπάρχει κανείς ξεκάθαρος νικητής.
Επικαλούμενο( το άρθρο) δηλώσεις κορυφαίου υπουργού ( ποιανού αραγε?) αναφέρει - σε περίοπτη θέση, μη πας και δεν το δούμε- οτι η πρωθυπουργάρα μας " ήταν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση.Η ήρεμη και μεθοδική προσέγγισή του στην επίλυση των προβλημάτων και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται από την ευρωζώνη, άλλαξαν το κλίμα προς το καλύτερο.Ειλικρινά θα προτιμούσα να παραμείνει μέχρι να πατήσουμε σε πιό σταθερό έδαφος.." ( είπε η στελεχάρα που ΔΕΝ κατονομάζεται..)
Το άρθρο συνεχίζει το λιβάνισμα :toilet: προσθέτοντας οτι ο Παπαδήμος " εξήγησε στους Έλληνες με απλά λόγια οτι η συνταγή της σκληρής λιτότητας ήταν ο μόνος δρόμος, στάθηκε στο ύψος του όταν ξέσπασαν διαδηλώσεις στηνΑθήνα κατά των περικοπών , διαπραγματεύθηκε με επιτυχία το μεγαλύτερο κούρεμα του χρέους στην ιστορία, πέτυχε νέο δανεισμο και έφερε ξανά την ηρεμία στις αγορές.."
Το άρθρο τελειώνει κατά λέξη :" Μία Ελληνική εκδοχή του Σούπερ Μάριο είναι οτι καλύτερο μπορεί να ελπίσει η Ελλάδα και η Ευρώπη" :dead: :moutza:

Ωραία πράγματα, ε? η προπαγάνδα καλά κρατεί και τα καλά παιδιά εκεί πέρα προετοιμάζουν ίσως το έδαφος για μόνιμη παραμονή του Παπαδήμου? ( μήπως αυτό εννοούσε ο Κοεμτζόπουλος όταν έλεγε στο σάιτ του οτι οι εκλογές δεν θα έχουν καμμιά σημασία..? ε? μήπως?)

ΥΓ ( για να ..παινέψουμε και το σπίτι μας : υπάρχουν σχόλια το κάτω μέρος του άρθρου.Αυτό του Νick ανήκει σε συνάδελφο, εδώ στο Υπουργείο, ο οποίος και μου το υπέδειξε.Το σχόλιο του ξεκινάει ( δεν το μεταφράζω αυτό, μου αρέσει όπως ακούγεται στα αγγλικά :clap: ) A wonderfully misleading article...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Re: Φραγκάτη προπαγάνδα

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 20 Μαρ 2012, 09:47

Ενισχύεται το σενάριο παραμονής του Παπαδήμου και μετά τις εκλογές..
Εδώ και από τους Financial Times..

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=449271

...να μου το θυμηθείτε..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Τρί 20 Μαρ 2012, 11:08

Ε.....έξοχα,τι πιό αναμενόμενο καί φυσιολογικό,τα αφεντικά να στηρίξουν αναλόγως,τον υπάλληλό τους.....
Τόσα έχουν επενδύσει πάνω του,αναμένοντας ανταπόδοση.....
Καί τι πιό κατάλληλο μέσον,από την λεγόμενη.....«4η εξουσία».....η οποία όμως κατ' εμέ,έχει καταστεί πλέον,απόλυτα.....επικεφαλής.....
Ενισχυμένη καί με τον.....«ηλεκτρονικό».....τύπο,όπου τα.....«γραπτά μένουν».....ες αεί[εκτός κι αν ο Ήλιος Μας πάρει δραστικές αποφάσεις].....
Ακόμη πιό αποτελεσματικό το.....«θεάρεστο».....έργο.....
Συνεπικουρούμενο κι απ' το πλεονέκτημα της πλήρους απόκρυψης των.....«νημάτων».....τού.....«θεάτρου σκιών».....
Τα οποία κινούν καί κατευθύνουν την εκάστοτε τοπική.....«μαριονέτα».....
Αν καί σ' εμάς,περισσότερο κάτι σε.....«ρομποτοειδές».....
Καί δη στην πιό βελτιωμένη έκδοση.....«ανδροειδές».....
Ή όπως αρέσκονται στην.....«Ελληνοφρένεια».....«Α.Τ.Μ.» [ευνόητοι οι λόγοι].....
Στην τελική τι περιμένεις από την.....«απέναντι ακτή» ;;;;;
Εκεί στο.....«Μεγάλο Μήλο».....επικεντρώθηκαν στο μέγεθος καί την.....«βιτρίνα».....
Αδιαφορώντας γιά την κατεξοχήν εσωτερική τους.....«σαπίλα».....
Καί το χειρότερο φυσικά είναι πως την.....«εξήγαγαν».....σ' ολόκληρο τον Πλανήτη,με τα πασίγνωστα επακόλουθα.....
Ειλικρινά,περιεκτικότατη καί ακριβέστατη η αντίδραση τού συναδέλφου σου.....
Όσον αφορά τον εγχώριο τύπο καί συκγεκριμένα το.....Β[Λ]ΗΜΑ.....
Μιά παρατήρηση μονάχα.....«Μια μεγάλη και σιωπηρή μειοψηφία».....
Τυπογραφικό λάθος ή.....γλώσσα λανθάνουσα.....αλήθεια λέει ;;;;;
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 20 Μαρ 2012, 11:16

AROTRIS έγραψε:Μιά παρατήρηση μονάχα.....«Μια μεγάλη και σιωπηρή μειοψηφία».....
Τυπογραφικό λάθος ή.....γλώσσα λανθάνουσα.....αλήθεια λέει ;;;;;
Ή λάθος μετάφραση?? Δεν μπορώ να δω και το πρωτότυπο,πρέπει, λέει , να είμαι registered member για να το διαβάσω..σιγά μην τους κάνω τη χάρη!
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Τρί 20 Μαρ 2012, 11:49

Έλα ντε.....
Αλίμονο.....μην τούς δώσεις κι αξία με την συμμετοχή σου.....
Λεπτομέρεια.....απλά το επισήμανα.....
Α μπράβο.....σωστά.....
Στιγμιαία αμέλησα πως δεν είναι απευθείας συνέντευξη στο.....«δικό μας».....
Αλλά μετεφρασμένη.....
Ο.Κ.....
Πάντως ειλικρινά,απολαυστικά.....«εικονοποιημένη».....παρουσίαση !!!!!!! :wink: :lol:

Υ.Γ. Ο Κοεμτζό,στην τελευταία του ενημέρωση,τονίζει πως εκλογές,δεν θα γίνουν !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 20 Μαρ 2012, 11:54

AROTRIS έγραψε:Υ.Γ. Ο Κοεμτζό,στην τελευταία του ενημέρωση,τονίζει πως εκλογές,δεν θα γίνουν !!!!!!!
Α, ναι? εγώ θυμάμαι το παλιότερο οτι " γίνουν δε γίνουν, δεν θα έχει καμμία σημασία".
Άσε που και προέβλεψε την "εκλογή" Βενιζέλου, οταν υπήρχαν και άλλοι μνηστήρες και ο Μπένι δεν ήταν από τα φαβορί..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Μαρ 2012, 12:12

kat_woman έγραψε:Ή λάθος μετάφραση??
λάθος μετάφραση...

Παπαδήμος: Μία μεγάλη, σιωπηρή πλειοψηφία των Ελλήνων είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη

Έτσι ακριβώς ειπώθηκε και το άκουσα και σε ράδια και σε τηλεοράσεις, και στον υπνο μου ακόμα :swear:

Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή... Δεν ξεχνω και δεν ξεπερνώ με τίποτα τους "δημοκράτες" πολιτικούς του "δημοκρατικού" μας πολιτεύματος που έπαθαν απανωτά εγκεφαλικά και μονο που δεν ξέσκισαν τον ΓΑΠ οταν ψέλισε κάτι για δημοψήφισμα.
Πώς τόλμησες να προτείνεις κάτι τέτοιο ρε κύριε; (του είπαν σύσωμα τα συνεργαζόμενα λαμόγια της Ευρώπης και της Ελλάδας)... Για να'χουμε πραγματικό ποσοστό των "υπέρ" και των "κατά"; Κι αν γινει η έκπληξη και δεν πλειοψηφίσουν τα υπέρ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΡΑ 30ΕΤΙΑΣ, τι κάνουμε;
Θες ντε και καλά να αποφασίζουν αυτά τα ζώα για την ίδια τους την τύχη; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που τους λέμε τι πιστεύουν, και ό,τι σκατά αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ είναι αυτονόητα και απόφαση δική τους. Σιγα μη δωσουμε και στα πρόβατα δικαίωμα να κάνουν "μπεεεεεεεεε" τώρα... Άιντε πάρε δρόμο.
Και δεν άργησε να πάρει την άγουσα, επειδή ενοχλησε και ευρωλαμόγια και ευρωλιγούρια μαζί, με αυτά τα δημοκρατικά που διανοήθηκε να πει δημόσια! Είναι η μονη κίνηση που καταχωρώ υπερ του ΓΑΠ, παρά το γεγονός πως ΞΕΡΩ ότι το'κανε για εξυπηρέτηση προσωπικής του ατζέντας. Δεν ξέρω αν εξυπηρέτησε δική του ατζέντα (μάλλον ναι) ξέρω πως εξυπηρέτησε να γίνουν ολοφάνερα κάποια πράγματα... τι κρίμα που ή δεν εγιναν αντιληπτά, ή τα παραβλέπουν πολλοί ηθελημένα...
AROTRIS έγραψε:Υ.Γ. Ο Κοεμτζό,στην τελευταία του ενημέρωση,τονίζει πως εκλογές,δεν θα γίνουν !!!!!!!
Παρ'όλο που "δουλεύω" κάτι κομμάτια του, αυτό δεν το είδα.
Διαισθητικά όμως, κλίνω κι εγώ σ'αυτή τη σκέψη...

και ναι, επιβεβαιώνω κι εγώ πως άκουσα ότι αν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, θα μας κοτσάρουν πάλι Παπαδήμο... Εγώ λέω πως ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος θα μας τον ξανακοτσάρουν "δημοκρατικά"...
Αυτά για να εμπεδώσουμε για άλλη μια φορά, με τι είδους "δημοκρατικές διαδικασίες" διεκπεραιώνονται πράγματα στην Ελλάδα σήμερα...

Μετά από τέτοια ΑΙΣΧΗ, θεωρώ όσους ασχολούνται ακόμα με ΟΛΑ αυτά τα ανδρίκελα, και μαζόχες και μπερδεμένους... Μπερδεύουν το οπαδιλίκι με την πολιτική θέση/στάση, και μαζόχες διότι μπαίνουν στο τριπάκι των μαντριών και πολύ φοβαμαι ότι θα ξαναπάνε να ψηφίσουν τους ίδιους...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Τρί 20 Μαρ 2012, 13:06

ArELa έγραψε:
Παρ'όλο που "δουλεύω" κάτι κομμάτια του, αυτό δεν το είδα.
Διαισθητικά όμως, κλίνω κι εγώ σ'αυτή τη σκέψη...

και ναι, επιβεβαιώνω κι εγώ πως άκουσα ότι αν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία, θα μας κοτσάρουν πάλι Παπαδήμο... Εγώ λέω πως ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος θα μας τον ξανακοτσάρουν "δημοκρατικά"...
Αυτά για να εμπεδώσουμε για άλλη μια φορά, με τι είδους "δημοκρατικές διαδικασίες" διεκπεραιώνονται πράγματα στην Ελλάδα σήμερα...

Μετά από τέτοια ΑΙΣΧΗ, θεωρώ όσους ασχολούνται ακόμα με ΟΛΑ αυτά τα ανδρίκελα, και μαζόχες και μπερδεμένους... Μπερδεύουν το οπαδιλίκι με την πολιτική θέση/στάση, και μαζόχες διότι μπαίνουν στο τριπάκι των μαντριών και πολύ φοβαμαι ότι θα ξαναπάνε να ψηφίσουν τους ίδιους...
Δε θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή.....
Καί βαριέμαι να το ψάξω τώρα στα.....«σεντόνια». του.... :wink: :lol:
Πρέπει όμως να είναι,από Ανώτερο Εαυτό,μέσω Έρικ.....
Επομένως,απευθείας στα Ελληνικά.....υποθέτω..... :wink:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Μαρ 2012, 14:17

Εγω του τα κάνω στα αγγλικά.
Θα το έχω στην κειμενάρα που κάνω, απλά δεν έχω φτάσει εκεί ακόμα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Τρί 20 Μαρ 2012, 14:25

Α.....ακριβώς το ανάποδο.....
Ο.Κ.....
Αντιλαβού !!!!!!! :wink: :D
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 20 Μαρ 2012, 14:31

Μιας και δεν έχω τι να κάνω :loco: ..σας το βρήκα εδώ http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D17.htm
Σχεδόν στην αρχή της σελιδάρας , περίπου 5η παράγραφος
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Τρί 20 Μαρ 2012, 14:50

kat_woman έγραψε:Μιας και δεν έχω τι να κάνω :loco: ..σας το βρήκα εδώ http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D17.htm
Σχεδόν στην αρχή της σελιδάρας , περίπου 5η παράγραφος
Ο.Κ.....καλώς.....αυτό είναι στην ενημέρωση προ.....22/02/12.....
Βρήκα τη νέα αναφορά.....
Απευθείας.....τού Έρικ.....τελικά.....

«Σήμερα 19.3.12 μίλησα με τον Έρικ που βρίσκεται στην Αυστρία και μου είπε ότι, αντί για επόμενο σεμινάριο θα κάνει συνέντευξη που θα ανεβάσει στο YouTube, για την οποία θα με ενημερώσει σχετικά. Επίσης επανέλαβε ότι παρά τις εξαγγελίες δεν βλέπει να γίνονται εκλογές στην Ελλάδα, και ότι σύντομα αναμένει να δει το ‘μεγάλο μπαμ’ για το οποίο είχε μιλήσει. Σχετικά με σημερινή ερώτηση αναγνώστη μου για το τι περιμένουν οι εξωγήινοι και δεν έρχονται, η απάντηση που έδωσα είναι ότι περιμένουν από εμάς να συμπληρώσουμε την κρίσιμη μάζα για την οποία μιλήσαμε, γι αυτό κινητοποιηθείτε ενημερώνοντας τον κόσμο. Τέλος σε ερώτηση σχετικά με τον διαλογισμό που αναφέρεται στο σημείο (9) πιο πάνω (για σύνδεση μας με τον εαυτό μας του 2013), θεωρώ σκόπιμο εδώ να επαναλάβω την τεχνική του σημαντικού αυτού διαλογισμού κάνοντας και ορισμένες δικές μου προσθήκες που τον ενισχύουν: Ξαπλώνουμε αναπαυτικά, παίρνουμε βαθειάς και αργές αναπνοές, και με κλειστά μάτια καλούμε να έρθει ο Ανώτερος Εαυτός μας, που τον οραματιζόμαστε σαν ένα λευκό ή χρωματιστό σύννεφο που μας περιτυλίγει, και μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία. Τότε του ζητάμε να μας ανοίξει ένα χρονοχωρικό τούνελ που να μας πάει στο τέλος του 2013, για να συναντήσουμε εκεί τον μελλοντικό εαυτό μας.»

Από το τέλος της σελίδας.....
Τρίτη παράγραφος επάνω από την παράγραφο.....με τα.....Κεφαλαία.....

http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D17.htm
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Μαρ 2012, 15:20

Αυτο που έδωσε η Κατ μας κανω τώρα, και τη συνεχειά του...

θα σταθώ σε ένα σημείο που του είπε η Δήμητρα και γούσταρα πολύ, αντιμετωπίζοντάς το σαν ευσεβή πόθο φυσικά, αφού (μέχρι στιγμής) δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ελλαδιτσα μας θα βγει απ'τα σκατά.
Δε βλάπτει όμως, να εστιάζουμε όλοι σ'αυτό, σαν κάτι που θα θέλαμε πολύ να γίνει. Μπορεί να υποτιμάμε τη δύναμη της σκέψης γιατί δεν έχουμε κατανοήσει ακόμα πώς λειτουργεί και με πια δυναμική το συλλογικό ενεργειακό της πλέγμα, αλλά έστω κι αν δεν πιστεύουμε πως η σκέψη μπορεί να πετύχει κάτι χειροπιαστό, δε βλάπτει καθόλου να σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε αυτό να γίνει... Στο φινάλε θα μας κάνει να νιώθουμε και πολύ καλύτερα απ'ό,τι μας κάνουν τα "ρεαλιστικά" γύρω μας αυτές τις ώρες...

παραθέτω το συγκεκριμενο (σε bold κι εγώ):

«Ουδείς πολίτικος σήμερα στην Ελλάδα είναι ακέραιος. Όλοι είναι ανδρείκελα, πιόνια ξένης και σκοτεινής πολιτικής. Πιόνια των Γερμανικών δυνάμεων, και όχι μόνον της κυβέρνησης αλλά και των υπογείων δυνάμεων της Γερμανίας. Ενεργειών σκοτεινών που προκαλούν εγκλήματα, αίσχη, και αιματοχυσίες, πουλώντας ψυχές και συνειδήσεις στις σκοτεινές δυνάμεις, προκειμένου αυτές να επιφέρουν την πλήρη ανισορροπία στον κόσμο, στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Αυτό είναι ασέβεια και θα τιμωρηθεί οπωσδήποτε. Γι αυτό και αποφασίστηκε ότι η πρώτη βοήθεια που θα δοθεί από την ΓΟ θα είναι στην Μεγάλη Ελλάδα. Από εδώ θα αρχίσουν όλα και εδώ θα τελεύσουν. Μην πιστεύετε κανέναν πολίτικο. Μην πιστεύετε ούτε μία υπόσχεση. Αντισταθείτε. Μην πιστεύετε και μην ακολουθείτε κάμμυα επίκληση δική τους. Δημιουργείστε αποχωρήσεις από τα κώματα τους. Μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ. Είναι ψεύτες, υποκριτές και ανδρείκελα. Ψυχές ανύπαρκτες. Μόνον σάρκα. Κατευθυνόμενες οντότητες από άλλες δυνάμεις. Ουδείς αληθινός πολιτικός υφίσταται αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. ΟΥΔΕΙΣ και αυτό να καταστεί σαφές. Η μόνη αληθινή δύναμη που υπάρχει είναι η Ελληνική Ψυχή. Ο Έλληνας. Αυτή είναι η δύναμη που θα σηκώσει την Ελλάδα ψηλά, και θα την καταστήσει πνευματική δύναμη, οικονομική δύναμη, ψυχή που θα εμψυχώσει όλη την Ευρώπη και κατ’ επέκταση τον πλανήτη ολόκληρο. Και αυτό λάβετε το ως μία και μοναδική αλήθεια. Και έτσι θα γίνει»

Θα πω "Αμην" κι ας είναι εβραϊκό.

(σημείωση: θεωρω το ότι σκέφτομαι ακριβώς ετσι για πολιτικούς πολιτικές κλπ, δεν ειναι τυχαιο. Δεν είναι καν ότι επηρεάστηκα απ'αυτά, γιατί αυτή την οπτική εκφράζω εδω και χρόνια.)

Μάνο, θα πάω σε αυτό που υποδεικνύεις κι εσύ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”