απεργια περιπτερων
απεργια περιπτερων
στις 8 και 9 σεπτεμβρη θα κανουμε απεργια...τισ ιδιες μερεσ θα γινει συμβολικη απεργια πεινας εξω απο το υπουργειο οικονομικων....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: απεργια περιπτερων
Απεργία περιπτέρων για το κάπνισμα ή για το άνοιγμα των κλειστών. Γιατί αν είναι για το κάπνισμα θα έπρεπε να κάνουν απεργία και τα Καφενεία που επίσης βλάπτονται και θα κλείσουν όλα.
Δυστυχώς η χώρα θα γίνει έρημο τοπίο. Θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά. Θα δυαλύσει η χώρα και θα κατεβάσει ρολά.
Περσυ οι δημοσιοκάφροι μυξοκλαίγανε που κάποιοι αναρχικοί έσπασαν τα μαγαζάκια των φουκαράδων. Φέτος επιτίθενται στους φουκαράδες με το σκεπτικό ότι πρέπει να μείνουν μόνο λίγοι μεγάλοι επειδή έτσι κάνουν και οι Ευρω-πέη που σαν πολιτισμένοι
έχουν μόνο δύο πολυκαταστήματα σε κάθε πόλη
Όλοι πρέπει να αντιδράσουν. Αλλά θα γίνει αυτό.
Ή αν γίνουν τώρα εκλογές θα βγεί πάλι ο ίδιος?
Βλέπω κόσμο να συναινεί και να μιλάει υπέρ λες και μπήκε ο Ανδριανόπουλος μέσα του. Είναι τρομερό
Δυστυχώς η χώρα θα γίνει έρημο τοπίο. Θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά. Θα δυαλύσει η χώρα και θα κατεβάσει ρολά.
Περσυ οι δημοσιοκάφροι μυξοκλαίγανε που κάποιοι αναρχικοί έσπασαν τα μαγαζάκια των φουκαράδων. Φέτος επιτίθενται στους φουκαράδες με το σκεπτικό ότι πρέπει να μείνουν μόνο λίγοι μεγάλοι επειδή έτσι κάνουν και οι Ευρω-πέη που σαν πολιτισμένοι
Όλοι πρέπει να αντιδράσουν. Αλλά θα γίνει αυτό.
Ή αν γίνουν τώρα εκλογές θα βγεί πάλι ο ίδιος?
Βλέπω κόσμο να συναινεί και να μιλάει υπέρ λες και μπήκε ο Ανδριανόπουλος μέσα του. Είναι τρομερό
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
εμας μας ειναι αδιαφορο αν καπνιζει ο κοσμος η οχι......το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων μας συμφερει...αυτο που ζηταμε ειναι να μην δουλευουμε στα τσιγαρα με 2 τις εκατο....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Διέσπασα και μετέφερα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 46&t=11384 τα τελευταία ποστς μας, αφού δεν έχουν σχέση με το παρόν τόπικ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble