Πώς είναι να είσαι πασοκ ?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Πώς είναι να είσαι πασοκ ?

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 25 Ιουν 2011, 20:03

"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Φύλο: Γυναίκα

Re: Πώς είναι να είσαι πασοκ ?

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 26 Ιουν 2011, 10:36

Μπορεί αρκετές φορές η εικόνα να είναι δυνατή από μόνη της αλλά και τα δύο βίντεος σηκώνουν αρκετή ανάλυση :thumb:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 26 Ιουν 2011, 11:53

Ωραίο νήμα άνοιξες Αχινέ.

Τα βίντεο είναι ένα μόνο από τα κερασάκια στην Τούρτα που λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Η πασοκο-λογία θα γίνει κλάδος στο Πανεπιστήμιο.

Ήδη υπάρχει Καθηγητής που μελετά το φαινόμενο και έχει γράψει βιβλία πάνω σε αυτό.

Από που να αρχίσουμε την ανάλυση της Πασοκολογίας?

Από δω.

Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία κλείνει φέτος 30 χρόνια με μικρά διαλείμματα εναλλαγής της Ν.Δ αν και ο ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ είναι το ανώτατο στάδιο του Μητσοτακισμού.

Αρα τα παιδιά που γεννήθηκαν γύρω στο 80 δεν γνώρισαν άλλο τρόπο διακυβέρνησης και είναι σήμερα 30 χρονών και κάτι.

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν ύπουλοι μηχανισμοί. Στρατιές πρασινοφρουρών, αφισοκολλητών, χειροκροτητών.

Υπερκομματικοποίηση αλλά όχι πολιτικοποίηση. Αφού αποσκοπούσε ο καθένας στο προσωπικό όφελος και βόλεμα και όχι σε συλλογικούς στόχους και αξίες.

Εδώ όμως θα κάνω μια ερώτηση κρίσεως.

Αν ο Κορκονέας είχε σκοτώσει το Γρηγορόπουλο επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα είχε πάρει τέτοια έκταση το γεγονός ή θα είχε περάσει στα ψιλά των εφημερίδων?

Γιατί έχω παρατηρήσει ότι επί ΠΑΣΟΚ γίνονται φοβερά πράγματα και περνάνε στα ψιλά ή ενοχοποιείται το "θύμα". Και δεν συμβαίνει τίποτα.

Τα σπασίματα το Δεκέμβρη του 2008 μάλλον επικροτήθηκαν από τα ΜΜΕ και δικαιολογήθηκαν με το σκεπτικό ότι οι νέοι βράζει το αίμα τους και αντιδρούν.

Εδώ σήμερα κατεβαίνει ένα εκατομμύριο στο δρόμο και δεν ιδρώνει αυτί.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο Κυβέρνηση αλλά ολόκληρο παρακράτος με φανερές και απόκρυφες πλευρές
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Δευ 27 Ιουν 2011, 14:42

doctormarkon έγραψε:Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο Κυβέρνηση αλλά ολόκληρο παρακράτος με φανερές και απόκρυφες πλευρές
Συνόψισες την όλη πορεία του Πασόκ σε μια μόνο φράση (που ακολουθήθηκε από ένα μεγάλο κείμενο σου, από αυτά που αξίζουν να διαβαστούν πάνω από δύο φορές δοκτορέσα μου :worship: ).

Αλλά δυστυχώς όταν είσαι ΔΥ τότε όχι μόνο ΠΑΣΟΚ είσαι, θα κάνεις και όλη την οικογένεια σου ΠΑΣΟΚ, αν τελειώσει αυτή η οικογένεια από την Ελλάδα δεν θα ησυχάσω γιατί τα φεντικά θα στείλουν και άλλους ακόμα πιο ανίκανους να κάνουν την δουλειά αλλά εγώ θα είμαι λίγο περισσότερο ευτυχής.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 27 Ιουν 2011, 15:28

Το ιδιο και η ΝΔ :)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 27 Ιουν 2011, 17:38

Όσο αφορά εμένα αυτό που λες δεν ισχύει.

Μπήκα στην ΕΣΔΔ μετά από εξετάσεις και όταν είδα το όνομά μου στους επιτυχόντες δεν το πίστευα.

Έστελνα παντού βιογραφικά την εποχή εκείνη έίχα δώσει πολλές φορές εξετάσεις.

Θα μπορούσα να πω ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα τα βύσματα των άλλων στάθηκαν πάντα εμπόδιο στη δική μου σταδιοδρομία και τώρα μέσα στο Δημόσιο ισχύει αυτό ως προς τις προαγωγές. Κάποιοι παινεύονται και λένε ότι έχουν άκρες και από τα δύο κόμματα και είναι "παιδιά" του τάδε.

Οι κομματικοί στρατοί δεν κάνουν μόνο ρουσφέτια αλλά και καψόνια βάζουν και τρικλοποδιές.

Επομένως όχι μόνο δεν είμαι ΠΑΣΟΚ (ούτε ΝΔ το τι είμαι είναι γνωστό) αλλά αυτό το κόμμα το έχω σιχαθεί.

Δεν χρωστάω σε κάποιον τη θέση μου.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 28 Ιουν 2011, 11:26

ILLUVATAR85 έγραψε:Αλλά δυστυχώς όταν είσαι ΔΥ τότε όχι μόνο ΠΑΣΟΚ είσαι, θα κάνεις και όλη την οικογένεια σου ΠΑΣΟΚ

Οχι, φίλε μου δεν πάει έτσι και ΔΕΝ είναι όλοι οι ΔΥ Πασοκ ή ΝΔ ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.Υπάρχουν και πολλοί που έχουν διοριστεί απολύτως αξιοκρατικά, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται.Φτάνει πια η καραμέλα με τους δημοσίους υπαλλήλους, βαρέθηκα να είμαι δακτυλοδεικτούμενη και να απολογούμαι λες και φταίω για τα δεινά της χώρας.Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν διορισμένα κομματόσκυλα στο Δημόσιο, και πολλά μάλιστα, αλλά έτσι ισοπεδωτικά όπως ειπώθηκε από τον Illuvatar , ε, όχι δεν το δέχομαι.
doctormarkon έγραψε:Επομένως όχι μόνο δεν είμαι ΠΑΣΟΚ (ούτε ΝΔ το τι είμαι είναι γνωστό) αλλά αυτό το κόμμα το έχω σιχαθεί.

Δεν χρωστάω σε κάποιον τη θέση μου.
Το ίδιο ισχύει και για μένα.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 28 Ιουν 2011, 12:32

Πράγματι, ο Homo Pasokus αποτελεί μοναδικό φαινόμενο όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια ιστορικά χρονικά. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξει άφθονο υλικό προς μελέτη από αυτόν τον τύπο ανθρώπου για τον ιστορικό, τον κοινωνικό ψυχολόγο και για τον κοινωνιολόγο του μέλλοντος. Φρονώ δε ότι ένας εγκέφαλος Homo Pasokus θα χρησιμεύσει τα μέγιστα σε μελλοντικές εργαστηριακές μελέτες εγκεφαλικών νευρώνων. Επίσης, ένας νέος Γκυστάβ Λε Μπον θα συγγράψει στο μέλλον ένα νέο άφθαστο πόνημα για την ψυχολογία των μαζών Pasokus-Pasokus και την απαράμιλλη αφοσίωσή των στο τετράπτυχο: μίζα, ρουσφέτι, διορισμός, ψευτοδημοκρατικότητα το οποίο δύναται να συμπυκνωθεί στο δίπτυχο: Λαϊκισμός-Φαυλοκρατία.

Όντως, ο πάντραφος είχε απόλυτο δίκιο. Το 1981 ήρθε στην Ελλάδα η πραγματική Φαυλοκρατία.

Υ.Γ Αλήθεια η λαθροπάκηδες γιατί πανηγυρίζουν άραγε; Μήπως γιατί ο γκαπ θα τους μετέτρεπε σε παπανδρέλληνες προς ενίσχυση του κομματοσκυλικού του στρατού τώρα που τα εντόπια πράσινα προβατάκια δείχνουν, ακόμη και αυτά, να ξυπνούν; Με όλα τα προνόμια φυσικά τα οποία στερούνται οι γηγενείς σκλάβοι. Μήπως τελικά είναι η παπανδρελληνοποίηση το νέο όραμα του χλαπατσοκ;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 28 Ιουν 2011, 12:51

Η κόρη του Λοϊζου απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το " Καλημέρα Ήλιε.."

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=339248&cid=11

no comments..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 28 Ιουν 2011, 16:42

Πράγματι, ο Homo Pasokus αποτελεί μοναδικό φαινόμενο όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια ιστορικά χρονικά. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξει άφθονο υλικό προς μελέτη από αυτόν τον τύπο ανθρώπου για τον ιστορικό, τον κοινωνικό ψυχολόγο και για τον κοινωνιολόγο του μέλλοντος. Φρονώ δε ότι ένας εγκέφαλος Homo Pasokus θα χρησιμεύσει τα μέγιστα σε μελλοντικές εργαστηριακές μελέτες εγκεφαλικών νευρώνων. Επίσης, ένας νέος Γκυστάβ Λε Μπον θα συγγράψει στο μέλλον ένα νέο άφθαστο πόνημα για την ψυχολογία των μαζών Pasokus-Pasokus και την απαράμιλλη αφοσίωσή των στο τετράπτυχο: μίζα, ρουσφέτι, διορισμός, ψευτοδημοκρατικότητα το οποίο δύναται να συμπυκνωθεί στο δίπτυχο: Λαϊκισμός-Φαυλοκρατία.

Όντως, ο πάντραφος είχε απόλυτο δίκιο. Το 1981 ήρθε στην Ελλάδα η πραγματική Φαυλοκρατία.

Υ.Γ Αλήθεια η λαθροπάκηδες γιατί πανηγυρίζουν άραγε; Μήπως γιατί ο γκαπ θα τους μετέτρεπε σε παπανδρέλληνες προς ενίσχυση του κομματοσκυλικού του στρατού τώρα που τα εντόπια πράσινα προβατάκια δείχνουν, ακόμη και αυτά, να ξυπνούν; Με όλα τα προνόμια φυσικά τα οποία στερούνται οι γηγενείς σκλάβοι. Μήπως τελικά είναι η παπανδρελληνοποίηση το νέο όραμα του χλαπατσοκ;
Γέλασα πολύ.

Έτσι όπως τα λες είναι.

Και τώρα που οι Έλληνες τους πήραν χαμπάρι έρριξαν δίχτια στους Πάκηδες-Παπανδρέλληνες.

Τα καημένα τα μαυράκια.

Αν ήξερε το αρνί γιατί το ταϊζουν...... :?
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 28 Ιουν 2011, 16:48

Όσο για το θέμα των Δημοσίων Υπαλλήλων πολλοί από εμάς μπήκαμε αξιοκρατικά.

Και έπειτα η δουλειά είναι δικαίωμα.

Εμένα πχ το βιογραφικό μου είναι καλύτερο και πλουσιότερο από πολλών υπουργών της Κυβέρνησης.

Αλλά και αυτοί που δεν έχουν και τα πολλά τυπικά προσόντα έχουν δικαίωμα σε μία δουλειά.

Το αίσθημα κατωτερότητας και την αντίληψη ότι είμαστε σκουπίδια και μπάζα το ΠΑΣΟΚ την φύτεψε στα μυαλά του κόσμου για να νοιώθουν ανίκανοι χωρίς τον Πάτρωνα.

Και έπειτα όταν κάποιος έχει προσόντα που τα θεωρεί άχρηστα ο κάθε εργοδότης (Δημόσιο ή Ιδιώτης) τότε τόσο το χειρότερο για τον εργοδότη.

Αυτός χάνει.

Οι γνώσεις και τα προσόντα και οι ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν έξω από την αγορά εργασίας. Γιατί όχι?

Πάντως σκουπίδια δεν είμαστε όπως μας θέλει το ΠΑΣΟΚ.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 08:51

Αλλά δεν πρέπει να πενεύεται κανείς για τα τυπικά του προσόντα ούτε και για τις γνώσεις του.

Γιατί πράγματι για κάποιον εργοδότη είναι άχρηστα.

Για να είναι άξιος ο μισθός του πρέπει να μετατραπεί σε Αγιατολάχ και ιεροκύρηκα.

Αλλά έτσι ακυρώνεται σαν επιστήμονας.

Ευτυχώς που μέχρι στιγμής η μονιμότητα επιτρέπει σε κάποιον να είναι επιστήμονας και να μην πουλιέται.

Ποτέ εδώ δεν θα πω κάτι κακό για τη θρησκεία και τους ρασοφόρους.
Ως ρασοφόροι παίζουν τον παραδοσιακό τους ρόλο.

Η κριτική μου στη θρησκεία πάντα ήταν γύρω από τις κατάρες, τις τιμωρίες, τις κολάσεις και τους αφορισμούς.

Και να που έρχονται και οι υποτιθέμενοι επιστήμονες να σπείρουν κατάρες και αφορισμούς με γουρλωμένο μάτι.

Ωρίστε οι αγιατολάχ. Ο Καζάκης αναλύει και γω βάζω τα χαρακτηριστικά παραδείγματα

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το φαινόμενο ΠΑΣΟΚ?

Το ΠΑΣΟΚ έθρεψε κάτι τέτοια φαινόμενα.
Όσοι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα τα έχουν δει και μέσα στα Υπουργεία.

Άτομα που ανεβαίνουν την ιεραρχική κλίμακα με μόνο συγκριτικό πλεονέκτημα τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο κόμμα.

Για να πας μπροστά πρέπει να πουλάς το τομάρι σου, να καρφώνεις και να παρακολουθείς τους άλλους.

Κάθε επιστημονική γνώση πάει περίπατο. Κάθε ποιοτική τέχνη θάβεται.

Το ΠΑΣΟΚ κατέβασε το επίπεδο του Ελληνικού λαού εδώ και 30 χρόνια. Απαξίωσε κάθε διαθεση δημιουργικότητας και πρωτοβουλίας.

Παγκόσμιο φαινόμενο αλλά το πείραμα στην Ελλάδα πάτησε πάνω σε αυτή τη φθήνεια και την απαξίωση.

Εδώ θα βάλουμε το θέμα των ξένων σε άλλη βάση.

Χρησιμοποιούνται σαν παρθένος κομματικός στρατός έτοιμοι και επιρρεπείς στη χειραγώγηση. Και η Πασοκο-χειραγώγηση είναι ότι πιό κατάπτυστο υπάρχει
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 09:22

Πασοκικός ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Λαικισμός δεν είναι να υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στην επιβίωση και στην αξιοπρέπεια των χαμηλών λαικών στρωμάτων.
Αυτό δεν είναι λαικισμός είναι το αυτονόητο.

Λαικισμός είναι να υποτιμάς τη νοημοσύνη των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων και να προσπαθείς να τους κατεβάσεις το επίπεδο με κάθε τρόπο.

Λαικισμός είναι ο ρηχός και στερεοτυπικός λόγος χωρίς ειρμό και με παμπτωχο λεξιλόγιο.

Λαικισμός είναι η κοροιδία, η ανακολουθία, το "μαζί τα φάγαμε".

Και επανέρχομαι στο θέμα των μεταναστών, αλλά και του φεμινισμού, των μονογονεακών οικογενειών, των ομοφυλοφύλων και ότι άλλο μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως προοδευτικό.

Όλα τα παραπάνω από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Όλα εξαρτώνται από τα......"συμφραζόμενα" που σέρνουν πίσω τους και συνδέονται.

Εγώ σαν άτομο έχω σταθεί πολλές φορές δίπλα στους μετανάστες, πιστεύω στην ισότητα των φύλων, είμαι συγκαταβατική με τους ομοφυλόφυλους και υποστηρίζω τις μονογονεακές οικογένειες. Αλλά.........μάλλον ήρθε η ώρα να υποστηρίξουμε και την κανονική παραδοσιακή οικογένεια γιατί βάλλεται περισσότερο από την πασοκική υποκουλτούρα.

Έτυχε να έχω εδώ και 13 χρόνια παραδοσιακή οικογένεια και δεν βλέπω το λόγο να μετατραπεί σε μονογονεακή με το ζόρι.

Κάποτε ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και ετοιμαζόμουν να δώσω εξετάσεις σε διεθνείς οργανισμούς.
Αλλά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και έφτιαξα τη ζωή μου εδώ. Ε δεν θα την αλλάξω με το ζόρι.

Ούτε θέλω να κάνω το παιδί μου μετανάστη και Πάκη της Ευρώπης.

Όλες αυτές οι νές έννοιες της πασοκικής εποχής δεν προωθούνται για να οδηγήσουν σε μία πιό δημοκρατική κοινωνία αλλά γίνονται όργανα εκφασισμού κατά έναν οργουελιανό και μεταφυσικό τρόπο του τυπου πόλεμος=ειρήνη Ελευθερία=Σκλαβια.

Και φυσικά δεν θα μπω στο τρυπάκι να έχω μίσος προς τους μετανάστες αλλά επισημαίνω ότι χρησιμοποιούνται πολύ άσχημα και φαίνεται να μπαίνουν για τα καλά στο πασοκοπαίχνιδο αλλά με τρόπο που ούτε αυτούς ωφελεί ούτε εμάς. Ο όρος "παπανδέλληνες" είναι πολύ πετυχημένος
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 09:34

Αλλο δείγμα πασοκικού Οργουελισμού.

Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα εν μέσω κρίσης για τα Special Olympics.
Από τις άλλη περικόπτονται τα επιδόματα για τα ΑΜΕΑ και κλείνουν ειδικά σχολεία.
Κλείνουν σχολεία για κωφαλαλλα παιδιά και περικόπτονται οι επιδοτήσεις για βοηθήματα και αναπηρικά αμαξίδια.

Ο ακρωτηριασμός στους διαβητικούς προτιμάται από τα ειδικά παπούτσια επειδή στοιχίζει φθηνότερα.

Κάθε επεμβαση για την οποία το σακάτεμα και ο τυχόν ακρωτηριασμός στοιχίζει φθηνότερα προτιμάται από μία ακριβότερη θεραπεία που θα οδηγούσε σε καλύτερη ποιότητα ζωής

Οι αναπηροι καταδικάζονται σε ακινησία και κοινωνικό αποκλεισμό.

Όχι δεν έχω καμία ευαισθησία σε τέτοιες υποκριτικές φιέστες.

Η ανάδειξη του Χαμιλτον σε Παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 δεν άλλαξε σε τίποτα τη ζωή και τη θέση των μαύρων ανά τον κόσμο
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 09:58

Και για να φρίξετε δείτε ένα σχόλιο που παίζει σε κάθε ανάρτηση του "ξυπνήστε ρε" ίσως και σε άλλα blogs.

Αν ισχύει τότε οι υποψίες είναι αληθινές.

Μπορεί να είναι και μούφα, γιατί προέρχεται από ανώνυμο.

Αλλά έχει πιθανότητες να είναι αληθινό.
Ανώνυμος είπε...
Προσέξτε.
Σήμερα οι βολεμένοι πασοκοι θα βάζουν διάφορα άρθρα και σχόλια για να ξεχνάμε τα προβλήματα. Εχουν συμφέροντα να περάσει το ψήφισμα με τα χαράτσια. Αυτοί θα τα κλέψουν απτα λεφτά του μνημονίου.
Είχα γραφτεί στην κλαδική, πρώην φανατικός πασόκος νομικός Τώρα τους σιχάθηκα, και έχω φύγει. Δεν ανήκω πουθενά, και δεν έχω συμφέροντα
Μας κάλεσαν εχθές στην Ιπποκράτους να πάμε να πούμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, και να βάλουμε κουκουλοφόρους να διαλύσουν το πλήθος. Δεν πήγα. Αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι προνομιούχοι διορισμένοι απτο ΠΑΣΟΚ και πριν και τώρα σε καλές θέσεις.
Αγωνίζονται και γιατί θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους, και γιατί τρώνε απτα υπουργεία με διάφορους τρόπους, και πάλι με το ΠΑΣΟΚ θέλουν να τακτοποιήσουν τα άχρηστα παιδιά τους.
Δεν έχουν πολιτική ιδεολογία , μόνο συμφέρον. Περισσότερο η ιδεολογία τους ταιριάζει με του Χίτλερ.(βάζανε φωτιές στη χώρα για να πάρουν την εξουσία , κλπ)
Πολλοί απαυτούς φοβούνται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ, και λένε ψέματα ότι είναι του Τσίπρα ή του Κουβέλη. Αυτοί και όχι μόνο οι βουλευτές τρώνε ότι μπαίνει στην Ελλάδα. Εμάς που δεν πουλάμε τις συνειδήσεις μας, μας βάζουν φόρους.
Να ξέρετε. Oταν έχουν συγκέντρωση στην Ιπποκράτους τότε με δημοκρατικές διαδικασίες βγάζουν τους κουκουλοφόρους και δίνουν και εντολές στην αστυνομία να χτυπήσει. Θα τους ξεχωρίσετε. Βρίζουν πολύ τους αστυνομικούς για να μετατοπίσουν το μίσος απτο ΠΑΣΟΚ και να πάει στους αστυνομικούς, που απλά εκτελούν. Θέλουν να διαλύσουν τον κόσμο.
Να μαθαίνετε πότε έχουν συγκέντρωση. Τότε εξαφανίζονται απτα μπλοκς οι πασόκοι, και τότε βγαίνουν οι κουκουλοφόροι.
O φυσιολογικός άνθρωπος βρίζει το ΠΑΣΟΚ σήμερα γιατί υποφέρει, και αυτοί τρώνε τα λεφτά και αποτυγχάνουν. Αυτοί λοιπόν που τρώνε και ωφελούνται, θα σας ειρωνευτούν, θα πουν όλοι ίδιοι είναι, θα σας επιτεθούν λεκτικά, θα βρίσουν το κόμμα σας, χωρίς να έχει κάνει τέτοια αίσχη. Απλά μάθετε ονόματα . Θα σας χρειαστούν .Τρώνε τα λεφτά μας αυτά τα άτομα. Πρέπει να πληρώσουν….
Είναι άτομα άρρωστα για εξουσία και λεφτά.(συνήθως τεμπέληδες)Έχω περάσει από κόμματα. το ΠΑΣΟΚ είναι ότι χειρότερο υπάρχει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”