Κάνουν εξετάσεις DNA στους μετανάστες ......

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Κάνουν εξετάσεις DNA στους μετανάστες ......

Δημοσίευση από harosnikos » Παρ 26 Μαρ 2010, 08:18

Κάνουν εξετάσεις DNA στους μετανάστες για να τους δώσουν την υπηκοότητα!!!

...οι Εβραίοι στο Ισραήλ.

Αυτά πρέπει να βλέπουν οι "προοδευτικοί" που θαυμάζουν τους Εβραίους και τους υπερασπίζονται συνεχώς!!!
Γιατί δεν λέει κανένας κουβέντα για την ακραία ρατσιστική μεταναστευτική πολιτική του Ισραήλ και στην Ελλάδα δίνουν την ελληνική ιθαγένεια σε όποιον μπεί στην χώρα, νόμιμα ή παράνομα;

Οι Εβραίοι υποκριτές προωθούν σε όλο το πλανήτη την πολυπολιτισμικότητα,την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και τα "ανοιχτά σύνορα" αλλά στο Ισραήλ υποβάλλουν σε εξετάσεις DNA όσους δηλώνουν Εβραίοι και θέλουν να γίνουν Ισραηλινοί πολίτες.

"Σε εξέταση DNA αναγκάζονται να υποβληθούν όσοι Ρώσοι στο Ισραήλ υποστηρίζουν ότι έχουν εβραϊκές ρίζες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί από τα έγγραφα που διαθέτουν.
Την είδηση που προκάλεσε οργή στην κοινότητα των Ρωσοεβραίων επιβεβαίωσε χθες το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.
Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι η εξέταση DNA είναι η τελευταία λύση προκειμένου να αποδειχτεί η καταγωγή ορισμένων Ρώσων που διεκδικούν τα προνόμια των εκπατρισθέντων Εβραίων.
Την τελευταία δεκαετία έχουν μπει στο Ισραήλ περίπου 800.000 μετανάστες από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αν αποδειχτεί ότι έχουν Εβραίους προγόνους παίρνουν την υπηκοότητα και δικαιούνται προνομίων και επιδοτήσεων."

«Ελευθεροτυπία», 4-7-98

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/03/dna.html
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Re: Κάνουν εξετάσεις DNA στους μετανάστες ......

Δημοσίευση από KELAINO » Παρ 26 Μαρ 2010, 11:56

Ναι, από ιδρύσεως κράτους Ισραήλ, όσοι από τους Εβραίους της διασποράς μπορούσαν να αποδείξουν το πεντιγκρί τους μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα εκεί.

Τώρα, το ότι υπάρχουν λογιών - λογιών άνθρωποι, προφανώς και "προοδευτικοί" που θαυμάζουν τους Εβραίους και τους υπερασπίζονται συνεχώς, διόλου απίθανο. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο υπ' όψιν σου;
Όχι όμως κάποιον που παίρνει αντι-αντισημητικές ή ξέρω 'γω αντιναζιστικές θέσεις, αλλά κάποιον που ενώ κατά τα άλλα δηλώνει και ρητορεύει "προοδευτικά" (τί εννοείς; αριστερίστικα; ) να δικαιώνει πλήρως την πολιτική του κράτους του Ισραήλ από καταβολής του;

Αλλά, είπαμε: προφανώς και υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 27 Μαρ 2010, 00:57

KELAINO έγραψε:Ναι, από ιδρύσεως κράτους Ισραήλ, όσοι από τους Εβραίους της διασποράς μπορούσαν να αποδείξουν το πεντιγκρί τους μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα εκεί.

Τώρα, το ότι υπάρχουν λογιών - λογιών άνθρωποι, προφανώς και "προοδευτικοί" που θαυμάζουν τους Εβραίους και τους υπερασπίζονται συνεχώς, διόλου απίθανο. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο υπ' όψιν σου;
Όχι όμως κάποιον που παίρνει αντι-αντισημητικές ή ξέρω 'γω αντιναζιστικές θέσεις, αλλά κάποιον που ενώ κατά τα άλλα δηλώνει και ρητορεύει "προοδευτικά" (τί εννοείς; αριστερίστικα; ) να δικαιώνει πλήρως την πολιτική του κράτους του Ισραήλ από καταβολής του;

Αλλά, είπαμε: προφανώς και υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι.

το άρθρο δεν είναι δικό μου..αλλά της ελευθεροτυπίας...πέφτεις και εσύ όμως στην παγίδα του δήθεν αντισημιτισμού...ποιου αντισημιτισμού??? υπάρχει μια τέτοια έννοια?? για ποιό λόγο???
όσοι αντιτίθονται στους εγκληματίες δεν έχουν ακόμα ταμπελοποιηθεί,γιατί άραγε να υπάρχει ένας τέτοιος όρος?

όλοι οι δήθεν προδευτικοί που θα υποστηρίξουν τις πράξεις των σιωνιστών είναι καθαρά και οι ίδιοι του σιναφιού....κανένας λογικός άνθρωπος ο οποίος δεν παρακινείται από συμφέροντα δεν θα ταχθεί υπέρ εγκληματιών...έτσι και εγώ δεν υποστηρίζω ούτε ναζισμό,ούτε κανένα άλλο κίνημα που δημιούργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας ομάδας ατόμων που κυβερνάνε την ανθρωπότητα...οι ίδιοι δημιούργησαν και την ναζιστική μηχανή,την χρηματοδότησαν..όπως ακριβώς έκαναν και με τα μεγαλύτερα γεγονότα και εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας...τα ίδια σχεδόν άτομα κρύβονται πίσω απ'όλα...τα κόμματα και αυτά είναι ένα δημιούργημα τους..είναι όλοι σάπιοι...οι εξαιρέσεις ίσως υπάρχουν..αλλά δύσκολα εντοπίζονται...και όταν εντοπιστούν ,το σύστημα τους προσάπτει μία ταμπέλα και τους καταστεί και αυτούς γραφικούς....δεξιούς,αριστερούς,χουντικούς,κτλπ...

Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 02:35

harosnikos έγραψε:...πέφτεις και εσύ όμως στην παγίδα του δήθεν αντισημιτισμού...ποιου αντισημιτισμού??? υπάρχει μια τέτοια έννοια?? για ποιό λόγο???
όσοι αντιτίθονται στους εγκληματίες δεν έχουν ακόμα ταμπελοποιηθεί,γιατί άραγε να υπάρχει ένας τέτοιος όρος?
Γιατί απαντάω σα μαλάκας και δεν έχω μάθει ακόμα ότι οι λέξεις έχουν γίνει τσίχλες και δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε πια γιατί ο συνομιλητής παραμονεύει πίσω από το επόμενο ποστ να πεταχτεί μπροστά κραυγάζοντας "ΧΑ!! Σ' έπιασα!!! Τί θα πει αντισημιτισμός?!?"

Άνοιξε ένα λεξικό, φιλαράκι, και ξαναέλα να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι κι άσε να κρίνω μόνη μου αν και σε ποιές παγίδες πέφτω, κομπρενεβού; Μέχρι τότε καληνύχτουρες.
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 27 Μαρ 2010, 07:59

KELAINO έγραψε: Γιατί απαντάω σα μαλάκας και δεν έχω μάθει ακόμα ότι οι λέξεις έχουν γίνει τσίχλες και δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε πια γιατί ο συνομιλητής παραμονεύει πίσω από το επόμενο ποστ να πεταχτεί μπροστά κραυγάζοντας "ΧΑ!! Σ' έπιασα!!! Τί θα πει αντισημιτισμός?!?"

Άνοιξε ένα λεξικό, φιλαράκι, και ξαναέλα να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι κι άσε να κρίνω μόνη μου αν και σε ποιές παγίδες πέφτω, κομπρενεβού; Μέχρι τότε καληνύχτουρες.

κατά τέτοιο τρόπο να μιλάς μόνο στους φίλους σου,αν και αυτοί έχουν το κατάλληλο επίπεδο να στο επιτρέψουν...

δεν μίλησα για ορισμό της έννοιας....αν νόμισες αυτό κάνεις λάθος...,μίλησα για σκοπιμότητα της χρήσης...και πόσο βολεύει η επανάληψη αυτής της καραμέλας...φιλαράκι σου δεν είμαι γιαυτό κυρία μου την επόμενη φορά που θα απευθυνθείς σε μένα φρόντισε να έχεις τρόπους,,
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 11:27

Συγνώμη, αλλά αν αρχίζεις ένα ποστ με το "πέφτεις στην παγίδα του τάδε.." τί περιμένεις;
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 17:22

Εχω την εντύπωση οτι συμφωνείτε, αλλά λόγω παιχνιδιών που γίνονται μέσο γραπτού λόγου, επήλθε μια αντιπαράθεση που ουσιαστικά δεν υφίσταται!! :loco:
Κειλάνο μου, προσπαθώ να βρω έναν αμερικανό πολιτικό που είναι η απόδειξη των λεγομένων του harosnikos ... που επιτίθεται στον συνομιλητή του επειδή ανέφερε τα τεκτενόμενα στο Ισραήλ, ενώ είναι φιλελεύθερος.... και καλά!
Που θα πάει θα το βρω αυτό το βιντεάκι.. ήταν πραγματικά τραγελαφικό!
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 17:44

Γεια, Αστρεάκι.
Απλά κουράστηκα να παίζουμε με το νόημα και τη φόρτιση των λέξεων όλη την ώρα και να μην μπορούμε να αλλάξουμε δυο κουβέντες. Ουφ δηλαδή.
Εκτός από το πλαίσιο χρήσης υπάρχει και η απλή ερμηνεία που δίνουν τα λεξικά.
Το να χρησιμοποιούμε ορισμένες λέξεις (-παγίδες..?) εκλαμβάνεται σαν ιδεολογική τοποθέτηση, σαν κριτική στις θέσεις του συνομιλιτή, σα δήλωση κοινωνικών φρονημάτων, σα μανιφέστο, σαν κι εγώ δεν ξέρω τί για τ' όνομα της Ήρας! Δε μιλάω για το Χαροσνίκο τώρα, συνέχεια συμβαίνει αυτό. Λες κάτι κι ο άλλος "άρα για να είπες το τάδε θα εννοείς και το δείνα", έλεος δηλαδή.

Αν γράφω μία λέξη είναι γιατί προφανώς θέλω να χρησιμοποιήσω την έννοια που εκφράζει και τίποτ' άλλο.

Καλά τώρα ντρέπομαι λιγάκι που ξέσπασα στο Χαρόσνικο, έτυχε να γίνει αυτός η σταγόνα που με ξεχείλισε.

Πάντως, όταν ρώτησα για το εν έχει κανέναν προοδευτικό υποστηριχτή του Ισραήλ, ήταν περισσότερο έτσι πληροφοριακά, πάνω στην κουβέντα, όχι γιατί τον χρειάζομαι για απόδειξη. Είπα ήδη πως είμαι σίγουρη για την ύπαρξη Και τέτοιων.

Νά 'σαι καλά!
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 19:14

Κειλάνο μου, καταλαβαίνω απόλυτα.. Συμβαίνει συχνά.. το παιχνίδι των λέξεων
Και συ να είσαι καλά και χαίρομαι που συνομιλώ μαζί σου :rose:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Σάβ 27 Μαρ 2010, 20:01

Απλά κουράστηκα να παίζουμε με το νόημα και τη φόρτιση των λέξεων όλη την ώρα και να μην μπορούμε να αλλάξουμε δυο κουβέντες. Ουφ δηλαδή.
κουβέντες σε χαλαρό κλίμα αλλάζουμε όσες θέλεις,όταν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός από όλους τους συνομιλητές...
φίλη KELAINO δεν είχα καμιά πρόθεση να σε κάνω να νιώσεις άσχημα..αλλά ούτε σε περίμενα στην γωνία με σκοπό να πεταχθώ να πω και εγώ τη μ@@@ία μου...απλά ήθελα με την παρέμβαση μου να σου υπενθμίσω πως το να βάλεις σε κάποιον την ταμπέλα του αντισημίτη είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να περιθωριοποιήσεις κάποιον,ανεξάρτητα αν οι υπόλοιπες θέσεις του είναι σωστές....δεν αμφισβήτησα ούτε τις γνώσεις σου...η μόνη μου επισήμανση και παρέμβαση έγγυται στην χρήση αυτού του όρου..τα ΜΜΕ,και η παιδεία που λαμβάνουμε πλέον στα σχολεία,μας έχουν "μάθει" να μιλάμε για το πόσο κακός είναι ο αντισημιτισμός και να μην μιλάμε για τα χιλιάδες εγκλήματα που διέπραξαν και διαπράττουν καθημερινά "κάποιοι" εις βάρος όλων των λαών...

η παιδεραστία πλέον αποτελέι πταίσμα μπροστά στον αντισημιτισμό....φαντάζομαι και ο ναζισμός αν δεν εμπεριείχε στα θύματα του τη συγκεκριμένη "ράτσα" θα ήταν ίσως ξεχασμένος...δίοτι δεν τους ενδιαφέρουν οι τόσοι Έλληνες,ή οι υπόλοιποι λαοί που σκοτώθηκαν παρά μόνο μία συγκεκριμένη " ομάδα-φυλή-συμμορία" ατόμων....και δικαιολογημένα τους ενδιαφέρει τόσο ο ναζισμός και το ολοκαύτωμα....αφού αυτοί το μαγείρεψαν..αυτοί το σέρβιραν...και αυτοί τώρα γεύονται τα δημιουργήματά τους....
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 23:12

harosnikos έγραψε:
κουβέντες σε χαλαρό κλίμα αλλάζουμε όσες θέλεις,όταν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός από όλους τους συνομιλητές...
Μα αυτό ακριβώς. Επειδή ήταν πολύ χαλαρό το κλίμα, αραχτή με το τσάι στον Η/Υ, κουβεντούλα, και ξαφνικά νά 'σου η ρητορική "...και τί είναι ο αντισημητισμός;"
Με βγήκε το τίλιο απ' τ' αυτιά μιλάμε. Εξήγησα ήδη παραπάνω γιατί.
Kαι αυτό ακριβώς εννοώ. Στην ουσία ρώτησα: Ξέρεις κάποιον προοδευτικό που να εκθειάζει την πολιτική του Ισραήλ; Όμως, όχι ειδικά, δηλωμένα, σταμπαρισμένα "επαγγελματία" αντιναζιστή ή αντι-αντισημίτη (δύο αντι), δηλαδή όχι κάποιον που εξ ορισμού θα έκανε κάτι τέτοιο.
Πως αλλοιώς να το διατύπωνα; Πού είναι η παγίδα;

φίλη KELAINO δεν είχα καμιά πρόθεση να σε κάνω να νιώσεις άσχημα..αλλά ούτε σε περίμενα στην γωνία με σκοπό να πεταχθώ να πω και εγώ τη μ@@@ία μου...απλά ήθελα με την παρέμβαση μου να σου υπενθμίσω πως το να βάλεις σε κάποιον την ταμπέλα του αντισημίτη είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να περιθωριοποιήσεις κάποιον,ανεξάρτητα αν οι υπόλοιπες θέσεις του είναι σωστές....δεν αμφισβήτησα ούτε τις γνώσεις σου...η μόνη μου επισήμανση και παρέμβαση έγγυται στην χρήση αυτού του όρου..τα ΜΜΕ,και η παιδεία που λαμβάνουμε πλέον στα σχολεία,μας έχουν "μάθει" να μιλάμε για το πόσο κακός είναι ο αντισημιτισμός και να μην μιλάμε για τα χιλιάδες εγκλήματα που διέπραξαν και διαπράττουν καθημερινά "κάποιοι" εις βάρος όλων των λαών...

η παιδεραστία πλέον αποτελέι πταίσμα μπροστά στον αντισημιτισμό....φαντάζομαι και ο ναζισμός αν δεν εμπεριείχε στα θύματα του τη συγκεκριμένη "ράτσα" θα ήταν ίσως ξεχασμένος...δίοτι δεν τους ενδιαφέρουν οι τόσοι Έλληνες,ή οι υπόλοιποι λαοί που σκοτώθηκαν παρά μόνο μία συγκεκριμένη " ομάδα-φυλή-συμμορία" ατόμων....και δικαιολογημένα τους ενδιαφέρει τόσο ο ναζισμός και το ολοκαύτωμα....αφού αυτοί το μαγείρεψαν..αυτοί το σέρβιραν...και αυτοί τώρα γεύονται τα δημιουργήματά τους....
Δε διαφωνώ καθόλου πάνω σ' αυτά. Νομίζω πως οι περισσότεροι προοδευτικοί καταδικάζουν και το ναζισμό και το σιωνισμό και το σταλινισμό και τις παραφυάδες τους, αλλιώς δεν είναι και τίποτα προοδευτικοί της προκοπής, απλά διάφοροι κολημένοι -ιστές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”