τι θα λέγατε, αν σας δινόταν η ευκαιρία!
- marzil
- Φρεσκαδούρα

- Φύλο: Γυναίκα
τι θα λέγατε, αν σας δινόταν η ευκαιρία!
Την καλημέρα μου,
τι θα λέγατε έαν σας δινόταν η ευκαιρία για συνέντευξη σε μία τοπική γερμανική εφημερίδα. Τί πρέπει κατά την αποψή σας να ειπωθεί οπωσδήποτε. Σημαντικά είναι μεν τα οικονομικά στοιχεία ή είναι καλίτερα να γίνει λόγος για την εθνική υπερηφάνεια.
Το κεντρικό θέμα της συνέντευξης θα είναι κυρίως η αντιμετώπιση της γερμανικής κοινής γνώμης απέναντι των ελλήνων αλλά και η παρουσίαση της οικονομικής καταστασης της χώρας μας απο τα γερμανικά ΜΜΕ.
Θα χαιρόμουν να άκουγα τις απόψεις σας.
ευχαριστώ
τι θα λέγατε έαν σας δινόταν η ευκαιρία για συνέντευξη σε μία τοπική γερμανική εφημερίδα. Τί πρέπει κατά την αποψή σας να ειπωθεί οπωσδήποτε. Σημαντικά είναι μεν τα οικονομικά στοιχεία ή είναι καλίτερα να γίνει λόγος για την εθνική υπερηφάνεια.
Το κεντρικό θέμα της συνέντευξης θα είναι κυρίως η αντιμετώπιση της γερμανικής κοινής γνώμης απέναντι των ελλήνων αλλά και η παρουσίαση της οικονομικής καταστασης της χώρας μας απο τα γερμανικά ΜΜΕ.
ευχαριστώ
Der Panther
Sein Blick ist vom Vorübergehn der Stäbe
so müd geworden, dass er nichts mehr hält.
Ihm ist, als ob es tausend Stäbe gäbe
und hinter tausend Stäben keine Welt.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: τι θα λέγατε, αν σας δινόταν η ευκαιρία!
Στο θέμα της εθνικής υπερηφάνειας θα αναφερθώ στο γεγονός ότι στο Ρούπελ και στην Κρήτη μου δόθηκε η μεγάλη τιμή να συμβάλλω εμπράκτως στον εκδημοκρατισμό της Γερμανίας και πολύ ευχαρίστως να το ξαναέκανα αν ήταν για το καλό της...
Θα απαντήσω εκτανέστερα όμως όταν μάθω τι ακριβώς λέει η υπογραφή σου.
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη
Θα απαντήσω εκτανέστερα όμως όταν μάθω τι ακριβώς λέει η υπογραφή σου.
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη
- sacred_circle
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Αν μου έδινε κάποιος το βήμα να μιλήσω θα του έκανα μια αντιπρόταση αντί για μένα να μίλαγαν ο Tευταμος και ο Σταυραετός.
Δεν είμαι ειδική και σαφώς δεν έχω την κατάρτιση των προαναφερόμενων και για αυτό θα προτιμούσα να μιλήσουν εκείνοι…
Ο λόγος που θα το έκανα , είναι ο εξής δεν με απασχολεί να προβληθώ εγώ, αλλά η σωστή θέση και άποψη, για την χωρά μου. Αν δεν μιλήσουν, αυτοί που μπορούν να στηρίξουν, με σωστά επιχειρήματα και σωστή γλωσσά, καλύτερα να μην μιλήσει κανένας….γιατί θα φάνει σαν φτηνό reality…λέμε τον πόνο μας…

Δεν είμαι ειδική και σαφώς δεν έχω την κατάρτιση των προαναφερόμενων και για αυτό θα προτιμούσα να μιλήσουν εκείνοι…
Ο λόγος που θα το έκανα , είναι ο εξής δεν με απασχολεί να προβληθώ εγώ, αλλά η σωστή θέση και άποψη, για την χωρά μου. Αν δεν μιλήσουν, αυτοί που μπορούν να στηρίξουν, με σωστά επιχειρήματα και σωστή γλωσσά, καλύτερα να μην μιλήσει κανένας….γιατί θα φάνει σαν φτηνό reality…λέμε τον πόνο μας…
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

¨Εχω μιλήσει σε Γερμανική εφημερίδα πέρισι όταν είχαν γίνει τα γεγονότα που καίγαν την Αθηνα και προσπαθουσαν να τα πλασσαρουν ώς αναταραχή λόγο της κρίσης.marzil έγραψε:Την καλημέρα μου,
ευχαριστώ
Γενικά προσπαθούν οι μυστικές στοές που προωθουν την νεα τάξη να περάσουν αναταραχές και αποσταθεροποιήσεις με κάθε τρόπο. (δεν το τύπωσε αυτό...χεχε.)
Τους είπα επίσης ότι οι "Έλληνες" πολιτικοί είναι απατεώνες και τρώνε τα λεφτά τηνς ΕΟΚ και δεν υπάρχει αναπτυξη αλλα διαφθορά
όπως επίσης και το γεγονός ότι πρεπει να αλλάξει η παιδεία στην Ελλάδα και να διδάσκονται τα αρχαία όσο περισσότερο γίνεται ώστε ό Έλληνας κάτοικος να μάθει να αγαπα και να σεβεται τό τόπο αυτό.
- marzil
- Φρεσκαδούρα

την καλησπέρα μου, ακριβώς για αυτό το λόγο θέλω να το συζητήσω μαζί σας για να μην καταλύξει σε φθηνό ρεάλιτι. Εδώ και χρόνια ζω την γερμανική πραγματικότητα και παρατηρώ πως διαμορφώνεται η κοινή γνώμη στην ευρήτερη κοινωνία.
Ομολογώ το θέμα της συνέντευξης με απασχολεί ιδιαίτερα.. κυρίως φοβάμαι, πώς ίσως δημιουργηθεί ποιό αρνητική στάση.. ίσως δηλαδή κανούμε κακό, παρά καλό. Πάντως υπάρχει έντονο θέμα ρατσισμου απέναντι στους έλληνες που ζούμε στην Γερμανία αυτή την στιγμή. Προσωπικά νοιώθω ότι όσο συνεχίζεται η συζήτηση αυτή για την οικονομική χρεωκοπία της χώρας μας, τόσο σε μεγαλύτερες δυσκολίες ερχόμαστε αντιμέτωποι...
όσο για την υπογραφή μου... ο Πάνθηρας.. Reiner Maria Rilke...
http://www.youtube.com/watch?v=8_AvNIGi ... re=related
περισσότερες πληροφορίες στο παραπάνω σύνδεσμο.. το θεωρώ ποίο δίκαιο αλλά και επιδοτικό, αφού σίγουρα η δική μου μετάφραση δεν θα ήταν τόσο καλή!!
Ομολογώ το θέμα της συνέντευξης με απασχολεί ιδιαίτερα.. κυρίως φοβάμαι, πώς ίσως δημιουργηθεί ποιό αρνητική στάση.. ίσως δηλαδή κανούμε κακό, παρά καλό. Πάντως υπάρχει έντονο θέμα ρατσισμου απέναντι στους έλληνες που ζούμε στην Γερμανία αυτή την στιγμή. Προσωπικά νοιώθω ότι όσο συνεχίζεται η συζήτηση αυτή για την οικονομική χρεωκοπία της χώρας μας, τόσο σε μεγαλύτερες δυσκολίες ερχόμαστε αντιμέτωποι...
όσο για την υπογραφή μου... ο Πάνθηρας.. Reiner Maria Rilke...
http://www.youtube.com/watch?v=8_AvNIGi ... re=related
περισσότερες πληροφορίες στο παραπάνω σύνδεσμο.. το θεωρώ ποίο δίκαιο αλλά και επιδοτικό, αφού σίγουρα η δική μου μετάφραση δεν θα ήταν τόσο καλή!!
Der Panther
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Μα φίλη μου πρεπει να δείξουμε ότι το πρόβλημα είναι γενικό. ¨Ολες οι χώρες της ΕΟΚ αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρεωκοπίας , μερικές από αυτές είναι θεωρητικά ήδη χρεωκοπημένες και ΟΧΙ μόνο η Ελλάδα που χρησημοποιούν σαν αποδιοπομπαίο τράγο για το γενικό χάλι.marzil έγραψε:την καλησπέρα μου, ακριβώς για αυτό το λόγο θέλω να το συζητήσω μαζί σας για να μην καταλύξει σε φθηνό ρεάλιτι. Εδώ και χρόνια ζω την γερμανική πραγματικότητα και παρατηρώ πως διαμορφώνεται η κοινή γνώμη στην ευρήτερη κοινωνία.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του σχαδίου της νεας ταξης πραγματων. Και πέρυσι που έλεγα ότι σε ένα χρόνο θα δούμε τις συνέπειες οι εφημερίδες εδώ γράφαν ότι τον Έλληνα δεν τον άγγιξε η κρίση διότι δεν υπάρχει βιομηχανία και ότι ο Έλληνας έχει ακινητη περιουσία και τέτοια χαζά.
Ϊδιες μ,πούρδες έγραφε και ο διαθνής τύπος όπου όλοι προβλέπαν ανακαμψη μέσα σε λίγουε μηνες , ξεκινώντας από τον Μαρτη του 2009. Και δεν λέω εικονικά virtual δηλαδή
υπήρξε μια τεχνητή και πλασματικη ανάκαμψη στα χρηματιστήρια ΑΛΛΑ για πρωτη φορα υπηρχε ανάκαμψη με υψηλούς δείκτες ανεργείας.Οπότε μιλάμε για φούσκα.
Διότι το έλλειμα παγοσμείως από τοξικά παράγωγα (φούσκες) που οι τράπεζες δημοιούργησαν είναι περί τα 1.200 τρίς δολλάρια (1,2 τετρακις δλδ) και όχι όπως το bloomberg στην αρχή εδήλωνε στα 360τρις δολλαρια και μετά στα 634τρισ . ¨Οπως καταλαβαίνουμε με αυτα τα ποσά που δεν ξεχρεώνονται ποτέ όλο το χρηματοοικονομικό σύστημα με την μορφή που έχει σήμερα πάει για κατάρευση παγκοσμείως.
Ας δούμε τον χάρτη αυτό με τα ελλέιματα και τα χρωστούμενα των κρατών της ΕΟΚ , είναι περσινα τα στοιχεία.
http://www.nrc.nl/international/article2160480.ece
Τα φετινά λένε ότι η Ιταλια έχει δημόσιο χρέος 115% του ΑΕΠ της ( που σχεδόν αγγίζει τα 2τρις Ευρώ) και έλειμμα πάνω απο το 5.5%
Η Ισπανία με 66% και 9.8 αντιστοιχα , Για την Ιρλανδία ούτε λογος να γίνεται βεβαια
Η Βρετανία με δημόσιο χρέος 80% και έλλειμα 12.9% οι Πορτογάλλοι με 76.6% και 7.1 % αντιστοιχα. ΓΙα Γάλους και Γερμανούς δεν έχω στοιχεία αλλά και αυτοί βρίσκονται με το θαυμαστικό στον χάρτη που σου έδωσα και δεν αμφιβάλω ότι και αυτοί χρεωκοπημένοι είναι.
Και τι θεωρείται χρεοκωπία ?
Συμφωνα με την συνθήκη του Μάαστριχτ θεωρητικά ένα κράτος θεωρήται χρεωκοπημένο όταν το δημόσιο χρέος είναι άνω του 60% του ΑΕΠ της και το έλλειμα είναι άνω του 5% (αν δεν κάνω λάθος)
Όπότε τι φωνάζουν και ορίονται για την Ελλάδα μιας και όλοι έχουν πρόβλημα.? Και μάλιστα με πολλαπλάσια ποσά , αυτωνών ποιός θα τους δανείσει,εμείς με καμια 50 δίς μπρούμε να κλείσουμε τρύπες , αυτοί ? Λοιπόν ας κοπεί το δούλεμα.
Και αν μιλούσα σήμερα θα τους τό έλεγα και αυτό.
Βεβαια αυτό δεν απαλάσει το γεγονός ότι στην ΕΛλάδα πρεπει επιτέλους να κυνηγήσουμε τους κλέφτες και όλους τους τσιφλικάδες που δεν έχουν αφήσει να έρθουν στον τόπο επενδήσεις, δεν έχουν προοθησει την Ελληνική ανάπτυξη ,παράέχουν υοθετήσει στον κόσμο την νοοτροπια του βολέματος στο δημόσιο και του ξυσταρχιδισμού.
Να κυνηγήσουμε όλη αυτη την γαγκραινα που υπονομεύει την Ελλάδα με ανθελληνικές τακτικές ξενόφερτες και νοτροπίες που φέρνουν κοινωνικη αλλωτρίωση.
Να απαιτήσουμε να δώσουν τα κλεμμένα πίσω, τα κλεμμένα από όλα αυτα τα πακέτα στιρηξης που μας δίναν και τα περισσότερατα τρώγαν και αναπτυξη 0 ή μάλον υπό το μηδέν.
Και άν θέλαν όλοι αυτοί οι κύριοι να είμαστε ΕΟΚ και μία οικογένεια ,και απο την μεριά τους να φροντίζαν με νόμους να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ κρατών της εοκ όσον αφορα επενδύσεις και βιομηχανική , η οτιδήποτε άλλου είδους ανάπτυξη , και να μην τρέχουν τις παραγωγές τους σε άλλα τριτοκοσμικά κράτη , η την Κίνα .
Να φροντίζαν να προστατεύαν και τα συνορά μας ώστε να μην αναγκαζόμαστε να ξοδεύουμε τα τρίς σε εξοπλισμούς κτλ. κτλ.
Αυτα τα ολίγα , και κάποια στιγμή θα πρεπει να τους τα υπενθυμίσουμε. Τα άχρηστολοίδια πολιτικοί που έχουμε δεν τα λένε. Και δεν τα λένε διότι έχουν λερωμένη την φωλιά τους σε αυτό το θέμα.
αγαπητέ marzil οποιοσδήποτε με πλησιάσει στα 20 μετρα εν ώρα πορείας με camera,θα σοδομιστή.δεν μιλάμε ποτε σε δημοσιογράφους,μπάτσους και υπαλληλους τοκογλυφικών οργανισμόν.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Που την εχω βαλει αυτη τη SONY με το μικροφωνο......?theo έγραψε:αγαπητέ marzil οποιοσδήποτε με πλησιάσει στα 20 μετρα εν ώρα πορείας με camera,θα σοδομιστή.δεν μιλάμε ποτε σε δημοσιογράφους,μπάτσους και υπαλληλους τοκογλυφικών οργανισμόν.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.