Καταλαβα ότι δεν είναι ξέσπασμα απέναντί μου αυτό.
1/Εσύ πρέπει να θυμάσαι μανάρα, ότι εγώ δεν κάνω εξαιρέσεις σε κανένα κόμμα. Όπου βρω κάτι στραβό, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ κι αν παίζεται, δε θα διστάσω να το στηλιτεύσω από το φόβο μήπως θίξω κάποιους που ακόμα διατηρούν προσωπική πίστη στο κόμμα αυτό.
2/ Οι πηγές μου δεν είναι βασικά απ'το νετ, (απλά έδωσα και μια πηγή απ'το νετ) αλλά απ'τα ίδια τα ΜΜΕ που το έχουν επισημάνει επανειλημμένα και σε δελτία ειδήσεων και σε πολιτικούς σχολιασμούς. (στο βαθμό που έχω παρακολουθήσει βέβαια, γιατί δεν παρακολουθώ ανελλειπώς). Δε μ'ενδιαφέρει η σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω απ'αυτές τις αναφορές (σίγουρα ξέρω πως υπάρχουν). Στέκομαι στο γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έχει δώσει απάντηση επ'αυτού που να με καλύπτει ότι "αδικούνται" απ'τις αναφορές, και γι'αυτό συμπεραίνω πως υπάρχει αλήθεια σ'αυτό.
3/ Δεν με αφορούν τα κόκκινα μεροκάματα, πώς και γιατί δουλεύουν στο ριζοσπάστη. Αν όντως προέκυψε θέμα μείωσης μισθού, (και προέκυψε δυστυχώς), τότε έχουμε να κάνουμε με δύο μέτρα και σταθμά, είτε το'χουν καταπιεί οι εργαζόμενοι με ιδεολογικο-ιδεαλιστικές προφάσεις, είτε όχι.
4/ Προσωπικά αλλά και πολλά παιδιά που ξέρω (απ'όλα τα ιδεολογικά μετερίζια σημείωσε) δεν πολεμάμε δήθεν, αλλά πολύ πραγματικά σε ό,τι μας αφορά τουλάχιστον, τη νέα τάξη. Δεν είμαστε τέλειοι, δεν τα ξέρουμε όλα, αλλά αυτά που ξέρουμε, τα διαδίδουμε, τα συζητάμε, τα αντιπαλεύουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, όταν και εφ'όσον χτυπάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα, που ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ/ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ!
Αυτό δε σημαίνει ότι θα δοθούν συγχωροχάρτια σε κάποιους κομματικούς μηχανισμούς επειδή όντως στηλιτεύουν περισσότερες πουστιές της νέας τάξης... (αν και αυτό παίζεται. Τελευταία βλέπω να "χτυπάνε" μόνο το "κεφάλαιο", δηλαδή τους εργοδότες... Για τις τράπεζες, τσιμουδιά, άσε που δε σκέφτονται πως αν εξαφανιστούν κι αυτοι οι τελευταίοι εργοδότες που έμειναν στον τόπο, θα μείνουν και περισσότεροι χωρίς δουλειά)
Για μένα είναι δεδομένο αναμφισβήτητο ότι ακόμα κι αυτοί (το κόμμα ) έχουν το βαθμό της διαφθοράς τους- δεν υπάρχει κομματικός μηχανισμός που να στέκεται και να να μπορεί (αντέχει) να συμμετέχει στο πολιτικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή, που να μην έχει διαφθαρεί σε κάποιο επίπεδο. Αυτά ως τροφή για σκέψη προς εσένα. Ίσως στο βαθμό που να σε κάνει να νιώσεις ότι είναι μάλλον ανώφελο να εναποθέτεις την απόλυτη και αταλάντευτη πίστη σου σε κάτι που δεν είναι πια όπως το'βλεπες προ 20ετίας ας πούμε...
Κι όποτε στηλιτεύουμε κάποια μαλακία του ΚΚΕ στο φινάλε, δεν στηλιτεύουμε εσένα προσωπικά ρε μωρό, χαλάρωσε.
(σωστός κι ο Φωτάκης!

)