ΠΕΡΑΙΩΣΙΣ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

ΠΕΡΑΙΩΣΙΣ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ!

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 11:06

Οι άνθρωποι είναι ανώμαλοι. Ξυπνάω χτες κατά τις 9.30 το πρωί και βλέπω να μου έχουν στείλει φακελάκι από την εφορία. Το ανοίγω και διαβάζω ...περαίωση 4.500 ευρώ, με έκπτωση 4.000 ευρώ....Ούτε καφές δεν χρειάστηκε για να ανοίξω το μάτι μου. Πάω κατευθείαν στην εφορία και λέω τι είναι αυτό ρε; Η απάντηση ήταν ....δεν είναι υποχρεωτική κύριε, άμα θέλετε τα πληρώνετε. Ρωτάω «καλά ξέρετε πολλούς που να θέλουν προαιρετικά να δώσουν 4 χιλιάρικα»; Απάντηση ...«Σε εσάς κάποιο λάθος έχει γίνει, μην το λάβετε υπόψη σας». Ξαναρωτάω «μα καλά πως τους ήρθε η έμπνευση ότι πρέπει έστω και προαιρετικώς να δώσω 4 χιλιάρικα; Ημουν σε κανένα τραπέζι με τον Πάγκαλο και ξέχασα να πληρώσω»;

Τελικά βρέθηκε η λύση. Πριν 15 χρόνια πληρωνώμουν με μπλογκάκι και έκανα δήλωση ως ελεύθερος επαγγελματίας. Αυτό έπρεπε μετά να το κλείσω, αλλά δεν το έκανα. Τελικά θα το κλείσω και θα πληρώσω πρόστιμο 60 ευρώ επειδή θα το κάνω εκπρόθεσμα.

Τίμη στο Γιάννη Μπουκετσίδη που πριν 30 χρόνια λαμπάδιασε την εφορία της Νίκαιας.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Για την κυβέρνηση Παπανδρέου από 4/10/09

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 11:09

Aχαχαχα :lol:

Πρέπει νομίζω να ανοίξω ξέχωρο τόπικ για την περαίωση.
Έχω ακούσει τόσα κουλά, που θα αξίζει τον κόπο.
Φυσικά πρώτο πρώτο ποστ, θα μπει το δικό σου αν το ανοίξουμε τελικά.

Να'σαι καλα ρε Νίκο, μ'έκανες και γέλασα πρωινιάτικα. :lol: :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 12:05

Αμα σου έρθει τέτοιο μπιλιετάκι να δεις γέλια που θα κάνεις. Οχι τίποτα άλλο, ανέβαλα και το καφέ που είχα προγραμματίσει με το Δημήτρη γιατί πήγα στο λογιστή της εταιρίας το απόγευμα.

Και έχεις και τον παπάρα να δηλώνει: «Δεν πρόκειται ούτε μια στιγμή να διστάσω να κάνω αυτό που επιβάλλουν οι συνθήκες, αν συνεχιστεί η αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης αυτής της ενότητας, αυτού του αγώνα, που κάνει ο λαός μας».

Ναι ρε χίλιες φορές αντιπατριώτης. Να πας να πάρεις τα 4 χιλιάρικα από τους πατριώτες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 13:07

Μου ήρθε. Παραδόξως μόνο στα 2.500 μαζί με του Γιάννη (κοινό μπιλιέτο). Όπως και να'χει, το αγνοούμε κανονικότατα.
Ας έρθουν να μου κάνουν έλεγχο.
Μου χρωστάνε (επιστροφή φόρου), και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν τους χρωστάω.
Από μένα δε θα δουν τίποτα. Ούτε νερό , μακάρι να τους δω πεσμένους χάμω να εξαρτάται η ζωή τους από μια σταγόνα. Απάνθρωπο ίσως αυτό που λέω, αλλά δεν θα κρύψομεν πώς νιώθωμεν. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΠΕΡΑΙΩΣΙΣ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ!

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 14:05

Μέχρι πριν μερικές μέρες η εγκύκλειος έλεγε πως είναι υποχρεωτική η καταβολή του ποσού. Μάλιστα είναι τόσο έξυπνοι που έστειλαν τις ειδοποιήσεις με προθεσμία 10 ημερών. Χθες είδα στις ειδήσεις πως παρ' ότι ήρθαν οι ειδοποιήσεις, και μάλιστα αρκετά τσιμπημένες, λόγω των αντιδράσεων του κόσμου βγήκε και δεύτερη εγκύκλειος που λέει αγνοείστε τις ειδοποιήσεις. Η οργάνωση σε όλο της το μεγαλείο. Λογικά δίνουν παράταση μέχρι τις εκλογές και μετά μπορεί να βγάλουν και τρίτη εγκύκλειο και να ζητάνε το πρωτότοκο παιδί της κάθε οικογένειας, σαν τον Μεσαίωνα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 14:20

Ρίχνουν άδεια, να πιάσουν γεμάτα. Εκφοβίζουν για να μας ψαρώσουν και μετά παίρνουν πίσω τον εκφοβισμό για να ανακουφιστούμε και να πουμε "εντάξει ρε, καλά παιδιά είναι τελικά..." Εντωμεταξύ μας τα παίρνουν με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΜΙΑ, συχνά με τρόπους που ακυρώνουν το ίδιο το σύνταγμα- και φυσικά τα δικαιώματά μας, που τα'χουν ακυρώσει ήδη...

Είναι τόσο εξώφθαλμα γελοίες οι πρακτικές τους, τόσο διαρκής ο βομβαρδισμός εκφοβισμών από γλοιώδεις δημοσιοκάφρους, που ώρες ώρες ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους έχει πλακώσει ακόμα ο κόσμος με τα στυλιάρια.

Και μετά ακούω μαντρωμένους να λένε "πρέπει να ψηφίσουμε"
Ρε δε μου κόβεται το κουλό καλύτερα...
Θα παγώσει η κόλαση πριν ξαναπάω σε κάλπη. :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 14:51

Yποχρεωτικη πως; περαιωση οποιος θελει δεν κανει;.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 14:59

Yποχρεωτικη πως; περαιωση οποιος θελει δεν κανει;.
Είναι όπως λέμε "θα σε αυτοκτονήσω" ; Ένα τέτοιο πράγμα. Δεν στέκει νοηματικά, αλλά υπονοεί πολλά!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 06 Νοέμ 2010, 23:51

Γιειά σου Νίκο.

Αν είσαι υπέρ του άκυρου η της αποχής υπάρχει λύση.
Το μπιλιετάκι στο φάκελο αύριο και μετά στην κάλπη.

Εχουν συνενοηθεί κάποιοι να ρίξουν τις περαιώσεις στην κάλπη.

Αντε να τους περαιώσουμε πριν μας περαιώσουν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 07 Νοέμ 2010, 10:36

Μου ήρθε. Παραδόξως μόνο στα 2.500 μαζί με του Γιάννη (κοινό μπιλιέτο).
Μόνο; Αντε πάλι...σου φεξε. :lol: Στη δουλειά ήρθε και σε άλλους με την ταρίφα ξεκινάει από 1.500 και να φτάνει στα 7.000. Πάντως τι να πω; Οι άνθρωποι είναι μαλάκες. Δεν έχει ξαναγίνει να στέλνουν τέτοια μπιλετάκια δύο μέρες πριν από εκλογές και να έχουν το θράσος να ζητάνε ψήφο. Κανονικά ούτε κοινοτάρχη στη Δώθε Παναγιά δεν πρέπει να βγάλει το ΠΑΣΟΚ.
Αν είσαι υπέρ του άκυρου η της αποχής υπάρχει λύση.
Το μπιλιετάκι στο φάκελο αύριο και μετά στην κάλπη.
Θα πάω να ψηφίσω το απόγευμα. Για περιφέρεια τον Αλαβάνο - έβγαλε και τη φοβερή αφίσα «είμαι έτομος να πάω φυλακή» - για δήμο Πειραιά το συνδιασμό «Ανταρσύα στο λιμάνι». Και στις επαναλληπτικές την άλλη Κυριακή θα ψηφίσω αναρχία.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Νοέμ 2010, 12:47

Και στις επαναλληπτικές την άλλη Κυριακή θα ψηφίσω αναρχία.
Σχήμα οξύμωρο. Η πραγματική αναρχία και όχι η μελανζέ τάχα μου δήθεν μου αντιεξουσιαστική, δεν ψηφιζει, γιατί δεν στηρίζει καμία έκφανση του συστήματος. Η προσέλευσή σου στις κάλπες είναι ενδεικτική του πόσο μέσα στο σύστημα κινείσαι και άρα το εξυπηρετείς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 07 Νοέμ 2010, 13:51

Ελα ρε Βασιλική που μου έγινες ορίτζιναλ ανάρχα και παραδίδεις μαθήματα αναρχισμού. Η ιδεολογική καθαρότητα υπάρχει μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και στα μυαλά ιεροδικαστών. Οι εκλογές δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποτύπωση του συσχετισμού των δυνάμεων στη παρούσα χρονική στιγμή. Ο συσχετισμός των δυνάμεων, όμως, δεν σχηματίζεται από τις εκλογές, αλλά μέσα στον αγώνα της ανατροπής ή, της υπεράσπισης της υπάρχουσας κοινωνικής κατάστασης.

Για αυτό και πολύ σωστά το είχε θέσει το θέμα ο αναρχοσυνδικαλιστής Γκαρσία Ολιβερ για τις εκλογές του 1936 στην Ισπανία.

«Αν η εργατική τάξη απέχει από την ψηφοφορία αυτή τη φορά, η εκλογική νίκη θα πάει στη φασιστική δεξιά. Αν επιτύχουν, θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους να τους πολεμήσουμε με όλα τα διαθέσιμα όπλα. Αν η εργατική τάξη ψηφίσει αυτή τη φορά, και ψηφίσει για την αριστερά, η δεξιά, με τη βοήθεια του στρατού, θα εξεγερθεί πριν περάσουν έξι μήνες, και πρέπει να τους πολεμήσουμε στους δρόμους με όπλα. Ετσι δεν σας λέμε ότι δεν πρέπει να ψηφίσετε. Αλλά ούτε σας λέμε ότι πρέπει να ψηφίσετε. Ας πράξει ο καθένας όπως του υπαγορεύει η συνείδησή του. Αλλά πρέπει όλοι να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε στο δρόμο, όποιος κι αν νικήσει, είτε η δεξιά είτε η αριστερά».

Και ο Ντουρούτι είχε συμπληρώσει: «Ο εργάτης που ψηφίζει και δεν προετοιμάζεται για την κοινωνική επανάσταση είναι βλαβερός. Το ίδιο βλαβερός, όμως, είναι και αυτός που δεν ψηφίζει, αλλα ούτε και προετοιμάζεται για την κοινωνική επανάσταση».

Σημασία λοιπόν για τον αναρχικό αγαπητή Βασιλική δεν έχει αν θα πάει να ψηφίσει ή, όχι, αλλά αν παλεύει για την ανατροπή του υπάρχουσας κοινωνίας. Και αυτός ο αγώνας δεν γίνεται στις κάλπες, ούτε με το αν κάνεις αποχή (πολύ που τους έννοιαξε) αλλά στους δρόμους. Εκεί ανατρέπονται πολιτικές και όχι με τις εκλογές. Και εκεί φαίνεται ποιος εξυπηρετεί το σύστημα ή, επιλέγει να είναι παθητικός θεατής καταναλωτής τηλεσκουπιδιών.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 07 Νοέμ 2010, 16:21

Βίκυ, εάν ο Λογιστής σου στις δηλώσεις των προηγουμένων ετών συμπλήρωνε στην τρίτη σελίδα του Ε3 το πεδίο με την αυτοπεραίωση δεν χρειάζεται να τους δώσεις τίποτε. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη.

Προσωπικά έχω να τακτοποιήσω ημι-υπαίθριο για το εξοχικό μας και δεν έχω πάει μέχρι τώρα. Και ούτε πρόκειται. Να πάνε να νταμηθούνε. :P

Υ.Γ Η φαύλη μεταπολίτευση έχει στην ουσία τελειώσει. Απομένει η ληξιαρχική πράξις θανάτου της. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Νοέμ 2010, 18:34

Νίκο...
Ελα ρε Βασιλική που μου έγινες ορίτζιναλ ανάρχα και παραδίδεις μαθήματα αναρχισμού.
Δεν ξέρω πώς θα με πεις, (αυτή τη φορά :loco: ) ούτε φιλοδοξώ να παραδώσω ιδεολογικά μαθήματα κάποιου τύπου. Απλά σ'εμένα έγινε το οριστικό και αμετάκλητο "κρακ", απέχω από κάθε έκφανση του συστήματος, δηλαδή και από τις κάλπες που όπως ήδη έχω πει, είναι μια δημοκρατική παραμύθα και τίποτα περισσότερο.
Η ιδεολογική καθαρότητα υπάρχει μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και στα μυαλά ιεροδικαστών.
Πες με θεωρητικολόγα τότε, σίγουρα δεν θα με προσβάλλει περισσότερο από την ευρεία γκάμα χαρακτηρισμών που μου'χεις προσάψει Νικολάκη :)
Οι εκλογές δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποτύπωση του συσχετισμού των δυνάμεων στη παρούσα χρονική στιγμή.
Αν το βλέπεις μόνο ως συσχετισμό υπαρχουσών/κατεστημένων δυνάμεων, ναι. Από πλευράς αποτελέσματος του ποιος "θα βγει" σίγουρα δεν είναι καταλυτική η αποχή.

Σε βαθύτερο και ευρύτερο επίπεδο όμως, που μετράει η συμμετοχή μας στη σκέψη τους ως επιβεβαίωση ότι κινούμεθα=σκεπτόμαστε ΕΝΤΟΣ του συστήματος, η αποχή, τους τρομοκρατεί ως ο χειρότερος εφιάλτης τους. Απόδειξη, σήμερα σ'όλα τα κανάλια είδα πανίσχυρη προπαγάνδα (ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ- το λέω μετά λόγου γνώσης αυτό) κατά της αποχής, από όλους, μηδενός εξαιρουμένου. Αυτός ο λυσσαλέος πόλεμος στην αποχή, δεν έγινε γιατί καίγονταν για τα όποια αποτελέσματα... Πασχίζουν να αποφύγουν το χειρότερο εφιάλτη τους. Κι αν δεν κατάλαβες τι εννοώ όταν μιλώ για εφιάλτες, κάτσε και σκέψου το: Η αποχή, ξέρουν πολύ καλά ότι δεν δείχνει αδιάφορους πολίτες- σ'αυτή τη φάση αδιάφοροι δεν υπάρχουν πια. Δείχνει μόνο άτομα που έφυγαν απ'τα μαντριά και απ'τις μπούρδες που μας πασάρουν, ΞΕΦΥΓΑΝ από τα σειρήνεια κελεύσματα του συστήματος, και τους είδαν γι'αυτό που είναι, ΟΛΟΥΣ. Αυτό είναι που τους τρομάζει, γιατί ξέρουν ότι χάνουν την επιρροή τους σε αυτό το κομμάτι του πληθυσμου, και όσο πιο μεγάλη η αποχή, τόσο περισσότεροι αυτοί που δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν-χειραγωγήσουν...

Δημήτρη...
Βίκυ, εάν ο Λογιστής σου στις δηλώσεις των προηγουμένων ετών συμπλήρωνε στην τρίτη σελίδα του Ε3 το πεδίο με την αυτοπεραίωση δεν χρειάζεται να τους δώσεις τίποτε. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη.
Αυτό δεν το ξέρω, θα ρωτήσω. Όπως και να'χει, δεν πληρώνω.
Έλα κι εσύ να συζητήσουμε, άντε. Ακόμα σε περιμένω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 07 Νοέμ 2010, 18:37

Σημασία λοιπόν για τον αναρχικό αγαπητή Βασιλική δεν έχει αν θα πάει να ψηφίσει ή, όχι, αλλά αν παλεύει για την ανατροπή του υπάρχουσας κοινωνίας. Και αυτός ο αγώνας δεν γίνεται στις κάλπες, ούτε με το αν κάνεις αποχή (πολύ που τους έννοιαξε) αλλά στους δρόμους. Εκεί ανατρέπονται πολιτικές και όχι με τις εκλογές. Και εκεί φαίνεται ποιος εξυπηρετεί το σύστημα ή, επιλέγει να είναι παθητικός θεατής καταναλωτής τηλεσκουπιδιών.
:respect:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”