Για τις εκλογές της 4/10/2009

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 02:00

Μερικές ερωτήσεις κρίσεως και πλάκας
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2009 19:07

Οι ηθοποιοί “κοσμούν” τα ψηφοδέλτια των κομμάτων λόγω της προχωρημένης πολιτικής σκέψης τους ή με γνώμονα τις υποκριτικές τους ικανότητες;

Με πόσους πράσινους και μπλε βουλευτές πέρα από τον “καμμένο” Σουφλιά θα αισθάνεται ήσυχος ο Μπόμπολας για την ανάθεση των μελλοντικών κατασκευαστικών έργων και την ατιμωρησία για τα παλιά;

Στο δίλημμα “ΛΑΟΣ ή Χάος” που θέτει το κόμμα του Καρατζαφέρη (και του Βορίδη που περιμενει στη γωνία, για να μη ξεχνιόμαστε) η απάντηση είναι εύκολη και προφανής: Χάος! Το ερώτημα πάντως είναι λάθος – το σωστό θα ήταν ΛΑΟΣ ή ΚΑΜΠΟΤΖΗ;

Από Tribes

http://activistis.gr/index.php?option=c ... Itemid=126

Χαχα! Φοβερό δε βρίσκετε; :lol: :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

μετά λύπης μου

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 23 Σεπ 2009, 07:27

διαπιστωνω τις ιδιες μεθοδευσεις απο πολιτικους αρχηγους παραμονες εκλογων...
για μια ποικιλια ερωτησεων υπαρχουν στανταρ απαντησεις μη σχετιζομενες με τις
...προκατ ερωτησεις...
:thumbsdown:
εξακολουθουν οι ορδες των χειροκροτητων οσφυοκαμπτων.... :clap: :worship:

μα εκεινο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι εκεινο το ασμα το αρκαδικο
[οχι το τραπεζουντιον...του Καβαφη... περι αλωσεως της ΠΟΛΗΣ]
αλλά το άλλο το κλεφτικο...
που λεει...
πανε οι γεροντοι στον πασσα πανε να προσκυνησουν
παν τα ντεληγιαννοπουλα και ατος του ο κυρ Κανελλος....
[η συνεχεια γνωστη...]
αχ αυτα τα ταξιδακια στις γιουεσεη την κρισιμη ωρα...παντα..ολοι...
για το σεμιναριο..την ευλογια... :(
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

σαν σημερα....

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 23 Σεπ 2009, 07:48

μια και το φερε η κουβεντα σημερα 23 Σεπτεμβρίου...1821 αλωση της Ντρομπολιτσας...
τα εχει αυτα ο σεπτεμβρης...τρυγητης...σχολεια αγιασμοι μνημες και νοσταλγιες
ναι αλωση Τριπολεως και σεπτεμβριανα και βεβαιως ο επαισχυντος..."συνωστισμος" εν Σμυρνη...τα χει αυτα ο Σεπτεμβρης...

σιγουρα οι αρκαδες πολιτευται σημερα...σε πολυτελη ξενοδοχεια...μαλλον θα εχουν επιλεξει αλλα σημεια να τονισουν στα λογυδρια των...εις τας προεκλογικας κομματικας συγκεντρωσεις αυτων...

:thumbsdown:

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 09:49

Κάποιος εξυπνάκιας (πανηλίθιος φανατούκλας εννοώ) εφηύρε τρόπο να ρίχνει επαναληπτικές ψήφους, "χαρίζοντας" στη ΝΔ 78 και στο ΛΑΟΣ 57, (έλεος, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου :lol: ) καθιστώντας την ψηφοφορία μας τόσο εκτός πραγματικότητας, που ακυρώνεται από μόνη της. Θα'θελε ο γελοίος να'ναι έτσι τα πράγματα, αλλά μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται αλλού, όχι εδώ, αφού ο Κωστής μπανάρισε την ΙΡ του και εγώ ρύθμισα τη λήξη αυτής της παρωδίας-ψηφοφορίας μέχρι αύριο :loco:

Ευελπιστώ να προλάβει να βάλει ο Κωστής μας νέο poll με άλλες δικλείδες ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν αυτές οι γελοιότητες, και να έχουμε ένα καθαρό δείγμα.

Ως τότε, μπορούμε να σχολιάζουμε εδω τα των εκλογών, ας αποφεύγουμε όμως να κλικάρουμε ψήφο, γιατί δεν έχει νόημα πια. Μας το μπαχάλεψε ο τραμπούκος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης » Τετ 23 Σεπ 2009, 10:25

Αρέλα έγραψε:Κάποιος εξυπνάκιας (πανηλίθιος φανατούκλας εννοώ) εφηύρε τρόπο να ρίχνει επαναληπτικές ψήφους, "χαρίζοντας" στη ΝΔ 78 και στο ΛΑΟΣ 57, (έλεος, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου ) καθιστώντας την ψηφοφορία μας τόσο εκτός πραγματικότητας, που ακυρώνεται από μόνη της. Θα'θελε ο γελοίος να'ναι έτσι τα πράγματα, αλλά μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται αλλού, όχι εδώ, αφού ο Κωστής μπανάρισε την ΙΡ του και εγώ ρύθμισα τη λήξη αυτής της παρωδίας-ψηφοφορίας μέχρι αύριο
Επειδή διάβασα εδώ και αντιπαραθέσεις για το νόημα της ψήφου, της συμμετοχής στις εκλογές ή της αποχής από αυτές, θα μπορούσε ίσως να γίνει και μια σχετική ψηφοφορία σε κάποιο ανάλογο τόπικ...

...στο οποίο είμαι περιέργος να δω αν οι αρνητές των εκλογών θα ψήφιζαν ή όχι...

...αρκεί βέβαια ο καθένας που ψήφιζε (ηλεκτρονικά) ή δεν ψήφιζε, να δικαιολογούσε τις θέσεις του...

(....για να μπορούμε να τις διαβάζουμε και να γελάμε κιόλας)

:D
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 10:38

θα μπορούσε ίσως να γίνει και μια σχετική ψηφοφορία σε κάποιο ανάλογο τόπικ...
Σχετική με τι; Συγχώρα το φαιό της κόμης μου φίλε, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να θέσει ως ερώτημα η ψηφοφορία που εμμέσως πλην σαφώς προτείνεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης » Τετ 23 Σεπ 2009, 10:49

Ο Απόμακρος είμαι ρε ξανθιά

(με βγάζει guest)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 11:07

Αλλο και τούτο πάλι... :shock:

Αφου σε βλέπω λογκαρισμένο διάολε, πώς σε βγάζει guest? :shock:
Aπορία που μάλλον θα μας τη λύσει ο Κωστής

Ελεος με τα τρελά σ'αυτό το φόρουμ :nuts:

:lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 23 Σεπ 2009, 11:13

:banghead:

(γκαμώ τις παρενθέσεις μου ντηλαντή)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 23 Σεπ 2009, 14:40

Ας μου πει κι εμενα πως το κανε.
μια μεθοδος ειναι να χρησιμοποιει proxy client και να ψηφιζει καθε φορα απο διαφορετικη IP ωστε να νομιζει το φορουμ οτι ψηφιζουν διαφορετικα ατομα.
Αν εχει αλλη μεθοδο ας μου το πει. με ενδιαφερει ως ατομο που ασχολειτε με το διαδικτυο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 19:04

[box=]Εικόνα

O Αδωνις Γεωργιάδης, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β' Αθηνών, πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο, χθες, την ώρα που γινόταν το debate Καραμανλή - Παπανδρέου. Και η πολύ μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσε αυτό που ακούστηκε στην αίθουσα: "Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ! ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΛΛΑΔΑ!"

http://press-gr.blogspot.com/2009/09/bl ... _4015.html[/box]

Η τελευταία ατάκα-κλείσιμο αυτής της παρωδίας-ομιλίας του Αδώνιδος, απ'τη μια μου φάνηκε φαιδρή, :lol: (επιλέγει την Ελλάδα που θέλει η μπουμπούκα του με ορούς αλήθειας)απ'την άλλη μου άναψε τα λαμπάκια :swear: όχι τόσο με αυτους όσο με μένα και την αφέλειά μου που κάποτε το μάσησα το κουτόχορτό τους!

Too little too late (όπως έγραψα κι εκεί) να μιλάνε αυτά τα...(μην τα χαρακτηρίσω χυδαία) πολιτικά όντα για Ελλάδα πλέον! Όταν έστησε το κομματομάγαζο ΛΑΟΣ ο χοντρόΓιωργος, μας πασάρησε το απίστευτο φούμαρο για Ελλάδα και πολλοί από μας τους ρομαντικούς αφελείς το χάψαμε, και φλάντζα κάψαμε όταν με την άνοδο του πρώτου τη τάξη χοντρού στην εξουσία το 2004, άρχισαν σιγά σιγά οι τεμενάδες, ώσπου έκαναν τα στρατιωτάκια πλήρη μεταβολή, έσκυψαν, κατέβασαν τα βρακιά και έστησαν κωλαράκια. Και τότε ο χοντροΓιωργάραρος αντί να μιλάει για Ελλάδα, άλλαξε εξ ίσου γελοία και άτσαλα το τροπάρι και άρχισε να μιλάει για παράταξη! :swear: Πιο έντιμος μου κάνει ο τρεμόπουλος που βγήκε και έδειξε ευθέως τι μπουμπούκι είναι, μιλώντας για μακεδονικές μειονότητες και άλλα τέτοια χαριτωμένα, από αυτόν τον Ελλαδοκάπηλο, γιατί έτσι λέγεται αυτός που κάνει την Πατρίδα γαργάρα μπροστά σε παρατάξεις ή την ταυτίζει με αυτές, και λέγεται και νεοταξίτης, γιατί εκείνοι οι σπουδαίοι εγκέφαλοι επινόησαν τις παρατάξεις. Μαύρο λοιπόν και πάσης Ελλάδος! :thumbsdown:

Και καλύτερα να αφήσει την ονομασία ΛΑΟΣ και να την κάνει " ΑΓA- (αποκούμπι γαλάζιων απογοητευμένων" γιατί μόνο αυτό είναι. Μ'αρέσει που συγχύζονταν που τους λένε κάποιοι Λάος κι όχι Λαός. Προσωπικά Λάος θ'αρχίσω να τους λέω. Πιο καλά προς Καμπότζη μεριά, παρά προς Ελλάδα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 23 Σεπ 2009, 19:27

Οι θεσεις μου για το λαος και τον καρατζαφερη δεν αλλαξαν στο βαθος του χρονου.
Πολλα εχω αλλαξει αλλα ποτε την γνωμη μου για τον χοντρο.
Φωνες λενε οτι παραφυλαει ο βοριδης παντως. Οχι πως εχω καλη αποψη γι αυτον αλλα ειναι καλυτερος απο τον χοντρο (Συγκριτικα παντα).
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 23 Σεπ 2009, 20:12

Πολύ μαλλί κομμωτηρίου βλέπω οι κυρίες στη συγκέντρωση του μπουμπούκου... (λίγη οικονομία στη λακ μανδάμ... μας φλομώσατε θα λιποθυμήσουμε!)

Όσο για τον άλλο μπούλη, τον καραμανλή, μιλάει αυτή την ώρα στην πόλη μου κι ακούω τον χαμό ψηλά απ' το μπαλκόνι του γραφείου μου.

Ποιο τραγούδι λετε ότι έβαλαν στην κεντρική προεκλογική τους φιέστα οι νεοδημοκράτες;

To take it easy!
:lol:

(να μου κοπεί το τσουτσούνι αν σας κάνω πλάκα)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 20:16

Kατεβα κάτω ρε να δεις πόσοι Αλβανοί κρατάνε σημαιάκια και φωνάζουν. Τέτοιο ράδιο αρβύλα κυκλοφόρησε για τη συγκέντρωση στο Ηράκλειο και δεν το θεωρώ απίθανο. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 23 Σεπ 2009, 20:34

Αρέλα έγραψε:Kατεβα κάτω ρε να δεις πόσοι Αλβανοί κρατάνε σημαιάκια και φωνάζουν.
A, δεν γίνεται, βλέπω το πανιώνιος-παοκ αυτή τη στιγμή και μετά αρχίζει το αεκ-ολυμπιακός :loco:

(αυτό που λες πάντως το άκουσα κι εγώ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Σεπ 2009, 20:39

Αφού χάλασε η ψηφοφορία, θα κάνουμε αυτο το τόπικ "ράμματα για τη γούνα" ΟΛΩΝ. Βάζετε μέσα ό,τι βρίσκετε για όποιο κόμμα, που καταδεικνύει σαθρότητα, φαυλότητα και τα υπόλοιπα. Εγώ θα την ψάξω και θα επανακάμψω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Σεπ 2009, 09:11

Αυτά είναι τα ερωτήματα για την βίλα του Σουφλιά

ΕικόναΕικόνα

Δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον Γιώργο Σουφλιά για το εξοχικό του στην Ανάβυσσο. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα φθάσουμε στην ΔΕΘ του 2010 να λέει ο όποιος αρχηγός της Ν.Δ ότι δεν αξιολογήσαμε σωστά το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ...ΠΡΩΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, μετά και την τοποθέτησή του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ., οφείλει να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα:

1).Ποιο είναι το εμβαδόν της εξοχικής του κατοικίας;

2).Πώς μπορεί να χτίζει με ληγμένη οικοδομική άδεια -μάλιστα επί υπουργίας του- σε απολύτως προστατευόμενη περιοχή, όπου από το 2003 απαγορεύονται ακόμη και τα αναψυκτήρια;

3).Γιατί η εξέταση του φακέλου της υπόθεσης από το ΚΣΧΟΠ και τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης ξεκινά από το 2001;

4).Γιατί δεν δίνει εντολή να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία της νέας οικοδομικής άδειας και οι βεβαιώσεις των αρμόδιων αρχών (αρχαιολογία, δασαρχείο);

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/bl ... _7892.html

====

Σχόλιο:

Kατά τα άλλα δε συμπεριελήφθη ο Μαγγίνας στα ψηφοδέλτια, γιατί ήταν "κακό παιδί" και θα τα λέρωνε. Τα δύο μέτρα-δυο σταθμά και η υποκρισία καλά κρατούν.
(ε, ρε φάπες που τις θέλουνε... :ksylo: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Σεπ 2009, 09:21

Διαβάστε μερικές δηλώσεις του εκπροσώπου των Οικολόγων Πρασίνων...!

Εικόνα

Τέτοιες απόψεις κρύβονται πίσω από το "οικολογικό ενδιαφέρον"...!
Δηλώσεις Χρυσόγελου 11/2/2009............
- Στο εξωτερικό εφημερίδες, χάρτες, εγκυκλοπαίδειες, τουριστικοί οδηγοί, αναφέρουν πια όλο και πιο συχνά τη γειτονική χώρα ως «Μακεδονία» και την ελληνική Μακεδονία όλο και συχνότερα ως σκέτη Βόρεια Ελλάδα.
- Η ιστορική μνήμη των ξένων αφορά κυρίως την πολυεθνική Μακεδονία του 1900 και ελάχιστα την αρχαιότητα και το Μ. Αλέξανδρο (που θεωρείται επίκαιρος όσο και ο Μ. Ναπολέων).
Η μέχρι τώρα θέση των Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο απηχεί σε μεγάλο βαθμό την αρνητική διάθεση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης απέναντι στα ελληνικά επιχειρήματα. Δεν είναι εύκολο κατανοητός ο φόβος μιας ευρωπαϊκής χώρας, που ανήκει στις 29 πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, με οικονομικού παράγοντες που ελέγχουν πάνω από το 1/3 των δραστηριοτήτων της γειτονικής χώρας. Μπορεί να μετριαστεί μόνο με την εκλογή ευρωβουλευτή από τους Οικολόγους Πράσινους, που θα μπορεί να θέτει τις θεμιτές, όχι παράλογες, ελληνικές ευαισθησίες με όρους κατανοητούς από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Στο πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων αναφέρεται ότι καμιά εθνότητα (στην ευρύτερη γεωγραφική Μακεδονία) δεν είναι πιο Μακεδόνες από τις υπόλοιπες και ότι το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού αφορά και τις περιφέρειες (άρα και την ελληνική Μακεδονία). Δίπλα στα 2,5 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες μπορούν να υπάρχουν και συμπολίτες μας με διαφορετική εθνοτική συνείδηση και ταυτότητα. Γιατί θα πρέπει να το φοβόμαστε αν δεν συνδέεται με αλλαγές συνόρων ή απειλές; Δεν είναι λογικό να γίνουν αποδεκτοί με τον αυτοπροσδιορισμό που χρησιμοποιούν στη γλώσσα τους, ως Μακεντόντσι, που δε θίγει σε τίποτα τους Έλληνες Μακεδόνες; Ξέρουμε ήδη από τη γεωγραφία των προηγούμενων αιώνων (πχ τα επίσημα βιβλία του 1900) ότι υπήρχαν δίγλωσσοι πληθυσμοί στην περιοχή. Πρέπει να θεωρούμε πλέον τις διαφορετικές γλώσσες ως πλούτο πολιτισμικό και όχι ως απειλή, εξάλλου υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις που υποστηρίζουν μια τέτοια προσέγγιση και θέτουν τέρμα σε εκμετάλλευση παρόμοιων θεμάτων για εθνικιστικούς λόγους. Κίνδυνος για τη χώρα μας δεν είναι η αναγνώρισή τους, αλλά η καχυποψία των ξένων και διεθνών οργανισμών για τη μέχρι τώρα άρνησή μας να κυρώσουμε και να εφαρμόσουμε τις ευρωπαϊκές συμβάσεις που έχουμε συνυπογράψει. Θα μπορούσαμε, εξάλλου, να προτείνουμε κοινά διαπολιτισμικά προγράμματα και την υιοθέτηση από το εκπαιδευτικό σύστημα των γειτονικών χωρών της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας. Σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού των γειτονικών μας χωρών θα ήθελε να μιλάει και ελληνικά, όσο αναπτύσσονται οι οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις και από τις δύο πλευρές των συνόρων. Όλες οι γλώσσες της περιοχής ομιλούνται από μικρό αριθμό πολιτών στο σύνολο της ευρωπαϊκής ηπείρου. Τα ελληνικά για παράδειγμα ομιλούνται από το 3% του ευρωπαϊκού πληθυσμού, έχουμε λοιπόν κάθε συμφέρον να υπερασπιζόμαστε ως χώρα τη διατήρηση όλου του γλωσσικού πλούτου της Ευρώπης και των Βαλκανίων.

πηγή
Από http://blogathinaios.blogspot.com/2009/09/x.html

====

Έτσι, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Σεπ 2009, 09:25

Ρε τι κάνει το 3%...

Εικόνα

Δεν ξέρω εάν υπέπεσε στην αντίληψή σας, αλλά οι "συνιστώσες" του Σύριζα εξαφανίστηκαν ή τις "εξαφάνισαν". Που είναι οι "κορώνες" για τους λαθρομετανάστες και τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Οι "αντιρατσιστικές δράσεις"; Που είναι ο Αλαβάνος που συνέκρινε τα γκαζάκια και τις κουκούλες με τη βία (ή μήπως βια) του Εθνικού Ύμνου; Που είναι η κακομοίρα Κ. Κούνεβα ή η "αγωνίστρια" δασκάλα Σ. Πρωτονοτάριου; Που είναι ο "αντιρατσιστής" Γιαννόπουλος, ο θυρωρός του Εφετείου Κούρκουλος, η Λεγάκη, η Κούρτοβικ και η παρέα τους; Που είναι η Οικολογική Παρέμβαση;Είδατε τι κάνει ο αγώνας για το 3%. Όλα κι όλους τα εξαφανίζει! Άσπρος σίφουνας AZAX! Μέχρι κι ο αντι-τηλεοπτικός Αλαβάνος εξαφανίστηκε και ξανα-θυμήθηκαν το πρόσωπο που "πουλάει". O cool Alexis! Ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι έκανε καλή εμφάνιση στην τηλεμαχία σε σχέση με τα υπόλοιπα "ερείπια". Και το πιο υπέροχο; Οι νεροκουβαλητές πασόκοι blogger του Γιωργάκη ξέροντας ότι η μη είσοδος του Σύριζα στη Βουλή σημαίνει πιθανά αυτοδυναμία τους κατηγορούν για εθνικόφρωνες πατριδοκάπηλους!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!Τα ίδια κι οι Οικολόγοι. Πάει ο Τρεμόπουλος.... Εξαφανίστηκε. Άλλωστε τον βάραιναν πολλά. "Μακεδονικό Λεξικό" παρέα με Βοσκόπουλο, Τριαρίδη, Ουράνιο Τόξο. Ενώ ο Χρυσόγελος, ε; Άφθαρτος! Μόνο οικολόγος! Βέβαια, "θέλει ο (οικολόγος) να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει". Και δεν αναφέρομαι σε κάτι αφηρημένο, αλλά σε δηλώσεις του πριν γίνει "αρχηγός" και προκηρυχθούν εκλογές.Τελικά το βρήκαμε το φάρμακο για τους ανθέλληνες και τους ταραξίες. Εκλογές και γίνονται με μιας "φιλήσυχοι πατριώτες"!!!

http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Σεπ 2009, 09:36

Όσο για το Γιωργάκη, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα ως Πορδυπουργός. Όταν και αν γίνει, και δω τις χαριτωμενιές του, θ'αρχίσω να τον...στολίζω και να τον νοικοκυρεύω, κι αυτόν. Για την ώρα, περιορίζομαι σε μια πολύ πετυχημένη σατιρική λεζάντα (κατά τη γνώμη μου)

Απολαύστε...

Αρχισαν τα θαύματα!
Εικόνα

Απο
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/09 ... _5585.html

(έχει και σχολιασμούς)

και

Εικόνα

Απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

(για να γελάσει το χειλάκι μας)

:xaxas:

Άντε καλημέρες. :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 24 Σεπ 2009, 23:26

Αν και λίγο καθυστερημένο, θεωρώ ότι αυτός ο Περίγελος των οι-κωλόγων στο Δίβατον της Δευτέρας ήταν όλα τα λεφτά.

Από τη μία εκνευρίστηκε από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις για το σκοπιανό και τους δήθεν, εντός των συνόρων, που δηλώνουν μαλακεδόνες, δηλώνοντας την προφανή του αδυναμία να κρύψει την συμπάθειά του. Εδώ να σημειώσω ότι όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι του ουρανίου τόξου (πολλοί εξ αυτών απασχολούνται στο Ελληνικό Δημόσιο) έδωσαν γραμμή για την καταψήφιση του ψηφοδελτίου των οι-κωλόγων. Ειδικά στη Φλώρινα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των οι-κωλόγων δικός τους υποψήφιος.

Από την άλλη ο κ. Περίγελος επιβεβαίωσε πλήρως το όνομά του με την παρουσίαση του νερού του Ασωπού, όπως ακριβώς η διαφήμιση για το camelot το φίλτρο νερού. Σιγά μεν περιμέναμε από την παρέα των τρομπόπουλου, φραπεδόπουλου, περίγελου να μας ενημερώσουν για τα οικολογικά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Σεπ 2009, 23:38

Μπορεί να μου πει κανείς σήμερα τι έπαθαν όλα τα κανάλια και μας έπρηξαν με τη συνέντευξη τύπου των οικολόγων; Τέτοια προβολή ρε, ούτε ο Καραμαναλής πια!
Έσταξε πολύ χρήμα ο Σόρος και η παρέα του φαίνεται...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Σεπ 2009, 07:57

Εγγραφο- φωτιά καίει τον Μπασιάκο για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου...

Εικόνα

Με υπουργική απόφαση το 2005 ο πρωθυπουργικός κουμπάρος είχε δώσει πρώτος εκτάσεις στον Εφραίμ και την παρέα του. Υπήρξε ο "πρωτομάστορας" του σκανδάλου αλλά μπήκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ...

Tα υπόλοιπα εδώ http://press-gr.blogspot.com/2009/09/bl ... _5389.html

(γιατί βαριέμαι να τα μεταφέρω) :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 25 Σεπ 2009, 09:20

Όταν ήρθε ο Καραμανλής στην εξουσία το 2004 για να ανασυγκροτήσει το κράτος, σεμνά και ταπεινά, όπως έλεγε ο ίδιος (ο αρχιψεύταρος), λίγοι μπορούσαν να υποψιαστούν ότι η παράταξη αυτή έκρυβε τόσους πολλούς κουμπάρους και, κυρίως, τέτοιου είδους κουμπάρους. Ως τότε ξέραμε μόνο για τις κουμπαριές του Μητσοτάκη, αλλά εκείνος ήταν από άλλο (βρυκολακιασμένο) ανέκδοτο.

Αποτιμώντας σήμερα την περίοδο της διακυβέρνησης του μπούλη ο οποίος αποχωρεί, μοιάζει να είχε κυριεύσει την εξουσία ένα πλέγμα κουμπάρων, συζύγων, ανιψιών, αδελφών και κουνιάδων, το οποίο αναδίδει μια έντονη οσμή σικελικής οικογένειας. Με τη διπλή έννοια που δίνουν οι Σικελοί στη λέξη «οικογένεια». Της οικογένειας και της συμμορίας. Διότι, κακά τα ψέματα, όλες αυτές οι ομάδες της ΝΔ που ἠρθαν κατά καιρούς στο προσκήνιο (πανάγοι, βατοπεδινοί, μιζαδόροι, λαμόγια και όλα τα καλά παιδιά) το λιγότερο που παραπέμπουν είναι σε πολιτική παράταξη...

Μέχρι πού αλήθεια μπορεί να φτάσει αυτή η ξελιγωμάρα για εξουσία και δόξα, για μούρη και για χρήμα;

(σεμνά και μετρητά ρε παληκάρια...)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Σεπ 2009, 14:03

Η ψηφοφορία διεγράφη ως άκυρη, χάρη στον κύριο κόπανο. Την ΙΡ του την έχουμε. Αν τον εντοπίσουμε κανονικά, θα αναλάβεις δράση, Απόμακρε. Δε γίνεται να μπαίνουν ηλίθιοι στα φόρα και να μπαχαλεύουν όπως γουστάρουν. Κάποτε πρέπει να μάθουν να φέρονται.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”