[box=]
O Αδωνις Γεωργιάδης, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β' Αθηνών, πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο, χθες, την ώρα που γινόταν το debate Καραμανλή - Παπανδρέου. Και η πολύ μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσε αυτό που ακούστηκε στην αίθουσα: "Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ! ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΛΛΑΔΑ!"
http://press-gr.blogspot.com/2009/09/bl ... _4015.html[/box]
Η τελευταία ατάκα-κλείσιμο αυτής της παρωδίας-ομιλίας του Αδώνιδος, απ'τη μια μου φάνηκε φαιδρή,

(επιλέγει την Ελλάδα που θέλει η μπουμπούκα του με ορούς αλήθειας)απ'την άλλη μου άναψε τα λαμπάκια

όχι τόσο με αυτους όσο με μένα και την αφέλειά μου που κάποτε το μάσησα το κουτόχορτό τους!
Too little too late (όπως έγραψα κι εκεί) να μιλάνε αυτά τα...(μην τα χαρακτηρίσω χυδαία) πολιτικά όντα για Ελλάδα πλέον! Όταν έστησε το κομματομάγαζο ΛΑΟΣ ο χοντρόΓιωργος, μας πασάρησε το απίστευτο φούμαρο για Ελλάδα και πολλοί από μας τους ρομαντικούς αφελείς το χάψαμε, και φλάντζα κάψαμε όταν με την άνοδο του πρώτου τη τάξη χοντρού στην εξουσία το 2004, άρχισαν σιγά σιγά οι τεμενάδες, ώσπου έκαναν τα στρατιωτάκια πλήρη μεταβολή, έσκυψαν, κατέβασαν τα βρακιά και έστησαν κωλαράκια. Και τότε ο χοντροΓιωργάραρος αντί να μιλάει για Ελλάδα, άλλαξε εξ ίσου γελοία και άτσαλα το τροπάρι και άρχισε να μιλάει για παράταξη!

Πιο έντιμος μου κάνει ο τρεμόπουλος που βγήκε και έδειξε ευθέως τι μπουμπούκι είναι, μιλώντας για μακεδονικές μειονότητες και άλλα τέτοια χαριτωμένα, από αυτόν τον Ελλαδοκάπηλο, γιατί έτσι λέγεται αυτός που κάνει την Πατρίδα γαργάρα μπροστά σε παρατάξεις ή την ταυτίζει με αυτές, και λέγεται και νεοταξίτης, γιατί εκείνοι οι σπουδαίοι εγκέφαλοι επινόησαν τις παρατάξεις. Μαύρο λοιπόν και πάσης Ελλάδος!
Και καλύτερα να αφήσει την ονομασία ΛΑΟΣ και να την κάνει " ΑΓA- (αποκούμπι γαλάζιων απογοητευμένων" γιατί μόνο αυτό είναι. Μ'αρέσει που συγχύζονταν που τους λένε κάποιοι Λάος κι όχι Λαός. Προσωπικά Λάος θ'αρχίσω να τους λέω. Πιο καλά προς Καμπότζη μεριά, παρά προς Ελλάδα.