Ακουσα ότι το ΚΚΕ....

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ακουσα ότι το ΚΚΕ....

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 02 Ιούλ 2010, 09:45

...που αγωνίζεται λέει για τα αντιλαϊκά μέτρα (λέει), που δυσκολεύει τη ζωή πάμπολλων ανθρώπων με το ΠΑΜΕ (κι ερχόμαστε στα λιμάνια :loco: ) των αγωνισταράδων του (λέει), μείωσε μισθούς και άδειες στους εργαζόμενους του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ...

Εδώ υπάρχει κάτι σχετικό
http://prezatv.blogspot.com/2010/06/blog-post_3442.html
και όχι μόνον...

Θα ήθελα ασφαλώς μια απάντηση του ΚΚΕ για όλες αυτές τις περιρρέουσες φήμες, αλλά πολύ χλωμό το βρίσκω να πάρει θέση, όπως δεν είχαμε ποτέ κάποια ξεκάθαρη απάντηση για την εμπλοκή του στο θέμα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ και δε συμμαζεύεται...
Αυτό φυσικά είναι στα πλαίσια του "Εμείς μπορούμε να ελέγχουμε/καταδικάζουμε/ερευνούμε τις ατασθαλίες των άλλων, αλλά εμάς μη μας αγγίζετε "...ένα στυλάκι που μετατρέπουν ντε και καλά σε θέσφατο λες και αυτή η κάστα είναι υπεράνω και εξαιρετέα...

Θα έπρεπε ίσως να πει κάποιος στις κυρίες και τους κυρίους του Περισσού ότι οι αγώνες δε γίνονται με νταηλίκια και κινήσεις που δημιουργούν πρόβλημα στον ίδιο τον λαό για τον οποίο (υποτίθεται ότι) αγωνίζονται, και ότι καταρρακώνεται η ακεραιότητα του ερείσματός τους όταν απ'τη μια "αγωνίζονται ενάντια" στα αντιλαϊκά μέτρα (και καλά) κι από την άλλη κάνουν τα ίδια, ως καπιταλιστικότεροι και νεοταξικότεροι των καπιταλο-νεοταξικών.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Ακουσα ότι το ΚΚΕ....

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 02 Ιούλ 2010, 10:00

Αυτο ειναι αντικομμουνισμος... θα πουν...
Ο αντικομμουνισμος ειναι μια καραμέλα εφάμιλη του αντισιμιτισμου...
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Παρ 02 Ιούλ 2010, 12:04

και καπου στον χειμώνα έγινε απεργεία στο 902 επειδή δεν πηρώνονταν οι εργαζόμενοι... παράξενο ε; =ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 07 Ιούλ 2010, 13:26

Βίκυ, επειδή ξέρω ότι δε σ'αρέσει ν'αναμασάς ψεύδη, καλό θα ήταν να κρατούσες χαμηλούς τόνους, ειδικα όταν αναπαράγεις μία πληροφορία από το γνωστό και μη εξαιρετέο (η ορθογραφία είναι εν γνώση μου) indymedia.

Επειδή οι κύριοι μιλούν με ημερομηνίες (για να το κάνουν πιο πιστευτό) και αναφέρονται στην ΚΟΒ της 16/6 στην οποία ήταν παρών ο άντρας μου, δεν συζητήθηκε ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο, ούτε μειώσεις μισθών έγιναν. Είναι ένα ΨΕΜΜΑ που το ξεκίνησε το ΛΑΟΣ εδώ και μία βδομάδα, κι έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση το ΚΚΕ μέσω του Ριζοσπάστη, όπου καταδεικνύει τα λαμογιάγκια που κρύβονται από πίσω.

Στο κόμμα επίσης δε δίνει κανείς 'μίζα'! Υπάρχουν τα λεγόμενα κόκκινα μεροκάματα (όχι μειώσεις μισθού), που σημαίνει ότι μπορείς να δουλέψεις κάποια ώρα παραπάνω για κομματική δουλειά χωρίς πληρωμή, κάτι που ΜΟΝΟ ο εργαζόμενος αποφασίζει αν θα το κάνει και πότε. Δεν του το επιβάλλει κανείς. ΑΥτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει κι ο Λουξ ακόμα αν θέλει, και δεν το έχει κάνει ακόμα λόγω παιδιού.

Γενικά, καλό θα ήταν να ψιλιαζόμασταν μερικά πράγματα. Όταν αυτοί που μας πηδάνε κανονικά έχουν δηλώσει (Πάγκαλος, ΛΑΟΣ κι όχ μόνο) ότι το ΚΚΕ πρέπει να γίνει παράνομο, όταν το αποκλείουν απο κανάλια, όταν το κάνουν στόχο και κοντεύουν νας μας πείσουν ότι για την κατάντια της Ελλάδας φταίει που κλείνει τα λιμάνια το ΠΑΜΕ (μην τρελαθούμε δηλαδή, και είναι μια παγίδα στην οποία έπεσες κι εσύ και απορώ δηλαδή!), τότε ας βάζουμε λίγο τον ρημαδιασμένο τον εγκέφαλο να δουλέψει, ειδικά όταν τον βάζουμε για τόσα άλλα!!!

Δεν είναι προσωπική επίθεση σε σένα αυτό, ένα ξέσπασμα γενικό είναι...΄
Ωστόσο σε σένα θα ξαναπώ πως καλό είναι να ψάχνεις τις πηγές σου καλύτερα, και να μην είσαι και πολύ σίγουρη για κάποιες συγκεκριμένες (το indymedia ας πούμε είναι γνωστότατο για τα ψεύδη του)...

Αυτά, με πολύ αγάπη αλλά και τρομερή κούραση.... Βασικά είμαι στο στάδιο που κοντεύω να πω "δε πα να δουλεύουμε μέχρι τα 80. Χέστηκα! Αφού αυτό θέλουν όλοι!" ΠΟλεμάμε δήθεν τη νέα τάξη, αλλά χτυπάμε αυτούς που χτυπάνε κι οι αρχηγοί της νέας τάξης... γαμώ τις ειρωνίες δηλαδή!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 07 Ιούλ 2010, 13:36

Προσωπικα μανταμ δεν ειμαι δεξιος.
και ξερω τι εστι ΛΑΟΣ.
Παρ ολα αυτα η οικογενια μου (που εχει κομμουνιστικο υποβαθρο) εχει ζησει το ΚΚΕ.
Δεν μου γεμιζει το ματι το ΚΚΕ.
Για εμενα ειναι ενα ακομα κυνοβουλευτικο κομμα.
Δεν μου αρκει καποιος να ειναι επαναστάτης αν αυτο που προωθεί ειναι το ιδιο ασχημο με αυτο το οποιο αντιμαχεται.
Δεν θελω η Ελλάδα να βρεθεί κατω απο το κομμουνιστικό δογμα.
Γιατι ο κομμουνισμος εχει συγκεκριμενα στεγανα.
Και γενικα ειμαι κατα των στεγανων.
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι θελω τον αντιποδα. Δηλαδη τον φασισμο.
μια δημοκρατια θα ηταν καλη.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 07 Ιούλ 2010, 13:48

Υπάρχουν τα λεγόμενα κόκκινα μεροκάματα (όχι μειώσεις μισθού), που σημαίνει ότι μπορείς να δουλέψεις κάποια ώρα παραπάνω για κομματική δουλειά χωρίς πληρωμή, κάτι που ΜΟΝΟ ο εργαζόμενος αποφασίζει αν θα το κάνει
Ουπς!
Τι είναι αυτό;
Υπερωρία άνευ αποδοχών χάριν του Κόμματος;
Που ακούστηκε αυτό βρε Παγώνα;
Αυτό δεν συνιστά εισφοροδιαφυγή;

Δηλαδή, για να καταλάβω, ένας εργαζόμενος στον Ριζοσπάστη ή στην Τυποεκδοτική μπορεί να πει: "Δουλεύω παραπάνω άνευ αποδοχών για το καλό του Κόμματος";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μάλιστα...
Αυτό ακριβώς θέλουν να πιστεύουν και οι διάφοροι μεγαλοδιευθυντάδες για τους υπαλλήλους τους, όταν τους υποχρεώνουν κν κάθονται πέραν του ωραρίου: "Αυτός είναι καλός υπάλληλος, δουλεύει παραπάνω για το καλό της εταιρείας"...

- Όσοι κάνουν υπερωρίες (εφημερίδα είναι, όλο και κάτι θα προκύψει) τις πληρώνονται κανονικά;
- Μήπως οι "άνευ αποδοχών υπερωρίες" είναι ένας τρόπος (θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι, υποθέτω...) για να δείξει κάποιο μέλος του Κόμματος ότι είναι καλός και υπάκουος ώστε να ανέβει μελλοντικά στην κομματική ιεραρχία;
- Μήπως πρέπει κάποτε να αρθεί το άβατο του ΚΚΕ σχετικά με τα οικονομικά του; Που ακούστηκε ένα κόμμα να μην επιτρέπει έλεγχο των οικονομικών του;

Όταν αυτοί που μας πηδάνε κανονικά έχουν δηλώσει (Πάγκαλος, ΛΑΟΣ κι όχ μόνο) ότι το ΚΚΕ πρέπει να γίνει παράνομο,
Άστο ρε Παγώνα.... 36 χρόνια νόμιμοι είστε με παπά και με κουμπάρο... Έχετε μπει ως το λαιμό μες στο σύστημα..
Αλλά εδώ που τα λέμε, καλύτερα για εσάς να είσασταν ακόμα στο βουνό. Τουλάχιστον θα είχατε την ψευδαίσθηση ότι αγωνίζεστε. Τώρα έχετε γίνει κόμμα-επιχείρηση και σεις όπως οι άλλοι...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 07 Ιούλ 2010, 13:52

Καταλαβα ότι δεν είναι ξέσπασμα απέναντί μου αυτό.

1/Εσύ πρέπει να θυμάσαι μανάρα, ότι εγώ δεν κάνω εξαιρέσεις σε κανένα κόμμα. Όπου βρω κάτι στραβό, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ κι αν παίζεται, δε θα διστάσω να το στηλιτεύσω από το φόβο μήπως θίξω κάποιους που ακόμα διατηρούν προσωπική πίστη στο κόμμα αυτό.

2/ Οι πηγές μου δεν είναι βασικά απ'το νετ, (απλά έδωσα και μια πηγή απ'το νετ) αλλά απ'τα ίδια τα ΜΜΕ που το έχουν επισημάνει επανειλημμένα και σε δελτία ειδήσεων και σε πολιτικούς σχολιασμούς. (στο βαθμό που έχω παρακολουθήσει βέβαια, γιατί δεν παρακολουθώ ανελλειπώς). Δε μ'ενδιαφέρει η σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω απ'αυτές τις αναφορές (σίγουρα ξέρω πως υπάρχουν). Στέκομαι στο γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έχει δώσει απάντηση επ'αυτού που να με καλύπτει ότι "αδικούνται" απ'τις αναφορές, και γι'αυτό συμπεραίνω πως υπάρχει αλήθεια σ'αυτό.

3/ Δεν με αφορούν τα κόκκινα μεροκάματα, πώς και γιατί δουλεύουν στο ριζοσπάστη. Αν όντως προέκυψε θέμα μείωσης μισθού, (και προέκυψε δυστυχώς), τότε έχουμε να κάνουμε με δύο μέτρα και σταθμά, είτε το'χουν καταπιεί οι εργαζόμενοι με ιδεολογικο-ιδεαλιστικές προφάσεις, είτε όχι.

4/ Προσωπικά αλλά και πολλά παιδιά που ξέρω (απ'όλα τα ιδεολογικά μετερίζια σημείωσε) δεν πολεμάμε δήθεν, αλλά πολύ πραγματικά σε ό,τι μας αφορά τουλάχιστον, τη νέα τάξη. Δεν είμαστε τέλειοι, δεν τα ξέρουμε όλα, αλλά αυτά που ξέρουμε, τα διαδίδουμε, τα συζητάμε, τα αντιπαλεύουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, όταν και εφ'όσον χτυπάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα, που ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ/ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ!

Αυτό δε σημαίνει ότι θα δοθούν συγχωροχάρτια σε κάποιους κομματικούς μηχανισμούς επειδή όντως στηλιτεύουν περισσότερες πουστιές της νέας τάξης... (αν και αυτό παίζεται. Τελευταία βλέπω να "χτυπάνε" μόνο το "κεφάλαιο", δηλαδή τους εργοδότες... Για τις τράπεζες, τσιμουδιά, άσε που δε σκέφτονται πως αν εξαφανιστούν κι αυτοι οι τελευταίοι εργοδότες που έμειναν στον τόπο, θα μείνουν και περισσότεροι χωρίς δουλειά)

Για μένα είναι δεδομένο αναμφισβήτητο ότι ακόμα κι αυτοί (το κόμμα ) έχουν το βαθμό της διαφθοράς τους- δεν υπάρχει κομματικός μηχανισμός που να στέκεται και να να μπορεί (αντέχει) να συμμετέχει στο πολιτικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή, που να μην έχει διαφθαρεί σε κάποιο επίπεδο. Αυτά ως τροφή για σκέψη προς εσένα. Ίσως στο βαθμό που να σε κάνει να νιώσεις ότι είναι μάλλον ανώφελο να εναποθέτεις την απόλυτη και αταλάντευτη πίστη σου σε κάτι που δεν είναι πια όπως το'βλεπες προ 20ετίας ας πούμε...

Κι όποτε στηλιτεύουμε κάποια μαλακία του ΚΚΕ στο φινάλε, δεν στηλιτεύουμε εσένα προσωπικά ρε μωρό, χαλάρωσε. :rose:

(σωστός κι ο Φωτάκης! :thumb: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 07 Ιούλ 2010, 13:53

Κανένα κομμα δεν πρέπει να ειναι εκτος νόμου (εκτος αν συνδεεται με το οργανωμενο εγκλημα οποτε πρεπει να ειναι στη φυλακη).
Αν ενα κόμμα δεν ειναι καλο τοτε πολυ απλα ο λαος δεν θα το ψηφισει. οποτε γιατι να βγει εκτος νομου;
τι εξυπηρετει αυτο;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 07 Ιούλ 2010, 14:01

Εγώ πάλι έχω καταλάβει άλλο...
Πως αν ένα κόμμα ή οργάνωση ή μηχανισμός, δεν εξυπηρετεί κάπου τη νεοταξίλα, μπορεί να μην κηρύσσεται παράνομο, αλλά αφανίζεται έτσι κι αλλιώς. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ να το αφανίσουν.

Οσα υπάρχουν, κάτι εξυπηρετούν. Το ΚΚΕ εξυπηρετεί τις σχεδιάρες για γκρέμισμα συνόρων, παγκοσμιοποίηση (με τη λογική του "διεθνισμού" που πρεσβεύουν- ή ατάκες του τύπου, "είμαι ελληνόφωνος πολίτης του κόσμου" κλπ ) - την εδραίωση των ταμπελών που βολεύουν τους globalists, όπως "είσαι ρατσιστής" κλπ, που είναι νοητικός τσαμπουκάς προς οποιονδήποτε διαμαρτυρηθεί για μια φαυλότητα που υφέρπει ή ΕΡΠΕΙ κανονικά στο πετσί μας! Και αυτή τη στιγμή, εξυπηρετεί επίσης με τις αντιδραστικές μαλακίες του ΠΑΜΕ στα λιμάνια, (έτσι όπως κάνει τον "αγώνα" του εννοώ, δίνει τροφή για σχολιασμούς που δικαιώνουν τα λαμόγια) εξυπηρετεί την ανάπτυξη διχασμού και φαγωμάρας, ΜΕΣΑ στα λαϊκά στρώματα, αφού είναι πολλοί αυτοί (στην τάξη του "λαουτζίκου") που ταλανίζονται απ'αυτά που κάνει και διαμαρτύρονται. Βοηθάνε λοιπόν στο "διαίρει και βασίλευε", και στο να στρέφεται η προσοχή σ'αυτά τα ίσονος σημασίας ζητήματα, αντί να εστιάζουμε στις απαράδεκτες καταστρατηγήσεις και αφαιρέσεις δικαιωμάτων που παίζονται στη βουλή αυτόν τον καιρό και είναι ΜΕΙΖΟΝΟΣ σημασίας!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”