Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρεου

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρεου

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 23 Ιουν 2008, 17:28

ποιός την επεσε άγρια σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο στον Σουλφούρο ρε σύ? Και μάλιστα απο τους
δημοκράτες (μέσα σε " " κιόλας)? Εγώ τουλάχιστον με τον πολιτικό ηγέτη και το κόμμα που υποστηρίζει έκανα την πλάκα της ζωής μου... Αν παρεξηγιόμαστε προσωπικά όταν κρίνουν αυτούς που υποστηρίζουμε, τότε δεν φταίει αυτός που κρίνει, αλλά αυτός που παίρνει προσωπικά την κριτική στον Γιωργάκη στην προκειμένη περίπτωση (και αυτό θα πρέπει να το ψάξει)...

Ωστόσο, μου έδωσε μόλις την ευκαιρία ο Σουλφούρ να τον κρίνω ΚΑΙ προσωπικά:
Δεν έχω χρόνο να ψάχνω όλο το τόπικ μανάρα, αλλά θα σου δώσω ένα δείγμα δικής σου γραφής που εγώ τουλάχιστον εξέλαβα σαν προσωπική στο θειαφούλη απαξία
Ισως γιατι ζηλεψα τον αυθαδικο τροπο της ηλικιας σου , ισως γιατι θελω να σκεφθεις καποια πραγματα , ισως γιατι βγαζω σπυρια με το ακουσμα Πασοκ θεωροντας το αμμεσα υπευθυνο για την κριση (θεσμικων) αξιων , θα σου απαντησω για μια φορα . Αν θα ειναι τελευταια , θα εξαρτηθει απο το υφος αλλα και τη ποιοτητα της απαντησης σου (αν φυσικα υπαρξει)

Εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά, το παρεξήγησα και το'βγαλα εκτός διαστάσεων. Παίζει να έγινε, δεν την είδα απόλυτη στην εκφραστική διαδρομή του άλλου, δεν μου το επιτρέπω αυτό. Εσύ μπορεί να το'βαλες (και ξέροντάς σε πιστεύω πως έτσι το'βαλες) με καλοπροαίρετη διάθεση στο θειαφούλη όλο αυτό. Εγώ όμως, ίσως και άλλοι, το εισπράττουν διαφορετικά...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Ιουν 2008, 17:39

Ισως γιατι ζηλεψα τον αυθαδικο τροπο της ηλικιας σου , ισως γιατι θελω να σκεφθεις καποια πραγματα , ισως γιατι βγαζω σπυρια με το ακουσμα Πασοκ θεωροντας το αμμεσα υπευθυνο για την κριση (θεσμικων) αξιων , θα σου απαντησω για μια φορα . Αν θα ειναι τελευταια , θα εξαρτηθει απο το υφος αλλα και τη ποιοτητα της απαντησης σου (αν φυσικα υπαρξει)
Αυτά δεν τα έγραψα εγώ Βίκυ μου, τα έγραψε ο gambler! Kαι πάλι, ακόμα και σ'αυτή του την απάντηση, δεν διακρίνω απαξία προς τον Σουλφούρ εξαιτίας τωνα πο΄ψεων του, αλλά εξαιτίας του ύφους του! Κάτι που έχει μεγάλη διαφορά...άλλο να απαξιώνεις έναν άνθρωπο ΕΠΕΙΔΗ είναι πασοκ ας πούμε, κι άλλο να του την λες (και ευγενικά μάλιστα) επειδή νιώθεις οτι σου μιλάει με αγένεια...αυτό κατάλαβα εγώ απο την απάντηση...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Sulphur » Δευ 23 Ιουν 2008, 17:59

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
Μια επισήμανση για να'μαστε και δίκαιοι εδώ: Αυτοί που σου την πέφτουν άγρια σ'αυτό το τόπικ, παραδόξως δεν είναι οι "καραχουντικοί", "χρυσαυγήτες", "εσσατζήδες" κλπ συναφών διαδρομών, αλλά οι άλλοι... ξέρεις... οι "δημοκράτες" ρε παιδί μου, που τα συζητάνε όλα, που δεν ταμπελοποιούν, δεν στιγματίζουν, δεν ρατσίζουν. Με τις υγείες σου
Eρώτηση κρίσεως:

Με βάση αυτό που ειπες:
Αλλά ΠΟΤΕ μου δεν απαξίωσα άνθρωπο για το κόμμα που στηρίζει- αν στηρίζει κάποιο. Το κόμμα του όμως και τον πολιτικό ηγέτη που υποστηρίζει, μπορούμε να το κρίνουμε.
ποιός την επεσε άγρια σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο στον Σουλφούρο ρε σύ? Και μάλιστα απο τους
δημοκράτες (μέσα σε " " κιόλας)? Εγώ τουλάχιστον με τον πολιτικό ηγέτη και το κόμμα που υποστηρίζει έκανα την πλάκα της ζωής μου... Αν παρεξηγιόμαστε προσωπικά όταν κρίνουν αυτούς που υποστηρίζουμε, τότε δεν φταίει αυτός που κρίνει, αλλά αυτός που παίρνει προσωπικά την κριτική στον Γιωργάκη στην προκειμένη περίπτωση (και αυτό θα πρέπει να το ψάξει)...

Ωστόσο, μου έδωσε μόλις την ευκαιρία ο Σουλφούρ να τον κρίνω ΚΑΙ προσωπικά:
Παπνδρεικος παρακαλω πρωτα,εχμ..και Πασοκος ναι διοτι το πεπρωμενο φυγην αδυνατο αν εισαι Παπανδρεικος..αλλα διαχωριζομαι,αν ηταν ο Σιμιτης η καποιο αλλος στελεχος αρχηγος θα αποστασιοποιουμουν και δεν θα ψηφιζα καν Πασοκ..
Δηλαδή, αυτό είναι πολιτική θέση τώρα? Να έχει το αίμα, κι ό,τι νά'ναι???? Δηλαδή αν ξαφνικά ο Γιωργάκης ή το παιδί του σε καμμιά 20αριά χρόνια το γύρναγε βασιλικός, ή ακόμα χειρότερα (για σένα) κομμουνιστής, θα ψήφιζες το κόμμα που θα στήριζε?????

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ??????? Παπανδρεϊκός??? ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΤΟ????
Φυσικα και οχι..Απλα δεν θα ψηφιζα Πασοκ με Σιμητης διοτι η πολιτικη του ηταν απαισχυντη και πιστευω πως ο Γιωργος Παπανδρεου πρεσβευει αλλα πραγματα,ουτε τον πατερα του ειμαι σιγουρος αν ημουν νεος τηνς δεκαετια του 90 και τα μεσα του 80 αν θα τον ψηφιζα..Πολιτικες θεσεις ματια μου δεν υπαρχουν ετσι οπως εχουν μπουρδουκλωθει τα πραγματα,εστω οχι σαφεις..εκτος κι αν θεωρεις πως εχουν τα μικρα κομματα..που τραμπαλιζουν μεταξυ ριζοσπαστικης αοριστοτητας και συντηρητικων ακαμπων παλαιολιθικων ξεπερασμενων θεσεων που τους κανοουν ενιοτε ολοιδιους με τους μεγαλους..Και ναι υπαρχει θεση πολιτικη ως Παπανδρεικος,αλλωστε τα κομματα την σημερον ημερα δεν ειναο φορεις αποκλειστικη πολιτικων προτασεων,ειδικα ετσι οπως κατιντησαν πλεον,αλλα ορισμενα προσωπα ειναι.Μην ξεχνα πως ολη η Κρητη ηταν καποτε Βενιζελικη απλα και μονο γιατι εβρισκε πολιτικες κινησεις που την αντιπροσωπευαν στον εν λογω ηγετη και ταυτιστηκε πολιτικα μαζι του..Μην ξεχνας τους Λουθερ Κινγκ,Λενον,Κεννεντι,Τσορτσιλ,Ρουσβελτ που η πολιτικη πλατφορμα των κομματων-συνασπισμων τους δεν ειχε τοσο κοινωνικο αντικτυπο και δεν ερεθιζε τις κοινωνιες οπου εδρασαν αλλα η πολιτικη προσωπικοτητα και οι δικες τους θεσεις(τις οποιες απλα εισηγαγαν μεσα στοςυ συνασπισμους πιο πενιχρα ομως) ηταν εκεινες που εδιναν στον κοσμο την ευκαιρια μεσω αυτων να εχει πολιτικη θεση και αποψη..αυτα τα ολιγα.
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 23 Ιουν 2008, 18:16

Ρε πασόκε Σουλφούρ.. πέταξες δύο μπαρούφες, προσπαθείς να τις δικαιολογήσεις και τα κάνεις χειρότερα..

Αλλά αφού επιμένεις.. καλά να πάθεις:

Στην αρχή είπες:
Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 1975 μην με τρελαινεις
Μετά, αφου σου υπενθύμισα ότι λες μπούρδες, και ότι το μονοτονικό θεσπίστηκε επί ΠΑΣΟΚ το 1982, είπες:
Καλα εκανε με το μονοτονικο,η γλωσσα πρεπει να ειναι απλη
Αν το έκανε ο Καραμανλής (καλός poustis ήταν και αυτός), όπως αρχικά πίστευες, θα ήταν κακό..
Όταν έμαθες (έστω και με την βοήθειά μου), ότι το θέσπισε το ΠΑΣΟΚ, τότε είπες:
καλά έκανε με το μονοτονικό
Είσαι ΘΕΟΣ!!!! ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Πόσων χρονών είπες ότι είσαι;;;

Πάμε παρακάτω..
Είπες:
Ε ποιανου την κυβερνηση εριξε η χουντα βρε κοπελα μου;!Μηπως το μπαμπα του;;;Στην οποια ητο υπουργος;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;αρα δεν ητο ο μεγαλος εχθρος του; ε;λολ.οτι ναναι..
Σου ανέφερα συγκεκριμένα ιστορικά στοιχεία που δείχνουν αυτό που ξέρουν όλοι όσοι έχουν μία στοιχειώδη επαφή με την πολιτική ιστορία.., ή όσοι απλά ξέρουν αριθμητική.
Ο Γ.Παπανδρέου έπεσε το 1965....
Το στρατιωτικό κίνημα έγινε το 1967....και έριξε την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Κανελλόπουλου της ΕΡΕ.

Μετά απάντησες, λέγοντας ότι αυτά που λέω είναι "ανεπίτρεπτα".... και έκανες μία σύντομη ιστορική αναφορά στα Ιουλιανά και στην επταετία... 3 πουλάκια κάθονται...

Και σε ξαναρωτάω:
Έμαθες τουλάχιστον ότι οι αξιωματικοί την 21η Απριλίου 1967 ΔΕΝ έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά μία άλλη κυβέρνηση που δεν είχε καμμία σχέση με τους Παπανδρέου;

Έμαθες για το μονοτονικό, μάθε και κάτι ακόμα...

Αρέλα.... ο Όμπραξ ήταν σαφώς καλύτερος πασόκος..... αυτός είναι για τα τσικό..
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Δευ 23 Ιουν 2008, 18:39

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Ρε πασόκε Σουλφούρ.. πέταξες δύο μπαρούφες, προσπαθείς να τις δικαιολογήσεις και τα κάνεις χειρότερα..
Ρε φασιστα Κασσανδρε,αν διαβαζες λιγο τι ειπα για το μονοτονικο ισως να απεφευγες τον λαικισμο που ειναι κυριο γνωρισμα του χωρου σου.
Αλλά αφού επιμένεις.. καλά να πάθεις:

Στην αρχή είπες:
Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 1975 μην με τρελαινεις
Οκ εκανα λαθος στην χρονολογια αλλα δεν σχετιζεται φυσικα με τα 24 μου χρονια..δεν νομιζω αλλωστε πως εισαι τοσο μεγαλος ωστε να βιωσες το μονοτονικο σε αυτο το βαθμο..η γνωση σου ειναι κι εσενα εγκυκλοπαιδικη

Μετά, αφου σου υπενθύμισα ότι λες μπούρδες, και ότι το μονοτονικό θεσπίστηκε επί ΠΑΣΟΚ το 1982, είπες:
Καλα εκανε με το μονοτονικο,η γλωσσα πρεπει να ειναι απλη
σωστα ειπα,αυτο πιστευω..αρε Κασσανδρε γλωσσολογε,αν δεν γινοταν αυτο το 982 θα εβρισκες τροπο να κραξεις λεγοντας πως θα επρεπε η γλωσσα να ειναι πιο απλη.

Αν το έκανε ο Καραμανλής (καλός poustis ήταν και αυτός), όπως αρχικά πίστευες, θα ήταν κακό..
Βασικα αδυνατω να ζητησω σε αυτην την γλωσσα και επιπεδο μαζι σου..τρομαρα σου μου θες και πολυτονικο!
Όταν έμαθες (έστω και με την βοήθειά μου), ότι το θέσπισε το ΠΑΣΟΚ, τότε είπες:
καλά έκανε με το μονοτονικό
Τρια quotes για να μας πεις οτι το θεσπισε το Πασοκ,ξαναλεω οτι υπεπεσα σε λαθος ημερομηνιας(ειχε γινει και το μυαλο μου φραπε με τα quotes )και φυσικα γνωριζω οτι το θεσπισε το Πασοκ.Οκ μας εδειξες ποση μεγαληηη βοηθεια μας παρεχεις ιστορικα,βεβαια αυτο αντικρουεται με το γεγονος του τι υποστηριζεις διοτι εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ πραγμα που σημαινει πως ιστορικα ειναι ειτε ανιστορητος ειτε Στρατοκαβλος ειτε απλα κολλημενος...

Είσαι ΘΕΟΣ!!!! ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Πόσων χρονών είπες ότι είσαι;;;
Καλυτερα μιας ωρας μπλεντερ και τα μυαλα χυμοι παρα σαραντα χρονια ναζιστικο βρακι!

Πάμε παρακάτω..
Είπες:
Ε ποιανου την κυβερνηση εριξε η χουντα βρε κοπελα μου;!Μηπως το μπαμπα του;;;Στην οποια ητο υπουργος;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;αρα δεν ητο ο μεγαλος εχθρος του; ε;λολ.οτι ναναι..
Αν δεις παρακατω σε αλλα ποστς τι της εγραψα θα καταλαβεις οτι μιλαγα μεταφορικα και εννοουσα την τρομαρα παντα της χουντας για την ανοδο του κουμουνισμου στην ελλαδα αλλα και το γεγονος οτι δεν ηθελαν με τιποτα τον Γερο της Δημοκρατιας στην εξουσια..Σε παρακαλω να με διαβαζεις..Δες τι ειπα για την εμπλοκη του Παλατιου στην μη συνεση συγκλισης κυβερνησης απο τον Γερο και ολο την συνεχεια μεχρι τους Συνταγματαρχες,αυτο εννοουσα να διαβαζεις παρακαλω.

Σου ανέφερα συγκεκριμένα ιστορικά στοιχεία που δείχνουν αυτό που ξέρουν όλοι όσοι έχουν μία στοιχειώδη επαφή με την πολιτική ιστορία.., ή όσοι απλά ξέρουν αριθμητική.
Ο Γ.Παπανδρέου έπεσε το 1965....
Το στρατιωτικό κίνημα έγινε το 1967....και έριξε την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Κανελλόπουλου της ΕΡΕ.

Αυτο αναφερω σε απαντητικο ποστ στην Παγωνα ,σου λεω ξανα να διαβαζεις καλυτερα..Μα.. φυσικα ο χωρος παντα ηξερε πολιτικη ιστορια..την πιο διεστρεβλωμενη εικονας της,μια ζωη οι φασιστες διεστρεβλωνεται γεγονοτα και καταστασεις..

Μετά απάντησες, λέγοντας ότι αυτά που λέω είναι "ανεπίτρεπτα".... και έκανες μία σύντομη ιστορική αναφορά στα Ιουλιανά και στην επταετία... 3 πουλάκια κάθονται...

Οπως λιγο πολυ κανω και τωρα,που το problem αφου σαρεσουν αυτα..διεγειρεσαι.. :lol:

Και σε ξαναρωτάω:
Έμαθες τουλάχιστον ότι οι αξιωματικοί την 21η Απριλίου 1967 ΔΕΝ έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά μία άλλη κυβέρνηση που δεν είχε καμμία σχέση με τους Παπανδρέου;
Τριτη φορα κι αυτο εδω μεσα..γιατι επαναλαμβανεσαι;Μηπως γιατι θες να σε κατανοησει το κοινο σου εδω μεσα και να φανεις μεσα απο οσα θελεις να προβαλλεις οτι εγινες κατανοητος και οτι "χτυπησες τον αντιπαλο" ενταξει ενα ποστ φτανει..εισαι γραφικος;

Έμαθες για το μονοτονικό, μάθε και κάτι ακόμα...

Ειμαι ολος αυτια,περιμενω να μαθω ιστορια απο τα ξουρισμενα σας κεφαλια που εχουν εντρυφησει πολιτικη ιστορια στο επακρο αλλα δυστυχως ειστε ακομα σουβλατζιδες η περισσοτεροι στην Ομονοια..Λοιπον ακουω.
Αρέλα.... ο Όμπραξ ήταν σαφώς καλύτερος πασόκος..... αυτός είναι για τα τσικό..
Δυστυχως το κομμα εμενα ειχε ρεζερβα..Αλλα πιστεψε θα σε απασχολησω πιο πολυ διοτι στηριζω τον Προεδρο..Επισης και ο Κακαουνακης ειναι για τα τσικο αλλα στηριζει τον Προεδρο..κανει καλη επιλογη..Ο δε βενιζελος εχει πιο καλους και εμπειρους που δεν ειναι για τα τσικο..αλλα εμεις νικαμε dear!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 24 Ιουν 2008, 09:55

Πολιτικες θεσεις ματια μου δεν υπαρχουν ετσι οπως εχουν μπουρδουκλωθει τα πραγματα,εστω οχι σαφεις..εκτος κι αν θεωρεις πως εχουν τα μικρα κομματα..που τραμπαλιζουν μεταξυ ριζοσπαστικης αοριστοτητας και συντηρητικων ακαμπων παλαιολιθικων ξεπερασμενων θεσεων που τους κανοουν ενιοτε ολοιδιους με τους μεγαλους..Και ναι υπαρχει θεση πολιτικη ως Παπανδρεικος,αλλωστε τα κομματα την σημερον ημερα δεν ειναο φορεις αποκλειστικη πολιτικων προτασεων,ειδικα ετσι οπως κατιντησαν πλεον,αλλα ορισμενα προσωπα ειναι.Μην ξεχνα πως ολη η Κρητη ηταν καποτε Βενιζελικη απλα και μονο γιατι εβρισκε πολιτικες κινησεις που την αντιπροσωπευαν στον εν λογω ηγετη και ταυτιστηκε πολιτικα μαζι του..Μην ξεχνας τους Λουθερ Κινγκ,Λενον,Κεννεντι,Τσορτσιλ,Ρουσβελτ που η πολιτικη πλατφορμα των κομματων-συνασπισμων τους δεν ειχε τοσο κοινωνικο αντικτυπο και δεν ερεθιζε τις κοινωνιες οπου εδρασαν αλλα η πολιτικη προσωπικοτητα και οι δικες τους θεσεις(τις οποιες απλα εισηγαγαν μεσα στοςυ συνασπισμους πιο πενιχρα ομως) ηταν εκεινες που εδιναν στον κοσμο την ευκαιρια μεσω αυτων να εχει πολιτικη θεση και αποψη..αυτα τα ολιγα.
Τώρα μου τα έμπλεξες λίγο, αλλά σε συγχωρνάω γιατί είσαι καλό παιδί αν και πασοκ (πλάκα κάνω τώρα, έτσιιιιιιι? μην παρεξηγηθεί κανείς!!!)
Νομίζω οτι εθελοτυφλεί όποιος πιστεύει πως την πορεία της πολιτικής ενός κόμματος ή μίας κυβέρνησης την ορίζει ο αρχηγός του κόμματος!!! Πλέον μία είναι η κυβέρνηση για εμάς τους Έλληνες: η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! Οι παρεκλίσεις επιτρέπονται μόνο σε υποδεέστερα πράγματα και αυτή η ελευθερία για διαφορετικότητα δίνεται εκ του πονηρού, για να νιώθουν οι λαοί πως έχουν λόγο μέσω των κυβερνήσεών τους!!!! Εγώ σου λέω πως όσο είμαστε μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση η πολιτική σε ΒΑΣΙΚΑ θέματα θα είναι η ίδια, όποιος και να βγεί, όσο 'υπέροχο' αίμα και 'λαμπρό' όνομα και να κουβαλάει! Κι αν βγεί κανάς ειλικρινής άνθρωπος που θέλει όντως ν'αλλάξει τα πράγματα θα πάρει το...πουλάκι πριν προλάβει να πεί κίμινο!
Πολιτικές θέσεις υπάρχουν σε άλλα κόμματα, και η δική μου επιλογή έγινε με βάση αυτό...δεν γουστάρω τις προσωπολατρείες, και ήταν βασικό κριτήριο στην επιλογή μου οι ισχυρές θέσεις ενός κόμματος, ασχέτως προσώπων. Και σε πληροφορώ μόνο μπουρδουκλωμένες δεν είναι οι θέσεις τους! Εκτός που συμφωνώ με τις περισσότερες θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος (καλά, με κατάλαβες μέχρι τώρα...ΚΚΕ ψηφίζω προς το παρόν, αν μου τα χαλάσουν, θα πάρουν κι αυτοί το 'καναρίνι')...
νδ/πασοκ είναι το ίδιο και το αυτό...ακόμα και με την siemens βρε, δές τί προέκυψε...σκούζαν οι πράσινοι, την στιγμή που ήταν μπλεγμένοι κι αυτοί, χαίρονται τώρα οι μπλέ....θα μπορούσε να είναι το ανάποδο, να είναι οι πράσινοι πάνω, να έχει βγεί στην φόρα όλη αυτή η ιστορία, να σκούζανε οι μπλέ, και μετά να μαθαίναμε εμείς οι αφελείς, πως και αυτοί έφαγαν τα κέρατά τους...
Αχ Σουλφουράκο...δυστυχώς είσαι ρομαντικός στο θέμα της πολιτικής, αλλά με τον ρομαντισμό το καλύτερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να πάμε καμμία εκστρατεία κατά Μικρά Ασία μεριά και να καταστραφούμε, ενώ το χειρότερο το ζούμε ήδη!!!!
Δυστυχως το κομμα εμενα ειχε ρεζερβα..Αλλα πιστεψε θα σε απασχολησω πιο πολυ διοτι στηριζω τον Προεδρο..Επισης και ο Κακαουνακης ειναι για τα τσικο αλλα στηριζει τον Προεδρο..κανει καλη επιλογη..Ο δε βενιζελος εχει πιο καλους και εμπειρους που δεν ειναι για τα τσικο..αλλα εμεις νικαμε dear!
εσείς νικάτε! εσείς!! είναι κι αυτό μιά άποψη...είναι ο ρομαντισμός που σου έλεγα...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 24 Ιουν 2008, 10:05

Πλέον μία είναι η κυβέρνηση για εμάς τους Έλληνες: η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!
η οποία κατάντησε Φιλιππινέζα της Αμερικής. :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 24 Ιουν 2008, 11:48

η οποία κατάντησε Φιλιππινέζα της Αμερικής.
α γειά σου!
Φιλιππινέζα κι Αλβανέζα (καλά η Λαίδη είμαι?) μαζί...Βοήθειά μας...σε πέντε χρόνια θα έχουμε πάλι συζήτηση για το ασφαλιστικό λέει, γιατί είναι κατεύθυνση της ΕΕ λέει...Θα έχει πλάκα να δούμε ποιός θα είναι πάνω και τί διαφορετικό θα κάνει, έτσι;
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 24 Ιουν 2008, 16:58

Ας τα πάρουμε απ'την αρχή αγαπητέ πασόκε Σουλφούρ..

Τουλάχιστον έμαθες ότι το μονοτονικό καθιερώθηκε επί ΠΑΣΟΚ, διότι το αγνοούσες.
Αυτό μπορείς να το εκλάβεις σαν όφελος από την μεταξύ μας συζήτηση.
Όσο ζεις μαθαίνεις..

Αν δεις παρακατω σε αλλα ποστς τι της εγραψα θα καταλαβεις οτι μιλαγα μεταφορικα και εννοουσα την τρομαρα παντα της χουντας για την ανοδο του κουμουνισμου στην ελλαδα αλλα και το γεγονος οτι δεν ηθελαν με τιποτα τον Γερο της Δημοκρατιας στην εξουσια..Σε παρακαλω να με διαβαζεις..Δες τι ειπα για την εμπλοκη του Παλατιου στην μη συνεση συγκλισης κυβερνησης απο τον Γερο και ολο την συνεχεια μεχρι τους Συνταγματαρχες,αυτο εννοουσα να διαβαζεις παρακαλω.
Σε διάβασα πολύ καλά... Είπες ότι οι αξιωματικοί έριξαν την κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, στην οποία ήταν υπουργός ο γιός του ο Ανδρέας.
Και σου απέδειξα ότι αυτό δεν στέκει ιστορικώς, καθώς υπάρχει χάσμα 2 ετών μεταξύ της πτώσης της κυβερνήσεως Παπανδρέου και την 21ης Απριλίου.
Η εμπλοκή του παλατιού και οι συγκρούσεις των πολιτικάντηδων το 1965, δεν έχουν να κάνουν με την 21η Απριλίου.
Θα είχαν ίσως να κάνουν ΑΝ η 21η Απριλίου γινόταν κατ'εντολή του παλατιού. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.

Ειμαι ολος αυτια,περιμενω να μαθω ιστορια απο τα ξουρισμενα σας κεφαλια που εχουν εντρυφησει πολιτικη ιστορια στο επακρο αλλα δυστυχως ειστε ακομα σουβλατζιδες η περισσοτεροι στην Ομονοια..
Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τα στερεότυπο, αλλά δεν έχω ξυρισμένο κεφάλι. Για την ακρίβεια, η συντριπτική πλειοψηφία των εθνικιστων δεν έχει ξυρισμένο κεφάλι.
Όσο για τις ιστορικές γνώσεις, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε όποτε θες.
Πάντως πληροφοριακά, ούτε κανείς από τους ιστορικούς μας (βλ.Πλεύρης, Γεωργαλάς κτλ) δεν έχει ξυρισμένο κεφάλι.
Δεν έχω υπόψη κάποιον εθνικιστη που να ναι σουβλατζής στην Ομόνοια. Βέβαια εγώ δεν θεωρώ ντροπή να είναι κάποιος σουβλατζής στην Ομόνοια, αλλά τέλοσπάντων... Ντροπή είναι να είσαι ανθέλληνας και λαμόγιο...
Πάντως αν ξέρεις κάποιον εθνικιστη σουβλατζή στην Ομόνοια, απλά πες το. Θα πάρω την παρέα μου και θα πάμε να φάμε να του κάνουμε τζίρο!!!!
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 24 Ιουν 2008, 17:16

Ειμαι ολος αυτια,περιμενω να μαθω ιστορια απο τα ξουρισμενα σας κεφαλια που εχουν εντρυφησει πολιτικη ιστορια στο επακρο αλλα δυστυχως ειστε ακομα σουβλατζιδες η περισσοτεροι στην Ομονοια..
Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τα στερεότυπο, αλλά δεν έχω ξυρισμένο κεφάλι. Για την ακρίβεια, η συντριπτική πλειοψηφία των εθνικιστων δεν έχει ξυρισμένο κεφάλι.
Πάντως πληροφοριακά, ούτε κανείς από τους ιστορικούς μας (βλ.Πλεύρης, Γεωργαλάς κτλ) δεν έχει ξυρισμένο κεφάλι.
Δεν έχω υπόψη κάποιον εθνικιστη που να ναι σουβλατζής στην Ομόνοια. Βέβαια εγώ δεν θεωρώ ντροπή να είναι κάποιος σουβλατζής στην Ομόνοια, αλλά τέλοσπάντων... Ντροπή είναι να είσαι ανθέλληνας και λαμόγιο...
Πάντως αν ξέρεις κάποιον εθνικιστη σουβλατζή στην Ομόνοια, απλά πες το. Θα πάρω την παρέα μου και θα πάμε να φάμε να του κάνουμε τζίρο!!!![/quote]

Ναι η αληθεια ειναι τα ξεπερασατε αυτα ,αλλα οτι και να κανετε εχετε μεινει τουλαχιστον στην χωριστρα δες πλευρη,αδωνη και σια(εκεινον τον τρελαμενο τον πιτσιρικα που το παιζει Οικας Πλευρη)και μας θυμιζετε εντονα τον Ιωαννιδη και τον Μεταξα..Οσο για τους ιστορικους σας μην μιλησω,ας αλλαξουν μεταλο στην φωνη πρωτα που ο ενας ακουγεται σαν ευνουχισμενο κοκορι και ο αλλος σαν κρεατεμπορας στην Βαρβακειο και μετα μιλαμε και για τις ιστορικες τους γνωσεις.Ουτε εγω θεωρω φυσικα ντροπη να ειναι κανεις σουβλατζης στην Ομονοια,Τωρα για το να ειναι εθνικιστης στην Ομονοια αυτο το ξανασυζηταμε αν το θεωρω ντροπη! Δυστυχως δεν γνωριζω καποιο εθνικιστη σουβλατζη αυτοπροσωπος,ξερω ομως κατι πακιστανικα και κατι Κινεζικα μαγαζακια που κανουν μουρλια φαγητο,ανατολιτικες λιχουδιες,εισαι;

[img]pleyrhsxax.jpg[/img]

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 24 Ιουν 2008, 18:06

Sulphur έγραψε:
Πάντως αν ξέρεις κάποιον εθνικιστη σουβλατζή στην Ομόνοια, απλά πες το. Θα πάρω την παρέα μου και θα πάμε να φάμε να του κάνουμε τζίρο!!!!

Ναι η αληθεια ειναι τα ξεπερασατε αυτα ,αλλα οτι και να κανετε εχετε μεινει τουλαχιστον στην χωριστρα δες πλευρη,αδωνη και σια(εκεινον τον τρελαμενο τον πιτσιρικα που το παιζει Οικας Πλευρη)και μας θυμιζετε εντονα τον Ιωαννιδη και τον Μεταξα..Οσο για τους ιστορικους σας μην μιλησω,ας αλλαξουν μεταλο στην φωνη πρωτα που ο ενας ακουγεται σαν ευνουχισμενο κοκορι και ο αλλος σαν κρεατεμπορας στην Βαρβακειο και μετα μιλαμε και για τις ιστορικες τους γνωσεις.Ουτε εγω θεωρω φυσικα ντροπη να ειναι κανεις σουβλατζης στην Ομονοια,Τωρα για το να ειναι εθνικιστης στην Ομονοια αυτο το ξανασυζηταμε αν το θεωρω ντροπη! Δυστυχως δεν γνωριζω καποιο εθνικιστη σουβλατζη αυτοπροσωπος,ξερω ομως κατι πακιστανικα και κατι Κινεζικα μαγαζακια που κανουν μουρλια φαγητο,ανατολιτικες λιχουδιες,εισαι;

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Σεπ 2008, 11:19

Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδεεεεεεεεεεεεεεεες
3 του Σεπτέμβρη να γυρνάς
και τσικουδιά στους καφενέδεεεεεεεεεεεες
τα παληκάρια, τα παληκάρια να κερνάς.

Άντε ας μην είμαι σκατόψυχη. Έχει γενέθλια λέει το ΠΑΣΟΚ σήμερα.
Ας του ευχηθούμε πολύχρονο αλλά κυρίως και πάνω απ'όλα να ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, γιατί η κρυόκωλη στάση του, οι εσωτερικοί διχασμοί του και οι γενικότερες σαχλαμάρες, δεν κάνουν δουλειά στην πάταξη αυτής της λαίλαπας που μας έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”