Χειαγώγηση κοινής γνώμης και συμφέροντα
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Χειαγώγηση κοινής γνώμης και συμφέροντα
Καλώς σας βρήκα παιδιά.
Όσο και αν ανεβαίνει το θερμόμετρο είμαι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα φθάσει στα επίπεδα του βιντεο που θα δείτε τώρα και το οποίο σηκώνει πολλά σχόλια.
Στο βίντεο μιλάει ο Μπογιόπουλος που παρ όλη την πολιτική του τοποθέτηση δεν χρησιμοποιεί την γνωστή ξύλινη γλώσσα των ανθρώπων του χώρου. Μιλάει για την Ελλάδα του ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και για τις πολιτικές που έκαναν βαθύπλουτους 7 ανθρώπους τραπεζες επιχειρήσεις και έκαναν φτωχότερους όλους εμάς.
Τα ίδια θα μπορούσε να τα πεί ο καθένας σε οποιαδήποτε παράταξη και αν ανήκει αν δεν φοβάται τα στενά προσωπικά συμφέροντά του.
Βλέπουμε όμως τον Χατζηνικολάου να εξάπτεται να βγαίνει από το θέμα και να εκνευρίζεται. Να προσπαθεί να φιμώσει τη συζήτηση, να βιάζεται να ρίξει τους τίτλους και να σταματήσει την εκπομπή. Ας θυμιθούμε μόνο ότι ο δημοσιοκάφρος αυτός πρόσφερε στο γάμο του μπομπονιέρες που η κάθε μία είχε αξία όσο ο μισθός του καθ ενός από μας.
Για να προστατεψει τις χοντρές αποδοχές του και τα αφεντικά που του τις δίνουν παραφέρθηκε σε ένα παραλήρημα για το τι συνέβαινε στις χώρες του ανατολικού μπλοκ πριν 20 χρόνια και......Ετσι λειτουργεί η ελεύθερη αγορά λέει.
Με ποιό δικαίωμα όλοι αυτοί που παίρνουν μισθούς 200 πλάσιους από τους δικούς μας μιλούν για λογαριασμό όλων. Στοχοποιούν κοινωνικές κατηγορίες και ανθρώπους. Επιβάλουν τρόπους ζωής.
Αν μπορεί αυτός να ζήσει με 1000 ευρώ ας μας το πεί να του δώσουμε βραβείο.
Όσο και αν ανεβαίνει το θερμόμετρο είμαι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα φθάσει στα επίπεδα του βιντεο που θα δείτε τώρα και το οποίο σηκώνει πολλά σχόλια.
Στο βίντεο μιλάει ο Μπογιόπουλος που παρ όλη την πολιτική του τοποθέτηση δεν χρησιμοποιεί την γνωστή ξύλινη γλώσσα των ανθρώπων του χώρου. Μιλάει για την Ελλάδα του ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και για τις πολιτικές που έκαναν βαθύπλουτους 7 ανθρώπους τραπεζες επιχειρήσεις και έκαναν φτωχότερους όλους εμάς.
Τα ίδια θα μπορούσε να τα πεί ο καθένας σε οποιαδήποτε παράταξη και αν ανήκει αν δεν φοβάται τα στενά προσωπικά συμφέροντά του.
Βλέπουμε όμως τον Χατζηνικολάου να εξάπτεται να βγαίνει από το θέμα και να εκνευρίζεται. Να προσπαθεί να φιμώσει τη συζήτηση, να βιάζεται να ρίξει τους τίτλους και να σταματήσει την εκπομπή. Ας θυμιθούμε μόνο ότι ο δημοσιοκάφρος αυτός πρόσφερε στο γάμο του μπομπονιέρες που η κάθε μία είχε αξία όσο ο μισθός του καθ ενός από μας.
Για να προστατεψει τις χοντρές αποδοχές του και τα αφεντικά που του τις δίνουν παραφέρθηκε σε ένα παραλήρημα για το τι συνέβαινε στις χώρες του ανατολικού μπλοκ πριν 20 χρόνια και......Ετσι λειτουργεί η ελεύθερη αγορά λέει.
Με ποιό δικαίωμα όλοι αυτοί που παίρνουν μισθούς 200 πλάσιους από τους δικούς μας μιλούν για λογαριασμό όλων. Στοχοποιούν κοινωνικές κατηγορίες και ανθρώπους. Επιβάλουν τρόπους ζωής.
Αν μπορεί αυτός να ζήσει με 1000 ευρώ ας μας το πεί να του δώσουμε βραβείο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Κι όμως.... θα μπορούσαμε όλοι να ήμασταν πλούσιοι
Αυτό είναι ένα ολόκληρο-ξέχωρα θέμα από μόνο του, και φρονώ πως δεν πρέπει να μείνει στο προσωπικό σου στίγμα. Πραγματικά πρέπει να γίνει νέο τόπικ και να συζητηθεί. Πες μου τι τίτλο θέλεις να του βάλω, και θα το διασπάσω ως ξέχωρο θέμα που θα μπει είτε στην ενότητα της πολιτικής, είτε στις γενικές συζητήσεις. Εσύ διαλέγεις. 
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Θα έλεγα να μπεί στην ενότητα της πολιτικής.
Πράγματι είναι πολύ μεγάλο θέμα.
Θα ακολουθήσουν άλλα βιντεο διαφορετικού περιεχομένου που δείχνουν το πνευματικό επίπεδο των δημοσιογράφων παρουσιαστών της τηλεόρασης που παίρνουν αστρονομικά ποσά για κάθε εκπομπή για να μιλούν για λογαριασμό όλων μας ενώ δεν είναι ίσοι με μας και μιλούν από θέση ισχύος.
Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό πάρα πολλοί τίτλοι.
Ο ρόλος των δημοσιογράφων - παρουσιαστών της τηλεόρασης στην κοινωνία.
Ο ρόλος της τηλεόρασης στην κοινωνία.
Πόσο αμερόληπτη είναι η τηλεόραση και οι ειδήσεις.
Πως η τηλεόραση παράγει κουλτούρα.
Χειαγώγηση κοινής γνώμης και συμφέροντα.
Αν έχει κάποιος να προτείνει καποιον τίτλο με φαντασία καλό θα ήταν να το πεί.
Εχω σκοπό να ανεβάσω και ένα βιντεο που έγραψε ιστορία και έχει σχέση με μία εκπομπή που έκανε ο Παναγιωτόπουλος με καλεσμένο το Βασίλη Λεβέντη της Ενωσης Κεντώων με σκοπό να τον γελοιοποιήσει αλλά τελικά γελοιοποιήθηκε ο ίδιος.
Ηταν αρχές του 1994 και η εκπομπή αυτή σήμανε και το τέλος της καριέρας του Παναγιωτόπουλου ως παρουσιαστή.
Προσπάθησε να γελοιοποιήσει τον καλεσμένο του ρωτώντας τον γιατί δεν παντρεύτηκε. Του έδειξε τοπ μοντελ και τον ρώτησε αν τα ποθεί........και άλλα απαράδεκτα. Δεν συμφωνώ καθόλου με τις πολιτικές απόψεις του Λεβέντη αλλά στη συζήτηση έγινε λόγος για θέματα ασχετα της προσωπικής ζωής του εν λόγω πολιτικού και ούτε κουβέντα για την πολιτική του όπως θα έπρεπε.
Το έχω το βίντεο και έχω κάνει μοντάζ με τα πιό σημαντικά σημεία δημοσιογραφικής γκάφας και αλητείας που προσβάλλει τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.
Πράγματι είναι πολύ μεγάλο θέμα.
Θα ακολουθήσουν άλλα βιντεο διαφορετικού περιεχομένου που δείχνουν το πνευματικό επίπεδο των δημοσιογράφων παρουσιαστών της τηλεόρασης που παίρνουν αστρονομικά ποσά για κάθε εκπομπή για να μιλούν για λογαριασμό όλων μας ενώ δεν είναι ίσοι με μας και μιλούν από θέση ισχύος.
Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό πάρα πολλοί τίτλοι.
Ο ρόλος των δημοσιογράφων - παρουσιαστών της τηλεόρασης στην κοινωνία.
Ο ρόλος της τηλεόρασης στην κοινωνία.
Πόσο αμερόληπτη είναι η τηλεόραση και οι ειδήσεις.
Πως η τηλεόραση παράγει κουλτούρα.
Χειαγώγηση κοινής γνώμης και συμφέροντα.
Αν έχει κάποιος να προτείνει καποιον τίτλο με φαντασία καλό θα ήταν να το πεί.
Εχω σκοπό να ανεβάσω και ένα βιντεο που έγραψε ιστορία και έχει σχέση με μία εκπομπή που έκανε ο Παναγιωτόπουλος με καλεσμένο το Βασίλη Λεβέντη της Ενωσης Κεντώων με σκοπό να τον γελοιοποιήσει αλλά τελικά γελοιοποιήθηκε ο ίδιος.
Ηταν αρχές του 1994 και η εκπομπή αυτή σήμανε και το τέλος της καριέρας του Παναγιωτόπουλου ως παρουσιαστή.
Προσπάθησε να γελοιοποιήσει τον καλεσμένο του ρωτώντας τον γιατί δεν παντρεύτηκε. Του έδειξε τοπ μοντελ και τον ρώτησε αν τα ποθεί........και άλλα απαράδεκτα. Δεν συμφωνώ καθόλου με τις πολιτικές απόψεις του Λεβέντη αλλά στη συζήτηση έγινε λόγος για θέματα ασχετα της προσωπικής ζωής του εν λόγω πολιτικού και ούτε κουβέντα για την πολιτική του όπως θα έπρεπε.
Το έχω το βίντεο και έχω κάνει μοντάζ με τα πιό σημαντικά σημεία δημοσιογραφικής γκάφας και αλητείας που προσβάλλει τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
ΤΙΒΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
ΤΙΒΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ[Α]
HOMO BUREAUCRATICUS
HOMO NASCITURUS
O TEMPORA O MORES
Ω ΚΑΙΡΟΙ Ω ΗΘΗ
[ΕΠΙ]ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...
kai alla βαρυγδουπα απο βαρναβα.
οντως το θεμα ειναι πολλα ενδιαφερον
,βαρυ κι ασηκωτο διαχρονικα επιβαρυνεται περαιτερω και ειναι?δεικτης πολιτισμου μας-καθρεπτης θεατων?
θα προσπαθησω με ιγκναθιο ραμονες να δω τι εχω...
το εβλεπα λαηβ το λεβεντη με τα καρακιοζιλικια του πανου, αμα βρεθει βιτεο...
, α ρε σειρες μου 30σαμθινγκ
σε αλλη ενοτητα ισως και στην ιδια θα κολαγε ο λεβεντης που ευχεται καρκινους και ξερα...
δυστυχως και αυτο δεικνυει το επιπεδο επικοινωνιας και τιβι...ελεος
Παμπολλα τα παραδειγματα... 
ΤΙΒΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ[Α]
HOMO BUREAUCRATICUS
HOMO NASCITURUS
O TEMPORA O MORES
Ω ΚΑΙΡΟΙ Ω ΗΘΗ
[ΕΠΙ]ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...
kai alla βαρυγδουπα απο βαρναβα.
οντως το θεμα ειναι πολλα ενδιαφερον
θα προσπαθησω με ιγκναθιο ραμονες να δω τι εχω...
το εβλεπα λαηβ το λεβεντη με τα καρακιοζιλικια του πανου, αμα βρεθει βιτεο...
σε αλλη ενοτητα ισως και στην ιδια θα κολαγε ο λεβεντης που ευχεται καρκινους και ξερα...
δυστυχως και αυτο δεικνυει το επιπεδο επικοινωνιας και τιβι...ελεος
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Χειαγώγηση κοινής γνώμης και συμφέροντα
Η σέχτα των μεγαλοδημοσιογράφων είναι οι περιφερόμενες ιδεολογικές πόρνες των 6, 7 μεγαλοεργολάβων ή νταβατζήδων αν το προτιμάτε. Είναι ευνότητο λοιπόν να εξανίσταται ο Χατζηνικολάου όταν θίγονται τα...αφεντικά του.
Μιλάμε για τον ίδιο που παριστάνει τον ξερόλα επί παντός επιστητού τη στιγμή που δεν αξιώθηκε να τελειώσει το Πάντειο.
Όσο για τον Παναγιωτόπουλο έπαθε χοντρό κάζο με τον Λεβέντη τότε. Αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει υπουργός και εκπρόσωπος τύπου της νδ, δικαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον Παναγιώτη Κονδύλη και την κατηγοριοποίησή του στους πολιτικούς σε μετριότητες, υπομετριότητες, ανθυπομετριότητες.
Μιλάμε για τον ίδιο που παριστάνει τον ξερόλα επί παντός επιστητού τη στιγμή που δεν αξιώθηκε να τελειώσει το Πάντειο.
Όσο για τον Παναγιωτόπουλο έπαθε χοντρό κάζο με τον Λεβέντη τότε. Αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει υπουργός και εκπρόσωπος τύπου της νδ, δικαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον Παναγιώτη Κονδύλη και την κατηγοριοποίησή του στους πολιτικούς σε μετριότητες, υπομετριότητες, ανθυπομετριότητες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- doctormarkon
- Επίτιμος

Λοιπόν στέλνω το βίντεο με τα σημαντικότερα μαργαριτάρια εκείνης της εκπομπής του Παναγιωτόπουλου.
[greektubel]http://www.greektube.org/content/view/18290/2/[/urlgreektube]
Το είχα ανεβάσει στο greektube και ελπίζω να εμφανιστεί εδώ.
Ο δημοσιογραφικός λόγος είναι ίδιος και απαράλακτος. Ρηχός και απλοικός.
Του δείχνει τα μοντέλα και ρωτάει αν ποθεί καμμία από αυτές.
Και ύστερα τον τωτάει "Δεν είστε λάτρης του γυναικείου φύλου?"
Λες και μόνο τα μοντέλα ανήκουν στο γυναικείο φύλο και τα υπόλοιπα δισεκατομύρια ανήκουν στη συνομοταξία των ερπετών.
Ευχαριστώ για την πληροφορία σταυραετέ Μόνο που αυτή η πληροφορία μου ανεβάζει τις επαναστατικές μου διαθέσεις.
Αυτός ο χαζός δεν τέλειωσε ούτε τι Πάντειο.
Εγώ που πήρα διδακτορικό με ομόφωνο Αριστα από την επταμελή γιατί ο μισθός μου καταποντίστηκε στα 1000 ευρώ και ενδέχεται να πέσει κι αλλο?
Γιατί βρίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους? Επειδή έχουν μονιμότητα?
Αυτοί οι ηλίθιοι τι κοινωνικό έργο προσφέρουν?
[greektubel]http://www.greektube.org/content/view/18290/2/[/urlgreektube]
Το είχα ανεβάσει στο greektube και ελπίζω να εμφανιστεί εδώ.
Ο δημοσιογραφικός λόγος είναι ίδιος και απαράλακτος. Ρηχός και απλοικός.
Του δείχνει τα μοντέλα και ρωτάει αν ποθεί καμμία από αυτές.
Και ύστερα τον τωτάει "Δεν είστε λάτρης του γυναικείου φύλου?"
Λες και μόνο τα μοντέλα ανήκουν στο γυναικείο φύλο και τα υπόλοιπα δισεκατομύρια ανήκουν στη συνομοταξία των ερπετών.
Ευχαριστώ για την πληροφορία σταυραετέ Μόνο που αυτή η πληροφορία μου ανεβάζει τις επαναστατικές μου διαθέσεις.
Αυτός ο χαζός δεν τέλειωσε ούτε τι Πάντειο.
Εγώ που πήρα διδακτορικό με ομόφωνο Αριστα από την επταμελή γιατί ο μισθός μου καταποντίστηκε στα 1000 ευρώ και ενδέχεται να πέσει κι αλλο?
Γιατί βρίζουν τους δημοσίους υπαλλήλους? Επειδή έχουν μονιμότητα?
Αυτοί οι ηλίθιοι τι κοινωνικό έργο προσφέρουν?
- doctormarkon
- Επίτιμος

Εγινε κάποιο λάθος και δεν το πήρε το βίντεο. Το ξαναστέλνω
[greektube]http://www.greektube.org/content/view/18290/2/[/urlgreektube]
[greektube]http://www.greektube.org/content/view/18290/2/[/urlgreektube]
- doctormarkon
- Επίτιμος

- doctormarkon
- Επίτιμος

Απ ότι βλέπω δεν τα παίρνει τα βιντεο από το greektube γι αυτό δίνω το link
http://www.greektube.org/content/view/18290/2/
http://www.greektube.org/content/view/18290/2/
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το μόνο που προσφέρουν οι ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ είναι η σύγχυσις και ο αποπροσανατολισμός.
Προσπαθούν, ανεπιτυχώς μέχρι σήμερα, να εμπλέξουν τους Έλληνες σε εμφύλιες διαμάχες. Ο νέος τους στόχος είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι. Βεβαίως δεν παραγνωρίζω την εγγενή παθογένεια του Δημοσίου Τομέως, η οποία ευθύνεται τόσο για την δυσλειτουργία του όσο και για το ότι εξέθρεψε ανεπίτρεπτες και προκλητικές συμπεριφορές ορισμένων υπαλλήλων, αλλά είναι απαράδεκτο να τους θεωρούμε όλους συλλήβδην ανίκανους και τεμπέληδες. Υπάρχουν άνθρωποι που ιδρώνουν κυριολεκτικά κάτω από αντίξοες και απαρχαιωμένες συνθήκες εργασίας.
Εξάλλου, για να είμεθα ειλικρινείς, και τι δεν θα έδινε ο κάθε δημόσιος κατήγορος προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να υπάρξει ενότης και σύμπνοια.
Προσπαθούν, ανεπιτυχώς μέχρι σήμερα, να εμπλέξουν τους Έλληνες σε εμφύλιες διαμάχες. Ο νέος τους στόχος είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι. Βεβαίως δεν παραγνωρίζω την εγγενή παθογένεια του Δημοσίου Τομέως, η οποία ευθύνεται τόσο για την δυσλειτουργία του όσο και για το ότι εξέθρεψε ανεπίτρεπτες και προκλητικές συμπεριφορές ορισμένων υπαλλήλων, αλλά είναι απαράδεκτο να τους θεωρούμε όλους συλλήβδην ανίκανους και τεμπέληδες. Υπάρχουν άνθρωποι που ιδρώνουν κυριολεκτικά κάτω από αντίξοες και απαρχαιωμένες συνθήκες εργασίας.
Εξάλλου, για να είμεθα ειλικρινείς, και τι δεν θα έδινε ο κάθε δημόσιος κατήγορος προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να υπάρξει ενότης και σύμπνοια.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- doctormarkon
- Επίτιμος

Θα συμφωνήσω με τον σταυραετό για τις απαρχαιωμένες συνθήκες στο Δημόσιο γι τις οποίες σχεδόν καθόλου δεν ευθύνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ας λάβουμε υπόψη μας ότι γύρω από το Δημόσιο υπάρχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις που ζούν και βγάζουν κέρδος από τις δυσλειτουργίες. Η ας λάβουμε υπόψη και τις καρατικοδίαιτες επιχειρήσεις που απομυζούν το δημόσιο και κάνουν δουλειά που θα μπορούσαν να κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην πλειοψηφία τους πτυχιούχοι αλλά δεν τους τις αναθέτουν γιατί πρέπει να φάνε οι ημέτεροι. Ας ανοίξει κάποιος μία επιχείρηση στην Ελλάδα. Αν δεν είναι κολλητός της εξουσίας και δεν απομυζά χρήματα από το Δημόσιο σε λίγα χρόνια κλείνει και ο επιχειρηματίας οδηγείται στον Κορυδαλό για χρέη.
Αλλά ας έρθουμε στο θέμα.
Ενα νέο βιντεο δείχνει τη βλακεία και την υστερία των παρουσιαστών της τηλεόρασης που σε μία ώρα κερδίζουν όσα ένας Δ. Υπάλληλος σε ένα μήνα. Ας μας πει κάποιος το κοινωνικό έργο προσφέρουν αυτοί?
Σε αυτό το βιντεο εμφανίζεται και πάλι ο Ν. Μπογιόπουλος με τον Τραπεζίτη Γεννηματά και οι παρουσιαστές είναι ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας.
Τι πιό ενδιαφέρον σημείο του βίντεο είναι τη στιγμή που ο τραπεζίτης συμφωνεί τελικά με το Μπογιόπουλο - παρ όλη την επίθεση που δέχτηκε - ότι η υπάρχουσα κατάσταση είναι στρεβλή και πρέπει με κάθε τρόπο να ανατραπεί (σαν διαδικασία και πολιτικές που οδηγούν σε αδιέξοδα).
Εκεί αρχίζει και το αστείο του βίντεο.
Οι φατσούλες των δημοσιοκάφρων είναι όλα τα λεφτά.
Αρχίζουν επίθεση και ειρωνεία στον....................τραπεζίτη αυτή τη φορά.
Μόλις πάει ο τραπεζίτης να μιλήσει τον διακόπτουν και τον ειρωνεύονται. Υποβαθμίζουν τη συζήτηση, κατεβάζουν το επίπεδο.
Και στο τέλος η γνωστή φράση πρέπει να κλείσουμε τώρα για να μη μιλήσει (ο Τραπεζίτης) για να μην βγάλει στη φόρα κάτι που θα ξέφευγε από τη γραμμή των αφεντικών τους.
Φωνάζουν τον Μπογιόπουλο επειδή έχει μία κομματική ταυτότητα και γραμμή. Λόγω αυτής της "ταυτότητας" και της ιδιότητας με την οποία μιλάει, έχουν τους τρόπους τους τα ποιηματάκια τους και τα παραμυθάκια τους που πιπιλάνε σαν καραμέλα σε κάθε περίπτωση (Σοβ Ενωση τη δεκαετία του 40 επί Στάλιν). Έτσι δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος αλλά "ποιός" το λέει και αυτό είναι πάγια πρακτική χειραγώγησης.
Αλλά εδώ αρχίζει να συμφωνεί και ο τραπεζίτης ο οποίος πιθανόν έχοντας αρκετές γνώσεις οικονομικών και για να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπρέπειά του αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι το Σύστημα ειδικά στην Ελλάδα έχει στρεβλώσεις.
Και οι δημοσιοκάφροι παίρνουν φωτιά και το ρίχνουν στο χαβαλέ. Για να φάνε το χρόνο και να μην πετάξει τίποτα ο τραπεζίτης που δεν θα τους συνέφερε.
(Αλλο να ακούγονται αλήθειες από έναν εκπρόσωπο του ΚΚΕ και άλλο ΚΑΙ από έναν τραπεζίτη)
Αλλά ας έρθουμε στο θέμα.
Ενα νέο βιντεο δείχνει τη βλακεία και την υστερία των παρουσιαστών της τηλεόρασης που σε μία ώρα κερδίζουν όσα ένας Δ. Υπάλληλος σε ένα μήνα. Ας μας πει κάποιος το κοινωνικό έργο προσφέρουν αυτοί?
Σε αυτό το βιντεο εμφανίζεται και πάλι ο Ν. Μπογιόπουλος με τον Τραπεζίτη Γεννηματά και οι παρουσιαστές είναι ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας.
Τι πιό ενδιαφέρον σημείο του βίντεο είναι τη στιγμή που ο τραπεζίτης συμφωνεί τελικά με το Μπογιόπουλο - παρ όλη την επίθεση που δέχτηκε - ότι η υπάρχουσα κατάσταση είναι στρεβλή και πρέπει με κάθε τρόπο να ανατραπεί (σαν διαδικασία και πολιτικές που οδηγούν σε αδιέξοδα).
Εκεί αρχίζει και το αστείο του βίντεο.
Οι φατσούλες των δημοσιοκάφρων είναι όλα τα λεφτά.
Αρχίζουν επίθεση και ειρωνεία στον....................τραπεζίτη αυτή τη φορά.
Μόλις πάει ο τραπεζίτης να μιλήσει τον διακόπτουν και τον ειρωνεύονται. Υποβαθμίζουν τη συζήτηση, κατεβάζουν το επίπεδο.
Και στο τέλος η γνωστή φράση πρέπει να κλείσουμε τώρα για να μη μιλήσει (ο Τραπεζίτης) για να μην βγάλει στη φόρα κάτι που θα ξέφευγε από τη γραμμή των αφεντικών τους.
Φωνάζουν τον Μπογιόπουλο επειδή έχει μία κομματική ταυτότητα και γραμμή. Λόγω αυτής της "ταυτότητας" και της ιδιότητας με την οποία μιλάει, έχουν τους τρόπους τους τα ποιηματάκια τους και τα παραμυθάκια τους που πιπιλάνε σαν καραμέλα σε κάθε περίπτωση (Σοβ Ενωση τη δεκαετία του 40 επί Στάλιν). Έτσι δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος αλλά "ποιός" το λέει και αυτό είναι πάγια πρακτική χειραγώγησης.
Αλλά εδώ αρχίζει να συμφωνεί και ο τραπεζίτης ο οποίος πιθανόν έχοντας αρκετές γνώσεις οικονομικών και για να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπρέπειά του αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι το Σύστημα ειδικά στην Ελλάδα έχει στρεβλώσεις.
Και οι δημοσιοκάφροι παίρνουν φωτιά και το ρίχνουν στο χαβαλέ. Για να φάνε το χρόνο και να μην πετάξει τίποτα ο τραπεζίτης που δεν θα τους συνέφερε.
(Αλλο να ακούγονται αλήθειες από έναν εκπρόσωπο του ΚΚΕ και άλλο ΚΑΙ από έναν τραπεζίτη)