Ακριβώς, μόνο που δεν έκανε το μεταναστευτικό πυρήνα της πολιτικής του, γιατί δεν είναι αυτό ΤΟ πρόβλημα, είναι ένα από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του προβλήματος... Ούτε έβαλε τους μετανάστες ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους Έλληνες, λες κι είναι εχθροί τους...Απλα επειδη δενσε ενδιαφερει το εν λογω κομμα δεν επεσε πανω της η προσοχη σου.Το Κκε εχει ακριβως την ιδια θεση με το Λαος και μιλα την συνθηκη με την Τουρκια πολυ καιρο τωρα.
Όπως είπε κι ο Αμαρτωλός, αν έλυνε κάποια κυβέρνηση τέλος πάντων, το θέμα του μεταναστευτικού, το ΛΑΟΣ θα πήγαινε για βρούβες!
Από την άλλη, ο Καρατζαφέρης, καιρό τώρα μιλά ανοιχτά για πιθανή συνεργασία, και έχει ανοίξει πόρτες (μη πω και πόδια), και δεν ξέρω για΄τι δεν το βλέπει κανείς, αλλά έχω την εντύπωση πως μάλλον δουλεύει για τη Ν.Δ, και μάλιστα ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, κι εμείς καθόμαστε και χαλάμε τη πένα μας 7 σελίδες τώρα!!! Ο Καρατζαφέρης, για μένα πάντα, παίζει τον ρόλο του 'ψυχαναλυτή' των δυσαρεστημένων της δεξιάς, κι όταν έρθει η στιγμή και παραστεί η ανάγκη, θα δώσει τα ποσοστά του στην ΝΔ για να κάνει κυβέρνηση, εκτός αν αρκούν τα ποσοστά του σύριζα για να κάνει κυβέρνηση το πασόκ, και τους προλάβουν, οπότε θα συνεχίσει να το παίζει ανεξάρτητος μέχρι νεωτέρας!
Εϊναι σαν την φάση με τα τσιγάρα ρε παιδιά: Μάρλμπορο και Ρόθμανς, οι αιώνιοι εχθροί...δήθεν, οι μεγάλοι ανταγωνιστές...δήθεν... ε λοιπόν το ξέρετε πως ο ίδιος άνθρωπος είναι ιδιοκτήτης και στις δύο εταιρείες;;; Οι εταιρείες, σαν εταιρείες 'σφάζονται'...δήθεν, και τα κέρδη και από τις δύο πάνε στην ίδια τσέπη! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, κι εμείς χτυπιόμαστε για τα τρίτα και τα τέταρτα κόμματα, που στην ουσία είναι αδελφές 'εταιρείες' των δύο πρώτων...
Κάσσανδρε, για την Χρυσή Αυγή δεν χαίρομαι καθόλου, αλλά ξέρω από δικό μου άνθρωπο, πως πολλοί την ψήφισαν από αντίδραση στη Ν.Δ, κι όχι επειδή θα ήθελαν να την δουν καν στην Βουλή...
Στις 'αριστερές' περιοχές, δεν διαμένουν μόνο αριστεροί ξέρεις, έχει και νεοδημοκράτες, γιατί πλέον δεν έινια 'φτωχοσυνοικίες'!!!! Κι αυτοί οι νεοδημοκράτες που τα είδαν όλα μπλαβί, αντί για μπλε που περίμεναν, ψήφισαν κάτι που ήξεραν πως δεν θα τους 'πατήσει' και πολύ τον κάλο, αλλά θα ξινίσει τον Καραμανλή!
Και το κατάφεραν μάλλον!
Εμένα, αυτό που μ'ευχαρίστησε περισσότερο ήταν που καταποντίστηκαν τα exit polls! Γούσταρα τρελά που τους την έφερε έτσι ο κόσμος! Καιρός ήταν, γιατί το είχαν παραχέσει το ζήτημα!