Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 17 Ιούλ 2008, 15:28

Τι καπελώνουν;;;; Την επαναστατική νοοτροπία των αναρχικών;; Χμμ....
Έχουν οι ασφαλιτοπρεζάκηδες επαναστατική νοοτροπία;;;

Ουφ..... και δεν έχει πιάσει ακόμη η πολλή ζέστη....
Aμφιβαλεις για την ιδεολογια του μεσου ασφαλίτη;
Εχω δει ασφαλίτη να φτύνει αλβανικό αμάξι επειδη ειχε πανω του το εθνόσημο της αλβανίας.
Γιατι το κανε; επειδή ηταν αναρχικός;.
Παιζουμε τωρα; θα μου πεις οτι ο μέσος μπατσος ειναι αναρχικος στην ιδεολογία;
Επαψε να νοσταλγεί την χουντά;
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 17 Ιούλ 2008, 16:00

Εχω δει ασφαλίτη να φτύνει αλβανικό αμάξι επειδη ειχε πανω του το εθνόσημο της αλβανίας.
Καλά.. ασέ τώρα τι έχεις δει εσύ και τι έχω δει εγώ...

Για την ιδεολογία του μέσου ασφαλίτη δεν γνωρίζω. Δεν έχω καμμία πρόχειρη δημοσκόπηση που να διενεργήθηκε στις τάξεις τους. Έχεις εσύ;
Αυτό που ξέρω είναι ότι οι συγκεκριμένοι κρατικοί λειτουργοί είναι στην υπηρεσία του κράτους, και εκτελούν κρατικές εντολές. Άρα από την στιγμή που το κράτος παρέχει ασυλία και κάλυψη (πολλές φορές) στους αναρχικούς, τότε.. και οι ίδιοι ως κρατικοί λειτουργοί υποχρεούνται -ανεξαρτήτως ιδεολογίας- να πράξουν το ίδιο.

Πάντως, όπως και να χει, η διάβρωση του αναρχικού χώρου από την Ασφάλεια είναι δεδομένη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι γνωστά τα γεγονότα του 1995 στην Αθήνα μετά από τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, όπου πολλοί αναρχοπατέρες έκοβαν βόλτες στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ σαν να είναι στο σπίτι τους. Και πολλά άλλα ακόμη...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 17 Ιούλ 2008, 19:00

Divine Sinner έγραψε:Ουφ..... και δεν έχει πιάσει ακόμη η πολλή ζέστη....

Κοίτα να δεις,είχα θείο ΕΛΑΣίτη,παραδοσιακό οπαδό του ΚΚΕ που μέχρι το τέλος της ζωής του,τον θυμάμαι να μιλά σε μένα και τον εγγονό του για Βόρειο Ήπειρο και για Κωνσταντινούπολη!
Αυτός ήταν εθνικιστής;

Έχω επίσης ξάδερφο μπατσο που όταν ακούει για χούντα βγάζει σπυριά!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 17 Ιούλ 2008, 19:31

alexandros έγραψε:Εσύ θα κρίνεις αν έχει καταλυθεί το κράτος ή ο λαός; Απ' ότι βλέπω γύρω μου την άποψή σου δεν την συμμερίζονται οι πολλοί οπότε μάλλον κάτι λάθος σκέφτεσαι. Σε όλα αυτά που μου λες για τον νεολαίο του Σύριζα καθώς και τον Βέλτσο εν πολλοίς συμφωνώ. Άλλωστε εγώ δεν επικροτώ τη βία ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρα όπως θα έχεις καταλάβει. Δεν τους θεωρώ άγιους. Από την άλλη, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάθε φορά που υπάρχει ένα παρόμοιο φαινόμενο να βγαίνει ο Συριζα και να το καταδικάζει. Είναι, θεωρητικά, αυτονόητο ότι ένα συντεταγμένο κόμμα που μάλιστα εκπροσωπείται στη Βουλή, αποδοκιμάζει τέτοιου είδους πράξεις. Τέλος, αυτή την φράση που είπε ο νεολαίος σχετικά με την ελευθερία με σκότωσε!!! Ως φιλελεύθερο με άφησε σέκο που λένε. Το φαιοκόκκινο μέτωπο (τώρα σας τσουβαλιάζω αν δεν το κατάλαβες :D :D ) μου φαίνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά απ' ότι νομίζουν οι οπαδοί τους.
Επειδή δεν έχω πρόχειρο κάποιον Φιλελεύθερο θεωρητικό αυτή τη στιγμή,θα επικαλεστώ τη ρήση του Λέλιν,ο οποίος είχε ισχυριστεί πως: "Ο λαός δεν έχει πάντα δίκιο".

Ειδικά εσείς οι Φιλελεύθεροι είστε υπέρμαχοι αυτής της απόψεως.

Και όλοι μαζί την υποστηρίζετε απόλυτα,στις περιπτώσεις της Γερμανίας και της Ιταλίας,όταν οι λαοί τους εξέλεγαν για κυβερνήσεις το Χίτλερ και το κόμμα του και το Μουσσολίνι και το κόμμα του.

Πάντως σε ότι αφορά τις καταδίκες του πολιτικού κόσμου,εσύ δεν πιστεύεις δηλαδή πως όταν κάποιο πολιτικό στέλεχος δέχεται επίθεση στην επιχείρησή του για πολιτικούς λόγους,ότι το σύνολο του δημοκρατικού πολιτικού κόσμου θα πρέπει να βγαίνει και να καταδικάζει το περιστατικό (ακόμη κι αν αυτό γίνεται ανελλειπώς); Η πολιτική βία θα πρέπει δηλαδή να κατδικάζεται μόνο μία φορά; Τα δικτατορικά καεστώτα δηλαδή θα πρέπει να καταδικάζονται μόνο για μία πράξη πολιτικής βίας κι για τις υπόλοιπες να υπάρχει αδιαφορία; Οι τρομοκρατικές οργανώσεις θα πρέπει να καταδικάζονται μόνο για μία πράξη πολιτικής βίας και για τις υπόλοιπες να υπάρχει αδιαφορία;

Και μπορεί εσύ να πιστεύεις στη "θεωρητικώς αυτονόητη" καταδίκη απο ένα συντεταγμένο πολιτικό κόμμα,ωστόσο στην πραγματικότητα,στο εν λόγω άρθρο της ΑΥΓΗΣ (που σε άφησε..."σεκο"),ουδένα απαντητικό (έστω κι έμμεσα) άρθρο υπήρξε απο στέλεχος του ίδιου κόμματος ή της εφημερίδος που να υποστηρίζει διαφορετική άποψη. Εκτος κι αν υπάρχει και μου διαφεύγει,οπότε περιμένω να παρατεθεί. Είδες το..συντεταγμένο κόμμα;
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 17 Ιούλ 2008, 19:38

Divine Sinner έγραψε:Προσωπικα δεν θεωρω το επικινδυνο της υποθεσης ο ΣΥΡΙΖΑ να παρέχει στηριξη στους αναρχικους και να το παιζει αστικό κόμα για τυπικους λόγους.
Το επικινδυνο ειναι αν οντώς ειναι αστικό κόμα και παρέχει στήριξη στους αντιεξουσιαστές για ψηφοθυρικους λογους.
Γιατι ενας επαναστάτης εχει καθε δικαιωμα να κρυβεται πισω απο οποιο προσωπειο θέλει αν το επιβάλει η στρατηγηκη του.
Κι ο μαυρομιχάλης πριν την επανάσταση μπέης ήταν.
Αν όμως καπελώνει μια επαναστατική νοοτροπία για ψηφοθυρικους λόγους τοτε απλά πρόκειτε περι απατεώνων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκ της καταγωγής του κι εκ γεννετής αστικό κόμμα. Κι εγώ ως αντίπαλός του (αυτό έχει κατατάξει στους εχρθούς του το δικό μου πολιτικό χώρο) έχω το δικαίωμα να κρίνω τις πράξεις του. Κι αν αυτό χρησιμοποιεί αστικά μέσα για να πολεμήσει το δικό μου,χώρο,τότε εγώ έχω χρέος να το καυτηριάζω απο τη στιγμή που παρουσιάζεται ως επαναστατικό κόμμα. Ή θα είσαι με το καθεστώς ή θα είσαι αντικαθεστωτικός. Και τα δύο δε μπορεί να είσαι,σε ένα απο τα δύο υποκρίνεσαι. Κι αν λάβουμε υπόψιν την πολιτική του διαδρομή,είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αστικό κόμμα. Γι' αυτό κι εγώ ως πολιτικός του αντίπαλος,όχι απλώς οφείλω,αλλά έχω υποχρέωση να το εκθέτω κάθε φορά που διαπράττει ιδεολογικά ατοπήματα. Κι απο εκεί και πέρα,ο κόσμος θα το κρίνει.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
someguy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από someguy » Τετ 15 Οκτ 2008, 18:14

Το "Αριστερό παρακράτος" είναι η απόδειξη ότι η ακροδεξιά στην Ελλάδα ζει στον δικό της κόσμο. Δεν θα μπω στην διαδικασία να κάνω συγκρίσεις, γιατί θα είναι σαν να αναγνωρίζω ότι υπάρχει έστω και ελάχιστα τέτοιο θέμα. Θα πω ενδεικτικά ένα όνομα πατριώτη αγωνιστή που...διώχθηκε όσο κανείς άλλος: Περίανδρος. Για τίποτε σοβαρό, απόπειρα δολοφονίας...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 15 Οκτ 2008, 21:42

Κατηγορήθηκε για "απόπειρα δολοφονίας" χωρίς κανέναν αυτόπτη μάρτυρα παρα μόνο τις ομολογίες των "θυμάτων του" που στην αρχή δεν έδειχαν ως θύτη τους τον Περίανδρο (αλλα άλλαξαν τις καταθέσεις τους μετά απο άρθρο διαπλεκόμενης μεγαλοχαφιεδοφυλλάδας) και κάποιους γενικούς και αόριστους "μάρτυρες",άσχετους όμως με το περιστατικό που το μόνο που είχανε να πούν είναι "ότι ο Περίανδρος είνα γνωστός φασίστας".

Άσε..."έτσι χοντραίνω κι εγώ"...

Τους "αγωνιστικούς" μου χαιρετισμούς στον "αριστερό αγωνιστή" και "αντιπαρακρατικό","σύντροφο" Ντάνο Κρυστάλλη! :lol: :lol: :lol:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
someguy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από someguy » Τετ 15 Οκτ 2008, 22:35

θύματα σε εισαγωγικά? Ναι, αυτοτραυματίστηκαν -με μόνιμες βλάβες- για να κατηγορήσουν τον μέγα Περίανδρο. Οι κοπέλες που βρίσκονταν δίπλα αναγνώρισαν τον σωματότυπο και το δικαστήριο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ (μαζί και οι ένορκοι). Άλλοι μάρτυρες δεν υπήρχαν, τι να κάνουμε; Ξέρουν οι άνανδροι συμμορίτες πότε να κάνουν τις επιθέσεις τους. Όσο για το άρθρο του Ιού σας ζωχαδιάζει γιατί σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, σημείο σημείο. Και τον χριστιανό μητροπολίτη που υποστήριξε τον αντωνάκη, και τα όσα έλεγε τότε για τους εκπαιδευτικούς και όσα αργότερα κ.ο.κ. Άλλωστε απόδειξη του πόσο ενεργά κυνήγησε το κράτος τον Περίανδρο είναι τα 8 χρόνια που κυκλοφορούσε ελεύθερος. Τέτοιο κυνηγητό ούτε τα ΜΑΤ στους Χρυσαυγίτες (εδώ γελάμε). Τώρα για τον Ντάνο, αποκαλύπτεται η ένδειά επιχειρημάτων σου στο να βρεις έστω και ένα περιστατικό "αριστερού παρακράτους". Ο Κρυστάλλης ήταν ένας πρακτοράκος που για να πάρει προαγωγές έδινε στοιχεία για αριστερούς, την ώρα που έστηνε δικές του τρομοκρατικές ομάδες και έδινε στοιχεία για αυτές. Μεγάλη ρόμπα για την ΕΥΠ και τον συγγενή πολιτικό της χώρο, την άκρα Δεξιά.

Δεν θα μπω σε σχετική συζήτηση, όποια πρόκληση κι αν δεχτώ. Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει τι φοβάται το σύστημα, ώστε να κινηθεί εναντίον του και παρακρατικά, τις χιλιάδες αντικαπιταλιστών ή μερικές δεκάδες γραφικών φυλετιστών, δεν αξίζει το χρόνο μου.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 15 Οκτ 2008, 22:47

Κοίτα,οι ίδιοι έλεγαμν ότι δεν είχανε δει κανέναν στην αρχή. Οι κοπέλλες φυσικά και δε βρισκόταν δίπλα τους. Αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρχαν.

Απο την απόφαση του δικαστηρίου φαίνεται η υποτιθέμενη "συνεργασία κράτους - συναγωνιστών μου"

Όσο για ότι δεν τον είχανε συλλάβει τόσα χρόνια,δε σημαίνει ότι "κυκλοφορούσε ελεύθερος". Είδες εσύ πουθενά κανέναν Αντώνη Ανδρουτσόπουλο να κυκλοφορεί κανονικά και ανενόχλητα όσο ήταν καταζητούμενος; Ή απλώς αναπαρράγεις κι εσύ τα παραμύθια των αριστεριστοαρχικονεοφιλελευθέρων;

Όσο για τον Κρυστάλλη..όλα κι όλα! Τόσες βομβιστικές επιθέσεις έχει κάνει ο άνθρωπος για λογαριασμό του χώρου σας! Μην είστε αχάριστοι! :?

Περιμένω να δω την επόμενη "μάχη κατα του συτήματος" όπου διάφοροι "επαναστάτες" θα πάνε να παρεμβούν σε δίκη Συναγωνιστού,όπως αρμόζει σε καθωσπρέπειν παρακρατικούς-"αγανακτισμένους πολίτες"... Ουρλιάζοντας σαν καθωσπρέπει ένοχοι που το παίζουν "υπεράνω",δίνοντας προσωπικά στοιχεία σαν καλοί ρουφιάνοι,ψευδολογόντας σαν καλοί απατεώνες και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το "συναγωνιστή" σας καλοβολεμένο θολοκαθηγητή της ΟΛΜΕ Καλομοίρη (συνήθη "μάρτυρα" κατηγορίας σε δίκες εθνικιστών). Ο "σύντροφος" Αιμίλιος Μεταξόπουλος είναι δυστυχώς στη φυλακή για κατάχρηση δημοσίου χρήματος (μαζί με τη συμμορία του) απο το πανεπιστημιακό ίδρυμα όπου δίδασκε κι έτσι δε θα μπορεί να παραστεί κι αυτός ως μάρτυρας κατηγορίας. Μεγάλη απώλεια "αξιοπίστου προσώπου"...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
someguy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από someguy » Πέμ 16 Οκτ 2008, 00:43

υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία για το που βρίσκεται και η αστυνομία...σκίστηκε.. μέχρι στα θυροτηλέφωνα των δύο σπιτιών του έφτασε. Σε διάστημα 8 χρόνων πρόλαβε όμως να κάνει 4-5 προσαγωγές στον Σερίφη και άλλες τόσες στον Σκυφτούλη και δεκάδες άλλους αγωνιστές. Αλλά αν η Ε.Α. έχοντας ονοματεπώνυμο και άπειρες πληροφορίες για τον Περίανδρο, δεν μπόρεσε να τον βρει λόγω ανικανότητας, τότε γιατί δεν αναγνωρίζετε την ίδια ανικανότητα και όταν το κράτος αδρανεί "ύποπτα" για σας και δεν συλλαμβάνει τους 10 μπαχαλάκηδες? Να μιλά ένας ακροδεξιός για αγανακτισμένους πολίτες είναι ανέκδοτο. Όπως επίσης ανέκδοτο είναι να περιλαμβάνεις στο χώρο της Αριστεράς οποιονδήποτε αριστερότερα του Καρατζαφέρη, όπως τον κολλητό του Σημίτη καθηγητή της Παντείου. Για τον Κρυστάλλη ξέρει ο καθένας ότι ήταν χαφιές και μόνο αυτό. Τώρα όσο κι αν προσπαθείς να τον χρεώσεις στην Αριστερά δεν θα το καταφέρεις. Αυτό που είναι απορίας άξιον είναι αν την θεωρία του "αριστερού παρακράτους" την έχουν οι χρυσαυγίτες για να δίνουν κίνητρο στην πιτσιρικαρία (να νιώθει ότι κάνει αντικρατική πάλη) ή πραγματικά την πιστεύουν. 'Οπως και να έχει, είναι θλιβερά και τα δύο
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 16 Οκτ 2008, 01:51

Όταν λες "συγκεκριμένα στοιχεία";;; Άσε...συγκεκριμένα στοιχεία η φαναντασία του κάθε "αξιόπιστου";;;

Όσο για το ότι δεν τον συνέλλαβε ενώ "έφτασε μέχρι τα θυροτηλέφωνα των 2 σπιτιών του",τί να σου πω... Όταν σε κυνηγούν δεν κρύβεσαι σπίτι σου συνήθως...

Όσο για το Σερίφη,εκεί ανακατεύτηκε η αντιτρομοκρατική και βάλε γιατί είναι τρομοκράτης... Ασχολήθηκαν έντονα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Τί συγκρίνεις τώρα; Άσε που ο Σερίφης (ο Γιάννης) κυκλοφορεί ελεύθερος μόνο και μόνο γιατί παραγράφηκαν τα αδικήματα που είχε διαπράξει...

Μπορεί να σου φαίνεται ανέκδοτο που μιλώ για "αγανακτισμένους πολίτες" του χώρου σου,αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα...

Όσο για το Μεταξόπουλο,μπορεί να σου φαίνεται επίσης ανέκδοτο,αλλά αυτός είχε δούναι και λαβείν με το χώρο σου σε δίκες κατα εθνικιστών...

Φαντάσου πόσο σοβαρός είναι ο χώρος σου όταν πράξεις που κάνει,εσύ ο ίδιος τις θεωρείς ανέκδοτα...

Ο Κρυστάλλης ότι και να ήτανε,αυτό δεν αναιρεί τη δράση του στο χώρο σας. Άσε που όταν δρούσε ο Κρυστάλλης,την εποχή εκείνη γινόταν αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία εθνικιστών...

Αλλά τι να τον κάνεις τον Κρυστάλλη όταν οι μισοί "πατέρες" του χώρου σου είναι σαν αυτον;; Δεν έχει ανάγκη τον Κρυστάλλη το κράτος. Έχει πολλούς συναδέφλους του εκεί μέσα,για να τον κατευθύνουν όπως το κράτος επιθυμεί. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η αντιεθνικιστική υστερία του χώρου σου.

Άντε,καλές αντισυγκεντρώσεις και παρεμβάσεις σε δίκες καλοί μου "αγανακτισμένοι πολίτες". :cool:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
someguy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από someguy » Πέμ 16 Οκτ 2008, 19:32

Ο Γιάννης Σερίφης τρομοκράτης; Συνεχίζεις τα ανέκδοτα, οπότε σταματώ να συζητώ σοβαρά για συγκεκριμένα πρόσωπα/γεγονότα.

Και αν υποθέσουμε ότι εννοείς τον Σερίφη της 17Ν, δεν μας είπες, ιδεολογικά είσαι ενάντια σε πράξεις σαν και τις δικές του; Κι αν ναι γιατί; Είσαι υπέρ της τάξης και της ασφάλειας του συστήματος; Γιατί στα γραπτά της η ΧΑ άλλα λέει. Θα μου πεις δεν υπάρχει μόνο η ΧΑ, υπάρχουν ένα σωρό διακριτές φωνές στον υπέροχο κόσμο της Άκρας Δεξιάς, από χουντικούς, βασιλικούς, μέχρι φυλετιστές εθνικοσοσιαλιστές που ήταν παράλληλα υποστηρικτές του ΟΧΙ του φασίστα Μεταξά. Από καλούς χριστιανούς (όπως παρουσιάστηκε ο Αντωνάκης στη δίκη καλή ώρα), μέχρι φανατικούς πολυθεϊστές αντιχριστιανούς. Το ιδεολογικό μπάχαλο της ακροδεξιάς προσωπικά μου προκαλεί ζαλάδα.

Τώρα, οι εκάστοτε παράνομες ενέργειες που προέρχονταν από τον χώρο της Αριστεράς γινόντουσαν πάντα ανοικτά (δεν τις αρνιόταν ο πολιτικός χώρος που τις έπραξε) και στοχεύαν το κεφάλαιο ή ομάδες ρατσιστικού μίσους που θέτουν σε κίνδυνο ομάδες του πληθυσμού. Οι παρανομίες της Άκρας Δεξιάς, συνήθως άνανδρου χαρακτήρα και με μορφή πεσίματος συμμορίας σε μετανάστες ή αριστερούς, ποτέ δεν έθεσαν σε κίνδυνο το σύστημα και ποτέ δεν είχε κανένας ακροδεξιός το θάρρος να αναλάβει την πολιτική τους ευθύνη. Ακριβώς γιατί είναι απορριπτέες από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Έτσι η "ακίνδυνη" για εσάς Αριστερά, ο "παρακρατικός" αυτός χώρος έχει μετρήσει χιλιάδες συλλήψεις, ατελείωτες προσαγωγές και αστυνομικές οχλήσεις και αν πάμε λίγο παλιότερα εξορίες, βασανισμούς και νεκρούς. Ο καλοκάγαθος χώρος της Άκρας Δεξιάς, με πεσίματα σε καταυλισμούς και μεμονομένες περιπτώσεις συντρόφων και μεταναστών όπως ανέφερα παραπάνω (ακόμη και εκτεταμένα π.χ. στις νίκες της εθνικής ελλάδος) μετρά καμία εώς απειροελάχιστες διώξεις, ακριβώς γιατί οι φασίστες κάνουν την δουλειά που τα ΜΑΤ (ενίοτε) δεν κάνουν. Οι κατά καιρούς αποκαλύψεις για διαπλοκή της Αστυνομίας (ή και πρακτόρων αν μιλάμε για αρχηγούς της ΧΑ) με τον χώρο σας, αποδεικνύουν ακριβώς τα όσα λέω. Γι' αυτό, ότι και αν πεις και όσο κι αν με κενά λόγια αρνηθείς αυτό που λέω, στη συνείδηση του κόσμου η Άκρα Δεξιά, είναι συνυφασμένη με το ακροδεξιό παρακράτος, το μακρύ χέρι του συστήματος και οι άνανδροι "ακτιβισμοί" συμμοριών της ΧΑ και άλλων θα παραμένουν για πάντα στο σκοτάδι της ντροπής. Τι να περιμένει κανείς από ένα αξιολύπητο συνοθύλευμα φουσκομένων μπράβων, αρχηγών ποδοσφαιρικών συνδέσμων και θερμοκέφαλων -και ταυτόχρονα ακατάρτιστων- πιτσιρικιών που καθοδηγείται από πράκτορες;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Πέμ 16 Οκτ 2008, 22:56

Ένας άνθρωπος που είναι ανακατεμμένος σε 2 τουλάχιστον τρομοκρατικές οργανώσεις (ΕΛΑ,17Ν) είναι λογικό να είναι τρομοκράτης. Το "σοβαρά" για εσάς είναι το αφύσικο για την κοινωνική πραγματικότητα.

Σε ότι με αφορά,δεν είμαι αντίθετος σε προσπάθειες αθεμίτων προς το σύστημα προσπαθειών ανατροπής του υπάρχοντος καθεστώτος (όπως ήταν ο υποτιθέμενος "σκοπός" της 17Ν) αλλα για 'μένα η 17Ν δεν ήταν κάτι τέτοιο. Ήταν απλώς μια συμμορία δολοφόνων που καθοδηγείτο απο διάφορους "Κρυστάλληδες".

Και ναι υπάρχει ιδεολγική σύγχυση στο χώρο μου,αλλά μπροστά στη σύγχιση που διακατέχει το δικό σου χώρο,η ιδεολογική σύγχυση του χώρου μου φαντάζει "πανάκεια"!

Τις εκάστοτε παράνομες ενέργειες της αριστεράς στα χρόνια της μεταπολίτευσης (για να μην πάμε ακόμη και άλλες εποχές όχι μόνο τις αρνιότανε,αλλά τις καταδίκαζε κι απο πάνω ο χώρος της επισήμου αριστεράς,ακόμη και μερικές εξωκοινοβουλευτικές της εκφάνσεις. Άσε...μέχρι και "χουντικούς προβοκάτορες" αποκαλούσε κάποτε η επίσημη αριστερά τις τρομοκρατικές οργανώσεις... Μόλις κανα 2 χρόνια έχει που αλλάξε η στάση της με το ΣΥΡΙΖΑ...

Απο εκεί και πέρα αναπαρράγεις την παραμυθολογία του χώρου σου για το χώρο μου,ταυτίζοντας μεμονομένα περιστατικά,όχι απλώς με κινήματα του χώρου,αλλά και με ολόκληρο το χώρο. Φτάνεις μάλιστα στο σημείο να παριστάνεις τον τιμητή της γενναιότητας αυτών των μεμονομένων περιστατικών,όπως κάνει ο χώρος σου άλλωστε... Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα τα "φουσκώνετε"!!! Ανέφερες μέχρι και για "πεσίματα του χώρου μου σε καταυλισμούς"!!! Τί αλλο θα δω;;; Για πεσίματα Αλβανών σε καταυλισμούς έχω ακούσει! Για πεσίματα συναγωνιστών μου,πρώτη φορά το ακούω απο 'σένα!!!

Για να μην τα πολυλογώ εαν ο χώρος μου ήθελε να κάνει ρατσιστικές επιθέσεις θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει μια οργάνωση τύπου Κου Κλουξ Κλαν και πίστεψέ με,θα έβρισκε θετική αποδοχή απο μεγάλο μέρος της κοινωνίας κυρίως σε περίποδους εξάρσεως της εξ αλλωδαπών προερχόμενης αυξανόμενης εγκληματικότητος. Ωστόσο,ο χώρος μου διαπνέεται απο τελείως διαφορετική φιλοσοφία απο αυτήν που του καταλογίζετε. Κατέβασέ μου όσα άρθρα των Ιών της Ελευθεροτυπίας θες,όσα κείμενα διανοουμένων συντρόφων σου και πολλών άλλων. Τα περισσότερα απο αυτά που γράφουν είναι τρίχες κατσαρές που εσείς αφελείς τις ασπάζεστε σαν Ευαγγέλιο,σαν Κοράνι και τις παπαγαλίζετε σαν καραμέλα.

Η δε αριστερά της μεταπολίτευσης και ο αναρχικός χώρος,έχουν μετρήσει χιλιάδες συλλήψεις, ατελείωτες προσαγωγές και αστυνομικές οχλήσεις,αλλά ελάχιστες,μετρημένες στα δάχτυλα καταδίκες,ακόμη και σε περιπτώσεις αποδειγμένης ενοχής.

Αντιθέτως ο χώρος μου μεταπολιτευτικώς,έχει μετρήσει μετρήσει χιλιάδες συλλήψεις, ατελείωτες προσαγωγές και αστυνομικές οχλήσεις με πολλαπλές καταδίκες εκ των οποίνω οι περισσότερες αφορούσαν περιπτώσεις μη αποδεδειγμένης ενοχής...

Ναι ο δικός μου χώρος γνώρισε τη μεγάλη εποχή των σκληρών του διώξεων στα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης,στα χρόνια του καπιταλισμού. Τότε που η δεξιά του Καραμανλή,τιμούσε κάποιους άλλους για τους αγώνες τους (που υποίθεται ότι στρεφόντουσαν κι "εναντίων της").

Και μάλλον ο χώρος σου κάνει τη δουλειά που καταλογίζεις στο χώρο μου. Τη δουλειά που δεν μπορεί να κάνει η επίσιμη πολιτεία με τα ΜΑΤ,όταν θέλει να ακυρώσει συγκεντρώσεις μας,την κάνειθ με τη συνεργασία του χώρου σου.

Βέβαια δεν παρέλειψες να αναφέρεις και την παραμυθολογία περι "πράκτορος Μιχαλολιάκου" κλπ κλπ... Ανέβασέ μου αν θες και τα πλαστά έγγραφα να γελάσουμε,μιας και απ' ότι φαίνεται τον Κουρή με τα ΚΥΠατζίδικα ρεπορταζ της ΑΥΡΙΑΝΗΣ τον έχετε σε μεγάλη εκτίμηση ως "πηγή πληροφόρησης". Και πάντως απο τη μία αναφέρετε τους αρηχγούς του χώρου μας ως "ανθρωπους της ΕΥΠ που μας φακκελώνουν" και αυτο το αποκαλείτε "διασύνδεση του χώρου μας με το κράτος"...Ενώ απο την άλλη την ίδια περίπτωση με τον Κρυστάλλη,την παρουσιάζετε ως "φακέλλωμα του κράτους εναντίων σας".

Και μάθε επιτέλους ότι η Χρυσή Αυγή,δεν είναι ούτε "συμμορίες",ούτε "συμμορία". Είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα,με καταστατικό και αρχές και αναγνωρισμένο νομικώς απο τον Άρειο Πάγο,απο ιδρύσεώς του στη δεκαετία του '80. Αντιθέτως,συμμορίες,μπορείς κάλλιστα να χαρακτηρίσεις διάφορες οργανώσεις του χώρου σου,οι οποίες (πέραν του ότι δεν έχουν καταστατικά κλπ) όχι μόνο δρουν στο σκοτάδι,αλλά διαπράττουν παρανομίες και συνεργάζονται μέχρι και με το οργανωμένο έγκλημα (πχ,περίπτωση Μυλωνά-Παλαιοκώστα). Αυτές είναι συμμορίες!
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 16 Οκτ 2008, 23:27

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα λέει ο...someguy...
Για να τα πάρουμε ένα-ένα..
Και αν υποθέσουμε ότι εννοείς τον Σερίφη της 17Ν, δεν μας είπες, ιδεολογικά είσαι ενάντια σε πράξεις σαν και τις δικές του; Κι αν ναι γιατί; Είσαι υπέρ της τάξης και της ασφάλειας του συστήματος; Γιατί στα γραπτά της η ΧΑ άλλα λέει.
Ασφαλώς και οι εθνικιστές δεν είναι υπέρ της διατήρησης του σημερινού συστήματος, ΑΛΛΑ:
Οι πράξεις της 17Ν σε καμμία περίπτωση δεν απείλησαν την βιωσιμότητα του συστήματος. Αυτό απεδείχθη περίτρανα εκ του αποτελέσματος. 30 (σχεδόν) χρόνια τρομοκρατικής δράσης απείλησαν την ύπαρξη και τις δομές του αστικού κράτους;; Ή μήπως αυτό το αστικό κράτος έγινε καλύτερο, πιο φιλολαϊκό ή πιο φιλελληνικό (μην βιαστείς να διορθώσεις, αρκετές προκηρύξεις της 17Ν είχαν σαφέστατο πατριωτικό χαρακτήρα);;;; Όχι βέβαια.
Απλά η 17Ν συνεισέφερε, δια της "πλαγίας" οδού, στην εγκαθίδρυση ενός ελαφρώς διαφορετικού πολιτικο-κοινωνικού κατεστημένου (αστικού πάντα), από αυτό το οποίο υπήρχε ως το 1974, και εν μέρει ως το 1981.
Το ιδεολογικό μπάχαλο της ακροδεξιάς προσωπικά μου προκαλεί ζαλάδα.
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τσουβαλιάζεις σαν "ακροδεξιά" το σύνολο του εθνικιστικού χώρου μαζί με υπερσυντηρητικές εκφράσεις της δεξιάς, δείχνει ότι μάλλον αγνοείς βασικά πράγματα.. Τελοσπάντων.. δεν μου προκαλεί έκπληξη αυτό..

Δεν υπάρχει κανένα ιδεολογικό μπάχαλο. Υπάρχουν απλά διαφορετικές τάσεις, όπως είναι φυσιολογικό.
Ένας παρόμοιος κατακερματισμός, και πολύ εντονότερος μάλιστα, παρατηρείται στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς (σειρά μου να τσουβαλιάσω τώρα).
-ΣΥΡΙΖΑ (με τις δεκάδες συνιστώσες που σε πολλά πράγματα διαφωνούν μεταξύ τους, και τις δορυφορικές ΜΚΟ),
-ΚΚΕ (αρτηριοσκληρωτικό, δογματικό με καθαρά σταλινινική και μονιστική νοοτροπία)
-Εξωκοινοβουλευτική αριστερά (ΚΚΕ μλ, Μ-Λ ΚΚΕ, ΟΑΚΚΕ, ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΟΚΔΕ Εργατική Πάλη, ΜΕΡΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, μικρότερες τεταρτοδιεθνιστικές οργανώσεις κ.ο.κ)
-Πατριωτική αριστερά (προς το παρόν εκφράζεται μόνο με διάφορα έντυπα, Ρεσάλτο, Άρδην, Ρήξη)
-Α/Α χώρος (το απόλυτο χάος... Αντιεξουσιαστική Κίνηση, Αναρχική Αρχειοθήκη, Μαύρο-Κόκκινο, και κυρίως διάφορα "αυτοδιαχειριζόμενα" στέκια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις)

Αν λοιπόν επιμένεις να λες για "ιδεολογικό μπάχαλο" στον χώρο της (κατ'εσέ) ακροδεξιάς, τότε θα πρέπει να μιλάς για ιδεολογική άβυσσος στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς.
Τώρα, οι εκάστοτε παράνομες ενέργειες που προέρχονταν από τον χώρο της Αριστεράς γινόντουσαν πάντα ανοικτά (δεν τις αρνιόταν ο πολιτικός χώρος που τις έπραξε) και στοχεύαν το κεφάλαιο ή ομάδες ρατσιστικού μίσους που θέτουν σε κίνδυνο ομάδες του πληθυσμού.
Προφανώς αναφέρεσαι στην δράση της 17Ν, του ΕΛΑ και των λοιπών αριστερών παρακρατικών τρομοκρατικών οργανώσεων.
Οι ενέργειες αυτές δεν στόχευαν γενικώς το κεφάλαιο. Άστοχη και λαϊκίστικη η γενίκευσή σου. Στόχευαν ειδικώς συγκεκριμένους ανθρώπους, είτε πολιτικούς, είτε κρατικούς λειτουργούς, είτε κεφαλαιοκράτες, είτε ξένους αξιωματούχους.
Πλην μίας επίθεσης σε γραφεία της Χ.Α (από τον ΕΛΑ, αν θυμάμαι καλά), ποιες άλλες ομάδες "ρατσιστικού μίσους" στόχεψαν οι επιθέσεις της αριστερής τρομοκρατίας;

Ναι, οι επιθέσεις γινόντουσαν, και εν συνεχεία οι συγκεκριμένες οργανώσεις αναλάμβαναν την ευθύνη με προκηρύξεις.
Δεν αναλάμβανε την ευθύνη το σύνολο της αριστεράς. Κάθε άλλο. Το ΚΚΕ π.χ, που -παρά τις αγκυλώσεις του και τους δογματισμούς του- είναι μακράν της δεύτερης η πλέον οργανωμένη και συνεπής αριστερή έκφραση, ουδέποτε κάλυψε πολιτικά την αριστερή τρομοκρατία.
Οι παρανομίες της Άκρας Δεξιάς, συνήθως άνανδρου χαρακτήρα και με μορφή πεσίματος συμμορίας σε μετανάστες ή αριστερούς, ποτέ δεν έθεσαν σε κίνδυνο το σύστημα και ποτέ δεν είχε κανένας ακροδεξιός το θάρρος να αναλάβει την πολιτική τους ευθύνη.
Πεσίματα γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται πάντα εκατέρωθεν.
Δεν κάνει μόνο η μία πλευρά.
Κάνουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε πεζοδρομιακές συγκρούσεις.
Και φυσικά, δεν νομίζω να έχεις την απαίτηση να κάνει η τάδε ομάδα ένα πέσιμο, να τραυματίσει κάποιους αντιφρονούντες και να βγει μετά να αναλάβει επωνύμως την ευθύνη;;;; Θα ήταν τουλάχιστον γελοίο αυτό... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έτσι η "ακίνδυνη" για εσάς Αριστερά, ο "παρακρατικός" αυτός χώρος έχει μετρήσει χιλιάδες συλλήψεις, ατελείωτες προσαγωγές και αστυνομικές οχλήσεις και αν πάμε λίγο παλιότερα εξορίες, βασανισμούς και νεκρούς.
Αναλογικά με τα μπάχαλα και τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει, οι συλλήψεις και οι καταδίκες είναι απειροελάχιστες.
Αν μάλιστα συνυπολογίσεις τις ένοπλες ληστείες, τα πεσίματα σε μπάτσους καθώς και το τρομοκρατικό παρελθόν του αριστερού χώρου, τότε οι διώξεις είναι μηδενικές.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ευρύτερη αριστερά απολαμβάνει μιας προκλητικής προβολής από το κατεστημένο σε κάθε επίπεδο. Είναι το "προστατευόμενο" παιδί του, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αφού η αριστερά είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του αστικού κατεστημένου.
Ο καλοκάγαθος χώρος της Άκρας Δεξιάς, με πεσίματα σε καταυλισμούς και μεμονομένες περιπτώσεις συντρόφων και μεταναστών όπως ανέφερα παραπάνω (ακόμη και εκτεταμένα π.χ. στις νίκες της εθνικής ελλάδος) μετρά καμία εώς απειροελάχιστες διώξεις, ακριβώς γιατί οι φασίστες κάνουν την δουλειά που τα ΜΑΤ (ενίοτε) δεν κάνουν.
Πεσίματα σε καταυλισμούς;;; Πότε έγινε αυτό; :shock: :shock: :shock:
Ε κοίτα, αν βάζεις τα πεσίματα (τα οποία όλοι κάνουν, όπως είπα πριν) στην ίδια μοίρα με τα μπάχαλα στις πορείες, την τρομοκρατική δράση, τις ένοπλες ληστείες, την τοποθέτηση βομβών, την πυρπόληση βιβλιοπωλείων κτλ, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης των πράγματων εκ μέρους σου....
Οι κατά καιρούς αποκαλύψεις για διαπλοκή της Αστυνομίας (ή και πρακτόρων αν μιλάμε για αρχηγούς της ΧΑ) με τον χώρο σας, αποδεικνύουν ακριβώς τα όσα λέω
Ποιες αποκαλύψεις;;;;
Αν μιλάς για ένα γνωστό έγγραφο που είχε βγει και στο διαδίκτυο, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι πλαστό, και έχει αποδειχθεί και δικαστικώς.
Όσον αφορά ειδικά την Χ.Α, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω, διότι δεν είμαι μέλος της.

Τα παρακάτω που είπες ήταν ανούσιοι χαρακτηρισμοί, που δεν επιδέχονται απάντησης, εκτός αν θέλεις και γω να πω για τους "αναρχοπρεζάκηδες των Εξαρχείων που στην πρώτη σφαλιάρα τρέχουν πανικόβλητοι και κλείνονται μες στο άσυλο, καθοδηγούνται από 5-6 παρακρατικούς του κερατά, έχουν την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελευθεροτυπίας, το βασικό τους σάιτ χρηματοδοτείται από τον Σόρος κτλ"
Τα παραπάνω δεν είναι ψέματα βέβαια, αλλά δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 16 Οκτ 2008, 23:32

Πότε ρε παιδιά βγήκε δικαστικά πλαστό το έγγραφο; Πότε έγινε αυτή η δίκη; Μπορείτε να μου πείτε ημερομηνία; Ο Μιχαλολιάκος αποφάσισε επιτέλους να δείξει την υποτιθέμενη μήνυση που είχε καταθέσει; Μήπως αποφάσισε να αναφέρει και την ημερομηνία του φύλου της Αυριανής, που σύμφωνα με αυτόν του ζήτησε συγνώμη;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 17 Οκτ 2008, 00:33

Η δίκη με την ΑΥΡΙΑΝΗ είχε γίνει στη δεκαετία του '80 και το είχε ομολογήσει ο ίδιος ο Κουρής στο δικαστήριο.

Το ίδιο είχε γίνει και το 2003 με το Σοφιανόπουλο,ο οποίος επίσης διαψεύστηκε με το έγγραφο αυτο απο το δικαστήριο.

Υπάρχουν αποκόμματα στην Ελεύθερη Ώρα για το θέμα αυτό.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 17 Οκτ 2008, 01:09

To έγγραφο αυτό το έβγαλε ο Κουρής το 1984 (αμφιβάλω αν το ξέρατε). Ο Μιχαλολιάκος, όποτε τον ρώταγαν έλεγε ότι είχε κάνει μήνυση στον Κουρή και πως είχε δικαιωθεί. Υποστήριζε, μάλιστα, ότι η Αυριανή του είχε ζητήσει συγνώμη. Η Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά το 1999 ισχυρίστηκε δημόσια ότι ο Μιχαλολιάκος κινήθηκε νομικά εναντίον της Αυριανής, επειδή τότε το συγκεκιρμένο έγγραφο το διακινούσε μια άλλη ομάδα εθνικιστών και κατηγορούσε τον αρχηγό της ως ρουφιάνο της ΚΥΠ. Οσες φορές, όμως, ζητήθηκε από τον Μιχαλολιάκο να παρουσιάσει τη δικαστική απόφαση ή, έστω το δημοσιεύμα της Αυριανής, πάντα έκανε γαργάρα. Δεν ξέρω αν αποφάσισε επιτέλους να δείξει αυτά τα «στοιχεία», τα οποία κράταγε στο προσωπικό του αρχείο και μέχρι τώρα από όσο ξέρω δεν τα είχε παρουσιάσει ποτέ. Για αυτό σας ρωτάω, πείτε μου πότε έγινε αυτή η δίκη και ποιο ήταν το φύλλο της Αυριανής με την συγνώμη. Και κάτι άλλο, άντε και ο Μιχαλολιάκος είχε κάνει μήνυση όπως λέει. Μήπως του έκανε ο Πλεύρης ή, κάποιος άλλος από τους υπόλοιπους; Μήπως τους ακούσατε ποτέ να ισχυριστούν ότι κινήθηκαν νομικά. Εγώ προσωπικά ουδέποτε άκουσα κάτι τέτοιο από τον Πλεύρη. Σύμφωνα βέβαια, με τη Χ.Α είχαν κινηθεί και δύο - τρεις άλλοι τότε μόνο που αναρωτιώτανε με απορρία γιατί σιωπούν τώρα (1999).

Αλλωστε, όλοι ξέρουν πως αυτά περί δίκης είναι παραμύθια του Μιχαλολιάκου. Μήν ξεχνάμε, ακόμη, ότι τη δεκαετία του 80 που μεσορανούσε το ΠΑΣΟΚ, ο Κουρής ήταν παντοδύναμος και για να χάσει δίκη, θα έπρεπε να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Επίσης στα ονόματα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο έγγραφο, δεν υπάρχει κανένας Σοφιανόπουλος. Πρόκειται για εντελώς άσχετη υπόθεση.

Τέλος πάντων, εγώ δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό το έγγραφο ήταν πλαστό ή, όχι. Το μόνο που ξέρω είναι πως ουδέποτε έγινε αυτή η δίκη και ουδέποτε η Αυριανή ζήτησε συγνώμη. Για όσους δεν γνωρίζουν μια εφημερίδα αν χάσει μια δίκη, οφείλει έγγραφως να ζητήσει συγνώμη. Αν τώρα ο Μιχαλολιάκος έχει σχέση με την ΚΥΠ, για μένα ελάχιστη σημασία έχει (άσχετα αν πιστεύω πως είναι ΚΥΠατζής). Αν κάποιους τους καλύπτουν οι απαντήσεις που δίνει (και όχι μόνο για το έγγραφο) και αν δεν τους προβληματίζει η πορεία του από το 1978 μέχρι τώρα, εμένα ποσώς με απασχολεί.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 17 Οκτ 2008, 11:04

Επίσης στα ονόματα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο έγγραφο, δεν υπάρχει κανένας Σοφιανόπουλος. Πρόκειται για εντελώς άσχετη υπόθεση.
Όχι, δεν είναι καθόλου άσχετο το όνομα Σοφιανόπουλος με την υπόθεση αυτή. Αυτό που λες δείχνει ότι δεν είσαι ούτε εσύ πολύ σχετικός, αφού η ενημέρωσή σου περιορίζεται στα του Ιού και στου ιντι.
Ο Σοφιανόπουλος ήταν αυτός που παρουσίασε τελευταίος το συγκεκριμένο έγγραφο στην τηλεόραση σε εκπομπή που είχε σε ένα μικρό κανάλι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα μπορείς να απευθυνθείς στα γραφεία της Χ.Α, που φαντάζομαι ότι κατέχουν το θέμα καλύτερα.

Τι έγινε ρε παιδιά ο λαλίστατος "someguy" ????
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 17 Οκτ 2008, 11:17

Moυ αρέσει πως πέφτετε στην παγίδα για να με νομίζετε άσχετο. :P

Για δες λιγάκι εδώ...«επειδή τότε το συγκεκιρμένο έγγραφο το διακινούσε μια άλλη ομάδα εθνικιστών και κατηγορούσε τον αρχηγό της ως ρουφιάνο της ΚΥΠ». Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να υποψιαστείς, πως κάτι ξέρω και για την υπόθεση του Σοφιανόπουλου, μετέπειτα στέλεχος του ΛΑΟΣ, που είχε το κόμμα Ελληνισμού, το οποίο χρησιμοποιήσε αυτό το έγγραφο. Δεν μου απάντησες, όμως. Πότε έγινε η δίκη εναντίον της Αυριανής, στην οποία αποδείχτηκε πλαστό ή, σε ποιο φύλλο δημοσιεύεται η συγνώμη της εφημερίδας;
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 17 Οκτ 2008, 11:56

Ευτυχώς, την διόρθωσες την μπαρούφα που πέταξες για τον Σοφιανόπουλο...

Για αυτό που ρωτάς σου έχω ήδη απαντήσει:
Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα μπορείς να απευθυνθείς στα γραφεία της Χ.Α, που φαντάζομαι ότι κατέχουν το θέμα καλύτερα.
Αλλά η απορία μου εμένα είναι άλλη:

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 17 Οκτ 2008, 12:06

Μα εσύ ισχυρίστηκες ότι έχει αποδειχτεί δικαστικά πως είναι πλαστό το έγγραφο. Καλά κάνεις, πάντως, και αποφεύγεις να απαντήσεις. Οσον αφορά το για περισσότερες λεπτομέρειες στα γραφεία της Χ.Α, άστο καλύτερα. Εδώ ο Μιχαλολιάκος δεν απαντούσε στους δικούς του, όταν του έκαναν αυτές τις ερωτήσεις. Αλήθεια εσύ που σχετίζεσε με τον Βορίδη, τον έχεις ρωτήσει ποτέ για αυτό το θέμα;
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 17 Οκτ 2008, 13:52

Δεν αποφεύγω τίποτα. Είπα ότι είναι πλαστό, επειδή έτσι έχω ακούσει και από ανθρώπους έμπειρους και σχετικούς με το θέμα, οι οποίοι ούτε είναι στην Χ.Α, ούτε είναι φιλικά προσκείμενοι προς αυτήν. Άρα δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να καλύψουν τον Μιχαλολιάκο.
Σου έχω πει πολλάκις ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Άδικος κόπος να επαναλαμβάνεσαι..

Υ.Γ: Από που προκύπτει ότι "σχετίζομαι με τον Βορίδη";;;; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 17 Οκτ 2008, 14:22

Προφανώς κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το δικό σου νικ το έχει γράψει αυτό.
αυτό το ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι πλαστό, και έχει αποδειχθεί και δικαστικώς.
Ρωτώ στα ίσα, από που προκύπτει ότι έχει αποδειχτεί δικαστικώς; Πότε έγινε αυτή η δίκη εναντίον της Αυριανής; Αν τώρα είναι πλαστό σύμφωνα με τους δικούς εμπειρογνώμονες είναι άλλο θέμα. Στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να αναφέρεις ότι έτσι σου έχουν πει κάποιοι ειδικοί που ρώτησες και όχι να ισχυρίζεσε ότι έχει αποδειχτεί δικαστικώς. Και για μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, επαναλαμβάνω πως δεν υποστηρίζω ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό. Κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω και βέβαια, δεν αποκλείω να είναι και πλαστό. Δικαστικά, όμως, δεν έχει αποδειχτεί τίποτα. Το γιατί; Ρωτήστε εσείς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Α, δεν σχετίζεσαι με το Βορίδη; Αυτή την εντύπωση είχα. Πιστεύω ότι θα σου έλεγε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για αυτό το θέμα αλλά και για εκείνη την περίοδο, στα τέλη 90.

Αντε ρε Someguy γράψε κάτι. Σε περιμένει με ανυπομονησία ο θαυμαστής σου. Δεν βλέπεις πως φωνάζει;
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 17 Οκτ 2008, 14:57

Το έγγραφο ήταν πλαστό και και κανείς δε διέψευδε το Μιχαλολιάκο (ούτε καν οι Ιοί τόσα χρόνια) όσες φορές διαβεβαίωνε ότι δικαιώθηκε εναντίων του Κουρή.

Και μπορεί να μην έχω την ημερομηνία δίκης εναντίων της ΑΥΡΙΑΝΗΣ στα χέρια μου,όμως τη στιγμή που δικαιώθηκε στη δίκη του με το Σοφιανόπουλο,προφανώς θα είχε δικαιωθεί και στη δίκη του με τον Κουρή. Δε γίνεται στη μία δίκη να έβγαινε αληθινό το έγγραφο και στην άλλη πλαστό. Όπως και να 'χει όμως,αρκεί νομίζω που η πλαστότητα του περιβόητου εγγράφου απεδείχθη με τη δικαστική βούλα το 2003. Ότι κι αν πούμε απο εκεί και πέρα,επι του εγγράφου,νομίζω πως περισσεύει.

Τώρα αν αναρρωτιέσαι γιατί ο Πλεύρης και άλλοι δεν κινήθηκαν νομικά εναντίων του Σοφιανόπουλου,ο μεν Πλεύρης το 2003 που είχε γίνει η δίκη ήτανε στο ΛΑΟΣ,μαζί με το Σοφιανόπουλο,οι δε άλλοι προφανώς αρκέστηκαν στη δικαίωσή τους στη δεκαετία του '80 κι ενδεχωμένως δεν είχαν την πρόθεση να επαναληφθούν.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
someguy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από someguy » Παρ 17 Οκτ 2008, 15:45

λυπάμαι που σας έβαλα στον κόπο να γράψετε τόσα πράγματα ενώ δεν έχω διάθεση να τα διαβάσω. Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με εκπροσώπους του 0.01% του πληθυσμού που κρύβονται πίσω από τις κουκούλες τους με υπονοουμενάκια μαγκιές και απειλές στο νετ και στις φυλλάδες και νομιμοφροσύνη στην επίσημη εικόνα (το καταστατικό του αρείου πάγου η μόνιμη καραμέλα). Διαλέξτε τουλάχιστον τι θέλετε να είστε, με το αστικό κράτος ή εναντίον του; Μάλλον το δεύτερο προτιμάτε στην θεωρία αλλά οι χουντικές καταβολές ορισμένων τους κάνουν να πεθαίνουν κατά βάθος για χωροφύλακα, χίτες, λίτες και αστική νομιμότητα. Ψυχιατρικές περιπτώσεις. Θα πω την άποψή μου για το θέμα του τόπικ και θα αποχωρήσω δια παντός από αυτό. Αρκετός χρόνος χάθηκε. Αν κάποιος θέλει να θέσει κάτι υπόψιν μου ας στείλει pm.

Κάκιστα χτυπήθηκε άνανδρα ο 22χρονος. Όσο για τα σύμβολα, ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να τα φέρει, αρκεί να μην είναι προσβλητικά για τους υπολοίπους (π.χ. υβριστικά θρησκειών, άλλων εθνών, "φυλών" κλπ.) Τα σύμβολα άλλωστε είναι ένας εύκολος τρόπος για να διακρίνεις τους βλάκες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”