ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Ρε πασόκε Σουλφούρ.. πέταξες δύο μπαρούφες, προσπαθείς να τις δικαιολογήσεις και τα κάνεις χειρότερα..
Ρε φασιστα Κασσανδρε,αν διαβαζες λιγο τι ειπα για το μονοτονικο ισως να απεφευγες τον λαικισμο που ειναι κυριο γνωρισμα του χωρου σου.
Αλλά αφού επιμένεις.. καλά να πάθεις:
Στην αρχή είπες:
Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 1975 μην με τρελαινεις
Οκ εκανα λαθος στην χρονολογια αλλα δεν σχετιζεται φυσικα με τα 24 μου χρονια..δεν νομιζω αλλωστε πως εισαι τοσο μεγαλος ωστε να βιωσες το μονοτονικο σε αυτο το βαθμο..η γνωση σου ειναι κι εσενα εγκυκλοπαιδικη
Μετά, αφου σου υπενθύμισα ότι λες μπούρδες, και ότι το μονοτονικό θεσπίστηκε επί ΠΑΣΟΚ το 1982, είπες:
Καλα εκανε με το μονοτονικο,η γλωσσα πρεπει να ειναι απλη
σωστα ειπα,αυτο πιστευω..αρε Κασσανδρε γλωσσολογε,αν δεν γινοταν αυτο το 982 θα εβρισκες τροπο να κραξεις λεγοντας πως θα επρεπε η γλωσσα να ειναι πιο απλη.
Αν το έκανε ο Καραμανλής (καλός poustis ήταν και αυτός), όπως αρχικά πίστευες, θα ήταν κακό..
Βασικα αδυνατω να ζητησω σε αυτην την γλωσσα και επιπεδο μαζι σου..τρομαρα σου μου θες και πολυτονικο!
Όταν έμαθες (έστω και με την βοήθειά μου), ότι το θέσπισε το ΠΑΣΟΚ, τότε είπες:
καλά έκανε με το μονοτονικό
Τρια quotes για να μας πεις οτι το θεσπισε το Πασοκ,ξαναλεω οτι υπεπεσα σε λαθος ημερομηνιας(ειχε γινει και το μυαλο μου φραπε με τα quotes )και φυσικα γνωριζω οτι το θεσπισε το Πασοκ.Οκ μας εδειξες ποση μεγαληηη βοηθεια μας παρεχεις ιστορικα,βεβαια αυτο αντικρουεται με το γεγονος του τι υποστηριζεις διοτι εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ πραγμα που σημαινει πως ιστορικα ειναι ειτε ανιστορητος ειτε Στρατοκαβλος ειτε απλα κολλημενος...
Είσαι ΘΕΟΣ!!!! ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Πόσων χρονών είπες ότι είσαι;;;
Καλυτερα μιας ωρας μπλεντερ και τα μυαλα χυμοι παρα σαραντα χρονια ναζιστικο βρακι!
Πάμε παρακάτω..
Είπες:
Ε ποιανου την κυβερνηση εριξε η χουντα βρε κοπελα μου;!Μηπως το μπαμπα του;;;Στην οποια ητο υπουργος;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;αρα δεν ητο ο μεγαλος εχθρος του; ε;λολ.οτι ναναι..
Αν δεις παρακατω σε αλλα ποστς τι της εγραψα θα καταλαβεις οτι μιλαγα μεταφορικα και εννοουσα την τρομαρα παντα της χουντας για την ανοδο του κουμουνισμου στην ελλαδα αλλα και το γεγονος οτι δεν ηθελαν με τιποτα τον Γερο της Δημοκρατιας στην εξουσια..Σε παρακαλω να με διαβαζεις..Δες τι ειπα για την εμπλοκη του Παλατιου στην μη συνεση συγκλισης κυβερνησης απο τον Γερο και ολο την συνεχεια μεχρι τους Συνταγματαρχες,αυτο εννοουσα να διαβαζεις παρακαλω.
Σου ανέφερα συγκεκριμένα ιστορικά στοιχεία που δείχνουν αυτό που ξέρουν όλοι όσοι έχουν μία στοιχειώδη επαφή με την πολιτική ιστορία.., ή όσοι απλά ξέρουν αριθμητική.
Ο Γ.Παπανδρέου έπεσε το 1965....
Το στρατιωτικό κίνημα έγινε το 1967....και έριξε την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Κανελλόπουλου της ΕΡΕ.
Αυτο αναφερω σε απαντητικο ποστ στην Παγωνα ,σου λεω ξανα να διαβαζεις καλυτερα..Μα.. φυσικα ο χωρος παντα ηξερε πολιτικη ιστορια..την πιο διεστρεβλωμενη εικονας της,μια ζωη οι φασιστες διεστρεβλωνεται γεγονοτα και καταστασεις..
Μετά απάντησες, λέγοντας ότι αυτά που λέω είναι "ανεπίτρεπτα".... και έκανες μία σύντομη ιστορική αναφορά στα Ιουλιανά και στην επταετία... 3 πουλάκια κάθονται...
Οπως λιγο πολυ κανω και τωρα,που το problem αφου σαρεσουν αυτα..διεγειρεσαι..
Και σε ξαναρωτάω:
Έμαθες τουλάχιστον ότι οι αξιωματικοί την 21η Απριλίου 1967 ΔΕΝ έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά μία άλλη κυβέρνηση που δεν είχε καμμία σχέση με τους Παπανδρέου;
Τριτη φορα κι αυτο εδω μεσα..γιατι επαναλαμβανεσαι;Μηπως γιατι θες να σε κατανοησει το κοινο σου εδω μεσα και να φανεις μεσα απο οσα θελεις να προβαλλεις οτι εγινες κατανοητος και οτι "χτυπησες τον αντιπαλο" ενταξει ενα ποστ φτανει..εισαι γραφικος;
Έμαθες για το μονοτονικό, μάθε και κάτι ακόμα...
Ειμαι ολος αυτια,περιμενω να μαθω ιστορια απο τα ξουρισμενα σας κεφαλια που εχουν εντρυφησει πολιτικη ιστορια στο επακρο αλλα δυστυχως ειστε ακομα σουβλατζιδες η περισσοτεροι στην Ομονοια..Λοιπον ακουω.
Αρέλα.... ο Όμπραξ ήταν σαφώς καλύτερος πασόκος..... αυτός είναι για τα τσικό..
Δυστυχως το κομμα εμενα ειχε ρεζερβα..Αλλα πιστεψε θα σε απασχολησω πιο πολυ διοτι στηριζω τον Προεδρο..Επισης και ο Κακαουνακης ειναι για τα τσικο αλλα στηριζει τον Προεδρο..κανει καλη επιλογη..Ο δε βενιζελος εχει πιο καλους και εμπειρους που δεν ειναι για τα τσικο..αλλα εμεις νικαμε dear!