Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου

Δημοσίευση από dimig » Τρί 04 Οκτ 2011, 02:09

Γιατί οδηγηθήκαμε σε αυτήν την παράδοξη «συγκατοίκηση»;

Γιατί η Ελλάδα παραμένει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος;

Γιατί φοβούνται οι «μεγάλοι» μια τόσο «μικρή» οικονομία;

Πώς πρέπει να αντιδράσει ο ελληνικός λαός;

Υπάρχει ελπίδα;

Αυτό, το οποίο κινδυνεύουν να πάθουν οι ιμπεριαλιστές στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανές.
Σχεδίασαν το τέλειο έγκλημα και κινδυνεύουν να αποτύχουν παταγωδώς, επειδή έδωσαν τον ρόλο του "δολοφόνου" στον απόλυτα ηλίθιο άνθρωπο. Δεν σκέφτηκαν αυτό, που πρέπει πάντα να σκέφτεται ένας άνθρωπος, όταν κάνει κάποιους σχεδιασμούς, οι οποίοι απαιτούν κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες, προκειμένου να μπορέσουν να εφαρμοστούν ...Δεν σκέφτηκαν ότι δεν αρκεί πάντα να θέλει κάποιος να γίνει προδότης ...Πρέπει να μπορεί και να προδώσει.

περισσότερα στο
eamb-ydrohoos.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 04 Οκτ 2011, 10:10

dimig έγραψε:Γιατί φοβούνται οι «μεγάλοι» μια τόσο «μικρή» οικονομία;
Δεν ξέρω τι λέει ο Τραϊανού επ'αυτού (θα το κοιτάξω αργότερα).
Αυτό είναι σημείο κλειδί όμως, κι έχω δική μου άποψη.
Φοβούνται πράγματι μια τόσο "μικρή" οικονομία, που είναι για γέλια;
Δεν το νομίζω. :no no: Άλλους φόβους έχουν... η ελληνική οικονομία δεν είναι μέσα σ'αυτούς...

Ο "φόβος" τους στην προκειμένη για δήθεν ντόμινο, είναι μια ξεφτιλισμένη προφασάρα ολκής, για να πετύχουν μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια και πάλι. Το ένα είναι η επιβολή μέτρων που πρέπει να σκορπίσει σ'όλη την Ευρώπη, (η Ελλάδα είπαμε, είναι το πρώτο δειγματάκι- ο πιλότος του προγράμματος βρε παιδί μου) και το άλλο (ΓΙ'ΑΥΤΟ διάλεξαν εμάς) είναι να στρέψουν τη μάζα κάθετα ενάντια στον Ελληνισμό, (γιατί άραγε; σας δίνω μόνο μία μαντεψιά) ισχυριζόμενοι (γιατί μάζα είναι και μασάει) ότι ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα δουλέψουν, θα στερηθούν, θα χάσουν δικαιώματα, και θα πληρώσουν.
Φυσικά, για να πραγματοποιηθούν το συντομότερο αμφότερες (2 σε 1) οι ατζεντάρες, έχουν συμμάχους, συνεργάτες, αρωγούς αλλά και υποτακτικούς, τους ελληνόφωνους κυρίους που A-νομοθετούν στο ελληνικό κοινοβούλιο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 04 Οκτ 2011, 11:59

Ο "φόβος" τους στην προκειμένη για δήθεν ντόμινο, είναι μια ξεφτιλισμένη προφασάρα ολκής, για να πετύχουν μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια και πάλι. Το ένα είναι η επιβολή μέτρων που πρέπει να σκορπίσει σ'όλη την Ευρώπη, (η Ελλάδα είπαμε, είναι το πρώτο δειγματάκι- ο πιλότος του προγράμματος βρε παιδί μου) και το άλλο (ΓΙ'ΑΥΤΟ διάλεξαν εμάς) είναι να στρέψουν τη μάζα κάθετα ενάντια στον Ελληνισμό, (γιατί άραγε; σας δίνω μόνο μία μαντεψιά) ισχυριζόμενοι (γιατί μάζα είναι και μασάει) ότι ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα δουλέψουν, θα στερηθούν, θα χάσουν δικαιώματα, και θα πληρώσουν.
Πολύ σωστό Βασούλα μου, να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ένα τρίτο "τριγώνι" το οποίο είναι η αρπαγή και η υπεξαίρεση του πλούτου της Ελλάδας φυσικού (ξέρετε, από αυτόν που δεν υπάρχει σύμφωνα με τους αριστερούς :lol: ) και κρατικού αντί πινακίου φακής. Γιατί οι κύριοι τόσες επενδύσεις σε αυτό το πρόγραμμα κατάρρευσης της οικουμένης έχουν κάνει, να μην βγάλουν και κάτι παραπάνω..... :(
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 04 Οκτ 2011, 13:02

ILLUVATAR85 έγραψε:Πολύ σωστό Βασούλα μου, να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ένα τρίτο "τριγώνι" το οποίο είναι η αρπαγή και η υπεξαίρεση του πλούτου της Ελλάδας φυσικού
Εννοείται! Καλά το "τρίτο τριγώνι" το ξέρει ποια κι ο κάθε κοιμισμένος.

Όσο για...
ILLUVATAR85 έγραψε:(ξέρετε, από αυτόν που δεν υπάρχει σύμφωνα με τους αριστερούς :lol: )
Οι αριστεροί έχουν κολλήσει ανιαρά, μονότονα (και πλέον εμφανώς στημένα/εσκεμμένα) στη μονομανία που έχει καταντήσει μίσος για τους πλουσίους, στο κλασικό προαιώνιο τσιτάτο περί καπιταλισμού, και στις πεπαλαιωμένες αυταπάτες του σοβιέτ, αλλά για τη νεοταξίτικη ταμπακιέρα και την ΟΥΣΙΑ αυτού που παίζεται, που έπρεπε να'χαν συντονίσει, κατεβάσει ΕΝΩΜΕΝΟ το λαό στους δρόμους, μούγκα στη στρούγκα...:shutup:

Άσε, τους είδαμε κι αυτούς τους "αγωνιστες για τα δίκια του λαού".
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 04 Οκτ 2011, 13:16

Φοβουνται ΟΛΕΣ τις μικρες οικονομιες. Η Ελλάδα ειναι ενα πείραμα.
Το σχέδιο ειναι απλό. Θα αποδομησουν την κοινωνία για να επιβάλουν μια κορπορατικη φεουδαρχία.
Εμεις θα ειμαστε είτε εξαθλιωμενοι ανεργοι είτε εργαζόμενοι στις εταιρίες τους.
ακομα και οι στρατοι και οι αστυνομιες θα ελθουν στα χέρια των μετόχων.
Σας φαίνεται τρελό; μπορεί.
Αν κάποιος αγνοει την αλήθεια, η αλήθεια δεν θα εχει την ευγένια να τον αγνοήσει.
Αυτό θα εξαπλωθεί και στις άλλες οικονομίες. Δεν φτιάχτικε ειδικά για την Ελλάδα.
Αυτο που φοβουνται ειναι το οτι οι Ελληνες ειμαστε πολύτροποι (οπως ο οδυσσεας ενα πραμα),
και θα βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε αλλες οικονομικές δομές και να διασώσουμε
και την μεσαία τάξη αλλα και την εργατική.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 04 Οκτ 2011, 15:59

Nyxtovamwn έγραψε:Φοβουνται ΟΛΕΣ τις μικρες οικονομιες. Η Ελλάδα ειναι ενα πείραμα.
Το σχέδιο ειναι απλό. Θα αποδομησουν την κοινωνία για να επιβάλουν μια κορπορατικη φεουδαρχία.
Εμεις θα ειμαστε είτε εξαθλιωμενοι ανεργοι είτε εργαζόμενοι στις εταιρίες τους.
ακομα και οι στρατοι και οι αστυνομιες θα ελθουν στα χέρια των μετόχων.
Σας φαίνεται τρελό; μπορεί.
Αν κάποιος αγνοει την αλήθεια, η αλήθεια δεν θα εχει την ευγένια να τον αγνοήσει.
Αυτό θα εξαπλωθεί και στις άλλες οικονομίες. Δεν φτιάχτικε ειδικά για την Ελλάδα.
Αυτο που φοβουνται ειναι το οτι οι Ελληνες ειμαστε πολύτροποι (οπως ο οδυσσεας ενα πραμα),
και θα βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε αλλες οικονομικές δομές και να διασώσουμε
και την μεσαία τάξη αλλα και την εργατική.
Βασικά η μεσαία τάξη είναι και ο στόχος της, να εξαφανιστούν όλοι οι ενδιάμεσοι και να υπάρχουν μόνο πλούσιοι και φτωχοί.
Και πλέον Φώτη μου εγώ δεν απορρίπτω τίποτα....
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”