(λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015

Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Re: (λαθρο)Μεταναστευτικό εν έτει 2015

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 07 Σεπ 2015, 16:53

επιβεβαιώνουν αυτό που λέγαμε πριν λίγες ημέρες. ότι ανάμεσα στους μετανάστες κρύφτηκαν και ISIS.... αναμενόμενο.

Καταγγελία-βόμβα: Πέρασαν και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες

Την έκανε ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - «Θα ήταν ανόητος όποιος πει ότι δεν συμβαίνει αυτό» είπε ο κ. Μουζάλας

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/kataggel ... es/3107073
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Σεπ 2015, 17:43

AnonymosEreynhths έγραψε:Καταγγελία-βόμβα: Πέρασαν και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες

Την έκανε ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - «Θα ήταν ανόητος όποιος πει ότι δεν συμβαίνει αυτό» είπε ο κ. Μουζάλας

Και οι Βρετανοί τα'χουν πάρει ολίγον στο κρανίο http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 99#p258999

κοίτα να δεις ρε παιδί μου, γεμίσαμε φασίστες...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 08 Σεπ 2015, 09:22

Υπάρχει και το θέμα της Υεμένης.
Πιθανόν να έρχονται και από εκεί.
Η Σαουδική Αραβία βομβαρδίζει καθημερινά και η χώρα έχει ισοπεδωθεί.
Πιθανόν να έχουμε πρόσφυγες και από εκεί
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 08 Σεπ 2015, 11:24

doctormarkon έγραψε:Πιθανόν να έρχονται και από εκεί.
και από εκεί και από αφγανιστάν και από πακιστάν συνεχίζουν...
επειδή κάποιοι "προασπιστές του δίκαιου και της ελευθερίας",
έκαναν τη ζωή τους κόλαση εκεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 08 Σεπ 2015, 14:44

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 09 Σεπ 2015, 12:07

Τοποθετήσεις και σκέψεις που ειπώθηκαν εδώ, εκφράζουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ το μεταναστευτικό θέμα
(ανά την Ευρώπη όχι μόνο από Ελλάδα) και με εκφράζουν μέχρι κεραίας.
Για να τελειώνουμε επιτέλους με τις παρανοήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=tQD0xFDg448

έχω ζητήσει επειγόντως άδεια μεταφόρτωσης με ελληνικούς τίτλους.
Ελπίζω να μου δοθεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 13 Σεπ 2015, 21:12

Ιρανοί μετανάστες έσωσαν πυροσβέστες σε χαράδρα της Λέσβου

Μυτιλήνη
Μαθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης έδωσαν τέσσερις ιρανοί μετανάστες το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μυτιλήνη.

Περπατώντας από την περιοχή της Συμαμνιάς, όπου είχαν αποβιβασθεί, προς την πόλη της Μυτιλήνης, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της ανατροπής και της πτώσης σε χαράδρα ενός πυροσβεστικού οχήματος στο οποίο και επέβαιναν δυο πυροσβέστες. Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο εγκλωβισμός των δυο ανδρών.

Οι τέσσερις Ιρανοί κατέβηκαν στη βάθους πέντε μέτρων απότομη πλαγιά, προσέγγισαν το όχημα και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες πυροσβέστες. Μάλιστα, παρέμειναν εκεί και βοήθησαν και στην επιχείρηση ανάσυρσης των εγκλωβισμένων πυροσβεστών και στην παραλαβή τους από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο αστυνομικός Συμεών Δουκάκης που ήταν παρών στο συμβάν δήλωσε στην ΕΡΤ1: «Οι μετανάστες από το Ιράν βοήθησαν ουσιαστικά στον απεγκλωβισμό των πυροσβεστών και μάλιστα τραυμάτισαν τα χέρια και τα πόδια τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού. Τους ευχαρίστησα και τους έδωσα συγχαρητήρια για την πράξη τους προς τους συνανθρώπους τους που βρίσκονταν σε κίνδυνο».

Οι δύο πυροσβέστες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου νοσηλεύονται προληπτικά αφού διαπιστώθηκε πως δεν φέρουν σοβαρά τραύματα. Οι τέσσερις Ιρανοί συνέχισαν με τα πόδια το ταξίδι τους για τη Μυτιλήνη

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 13 Σεπ 2015, 23:06

Τραγωδία με μετανάστες στο Φαρμακονήσι

Τραγωδία με μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Φαρμακονησίου, όταν λέμβος στην οποία επέβαιναν περίπου 100 άτομα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας δέχθηκε τηλεφώνημα μέσω του αριθμού 112 ότι μετανάστες βρίσκονται σε κίνδυνο στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή.

Άμεσα απογειώθηκε ελικόπτερο Super Puma και πλωτό του λιμενικού από τη Μυτιλήνη για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα έως τώρα έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα τρεις νεκροί, 68 διασώθησαν, ενώ άλλοι 29 είχαν καταφέρει μόνοι τους να βγουν σε παραλία του Φαρμακονησίου.

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό τεσσάρων ανήλικων που αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, μετά την ανατροπή πλαστικού σκάφους που μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Το λιμενικό περισυνέλεξε σώους 24 μετανάστες από τη θάλασσα.

Εξάλλου, ο αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, Χρήστος Ζώης, μεταβαίνει σήμερα στη Μυτιλήνη, όπου και θα συμμετάσχει σε διευρυμένη σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, υπό την υπηρεσιακή πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.

http://www.zougla.gr/greece/article/tra ... armakonisi
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 03 Οκτ 2015, 22:40

Το λαθρομεταναστευτικό αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών για την διάλυση των Εθνών. Έχω αναφερθεί πολλάκις στο θέμα διεξοδικά, στηλιτεύοντας, παράλληλα, την ηλιθιότητα των επαγγελματιών "ανθρωπιστών", οι οποίοι σιτίζονται από την ελίτ.

Τώρα πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για την οποία ορισμένοι ρεαλιστές προειδοποιούσαμε εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Οκτ 2015, 00:14

Iwn Rwmanos έγραψε:Το λαθρομεταναστευτικό αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών για την διάλυση των Εθνών. Έχω αναφερθεί πολλάκις στο θέμα διεξοδικά, στηλιτεύοντας, παράλληλα, την ηλιθιότητα των επαγγελματιών "ανθρωπιστών", οι οποίοι σιτίζονται από την ελίτ.

Τώρα πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για την οποία ορισμένοι ρεαλιστές προειδοποιούσαμε εδώ και πολλά χρόνια.
Όποιος αδυνατεί να το δει αυτό, αδυνατεί γιατί εστιάζει στη βελόνα που τρυπάει το χέρι και πονάει,
και όχι στο χέρι που κρατάει τη ρημάδα τη βελόνα...

επίσης αδυνατεί γιατί τραβάει άρνηση να πραγματευτεί ο,τιδήποτε κρίνει πως παίζει στη σφαίρα
της συνωμοσιολογίας... Και για πολλούς, όσα δε λένε τα ελεγχόμενα κανάλια διάλυσης εγκεφάλων,
είναι συνωμοσιολογικό.

Ετοιμάζω σχετικό βίντεο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Οκτ 2015, 20:15

Μόλις το σήκωσα

https://www.youtube.com/watch?v=vW1LkuWvxOA

Στο πρώτο 12λεπτο, εστιάζει στο μεταναστευτικό,
στο δεύτερο, αναφέρεται ειδικά στη Συρία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Κυρ 04 Οκτ 2015, 23:06

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AnonymosEreynhths την Τρί 06 Οκτ 2015, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διόρθωση link
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Οκτ 2015, 14:05

Θα το ανέβαζα γιατί σε γενικές γραμμές κάνει σωστές επισημάνσεις.
Με χαλάει α/ που εστιάζει μόνο στη Γερμανία ενώ θα'πρεπε να αναφέρεται
σ'ολόκληρη την ευρώπη και β/ που βγάζει μια εμπάθεια κατά των ισλαμιστών.
Όχι ανακριβή και άδικη σε πολλά επίπεδα, αλλά σίγουρα σε ένα άλλο
επίπεδο, πολύ ρατσιστική για τη δική μου λογική.

Δεν είμαι αντιρατσίστρια επειδή τα σιωνιστικά-εβραϊκής κοπής σούργελα
"διέδωσαν" αυτή την καλή αρχή για να εξυπηρετήσουν την ατζέντα της αχταρμοποίησης των λαών,
ενώ στο Ισραήλ δε δέχονται ούτε για αστείο άλλες εθνότητες μέσα στη χώρα, κι όποιους
αλλοεθνείς δεχτούν, τους περνάνε από κόσκινο και τους μπάζουν για συγκεκριμένους λόγους.
Τέτοια 2 μέτρα 2 σταθμά τα σιχαίνομαι και ποτέ δε θα τα προάγω.
Αντιρατσίστρια είμαι επειδή έζησα τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρατσισμό στο πετσί μου,
στη χώρα που μεγάλωνα και έζησα πάνω από 20 χρόνια.
Αντιρατσίστρια είμαι γιατί δε μπορώ να μισήσω ανθρώπους, όποιας φυλής κι αν είναι,
άσχετα αν έχω αγανακτήσει κι εγώ με κάποιους μετανάστες στα χρόνια που η πατρίδα μου
τρώει μεγάλη εισβολή. Έχω αγανακτήσει για συμπεριφορές που θα μπορούσαν να έχουν
και ομοεθνείς μου, όχι για την εθνική ή φυλετική τους υπόσταση...
και στις συμπεριφορές αυτές, ναι, ρατσίζω αν θέλει κάποιος να το δει έτσι.
Στις φυλές/εθνότητες/θρησκευτικές οντότητες, όχι, δεν ρατσίζω και δε θα ρατσίσω ποτέ.

Η τοποθέτηση του Άικ με εκφράζει 100%
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Τρί 06 Οκτ 2015, 18:52

Θα προσπαθήσω να δωσω την δικια μου οπτική για το θέμα
Το πρωτο είναι ότι ναι παιζονται παιχνίδια στις πλάτες μας και τις πλάτες των προσφύγων.
Για αχταρμοποίηση των λαων δεν θα κάνω λόγο γιατί δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι μεθοδεύεται. Απλά όπως απο την φεουδαρχία περάσαμε στα εθνικά κράτη, έτσι αυτά κάνανε τον κύκλο τους. Σε αυτό συντέλεσαν, η οικονομία, οι τεχνολογιες, η επικράτηση της αγγλικής ως κοινής γλώσσας του διαδικτύου, κλπ.
Οταν ο κυκλος φίλων σου μπορει να περιλαμβάνει εναν ιαπωνέζο, εναν γερμανο,εναν τούρκο, εναν καναδό κλπ με τους οποιους εχεις καθημερινή επικοινωνια σαν να είναι δίπλα σου (και ας μην ειναι στην χώρα σου) είναι δύσκολο να κρατησεις το εθνικο Mind-set που ειχες το 90 που η πηγη ενημερωσης ηταν η τηλεοραση της χωρας σου, η εγκυκοπαίδεια (χαρτινη) και τα βιβλια (χάρτινα).
Δεν το λεω υποτιμητικά για το 90 (μου άρεσε και ήταν γαμάτα) αλλά πέρασε.
Τα παιχνίδια που παίζονται ειναι γεωστρατηγικά και ανάμεσα σε χώρες. Η Συρία και η Ελλάδα ειναι απλά πιόνια. Οι αμερικάνοι θέλουν την Συρία χωρίς Ασάντ και πλεον χωρις ΙΣΙΣ, οι Ρωσοι την θελουν χωρις ΙΣΙΣ. Επισης υπαρχουν οι αντικυβερνητικοι που αλλοι συνεργαζονται με την ΙΣΙΣ και αλλοι οχι αλλα ολοι την βοηθουν εστω και άθελα τους πολεμόντας την κυβερνηση (η οποια να πουμε την αληθεια ειναι δικτατορικη).
ήρθαν τζιχαντιστες μαζί με τους πρόσφυγες; Πολυ πιθανό. Αλλα δεν νομιζω οι μυστικες υπηρεσίες της Γερμανιας πχ να κάθονται με σταυρωμένα χέρια και να μην εχουν στοιχεια. πιστευω οτι παρακολουθουνται και συντομα θα βρεθουν ολοι σε μπουντρουμια. (Εκει...) Γιατι εκει οι μυστικες υπηρεσιες κατάγονται απο την Σταζι. Εδω δεν ξερω. Ισως να θεωρουν σημαντικότερο να παρακολουθουν καναν αναρχικό ή καναν πολιτικό αντίπαλο της εκάστοτε κυβέρνησης.
Οπως και να χει θα πρεπει
Α) να διαχωριστει ο προσφυγας απο τον μεταναστη. Εχουμε υποχρεωση να βοηθαμε τους προσφυγες (ηθικη και νομικη), ο μεταναστης ομως αν δεν εχει χαρτία θα πρέπει να πάει σπίτι του.
Β) να συλληφθουν οσοι ειναι τρομοκρατες και να κανουμε τα παντα για να ξεράσουν οσα ξέρουν.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Οκτ 2015, 19:28

Έχω να σου απαντήσω φράση τη φράση σου Φώτη, αλλά θα ήθελα (όταν σου προκυψει ο χρόνος και κυρίως η διάθεση) να δεις το βίντεο με τον Άικ, και να μου πεις πώς προσέλαβες αυτά που λέει για το μεταναστευτικό που είναι το πρώτο 12λεπτο. (όχι ότι θα σε χαλάσει να δεις και το υπόλοιπο για τη Συρία)
Το λέω, γιατί ειδικά σ'αυτές τις τοποθετήσεις του, είναι σα να μιλάω εγώ.
Τόσο ταυτόσημες είναι οι αντιλήψεις μας σ'αυτό ειδικά.

ίσως αν τον ακούσεις (γιατί τα λέει καλύτερα από μένα και λιγότερο πολυλογάδικα)
και ξαναλέω ΙΣΩΣ, να αναθεωρήσεις και αυτό το "δεν το πιστεύω ότι μεθοδεύεται.¨

Ο Άικ φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση εθνικιστής... Δεν αγαπάει καν το έθνος του, μάλλον
ντρέπεται γι'αυτό. (κι εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση του)
Εγώ αγαπώ το έθνος μου αλλά δεν περιχαρακώνομαι σ'αυτό.
Δεν το βλέπω μόνο εθνικά το θέμα δηλαδή...
Οπότε κάπου συμφωνώ σε πολλά που θέτεις, και σε επί μέρους σημεία διαφωνώ με τη λογική σου.
Κυρίως όπως θα κατάλαβες, στο μόνο (σημαντικό-σοβαρό) σημείο που διαφωνώ,
είναι με το σκεπτικό σου που σταματάει εκεί που αρχίζει
η τερατώδης πουστιά των επικυρίαρχων, λες κι είναι αθώες περιστερές.

Αν/όταν το ακούσεις, το συζητάμε καλύτερα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 10 Οκτ 2015, 12:11

Η Τουρκία μέχρι ..την Άνδρο, με την βούλα της ΕΕ

Η Ευρωπαική Επιτροπή και ο κατά τα άλλα φίλος της Ελλάδας Πρόεδρος Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, παρανόμως και χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα, εκχώρησε από το πουθενά στην Τουρκία, το δικαίωμα στο τουρκικό Λιμενικό Σώμα να εκτελεί περιπολίες, να αναχαιτίζει δουλεμπορικά σκάφη και να εκτελεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στο Αιγαίο, όπου η αποκλειστική ευθύνη για όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες, έχει εκχωρηθεί, διεθνώς, στην Ελλάδα.

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Τουρκίας Τ. Ερντογάν με τον κ Γιουνκέρ, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ένα Σχέδιο Δράσης ΕΕ- Τουρκίας για την αντιμετώπιση των προσφύγων στην Τουρκία και τη διαχείριση των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Στο Σχέδιο αυτό , το οποίο αναμένεται να επισημοποιηθεί στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στα μέσα Οκτωβρίου- αν στο μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση δεν αντιδράσει- αναφέρεται ότι «..η Τουρκία σκοπεύει να ενισχύσει την δυνατότητα αναχαίτισης που έχει το Τουρκικό Λιμενικό Σώμα, ειδικότερα με αναβάθμιση των μέσων επιτήρησης, με αύξηση των περιπολιών και των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης, ενώ θα αναβαθμίσει τη συνεργασία με το ελληνικό Λιμενικό Σώμα..»

Η διατύπωση αυτή είναι άκρως πονηρή και επικίνδυνη, διότι δεν προσδιορίζεται η θαλάσσια περιοχή μέσα στην οποία θα δρα η Τουρκία. Και επειδή η έρευνα και διάσωση και η αναχαίτιση δουλεμπορικών μέσα στα χωρικά ύδατα κάθε χώρας, ( άρα και της Τουρκίας), είναι αυτονόητη υποχρέωση , οι τουρκικές «δεσμεύσεις» απέναντι στην ΕΕ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα φτάνουν…μέχρι την Άνδρο, σύμφωνα με τον σχετικό τουρκικό νόμο του 2001,τον οποίο η ΕΕ και ο κ Γιούνκερ δείχνουν είτε να αγνοούν είτε να «λησμονούν».

Αναλυτικότερα:

Ο Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοίας, ( ΙΜΟ) με τη Σύμβαση του Αμβούργου 2004 δεν καθορίζει τις θαλάσσιες περιοχές στις οποίες τα κράτη θα εκτελούν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Όμως το άρθρο 2.1.4 ορίζει ότι τα μέρη θα έρθουν σε συμφωνία μεταξύ τους για να καθορίσουν τις μεταξύ τους περιοχές έρευνας και διάσωσης. Και το άρθρο 2.1.5 ορίζει ότι στην περίπτωση διαφωνίας , τότε το κάθε κράτος θα ορίσει μόνο του την περιοχή έρευνας και διάσωσης για την διευκόλυνση των σχετικών επιχειρήσεων.

Η ελλιπής αυτή διατύπωση δημιούργησε περισσότερα προβλήματα μεταξύ κρατών αντί να τα διευθετήσει. Έτσι οδήγησε τις Γενικές Συνόδους του 2005, 2006, 2007 κλπ του ICAO και του ΙΜΟ να προτείνουν και να συστήνουν ότι τα κράτη, μέχρις ότου συμφωνήσουν τα μεταξύ τους θαλάσσια όρια των περιοχών έρευνας και διάσωσης, θα ακολουθούν τα όρια των FIR, όπως αυτά έχουν καθοριστεί από τον ICAO ( Διεθνής Οργανισμός Αεροναυτιλίας). Με άλλα λόγια , οι αρμόδιοι Διεθνείς Οργανισμοί, στην περίπτωση της Ελλάδας ορίζουν ότι τα όρια των περιοχών έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο συμπίπτουν με τα όρια του FIR Αθηνών , άρα οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο εποπτεύονται και εφαρμόζονται από τις ελληνικές αρχές.

Είναι επομένως οφθαλμοφανές, ότι η ΕΕ και ο κ Γιουνκέρ, στην προσπάθεια τους να «υποχρεώσουν» την Τουρκία, (έναντι αδράς αμοιβής πάνω από 1δις ευρω και δεσμεύσεις για απελευθέρωση της βίζας ελεύθερης μετακίνησης τούρκων πολιτών στην ΕΕ), παραβιάζουν κατάφωρα, υπέρ της Τουρκίας, αποφάσεις διεθνών οργανισμών όπως ο ICAO και ο ΙΜΟ.

Επιπροσθέτως, ενεργοποιούν δια της πλαγίας οδού τον τουρκικό νόμο του 2001 για την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο, ο οποίος ορίζει ότι η τουρκική περιοχή έρευνας και διάσωσης καλύπτει το μισό Αιγαίο, από την Άνδρο και ανατολικά.

Η ελληνική κυβέρνηση ουδόλως έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής. Η τελευταία ευκαιρία της είναι η επόμενη Σύνοδος Κορυφής του Οκτωβρίου , στην οποία τα κράτη μέλη θα επισημοποιήσουν ή όχι αυτό το Σχέδιο Δράσης ΕΕ-Τουρκίας.

Αναμένουμε..

Πηγή: Η Τουρκία μέχρι ..την Άνδρο, με την βούλα της ΕΕ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/blog-content/2 ... z3o75uvem1

http://katohika.gr/ellada/i-tourkia-mex ... la-tis-ee/

κι ένας χρήστης σχολιάζει:
Ποοοολυ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ …, ο Γιουνγκερ ες – ες !!!!

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ/ΣΤΩΝ , (οχι προσφυγων) , ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠ” ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ με “ασφαλη τροπο” ,στα Ελληνικα νησια της ενδοχωρας ……. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΣΑΛΙΜΑΝΙ !!!!!! χειμωνας βλεπετε .., και οι βαρκες δεν τα καταφερνουν !!!!!
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ σαν αυτη ΘΑ ΕΙΝΑΙ …
ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ…..ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και σε κανα στρατοπεδο εκει κοντα….ΚΑΒΟΥΡΙ ας πουμε !!!!!!!!!!!!!!!!
Εμας θα μας κανει ο κυρ Γιουνγερ….Φιλιππινεζακια τους !!!!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 10 Οκτ 2015, 12:54

Γιατι να μην γινει το αναποδο. θα τους παιρνουμε εμεις απο τα τουρκικα λιμανια και μονο οσους ειναι Σύροι.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Οκτ 2015, 16:25

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 17 Οκτ 2015, 18:20

Η δουλεια των αρχων ειναι να μετατρεπουν την κριση σε ευκαιρια, ειναι μια καταπληκτικη ευκαιρια να μαθουμε πως δρουν αυτοι οι εγκληματιες και προσωπα και καταστασεις.
-
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Κυρ 18 Οκτ 2015, 21:07

http://www.protothema.gr/world/article/ ... germania-/

Μηπως εχει ξεφυγει λιγακι η κατασταση και ζητανε νινι, το θελουν και ξυρισμενο; Σε λιγο θα μας βαλουν να πληρωσουμε και τις χατζαρες με τις οποιες θα μας παρουν το κεφαλι.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 26 Οκτ 2015, 12:49

Νέο κύμα προσφύγων κατέκλυσε την πλατεία Βικτωρίας -6.000 πρόσφυγες αναμένονται σήμερα στον Πειραιά

http://katohika.gr/ellada/neo-kyma-pros ... n-peiraia/

Κι ατζεντάρα καλά κρατεί και εξελίσσεται κανονικά.
Με τις υγείες μας :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Re: (λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Τετ 28 Οκτ 2015, 18:23

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλούν οι προτάσεις του Βέλγου υπουργού Εσωτερικών Jan Jambon να φέρουν διακριτικά οι πρόσφυγες, ώστε να διαχωρίζονται από τους πολίτες και να εντοπίζονται εύκολα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο RTBF, ο Jan Jambon ανακοίνωσε νέα μέτρα ασφαλείας στα κέντρα υποδοχής των αιτούντων άσυλο. Μεταξύ αυτών, η χρήση διακριτικών γνωρισμάτων στα ρούχα τους για τον εύκολο εντοπισμό τους. Πρότεινε μάλιστα τη δημιουργία ενός σήματος που θα φέρουν όλοι οι μετανάστες.

Επιπλέον, μίλησε για ενίσχυση της παρακολούθησης των εισερχομένων στα κέντρα υποδοχής. Θα πρέπει να εγγράφονται σε λίστα επισκεπτών όπου θα έχει πρόσβαση η αστυνομία.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 36&catID=4

Βρε δεν γαμιεστε μπασταρδοι να χεσω την ευα μπραουν σας. Δικιο εχει ο αχινος που βριζει.
Νιωθω αηδιασμενος. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ανηκω στο ιδιο ειδος με τετοιους ανθρωπους. Δηλωνω προσφυγας και να πατε να πνιγείτε.
-
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Τρί 03 Νοέμ 2015, 02:42

Άνθιμος: Μεγάλη συμφορά αν πέσει ο φράχτης στον Έβρο

«Ακούμε όλο και πιο έντονα, από ορισμένους από την Αθήνα, να πέσει ο φράχτης που υπάρχει στον Έβρο. Αν πέσει ο φράχτης θα γίνει μεγάλη συμφορά», δήλωσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος στο κυριακάτικο κήρυγμα του, αναφερόμενος στο προσφυγικό αλλά και στο αίτημα που υπάρχει για να πέσει ο φράχτης, ώστε να μην πνίγονται πρόσφυγες στο Αιγαίο.
http://www.lifo.gr/now/greece/79650
Transhuman: Ψοφα λιγο που θελει να σου πει κατι ο Χριστόδουλος.
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 319 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 07 Νοέμ 2015, 20:05

Τυχαία είχα δει μια εκπομπή του "πακέτο". Μία κόρη έψαχνε την μάνα της που την είχε παρατήσει όταν ήταν μωρό. Βρέθηκαν, και εστιάζω στο ότι η μάνα είπε ότι δεν έκανε άλλα παιδιά, διότι περνούσε πολύ δύσκολα χρόνια.

Αυτό το πράγμα το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές. Όταν περνάει κάποιος ζόρια, δεν σκέφτεται να κάνει παιδιά. Δεν κάνει παιδιά.

Από την άλλη πλευρά, όλο ακούω τελευταία πολιτικούς να λένε "δεν μπορούμε να αφήνουμε μωρά να πνίγονται στο Αιγαίο".

Από τη μια δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με αυτήν την φράση. Από την άλλη όμως, τα παιδιά δεν γεννώνται εκ του μηδενός. Δεν εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά. Δεν είναι καιρικό φαινόμενο. Κάποιοι αποφασίζουν να τα κάνουν, και τα κάνουν.

Συνεπώς το ερώτημα είναι: Γιατί κάνουν παιδιά, αν τραβούν μεγάλα ζόρια;

Και από την εμπειρία μας στην ελλάδα, ξέρουμε κι άλλους ανθρώπους που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Είναι κάποιοι ρομά, που από τη μία ζητειανεύουν συνεχώς λέγοντας ότι δεν έχουν να φάνε, από την άλλη συνεχώς κάνουν μωρά, τα οποία γνωρίζουμε ότι στατιστικώς, όταν μεγαλώσουν, θα έχουν συμπεριφορά αντίστοιχη με εκείνη των γονιών τους.

Άρα, γίατί κάποιοι κάνουν παιδιά, όταν βρίσκονται σε μεγάλα ζόρια;

Ένα δεύτερο ερώτημα που μου δημιουργείται έχει να κάνει με την ευκολία που βλέπω κάποιους γονείς να βάζουν το παιδί τους στα σκάφη τα οποία βλέπουμε τελικά να βουλιάζουν στο αιγαίο. Δεν τους κόβει ή αδιαφορούν;

Συμπερασματικά, ναι, καλό είναι να σώζουμε ανθρώπινες ζωές, αλλά να μην κάνουμε τα στραβά μάτια σε κάποιες κατάντιες. Τα του καίσαρως το καίσαρι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 07 Νοέμ 2015, 20:11

Οι ανθρωποι αυτοι αν μιλαμε για συριους κατα βαση κανανε παιδια πριν ξεσπιτωθουν και εχουν οικογενειακες δομες ομοιες με τις Ελληνικες (απο μηδεν εως 2 παιδια ας πουμε).
Οι ρομα ειναι μια αλλη περιπτωση
Α) γιατι δεν περνανε σκατα.δεν ζουν καποια ειδικη περισταση. ετσι ζουν εδω και αιωνες. πολλες φορες κανουν παιδια για να παιρνουν επιδοματα η να τα εκμεταλευονται στα φαναρια κλπ.
Ομως και οι Ελληνες σε δυσκολους καιρους προ εμβολιων αντιβιωτικων κλπ καναν πολλα παιδια επειδη υπολογιζαν οτι καποια θα πεθανουν απο κρυο αρρωστιες κλπ και καποια θα μεινουν αναπηρα απο πολυομυελιτιδα.
-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”