ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΕΜΟΝΑΣ Ειρηνική Διαμαρτυρία Κατοίκων

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΕΜΟΝΑΣ Ειρηνική Διαμαρτυρία Κατοίκων

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 13:36

Συνοψίζοντας,τη συγκέντρωση τη διοργάνωνε μια Επιτροπή Κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα (υπερκομματική επιτροπή κι όχι κομματική).

Η συγκέντρωση υποστηρίχθηκε απο την τοπική οργάνωση του ΛΑΟΣ Κυψέλλης,το στΟχΟ και τη Χρυσή Αυγή. Προφανώς όλοι τους πήγαν εκεί με τους δικούς τους συναγωνιστές. Αυτό όμως δε σημαίνει πως "μόνο αυτοί ήταν εκεί",όπως αφήνουν μερικοί (μασσημένα βέβαια!) να εννοηθεί. Η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων,ήταν απλοί κάτοικοι,που υποφέρουν απο την αλλοδαπή εγκληματικότητα και κατέβηκαν εκεί να διαμαρτυρυθούν.

Αντιθέτως απο την άλλη πλευρά είχανε μαζευτεί καθαρά κομματικο-παραταξιακοί φορείς μαζί με κάποιες "αντιρατσιστικές" οργανώσεις και αλλοδαπούς.

Η συγκέντρωση των κοιτοίκων του Αγίου Παντελεήμονα στέφθηκε σε επιτυχία. Τα όποια μεμονομένα μικροεπεισόδια,δεν το αναιρούν αυτό. Τα παράπονα που ακούγονται απο κάποιους εκ των υστέρων περι "καπελλώματος" κλπ,είναι καθαρά προεκλογικά.

σ.σ.1: Ιφικράτη,ποτέ δεν είπα ότι εσύ "είπες πως ήτανε 500" οι αντισυγκεντρωμένοι. Αυτό που σου είχα πει ως απάντηση για τον αριθμό των αντιρατσιστών ήταν πως "εσυ αν θες πες πως ήταν 500".

σ.σ.2: Η οργάνωση που πλαισιώνεται απο το στΟχΟ,ονομάζεται Ανέναχτοι Πατριώτες. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζοντια ως εθνικιστές,εθνικόφρονες,ελληνόψυχοι,απλά πατριώτες κλπ. Όμως ο τίτλος της είναι "Ανένταχτοι Πατριώτες".
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 14:24

Θες να σου πω λεπτομερώς πως έγιναν οι μανούρες;
Ρε Ιφικράτη... ήσουν εκεί;
Σε έχω ρωτήσει κατ'επανάληψη αλλά δεν απαντάς...
Γιατί; Ησούν εσύ εκεί; Είχες πάει να δείρεις αναρχικούς και Αφγανούς; Είχες ξαμολυθεί στα στενά και κοπάνησες μετανάστες; Αντε να το διαβάσουμε κι αυτό.
Τι να αναφέρω; Μία ψιλομανουρίτσα ανάξια λόγου, που δεν πήρε καθόλου έκταση;
Οι του ΛΑΟΣ άλλα λένε. Ισχυρίζονται πως οι χρυσαυγίτες θέλησαν να τον διώξουν με τη βία λες και ήταν δική τους εκδήλωση.
Καμμία προσπάθεια καπελώματος δεν έγινε από κανέναν.
Το ότι καπελώθηκε είναι φανερό. Οι του ΛΑΟΣ τα ρίχνουν στη Χ.Α και η Χ.Α στο ΛΑΟΣ. Μάλιστα οι του ΛΑΟΣ δεν μιλούν μόνο για καπέλωμα, αλλά και για επιχείρηση προβοκάτσιας από την Χ.Α
Εσύ λες ότι οι κάτοικοι έδιωξαν τους χρυσαυγίτες ή άλλους εθνικιστές; Αν λες, κάτι τέτοιο, τότε απλά... έχεις πλάκα...
Το ότι έχεις πρόβλημα αντίληψης είναι γνωστό. Εγώ είπα ότι ο αντιπρόεδρος της επιτροπής που οργάνωσε τη συγκέντρωση δήλωσε στην τηλεόραση ότι οι κάτοικοι έδιωξαν τους χρυσαυγίτες.
Σαφώς και επέστρεψαν, διότι όπως έχω ήδη πει, επενέβησαν άμεσα οι μπάτσοι. Όχι βέβαια γιατί τους.. ξάπλωσαν οι αναρχικοί... Οι αναρχικοί βέβαια λένε ότι άνοιξαν το κεφάλι κάποιου με λοστό (που και πότε;;), και ο Τεό λέει κάτι για ...κλωτσοπατινάδες....
Εσύ λες ότι έγινε κάτι τέτοιο;
Ησουν και εσύ στο πέσιμο; Γιατί αν ήσουν μόνο στη συγκέντρωση, τότε δεν γίνεται να έχεις προσωπική άποψη. Λοιπόν για πες μας είχες πάει να δείρεις αναρχικούς; Εγώ λέω πως οι αναρχικοί υποστηρίζουν ότι κυνήγησαν τους φασίστες και κοπάνησαν δύο άτομα. Εβγαλαν και κάτι φωτογραφίες από το κυνηγητό. Γιατί να μην πιστέψω αυτούς, αφού αποδεδειγμένα οι φασίστες λένε τερατώδη ψέματα όπως ότι οι Αφγανοί φώναζαν «Αλλάχ αλ ακμπάρ».
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 16:56

(ek metaforas) ή αλλιως για καποιους χασισοκαμμενους η συνεχεια των παραμυθιων των κακων φασιστων..

Ανάμεσα στους ευαίσθητους δικηγόρους που κατέφθασαν στο τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα για να απαιτήσουν την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών ήταν φυσικά η Γιάννα Κούρτοβικ. Που δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς να τους αφήσουν ελεύθερους και τελικά οι 10 απο τους συλληφθέντες παραπέμπονται αύριο το πρωί.
Πως φτάσαμε όμως στις συλλήψεις; Οι κάτοικοι είδαν έκπληκτοι αφγανούς να περιφέρουν ένα πρόβατο! Τους ακολούθησαν και είδαν ότι έβαλαν το ζωντανό στο ίδιο κτίριο που είναι και τα άλλα.

Υ.Γ.
Εντελως τυχαία οι Δικηγοροι του 'Δικτύου' που αποτελει συνιστωσα του Συριζα εμφανιστηκαν για να υπερασπιστουν τους εγκληματίες αλλοδαπύς, κόντρα στην θεληση των Ελλήνων κατοίκων.
Πόσο στραβός και ανθέλλην, μπορει ναναι καποιος και να ψηφιζει ΣΥΡΙΖΑ..
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 17:19

Αίσχος!!! Ντροπή!!! Τέτοιο απεχθέστατο έγκλημα ούτε καν μπορούσα να το φανταστώ. Ακούς εκεί να βάζουν ένα πρόβατο στο κτίριο που μένουν. Ελεος πια με αυτή την εγκληματικότητα που μας έφεραν οι λαθρομετανάστες. Πρωτοφανές στα χρονικά της ελληνικής αστυνομίας και φυσικά της αξίζουν οι έπαινοι που κατάφερε να εξαρθρώσει αυτή την σπείρα των κακούργων που έβαλαν το πρόβατο στο κτίριο.

Αβαττον από το Δαφνί γράφεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 17:34

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 17:43

Εχεις όντως πολυ.. δυνατα επιχειρηματα (απέναντι στην αυταπόδεικτη εθνο-προδοτική συμπεριφορά των απλύτων-ΜΠΑΤΣΩΝ της νεας ταξης και των προστατων τους)
τα οποία πρεπει να σεβαστω.
Επισης μου αρεσει οτι καθε φορα που βγαίνεις εκτος εαυτου, προσπαθεις να κανεις πλακα.
Το θεμα ειναι σοβαρο και ΜΟΝΟ όποιος μπορει να κρατηθει στο υψος του, μπορει να εχει άποψη.

Προσωπικά μου προκαλεί μέγιστη ευχαριστηση να ακουω χαζομαρες απο αμαθεις και ανιστορητους γραφικούς σαν εσένα.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:00

Ιφικράτη κάνουμε οτι δεν βλέπουμε; Ή θα ξεγλιστρήσεις πάλι λέγοντας οτι δεν θα μπεις στον κόπο να απαντήσεις και τα σχετικά; :angel:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:05

τελικα πινοκιο-κασσανδρε οι δεξιοι προσπαθησαν να μαζευτουν ναι η οχι;
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:28

ΣείριοΑστρο δεν έκανα ότι δεν βλέπω. Είχα γράψει μάλιστα και μια απάντηση σε σένα, αλλά μου κόπηκε η σύνδεση και βαριόμουν εκείνη τη στιγμή να την ξαναγράψω. Λοιπόν για αυτά που λες. Από όσο γνωρίζω όλοι είναι υπέρ της οικονομικής βοήθειας προς τις χώρες του τρίτου κόσμου, όπως έγραψε ο Σταυραετός. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα. Από εκει και πέρα είναι άλλο πράγμα η υλοποίηση μιας τέτοιας πολιτικής και άλλο κάποια ψίχουλα δήθεν φιλανθρωπίας που γίνεται μέσω οργανώσεων όπως λες. Οσο κι αν σου φαίνεται παράξενο κανένας δεν φεύγει από το χωριό του για να θαλασσοπνίγεται στο Αιγαίο, να ζει σε τρώγλες ή, στα παγκάκια και να ζητιανεύει στα φανάρια. Για να το κάνει αυτό πρέπει να υπάρχει λόγος και οι Αφγανοί έχουν πολύ σοβαρό λόγο, ώστε να προτιμούν να ρισκάρουν αναζητώντας μια πανάθλια ζωή στην Ευρώπη από το να μείνουν στα χωριά τους αν βέβαια υπάρχουν.

Αναφέρεις πιο κάτω για τους μετανάστες που εγκληματούν σε αντίθεση με αυτούς που προκόβουν. Το για να φτάσει κάποιος στο έγκλημα (εννοείται σοβαρό έγκλημα όχι ότι έβαλε μια κατσίκα σε ένα κτίριο) υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Μπορώ να καταννοήσω την άποψή ότι είναι εγκληματίες να υποστούν τις συνέπειες. Και εγώ προσωπικά για κάτι νταβατζήδες, για έμπορους ναρκωτικών, δολοφόνους κτλ είμαι υπέρ το να τιμωρηθούν. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι το να καλλιεργείς φοβικά και ρατσιστικά σύνδρομα με συνθήματα made in Germany όπως «έξω οι ξένοι» τσουβαλιάζοντας όλους όσους έχουν έρθει για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή υπάρχει τεράστια απόσταση. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Ούτε είναι φασιμός να εναντιώνεσαι απέναντι στην ανελεύθερη και απάνθρωπη συνθηματολογία.

Επίσης ΣείριοΑστρο να σου θυμήσω ότι αυτά που λένε τώρα για τους μετανάστες, τα έλεγαν οι ντόπιοι Ελληναράδες και το 22 για τους πρόσφυγες από τη Μ. Ασία, τους οποίους και αποκαλούσαν τουρκόσπορους. Ακόμη ακριβώς τά ίδια λένε και οι νεοναζί στη Γερμανία για τους Ελληνες μετανάστες, όπως και τα έλεγαν οι Αμερικάνοι και οι Αυστραλοί πριν από 70 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:31

Ιφικράτη όταν αργείς να μου απαντήσεις με βυθίζεις σε πελάγη απελπισίας. Αφου δεν μπορώ χωρίς εσένα, είσαι το αλατοπίπερο μου! :angel:

(Βλέπω και άλλος ένας στην λίστα με προβλήματα σύνδεσης, καλά περονόσπορος έχει πέσει ρε παιδιά; :( )

Έγινε, δεκτή η απάντηση σου, σε ευχαριστώ πολύ. :)

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:36

Παρεπιπτόντως, την στιγμή που μιλάμε, το Παρατηρητήριο Ελσίνκι κατηγορεί την Ελλάδα χρησιμοποιόντας ακόμα και πηγές του τουρκικού επιτελείου οτι δεν φροντίζει λέει αρκετά τους μετανάστες και τους πνίγει... :help: Εννοείται οτι τουμπεκί για χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Γερμανια, που όταν δεν καίνε μετανάστες μέσα σε κτήρια, τους πνίγουν ομαδικά στην θάλασσα.

Ποιος, η Ελλάδα, η οποία πέραν του οτι δουλεύει το Λιμενικό 24ωρα για να μαζέψει τους αμέτρητους μετανάστες που οι τούρκοι πετάνε στην θάλασσα, φτιάχνει άσυλα και ψάχνει μόνη της να βρει τι θα τους κάνει, έχει και το Παρατηρητήριο του Κ#λου να αφοδεύει τα νοητικά του κόπρανα.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:40

Τιποτα, επρεπε να τους μπαρκαρουμε για τουρκια με τις βαρκες τους, στεγνα. Εχουμε κανει και ξενοδοχεια κ κεντρα υποδοχής. Κατι νησια εχουνε γονατισει με τους απελπισμενους, κλεβουνε, βρωμιζουνε, κανανουνε φασαριες. Αλλα ειναι κρατος γραικύλων εθνοπροδοτών προσκυνημένων και αχρείων, τι περιμένεις?
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:43

Δεν περιμένω πια τίποτα Ιπτάμενε.

Όσο ο Έλληνας έχει κλειστεί στον μικρόκοσμο του, απο τον οποίο ξυπνάει μόνο εαν του κουνήσει κάποιος ένα 200άρικο, ή ένα όμορφο κορίτσι, δεν περιμένω τίποτα.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:45

Ρε συ τι μου λες συνέχεια για αυτό το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι; Σου είπε κανένας ότι είμαι μέλος του; Από όσο ξέρω έχει παραρτήματα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Προσωπικά δεν το παρακαλουθώ και πολύ περισσότερο δεν παρακολουθώ το κάθε παράρτημα του, ώστε να ξέρω αν αναφέρουν για τα περιστατικά που συμβαίνουν στην Ιταλία, στην Γερμανία κ.α. Το θέμα της μετανάστευσης είναι το τι θα πει αυτό το Παρατηρητήριο;
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 18:48

Για εμάς όχι, για αυτούς όμως που ξέρουν που το χρησιμοποιούν αυτό το ρδελομπου το Παρατηρητήριο, δυστυχώς ναι.

Το να πιανόμαστε λαμάκες και να την ακούμε και απο πάνω δεν το δέχομαι.

Βέβαια ξέρω, εννοείται οτι το τι δεχόμαστε ή όχι έχει μηδενική σημασία. Ότι και να έχει δρομολογηθεί, ότι και να λέμε δεν θα το σταματήσει πιθανόν.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 19:29

ΣείριοΑστρο έγραψε:Δεν περιμένω πια τίποτα Ιπτάμενε.

Όσο ο Έλληνας έχει κλειστεί στον μικρόκοσμο του, απο τον οποίο ξυπνάει μόνο εαν του κουνήσει κάποιος ένα 200άρικο, ή ένα όμορφο κορίτσι, δεν περιμένω τίποτα.
Ουτε κι εγω περιμένω τιποτα πια. Ειναι πασιφανές οτι δε μπορεί να γίνει τίποτα. Ο κόσμος αποχαυνωμένος, ο πολιτικός κόσμος τα δικα του, πουλημένοι ολοι, και οι αριστεροαναρχες να υπηρετουν πιστα τα συμφεροντα της νεας ταξης εξοντωτικου καπιταλισμου που τοσο διακυρήσουν οτι πολεμανε. τρια πουλακια παν ψηλα στου Διάκου τα ταμπούρια.
Up there. With the best of the best
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 20:01

Γιατί; Ησούν εσύ εκεί; Είχες πάει να δείρεις αναρχικούς και Αφγανούς; Είχες ξαμολυθεί στα στενά και κοπάνησες μετανάστες; Αντε να το διαβάσουμε κι αυτό.
Όπως έχω ήδη πει, ήμουν παρών στην συγκέντρωση επί της Αχαρνών. Επίσης έχω ήδη γράψει για τις μανούρες που έγιναν στα γύρω στενά λόγω της προκλητικότητας κάποιων θρασύτατων ξένων.
Από κει και πέρα, θα πρέπει να είσαι τελείως αφελής αν περιμένεις να σου απαντήσω στην κωμική ερώτηση που έκανες...

Για το θέμα που προέκυψε μεταξύ ΛΑ.ΟΣ-Χ.Α και "καπελώματος"-"προβοκάτσιας"-"πεσίματος", σου έχω ήδη πει.
Παρατηρώ όμως ότι το θέμα πλέον ανάγεται σε κομματικές ανακοινώσεις και των δύο πλευρών, οπότε εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Η κόντρα ΛΑ.Ο.Σ-Χ.Α δεν με αφορά.

Πάντως, το ότι οι κάτοικοι έδιωξαν τους χρυσαυγίτες, είναι ψέμα ολκής.
Ησουν και εσύ στο πέσιμο; Γιατί αν ήσουν μόνο στη συγκέντρωση, τότε δεν γίνεται να έχεις προσωπική άποψη. Λοιπόν για πες μας είχες πάει να δείρεις αναρχικούς; Εγώ λέω πως οι αναρχικοί υποστηρίζουν ότι κυνήγησαν τους φασίστες και κοπάνησαν δύο άτομα. Εβγαλαν και κάτι φωτογραφίες από το κυνηγητό. Γιατί να μην πιστέψω αυτούς, αφού αποδεδειγμένα οι φασίστες λένε τερατώδη ψέματα όπως ότι οι Αφγανοί φώναζαν «Αλλάχ αλ ακμπάρ».
Για το πέσιμο έχω ήδη γράψει.
Προφανώς μπορείς να πιστέψεις ότι εσύ θες, δηλαδή αυτό που σε βολεύει... Κανένα πρόβλημα.. αν θες να πιστεύεις ότι άνοιξαν με λοστό το κεφάλι κάποιου εθνικιστή και ξάπλωσαν άλλον ένα, ε εντάξει.. πίστευέ το...
Έβγαλαν και φωτογραφίες; Α οκ... τώρα, έντάξει... και γαμώ τις αποδείξεις...
τι λες ρε καραμήτροοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;

Πάντως, το μοναδικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι εσύ δεν ήσουν εκεί... άρα η κουβέντα δεν έχει κανένα νόημα..

Ας βγει να μιλήσει κάποιος ανθέλληνας/αντιρατσιστής που ήταν εκεί.... καταντάει γραφικό επιτέλους να εκφράζουν άποψη επί παντός επιστητού άτομα που είναι μονίμως απόντες......
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 20:37

:grflag: :grflag: :grflag:

Άσχετα με την επακριβή ιδεολογική τοποθέτηση του καθενός μας, ωφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι η πλειοψηφία του λαού χειροκροτουσε την επέλαση των παλικαριών της Χρυσής Αυγής. Αυτό δείχνει επίσης και ένα λαικό ρεύμα μιά τάση των πολιτών, που θα εκφραστεί στις επερχόμενες Ευροεκλογες τον Ιούνιο του 2009..

Σε πείσμα των αναρχοβλαμμένων και χασισοκαμένων, συνοδηπόρων των Μπάτσων της Νέας Τάξης, απο την μία έχουμε τους εγκληματίες λαθρομεταναστες και απο την άλλη την Ελληνική κοινωνία.
Τον Έλληνα Νεο, την Ελληνίδα, τον Έλληνα Οικογενειάρχη, για αυτους ωφείλουμε να παλεβουμε,
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.. όπως είχε πει για αρκετούς η μεγαλύτερη δαιμονοποιημένη προσωπικότητα του αιώνος που ακούει, εις το όνομα, Αδόλφος Χίτλερ.

Δυστοιχώς, Τα αυριανά παιδιά μας, μπορεί να μην αποτελεσουν την επερχόμενη νεολαία Μεταξά, ούτε καν ψήγματα του NS-DAP αλλά μπορούμε σίγουρα να εμφυσήσουμε στις ψυχές των νεαρών βλαστών, τα ιδανικα και τις υψηλές αξίες του επερχόμενου Ράιχ, του Ραιχ της καρδιάς μας..των υψηλών ιδανικών και του αγωνα εναντια σε αυτο που ονομαζεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ δηλαδή αριστερισμός σε καθε έκφρασή του.

Ο άνθρωπος του αύριο δεν πρέπει και δεν μπορεί ναναι ιδεολογικά ανάπηρος και νοσηρός εγκέφαλος που να ζει χωρις τιμη με σκυμενο κεφαλι(οικονομικη θεωρηση των παντων), πρέπει ναναι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ
πρωτα της δικης του σκλαβιάς πραγμα που σημαινει ταυτόχρονα και καθαρή πατρίδα
Η αρχη εγινε σιγα-σιγα ακολουθουν και άλλες πόλεις εχουμε μπροστα μας μιά Ελλαδα που ξυπναει απο το ληθαργο..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! :rose:

ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ !!! :xalara:

:angel: ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!! :angel:

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ !!! :thumb:
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 22:26

Δυστοιχώς, Τα αυριανά παιδιά μας, μπορεί να μην αποτελεσουν την επερχόμενη νεολαία Μεταξά, ούτε καν ψήγματα του NS-DAP αλλά μπορούμε σίγουρα να εμφυσήσουμε στις ψυχές των νεαρών βλαστών, τα ιδανικα και τις υψηλές αξίες του επερχόμενου Ράιχ, του Ραιχ της καρδιάς μας..

Να βρείτε μια ώρα πρόχειρη να τους μάθετε και ορθογραφία,
μου βγαίνουν τα μάτια έξω κάθε φορά που γράφεις... :lol:

--------------------------------------------------------------

Λοιπόν... έχουμε κ' λέμε.

Από τη μία, ο Σείριος λέει πως, μεταξύ άλλων, "...ο φασισμός δεν έχει σχέση με την ελληνική πραγματικότητα..." :help:
Ο Ιπτ που μεμψιμοιρεί, "τέτοιος είναι ο λαουτζίκος, έτσι φέρεται" :crybaby:
Και είχα μια ελπίδα εσένα, που δήλωσες "Ελευθερωτής του λαού" :lovey0:

Μα τώρα μου τα χάλασες.
Στην κουβέντα με τα προβλήματα του κόσμου στον Αγ. Παντελεήμονα -λόγω της απραξίας της Πολιτείας- εμφανίζεται... ο Χίτλερ :?

Και εγώ που πίστευα, πως στο μυαλό και την καρδιά σου, ήταν ο Έλληνας, ο απλός Έλληνας, μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητάς του...

Και μου το γυρνάς, αποδίδοντας την έμπνευσή σου, σε έναν κοντοστούπη μαυριδερό, που μιλούσε ως εκπρόσωπος της "Αρείας Φυλής", και του οράματος που είχε για εκείνους :conf:

Με στεναχωρείς, και το κυριότερο
κατέρρευσε και η προσπάθεια του _Χρηστου_ να μιλήσει
για αγνούς πατριώτες, που στέκονται δίπλα στους νεοναζήδες --
Ποιός "αγνός πατριώτης", θα έμπαινε κάτω από σβάστικες;
Οι Έλληνες πολέμησαν τους Ναζί. Και ο Κόσμος θαύμαζε, μιλούσε για νέες Θερμοπύλες.
Εμψυχώθηκε και εμπνεύστηκε από όσα έγιναν εδώ. Ακόμα μια φορά.
Αυτό σημαίνει "Έλληνας".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fountikos_Xasistas την Πέμ 27 Νοέμ 2008, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 27 Νοέμ 2008, 22:45

Foyntike Xasista, σου προτεινω να διαβασεις το mein kampf σχετικα με το σημαινει ναζισμος και όχι να μιλας για τα αποτελεσματα ενος πολεμου που σιγουρα ηταν πολυ σκληρος όπως καθε πόλεμος ειχε και θυματα.
Το γεγονος οτι πολεμησε ο γερμανικος στρατος όπου ητω η καλυτερη πολεμικη μηχανη της εποχης ηταν λογικο ότι θα προκαλούσε και πολλα θυματα.

Ας μην μπερδευουμε λοιπον την ιδεολογια με το θάνατο, σκοτωμενους δεν θελει κανεις, τα υπόλοιπα ειναι δαιμονοποιηση.
Μιά αναφορα έκανα, εξάλλου το θεμα μας δεν ειναι αυτο.

Καταρχήν η Σβάστικα ειναι αρχαιο-ελληνικό σύμβολο και ανήκει σε καθε φωτισμένο Έλληνα Ευρωπαίο Λευκό Αδερφό ξεχωριστά που αναγνωριζει την δύναμή της σαν Ανώτατο Ηλιακό Σύμβολο - Πνευματικής και Ιεραρχικής Εξέλιξης με στόχο τον Υπερ-άνθρωπο (ευ-ζείν υπο την έννοια της πνευματικής ποιότηκής ελίτ)
Η συμμετοχή καθε Ελληνα στον εθνο-κοινωνισμό 'ναζισμο στα γερμανικα' για τον οποίο πρωτοι οι Σπαρτιάτες μιλησαν κ εκαναν πραξη, αποτελεί αναγνώριση ότι ανηκει και ατος στην Λευκη Φύλή και μαλιστα στην αφρόκρεμά της.

Για να το τελειωσουμε εδω, θα σου πω ότι πολυ απλα αυτος ο πόλεμος δεν έπρεπε να γίνει καν.
Έπρεπε να εχουμε μιά Ενωμενη Ευρωπη ήδη απο το 1940.
Ειλικρινά αν ειχαν παει όλα καλά τότε η υπαρξη αραπαδων σε Ευρωπαικό εδαφος θα ακουγόταν σαν κωμωδία,΄πίστεψέ με.
Ηταν λαθος να πολεμησουν Ευρωπαικοί Αριοι λαοί για εβραικά συμφεροντα..

ΟΧΙ ΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ !!! :grflag:
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 28 Νοέμ 2008, 01:30

΄Όπως έχω ήδη πει, ήμουν παρών στην συγκέντρωση επί της Αχαρνών. Επίσης έχω ήδη γράψει για τις μανούρες που έγιναν στα γύρω στενά λόγω της προκλητικότητας κάποιων θρασύτατων ξένων
Ησουν στα στενά Κωστάκη; Είχες ξαμολυθεί να δείρεις Αφγανούς και ξέρεις ότι ήταν και προκλητικοί;
Από κει και πέρα, θα πρέπει να είσαι τελείως αφελής αν περιμένεις να σου απαντήσω στην κωμική ερώτηση που έκανες...
Κωμικές είναι οι απαντήσεις που σου υπάγορεύει ο Κακός Λύκος. Τι να πεις ρε Κωστάκη; Οτι είχες πάει να κοπανήσεις μετανάστες; Αν τολμούσες να το έλεγες και αυτό το ψέμα θα ξεφτιλιζόσουν περισσότερο.
Προφανώς μπορείς να πιστέψεις ότι εσύ θες, δηλαδή αυτό που σε βολεύει... Κανένα πρόβλημα.. αν θες να πιστεύεις ότι άνοιξαν με λοστό το κεφάλι κάποιου εθνικιστή και ξάπλωσαν άλλον ένα, ε εντάξει.. πίστευέ το...
Οχι θα πιστέψω εσένα τον αποδεδειγμένα ψεύτη.
Έβγαλαν και φωτογραφίες; Α οκ... τώρα, έντάξει... και γαμώ τις αποδείξεις
Ε, ναι, μπορεί να είναι μια απόδειξη. Εσύ τι απόδειξη έχεις; Τον λόγο σου;
Ας βγει να μιλήσει κάποιος ανθέλληνας/αντιρατσιστής που ήταν εκεί.... καταντάει γραφικό επιτέλους να εκφράζουν άποψη επί παντός επιστητού άτομα που είναι μονίμως απόντες......
Εμαθα ότι είχες ξεχυθεί ψάχνοντας για αίμα ξένων και αναρχικών και τρόμαξα να πάω. Ασε ρε Κωστάκη και την επόμενη φορά να τους πεις να στα λένε καλύτερα για να μην γίνεσαι ρόμπα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 28 Νοέμ 2008, 12:08

Είχες ξαμολυθεί να δείρεις Αφγανούς και ξέρεις ότι ήταν και προκλητικοί;
Η προκλητικότητα των ξένων συνίστατο στο ότι κάποιοι εξ αυτών περιφέρονταν πολύ κοντά στην συγκέντρωση των κατοίκων, και ήταν ερειστικοί.
Όπως ήταν φυσικό, αυτό εξαγρίωσε κάποιους και υπήρξαν οι αναμενόμενες φυσιολογικές αντιδράσεις.
Κωμικές είναι οι απαντήσεις που σου υπάγορεύει ο Κακός Λύκος.
Οκ... αφού θες να πιστεύεις ότι μου υπαγορεύει ο κακός λύκος (χρόνιο λόξυγγα θα έχει ο καημένος με τις τόσες φορές που τον έχεις αναφέρει τις τελευταίες μέρες..), εγώ πάω πάσο...
Οπότε να υπόθεσω, ότι εσένα σου υπαγορεύει η ...κοκκινοσκουφίτσα;;;
Εσύ τι απόδειξη έχεις; Τον λόγο σου;
Τουλάχιστον, ο λόγος μου είναι ο λόγος ενός ανθρώπου που ήταν εκεί...
Εμαθα ότι είχες ξεχυθεί ψάχνοντας για αίμα ξένων και αναρχικών και τρόμαξα να πάω
Τουλάχιστον, βρες κάποια δικιά σου ατάκα να πεις.... Σχεδόν το ίδιο είχα πει προχθές στον Τεό..
Δεν βαρέθηκες πια να με αντιγράφεις;;;

Ελπίζω τουλάχιστον την επόμενη φορά να μην καμφθεί το αγωνιστικό σου φρόνημα και να παραστείς σε αντισυγκέντρωση. Τουλάχιστον έτσι θα έχει κάποιο νόημα η συζήτηση.. γιατί τώρα, απλά αναπαράγεις διαδικτυακά κουτσομπολιά...

Είσαι βαρετά προβλέψιμος Νικολάκη...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 28 Νοέμ 2008, 12:43

Η προκλητικότητα των ξένων συνίστατο στο ότι κάποιοι εξ αυτών περιφέρονταν πολύ κοντά στην συγκέντρωση των κατοίκων, και ήταν ερειστικοί. Όπως ήταν φυσικό, αυτό εξαγρίωσε κάποιους και υπήρξαν οι αναμενόμενες φυσιολογικές αντιδράσεις.
Εχεις πάρει χαμπάρι τι γράφεις; Σοβαρέψου. Αν και δεν μας λες ότι ήσουν και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που γύρναγαν στα στενά για να κοπανήσουν Αφγανούς, αυτά που αναφέρεις είναι γελοία πράγματα και εντελώς παιδιαστικές δικαιολογίες. Ακου εκεί ήταν προκλητικοί επειδή περιφέρονταν κοντά στη συγκέντρωση!!! Για σας βέβαια είναι προκλητικοί επειδή αναπνέουν, αλλά τέλος πάντων. Από εκεί και πέρα το να γυρνάει μια ομάδα σε στενά σημαίνει ότι ψάχνει να βρει αυτούς που θεωρεί αντίπαλους για να τους πλακώσει. Και τέλος μπορώ να δικαιολογήσω πιτσιρικάδες να τα κάνουν αυτά τα πράγματα, είτε είναι φασίστες, είτε ολυμπιακοί, είτε παναθηναϊκοί, είτε αναρχικοί, αλλά αν κάποιος έχει περάσει τα 30 και κάνει τέτοιες μαλακίες, τότε ο τύπος είναι εντελώς για τα πανηγύρια. Πολλοί δε περισσότερο όταν κοκορεύεται και το περνάει για μαγκιά.

Αββατον πρέπει να είσαι ο πρώτος χρήστης του διαδικτύου που γράφει με ζουρλομανδύα.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 28 Νοέμ 2008, 16:24

ΚΑΣΣΑΝΔΡΕ μπράβο, σου αξίζουν συγχαρητήρια για τον ορθό και τεκμηριωμένο λόγο σου. :clap: :clap:
Δεν αφήνεις περιθώρια για αντεπιχειρήματα, παρά μόνο για την κλασσική πλέον μεθοδολογία των γνωστών γραφικών του φορουμ όπως ..
-- κακοπροαίρετες παραφράσεις
-- αλλαγή νοημάτων
-- χασισοχαρά και αναρχοβλακεία
-- συκοφαντεία
-- αστεισμός χαμηλής ποιότητος
-- απουσία οποιασδήποτε Εθνικής ιστορικής μνημης
-- εθνο-προδοσία, κλπ κλπ
Βασικά είναι τόσα πολλά που ίσως θα έπρεπε να γραφτεί ένα βιβλίο και να μοιραστεί δωρεάν μπας κ παρουν πρεφα τι γινεται κάποια στιγμή και πόσο κακό κανουν εις την Ιερά Ελλάδα.

Όλα αυτα πρέπει να σε χαροποιούν γιατί πολύ απλά οι γνωστοί Μπατσοι της νεας ταξης και οι συνοδηπόροι τους έχουν χαζέψει κυριολεκτικά, βλέπουν ότι η Ελλάς ξυπνάει μερα-μερα κ δεν το αντεχουν.
Δεν μπορουν να χωνεψουν ότι η μονοκρατορία των απλύτων τελείωσε.
Δεν αντεχουν στην θέα των απλών οικογενειαρχών που κατεβαινουν στο δρόμο με τα παιδιά τους.
Και ακόμα είμαστε στην αρχή, τώρα ξεκινάμε. Το ποταμι της λαικης αγανακτησης δεν γυριζει πισω.
Οι πολίτες δεν αντεχουν παραβατικές καταστάσεις, αποκλίνουσες συμπεριφορές, καλπάζουσα εγκληματικότητα.
Απαιτούν ευνομία, τάξη και πειθαρχία και είναι έτοιμοι φυσικά να θυσιάσουν και κάποιες ελευθερίες τους για να το πετύχουν αυτό. Κρίμα στα βαφτισμένα απο τους ίδιους 'ελευθεριακα ρευματα' διότι θα υποστούν μεγάλες διώξεις στα επόμενα χρόνια.
Τα επόμενα χρόνια θα μας δικαιώσουν ακομα περισσότερο, να εισαι απόλυτα σίγουρος για αυτό, άστους να τραγουδανε, έχουν καμμενο εγκέφαλο απο την πνευματική ψώρα και δεν βλέπουν στο μισό μετρο..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :rose: :rose: :rose:
ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ :monkey: :monkey: :monkey:
Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΓΑΝΙΚΟ-ΠΑΡΙΣΙ ΠΟΤΕ.. :grflag: :grflag: :grflag:

O ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝ
H ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :thumb: :rose: :grflag:

Υ.Γ. Όσο για τις ηλικίες μην ακους τίποτα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήτω 60 ετών και ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ 50 :lovey0: :xara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Παρ 28 Νοέμ 2008, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Παρ 28 Νοέμ 2008, 16:53

Οι πολίτες δεν αντεχουν παραβατικές καταστάσεις, αποκλίνουσες συμπεριφορές, καλπάζουσα εγκληματικότητα.
Απαιτούν ευνομία, τάξη και πειθαρχία και είναι έτοιμοι φυσικά να θυσιάσουν και κάποιες ελευθερίες τους για να το πετύχουν αυτό.

Να ρωτήσω από που ακριβώς προέρχεται αυτό το δείγμα κοινωνικής ανάλυσης;
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”