Ερωτήσεις προς εθνικιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Ερωτήσεις προς εθνικιστές

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 19 Φεβ 2012, 10:45

Α) Πόσοι ήσασταν τελικά στα ήμια γιατι περισσότερους ξερω που μου ειπαν πως ήταν στα ημια παρα που πολεμησαν στη κυπρο. (χωρέσατε όλοι ή εισασταν με βαρδιες)
Α2) ποσοι απο σας ρίξατε τουρκικο ελικόπτερο εκει στα ημια; εμεινε κανα ελικόπτερο στους τουρκους;

Β)Πότε θα γινει τελικα πόλεμος; καθε φορά φέτος μας λέτε; πως την είδατε; αν απο το 1925 μεχρι το 40 κάποιος σερί έλεγε θα γίνει πόλεμος μια φορά θα έπεφτε μέσα. εσεις θα πέσετε μεσα καμια φορά;
Γαμω άφησα την πανοπλια στο καθαριστηριο....
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Re: Ερωτήσεις προς εθνικιστές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 19 Φεβ 2012, 12:40

Είχαμε 2 και καλά ''Πατριώτες''-ΕΘνικιστές Χ.Α στην ΕΛΔΥΚ όταν υπηρετούσα....

Σε 1 εβδομάδα .... βύσμα...μετάθεση για ΑΣΔΕΝ Αθήνα....!!!!

....Για ποιον πόλεμο είπαμε ,θέλουν να κάνουν; :dance: :punch:
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Κυρ 19 Φεβ 2012, 18:39

''''''''''''''''''''''''''''''''''Make love not War.'''''''''''''''''''''''''' :lol: :lol: Παντα μ΄άρεσε.Κολαει στο τοπικ. :lol: :lol:
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
larisa88
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από larisa88 » Τετ 22 Φεβ 2012, 12:19

Divine Sinner έγραψε:Α) Πόσοι ήσασταν τελικά στα ήμια γιατι περισσότερους ξερω που μου ειπαν πως ήταν στα ημια παρα που πολεμησαν στη κυπρο. (χωρέσατε όλοι ή εισασταν με βαρδιες)
Α2) ποσοι απο σας ρίξατε τουρκικο ελικόπτερο εκει στα ημια; εμεινε κανα ελικόπτερο στους τουρκους;

Β)Πότε θα γινει τελικα πόλεμος; καθε φορά φέτος μας λέτε; πως την είδατε; αν απο το 1925 μεχρι το 40 κάποιος σερί έλεγε θα γίνει πόλεμος μια φορά θα έπεφτε μέσα. εσεις θα πέσετε μεσα καμια φορά;
Γαμω άφησα την πανοπλια στο καθαριστηριο....
στο α) που ρωτάς φίλε μου το ότι αναφέρεσαι υποτιμητικά στην επαίτιο των ιμίων δεν σε τιμά καθόλου,όχι σαν έλληνας(που δεν ξέρω αν νιώθεις καν έλληνας) αλλά κυρίως σαν άνθρωπο...και στα ίμια δεν κατεβαίνουν μόνο εθνικιστές και χρυσαυγίτες όπως νομίζεις.....

στο α2) αν γνωρίζεις λίγο ελληνική ιστορία θα βρεις απάντηση μόνος σου,εκτός αν αναφέρεσαι σε προηγούμενη συζήτηση με άλλα μέλη του forum στην οποία δεν ξέρω(πρώτο μου post)....

για το τελευταίο που λες πόλεμο έχουμε ήδη.....
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 22 Φεβ 2012, 13:54

που ειδες την επαιτιο της υποτιμησης των ημιων!!!!!!!!!!
μιλαω υποτιμητικα για οσους λενε οτι πρωταγωνηστησαν στα γεγονώτα κι οχι μονο στα ημια δεν εχουν πατήσει αλλα η μονη φορα που εχουν παει σε νησι ειναι για να κανουν διακοπες.
Το αν αισθανομαι Ελληνας φαινεται απο τις υπόλοιπες αναρτήσεις μου.
στο α2) αν γνωρίζεις λίγο ελληνική ιστορία θα βρεις απάντηση μόνος σου,εκτός αν αναφέρεσαι σε προηγούμενη συζήτηση με άλλα μέλη του forum στην οποία δεν ξέρω(πρώτο μου post)....
Μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι το πνευμα του αρθρου γενικοτερα. το αρθρο αναφέρεται στα διάφορα άτομα που συναντάει κανεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλα και στον εξω κόσμο που ισχυρίζονται οτι ήταν στα ήμια.

για το τελευταίο που λες πόλεμο έχουμε ήδη.....
μιλαω για ελληνο-τουρκικη σύραξη.
Ελπιζω το 88 να είναι η ημερομηνία γένησηςσου σου και να μην συμβολιζει το HH
αααα και καλως ήλθες
Άβαταρ μέλους
larisa88
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από larisa88 » Τετ 22 Φεβ 2012, 14:04

υποτιμάς την επαίτιο με το που πιστέυεις ότι η πορεία γίνεται μόνο από εθνικιστές και χρυσαυγίτες(κυρίως, ναι αυτό ισχύει).....για τα άλλα που λες(όπως έγραψα και πιο πάνω) δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει συζήτηση με άτομα τέτιου έιδους που λες γι'αυτό και δεν μπορώ να συμμετέχω....
το ότι μιλάνε άτομα για γεγονότα που δεν ήταν μπροστά (αυτό ισχύει παντού)και εγώ μαζί σου είμαι....
όσο για το 88 μάλλον δεν ασχολήσε με αθλητικά :) ...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 22 Φεβ 2012, 14:08

Δεν ανεφερα καν την πορεια. μιλαω ξεκαθαρα για τα οσα εκτιληχθηκαν στις βραχονησιδες.
Για να το ξεκαθαρισω. δεν θεωρω την επετειο εθνικιστικη, ή την πορεια.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 22 Φεβ 2012, 14:10

Divine Sinner έγραψε:που ειδες την επαιτιο της υποτιμησης των ημιων!!!!!!!!!!
κακτημενη ταχυτητα. την υποτιμηση της επαιτιου των ημιων. ηθελα να γράψω

αν πατησεις στην σελίδα στην υπογραφή μου ειμαι σίγουρος οτι θα δεις και άρθρα που συμφωνείς.
Άβαταρ μέλους
larisa88
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από larisa88 » Τετ 22 Φεβ 2012, 14:14

Divine Sinner έγραψε:Δεν ανεφερα καν την πορεια. μιλαω ξεκαθαρα για τα οσα εκτιληχθηκαν στις βραχονησιδες.
Για να το ξεκαθαρισω. δεν θεωρω την επετειο εθνικιστικη, ή την πορεια.

που να το φανταστώ??γιατί υπάρχουν άτομα που δήλωσαν εδώ μέσα ότι ήταν στα ίμια πριν 16 χρόνια??
ότι νά ναι......
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 22 Φεβ 2012, 14:17

Εχω χασει το μετρημα με οσους εχω συναντησει γενικά στο ίντερνετ. το άρθρο είναι απο το blog μου
http://e-diabolica.tk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”