Έκρηξη στα Γραφεία της Χ.Α.

Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Έκρηξη στα Γραφεία της Χ.Α.

Δημοσίευση από Aiolos » Παρ 19 Μαρ 2010, 20:22

Υποβαθμίζουν την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κανένας δεν καταδίκασε μέχρι στιγμής την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν μιλούσαμε για τα γραφεία της τελευταίας συνιστώσας του Σύριζα θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Δίπλα στην φωτογραφία ανάμεσα στα σπασμένα τζάμια στο κράσπεδο της Οδού Σωκράτους μια Τιμημένη Ελληνική Σημαία του Στρατού Ξηράς, που βρέθηκε από τον 5ο όροφο του κτιρίου στο… απέναντι μέρος του δρόμου!

Πλήρης η υποβάθμιση του σοβαρού τρομοκρατικού χτυπήματος στα γραφεία μας από τα ΜΜΕ. Παρότι η έκρηξη ήταν ισχυρή και θα μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος θανάσιμα, η είδηση παρουσιάζεται σαν να μην έγινε και τίποτε σοβαρό. Έτσι καλύπτουν τις ανάγκες της «ενημέρωσης» τα κανάλια, αφού ο στόχος ήταν οι «φασίστες». Μέχρι και αυτή την στιγμή κανένας πολιτικός δεν καταδίκασε την ενέργεια… Αλλά και τι να πουν αλήθεια; Είναι όλοι τους συναυτουργοί στην στοχοποίηση των Εθνικιστών.

Είναι γνωστό σε όλους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελούσε στόχο των παρακρατικών συμμοριών της αριστερής τρομοκρατίας. Δεν μπόρεσαν ποτέ να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές και είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρουν ούτε και τώρα. Το κράτος διά του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. άλλωστε, είχε φροντίσει δια του ιδίου να εκφράσει το μίσος του για το κίνημά μας. Όλες οι τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης απέναντι στους Αγωνιστές του Εθνικισμού, μαρτυρούσαν έναν πόλεμο που κήρυξαν οι ίδιοι με αιτία την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο… Ιδιαίτερα το διάστημα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια των λαθρομεταναστών, είχαμε αναίτιες προσαγωγές, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, μέχρι και την έρευνα παρουσία εισαγγελέα στα ίδια γραφεία τα οποία έγιναν στόχος της μαρξιστικής ΚΟΚΚΙΝΗΣ τρομοκρατίας.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2010, όμως δεν έχουμε σκοπό να εγκαταλείψουμε τον πολιτικό μας Αγώνα, ούτε από την κρατική τρομοκρατία των συλλήψεων, ούτε από την δειλή τρομοκρατική δράση των “αντιεξουσιαστών”.

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/03/ ... %81%CE%B3/

Εικόνα
Οι τοίχοι μπορεί να πέφτουν, αλλά η Σημαία θα μένει πάντα ψηλά!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Έκρηξη στα Γραφεία της Χ.Α.

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 19 Μαρ 2010, 20:25

Kαταδικαζω την ενεργια κατα της συγκεκριμένης ναζιστικής οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Παρ 19 Μαρ 2010, 20:28

"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 20 Μαρ 2010, 07:23

στα α*****α μας...καλο ψόφο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightrider την Σάβ 20 Μαρ 2010, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Foul language...την επόμενη φορά θα σου δώσω κίτρινη κάρτα!
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 20 Μαρ 2010, 14:59

Τουλάχιστον, ο "ψόφος" ο δικός μας θα γίνει υπέρ βωμών και εστιών κι όχι λόγω υπερβολικής λήψης ναρκωτικών ουσιών...
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Σάβ 20 Μαρ 2010, 15:50

Nightrider έγραψε:Reason: Foul language...την επόμενη φορά θα σου δώσω κίτρινη κάρτα!
Ένας καθηγητής μου στο λύκειο, φιλόλογος, επαναλάμβανε ότι δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, μόνο χυδαίοι άνθρωποι.

Foul δεν είναι η έκφραση, είναι το νόημα... όσοι διαφωνούν μαζί μας πρέπει να ψοφήσουν.

Παλαιά θεώρηση του κόσμου, κοινή στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 20 Μαρ 2010, 15:56

Oπως οι αναρχικοι ετσι και η ΧΑ. οπως η ΧΑ ετσι και οι αναρχικοι.
Ολοι θελουν να δουν τους αλλους να ψοφάνε...
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KELAINO » Κυρ 21 Μαρ 2010, 07:15

Ντιβάιν, εγώ στα νιάτα μου έκανα παρέα και με χρυσαυγίτες και με αναρχικούς. Ενώ όμως οι ΧΑ μια ταύτιση στις απόψεις τους την έχουν, οι αναρχικοί είναι κάθε καρυδιάς φουντούκι. Οπότε μπορώ άνετα να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν αναρχικοί που δε θέλουν να ψοφάνε οι άλλοι*, τέτοιο χρυσαυγίτη δε συνάντησα όμως ακόμα.
Δηλαδή, με χρυσαυγίτη ξέρεις τί παίρνεις πάνω-κάτω, ο αναρχικός μπορεί να σε βγει όπως νά' ναι.
Γι' αυτό και είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο να αλλάζει κάποιος ιδέες από ανάρχας σε εθνίκι, ενώ το αντίθετο είναι σπάνιο.

* Είχα και φίλο αναρχοχριστιανό. Επίσης θυμάμαι άλλον να με λέει "...και στέκομαι εκεί με την πέτρα στο χέρι, γύρω να σκάνε τα δακρυγόνα, και λέω τώρα πως να την πετάξω αυτήν, μπορεί να χτυπήσω κανέναν (μπάτσο)..."
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Κυρ 21 Μαρ 2010, 08:22

εντάξει ολοκληρώθηκα σαν μέλος πλέον των ideo...τα έχω δει όλα...

ήταν το πιο όμορφο post που έχω διαβάσει ποτε και ήταν από την kelaino....

το μονο που μένει πλέον είναι να ρωτήσω τη κελαινώ και δημοσια....

ματάκια θες να το κάνουμε;;
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Κυρ 21 Μαρ 2010, 09:46

Τα αναρτήματα που λείπουν έχουν μεταφερθεί εδώ: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 58&t=10360 διότι ήταν εκτός θέματος και μπαχάλευαν το συγκεκριμένο ανάρτημα.

Σημείωση: Όσοι θέλουν να εκφράσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις κλπ σχετικά, να το κάνουν στα αντίστοιχα αναρτήματα! :)
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 21 Μαρ 2010, 10:26

Αφου ειμαι μικροσωμος θα τα βαλω εγω με το κοριτσι,(αντεχω και τα βρισιδια του theo) :mastigio:

Λοιπον Κελαιδω μου τερμα τα χαιδεματα στα ακρα και θα σου πω γιατι( και λεγοντας ακρα δεν εννοω τις ακραιες αντιδρασει,αλλα ιδεολογιες)οσο ευκολο ειναι να περιχαρακωνεσαι πισω απο τον ακραιο εθνικισμο,εχοντας ετσι στραβη( προς εμε)αλλα καθαρη ιδεολογικη σταση,το ιδιο ευκολο ειναι να εχεις και μια ασαφη ιδεολογικη σταση και να φωναζεις χωρις ξεκαθαρες αποψεις που μπορεις να τις αλλαζεις μερα με τη μερα.Οι στασεις ζωης δεν μπορει να καθοριζονται μονο απο τον ανεμο που φυσαει καθε λιγο και λιγακι στη ζωη μας,αλλα απο σταθερες αποψεις.Εκτως αν δουμε δηλαδη οτι αυτα που πιστευαμε ειναι τελειως λαθος,τοτε παλι και σε αυτη την περιπτωση
οι αναρχικοι φιλοι σου μαλλον βλεπαν γρηγοροτερα το λαθος τους απο τους ΧΑ φιλους σου.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Κυρ 21 Μαρ 2010, 12:50

totispap έγραψε:Αφου ειμαι μικροσωμος θα τα βαλω εγω με το κοριτσι,(αντεχω και τα βρισιδια του theo) :mastigio:

Λοιπον Κελαιδω μου τερμα τα χαιδεματα στα ακρα και θα σου πω γιατι( και λεγοντας ακρα δεν εννοω τις ακραιες αντιδρασει,αλλα ιδεολογιες)οσο ευκολο ειναι να περιχαρακωνεσαι πισω απο τον ακραιο εθνικισμο,εχοντας ετσι στραβη( προς εμε)αλλα καθαρη ιδεολογικη σταση,το ιδιο ευκολο ειναι να εχεις και μια ασαφη ιδεολογικη σταση και να φωναζεις χωρις ξεκαθαρες αποψεις που μπορεις να τις αλλαζεις μερα με τη μερα.Οι στασεις ζωης δεν μπορει να καθοριζονται μονο απο τον ανεμο που φυσαει καθε λιγο και λιγακι στη ζωη μας,αλλα απο σταθερες αποψεις.Εκτως αν δουμε δηλαδη οτι αυτα που πιστευαμε ειναι τελειως λαθος,τοτε παλι και σε αυτη την περιπτωση
οι αναρχικοι φιλοι σου μαλλον βλεπαν γρηγοροτερα το λαθος τους απο τους ΧΑ φιλους σου.
Με κάλυψες, φίλε. Γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε τι εστί ιδεολογία (τρόπος ζωής).
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Τρί 23 Μαρ 2010, 16:27

KELAINO έγραψε:Ντιβάιν, εγώ στα νιάτα μου έκανα παρέα και με χρυσαυγίτες και με αναρχικούς. Ενώ όμως οι ΧΑ μια ταύτιση στις απόψεις τους την έχουν, οι αναρχικοί είναι κάθε καρυδιάς φουντούκι. Οπότε μπορώ άνετα να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν αναρχικοί που δε θέλουν να ψοφάνε οι άλλοι*, τέτοιο χρυσαυγίτη δε συνάντησα όμως ακόμα.
Δηλαδή, με χρυσαυγίτη ξέρεις τί παίρνεις πάνω-κάτω, ο αναρχικός μπορεί να σε βγει όπως νά' ναι.
Γι' αυτό και είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο να αλλάζει κάποιος ιδέες από ανάρχας σε εθνίκι, ενώ το αντίθετο είναι σπάνιο.

* Είχα και φίλο αναρχοχριστιανό. Επίσης θυμάμαι άλλον να με λέει "...και στέκομαι εκεί με την πέτρα στο χέρι, γύρω να σκάνε τα δακρυγόνα, και λέω τώρα πως να την πετάξω αυτήν, μπορεί να χτυπήσω κανέναν (μπάτσο)..."

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 24 Μαρ 2010, 11:17

totispap έγραψε: Λοιπον Κελαιδω μου τερμα τα χαιδεματα στα ακρα και θα σου πω γιατι( και λεγοντας ακρα δεν εννοω τις ακραιες αντιδρασει,αλλα ιδεολογιες)οσο ευκολο ειναι να περιχαρακωνεσαι πισω απο τον ακραιο εθνικισμο,εχοντας ετσι στραβη( προς εμε)αλλα καθαρη ιδεολογικη σταση,το ιδιο ευκολο ειναι να εχεις και μια ασαφη ιδεολογικη σταση και να φωναζεις χωρις ξεκαθαρες αποψεις που μπορεις να τις αλλαζεις μερα με τη μερα.Οι στασεις ζωης δεν μπορει να καθοριζονται μονο απο τον ανεμο που φυσαει καθε λιγο και λιγακι στη ζωη μας,αλλα απο σταθερες αποψεις.Εκτως αν δουμε δηλαδη οτι αυτα που πιστευαμε ειναι τελειως λαθος,τοτε παλι και σε αυτη την περιπτωση
Οι στάσεις ζωής μπορούν να καθορίζονται κάλλιστα από τον άνεμο, τη βροχή, το ωροσκόπιο, το διάβασμα ενός βιβλίου, μια συζήτηση, την πάροδο των ετών και το χθεσινό στιχάκι του ημερολόγιου. Που σε χαλάει;

Οι περισσότεροι αναρχικοί (που ξέρω εγώ) είναι χονδρικώς δυο λογιών: οι ιδεολόγοι και οι τζερτζελέδες.
Οι πρώτοι ξεκινάνε με την άποψη ότι όλοι οι άνθρωποι γουστάρουν ελευθερία και αυτοοργάνωση και θα συμμετέχουν προθύμως στην επανάσταση η οποία είναι ιστορικώς αναπόφευκτη κλπκλπ. Αυτοί απογοητεύονται όταν διαπιστώσουν πόσο ΔΕΝ ενδιαφέτρεται ο μέσος πολίτης για την επανάσταση.

Οι τζερτζελέδες δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο και μπορούν να αποφασίσουν ότι ο εθνικισμός προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες για χωσίματα, ή απλά ότι το να μισούν τους άλλους και να θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους, πράγμα που κάνανε έτσι κι αλλιώς, εφαρμόζει πιο άνετα στα δεξιά.

Οι άκροδεξιοί ξεκινάνε με πολύ συγκεκριμένες προοπτικές και δεν έχουν και κανένα λόγο να τις αλλάξουν, καθώς η πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνονται τους επιβεβαιώνει διαρκώς.

Το να αλλάζεις στάση ζωής είναι δείγμα υγειούς εξέλιξης. Άλίμονο αν είμαστε το ίδιο στα 40 που είμασταν και στα 15.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 24 Μαρ 2010, 11:19

Aiolos έγραψε: Με κάλυψες, φίλε. Γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε τι εστί ιδεολογία (τρόπος ζωής).
Η υπογραφή μου προς απάντησή σου.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 24 Μαρ 2010, 14:47

Μία μικρή διευκρίνησις: Στην εποχή μας οι "τζερτζελέδες" έχουν καπελώσει τους ιδεολόγους. :P

Όσο για την ωρίμανση, είναι λογικό ο άνθρωπος να ωριμάζει με την πάροδο των ετών, πράγμα που δεν το έχουν αντιληφθεί ορισμένα γεροντοφρικιά και μερικές γεροντομπεμπέκες που ανήκουν στην αριστερά της προοδευτικής οπισθοδρόμησης. :D
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τετ 24 Μαρ 2010, 14:50

Κελαινώ, δεν έχει όμως απολύτως καμμία σχέση μ' αυτό που είπα εγώ. Είτε είναι κίβδηλη (ψευδής) μορφή συνειδητότητας, είτε γνήσια, η ιδεολογία είναι αυτή που θέτει ως ορθά και μη ορθά κάποια πράγματα. Αυτός που ασπάζεται την ιδεολογία, πρέπει να προσαρμόσει τον τρόπο ζωής του σύμφωνα με τα ιδεολογικά του πρότυπα. Όταν εσύ λες ότι κάθε αναρχικός διαφέρει ως προς τις αντιλήψεις, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις, τότε δεν υπάρχει ιδεολογική συνοχή μεταξύ αναρχικών. Κατά συνέπεια, είναι μια απροσδιόριστη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 24 Μαρ 2010, 15:29

Οι στάσεις ζωής μπορούν να καθορίζονται κάλλιστα από τον άνεμο, τη βροχή, το ωροσκόπιο, το διάβασμα ενός βιβλίου, μια συζήτηση, την πάροδο των ετών και το χθεσινό στιχάκι του ημερολόγιου. Που σε χαλάει;
Δεν νομιζω οι βασικες πανανθρωπινες αξιες να αλλαζουν σε κανεναν αν βρεξει,χιονισει η του ερθει ο λεων σε ευθεια με το ζωδιο του.Οσο για τη σταση των αναρχικων και των ακροδεξιων(περα απο την ιδεολογικη αβυσσο)μια χαρα ιδια μου φενεται,η μαζι μας η εναντιον μας...
Το να αλλάζεις στάση ζωής είναι δείγμα υγειούς εξέλιξης. Άλίμονο αν είμαστε το ίδιο στα 40 που είμασταν και στα 15.
Σιγα μην ισχυει παντα αυτο το πραγμα,και οχι με το παραδειγμα του 15-40 αλλα καλυτερα του 20-40,ξερεις καλα οτι οι αναγκες τις καθημερινοτητας μονο καλο δεν κανουν σε ενα ρομαντικο ιδεολογο.Ειμαι σιγουρος οτι ενας κοσμος που τις αποφασεις θα τις επαιρναν 20ηδες θα ηταν 1000 φορες καλυτερος απο την πειρα που εχουν προσφερει ξεπουλημενοι σαρανταρηδες.Οι αλλαγες συνηθως (και δεν εξερω επουδενη τον εαυτο μου)οσο μεγαλωνουμε γινονται προς συνθηκολογηση μερια και οχι προς το εξαντρικ μερος της ζωης..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 24 Μαρ 2010, 15:38

totispap έγραψε:Σιγα μην ισχυει παντα αυτο το πραγμα,και οχι με το παραδειγμα του 15-40 αλλα καλυτερα του 20-40,ξερεις καλα οτι οι αναγκες τις καθημερινοτητας μονο καλο δεν κανουν σε ενα ρομαντικο ιδεολογο.Ειμαι σιγουρος οτι ενας κοσμος που τις αποφασεις θα τις επαιρναν 20ηδες θα ηταν 1000 φορες καλυτερος απο την πειρα που εχουν προσφερει ξεπουλημενοι σαρανταρηδες.Οι αλλαγες συνηθως (και δεν εξερω επουδενη τον εαυτο μου)οσο μεγαλωνουμε γινονται προς συνθηκολογηση μερια και οχι προς το εξαντρικ μερος της ζωης..
Δεν είπα ότι αναγκαστικά γινόμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι, είπα ότι αλλάζουμε εκ των πραγμάτων. Και αν μεταξύ 15 (έστω 20) και 40 δεν έχουμε αλλάξει ντιπ, τότε κάτι δεν πάει καλά (εξ ου και το αλίμονο).
Κοίτα, τόσο ασπρόμαυρα όσο τα βλέπουμε στα νειάτα μας δε γίνεται να τα βλέπουμε και αργότερα, και το έχει εξηγήσει κι η νευροφυσιολογία αυτό (όχι που θα το άφηνε).
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 24 Μαρ 2010, 15:41

Κοίτα, τόσο ασπρόμαυρα όσο τα βλέπουμε στα νειάτα μας δε γίνεται να τα βλέπουμε και αργότερα, και το έχει εξηγήσει κι η νευροφυσιολογία αυτό (όχι που θα το άφηνε).
Με βοηθας εν ταχυ γιατι δεν σκαμπαζω... :(
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 24 Μαρ 2010, 15:58

STAVRAETOS έγραψε:Μία μικρή διευκρίνησις: Στην εποχή μας οι "τζερτζελέδες" έχουν καπελώσει τους ιδεολόγους. :P

Όσο για την ωρίμανση, είναι λογικό ο άνθρωπος να ωριμάζει με την πάροδο των ετών, πράγμα που δεν το έχουν αντιληφθεί ορισμένα γεροντοφρικιά και μερικές γεροντομπεμπέκες που ανήκουν στην αριστερά της προοδευτικής οπισθοδρόμησης. :D
Οι φασαρτζήδες πάντα καπελώνουν τους πιο ιντελεκτυέλ, σε όλους τους χώρους.
Προφανώς, αφού ακούγονται και φαίνονται περισσότερο.

Γεροντοφρικιό, εγώ είμαι αυτό!!! Ο Τότης λέει παραπάνω ότι το να ΜΗΝ είσαι γεροντοφρικιό είναι συνθηκολόγηση. :P
Aiolos έγραψε:Κελαινώ, δεν έχει όμως απολύτως καμμία σχέση μ' αυτό που είπα εγώ. Είτε είναι κίβδηλη (ψευδής) μορφή συνειδητότητας, είτε γνήσια, η ιδεολογία είναι αυτή που θέτει ως ορθά και μη ορθά κάποια πράγματα. Αυτός που ασπάζεται την ιδεολογία, πρέπει να προσαρμόσει τον τρόπο ζωής του σύμφωνα με τα ιδεολογικά του πρότυπα. Όταν εσύ λες ότι κάθε αναρχικός διαφέρει ως προς τις αντιλήψεις, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις, τότε δεν υπάρχει ιδεολογική συνοχή μεταξύ αναρχικών. Κατά συνέπεια, είναι μια απροσδιόριστη ομάδα.
Σόρρυ αν δεν έχει σχέση. Το επισήμανα γιατί ανεφώνησες
Aiolos έγραψε: Γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε τι εστί ιδεολογία (τρόπος ζωής).
πράγμα με το οποίο δε συμφωνώ, προφανώς.

Όσοι ασπάζονται όπως λες τις διάφορες ιδεολογίες, συνήθως ξεκινούν πρώτα ασπαζόμενοι και μετά ανακαλύπτουν σιγά-σιγά περί τίνος πρόκειται. Και ενώ ο εθνικισμός σε γενικές γραμμές είναι ξεκάθαρο τί πρεσβεύει (αν και σιγά να μη συμφωνούν σε όλα κι αυτοί μεταξύ τους), ο αναρχισμός ενδείκνυται για παρεξηγήσεις.
Κατ' αρχάς ετυμολογικά. "Χωρίς αρχές" ή "χωρίς αρχή-εξουσία";
Ο καθένας όπως.
Και τώρα θα αποφύγω τους παραλληλισμούς με άλλες ιδεολογίες, θρησκείες κλπ
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 24 Μαρ 2010, 16:02

totispap έγραψε:
Με βοηθας εν ταχυ γιατι δεν σκαμπαζω... :(
Όχι, γιατί έκανα καμάκι τον μπροστινό στο σεμινάριο, και το μόνο που συγκράτησα είναι ότι το έχει εξηγήσει, όχι ΠΩΣ το έχει εξηγήσει.
Πάντως, όταν η νευροφυσιολογία εξηγεί, πάντα έχει μέσα αριθμό εγκεφαλικών κυττάρων (πολλαπλασιάζονται μέχρι τα είκοσί μας περίπου και μετά δεν έχει άλλα, λέει) και συνάψεων.
Δηλαδή, αυτό που λέει πάντα ο σοφός λαός "Δεν έχει πήξει το μυαλό σου"
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 24 Μαρ 2010, 16:09

Και εγω που νομιζα οτι οσο σκεφτομαστε διμιουργει νεους νευρωνες ο εγκεφαλος...κριμα.(τελικα καταφερες τιποτα με τον μπροστα στο μαθημα?)
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 24 Μαρ 2010, 16:29

Συνάψεις ναι, κύτταρα γιοκ.
Ναι, περάσαμε πολύ ωραία στα διαλείμματα, καφεδάκι, μπλαμπλά, αλλά από Στοκχόλμη το άτομο (= που να τρέχεις).
Επίσης, έχουμε ξεφύγει τραγικά από το θέμα :embar:
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Τετ 24 Μαρ 2010, 16:30

Ποιο θεμα? :lol: :lol:
Μοναχή το δρόμο επήρες,