Τον ξανασυμπαθησα...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Τον ξανασυμπαθησα...

Δημοσίευση από totispap » Πέμ 25 Μαρ 2010, 17:11

Ο Γρηγορης Αρναουτογλου ξεσπαθωνει... :thumb: :clap: :clap:

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Re: Τον ξανασυμπαθησα...

Δημοσίευση από Aristogenos » Παρ 26 Μαρ 2010, 00:36

Το μύνημα που δείχνουν στον κόσμο είναι αυτό που έχω πεί χιλιάδες φορές . δλδ " Εισαστε όλοι σκλάβοι" , τα υπόλοιπα όλα είναι για το θεαθήναι
Γνωστός γνωστού μου (μονιμος) που πήγε στα Ίμια δήλωσε παραίτηση μόλις γύρισε πίσω.
Ειναι όλοι τους δειλοί και ξεφτυλισμένοι. Σε αυτό τον τόπο έχει πέσει τόση χαζομάρα που βρίσκεται στα όρια της αυτοκαταστροφής , ισως δεν χρειάζονται εχθροί.
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Astrea » Παρ 26 Μαρ 2010, 10:12

Ναι ρε σεις, ποιοι νομιζουν οι εταίροι μας οτι είναι που θα μας τσακίσουν... μπορούμε και μόνοι μας.
Μάλλον θέλουμε να αποδεικνύουμε το "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει κ ξανά στην δόξα τραβά"... Τι? δεν είναι δυνατόν να μην πεθαίνει.. :punch:
Τρελλή αγανάκτηση ο Αρναούτογλου.... :swear: και αν τον ξαναδείτε ποτέ σε κανάλι μετά απο αυτό.. σφυρίχτε κλέφτικα!!!!
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 26 Μαρ 2010, 10:36

Πάντα μου ήταν συμπαθής, τώρα τον εκτιμώ κιόλας :)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 29 Μαρ 2010, 04:52

Ωραίος ο Γρηγόρης, ευχαριστιέμαι όταν ακούω ή βλέπω ανθρώπους της τηλεόρασης να εκφράζονται, όταν η σκέψη ασχολείται με την πραγματικότητα, και δεν ενασχολείται με τις ψεύτικες "ανάγκες". Άπ'ότι μπορώ να κρίνω, θεωρώ το ύφος και τα λεγόμενα του Γρηγόρη αληθινά, δίχως κάποια προσδοκία, απλά εκφράστηκε, εύγε του, διότι είναι ορθό και κρίσιμο να υπάρχουν φωνές απο όλες τις μεριές κι όχι μεμονομένα απο μερικές...έτσι ώστε να υπάρξει ένας εθνικός προβλημτισμός, προσδοκώ σ'αυτόν τον προβληματισμό.
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos

Δημοσίευση από harosnikos » Δευ 29 Μαρ 2010, 07:20

Πράγματι....το δημόσιο ξέσπασμά του ήταν αναπάντεχο κρίνοντας πάντοτε από τα τηλεσκουπίδια που προωθεί συμβάλοντας στον βαθύ ύπνο μας...το παιχνίδι πάντως παίζεται πολύ καλά και δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον να βλέπω τέτοιου είδους αναλαμπές...ίσως να τελείωσαν οι μπαταρίες από το τσιπάκι του....μπορεί και να ετοιμάζει καμιά νέα εκπομπή και να ζητά και νέο τάργκετ γκρούπ...αν συνεχίσει πάντως κανονικά να δουλέυει όπως πριν,δίχως να του τραβήξουν κανένα αυτί..μπορεί του χρόνου να τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε κανένα σίριαλ...Τ' αγαθά κόποις κτώνται.....

¨Οπως και να 'χει..μπράβο του...και λίγα είπε...
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Τρί 30 Μαρ 2010, 01:38

Aristogenos έγραψε: Ειναι όλοι τους δειλοί και ξεφτυλισμένοι. Σε αυτό τον τόπο έχει πέσει τόση χαζομάρα που βρίσκεται στα όρια της αυτοκαταστροφής , ισως δεν χρειάζονται εχθροί.

Θέλεις απάντηση; Φοβάμαι δεν θα σου αρέσει !

Δεν Ξεχνώ :

Σήμερα Δευτέρα 29/03/10 ,

δολοφονήθηκαν 854 ελληνόπουλα δι' εκτρώσεων.

Σύνολον από το 1970 :

14.950.000 δολοφονημένα ελληνόπουλα.
έως πότε, ο δεσπότης ο άγιος και ο αληθινός, ου κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών εκ των κατοικούντων επί της ελληνίδος γης;

Ποιος θα αναγγείλη εις σας, ότι το πυρ της θείας οργής καίεται; Ποιος θα σας αναγγείλη τον αιώνιον τόπον της τιμωρίας που σας περιμένει; Εξ αντιθέτου ευλογία παρά Θεού και χαρά περιμένει εκείνον, ο οποίος ζη και φέρεται με δικαιοσύνην, ομιλεί με ευθύτητα και ειλικρίνειαν, μισεί την παρανομίαν και αδικίαν, αυτόν, ο οποίος με ορμήν και αγανάκτησιν αποσύρει τα χέρια του από δωροδοκίας, αποστρέφει τα αυτιά του, να μη ακούση την καταδίκην του αθώου αίματος, κλύει τα μάτια του, δια να μη ίδη καν την αδικίαν. Αυτός θα κατοικήση ασφαλής και ειρηνικός επάνω εις ασφαλές σπήλαιον επί ισχυρού βράχου. Άρτος θα δίδεται εις αυτόν και νερό, όλα όσα του χρειάζονται, δεν θα του λείψη τίποτε. ( Ησαϊας λγ:14-16 ).

Ελάτε εδώ κοντά έθνη. Ακούσατε οι άρχοντες των λαών. Ας ακούση η γη και όλοι όσοι κατοικούν εις αυτήν, η οικουμένη ολόκληρος και ο λαός, που υπάρχει εις αυτήν. Όλοι ας ακούσουν, όσα εν τη δικαία οργή του θα πράξη ο Κύριος. Διότι ο θυμός του Κυρίου θα εκσπάση εναντίον όλων των εθνών και η δικαία οργή του θα επέλθη εις το πλήθος αυτών, δια να τα καταστρέψη και τα παραδώση εις σφαγήν. Οι τραυματίαι και οι νεκροί των εθνών θα ριφθούν κάτω εις το χώμα και η δυσοσμία από τα πτώματά των θα γεμίση τον αέρα. Τα όρη θα βραχούν από το αίμα των. Όλα τα ουράνια σώματα θα λυώσουν και θα διαλυθούν. Ο έναστρος ουρανός θα περιτυλιχθή ωσάν βιβλίον, και όλα τα άστρα αυτού θα πέσουν ωσάν τα φύλλα της αμπέλου. Θα πέσουν, όπως πίπτουν τα φύλλα της συκής. Η εις τον ουρανόν παντοδύναμος μάχαιρά μου εμέθυσεν από την ορμήν προς τιμωρίαν των αμαρτωλών. ( ΗΣΑΪΑΣ :λδ, 1-5 ).
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 30 Μαρ 2010, 04:25

Αυτό είναι όντως τραγικό. Είναι ακόμη τραγικότερο, όταν ο πληθυσμός των γειτόνων αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Αν θυμάμαι καλά, τις εκτρώσεις τις νομιμοποιήσε ένας πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας...
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Τρί 30 Μαρ 2010, 19:12

Aiolos έγραψε:

Αυτό είναι όντως τραγικό. Είναι ακόμη τραγικότερο, όταν ο πληθυσμός των γειτόνων αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Αν θυμάμαι καλά, τις εκτρώσεις τις νομιμοποιήσε ένας πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Nαι έτσι είναι.

Πρόσεξες όμως τους "ευαίσθητους" αυτού του φόρουμ πως ...αντιδρούν με αγανάκτηση για τα
854 ελληνόπουλα που δολοφονήθηκαν;

Ενώ για τα 5 παλαιστινάκια ξεσηκώνεται όλο το φόρουμ. Όχι ότι αυτά δεν έχουν ψυχή και δεν τους αξίζει η
συμπόνια, αλλά κανείς δεν μπορεί να επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία...

Φρόντισε πρώτα τα του οίκου σου, και μετά διαμαρτυρήσου εξ ίσου για όλα τα παιδάκια του Πλανήτη.

Θα ήμουν ευτυχής αν η Βασιλική μου έδειχνε ένα θέμα του παρελθόντος, που ευαισθητοποιήθηκαν αποκλειστικά (τα μέλη εδώ ),
για τα τόσα παιδιά που σκοτώνονταν όλα αυτά τα χρόνια στη Σρι Λάνκα.

Νάσαι καλά!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Μαρ 2010, 19:31

Δεν Ξεχνώ :

Αυτό από ποια πηγή το βρήκες και πώς τεκμηριώνεται;

Και ποιος σου είπε ότι δεν πονάει αυτό; Όποιος αριθμός κι αν είναι...

Ενώ για τα 5 παλαιστινάκια ξεσηκώνεται όλο το φόρουμ. Όχι ότι αυτά δεν έχουν ψυχή και δεν τους αξίζει η
συμπόνια, αλλά κανείς δεν μπορεί να επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία...

Φρόντισε πρώτα τα του οίκου σου, και μετά διαμαρτυρήσου εξ ίσου για όλα τα παιδάκια του Πλανήτη.

Θα ήμουν ευτυχής αν η Βασιλική μου έδειχνε ένα θέμα του παρελθόντος, που ευαισθητοποιήθηκαν αποκλειστικά (τα μέλη εδώ ),
για τα τόσα παιδιά που σκοτώνονταν όλα αυτά τα χρόνια στη Σρι Λάνκα.
Να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι Ελληνάκια, τουρκάκια, παλαιστηνιάκια ή σριλανκάκια. Η δολοφονία είναι δολοφονία για ΟΛΟΥΣ και προσωπικά εμένα (επειδή με εγκαλείς) με πονάει το ίδιο για ΟΛΕΣ τις ψυχές που χάνονται με φόνο είτε πριν γεννηθούν είτε και μετά. Διαφωνώ ότι ξεσηκώνεται όλο το φόρουμ για τα 5 παλαιστινιάκια επειδή είναι παλαιστινιάκια. Το φόρουμ ξεσηκώνεται για όλες τις ψυχές που χάνονται (και ανεβαίνει σχετικό τόπικ με δολοφονίες/θανάτους/τέτοιου ειδους απώλειες) ΑΣΧΕΤΩΣ εθνικότητας.

Η στιγνή, ωμή, και αφτιασίδωτη αλήθεια είναι πως αν πάθει κάτι το δικό μου παιδί, σίγουρα θα τρελαθώ από πόνο, πολύ περισσότερο δηλαδή από ότι θα πονούσα για ένα άλλο μιας άλλης μάνας, και ειδικά ένα παιδί που δεν το έχω καν γνωρίσει. Είναι φυσικό να νιώθω μεν τον πόνο της απώλειας μιας ζωής, αλλά όχι τόσο έντονα όσο θα τον ένιωθα αν ήταν η απώλεια της ζωής ενός κοντινού μου, κι όποιος πει κάτι διαφορετικό θα λέει ψέματα. Αλλά αυτό δεν είναι θέμα εθνικότητας, αλλά θέμα "οικειότητας". Θεωρώ απαράδεκτο να τα αναγάγεις ΟΛΑ στην εθνικότητα πια. Αν είχε σκοτωθεί Ελληνόπουλο σ'αυτόν τον κάδο προχτές, θα φώναζα το ίδιο, για να μη σου πω και περισσότερο.

Όταν κάτι είναι μακρυά σου, δεν το βλέπεις, δεν ακούς γι'αυτό παρά μόνο αόριστα και φευγαλέα, φυσικό είναι να μην σε αγγίζει όπως σε αγγίζει άμεσα μια εικόνα, κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά σ'αυτή την κατάσταση. Όπου υπάρχει καταστροφή, πόνος, αποδεκατισμός ανθρώπων, έναν άνθρωπο τον πονάει ΑΣΧΕΤΩΣ εθνικότητας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει να κάνει με την εθνικότητα. Ανθρωπος βασανίζεται/πεθαίνει, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ τον συμπονάς όποιας εθνικότητας κι αν είναι. ΑΝ είσαι Ανθρωπος με Α κεφαλαίο, και δεν είσαι απλά ανθρώπινος μόνον μέχρι εκεί που φτάνει ο εθνικός σου ορίζοντας το βλέμμα και η ακοή σου.

Στον οίκο μου δεν πέφτουν χάμω νεκρά σαν τις μύγες απ'την ασιτία. (βλ. παιδιά τρίτου κόσμου που ανάθεμα κι αν έχεις δει ΕΝΑ, έστω και ΕΝΑ βίντεο γι'αυτά...)

Δεν σε πονάνε αυτά επειδή δεν έχουν το χρώμα σου και δεν είναι του οίκου σου;
Αν ποτέ σε έφερνε η μοίρα εκεί, και τα κοίταζες στα μάτια, θα'θελα να δω αν γίνεται να μη σε αγγίζει η εξαθλίωσή τους, επειδή δεν είναι Ελληνάκια....
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Τρί 30 Μαρ 2010, 23:30

ArELa έγραψε:Να σου πω κάτι; ....

Ναι προτιμώ να μου απαντήσεις, πόσες φορές στο παρελθόν
σας έπιασε η ευαισθησία σας για τα παιδιά της Σρι Λάνκα,
που παρακολουθώ τους σκοτωμούς των τόσα χρόνια (τώρα ευτυχώς σταμάτησαν )
από τα κυβερνητικά στρατεύματα.
Στον οίκο μου δεν πέφτουν χάμω νεκρά σαν τις μύγες απ'την ασιτία. (βλ. παιδιά τρίτου κόσμου που ανάθεμα κι αν έχεις δει ΕΝΑ, έστω και ΕΝΑ βίντεο γι'αυτά...)....
Με την χριστιανική μας ομάδα, νομίζω θα έχω στείλει περισσότερα από εσένα.
(δεν αρκούμε μόνο στα να βλέπω βιντεάκια ).

Δεν θάθελα να το τραβήξω πολύ το θέμα, να σε προκαλέσω να μου σκανάρης
τις αποδείξεις των δωρεών σου για τα παιδιά της Αφρικής, αφού κάνω και εγώ το ίδιο.

Δεν σε πονάνε αυτά επειδή δεν έχουν το χρώμα σου και δεν είναι του οίκου σου;
Αν ποτέ σε έφερνε η μοίρα εκεί, και τα κοίταζες στα μάτια, θα'θελα να δω αν γίνεται να μη σε αγγίζει η εξαθλίωσή τους, επειδή δεν είναι Ελληνάκια....
Είμαι πατέρας παιδιών και με πονάνε όλα τα παιδιά του κόσμου εξίσου, όχι επιλεκτικά.

Αρκετά εκατομμύρια πετροδολάρια των Σαουδαράβων, τρώνε οι καναλάρχες ετησίως
για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ταλαίπωρους έλληνες...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”