END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013
Εδώ είναι ένα βίντεο με αντεπιχειρήματα.
https://www.youtube.com/watch?v=BtclSHshTYM
Το βάζω μόνο σαν λινκ γιατί στα σχόλια είναι το ζουμί.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Παρακολουθώ ανελλιπώς αυτό το νήμα και η αλήθεια είναι πως φαγουρίζεται η παλάμη μου να γράψω, όμως δεν το κάνω. Όπως είχα πει κάποτε και σε ένα άλλο νήμα, καλό θα ήταν όσοι θέλουν να μάθουν τα υπέρ και τα κατά της ΕΝD και τις κάθε END να διαβάζουν ολόκληρα τα νήματα. Δεν γίνεται να επιστρέφουμε στα ίδια και στα ίδια είτε είμαστε υπέρ είτε είμαστε κατά. Παρακαλώ όποιος θέλει να μάθει ας στρώσει τον κωλαρικό του να διαβάσει.
Πρέπει να ομολογήσω ότι μετά τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν ενάντια στον Οττο μέσα σε αυτό το νήμα, έχασα όλη μου την διάθεση να εμπλακώ σε αυτό το ιδεολογικό deadend. Ενώ μεγάλη μερίδα των μελών του forum με σημαντικές παρεμβολές έφεραν επιχειρήματα και εναντιώθηκαν σε αυτή την πόλωση, συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι. Και όταν μιλάω για τροπάρι, δεν αναφέρομαι στην μελέτη των βίντεο ή κάθε είδους επιχειρημάτων. Μιλάω για αυτή την ενέργεια επίθεσης που αποπνέεται σε οποιοδίποτε είναι σκεπτικός προς την ΕΝD. Φυσικά όλη αυτή η ακραία εναντίωση αποδεικνύει ότι και οι ίδιοι οι υποστηρικτές τις ΕΝD δεν είναι πολυ σίγουροι για αυτά που υποστηρίζουν.
Στο δια ταύτα να σας πω, ότι ενώ είχα ξεκινήσει να παρακολουθώ βίντεο Λαμπράκη (του Πολέμαρχου της Ελλάδας δεν μπήκα καν στο κόπο) και ειλικρινά να βρίσκω κάποια ενδιαφέρονται πράγματα, μετά από όλον αυτό τον παροξυσμό θα σας πω αγαπητοί συνΙΔΕΟγραφήτες ότι μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα καταφέρατε να έχετe απέναντυ στους σκεπτικιστές της ΕΝD.
Και κάτι τελευταίο προς την δοκτορέσα: Μαρία ειλικρινά αν και είσαι από τα άτομα που συμπαθώ παρά πολύ εδώ μέσα, έχω να σου πω πως δύο καρπούζια σε μια αμασχάλη δεν χωράνε. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η διαλλακτική σου στάση μέσα σε αυτό το νήμα κάνει μόνο κακό και ότι δεν ταιριάζει σε άτομα σαν και εσένα με βαθειά ταξική συνειδήση να περιμένουν μεσσίες εξ ουρανού. Αυτα, εντελώς καλοπροαίρετα.
Πρέπει να ομολογήσω ότι μετά τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν ενάντια στον Οττο μέσα σε αυτό το νήμα, έχασα όλη μου την διάθεση να εμπλακώ σε αυτό το ιδεολογικό deadend. Ενώ μεγάλη μερίδα των μελών του forum με σημαντικές παρεμβολές έφεραν επιχειρήματα και εναντιώθηκαν σε αυτή την πόλωση, συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι. Και όταν μιλάω για τροπάρι, δεν αναφέρομαι στην μελέτη των βίντεο ή κάθε είδους επιχειρημάτων. Μιλάω για αυτή την ενέργεια επίθεσης που αποπνέεται σε οποιοδίποτε είναι σκεπτικός προς την ΕΝD. Φυσικά όλη αυτή η ακραία εναντίωση αποδεικνύει ότι και οι ίδιοι οι υποστηρικτές τις ΕΝD δεν είναι πολυ σίγουροι για αυτά που υποστηρίζουν.
Στο δια ταύτα να σας πω, ότι ενώ είχα ξεκινήσει να παρακολουθώ βίντεο Λαμπράκη (του Πολέμαρχου της Ελλάδας δεν μπήκα καν στο κόπο) και ειλικρινά να βρίσκω κάποια ενδιαφέρονται πράγματα, μετά από όλον αυτό τον παροξυσμό θα σας πω αγαπητοί συνΙΔΕΟγραφήτες ότι μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα καταφέρατε να έχετe απέναντυ στους σκεπτικιστές της ΕΝD.
Και κάτι τελευταίο προς την δοκτορέσα: Μαρία ειλικρινά αν και είσαι από τα άτομα που συμπαθώ παρά πολύ εδώ μέσα, έχω να σου πω πως δύο καρπούζια σε μια αμασχάλη δεν χωράνε. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η διαλλακτική σου στάση μέσα σε αυτό το νήμα κάνει μόνο κακό και ότι δεν ταιριάζει σε άτομα σαν και εσένα με βαθειά ταξική συνειδήση να περιμένουν μεσσίες εξ ουρανού. Αυτα, εντελώς καλοπροαίρετα.
- arkoudos
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ARKOUDOS
- Φύλο: Άνδρας
αυτο που βλέπω καταρχην είναι ότι ο παρουσιαστής είναι παν ηλίθιος .... χαζός δηλαδήdoctormarkon έγραψε:Εδώ είναι ένα βίντεο με αντεπιχειρήματα.
παμε παρακάτω ... στο 29 λεπτό περίπου, είναι ένας τύπος που κατηγορεί τον Σώρρα για έκδοση ακάλυπτων επιταγών ... πρέπει να το δεχτούμε επειδή το λέει αυτός ;
στην ερώτηση του χαζού αν εχει καταδικαστεί , ο αλλος απαντάει "αν δεν αληθεύει αυτο να μου κανει μήνυση" ... ε; σπουδαία επιχειρήματα ...
δεν είδα παρακάτω ... υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο για το ανύπαρκτο των 600 δις ;
Διαβάζοντας το σχόλιο του kostakis αναρωτιέμαι αν υπάρχει εδω μεσα μια διαμαχη των οπαδων σωρρα και αντιπάλων σωρρα για το ποιος θα κανει τον αλλο να αποδεχτει την αποψη του ... εγω νομιζα οτι απλα συζητουσατε το θεμα Σώρρας END ... εγω παντως θα μεινω στη συζητηση με επιχειρήματα ... δεν εχω κατασταλαγμένη άποψη για το φαινόμενο END ... ίσως οι μελλοντικοί σχολιασμοι εδω με βοηθήσουν να αποκτήσω,, επειδή οι μέχρι τώρα δεν το έχουν καταφέρει ... αν γινει θα σας το πω .
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 6 φορές
Ολα θα ήταν ευκολότερα για τον Σώρρα και θα έπειθε το πανελλήνιο αν εμφάνιζε 100 ψωροεκατομμύρια από τα 600 δις που λέει ότι διαθέτει.
Γιατί δε το κάνει;
Το ποσό είναι μηδαμινό μπροστά στα 600 δις.
Γιατί δε το κάνει;
Το ποσό είναι μηδαμινό μπροστά στα 600 δις.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ION 4ever

- Έλαβε Likes: 1 φορά
doctormarkon έγραψε:Εδώ είναι ένα βίντεο με αντεπιχειρήματα.
Αρκούδε πέραν του γεγονότος ότι δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα περί end και Σωρραarkoudos έγραψε:αυτο που βλέπω καταρχην είναι ότι ο παρουσιαστής είναι παν ηλίθιος .... χαζός δηλαδή
πράγμα πέρα για πέρα σεβαστό
θέλω να σου πω ότι χαιρομαι με την παραπάνω δήλωση σου
διότι δεν ξέρω πόσο ζουμί μπορεί να βρίσκεται στα σχόλια του βίντεο,
το βίντεο όμως είναι εμετικό.
Εμένα πάντως δεν με βοήθησαν οι όποιοι σχολιασμοί ούτε στο να είμαι υπέρ
ούτε στα να είμαι κατά.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό την ιστορία και μου αρέσει.
Θεωρώ ότι η έρευνά ( και εννοώ την επίσημη διερεύνηση)
πάνω στο αν ο Αρτεμης Σωρρας λέει αλήθεια η όχι είναι το μόνο που έχει σημασία αυτή την στιγμή.
Αν φανεί και αποδειχθεί οτι είναι μουφα .... καλώς πάμε παρακάτω.
Αν αποδειχθεί ότι έχει δίκιο τότε.... καλώς προχωράμε μπροστά.
Εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει ένα σωρό κινήσεις. τον αγνοούν.
Ζητάει βοήθεια από όλους μας.
Σε αντάλλαγμα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αν λέω ψέματα κρεμάστε με.
Αφού έχει δει και αποδεί ζητά να υπογράψουμε με σκοπό να ασκηθεί πίεση
στην κυβέρνηση να ασχοληθεί.
Συνταγματικά, λεει, αν μαζευτούν πολλές υπογραφές μερικά εκατομμύρια
μπορεί να γίνει κάτι.
Οι υπογραφές από ότι καταλαβαίνω θα είναι στην κατοχή του Σωρρα και θα κατατεθούν (εφόσον συγκεντρωθούν )
στον εισαγγελέα ως αποδεικτικό στοιχείο της επιθυμίας μέρους των Ελλήνων.
Και στα καπάκια δεν μένει μόνο εκεί
αλλά προτείνει και ένα τελείως ριζοσπαστικό σχέδιο
που αφορά τους δήμους.
Άλλα χρήματα αυτά καμία σχέση με μετοχές της ανατολής η ομόλογα.
και μάλιστα με όρους που πιο καλά δεν γινεται.
Μας μιλάει για ύπαρξη φορέων όπου μπορουν τα κράτη να αντλήσουν χρήματα
για το καλό των πολιτών των ενδιαφερόμενων χωρών
και τον ακούμε σαν χάνοι.
και είναι φυσικό να τον ακούμε σαν χάνοι από μια άποψη
γιατί αυτά δεν τα έχουμε ξανακούσει.
δεν είναι πράγματα που ξέραμε.
δεν γνωρίζαμε για παγκόσμια καταπιστεύματα και τέτοιες είδους δυνατότητες.
το μόνο που είχαν φροντίσει να γνωρίζουμε είναι δάνεια κουρέματα δόσεις
και πτωχεύσεις.
και αντί να κουνήσουμε το κεφάλι μας δεξιά αριστερά
να γουρλώσουμε τα μάτια και να σηκωθούμε όρθιοι ρωτώντας
τι λέει ρε ο άνθρωπος? και να κανουμε οτι μπορούμε
για να διαπιστώσουμε
αν όντως είναι όλα αυτά αλήθεια
βυθιζόμαστε στην απάθεια αναφωνώντας
Μπααααα!!!! απατεώνας είναι.
εμένα προσωπικά που τους ακολουθώ κατά πόδας, (εννοώ ιντερνετικα)
και έχω ακούσει όλες τις ομιλίες συνεντεύξεις δηλώσεις
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι μου αρέσει
και ο τρόπος
και το όπλο
και ο τόπος.
Και τελειωνω με ένα δικό σου κείμενο το οποίο προσυπογράφω.
arkoudos έγραψε:α διάβασα ... γενικολογίες και υποθέσεις
δεν είμαι οικονομολόγος
αυτοι που είναι και είναι οι κυρίως θιγόμενοι, γιατι κάνουν τις πάπιες;
εδω έχουμε μια οργανωμενη ομάδα , που γυριζει την ελλαδα , μοιραζει λεφτα , τους αποδιδει χαρακτηρισμούς όπως λαμόγια και υπάλληλοι των τοκογλύφων ... ζηταει λογιστικό έλεγχο του χρέους που τσίπρας και καμενος το εχουν κανει γαργαρα πλεον ,, έχουν οπαδούς .... και δεν κινητε φύλλο;
εξαπέλυσαν τα παπαγαλακια τους στα ΜΜΕ για την γνωστη προπαγανδα περιθωριοποίησης του αγκαθιού και απο τοτε κανουν τους κινεζους .... γιατί ρε παιδιά ; τι μου διαφεύγει ;
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Πρώτα απ όλα Κωστάκη δεν μου αρέσει να χτυπάω κανέναν προσωπικά για της απόψεις του και αυτό το έχεις καταλάβει.Και κάτι τελευταίο προς την δοκτορέσα: Μαρία ειλικρινά αν και είσαι από τα άτομα που συμπαθώ παρά πολύ εδώ μέσα, έχω να σου πω πως δύο καρπούζια σε μια αμασχάλη δεν χωράνε. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί η διαλλακτική σου στάση μέσα σε αυτό το νήμα κάνει μόνο κακό και ότι δεν ταιριάζει σε άτομα σαν και εσένα με βαθειά ταξική συνειδήση να περιμένουν μεσσίες εξ ουρανού. Αυτα, εντελώς καλοπροαίρετα.
Εδώ συζητάμε για το Σώρρα και την ΕΝΤ.
Ακούω τα βίντεο και παρακολουθώ το θέμα γιατί θέλω να έχω κατασταλαγμένη άποψη.
Προτιμώ να σχολιάζω τα λεγόμενα στα βίντεο χωρίς όμως να χτυπήσω προσωπικά κανέναν.
Ψάχνω και για αντίθετες απόψεις όπως το βίντεο που έβαλα παραπάνω σε λινκ.
Να ακούγονται και τα υπέρ και τα κατά χωρίς φανατισμό.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
1/ υπάρχουν 5 ή 6 νήματα για την ΕΝΤ.arkoudos έγραψε:υπάρχουν κάπου επιχειρήματα αντί-END ;
ουσιαστικά εννοώ ...
* βρήκα αυτά εδώ:
http://ideografhmata.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End
τα διάβασα ... γενικολογίες και υποθέσεις
Στην αρχή του κάθε νήματος (στο εναρκτήριο ποστ) υπάρχει λινκ του προηγούμενου, και στο τέλος κάθε νήματος, υπάρχει λινκ για το επόμενο.
Επιχειρήματα δόθηκαν αρκετά και από αρκετούς. Έχουν ενδιαφέρον τα επιχειρήματα (γενικότερα η συλλογιστική) που έφερε ο ΟΤΤΟ στο τραπέζι, όπως και οι αντιδράσεις/και αλληλεπιδράσεις από ορισμένα μέλη απέναντί του. Ο ΟΤΤΟ ξεκινάει ουσιαστικά από εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 67#p215267 Όπως είπε κι ο Κωστάκης, δε γίνεται να επαναλαμβάνουμε αυτά που ήδη έχουν ειπωθεί. Αν έχεις το κουράγιο και τη διάθεση, ξεκινάς από εκεί και προχωράς μέχρι να φτάσεις στο σήμερα.
2/ για το πρώτο λινκ που αναφέρεις (του μπλογκ μου) να δεχτώ το "γενικολογίες" που λες, αν και εστιάζω σε συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν προτάξει...
αλλά για το δεύτερο λινκ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "γενικολογίες". Ο Τόμπρας ήταν πολύ συγκεκριμένος και σαφής, και παρέθεσε τα ΑΠΟΛΥΤΑ στοιχεία και δεδομένα. Αν δεν μπορείς να το διαβάσεις όλο και να εστιάσεις σ'αυτο, το κατανοώ. Γενικολογίες όμως δεν παίζουν με τίποτα σε εκείνη την παρουσίαση.
Kostakis έγραψε:Πρέπει να ομολογήσω ότι μετά τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν ενάντια στον Οττο μέσα σε αυτό το νήμα, έχασα όλη μου την διάθεση να εμπλακώ σε αυτό το ιδεολογικό deadend. Ενώ μεγάλη μερίδα των μελών του forum με σημαντικές παρεμβολές έφεραν επιχειρήματα και εναντιώθηκαν σε αυτή την πόλωση, συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι. Και όταν μιλάω για τροπάρι, δεν αναφέρομαι στην μελέτη των βίντεο ή κάθε είδους επιχειρημάτων. Μιλάω για αυτή την ενέργεια επίθεσης που αποπνέεται σε οποιοδίποτε είναι σκεπτικός προς την ΕΝD. Φυσικά όλη αυτή η ακραία εναντίωση αποδεικνύει ότι και οι ίδιοι οι υποστηρικτές τις ΕΝD δεν είναι πολυ σίγουροι για αυτά που υποστηρίζουν.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ειλικρινά και ολόψυχα δεν θέλω να το λάβεις ως χτύπημα. Απλά φτάνουμε στο σημείο που πρέπει να πάρουμε μια ξεκάθαρη στάση. Μίλησα ειδικά για σένα -όχι πως μου πέφτει λόγος- αλλά επειδή καταλαβαίνω την βαθειά ταξική συνείδηση που σε διέπει. Όταν λες ότι πρέπει ειδικά στους χώρους εργασίας πρέπει να οργανωθούμε (πολύ σωστά λες ότι λες). Όλο αυτό έρχεται σε αντίφαση με αυτό που παρουσιάζεται εδώ μέσα το όποιο δεν υποβαθμίζω απλά κατανοώ την διαφορετικότητα της προσέγγισης πάνω στο θέμα της ανατροπής. Επαναλαμβάνω ότι το λέω μέσα από την καρδιά μου, απλά νιώθω ότι πρέπει να είμαι ειλικρινής.doctormarkon έγραψε:Πρώτα απ όλα Κωστάκη δεν μου αρέσει να χτυπάω κανέναν προσωπικά για της απόψεις του και αυτό το έχεις καταλάβει.
Εδώ συζητάμε για το Σώρρα και την ΕΝΤ.
Ακούω τα βίντεο και παρακολουθώ το θέμα γιατί θέλω να έχω κατασταλαγμένη άποψη.
Προτιμώ να σχολιάζω τα λεγόμενα στα βίντεο χωρίς όμως να χτυπήσω προσωπικά κανέναν.
Ψάχνω και για αντίθετες απόψεις όπως το βίντεο που έβαλα παραπάνω σε λινκ.
Να ακούγονται και τα υπέρ και τα κατά χωρίς φανατισμό.
- arkoudos

επειδή εγώ δεν ξέρω να διαβάζω ή είμαι πολύ βλάκας για να κατανοήσω αυτά που διαβάζω,, για κάνε μου μια περίληψη εδω, παραθέτοντας τα στοιχεία του τόμπρα για το ανύπαρκτο των 600 δις και τον λαμογίστικο χαρακτήρα της οργάνωσης ...ArELa έγραψε:
2/ για το πρώτο λινκ που αναφέρεις (του μπλογκ μου) να δεχτώ το "γενικολογίες" που λες, αν και εστιάζω σε συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν προτάξει...
αλλά για το δεύτερο λινκ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "γενικολογίες". Ο Τόμπρας ήταν πολύ συγκεκριμένος και σαφής, και παρέθεσε τα ΑΠΟΛΥΤΑ στοιχεία και δεδομένα. Αν δεν μπορείς να το διαβάσεις όλο και να εστιάσεις σ'αυτο, το κατανοώ. Γενικολογίες όμως δεν παίζουν με τίποτα σε εκείνη την παρουσίαση.
*σημείωση: η "εις άτοπον επαγωγή" δεν ειναι στοιχείο ... ειναι ακαδημαική συζήτηση
- doctormarkon
- Επίτιμος

@Κωστάκη Όχι δεν το λαμβάνω σαν χτύπημα.
Το να βλέπω τα σχετικά βίντεο και να σχολιάζω τα λεγόμενα του Λαμπράκη και του Σώρρα σαν περιεχόμενο και σαν δομή δεν σημαίνει ότι έπαψα να οργανώνομαι στο χώρο της δουλειάς ή να παλεύω να αλλάξει η κατάσταση.
Μην ξεχνάς ότι είμαι Κοινωνιολόγος και με ενδιαφέρουν όλα όσα συμβαίνουν έξω από το γνωστό πολιτικό σύστημα. Καζάκης, Σώρρας, Αντωνίου, Γεριτσίδου μάννα και κόρη.
Πριν 2.5 χρόνια στην πρώτη συνάντηση στο cosi κάποιος από τους φίλους που εκτιμώ πολύ ήθελε να με γνωρίσει από κοντά και μου έκανε μια παρόμοια ερώτηση. Τότε δεν γνωρίζαμε κανέναν από τους παραπάνω. Ο Καζάκης και ο Αντωνίου είχαν αρχίσει να φαίνονται στον ορίζοντα και μόλις είχα ανοίξει νήμα για τον Καζάκη.
Η ερώτηση του φίλου ήταν άσχετη με τα προαναφερόμενα πρόσωπα.
Με ρώτησε πως συμβιβάζεται να μιλάω για αγώνες και ανατροπές και στο κανάλι μου στο youtube να έχω βίντεο για Φόρμουλα 1 και για τον Αυρτον Σέννα. Του φάνηκαν ολίγον παράταιρα τα ενδιαφέροντά μου και είχε την περιέργεια να με γνωρίσει.
Ανάλογες ερωτήσεις μου κάνουν κατά καιρούς για το πως συμβιβάζονται οι αγώνες με θεωρίες περί κούφιας γης, αστρικές πύλες, άλλες διαστάσεις, εναλλακτικές θεραπείες, Γκιόλβα και άλλα σχετικά που συνηθίζω να μιλάω.
Γιατί να μη συμβιβάζονται? Όλα συνδέονται και όταν συνηθίζεις να ενώνεις τελίτσες βγαίνουν νέα....."σχήματα"
Και πάμε στην ερώτηση του φίλου μας που είναι ανάμεσα μας (αν και δεν μπαίνει συχνά) και τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσω.
Ο Σέννα έτρεχε στη Φόρμουλα 10 χρόνια και μόνο επί 5 χρόνια ήταν διάσημος.
Από μεγαλοαστική οικογένεια έγινε πολύ πλούσιος με τα χρήματα που κέρδιζε από τους αγώνες ως παγκόσμιος πρωταθλητής 3 φορές. Εν ζωή βοήθησε κρυφά κάποιους ανθρώπους στη θεραπεία τους χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι και άλλους να ξεφύγουν από την εξαθλίωση και να μορφωθούν.
Αυτό έγινε γνωστό μετά θάνατον.
Λίγο πριν πεθάνει σκέφτηκε να διαθέσει τα χρήματα και τη διασημότητα που είχε αποκτήσει για να φτιάξει ένα "παράλληλο" εκπαιδευτικό σύστημα για τα παιδιά που πέταγε έξω το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας και καταδικάζονταν να ζουν αναλφάβητα και εξαθλιωμένα.
Μέχρι σήμερα έχει αλλάξει η "μοίρα" 11 εκατομμυρίων ανθρώπων. Δηλαδή μία Ελλάδα ολόκληρη.
Επίσης είχε στείλει χρήματα στη Βοσνία σε περιοχές που ισοπεδώθηκαν από τον πόλεμο τότε (εν ζωή).
Η παραπάνω περίληψη της ιστορίας δεν σημαίνει ότι ο Καπιταλισμός μπορεί να είναι ΚΑΙ καλός αλλά είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα και μάλιστα οδηγεί σε συμπεράσματα που δεν γίνονται ορατά με την πρώτη ματιά.
Το τέλος που είχε κινεί υποψίες ότι μπορεί να ήταν και δολοφονία (άσχετο με το νήμα δεν επεκτείνομαι)
Ένας μόνο ΜΕΣΟΣ πλούσιος μπορεί να πάει από την άλλη όχθη και να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Δεν πρόκειται για σωτήρα γιατί αργά η γρήγορα θα τον.......φάνε.
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πλούτος στον κόσμο αλλά ότι σπαταλιέται σε δραστηριότητες ενάντια στον άνθρωπο και τους λαούς. Καλλιστεία, ποδόσφαιρο, φιέστες, μουσική βιομηχανία και φυσικά φόρμουλα=καπιταλιστικό τσίρκο. Από την άλλη πλευρά σπαταλιέται για την εξόντωση όπως π.χ φάρμακα και σακατευτικές θεραπείες ή για μοσχάρια Σβαντσενέγκερ (Σίγουρα θα τα έχεις δει Κωστάκη και μια και είσαι vegi θα έχεις πάθει μεγάλη φρίκη).
Η συνειδητοποίηση του πλούτου θα μπορούσε να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για ανατροπή του κατεστημένου και όχι αιτία για να επαναπαύεται κάποιος περιμένοντας τη σφαγή του.
Ταξική συνείδηση δεν είναι να μισείς κάποιον επειδή είναι πλούσιος και απολαμβάνει κάποια πράγματα. Αλλά αν γίνεται πλούσιος εις βάρος σου.
Δεν μας ενδιαφέρει η Φεράρι ή η Μπουκάτι του Μπόμπολα ή ότι διάολο αμάξι έχει αλλά ότι μολύνει ολόκληρη περιοχή, ότι οι βρύσες στη Χαλκιδική τρέχουν θάνατο, ότι κατέστρεψε τα δάση, ότι του πούλησαν ολόκληρο βουνό για 11 εκατομμύρια, ότι χρησιμοποιεί τους κρατικούς μπάτσους για να βγάζουν τους ανθρώπους ξεβράκωτους από τα σπίτια τους άγρια χαράματα, ότι δουλεύει τον κόσμο στην Αθήνα και χρησιμοποιεί τα κωλοκάναλα για να τους πείσει να κάνουν ανακύκλωση και να νταντεύουν σκουπιδάκια.
Και φυσικά οι κανόνες του παιχνιδιού οι οποίοι είναι "απρόσωποι" και γεννούν χρήμα μόνο για εκείνους που γίνονται δούλοι αυτού του συστήματος ή κινητοποιούν προς την κατεύθυνση της διατήρησης του συστήματος και όχι προς την κατεύθυνση της ανατροπής του.
Η συζήτηση που γίνεται από την ΕΝΤ για τους "κανόνες" του παιχνιδιού (οι οποίοι άλλαξαν το 2008 σε σύσκεψη των G8 για κοινωνικοποίηση ζημιών και ιδιωτικοποίηση κερδών) έχει ενδιαφέρον.
Και επειδή είμαστε έξυπνοι σε σχέση με το μέσο όρο (όχι να το παινευτούμε αλλά έτσι είναι) είναι καλό να σχολιάζουμε τα λεγόμενα των μελών της ΕΝΤ και όχι τους φίλους εδώ μέσα που είναι υπέρ ή κατά.
Τα βίντεο είναι πολλών ωρών και είναι αδύνατον να τα παρακολουθήσει κάποιος όλα.
Αλλά επίσης αδύνατον είναι να λένε μαλακίες όλες τις ώρες ώστε να είναι απορριπτέα και στα σκουπίδια ασυζητητί.
Προτείνω όποιος τυχαίνει να δει ένα βίντεο 3 ωρών όπως το τελευταίο να βγάζει μια μικρή περίληψη ή κάποια κομμάτια που του άρεσαν ή δεν του άρεσαν και τα θεωρεί απαράδεκτα.
Το να βλέπω τα σχετικά βίντεο και να σχολιάζω τα λεγόμενα του Λαμπράκη και του Σώρρα σαν περιεχόμενο και σαν δομή δεν σημαίνει ότι έπαψα να οργανώνομαι στο χώρο της δουλειάς ή να παλεύω να αλλάξει η κατάσταση.
Μην ξεχνάς ότι είμαι Κοινωνιολόγος και με ενδιαφέρουν όλα όσα συμβαίνουν έξω από το γνωστό πολιτικό σύστημα. Καζάκης, Σώρρας, Αντωνίου, Γεριτσίδου μάννα και κόρη.
Πριν 2.5 χρόνια στην πρώτη συνάντηση στο cosi κάποιος από τους φίλους που εκτιμώ πολύ ήθελε να με γνωρίσει από κοντά και μου έκανε μια παρόμοια ερώτηση. Τότε δεν γνωρίζαμε κανέναν από τους παραπάνω. Ο Καζάκης και ο Αντωνίου είχαν αρχίσει να φαίνονται στον ορίζοντα και μόλις είχα ανοίξει νήμα για τον Καζάκη.
Η ερώτηση του φίλου ήταν άσχετη με τα προαναφερόμενα πρόσωπα.
Με ρώτησε πως συμβιβάζεται να μιλάω για αγώνες και ανατροπές και στο κανάλι μου στο youtube να έχω βίντεο για Φόρμουλα 1 και για τον Αυρτον Σέννα. Του φάνηκαν ολίγον παράταιρα τα ενδιαφέροντά μου και είχε την περιέργεια να με γνωρίσει.
Ανάλογες ερωτήσεις μου κάνουν κατά καιρούς για το πως συμβιβάζονται οι αγώνες με θεωρίες περί κούφιας γης, αστρικές πύλες, άλλες διαστάσεις, εναλλακτικές θεραπείες, Γκιόλβα και άλλα σχετικά που συνηθίζω να μιλάω.
Γιατί να μη συμβιβάζονται? Όλα συνδέονται και όταν συνηθίζεις να ενώνεις τελίτσες βγαίνουν νέα....."σχήματα"
Και πάμε στην ερώτηση του φίλου μας που είναι ανάμεσα μας (αν και δεν μπαίνει συχνά) και τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσω.
Ο Σέννα έτρεχε στη Φόρμουλα 10 χρόνια και μόνο επί 5 χρόνια ήταν διάσημος.
Από μεγαλοαστική οικογένεια έγινε πολύ πλούσιος με τα χρήματα που κέρδιζε από τους αγώνες ως παγκόσμιος πρωταθλητής 3 φορές. Εν ζωή βοήθησε κρυφά κάποιους ανθρώπους στη θεραπεία τους χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι και άλλους να ξεφύγουν από την εξαθλίωση και να μορφωθούν.
Αυτό έγινε γνωστό μετά θάνατον.
Λίγο πριν πεθάνει σκέφτηκε να διαθέσει τα χρήματα και τη διασημότητα που είχε αποκτήσει για να φτιάξει ένα "παράλληλο" εκπαιδευτικό σύστημα για τα παιδιά που πέταγε έξω το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας και καταδικάζονταν να ζουν αναλφάβητα και εξαθλιωμένα.
Μέχρι σήμερα έχει αλλάξει η "μοίρα" 11 εκατομμυρίων ανθρώπων. Δηλαδή μία Ελλάδα ολόκληρη.
Επίσης είχε στείλει χρήματα στη Βοσνία σε περιοχές που ισοπεδώθηκαν από τον πόλεμο τότε (εν ζωή).
Η παραπάνω περίληψη της ιστορίας δεν σημαίνει ότι ο Καπιταλισμός μπορεί να είναι ΚΑΙ καλός αλλά είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα και μάλιστα οδηγεί σε συμπεράσματα που δεν γίνονται ορατά με την πρώτη ματιά.
Το τέλος που είχε κινεί υποψίες ότι μπορεί να ήταν και δολοφονία (άσχετο με το νήμα δεν επεκτείνομαι)
Ένας μόνο ΜΕΣΟΣ πλούσιος μπορεί να πάει από την άλλη όχθη και να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Δεν πρόκειται για σωτήρα γιατί αργά η γρήγορα θα τον.......φάνε.
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πλούτος στον κόσμο αλλά ότι σπαταλιέται σε δραστηριότητες ενάντια στον άνθρωπο και τους λαούς. Καλλιστεία, ποδόσφαιρο, φιέστες, μουσική βιομηχανία και φυσικά φόρμουλα=καπιταλιστικό τσίρκο. Από την άλλη πλευρά σπαταλιέται για την εξόντωση όπως π.χ φάρμακα και σακατευτικές θεραπείες ή για μοσχάρια Σβαντσενέγκερ (Σίγουρα θα τα έχεις δει Κωστάκη και μια και είσαι vegi θα έχεις πάθει μεγάλη φρίκη).
Η συνειδητοποίηση του πλούτου θα μπορούσε να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για ανατροπή του κατεστημένου και όχι αιτία για να επαναπαύεται κάποιος περιμένοντας τη σφαγή του.
Ταξική συνείδηση δεν είναι να μισείς κάποιον επειδή είναι πλούσιος και απολαμβάνει κάποια πράγματα. Αλλά αν γίνεται πλούσιος εις βάρος σου.
Δεν μας ενδιαφέρει η Φεράρι ή η Μπουκάτι του Μπόμπολα ή ότι διάολο αμάξι έχει αλλά ότι μολύνει ολόκληρη περιοχή, ότι οι βρύσες στη Χαλκιδική τρέχουν θάνατο, ότι κατέστρεψε τα δάση, ότι του πούλησαν ολόκληρο βουνό για 11 εκατομμύρια, ότι χρησιμοποιεί τους κρατικούς μπάτσους για να βγάζουν τους ανθρώπους ξεβράκωτους από τα σπίτια τους άγρια χαράματα, ότι δουλεύει τον κόσμο στην Αθήνα και χρησιμοποιεί τα κωλοκάναλα για να τους πείσει να κάνουν ανακύκλωση και να νταντεύουν σκουπιδάκια.
Και φυσικά οι κανόνες του παιχνιδιού οι οποίοι είναι "απρόσωποι" και γεννούν χρήμα μόνο για εκείνους που γίνονται δούλοι αυτού του συστήματος ή κινητοποιούν προς την κατεύθυνση της διατήρησης του συστήματος και όχι προς την κατεύθυνση της ανατροπής του.
Η συζήτηση που γίνεται από την ΕΝΤ για τους "κανόνες" του παιχνιδιού (οι οποίοι άλλαξαν το 2008 σε σύσκεψη των G8 για κοινωνικοποίηση ζημιών και ιδιωτικοποίηση κερδών) έχει ενδιαφέρον.
Και επειδή είμαστε έξυπνοι σε σχέση με το μέσο όρο (όχι να το παινευτούμε αλλά έτσι είναι) είναι καλό να σχολιάζουμε τα λεγόμενα των μελών της ΕΝΤ και όχι τους φίλους εδώ μέσα που είναι υπέρ ή κατά.
Τα βίντεο είναι πολλών ωρών και είναι αδύνατον να τα παρακολουθήσει κάποιος όλα.
Αλλά επίσης αδύνατον είναι να λένε μαλακίες όλες τις ώρες ώστε να είναι απορριπτέα και στα σκουπίδια ασυζητητί.
Προτείνω όποιος τυχαίνει να δει ένα βίντεο 3 ωρών όπως το τελευταίο να βγάζει μια μικρή περίληψη ή κάποια κομμάτια που του άρεσαν ή δεν του άρεσαν και τα θεωρεί απαράδεκτα.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν είπα ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις. Η παρουσίαση είναι μεγάλη. Μπορεί απλά να μην έχεις ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να τη διαβάσεις. Αυτό εννοούσα.arkoudos έγραψε:επειδή εγώ δεν ξέρω να διαβάζω ή είμαι πολύ βλάκας για να κατανοήσω αυτά που διαβάζω,, για κάνε μου μια περίληψη εδω,
Περίληψη δεν μπορώ να κάνω, γιατί κάθε παράγραφος αυτής της παρουσιασης, είναι επιχείρημα/στοιχείο και δεδομένο από μόνη της.
Μπορώ να παραθέσω μερικά screenshots μονο, από μέρος της παρουσιασης το οποιο εγώ προσωπικά προσυπογράφω. Η όλη παρουσίαση στηρίζεται στη λογική, σε παραθέσεις δεδομένων, ακόμα και σε εξηγήσεις οικονομικών όρων ή εγγράφων (πχ ΙΒΟΕ ή και το CDR που εξηγεί αμέσως μετά -απ'αυτά που παρέθεσα- τι σημαίνει, παραθέτοντας εξήγηση και από wiki ) που χρησιμοποιούμε απ'την αγγλική ακόμα κι όταν μιλάμε ελληνικά, και σε κάθε περίπτωση, στέκομαι σε αυτό που σου είπα αρχικά. Δεν εμπεριέχει καμία γενικολογία.
Από εκεί και πέρα, κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να το ψάξει μόνος του και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κάνει υποδείξεις. (επισημάνσεις μόνο μπορώ να κάνω, και όποιος τις δεχτεί, καλώς. Όποιος δεν θέλει να τις διερευνήσει, δικό του θέμα και δικαίωμά του)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Από τα λεγόμενα στα τελευταία βίντεο μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά.
Κατά τη γνώμη μου κάποιοι αντιδρούν και οργανώνονται και κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη βλ Γουατεμάλα, Αργεντινή, Κεντρική Αφρική.
Το ότι μία αντίδραση "όχλου" θα μπορούσε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να οδηγήσει σε επίσπευση όλων αυτών που ετοιμάζουν δεν είναι ψέμα, ούτε οδηγεί σε απάθεια το να αρνηθείς κάτι τέτοιο. Ας μην ξεχνάμε ότι το επιδιώκουν χρόνια τώρα.
Για να ανατρέψεις μία δυσάρεστη κατάσταση χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις είτε αυτό είναι σε ατομικό επίπεδο είτε σε συλλογικό είτε σε πανελλαδικό είτε σε παγκόσμιο.
1. Να γνωρίζεις το εχθρό σου. Σε έναν συνήθη πόλεμο ο εχθρός είναι ορατός ενώ εδώ τώρα δεν είναι. Αφού δεν είναι ορατός μαζεύεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τη δυσάρεστη κατάσταση και τις επεξεργάζεσαι αναλόγως απ όπου και αν προέρχονται.
2. Να γνωρίζεις τον εαυτό σου και σε συλλογικό επίπεδο τα χαρακτηριστικά των διπλανών σου που παλεύουν μαζί σου, τις αδυναμίες τους, τα δυνατά σημεία τους το επίπεδο πληροφόρησής τους ή χειραγώγησής τους.
Φυσικά δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις ότι βλέπεις και ακούς, ούτε να το κάνεις ευαγγέλιο. Αυτό είναι λάθος
Αλλά εξ ίσου λάθος είναι και να το πετάς στα σκουπίδια.
Η υποδούλωση έχει σχέση και με τη διάζευξη του "βλέπω με βλέπουν" όπου εκεί στηρίχθηκε και η φιλοσοφία του "ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ"
Θέλουν να μας βλέπουν αλλά να μην τους βλέπουμε.
Πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση?
Απ ότι είδα υπάρχει και ένα άλλο ποστ της Βασούλας στο οποίο θα συνεχίσω αργότερα.
Κατά τη γνώμη μου κάποιοι αντιδρούν και οργανώνονται και κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη βλ Γουατεμάλα, Αργεντινή, Κεντρική Αφρική.
Το ότι μία αντίδραση "όχλου" θα μπορούσε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να οδηγήσει σε επίσπευση όλων αυτών που ετοιμάζουν δεν είναι ψέμα, ούτε οδηγεί σε απάθεια το να αρνηθείς κάτι τέτοιο. Ας μην ξεχνάμε ότι το επιδιώκουν χρόνια τώρα.
Για να ανατρέψεις μία δυσάρεστη κατάσταση χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις είτε αυτό είναι σε ατομικό επίπεδο είτε σε συλλογικό είτε σε πανελλαδικό είτε σε παγκόσμιο.
1. Να γνωρίζεις το εχθρό σου. Σε έναν συνήθη πόλεμο ο εχθρός είναι ορατός ενώ εδώ τώρα δεν είναι. Αφού δεν είναι ορατός μαζεύεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τη δυσάρεστη κατάσταση και τις επεξεργάζεσαι αναλόγως απ όπου και αν προέρχονται.
2. Να γνωρίζεις τον εαυτό σου και σε συλλογικό επίπεδο τα χαρακτηριστικά των διπλανών σου που παλεύουν μαζί σου, τις αδυναμίες τους, τα δυνατά σημεία τους το επίπεδο πληροφόρησής τους ή χειραγώγησής τους.
Φυσικά δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις ότι βλέπεις και ακούς, ούτε να το κάνεις ευαγγέλιο. Αυτό είναι λάθος
Αλλά εξ ίσου λάθος είναι και να το πετάς στα σκουπίδια.
Η υποδούλωση έχει σχέση και με τη διάζευξη του "βλέπω με βλέπουν" όπου εκεί στηρίχθηκε και η φιλοσοφία του "ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ"
Θέλουν να μας βλέπουν αλλά να μην τους βλέπουμε.
Πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση?
Απ ότι είδα υπάρχει και ένα άλλο ποστ της Βασούλας στο οποίο θα συνεχίσω αργότερα.
- ArELa
- Founder-Administrator

παραθέτω κι άλλα 3 screenshots ως δείγμα επεξήγησης των CDR που έλεγα πιο πάνω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- arkoudos

δεν γνωρίζω τι ειναι σι ντι αρ και αρ σιντι ,, ουτε γνωρίζω αν ο τομπρας ειναι το λαμογιο που λενε μερικοί,,, οτι ειχε μια ασφαλιστική που έκλεισε και φέσωσε εργαζόμενους και πελάτες ...
σου εχω ενα ντοκουμέντο ομως ... το δικαστήριο απεφάνθη οτι ο σωρρας δεν διασπείρει ψευδές ειδήσεις σχετικά με την ύπαρξη του λογαριασμού και την διάθεση του στο Ελληνικό κράτος
αυτό είναι στοιχείο
αυτό είναι ντοκουμέντο
είναι μία δικαστική απόφαση ! όχι οικονομικο-τεχνικά φούμαρα !
με τις υγείες σας !
Στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων των Αθηνών, στο Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κτήριο προκάτ, αίθουσα 1,
εκδικάστηκε η μήνυση των Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του ΔΡ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» με το κατηγορητήριο:
«... οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος...»
Η απόφαση είναι ΑΘΩΩΤΙΚΗ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13) Στο δελτίο τύπου της δίκης αναφέρεται:
«Δελτίο τύπου : Αποτελέσματα δίκης Άδωνη Γεωργιάδη κατά Αρτέμη Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη. Στις 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή η ελληνική δικαιοσύνη έπραξε τα δέοντα & η αλήθεια έλαμψε! Ο κος Αρτέμης Σώρρας και ο δρ Εμμανουήλ Λαμπράκης κρίθηκαν αθώοι. Είναι πια αναμφισβήτητο και αποδεδειγμένο γεγονός ότι τα χρεόγραφα αξίας 600 δις δολ βρίσκονται κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό στην τράπεζα υπέρ της Ελλάδος και είναι έτοιμα, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, να πιστωθούν και να ρευστοποιηθούν σε λογαριασμό της κυβέρνησης μόλις η κυβέρνηση προχωρήσει σε συμφωνία με τον νόμιμο δικαιούχο κο Αρτέμη Σώρρα….»
σου εχω ενα ντοκουμέντο ομως ... το δικαστήριο απεφάνθη οτι ο σωρρας δεν διασπείρει ψευδές ειδήσεις σχετικά με την ύπαρξη του λογαριασμού και την διάθεση του στο Ελληνικό κράτος
αυτό είναι στοιχείο
αυτό είναι ντοκουμέντο
είναι μία δικαστική απόφαση ! όχι οικονομικο-τεχνικά φούμαρα !
με τις υγείες σας !
Στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων των Αθηνών, στο Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κτήριο προκάτ, αίθουσα 1,
εκδικάστηκε η μήνυση των Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του ΔΡ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» με το κατηγορητήριο:
«... οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος...»
Η απόφαση είναι ΑΘΩΩΤΙΚΗ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13) Στο δελτίο τύπου της δίκης αναφέρεται:
«Δελτίο τύπου : Αποτελέσματα δίκης Άδωνη Γεωργιάδη κατά Αρτέμη Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη. Στις 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή η ελληνική δικαιοσύνη έπραξε τα δέοντα & η αλήθεια έλαμψε! Ο κος Αρτέμης Σώρρας και ο δρ Εμμανουήλ Λαμπράκης κρίθηκαν αθώοι. Είναι πια αναμφισβήτητο και αποδεδειγμένο γεγονός ότι τα χρεόγραφα αξίας 600 δις δολ βρίσκονται κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό στην τράπεζα υπέρ της Ελλάδος και είναι έτοιμα, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, να πιστωθούν και να ρευστοποιηθούν σε λογαριασμό της κυβέρνησης μόλις η κυβέρνηση προχωρήσει σε συμφωνία με τον νόμιμο δικαιούχο κο Αρτέμη Σώρρα….»
- ArELa
- Founder-Administrator

για τα CDR CD RD κλπ, δίδονται διευκρινίσεις κι αν δε δέχεσαι την παρουσίαση, πάλι μπορείς να ψάξεις και να μάθεις (από ένα σωρό άλλες πηγές άσχετες με το θέμα Σώρρα). Σε ό,τι με αφορά, ΑΥΤΗ είναι η ουσία, διότι ΑΥΤΑ καταδεικνύουν αν όντως υπάρχει το χρήμα ή όχι. Κι επειδή ξεκίνησαν ισχυριζόμενοι ότι το έχουν το χρήμα και αποδεικνύεται ότι χρήμα ΔΕΝ έχουν, έχουμε ένα ψευδές δεδομένο που διέσπειραν μαγκιόρικα, δεδομένο που πιστεύουν πολλοί. (τα περί ψευδούς ειδήσεως, κράτα τα όμως, γιατί θ'αναφερθώ παρακάτω)arkoudos έγραψε:δεν γνωρίζω τι ειναι σι ντι αρ και αρ σιντι ,, ουτε γνωρίζω αν ο τομπρας ειναι το λαμογιο που λενε μερικοί,,, οτι ειχε μια ασφαλιστική που έκλεισε και φέσωσε εργαζόμενους και πελάτες ...
Για τον Τόμπρα τώρα. Δεν γνωρίζω ποιος είναι και στην προκειμένη δεν έχει σημασία το ποιος είναι. Σημασία έχει ότι αντιμάχεται τη μνημονιακή κυβέρνηση (έχω ανεβάσει σχετικό βίντεο που μιλάει με τον Μαξ Κάιζερ στον Άλεξ Τζόουνς) και σημασία επίσης έχει, ότι δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπορεί να αντικρούσει (με αντεπιχείρημα/διάψευση των στοιχείων που παρουσιάζονται, ) αυτή την παρουσίασή του. Μα κανέναν όμως. Το μόνο που έχω δει είναι μύδροι στο πρόσωπό του, κι αυτοί δε μ'ενδιαφέρουν ούτε με αφορούν, αφού από μόνοι τους δεν μπορούν (σε αποστασιοποιημένα και αντικειμενικά μυαλά τουλάχιστον) να αποδυναμώσουν τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάζει.
Το ντοκουμέντο σου "χωλαίνει". Η διασπορά ψευδών ειδήσεων (σύμφωνα με τη νομολογία πάντα) ΙΣΧΥΕΙ και μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία, μόνον απέναντι σε δημοσιογράφο που η δουλειά του είναι να μεταδίδει ειδήσεις. Σε ιδιώτη δεν μπορεί να καταλογιστεί, ούτε ευσταθεί νομικά τέτοια κατηγορία. Συνεπώς ή δίκη είναι εξ ορισμού παρωδία.arkoudos έγραψε: σου εχω ενα ντοκουμέντο ομως ..το δικαστήριο απεφάνθη οτι ο σωρρας δεν διασπείρει ψευδές ειδήσεις
με τις υγείες ΣΟΥ λοιπόν!με τις υγείες σας !
τα ίδια δικαστήρια της ίδιας... "δικαιοσύνης", απέρριψαν (μετά από προσφυγή του Στουρναριού) την αρχική απόφαση που θεωρούσε αντισυνταγματική την κυβερνητική ρύθμιση για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, και επέβαλαν ως νόμιμη την είσπραξή του. Αν τώρα εσύ αναγνωρίζεις την απόφαση ενός δικαστηρίου τέτοιας κοπής, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε να δικάσει (ή να καταδικάσει) ΙΔΙΩΤΗ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ για διασπορά ψευδών ειδήσεων, εγώ πάω πάσο. Να τη χαίρεσαι την απόφαση και να την κρατάς και κορνιζαρισμένη αν θες.arkoudos έγραψε:Στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων των Αθηνών, στο Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κτήριο προκάτ, αίθουσα 1,
εκδικάστηκε η μήνυση των Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ
Επιπροσθέτως, σε ενημερώνω ο Άδωνις ΔΕΝ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, παρουσιάστηκε μόνο ο Δαραβίγκας, ο οποίος από κατήγορος, έγινε μάρτυρας υπεράσπισης του Σώρα.
Από 'κει και πέρα, δεν το συζητάω άλλο. Παρέθεσα αρκετά που έχουν ήδη ειπωθεί εδώ μέσα επανειλημμένα και η ΙΟΝ θα έχει δίκιο αυτή τη φορά να πει ότι καταντάω κουραστική στην επαναληπτικότητά μου. Όπως προείπα, εσύ θα είσαι αυτός που θα την ψάξει τη δουλειά, εσύ θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Εγώ τα δικά μου (επί των συγκεκριμένων τουλάχιστον) τα έχω βγάλει και δεν έχω καμιά πρεμούρα να σε πείσω ότι είναι σωστά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever

Δεν θα σταθώ καθ' ολοκληρίαν στο άρθρο του τομπρα ούτε στην στην εμμονή
της αρέλα να το θεωρεί ως το άκρον άωτον αποδεικτικό στοιχείο
της ανυπαρξίας των 600δις.
Το αν υπάρχουν η όχι αυτά τα χρήματα
είναι αποδεδειγμένο και χιλιο/εξηγημένο και
αρκεί μονάχα μια κίνηση από μέρους
ενός υπουργού οικονομικών για να το διαπιστώσουμε και εμείς.
Θα σταθώ όμως στα κατά τα αλλα σοβαρό άρθρο του τομπρα
και συγκεκριμένα στο τελευταιο από τα 5 συνημμένα που έχει βάλει η Αρελα.
που είναι καθαρά οικονομικός, κατά γενική ομολογία και σε παγκόσμιο επίπεδο,
ειναι να τους πάρουμε με τις πέτρες.
εξαιρετική στάση
εξαιρετική προτροπή
και με σίγουρα αποτελέσματα.
σε ένα "πολύ σοβαρό άρθρο" η πρόταση αντίδρασης στα πεπραγμένα
είναι οι πέτρες. (????????????????????????)
και λέει και παρακατω
που αναφέρεται ο τομπρας έτσι γενικά και αόριστα)
και τι έχει κάνει μέχρι στιγμής επί της ουσίας
και 2) σύμφωνα με τα λεγόμενα Τομπρα πρέπει
απλώς να τους πάρουμε με τις πέτρες.
Δηλαδή αυτό ακριβώς που επιχειρείται αυτές τις μέρες με μεγάλη μαεστρία.
το αντιμνημονιακό μέτωπο έπρεπε να ήταν το πρώτο να ασκήσει πίεση
για την διερεύνηση της υπόθεσης.
Μήπως όμως η έκφραση αντιμνημονιακο μέτωπο
είναι ο αντίποδας του μνημονικού μετώπου
που δεν έχει άλλο σκοπό από την πόλωση μας (πάντα. αεί και εσαεί)
ανάμεσα στα αντίθετα?
Το αν υπάρχουν η όχι αυτά τα χρήματα
είναι αποδεδειγμένο και χιλιο/εξηγημένο και
αρκεί μονάχα μια κίνηση από μέρους
ενός υπουργού οικονομικών για να το διαπιστώσουμε και εμείς.
Θα σταθώ όμως στα κατά τα αλλα σοβαρό άρθρο του τομπρα
και συγκεκριμένα στο τελευταιο από τα 5 συνημμένα που έχει βάλει η Αρελα.
Κατά τον τομπρα η ΟΥΣΙΑ του όλου πολέμου που μαίνεταιΟ αποπροσανατολισμός ήταν η πολιτικοποίηση του εγχειρήματος
(αυτή η πρόταση έμενα μου φαίνεται σαν λέξεις ατάκτως ερριμμένες
άνευ νοήματος αλλά πάμε παρακάτω.)
προκείμενου η κοινή γνώμη να απασχολείται με το πολίτικο ζήτημα
της δήθεν σωτηρίας της Ελλάδος από τους δανειστές αντί να ασχοληθεί
με την ουσία και να τους πάρει με τις πέτρες
που είναι καθαρά οικονομικός, κατά γενική ομολογία και σε παγκόσμιο επίπεδο,
ειναι να τους πάρουμε με τις πέτρες.
εξαιρετική στάση
σε ένα "πολύ σοβαρό άρθρο" η πρόταση αντίδρασης στα πεπραγμένα
είναι οι πέτρες. (????????????????????????)
και λέει και παρακατω
1) και ποιο είναι αυτό το αντιμνημονιακο μέτωποΟ αποπροσανατολισμός βολεψε το συστημα
Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση και Δικαιοσύνη ανέχθηκαν μέχρι
και σήμερα την END, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε οι εκπρόσωποι της
να έχουν συλληφθεί
Η end εξυπηρετεί το σκοπό της απαξίωσης του αντιμνημονιακού μετώπου.
που αναφέρεται ο τομπρας έτσι γενικά και αόριστα)
και τι έχει κάνει μέχρι στιγμής επί της ουσίας
και 2) σύμφωνα με τα λεγόμενα Τομπρα πρέπει
απλώς να τους πάρουμε με τις πέτρες.
Δηλαδή αυτό ακριβώς που επιχειρείται αυτές τις μέρες με μεγάλη μαεστρία.
το αντιμνημονιακό μέτωπο έπρεπε να ήταν το πρώτο να ασκήσει πίεση
για την διερεύνηση της υπόθεσης.
Μήπως όμως η έκφραση αντιμνημονιακο μέτωπο
είναι ο αντίποδας του μνημονικού μετώπου
που δεν έχει άλλο σκοπό από την πόλωση μας (πάντα. αεί και εσαεί)
ανάμεσα στα αντίθετα?
- ArELa
- Founder-Administrator

έχω μια εμμονή με τη στοιχειώδη και κοινή (ακόμα...thank God) λογική, ναι.ION 4ever έγραψε:Δεν θα σταθώ καθ' ολοκληρίαν στο άρθρο του τομπρα ούτε στην στην εμμονή
όντως δε στάθηκες καθ'ολοκληρίαν στο άρθρο, αλλά αν θες να λογίζεσαι η ίδια στον εαυτό σου ως ακριβοδίκαιη και αντικειμενικη, θα έπρεπε να σταθείς... Αυτή είναι η δική μου ταπεινή γνώμη που δε μετράει όσο οι ατομικές σου επιλογές στην τελική...
Βέβαια στάθηκες στα επι μέρους... κάτι είναι κι αυτό.
Σε είδα να επικρίνεις τη φράση "να τους πάρουμε με τις πέτρες"...
Πρέπει να ομολογήσω ότι στη δική μου "απολίτιστη" στάση ζωής, θα ήθελα πολύ κι εγώ να πάρω πολλούς με τις πέτρες αυτή τη στιγμή... Αν το βλέπαμε κατά προτεραιότητα, πρώτοι στις βολές μου θα ήταν φυσικά οι κύριοι της κυβέρνησης και πάρα πολλοί βΟλευτές (με ελάχιστες εξαιρέσεις), δεύτεροι οι δημοσιοκάφροι που διασπείρουν διαρκώς και ΜΟΝΙΜΩΣ παραπλανητικές ειδήσεις και νοοτροπίες, και τελευταίοι οι κύριοι της εντ και ΑΝ θα έκανα τον κόπο να τους πάρω με τις πέτρες... στο βαθμό που δε θεωρώ τόσο μεγάλη ή σημαντική την απήχησή τους. Οι χρυσαυγίτες για παράδειγμα, έχουν πολύ μεγαλύτερη... Κι αυτό που θα'ταν πιο λογικό να μας κόφτει αυτή την ώρα, είναι οι επιπτώσεις των κινήεων των φασιστών συστεμικών που προέβησαν σε συλλήψεις μελών μιας εγκληματικής οργάνωσης όπως τη λένε, σ'ένα γελοίο οξύμωρο βέβαια, αφού η χειρότερη εγκληματική οργάνωση είναι ΑΥΤΟΙ του φασιστικού (και όχι δημοκρατικού) τόξου που μπροστά του οι χρυσαυγίτες είναι αγγελάκια....
Αυτό είναι ένα κυρίαρχο θέμα που μας το επέβαλαν ως κυρίαρχο, όχι η end...Αυτή είπαμε, θα πάρει το δρόμο της, και το πράγμα θα δείξει εν καιρώ... δεν αποτελεί άμεση απειλή για χαωτικές καταστάσεις στον τόπο.
Όσο για το "αντιμνημονιακό μέτωπο", θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έχει πολλά σάπια μήλα μέσα του.
Ελπίζω να γίνει η "εκκαθάριση" πριν διαλυθούμε σύσωμοι στα εξ ων συνετέθημεν.
Στον αρκούδο απάντησα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p220474
το λέω, γιατί γυρίσαμε σελίδα. (μη χάσει
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever

στην προκειμένη έχει και πάρα έχει ποιος είναι ο Τομπρας.ArELa έγραψε: Για τον Τόμπρα τώρα. Δεν γνωρίζω ποιος είναι και στην προκειμένη δεν έχει σημασία το ποιος είναι.
Αν υπάρχει ένα βίντεο που μιλάει με τον καιζερ και τον τζουνς
χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
ArELa έγραψε:Σημασία έχει ότι αντιμάχεται τη μνημονιακή κυβέρνηση (έχω ανεβάσει σχετικό βίντεο που μιλάει με τον Μαξ Κάιζερ στον Άλεξ Τζόουνς) και σημασία επίσης έχει, ότι δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπορεί να αντικρούσει (με αντεπιχείρημα/διάψευση των στοιχείων που παρουσιάζονται, ) αυτή την παρουσίασή του
Θερμή παράκληση σε εσένα αρέλα που νομίζεις οι ο τομπρας αντιμάχεται
την μνημονική κυβέρνηση να ανοίξεις ένα νήμα να μας φέρνεις τα πεπραγμένα
και τους αγώνες του ανδρός για να μαθαίνουμε και εμείς που δεν ξερουμε.
Παρακαλώ μόνο μην το κάνεις εδώ γιατί θα το ξανακανουμε μπάχαλο το νήμα.
- ION 4ever

ArELa έγραψε:Αν το βλέπαμε κατά προτεραιότητα, πρώτοι στις βολές μου θα ήταν φυσικά οι κύριοι της κυβέρνησης και πάρα πολλοί βΟλευτές (με ελάχιστες εξαιρέσεις), δεύτεροι οι δημοσιοκάφροι που διασπείρουν διαρκώς και ΜΟΝΙΜΩΣ παραπλανητικές ειδήσεις και νοοτροπίες, και τελευταίοι οι κύριοι της εντ και ΑΝ θα έκανα τον κόπο να τους πάρω με τις πέτρες... στο βαθμό που δε θεωρώ τόσο μεγάλη ή σημαντική την απήχησή τους.
Πραγματικά με έχει φρικάρει η στάση σου
τσουβαλιάζεις την end με τους δημοσικάφρους και τους βουλευτές
και μάλιστα όχι όλους, δηλαδή υπάρχουν ακόμη βουλευτές που εκτιμάς?
ενώ έχεις απορρίψει την end παμψηφεί.
Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά , προς το παρόν.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ρε συ ΙΟΝίτσα, με με παίζεις με τόσο ανεπαρκείς εστιάσεις στα σημεία...ION 4ever έγραψε:![]()
![]()
Πραγματικά με έχει φρικάρει η στάση σου
τσουβαλιάζεις την end με τους δημοσικάφρους και τους βουλευτές
και μάλιστα όχι όλους, δηλαδή υπάρχουν ακόμη βουλευτές που εκτιμάς?
ενώ έχεις απορρίψει την end παμψηφεί.
Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά , προς το παρόν.
Δεν είμαστε χθεσινές ούτε εσύ ούτε εγώ... Και όταν αναφέρεσαι σε τοποθετήσεις μου, και μάλιστα με τις εντάσεις ενός φρίκουλου (για δημιουργία εντυπώσεων?), κάνε τον κόπο μάτια μου να με διαβάζεις λίγο πιο σχολαστικά...
έχεις φρικάρει διότι δεν με κατανόησες... (δεν ξέρω γιατί δυσκολεύτηκες)
Έβαλα μια σειρά προτεραιότητας αφ΄ενός με πρώτους και κυρίαρχους κάποιους άλλους.,
αφ'ετέρου...
είπα πως η end θα ήταν τελευταία και καταϊδρωμένη, και κυρίως είπα ΑΝ θα έμπαινα στη λογική να πάρω την end με τις πέτρες, κι αυτό, διότι δεν θεωρώ ότι έχουν τόση μεγάλη σημασία και απήχηση ή να συμπληρώσω ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στον τόπο και στη ζωή μας, όπως έχουν άλλοι αυτή την ώρα... Αυτά πόσο δύσκολ είναι να τα κατανοήσεις; Και γιατί είσαι τόσο έτοιμη στην έπαλξη της ευθιξίας όταν μιλάμε για ΑΛΛΟΥΣ και όχι για σένα, στο φινάλε; Όσο και να τους στηρίζεις αυτούς τους άλλους, η ταύτιση είναι κακός σύμβουλος...(γνώμη μου πάντα)
Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν τσουβάλιασα.
Το ότι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου που φτάνουν και στη βεβαιότητα του στησίματος κομπίνας από μέρους της end, είναι γνωστό. Ο χρόνος και οι επί του πρακτέου διαδρομή τους, θα αποδείξει αν έχω δίκιο ή αν παραπλανήθηκα. Και έχω πει επανειλημμένα πως αν έχω κάνει λάθος, δε θα διστάσω να το παραδεχτώ...Χαλάρωσε λοιπόν.
Το βίντεο υπάρχει, το έχω φέρει στο νήμα. Αν για σένα χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι, σεβαστό.ION 4ever έγραψε:στην προκειμένη έχει και πάρα έχει ποιος είναι ο Τομπρας.
Αν υπάρχει ένα βίντεο που μιλάει με τον καιζερ και τον τζουνς
χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Για μένα ΔΕΝ χέστηκε. Μάλλον στούμπωσε.
Το βίνεο βρίσκεται εδώ http://www.youtube.com/watch?v=p-6xZaR2vc8
και σ'αυτό αναφέρονται και ενασχολήσεις και δράσεις του.
Δεν έχω λόγους να τον υπερασπιστώ μέχρι θανάτου.
Μου φτάνει αυτό το βίντεο ως συγκεκριμένη διαδρομή του στα τεκταινόμενα.
Δεν καίγομαι για να μάθω και πώς κατουράει, τι διαστροφές μπορεί να έχει, τι κομπίνες μπορεί να έχει κάνει.
Δε θα το κάνω πουθενά. Δεν έχω λόγους και δεν έχω πρεμούρα. Χέστηκα κι εγώ αν θες για το ΠΡΟΣΩΠΟ τόμπρας. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ τόμπρα είναι που προέχει στο μυαλό μου.ION 4ever έγραψε:Θερμή παράκληση σε εσένα αρέλα που νομίζεις οι ο τομπρας αντιμάχεται
την μνημονική κυβέρνηση να ανοίξεις ένα νήμα να μας φέρνεις τα πεπραγμένα
και τους αγώνες του ανδρός για να μαθαίνουμε και εμείς που δεν ξερουμε.
Παρακαλώ μόνο μην το κάνεις εδώ γιατί θα το ξανακανουμε μπάχαλο το νήμα.
Εσύ που καίγεσαι για ν'αποδείξεις τι λαμόγιο είναι αυτό το σκατόπαιδο που τόλμησε να εναντιωθεί στην αγαπημένη σου end ( εσύ που έκανες δηλαδή ηθελημένα και το απόλυτο shut down στο διαισθητικό κομμάτι σου που θα'ψαχνε το τι "εκπέμπει" αυτό το άτομο στο λίγο αλλά ικανό χρονικό διάστημα που εμφανίζεται και μιλάει στο βίντεο), μπορείς ν'ανοίξεις το νήμα που ζητάς από μένα.
Διότι για μένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ το ποιος είναι ο Τόμπρας. Σημασία έχει η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του και κατά πόσο αυτή ευσταθεί, και παρουσιάζει δεδομένα και στοιχεία. Σε ό,τι με αφορά και ευσταθεί και παρουσιάζει δεδομένα και στοιχεία. Σε ό,τι αφορά την end, (και τους υποστηρικτές της) ΑΥΤΟ θα'πρεπε να'ναι το πρώτο ζητούμενο, κι όχι το ποιόν του. Όπως προείπα, τα επιχειρήματα/δεδομένα και στοιχεία που παρουσιάζει, ΔΕΝ καταρρίπτονται με μομφές στο πρόσωπό του, αλλά μόνο με επιχειρήματα/αντεπιχειρήματα που να αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτά που έδωσε δεν ευσταθούν και είναι ανυπόστατα. ΑΝ ποτέ υπάρξει κάποιος που θα καταφέρει να το κάνει αυτό και με πείσει (με βάση πάντα τη στοιχειώδη κοινή λογική με την οποία έχω εμμονή όπως είπαμε
Μέχρι τότε, μένουμε έκαστος στις οπτικές μας και καλή καρδιά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- felix+

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 10 φορές
Ποιος ειπε οτι ειναι CDR?
Ποιος ειναι εκπρ. τυπου της END?
ο Βαλσαμακης ειναι νομικος εκπροσωπος μονο?
Το εχει κανεις σε βιντεο τη δηλωση του αυτη?
μπορει να ερωτηθει ο Λαμπρακης γι αυτο?
Ποιος ειναι εκπρ. τυπου της END?
ο Βαλσαμακης ειναι νομικος εκπροσωπος μονο?
Το εχει κανεις σε βιντεο τη δηλωση του αυτη?
μπορει να ερωτηθει ο Λαμπρακης γι αυτο?
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Έδωσε Likes: 421 φορές
- Έλαβε Likes: 327 φορές
ArELa έγραψε:Αν το βλέπαμε κατά προτεραιότητα, πρώτοι στις βολές μου θα ήταν φυσικά οι κύριοι της κυβέρνησης και πάρα πολλοί βΟλευτές (με ελάχιστες εξαιρέσεις), δεύτεροι οι δημοσιοκάφροι που διασπείρουν διαρκώς και ΜΟΝΙΜΩΣ παραπλανητικές ειδήσεις και νοοτροπίες, και τελευταίοι οι κύριοι της εντ και ΑΝ θα έκανα τον κόπο να τους πάρω με τις πέτρες... στο βαθμό που δε θεωρώ τόσο μεγάλη ή σημαντική την απήχησή τους. Οι χρυσαυγίτες για παράδειγμα, έχουν πολύ μεγαλύτερη... Κι αυτό που θα'ταν πιο λογικό να μας κόφτει αυτή την ώρα, είναι οι επιπτώσεις των κινήεων των φασιστών συστεμικών που προέβησαν σε συλλήψεις μελών μιας εγκληματικής οργάνωσης όπως τη λένε, σ'ένα γελοίο οξύμωρο βέβαια, αφού η χειρότερη εγκληματική οργάνωση είναι ΑΥΤΟΙ του φασιστικού (και όχι δημοκρατικού) τόξου που μπροστά του οι χρυσαυγίτες είναι αγγελάκια....
Αυτό είναι ένα κυρίαρχο θέμα που μας το επέβαλαν ως κυρίαρχο, όχι η end...Αυτή είπαμε, θα πάρει το δρόμο της, και το πράγμα θα δείξει εν καιρώ... δεν αποτελεί άμεση απειλή για χαωτικές καταστάσεις στον τόπο.
Όσο για το "αντιμνημονιακό μέτωπο", θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έχει πολλά σάπια μήλα μέσα του.
Ελπίζω να γίνει η "εκκαθάριση" πριν διαλυθούμε σύσωμοι στα εξ ων συνετέθημεν.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- ION 4ever

Βεβαίως και τσουβαλιάζεις και όχι μόνο.
Τους απαξιώνεις εντελώς με αυτά που λες και με τις τοποθετήσεις σου.
διότι αν ήσουν έστω προβληματισμένη η σκεπτική θα ερευνούσες
και θα ασχολιόσουν με όλες τις πλευρές και κυρίως θα σώπαινε μέχρι να καταλήξεις .
η έστω θα κατέθετες τους προβληματισμούς σου.
Εσύ Είναι πασιφανές ότι τους έχεις στην απέναντι.
Γιατί δεν το παραδέχεσαι και ευθέως να ξερουμε τι μας γίνεται?
Εγώ πχ. είμαι υπέρ. Η στάση μου είναι ξεκάθαρη και θα αλλάξει
μόνο με την τελική έκβαση των πραγμάτων.
Τους απαξιώνεις εντελώς με αυτά που λες και με τις τοποθετήσεις σου.
διότι αν ήσουν έστω προβληματισμένη η σκεπτική θα ερευνούσες
και θα ασχολιόσουν με όλες τις πλευρές και κυρίως θα σώπαινε μέχρι να καταλήξεις .
η έστω θα κατέθετες τους προβληματισμούς σου.
Εσύ Είναι πασιφανές ότι τους έχεις στην απέναντι.
Γιατί δεν το παραδέχεσαι και ευθέως να ξερουμε τι μας γίνεται?
Εγώ πχ. είμαι υπέρ. Η στάση μου είναι ξεκάθαρη και θα αλλάξει
μόνο με την τελική έκβαση των πραγμάτων.
. Τέλος.ArELa έγραψε:Μέχρι τότε, μένουμε έκαστος στις οπτικές μας και καλή καρδιά.
- arkoudos

ομόλογα Αμερικανικού δημοσίου που λήγουν μεσα στο 2014 και εχουν πιστοποιηθεί απο εταιρεια που κανει αυτη την δουλεια, για να κατατεθουν σαν χρηματα σε λογαριασμο υπερ του ελληνικου δημσιου...ArELa έγραψε:για τα CDR CD RD κλπ, δίδονται διευκρινίσεις κι αν δε δέχεσαι την παρουσίαση, πάλι μπορείς να ψάξεις και να μάθεις (από ένα σωρό άλλες πηγές άσχετες με το θέμα Σώρρα). Σε ό,τι με αφορά, ΑΥΤΗ είναι η ουσία, διότι ΑΥΤΑ καταδεικνύουν αν όντως υπάρχει το χρήμα ή όχι. Κι επειδή ξεκίνησαν ισχυριζόμενοι ότι το έχουν το χρήμα και αποδεικνύεται ότι χρήμα ΔΕΝ έχουν, έχουμε ένα ψευδές δεδομένο που διέσπειραν μαγκιόρικα, δεδομένο που πιστεύουν πολλοί. (τα περί ψευδούς ειδήσεως, κράτα τα όμως, γιατί θ'αναφερθώ παρακάτω)arkoudos έγραψε:δεν γνωρίζω τι ειναι σι ντι αρ και αρ σιντι ,, ουτε γνωρίζω αν ο τομπρας ειναι το λαμογιο που λενε μερικοί,,, οτι ειχε μια ασφαλιστική που έκλεισε και φέσωσε εργαζόμενους και πελάτες ...
αυτο καταλαβαινω εγω οτι παίζει ... οικονομολόγος δεν είμαι , αλλα και αυτοι που είναι αμφιβαλω αν ξερουν πως ακριβως δουλευει το χρηματοπιστωτικο τοσο πολυπλοκα που ειναι κατασκευασμενο..
με απλα λογια, αυτος λεει οτι εχει βαλει 600 δις σε λογαριασμο του ελληνικου δημοσιου και οτι το ελληνικο δημοσιο μπορει να τα εισπραξει οποτε θελει ...
δεν έχω δει ακόμα κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο ...
ας βγει μια μαμημενη επισημη πηγη να μας πει οτι ο μαμημενος λογαριασμός δεν υπαρχει .... πουν τη; ΟΕΟ
μα τα στοιχεία που παρουσιάζει λέμε ότι είναι οικονομοτεχνικοί όροι ...Για τον Τόμπρα τώρα. Δεν γνωρίζω ποιος είναι και στην προκειμένη δεν έχει σημασία το ποιος είναι. Σημασία έχει ότι αντιμάχεται τη μνημονιακή κυβέρνηση (έχω ανεβάσει σχετικό βίντεο που μιλάει με τον Μαξ Κάιζερ στον Άλεξ Τζόουνς) και σημασία επίσης έχει, ότι δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπορεί να αντικρούσει (με αντεπιχείρημα/διάψευση των στοιχείων που παρουσιάζονται, ) αυτή την παρουσίασή του. Μα κανέναν όμως. Το μόνο που έχω δει είναι μύδροι στο πρόσωπό του, κι αυτοί δε μ'ενδιαφέρουν ούτε με αφορούν, αφού από μόνοι τους δεν μπορούν (σε αποστασιοποιημένα και αντικειμενικά μυαλά τουλάχιστον) να αποδυναμώσουν τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάζει.
για την ταμπακιέρα τίποτα .... υπάρχει λογαριασμός ; δεν υπάρχει λογαριασμός ; γιατι δεν υπάρχει λογαριασμός ; ρωτησε την τραπεζα ; που ειναι ο ανύπαρκτος λογαριασμός; ΟΕΟ
ΑΡΘΡΟ 191 ΠΚ.Το ντοκουμέντο σου "χωλαίνει". Η διασπορά ψευδών ειδήσεων (σύμφωνα με τη νομολογία πάντα) ΙΣΧΥΕΙ και μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία, μόνον απέναντι σε δημοσιογράφο που η δουλειά του είναι να μεταδίδει ειδήσεις. Σε ιδιώτη δεν μπορεί να καταλογιστεί, ούτε ευσταθεί νομικά τέτοια κατηγορία. Συνεπώς ή δίκη είναι εξ ορισμού παρωδία.arkoudos έγραψε: σου εχω ενα ντοκουμέντο ομως ..το δικαστήριο απεφάνθη οτι ο σωρρας δεν διασπείρει ψευδές ειδήσεις
με τις υγείες ΣΟΥ λοιπόν!με τις υγείες σας !
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.
Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον* σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον “πεντακοσίων ενενήντα (590) ΕΥΡΩ”.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
το άρθρο ισχύει μόνο για δημοσιογράφους ; χαχαχαχαχχαχα
γιατι; επειδή το λες εσύ ;
το άρθρο νόμου λέει "όποιος" ... δεν λέει όποιος έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου ...θα ηταν φαιδρό άλλωστε αυτό.
ποσός με ενδιαφέρει αν εμφανίστηκε ο μπουμπούκος ή αν χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ...τα ίδια δικαστήρια της ίδιας... "δικαιοσύνης", απέρριψαν (μετά από προσφυγή του Στουρναριού) την αρχική απόφαση που θεωρούσε αντισυνταγματική την κυβερνητική ρύθμιση για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, και επέβαλαν ως νόμιμη την είσπραξή του. Αν τώρα εσύ αναγνωρίζεις την απόφαση ενός δικαστηρίου τέτοιας κοπής, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε να δικάσει (ή να καταδικάσει) ΙΔΙΩΤΗ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ για διασπορά ψευδών ειδήσεων, εγώ πάω πάσο. Να τη χαίρεσαι την απόφαση και να την κρατάς και κορνιζαρισμένη αν θες.arkoudos έγραψε:Στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων των Αθηνών, στο Η' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κτήριο προκάτ, αίθουσα 1,
εκδικάστηκε η μήνυση των Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ
Επιπροσθέτως, σε ενημερώνω ο Άδωνις ΔΕΝ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, παρουσιάστηκε μόνο ο Δαραβίγκας, ο οποίος από κατήγορος, έγινε μάρτυρας υπεράσπισης του Σώρα.
αν εμφανιζόνταν τι θα γίνονταν δηλαδή; θα άλλαζε την απόφαση του δικαστηρίου; όπα ρε ... τόσο γαμάο ειναι ο τύπος; δεν του φαίνεται ....
μου λες οτι ο άδωνης έκανε μήνυση για καταστρατήγηση νόμου που δεν ισχύει για μη δημοσιογράφους,, άκυρη μήνυση δηλαδή ..και το δικαστηριο ξοδεψε καποιες ωρες, κατέθεσαν μαρτυρες κλπ για μια άκυρη μήνυση και εβγαλε και απόφαση για αυτη την ακυρη μήνυση , οχι οτι ειναι άκυρη αλλά αθωωτική .....
επίσης μου λες οτι μετα από ολα τα παραπάνω το δικαστήριο έβγαλε αθωωτική απόφαση επειδη ειναι ανάξιο εμπιστοσύνης ;.... προστάτευσε τον σωρρα επειδή ειναι του συστήματος; πληρωθήκαν; τι ακριβως εννοείς;
αλλα άσε, επειδη ειμαι τοσο βλάκας που δεν μπορώ να αντιληφθώ την βαθύτητα των στοχασμών σου, καλύτερα να μου τα εξηγήσει η γλυκιά σοκολατιτσα που την καταλαβαίνω καλύτερα.
- ION 4ever

αρκουδεarkoudos έγραψε:ΑΡΘΡΟ 191 ΠΚ.
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.
Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον* σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον “πεντακοσίων ενενήντα (590) ΕΥΡΩ”.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
το άρθρο ισχύει μόνο για δημοσιογράφους ; χαχαχαχαχχαχα
γιατι; επειδή το λες εσύ ;
το άρθρο νόμου λέει "όποιος" ... δεν λέει όποιος έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου ...θα ηταν φαιδρό άλλωστε αυτό.
πολύτιμο αυτό που έφερες γιατί πραγματικά δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω αυτό.
Και δεν το έβγαλε από το κεφάλι της η Αρελα είναι ένα επιχείρημα
που το κυκλοφορούν διάφοροι.
Σύντομα πάντως θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις και θα είναι μπαράζ
χαρούμενων ειδήσεων. τουλάχιστον αυτό επιθυμώ και εύχομαι.
χαιρομαι που με καταλαβαίνεις.arkoudos έγραψε:καλύτερα να μου τα εξηγήσει η γλυκιά σοκολατιτσα που την καταλαβαίνω καλύτερα.
Όποτε και αν μπορώ, συμμετέχω.
...αν και μάλλον εσύ μια χαρά τα εξηγείς και σε εμένα