19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ

Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Re: 19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Παρ 21 Οκτ 2011, 00:07

Φώτο αύριο απ την πορεία στα Τρίκαλα...κακηνύχτα...η σημερινή. :crybaby:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 21 Οκτ 2011, 07:18

Μετάνιωσα που έφυγα νωρίς.

Ο άνθρωπος που έφυγε μου ήταν γνωστή φυσιογνωμία από τις πορείες αλλά δεν τον ήξερα προσωπικά.

Στις πορείες του ΠΑΜΕ δεν γίνονται σχεδόν ποτέ φασαρίες.

Το ΠΑΜΕ πάει πάντα μόνο και τώρα φαίνεται γιατί.

Τα μπάχαλα βγήκαν από το ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ.

Αλλά θα μπορούσαν να ήταν από οποιοδήποτε άλλο μπλοκ.
Σίγουρα δεν μπορεί να χρεώσει κάποιος σε ένα κίνημα ότι συμμετέχει σε μπάχαλα.

Αλλά δεν μπορούν να περιφρουρήσουν την πορεία τους.
Από οποιοδήποτε μπλοκ μπορούν να ξεπηδήσουν μπάχαλα.

Είναι παρακρατικοί και όχι αναρχικοί.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Οκτ 2011, 09:20

Justme έγραψε:Φώτο αύριο απ την πορεία στα Τρίκαλα...κακηνύχτα...η σημερινή. :crybaby:
Ρε συ Αντώνη, δεν κάθεσαι στ'αυγά σου σε παρακαλώ; Προτεραιότητα έχει η υγεία σου κι αυτήν πρέπει να προσέξεις τώρα, γιατί περιμένουν κι΄αλλοι αγώνες στη συνέχεια και σε θέλουμε γερό και δυναμικό γι'αυτούς.
Αφού τελικά αψήφησες πράγματα και πήγες :hitlol: περιμένω με ενδιαφέρον τις φωτο... :wink:

freeromios έγραψε:Τι θα είχα καταφέρει?
Τίποτα.
Δεν σε ζόρισε κανείς να πας Ε/ρωμιέ.
Ο καθενας επιλέγει μόνος του. Κι αφήνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, χωρίς επικρίσεις...
freeromios έγραψε:Συμβουλές έδωσα. Η νηφαλιότητα στη σκέψη και η ικανότητα να βλέπει καποιος απο μακριά καταστάσεις που ζει είναι σπάνια χαρίσματα και δοξάζω τον Θεό που μου τα έδωσε.
Τα του εαυτού σου μπορείς να τα γνωρίζεις. Τα των άλλων όχι. Μην θεωρείς ντεφάκτο δεδομένο πως όσοι πήγαν εκεί είναι ζώα, ανεγκέφαλα κοπάνια, αρνιά ή προδότες ή ότι δεν έχουν τη δική σου "προγνωστική" ικανότητα ή το δικό σου κριτήριο. Δεν είσαι σε θέση να τους μέμφεσαι ούτε να τους κρίνεις επειδή προτίμησαν να πανε παρα την όποια έκβαση, θεωρώντας το καλύτερο απ'το να κάθονται αδρανείς στον καναπέ τους, να βλέπουν το "θέαμα" σαν τρίτοι παρατηρητές απ'το χαζοκούτι τους και να νιώθουν δικαιωμένοι που δεν πάλεψαν, διότι γνώριζαν εκ των προτέρων (ή προδιέγραψαν κι οι ίδιοι, γιατί όχι) το αποτέλεσμα... Αυτοί τουλάχιστον- που μπορεί επίσης να'ξεραν εκ των προτέρων πως επί του πρακτέου ίσως να μην άλλαζαν τίποτα- θα μπορέσουν να πουν "το πάλεψα όπως ήξερα και μπορούσα", όταν σε 10 χρόνια τα παιδιά τους θα τους ρωτήσουν "πού ήσουν εσύ (πατέρα ή μητέρα) και τι έκανες όταν έβλεπες να ξεπουλάνε την Ελλάδα πιρ παρά κι εμάς μαζί, απλώνοντας επάνω μας τη φασιστίλα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο;" Οι καναπεδάτοι/αδρανείς και οξυδερκείς "που έβλεπαν μακρυά", δεν ξέρω τι θα τους πουν...ή τι θα πουν στον ίδιο τους τον εαυτό ακόμα στην τελική... ότι "ήξερα εκ προοιμίου πως δε γίνεται τίποτα, οπότε άραξα χαλαρά στον καναπέ μου χωρίς ν'αντιδράσω καν σ'αυτό που ενέσκυπτε, γιατί θα'ταν χαμένος κόπος"; Σπουδαία ικανοποίηση και δικαίωση θα'νιωθαν τότε! Αν είχαν όλοι φίλε μου αυτή τη λογική, δε θα σηκωνόταν ο Ελληνισμός σαν το Δαβίδ να αντιπαλέψει τον Τούρκο-Γολιάθ, ο οποίος θα ήταν κατσικωμένος ακόμα στο σβέρκο μας. Ούτε θα γέμιζε χθες η πλατεία από κοσμάκη...Κι έτσι θα είχαν λαβή οι κύριοι..."εθνοπατέρες" μας, να θριαμβολογούν ότι "πέρασαν" άνετα αυτά εξαμβλώματα που τώρα πασχίζουν να ψηφιστούν, επιβεβαιώνοντας νοοτροπία όλων των εξουσιαστών, που μας θέλει μια άβουλη μάζα κι ένα κοπάδι προβάτων που ακολουθεί ανεγκέφαλα όποιον τους παραστήσει τον τσοπάνη, και δε διανοείται να σηκώσει ποτέ το κεφάλι.

Σήμερα θα διαφωνήσω στο εξής που έγραψες (χωρίς να παραθέσω την τελική φράση του σκεπτικού που μ'έβγαλε απ'τα ρούχα μου- περί προδοτών) :
Αλλά όταν μια μάχη είναι εκ των προτέρω χαμένη και η ήττα δεν θα δώσει στον ηττημένο ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ κέρδος (ηθικό, χρόνου, φήμης, δημιουργία φόβου στον αντίπαλο, κλασσικότερο παράδειγμα η ήττα = 1000 νίκες στις Θερμοπύλες)
Και θα διαφωνήσω ως προς τον φόβο που νομίζεις ότι δεν δημιουργείται στον αντίπαλο. Αν δεν είχε δημιουργηθεί ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ο φόβος μπροστά σε ένα τεράστιο επικριτικό, οργισμένο και διεκδικητικό πλήθος κόσμου, δεν θα εξόπλιζαν χιλιάδες μπατσο-ρομπότ σαν αστακούς για να προστατευτούν, ούτε θα έστελναν και τα παρακρατικά στοιχεία τους σε ΚΑΘΕ μεγάλη συγκέντρωση, για να την διαλύσουν. Δεν αντέχουν ούτε να τη βλέπουν...
Αλαζόνες είναι. Ηλίθιοι και "ανίκανοι" (η καραμέλα του συρμού) ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 21 Οκτ 2011, 09:52

αναρχικοι και αντιεξουσιαστες my ass ,τρομοκρατες και εγκληματιες του κερατα ειναι που χτυπουν το λαο και οχι την εξουσια
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Οκτ 2011, 10:42

firefightergr έγραψε:αναρχικοι και αντιεξουσιαστες my ass ,τρομοκρατες και εγκληματιες του κερατα ειναι που χτυπουν το λαο και οχι την εξουσια
:urock: :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Παρ 21 Οκτ 2011, 11:06

KKE το κόμμα σου χαφιέ. Παρακρατικοί είσαστε και φαίνεστε.

Τα επεισόδια έγιναν επειδή οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ δεν ήθελαν να επιτρέψουν άλλα μπλοκ διαδηλωτών να πλησιάσουν τη βουλή. Η αρχή έγινε με το μπλοκ του «Δεν Πληρώνω» και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση αναρχικοί. Σε όλες τις προηγούμενες διαδηλώσεις το ΠΑΜΕ με το έφτανε στο Σύνταγμα καθότανε λίγο και στη συνέχεια γινότανε καπνός. Χθες όμως έμεινε εκεί θεωρώντας ότι είναι τσιφλίκι του, μην αφήνοντας άλλους να πλησιάσουν με φανερό σκοπό να προστατεύσουν τη βουλή. Τα σκυλιά φυλάγανε τ' αφεντικά τους. Ακολούθησε φυσικά το όργιο ψεμμάτων, αφού το βράδυ έκαναν παρέλαση όλοι οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ από τα κανάλια - μέχρι και η Παπαρήγα βγήκε στον Ζούγκλα - για να εισπράττουν συγχαρητήρια από τους Πρετεντέρηρες και το ΛΑΟΣ και να λένε τα γνωστά παραμύθια τους.

Ακόμη και για το συνδικαλιστή που πέθανε στην αρχή υπήρξε όργιο παραπληροφόρησης ότι ο θάνατος του οφείλεται είτε από πέτρα, είτε επειδή τον χτύπησαν αναρχικοί. Τελικά αποδείχτηκε ότι οφειλότανε στα χημικά. Και παρ' όλα αυτά η ΓΓ των παρακρατικών ρουφιάνων δεν είπε ούτε μια λέξη για την αστυνομία ή, μάλλον είπε ...ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αστυνομία. Αλλωστε μια μια χαρά συνεργασία είχαν με τα ΜΑΤ όταν επιχείρησαν με ένα συνδυασμένο ντου να διαλύσουν όλο τον κόσμο που ήταν στα άλλα μπλοκ. Βέβαια δεν τους βγήκε, αλλά δεν πειράζει.

Από εδώ και πέρα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω, μια και οι ειρηνικοί περίπατοι του κόμματος των ρουφιάνων τέλος. Θα πληρώνουν τις συνέπειες των πράξεων τους.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 21 Οκτ 2011, 11:15

freeromios εγώ είμαι προφανώς της ιδίας άποψης με σένα, και ως τώρα δεν είδα να θίγεις κανέναν μόνο να προβληματίζεσαι δημόσια.

βλέποντας και όσα έγιναν χθες και αυτό που λέει πχ ο Clash, η κατάσταση όσο πάει και ξεφεύγει. τα λόγια μας, πχ freeromios και aftokaitoallo θα τα θυμηθείτε, εύχομαι όμως να μην ειναι πια αργά, όταν θα έχει τελειώσει ο μακρύς δρόμος μετά τον πάτο που πιάσαμε.

συμφωνώ με τον Clash σε ένα πράγμα: ο ρόλος της Παπαρήγα χθες ήταν τουλάχιστον περίεργος. κι αν όντως εμποδίζουν κάτι τότε αυτό είναι η προσέγγιση του λαού στη βουλή όπου και πρέπει να γίνει λαϊκή κατάληψή της αλλιώς θα μένουν όλοι σε πορείες επ' άπειρον με ένα δυο θύματα ή κανένα, και αρκετούς τραυματίες, κι οι άλλοι μέσα στη βουλή θα συνεχίσουν το θέατρο.

αυτό που λέει ο Clash το άκουσα χθες και από μία δημοσιογράφο - είχε ανοιχτή φυσικά την τηλετύφλωση ο σύζυγος και τι να κάνω άκουγα. κάποια Πυργιώτη; κάπως έτσι, πως δηλαδή προστατεύουν την βουλή φανερά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Παρ 21 Οκτ 2011, 11:28

Clash έγραψε: μην αφήνοντας άλλους να πλησιάσουν με φανερό σκοπό να προστατεύσουν τη βουλή. Τα σκυλιά φυλάγανε τ' αφεντικά τους.
Πράγματι ποιο ΜΠΑΜ δεν μπορούσε να κάνει ...και όλα αυτά στον απόηχο προσφάτων δημοσιευμάτων

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 42&t=13219
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 21 Οκτ 2011, 11:39

κατά πως φαίνεται την μοίρα αυτής της χώρας θα την καθορίσουν δύο γενιές, αυτή του Πολυτεχνείου και αυτή της πλ. Συντάγματος.

τα κοινά χαρακτηριστικά του πλήθους των διαδηλωτών είναι πολλά, αν δεν ομοιάζουν σε όλα, αγνοί ως επί το πλείστον που ο μονος τρόπος κατά το σκεπτικό τους ειναι να προτάξουν τα στήθη στους μπάτσους, και να φωνάξουν ενάντια στην εξουσία/χούντα μπροστά στη βουλή ή στους δρόμους που οδηγούν στη βουλή.

κάποτε εντός του Πολυτεχνείου (ή έτσι "έμεινε στην ιστορία") υπήρχε κι η φωνή της Δαμανάκη που καλούσε σε κάποιου είδους συστράτευση.

τώρα έχουμε κάποιους αντιμνημονιακούς πολιτικούς με σαφείς κορώνες ενάντια στην εξουσία μέσα στη Βουλή.

θα μπορούσε κανείς να παραλληλίζει για ώρες, η ιστορία απλά επαναλαμβάνεται.

το καλό είναι πως πλέον αρχίζει και κάνει μπάμ ο ρόλος του ΚΚΕ. ψυχρός και υπολογιστικός, ρομποτικά φροντίζει να μην διασαλευθεί η τάξις του κατά τα φαινόμενα μόνο "δικομματισμού".

τα λέω και στον σύζυγο πχ που κατεβαίνει σε πορείες και διαμαρτυρίες, και ενώ συμφωνεί μαζί μου πως έτσι έχουν τα πράγματα μου λέει "και τι να κάνω; να κάτσω σπίτι δεν μπορώ.."

τράβα του λέω αλλά μείνε μακριά απο ταραχές γιατί πραγματικά δεν αξίζει να αφήσει κανείς την πνοή του για κάτι που όπως όλα δείχνουν έχει προβλεφθεί και "κανονιστεί" εκ των προτέρων από την Εξουσία.

και αυτό συμβουλεύω όλους, μακριά από ταραχές το νου σας! γιατί απλά εγώ δεν μπορώ να συμβουλεύσω το αντίθετο, ούτε να μην συμβουλεύσω καθόλου.

cheers!
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Παρ 21 Οκτ 2011, 11:44

aftokaitoallo έγραψε:

"και τι να κάνω; να κάτσω σπίτι δεν μπορώ.."

τράβα του λέω αλλά μείνε μακριά απο ταραχές γιατί πραγματικά δεν αξίζει να αφήσει κανείς την πνοή του για κάτι που όπως όλα δείχνουν έχει προβλεφθεί και "κανονιστεί" εκ των προτέρων από την Εξουσία.

Γαμώ τα παιδιά είναι ο άντρας σου ... χαίρομαι που έχω τέτοιους συνανθρώπους !!

στο δικό σου σχόλιο ....

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Οκτ 2011, 11:46

Clash έγραψε:KKE το κόμμα σου χαφιέ. Παρακρατικοί είσαστε και φαίνεστε.

Τα επεισόδια έγιναν επειδή οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ δεν ήθελαν να επιτρέψουν άλλα μπλοκ διαδηλωτών να πλησιάσουν τη βουλή. Η αρχή έγινε με το μπλοκ του «Δεν Πληρώνω» και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση αναρχικοί. Σε όλες τις προηγούμενες διαδηλώσεις το ΠΑΜΕ με το έφτανε στο Σύνταγμα καθότανε λίγο και στη συνέχεια γινότανε καπνός. Χθες όμως έμεινε εκεί θεωρώντας ότι είναι τσιφλίκι του, μην αφήνοντας άλλους να πλησιάσουν με φανερό σκοπό να προστατεύσουν τη βουλή. Τα σκυλιά φυλάγανε τ' αφεντικά τους. Ακολούθησε φυσικά το όργιο ψεμμάτων, αφού το βράδυ έκαναν παρέλαση όλοι οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ από τα κανάλια - μέχρι και η Παπαρήγα βγήκε στον Ζούγκλα - για να εισπράττουν συγχαρητήρια από τους Πρετεντέρηρες και το ΛΑΟΣ και να λένε τα γνωστά παραμύθια τους.

Ακόμη και για το συνδικαλιστή που πέθανε στην αρχή υπήρξε όργιο παραπληροφόρησης ότι ο θάνατος του οφείλεται είτε από πέτρα, είτε επειδή τον χτύπησαν αναρχικοί. Τελικά αποδείχτηκε ότι οφειλότανε στα χημικά. Και παρ' όλα αυτά η ΓΓ των παρακρατικών ρουφιάνων δεν είπε ούτε μια λέξη για την αστυνομία ή, μάλλον είπε ...ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αστυνομία. Αλλωστε μια μια χαρά συνεργασία είχαν με τα ΜΑΤ όταν επιχείρησαν με ένα συνδυασμένο ντου να διαλύσουν όλο τον κόσμο που ήταν στα άλλα μπλοκ. Βέβαια δεν τους βγήκε, αλλά δεν πειράζει.

Από εδώ και πέρα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω, μια και οι ειρηνικοί περίπατοι του κόμματος των ρουφιάνων τέλος. Θα πληρώνουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί...
Τόσο που έχω μείνει βλαμμένη τώρα...
γιατί είναι κουλό (για τους παλιότερους που ξέρουν τι διαλεκτικά γλέντια στήναμε με τον Νικόλα) να νιώθω πως μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί του εδώ... :thumb: Αυτό είναι ικανό να μου προκαλέσει ακόμα και εγκεφαλικά δηλαδή! :lol:

Καλώς μας επανέκαμψες ρε θηρίο. :xara: Έλειψες. :D
Ελπίζω να μην ξαναλείψεις για τόσο καιρο! :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 21 Οκτ 2011, 12:21

Πράγματι το ΠΑΜΕ είχε καπελώσει την χτεσινή συγκέντρωση.
Γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου που βρέθηκα αρχικά έπεφταν πέτρες και δακρυγόνα. Μετα έκαναν ντου κάποιοι του ΠΑΜΕ και από πίσω ήρθαν τα ΜΑΤ.
Όταν καθάρισαν την Βουκουρεστίου, ήρθε με φόρα από πίσω μας ένα μπλόκ του ΠΑΜΕ που είχε αποκοπεί στην Πανεπιστημίου και βρεθήκαμε μέσα σε αυτό. Φτάσαμε μπροστά στη Βουλή και εκεί μείναμε. Ένας φίλος μας όμως που ερχόταν από Μοναστηράκι, τρόμαξε να μας φτάσει γιατί δεν τον άφηναν να περάσει τα διάφορα μπλοκ που είχαν κάνει αλυσίδες.
Και ωραία, μπορεί λόγω «προστασίας» να κατάφερε το ΠΑΜΕ να κρατηθεί κάποιες ώρες παραπάνω η συγκέντρωση και να μην τη διαλύσουν οι μπαχαλάκηδες αλλά…
εμείς είμαστε εκεί για πολλούς λόγους και συγκεκριμένους, και ενας από αυτούς είναι ότι δεν θέλουμε νταβατζήδες!
Αρκετούς έχουμε ήδη, και ντόπιους και ξένους.
Αν συνεχίσει έτσι το ΠΑΜΕ, δύο είναι τα τινά.
Δεν θα κατεβαίνει ο μεμονωμένος κόσμος.
Όσοι συνεχίσουν να κατεβαίνουν, θα τα βάλουν με τον μοναδικό νταβατζή που θα έχουν μπροστά τους (και δεν μιλάω μόνο για τους αντιεξουσιαστές), όλο το μένος τους θα βγεί εκεί.
Και οι άλλοι θα κοιτούν ψηλά από τα παραθυρα της Βουλής και θα τρίβουν τα χέρια τους.
Τη συνέχεια δεν θέλω να τη σκέφτομαι….και λίγη φαντασία να έχει κανείς μπορεί να κάνει αρκετά σενάρια.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 21 Οκτ 2011, 12:30

Και άντε οι αναρχικοί είναι κουκουλοφόροι (ποιοι το λένε αυτό; οι κρανοφόροι του ΠΑΜΕ), είναι προβοκάτορες, είναι ασφαλίτες, είναι παρακρατικοί, είναι πράκτορες και ότι άλλη παπαριά ξεφουρνίζει η Παπαρήγα. Του «Δεν Πληρώνω» τι είναι ρε ρουφιάνοι του ΚΚΕ και τους κοπανήσατε; Αϊ στο διάολο ψεύτες.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΣΠΑΣΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 21 Οκτ 2011, 12:32

Joy έγραψε: Και οι άλλοι θα κοιτούν ψηλά από τα παραθυρα της Βουλής και θα τρίβουν τα χέρια τους.
Τη συνέχεια δεν θέλω να τη σκέφτομαι….και λίγη φαντασία να έχει κανείς μπορεί να κάνει αρκετά σενάρια.
ααααα τι μου θύμισες, κάποιον παχύ άνθρωπο στη βουλή που κάπνιζε κιόλας εκείνο το απόγευμα της διαδήλωσης κατά της συνθήκης Σενγκεν, έστρεψα το βλέμμα στην βουλή και είδα έναν ακριβώς όπως τα περιγράφεις, βλέπετε τότε (και χρησιμοποιώ όλον μου τον σωκρατικά ειρωνευόμενο στόμφο) ήταν πολύ εύκολο να είσαι ακριβώς από κάτω, μια χούφτα άνθρωποι είμασταν με καλογριες και καλογέρους γύρω μας και άλλους βαθύτατα θρησκευόμενους, οι οποίοι φαντάζομαι θα ένιωσαν ντροπή όταν κάτι παιδιά έκαναν αυτήν την κίνηση προς τον τύπο στην βουλή... ---> :moutza:
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 21 Οκτ 2011, 12:51

Βρε Clash, να σε ρωτήσω κάτι γιατί το έχω απορία.

Τους παρακρατικούς προβοκάτορες σίγουρα τους έχετε εντοπίσει.
Κανονικά θα πρέπει να τους γνωρίζετε από την όψη και μόνο. Μερικοί είναι τοσο φανεροί μόνο από την κοψιά και το ντύσιμο τους.
Και αν τους αναγνωρίζετε, τι κάνετε για να τους αποφύγετε? Ποια είναι η αντίδραση σας δηλαδή απεναντί τους?
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 21 Οκτ 2011, 12:54

Ναι τους έχουμε εντοπίσει. Εχουν κράνη και παλούκια με τις σημαίες ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΚΝΕ.
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Παρ 21 Οκτ 2011, 12:59

ArELa έγραψε:
Ρε συ Αντώνη, δεν κάθεσαι στ'αυγά σου σε παρακαλώ; Προτεραιότητα έχει η υγεία σου κι αυτήν πρέπει να προσέξεις τώρα, γιατί περιμένουν κι΄αλλοι αγώνες στη συνέχεια και σε θέλουμε γερό και δυναμικό γι'αυτούς.
Αφού τελικά αψήφησες πράγματα και πήγες :hitlol: περιμένω με ενδιαφέρον τις φωτο... :wink:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και εγώ θα κάθομαι στο χωριό...δεν μου κάθετε καλά με τίποτα. :cool:

Στα Τρίκαλα, μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ αλλά χωρίς σοβαρά επεισόδια.

http://m.alfavita.gr/artro.php?id=48391
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:03

Ναι τους έχουμε εντοπίσει. Εχουν κράνη και παλούκια με τις σημαίες ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΚΝΕ.
Ελα τωρα :) ..ξέρεις ποιους λέω..τους άλλους…τους ανεπίσημους..
Αυτούς τους σφίχτες με τα κολλητά τζην και τα στενά μπλουζάκια και τις κουκούλες..
Αυτούς που μοιάζουν με φαντάροι που μόλις τελείωσαν τη βασική εκπαίδευση..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:05

Ο καλωδιομένος με το σακάκι που έκοβε βόλτες μπροστά από τους κρανοφόρους του ΠΑΜΕ, ποιος ήταν ρε ρουφιάνοι του ΚΚΕ; Με ποιον μίλαγε; Πως εξηγείται το ότι μετά από λίγο κάνατε ντου ταυτόχρονα εσείς από πάνω με πλάτη μπάτσους και από κάτω τα ΜΑΤ.

Αντε χαφιέδες και ύστερα έχετε το θράσος να μιλάτε για παρακρατικούς και ασφαλίτες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:12

Νίκο, δες κι αυτό http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 30#p153730 και άκου τι λέει κι ο Καζάκης για το ΠΑΜΕ.

Βέβαια εσύ τα λες πιο χοντρά και ενημερώνεις επιπρόσθετα, (και μου σηκώνεται η θριξ κιγκλίδωμα :freak: - να δούμε τι θα πει η δοκτορέσσα όταν επανακάμψει...)
αλλά κι αυτός επισημαίνει κάποια πράγματα, που έχουν ιδιαίτερη αξία, με δεδομένο πως έχει αριστερή "καταγωγή"...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:34

Απ ότι βλέπω έχουν αρχίσει να στρώνουν στον ενδυματολογικό τομέα.

Βρε Clash εσύ δίκιο έχεις σε αυτά που λές αλλά πέρα από ΠΑΜΕ, ΚΝΕ και λοιπούς φανερους εχθρούς, η απορία μου είναι πως αντιμετωπίζετε αυτούς εδώ που σας χαλάν την πιάτσα.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:45

Πολύ φοβάμαι Χαρούλα, ότι δεν τους "αντιμετωπίζει" κανείς τελικά...
ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
Κι η ύπαρξη παρακρατικών στοιχείων που το παίζουν αναρχικοί-αντιεξουσιαστές, είναι στα μυαλά πολλών (και στο δικό μου) δεδομένη.

Παίζει ένα περίεργο "απυρόβλητο" μ'αυτούς τους τύπους, δε βρίσκεις;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:47

Μα καλά θέλετε και τα αντιγράφεται αυτά τα πράγματα; Σε όλες τις διαδηλώσεις όταν εμφανίζονται τα ΜΑΤ εκατοντάδες άνθρωποι τους φωνάζουν φύγετε και κάνουν τέτοιες χειρονομίες. Επίσης από που προκύπτει ότι αυτοί στο βίντεο είναι αναρχικοί ή, έστω είναι από μπλοκ των α/α. Μήπως νομίζεται πως μόνο αναρχικοί πετούν πέτρες;

Οταν εντοπίζεται ασφαλίτης έχει αυτή τη μεταχείριση το ...παιδί του λαού.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:48

Clash έγραψε:Μα καλά θέλετε και τα αντιγράφεται αυτά τα πράγματα;
Ποια πράγματα;

Γενικά δεν κατάλαβα την τοποθέτησή σου.
Σε ποιον απαντάς;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Παρ 21 Οκτ 2011, 13:49

aftokaitoallo έγραψε:
γιατί πραγματικά δεν αξίζει να αφήσει κανείς την πνοή του για κάτι που όπως όλα δείχνουν έχει προβλεφθεί και "κανονιστεί" εκ των προτέρων από την Εξουσία.
cheers!
Όχι ότι δεν έχει <<παίξει >> 100 φόρες ή ότι δεν το έχετε δει ...
έτσι απλά να το θυμόμαστε
(φυσικά ουδεμία ταύτιση έχω με τον κύριο ..... αλλά ουδείς εγκυρότερος εκ των έσω )

Mornie utúlië
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”