Συνάντηση G20 στο Τορόντο και διαδηλώσεις

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Συνάντηση G20 στο Τορόντο και διαδηλώσεις

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 28 Ιουν 2010, 12:07

Οι διαδηλώσεις είναι έντονες στο Τορόντο που συναντιούνται οι 20 κορυφαίοι, οι αποφασίζουν χωρίς εμάς για μας πάλι (και πάντα).

Το Associated Press γράφει τον τίτλο:

Vandals mar summit protests in Toronto
(βάνδαλοι αμαυρώνουν τις διαμαρτυρίες για τη σύνοδο στο Τορόντο)

Μιλάνε για μαυροντυμένους "διαδηλωτές" που λαμπάδιαζαν περιπολικά αφού διασπάστηκαν πρώτα από τη μεγάλη πορεία ειρηνικών διαδηλωτών.

Ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι αυτοί ήταν βαλτοί (πιθανότατα μπάτσοι), για να δικαιολογηθούν τα ισχυρά μπλόκα - φράγματα που έβαλε μετά η αστυνομία και να ενταθούν τα μέτρα, να γίνουν δρακόντεια, γιατί μόνο έτσι τους παίρνει πλέον τους κυρίους ηγεταράδες να κάνουν συναντήσεις.... Χωρίς πανίσχυρη προστασία, δεν τη βγάζουν καθαρή.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ
http://news.yahoo.com/s/ap/20100626/ap_ ... t_protests
περιγράφει αναλυτικά τα επεισόδια.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Συνάντηση G20 στο Τορόντο και διαδηλώσεις

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 28 Ιουν 2010, 15:36

Από το άρθρο αυτό, το πιο ενδιαφέρον (κατά τη γνώμη μου) είναι αυτό:
Ontario's provincial government quietly passed a regulation earlier this month allowing police to arrest anyone who refuses to show identification or submit to searches if they come within five meters (five yards) of a security fence.
Δλδ: Η περιφερειακή κυβέρνηση του Οντάριο πέρασε ήσυχα (ΣτΜ: για ευφημισμός του «εν κρυπτώ» μου μοιάζει αυτό, αν και μπορεί να σημαίνει απλώς χωρίς αντιδράσεις) νομοθέτημα στις αρχές του μηνός που επιτρέπει στην αστυνομία τη σύλληψη οποιοδήποτε αρνείται να επιδείξει (έγγραφα) ταυτότητος ή αποδεχθεί (σωματική) έρευνα, εάν πλησιάσει σε απόσταση πέντε μέτρων από περίμετρο (φράχτη) ασφαλείας.

Σ’εμάς που έχουμε αστυνομικές ταυτότητες και τη διαδικασία της εξακρίβωσης στοιχείων μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, όμως για τον Καναδά (και ο Silver θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει) πρόκειται για σοβαρή περιστολή ατομικών δικαιωμάτων, ακριβώς όπως το έχει περιγράψει η Μπενάκη, καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν (όχι απλώς φέρουν, ούτε καν να έχουν) ταυτότητες. Επίσης, αρκεί να πλησιάσεις και να μην έχεις ταυτότητα ή αποδεχθείς σωματική έρευνα (που είναι ιδιαιτέρως προσβλητική διαδικασία) για να συλληφθείς, δεν χρειάζεται δλδ η διάπραξη ή η εμφανής απειλή διαπράξεως αδικήματος για να συλληφθείς.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Συνάντηση G20 στο Τορόντο και διαδηλώσεις

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 28 Ιουν 2010, 17:53

Ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι αυτοί ήταν βαλτοί (πιθανότατα μπάτσοι), για να δικαιολογηθούν τα ισχυρά μπλόκα - φράγματα που έβαλε μετά η αστυνομία και να ενταθούν τα μέτρα, να γίνουν δρακόντεια, γιατί μόνο έτσι τους παίρνει πλέον τους κυρίους ηγεταράδες να κάνουν συναντήσεις.... Χωρίς πανίσχυρη προστασία, δεν τη βγάζουν καθαρή.
Δυστηχώς οι βαλτοί δεν ειναι πια απαραίτητοι.
Το ποτήρι εχει ξεχυλησει τοσο που θα υπάρξουν και θερμοαιμοι.
Κανουν τραγικό λαθος.
Δεν πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με την βια.
Πρεπει να τους αντιμετωπίσουμε σε στύλ γκαντι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”