Οι Anonymus κηρύσσουν πόλεμο στο καθεστώς ΓΑΠ

Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Οι Anonymus κηρύσσουν πόλεμο στο καθεστώς ΓΑΠ

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 21:20

monst3rmind έγραψε:
taleapad έγραψε:
Methos έγραψε: Ας μην λυπομαστε αλλα ουτε να χαιρομαστε για κανεναν. απλα ας παρατηρουμε αποστασιωποιημενοι μεχρι να μπορουμε να βγαλουμε
ασφαλή συμπεράσματα.
Πολὺ ὄμορφα λόγια, μετρημένα σωστά, λιτά, Ἑλληνικά.
Ἐκφράζονται ἐπίσης περιεκτικὰ ἀπὸ τὴν λέξη: «ἴδωμεν».
πωπω... που το θυμήθηκες τώρα αυτό ρε;
αυτό το λέγαμε πολύ παλιά...
πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια... :lol: :lol: :lol:
Δυόμιση χιλιάδες φίλε και ακόμα δεν τα μάθαμε καλά.
monst3rmind έγραψε:και το "μάλα λόγια να αγαπιόμαστε" επίσης κολλάει. (δεν ξέρω πως ακριβώς...)
:respect:
Το "μαλα" = πολύ. πχ. ηγαπήθη τα μάλα δηλ. αγαπήθηκε πολύ.
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η
Μ' άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 21:30

Δεν συμφωνω οτι οποιος κι αν ειναι απο πισω μας βολευει.
Γιατι αναλογα με το ποιος ειναι απο πισω. αυτος θα κανει και την δευτερη κίνηση.
Οτι φαινομενικα μας βολευει δεν σημαινει οτι μας βολευει και στα αληθεια.
Δεν διαφωνώ!

Σαφώς και θα κάνει την δεύτερη κίνηση.

Προς το παρόν μας βολέυει. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά (όσο μπορούμε) και θα δούμε πως θα πάει.

Προς το παρόν όμως βολεύει διότι μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κάτι γίνεται, κάποιοι αντιδρούν. Κατα συνέπεια μπορούμε περισσότεροι να αντιδράσουμε. Δηλαδή μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε.

Πέρα από αυτό όμως υπάρχει και η άλλη παράμετρος, να είναι αυτό που λένε οι Anonymus αλλά στην πορεία να περάσει ύπουλα σε άλλα «χέρια». Αλλά και αυτό θα φανεί στη δεύτερη κίνηση.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 21:36

Joy έγραψε: Αλλά και αυτό θα φανεί στη δεύτερη κίνηση.
joy σε χαιρετώ!
Μου φαίνεσαι πολύ καλή στο σκάκι. :P
Συμφωνώ απολύτως με τις τοποθετήσεις σου. :giverose: και χαίρομαι που είσαι εδώ.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 21:44

Λες να ξεκινήσω να παίζω? :D

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σας βρήκα όλους μα όλους! :xara: :xara:
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 21:47

Joy έγραψε:Λες να ξεκινήσω να παίζω? :D

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σας βρήκα όλους μα όλους! :xara: :xara:
Που καιρός για σκάκι?
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Παρ 08 Ιούλ 2011, 22:33

Κάποιοι άλλοι έχουν καιρό για σκάκι από ότι φαίνεται...

Χάκερς χτύπησαν το site της Βουλής, άφησαν προκήρυξη
http://news-gr.gr/2011/07/%CF%87%CE%AC% ... 1%CE%BD-3/

Αθόρυβος πόλεμος...
ΔΕΝ είναι οι Ανώνυμοι.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 08 Ιούλ 2011, 23:25

Πολυ βολικό... παλι θα περασουν καναν νόμο που θα προσπαθει να βάλει το ιντερνετ στο γύψο...
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Παρ 08 Ιούλ 2011, 23:28

Εδώ θέλω να καταθέσω τις δικές μου σκέψεις που με απασχολούν αυτές τις μέρες με το συγκεκριμένο θέμα των Ανώνυμων.
Αν και μετάφρασα το πρώτο βίντεο και αυτή τη στιγμή δουλεύω ένα δεύτερο, πάλι δικό τους, βρίσκομαι κατά κάποιο τρόπο, με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Πάντα ακολουθώ τα αισθήματα μου περισσότερο από τη λογική και τα αισθήματα μου έδειξαν ότι κάτι σημαντικό δημιουργείται πίσω από όλο αυτό το κίνημα. Σίγουρα αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα και είναι πολύ πιθανό να υποστηρίζεται κι αυτό το κίνημα, όπως και τα περισσότερα που ξεφυτρώνουν τα τελευταία χρόνια from the powers that be, αυτό μένει να αποδειχτεί στη πορεία. Μέχρι τώρα το μόνο που έχω να παραθέσω είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που θέλοντας να συμμετάσχουν σε οτιδήποτε φαινομενικά δείχνει να είναι ενάντια στο σύστημα, άρπαξαν την ευκαιρία και ανέβηκαν στο τραίνο, αλλά αλίμονο, δεν βρήκαν αυτό που περίμεναν εκεί και συνεπώς έρχεται η απογοήτευση. Θα έλεγα ότι αυτό το φαινόμενο, σε γενικές γραμμές δεν αποτελεί εξαίρεση από άλλα που παρατηρούμε να συμβαίνουν στο πλανήτη. Οι περισσότεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι και πολύ ειδικότερα οι νέοι, ψάχνουν μια δίοδο να εκφραστούν, να ακουστούν και γενικά να γίνουν επιτέλους ακουστές οι κραυγές τους. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό και δεν αναφέρομαι πια στο συγκεκριμένο τόπικ, αλλά γενικότερα, επειδή παρατηρούμε το γεγονός ότι ταυτόχρονα με τις διεξόδους, αυξάνονται και τα αδιέξοδα, έχει να κάνει με το γενικό στήσιμο του παιχνιδιού και αυτό το παιχνίδι παίζεται εδώ και αιώνες, χιλιετίες και οι "άρχοντες" του παιχνιδιού έχουν σκεφτεί πως θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα, δεκαετίες μπροστά και αυτό ίσως να είναι μια συγκρατημένη περιγραφή του μεγαθήριου που αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά να προχωρούμε μπροστά ακάθεκτοι, ζητώντας από το σύμπαν να μας φέρει το μέλλον που θέλουμε να ζήσουμε, εμείς και οι επόμενοι (τα παιδιά μας), χωρίς αποφάσεις και δράσεις που βασίζονται σε σκεπτικά που είχαν οι παπούδες μας, γιατί όλοι τους ήταν καθοδηγημένοι, εν αγνοία τους, αλλά αποκτώντας ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία μας και στην ιστορία του πλανήτη μια στάση μη-συμμόρφωσης, με όλη την έννοια. Βασικά δεν είναι δυνατό να νομίζεις ότι μάχεσαι το σύστημα, όταν τρέφεσαι από το σύστημα, ντύνεσαι από το σύστημα, ζεις μέσα στο σύστημα, τα παιδιά σου διδάσκονται από αυτό το σύστημα και γενικά η όλη σου επιβίωση εξαρτάται από από σύστημα. Είναι σαν να κόβεις το κλαδί του δέντρου που κάθεσαι επάνω. Τόσο απλά.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 05:20

Καποιοι απο αυτους εχουν συλληφθει.
Οφειλω να προστατεψω το φόρουμ και τον εαυτό μου.
Δεν θα επιτρεψω να υπαρχουν tutorial και παροτρυνσεις.
Το ιδεο δεν παροτρυνει σε καμια εκνομη ενεργια και δεν θα παροτρύνει ποτέ.
Καμια συμβουλη για χακινγκ δεν θα επιτρεψουμε να αναρτηθει, ουτε και
καμια πληροφορια σχετικα με το πως να συμμετασχει κανεις σε αυτους τους ανωνυμους.
Οκ μαθαμε τι ειναι αυτοι οι ανωνυμοι για το εγκυκλοπαιδικο και το ειδησεογραφικο του θέματος.
Ο καθένας σχημάτισε την άποψη του.
αλλα δεν θα τους προμοταρουμε κιολας.

Ως εκ τουτου talepad το αρθρο σου μεταφέρθηκε στην αποθήκη.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 09:44

Εγώ πάντως Methos, οφείλω να πω εδώ ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν άξιζε μιας τέτοιας μεταχείρισης ως προς το περιεχόμενο της και επί της ουσίας δεν προωθούσε τους Ανώνυμους λιγότερο ή περισσότερο από το βίντεο που μετέφρασα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Ουσιαστικά η πράξη σου αυτή δηλώνει ότι θα πρέπει να χάσουμε την ελευθερία της έκφρασης, ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε στα ΙΔΕΟ; Και ταυτόχρονα σημαίνει ότι μπορούμε να εκφραζόμαστε με όποιο τρόπο μπορούμε ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ; Δεν υποστηρίζω το κίνημα των Ανώνυμων και αν και μετέφρασα ένα βίντεο ή και μπορεί να μεταφράσω ένα άλλο, είναι μέσα από την όλη μου προσπάθεια να παρέχω μεταφράσεις, ώστε αυτοί που δεν γνωρίζουν τη γλώσσα να μπορούν να σχηματίσουν μια γνώμη. Αλλά σε γενικές γραμμές, συγνώμη, αλλά βρίσκω πως η απομάκρυνση της ανάρτησης του talepad ήταν εκτός τόπου και χρόνου και εντελώς(για μένα πάντα) απαράδεκτη! Το ίδιο δηλαδή θα μπορούσε να γίνει και για τις αναρτήσεις σχετικά με το ΜΜS, που κι αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο των παγκόσμιων υπηρεσιών υγείας; Που θα πρέπει να φτάσει κανείς, όπως λες, για να προστατεύσει ένα φόρουμ; Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 10:02

Με κάλυψε πλήρως ο skion.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 12:08

Methos έγραψε:Καποιοι απο αυτους εχουν συλληφθει.
Οφειλω να προστατεψω το φόρουμ και τον εαυτό μου.
Δεν θα επιτρεψω να υπαρχουν tutorial και παροτρυνσεις.
Το ιδεο δεν παροτρυνει σε καμια εκνομη ενεργια και δεν θα παροτρύνει ποτέ.
Καμια συμβουλη για χακινγκ δεν θα επιτρεψουμε να αναρτηθει, ουτε και
καμια πληροφορια σχετικα με το πως να συμμετασχει κανεις σε αυτους τους ανωνυμους.
Οκ μαθαμε τι ειναι αυτοι οι ανωνυμοι για το εγκυκλοπαιδικο και το ειδησεογραφικο του θέματος.
Ο καθένας σχημάτισε την άποψη του.
αλλα δεν θα τους προμοταρουμε κιολας.

Ως εκ τουτου talepad το αρθρο σου μεταφέρθηκε στην αποθήκη.
Ἀγαπητέ μου Methos

Βιάζομαι λίγο γι᾽αὐτὴ τὴν ἀπάντησημὲ σκοπὸ τὴν ἀποφυγὴ περισσότερης ἐκτάσεως στὸ θέμα. Θὲλω νὰ γνωρίζῃς κι ἐσὺ ὅπως καὶ οἱ ἄλλοι ἀναγνῶστες τῆς ἰστοσελίδος, ὅτι δὲν ἔχω θιχθεῖ καθόλου ἀπὸ τὴν ἀφαίρεση τῆς ἀναρτήσεως λαμβάνοντας σὰν δεδομένα τὰ ἀκόλουθα:

Εῖναι γνωστὸ ὅτι δὲν ἔχω ἀρκετὴ ἐμπειρία στὸν χῶρο τοὼν διαδικτυακῶν ἀναρτήσεων, πολλῷ δὲ μᾶλλον καὶ τῶν πιθανῶν συνεπειῶν ποὺ μποροῦν ὡρισμένες ἀπὸ αὐτὲς νὰ ἐπιφέρουν. Κατὰ συνέπειαν ἡ ἐμπειρία μου ὑστερεῖ παρασάγγας τῆς ἰδικῆς σου ὅπως καὶ τῶν περισσοτέρων σὲ αὐτὸ τὸν χῶρο, ὁπότε βρίσκομαι σὲ πολὺ μειονεκτικὴ θέση νὰ μπορέσῳ νὰ κρίνῳ τὴν ἐνέργεια καὶ ἐπ᾽οὐδενὶ λόγῳ αὐτὴ ἐγείρει ἐγωϊστικὰ συμπλέγματα καὶ προσεγγίσεις γιὰ νὰ ἐκφραστῇ. Ἐὰν λοιπὸν ἔχει κριθεῖ ἀναλόγως, γιὰ ἀπόσυρση, καλῶς καὶ ἔγινε καὶ ὀφείλω καὶ εὐχαριστήρια γιὰ τὴν προστασία κινδύνων ποὺ δὲν εἶναι ὁρατοὶ τοὐλάχιστον σὲ μένα.

Ὀφείλω μία μικρὴ ἀναδρομὴ - ἀνάλυση ποὺ ὁδήγησε τὸ σκεπτικὸ μου σὲ αὐτὴ τὴν δημοσίευση. Εἶδα γιὰ πρώτη φορὰ ἕνα ἀνάλογο βίντεο μέσα στὰ ἰδεογραφήματα, τὸ παρακολούθησα καὶ διάβασα μερικὰ ἀπὸ τὰ σχόλια. Ἐν συνεχείᾳ ἔκανα μία περιήγηση στὸ διαδίκτυο καὶ βρέθηκα στὸ ἐν λόγῳ, ὅπου καὶ σκέφτηκα ὅτι ἀποτελοῦσε μία συμπλήρωση τῶν ἤδη ἐκτεθέντων σχολίων ἐπ᾽αὐτοῦ, κατὰ συνέπειαν καὶ θετικὴ συνεισφορὰ στὴν συνολικὴ γνώση τοῦ ἀντικειμένου συζητήσεως.

Ἐπιπλέον θεώρησα τὸν σχολιασμὸ ὡς ἀπαραίτητο συστατικὸ περιέχοντας τὸ δικό μου σκεπτικὸ καὶ θεώρηση, ἡ ὁποία καὶ κατεδείκνυε μία σαφῶς ἐπιφυλακτική, ἀμυντική, συγκρατημένη καὶ «καχύποπτη» στάση ἀπέναντι στὶς εἰσερχόμενες πληροφορίες, ἴσως ἀκόμη καὶ λίγο περισσότερο τῶν ἄλλων ὅπως ἔχουν διατυπωθεῖ. Προκειμένου νὰ καλύψῳ τὸ θέμα πλήρως καὶ νὰ προσφέρῳ ὅσο τὸ δυνατὸν περισσότερες πληροφορίες ἐπ᾽αὐτοῦ κατὰ τὸ δυνατὸν,παρουσιάζοντας ὀπτικὴ ἄποψη, κάλυψη καὶ ἀπὸ τὶς δύο πλευρὲς, θεώρησα σκόπιμο νὰ γραφῇ ἡ τοποθέτηση τῶν Ἀνωνύμων καὶ ὅπως συγκεκριμένα ἀνέφερα:

«...Ὅπως διαβάζω οἱ περισσότεροι τηροῦν αὐτὴ τὴν ἐπιφυλακτικὴ στάση ἀπέναντι στὸ θέμα τῶν Ἀνωνύμων καὶ αὐτὸ τὸ χαρακτηρίζω σὰν πολὺ θετικὴ στάση. Θέλοντας νὰ συνεισφέρῳ κάτι λίγο θὰ παραθέσῳ τὸ κείμενο:
HOW TO JOIN ANONYMOUS - A BEGINNER'S GUIDE
ποὺ πιθανῶς νὰ διαφωτίσει μὲ τὴν τοποθέτηση τῶν Ἀνωνύμων καὶ νὰ βγἀλῃ ὁ καθένας τὰ δικά του συμπεράσματα. Ὅπως θὰ δεῖτε τὰ λέει ὅλα καὶ τίποτα.».

Ἕνα ἀπὸ τὰ ἐρωτήματα ποὺ ἀναφύονται εἶναι τὸ ἐὰν τὸ βίντεο εἶχε ἀναρτηθεῖ κατὰ μόνας, χωρὶς τὴν μετάφρασή του,θὰ ἐτύγχανε τῆς ἰδίας μεταχειρίσεως; (αὐτὸ ἐρωτᾶται γιὰ μελλοντικὴ χρήση καὶ γνώση καὶ δὲν περιέχει κανένα ἴχνος εἰρωνικῆς χροιᾶς – βλέπεις ὁ γραπτὸς λόγος μπορεῖ νὰ γίνῃ μερικὲς φορὲς παρεξηγήσιμος).
Θέλω ἐπίσης νὰ εὐχαριστήσῳ τοὺς ἀναγνῶστες skion καὶ exiled γιὰ τὴν τοποθέτησή τους καὶ ἔκφραση καθῶς καὶ γιὰ τὸν χρόνο ποὺ τοὺς ἀπασχόλησε ἡ ἀνάρτηση.

Ἐὰν ἢμασταν παιδιὰ καὶ παίζαμε ἕνα παιχνίδι θὰ εἴχαμε καθορίσει τοὺς ῥόλους μας μεταξύ μας καὶ θὰ ἔπαιζε ὁ ἕνας τὸν γιατρὸ, ὁ ἄλλος τὸν ἀσθενή, ὁ ἕνας τὸν φαντάρο καὶ ὁ ἄλλος τὸν ἀξιωματικὸ. Θὰ βάζαμε ἂς ποῦμε τὸν πιὸ παχουλὸ νὰ παίξῃ τὸν μάγειρα καὶ τὸν πιὸ ῥωμαλαῖο νὰ κάνῃ τὸ παλληκαράκι κ.ο.κ. Τὸ παιχνίδι θὰ ἦταν τόσο καλὸ ὅσο ἐμεῖς θὰ τὸ στήναμε καὶ μὲ φυσικὴ ῥοπὴ ἢ ἰδιότητες θὰ καθορίζαμε καὶ τὸν ἀρχηγό. Σὰν παιδιὰ σίγουρα θὰ εἴχαμε πολὺ πιὸ καλὰ κριτήρια ἐπιλογῆς καὶ κατανομῆς ῥόλων στὸ παιχνίδι μας ἀπ᾽ὅτι ὁλόκληρο τὸ πολιτικὸ σύστημα ποὺ βρίθει βλακωδῶν νόμων καὶ τροπολογιῶν.

Ἐμεῖς τώρα σὰν ἐνήλικες ἀφοῦ λίγο πολὺ καταλαβαίνουμε τί γίνεται, ὅπως λέει καὶ κάποιος «τί παίζει» ὀφείλουμε τὴν ἐφαρμογὴ τῆς ἀξιοκρατίας τοῦ παιδικοῦ παιχνιδιοῦ. Δηλαδὴ τὴν ἀναγνώριση τοῦ παίκτη ποὺ διαθέτει τὰ περισσότερα προσόντα γιὰ τὸν ῥόλο ποὺ θὰ παίξῃ στὸ παιχνίδι μας.

Ὁ Methos στὴν προκειμένη περίπτωση πρέπει νὰ γίνῃ - εἶναι «ἀξιοκρατικὰ» ἀποδεκτὸς γιὰ τὸν ῥόλο ποὺ ἔχει καὶ ἐγὼ τὸ βλέπω ἔτσι καὶ ὄχι ἀλλιῶς.

Πιστεύω αὐτὸ ποὺ ξένισε «τρόμαξε» ἂν τὸ θέλετε ἦταν ὁ τίτλος :
ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ - ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ καὶ γιὰ τὸν ὁποῖο σὰν δεύτερη σκέψη δὲν ἔχω παρὰ νὰ δικαιώσῳ τὴν ἐνέργεια καὶ τὴν ἐπιφυλακτικότητα στὴν δημοσίευση.

Πάντοτε βὲβαια καὶ ἐφ᾽ὅσον ἔχουμε δεδομένη τὴν ἀλληλοκατανόηση ποὺ διαθέτουμε μποροῦμε νὰ τροποποιήσουμε κάποιες πληροφορίες καὶ νὰ τὶς προσφέρουμε μὲ κάποιο ἴσως πιὸ ἤπιο τρόπο ὥστε νὰ παραμένουμε στὴν ἐνημέρωση στὰ πλαίσια ποὺ εἴμαστε ὅλοι ἀσφαλεῖς.

Εὐχαριστῶ γιὰ τὴν συνέχεια ἀντιλαμβάνομαι ὅτι δὲν εἶναι οὔτε εὔκολη μὰ οὔτε καὶ εὐχάριστη μία τέτοια ἀπόφαση, ὅμως εἶναι ἀπόλυτα κατανοητὴ καὶ ἀποδεκτή.

taleapad
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 16:29

Το βιντεο χωρις το κειμενο ισως να γινονταν αποδεχτο επειδη δεν θα εμπαινα στον κοπο να το δω ολο. αναρτουνται παρα πολλα βιντεο εδω. δεν τα βλεπω ολα. αν δω καποιο που λεει τετοια πραγματα ισως να το αφαιρουσα.
Ειχα αφαιρεσει βιντεο που δυσφημουσε πχ εναν πολιτικο.
Το προβλημα ηταν σαφως ο τιτλεος (πως να γινετε ανωνυμους) σε συνδυασμο με την συλληψη θα μπορουσε καποιος κακοπροαιρετος να το μεταφρασει ως "πως να ενταχθειτε σε μια παράνομη οργάνωση", και ενα συγκεκριμενο σημειο που μπορω να στο στειλω πριβε το οποιο θα μπορουσε να εκληφθει ως προτροπη για εκνομες πράξεις.
Στις ΗΠΑ αυτο το βιντεο θα περνουσε απαρατήρητο. Γιατι υπαρχει συνταγματικη ρυθμιση για την διαδοση των πληροφοριων (γι αυτο και δεν τους αγγιξε κανεις για το βιντεο).
Στις ΗΠΑ μπορει καποιος να φτιαξει σελιδα του στυλ "1000 τροποι να αυτοκτονησεις", βαση των Ελληνικων νομων αυτο θα ηταν ποινικο αδικημα.
Βαση των αμερικανικων οχι.
Άβαταρ μέλους
johnny2000
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από johnny2000 » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 18:57

Το παρακάτω βίντεο δεν μας αφήνει να το ποστάρουμε το φάτσαμπουκ...

http://www.youtube.com/watch?v=gP9q61Fjlqo
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 19:29

Εγώ πάντως Methos, οφείλω να πω εδώ ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν άξιζε μιας τέτοιας μεταχείρισης ως προς το περιεχόμενο της και επί της ουσίας δεν προωθούσε τους Ανώνυμους λιγότερο ή περισσότερο από το βίντεο που μετέφρασα εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Ουσιαστικά η πράξη σου αυτή δηλώνει ότι θα πρέπει να χάσουμε την ελευθερία της έκφρασης, ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε στα ΙΔΕΟ; Και ταυτόχρονα σημαίνει ότι μπορούμε να εκφραζόμαστε με όποιο τρόπο μπορούμε ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ; Δεν υποστηρίζω το κίνημα των Ανώνυμων και αν και μετέφρασα ένα βίντεο ή και μπορεί να μεταφράσω ένα άλλο, είναι μέσα από την όλη μου προσπάθεια να παρέχω μεταφράσεις, ώστε αυτοί που δεν γνωρίζουν τη γλώσσα να μπορούν να σχηματίσουν μια γνώμη. Αλλά σε γενικές γραμμές, συγνώμη, αλλά βρίσκω πως η απομάκρυνση της ανάρτησης του talepad ήταν εκτός τόπου και χρόνου και εντελώς(για μένα πάντα) απαράδεκτη! Το ίδιο δηλαδή θα μπορούσε να γίνει και για τις αναρτήσεις σχετικά με το ΜΜS, που κι αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο των παγκόσμιων υπηρεσιών υγείας; Που θα πρέπει να φτάσει κανείς, όπως λες, για να προστατεύσει ένα φόρουμ; Ευχαριστώ!
Σκιων. το φορουμ δεν ειναι απλα ενας δικτυακος τόπος. τον διαχειρίζονται ανθρωποι με οικογενιες, και οικονομικα προβλήματα κλπ.
Το άρθρο ελεγε ΠΩΣ να γινει κανεις μέλος των ανώνυμων. και ελεγε ΤΙ να κανουν στην περίπτωση που εχουν κανει καποια παρανομία.
Σωστο αυτο; σου στελνω αμα θες το συγκεκριμενο κομμάτι σε προσωπικό μηνυμα.
Αν επρόκειτο απλά για το κλείσιμο μιας σελίδας. πίστεψε με. δεν θα λογόκρινα τίποτα.
Αλλα αν υπάρχει φόβος να με δω με χειροπέδες οχι δεν θα το επιτρέψω.
Εχω ζωή, κι εχω οικογένια.
Μπορεις να εκφραστείς με οποιονδήποτε τρόπο αρκει να μην υπάρχει η εννοια
Α) της συκοφαντίας
Β) μη επιβεβαιωμενης ειδησης.
Γ) μεταφορά ράδιο αρβύλα ειδησης (φήμης) χωρίς να αναφέρεται η πηγη.
Δ) προτροπή στην παράβαση του νόμου.
Ε) λεκτική η αλλου ειδους επίθεση στο πρόσωπο συμφορουμιτη.
Το παραπάνω άρθρο που διέγραψα είχε το χαρακτηριστικό Δ.
Εγω λοιπον επειδη σε σεβομαι παρα πολυ.
Ειμαι διατεθιμενος να αλλάξω τα στάτους μας.
να εισαι εσυ ο επόπτης κι εγω χρήστης.
και να επιτρέπεις οτι θελεις.
φυσικα εσυ θα εχεις την οποια ευθήνη. οπως την εχω εγω τώρα.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 20:26

Methos, συγνώμη ειλικρινά αν σ' έκανα να αισθάνεσαι άσχημα με την παραπάνω ανάρτηση μου.
Αλλά η ανάρτηση του taleapad δεν μου φάνηκε να προτρέπει στη παραβίαση του νόμου, περισσότερο από το βίντεο που μετέφρασα εγώ, που κατά κάποιο τρόπο, αν θες, είναι έτσι φτιαγμένο, να ωραιοποιεί την οργάνωση αυτή, επομένως τείνει να προωθεί το έργο και τους στόχους της και θα έπρεπε να αξίζεις ίσης μεταχείρισης.
Βάση αυτής της σύγκρισης έγραψα τη δική μου ανάρτηση και εκεί στηριζόταν και ο τρόπος σκέψης μου.

Να είσαι σίγουρος ότι η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος και τα σχόλια μου δεν είχαν σαν στόχο εσένα προσωπικά, παρά τη δύσκολη θέση σου ως επόπτης. Και όχι, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου σε καμία περίπτωση, από τη μία επειδή δεν έχω το χρόνο που απαιτεί η δουλειά σου και από την άλλη, είναι σίγουρα δύσκολο να παίζεις τον "αστυνομικό" σ' ένα χώρο στον οποίο έχει πολλούς φίλους.

Και εκ των υστέρων, ίσως να έχεις δίκιο και να ισχύει αυτό που ισχυρίζεσαι και τότε εγώ θα είμαι λάθος.
Αλλά το δέχομαι να είμαι πιθανόν λάθος, αλλά πάντα ακολουθώ τη διαίσθηση μου κι όχι τη λογική, γιατί αυτή μου την έχει διαμορφώσει με την "εκπαίδευση" του το σύστημα και το τελευταίο με βρίσκει εδώ και χρόνια απέναντι του σαν αντίπαλο, ιδεολογικά, αλλά και στη πράξη.

Να ξέρεις ότι σέβομαι το ρόλο σου στο φόρουμ και εσένα προσωπικά, αυτό βέβαια στο βαθμό που μου είναι δυνατό, παρακολουθώντας κατά καιρούς δημοσιεύσεις σου και σχόλια στο χώρο αυτό, παρά από προσωπικές ανταλλαγές σκέψεων.

Μιχάλης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Ιούλ 2011, 00:51

Μόλις είδα τι εξελίχθηκε εδώ...
Εκτιμώ και ευχαριστώ τον Μέθο που ενήργησε εν τη απουσία μου με μόνη πρόθεση την περιφρούρηση και την προστασία των ανθρώπων εδώ μέσα

εκτιμω όμως και τις θέσεις που εξέφρασε ο Μιχάλης.

Θα ζητήσω λίγο χρόνο για να σκεφτώ πριν τοποθετηθώ για το αν πρέπει να επανέλθει το άρθρο του φίλου μας του Τάσου σ'αυτό το τόπικ.

Σας ευχαριστώ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Ιούλ 2011, 11:45

Nα ενημερώσω ότι τελευταία παρακολουθώ και το (νεοσύστατο) κανάλι του Paul Joseph Watson, οι αναλύσεις του οποίου είναι οξυδερκείς παρά το νεαρό της ηλικίας του, και η γνώμη του βαρύνει ιδιαίτερα στη σκέψη μου, στο βαθμό που είναι από τους καλυτερους αναλυτές που έχω δει στα εναλλακτικά ΜΜΕ - (κρατάει όλο το prison planet μόνος του- αρθρογραφεί δηλαδή- και κατ'επέκτασιν και το infowars)

Σε αυτό εδώ το βίντεο

Εστιάζει κατά κύριο λόγο στον Ασάνζ και το Wikileaks με το οποίο ταυτόχρονα συνδέει και τους Ανώνυμους ...
Έδωσε δηλαδή μια άλλη οπτική επί των Ανωνύμων εδώ, μια οπτική που οφείλω να τοποθετήσω στο τόπικ.

Ενώ οι απόψεις για τον Ασάνζ και το Wikileaks είναι αμφιλεγόμενες, αλλά κυρίως επικρατεί η άποψη ότι πρόκειται για "θάλαμο αντήχησης" του στρατιωτικο-βιομηχανικού κατεστημένου των ΗΠΑ, "βγάζει" δηλαδή αποκαλύψεις που το συγκεκριμένο κατεστημένο, ή δεν έχει πρόβλημα αν βγουν, ή θέλει να βγουν προς τα έξω...

παράλληλα...

Από το 5.26 λεπτό (όποιος θέλει πάει και ακούει το συγκεκριμένο κομμάτι) αναφέρεται στις ομάδες χάκερς που στηρίζουν το Wikileaks... έγιναν "κύριοι συνήγοροί" του, χακάροντας διαφορετικές οργανώσεις. Πρώτες και καλύτερες τη visa και τη mastercard. Το ενδιαφέρον (λέει) είναι ότι αυτοί οι Ανώνυμοι, ξεφύτρωσαν από σάιτ 4chan που τώρα αποσχίστηκε σε δύο διαφορετικές οργανώσεις, το lolsac και τους "ανώνυμους", δυο διαφορετικές ομάδες χακεράδων που διαφωνούν μεταξύ τους και στοχεύουν διαφορετικές οργανώσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η ίδια ομάδα (η 4chan), επιχείρησε πριν κάτι χρόνια να χακάρει το infowars και αρκετά σάιτς του Αλεξ Τζόουνς... Οπότε, αναρωτιέται κανείς, γιατί αυτές οι ομάδες που υποτίθεται πως είναι προσκολλημένοι στον Ασανζ ως "ηθικοί σταυροφόροι", χακάρουν ένα από τα μεγαλύτερα εναλλακτικά μέσα, που θα'λεγε κανείς ότι εκθέτουν/ξεμπροστιάζουν τους ίδιους που θέλει και ο Ασάνζ να εκθέσει...

Σχετίζεται με αυτό και το γεγονός ότι έγιναν απίστευτες προσπάθειες να δώσει συνέντευξη ο Ασάνζ στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς... Θα'πρεπε να ενδιαφερόταν τουλάχιστον, να δώσει μια 20λεπτη συνέντευξη σε μία από τις μεγαλύτερες (αν όχι τη μεγαλύτερη) πλατφόρμες εναλλακτικών ΜΜΕ, στον πλανήτη. Μάθαμε ότι το Wikileaks και συγκεκριμένα ο Ασάνζ, δεν θέλει καμία σχέση και συνάφεια με το infowars.

Αυτά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Δευ 11 Ιούλ 2011, 14:06

Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο και οι σχολιασμοί του Watson, αν και θα προτιμούσα να ακούσω σχόλια σχετικά με την υπόθεση Assange-Jones από ένα ανεξάρτητο αν ήταν δυνατό σχολιαστή, ώστε να μπορούσα να σχηματίσω μια καλύτερη γνώμη.

Αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ένας ωκεανός από υπονούμενα ενάντια στον Αssange και κατ' επέκταση εναντίον των ομάδων χάκερς γενικότερα Anonymus, 4chan, lolsac κλπ. Αμφότεροι μπορούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο ως την αιωνιότητα, χωρίς εμείς στην ουσία να μπορούμε να σχηματίσουμε μια αντικειμενική γνώμη.

Μια τέτοιου είδους λασπολογία έχει εξακοντιστεί ενάντια στον Jones και το Infowars παλαιότερα, χωρίς πάντα να αποδεικνύεται τίποτα. Και επιπλέον αυτοί οι δημοσιογράφοι που "υποτίθεται" ότι συνεργαζόταν με τον Assange με την έκδοση αυτού του βιβλίου τον αποκαλούν εγωμανή και ένα αρπακτικό του σεξ. Αναρωτιέμαι γιατί;

Συγνώμη, αλλά άκρη δεν βρίσκω.

Παρατηρώ όμως κάτι που το έχω δει στο παρελθόν, δηλαδή πετυχημένοι αντίπαλοι του συστήματος και της NWO να τρώγονται μεταξύ τους. Όσο για τους Ανώνυμους, μιας και είναι το θέμα του συγκεκριμένου τόπικ και μ' αυτούς δεν βγάζω άκρη.

Εκτός από το χακάρισμα κάποιων κυβερνητικών και εταιρικών ιστοσελίδων ανά το κόσμο, δεν βλέπω τίποτε άλλο. Θα δούμε.

Αλλά εγώ που δεν είμαι δηλαδή και κανένας χάκερ, αν είχα τις δυνατότητες και τη τόλμη να εναντιωθώ στο σύστημα με τέτοιο τρόπο, θα σκεφτόμουνα κάτι πιο απλό: Να μπω στις κεντρικές τράπεζες της Ελλάδος, Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα και να σβήσω όλα μα όλα τα δάνεια της φτωχολογιάς.

Αυτά για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
sevdalone
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sevdalone » Δευ 11 Ιούλ 2011, 15:08

Η σύσταση των "Ανώνυμων" σαν ιδέα και όχι κίνημα μπορεί να έχει απεριόριστες δυνατότητες στην καταπολέμηση του συστήματος.

Επίσης τέτοιου είδους κινήσεις στο ίντερνετ και όχι μόνο ξεφυτρώνουν σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Όσο προσπαθούν να τα κόψουν τόσα περισσότερα ξεφυτρώνουν.

Για τους Ανώνυμους πάντως ενώ μου άρεσε πολύ σαν ιδέα θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη. Δεν βλέπω κάτι σημαντικό πλην καναδυό χακεριών. Και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω ΠΑΝΤΑ το σχέδιο για τον έλεγχο του ίντερνετ. Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο συστημικοί να έρθουν με τη "λύση" (έλεγχος) για το "πρόβλημα" (Ανώνυμοι) που θα χρίζει αντιμετώπισης.

Awareness and Truth are our Power and Freedom

Love for Everything and Hatred for None

Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Τρί 12 Ιούλ 2011, 13:21

Προφανώς ακούγεται αλλοιωμένο σαν εξωγήινος επειδή έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο text-to-speech πρόγραμμα. Τώρα κατά πόσο είναι αληθινό θα φανεί εκ του αποτελέσματος (αν υπάρξει κάποιο). Ο πόλεμος εντυπώσεων είναι εύκολος. Αυτά που λένε στα βίντεο είναι σωστά πάντως.
Methos έγραψε:Δ) προτροπή στην παράβαση του νόμου.
Ό,τι είναι νόμιμον δεν είναι και ηθικόν. :loco: (Οκ, δεν πρέπει να υπάρχουν προτροπές για κάτι σε δημόσιο χώρο αλλά να το έχουμε υπ' όψιν)
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 12 Ιούλ 2011, 14:18

Συμφωνω με αυτο που λες. αλλα εμεις πρεπει να συγκερασουμε το νομιμο και το ηθικο.
Ναι μεν να μην προβαλουμε ανηθικα μηνυματα αλλα να το κανουμε στα πλαισια του νομου.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Τετ 13 Ιούλ 2011, 16:30

Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:32

Οι "θέσεις" των "ανωνύμων" από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει
δεν με ενοχλούν καθόλου.
Το αντίθετο θα έλεγα.
Όμως το γεγονός ότι πολλά τηλεοπτικά δίκτυα
έχουν καλύψει το θέμα, μου κάνει κάπως.
Σαν να προσπαθούν να μας σπρώξουν πρός τα εκεί.
Κάποιος μάλιστα ονομάζει τον τρόπο λειτουργίας τους, Αθηναϊκή δημοκρατία
την ίδια στιγμή που τους θάβει.

Πάντως ότι ο "πόλεμος" στην παρούσα φάση μαίνεται διαδικτυακά είναι γεγονός.

Τα συστήματα καταρρέουν και θα συνεχίσουν να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο.
Με η χωρίς τους ανώνυμους.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:36

Too much info για τους ανώνυμους, δεν μου κάθεται και τόσο καλά.Σημειωτέον δε οτι το 70% των ικανών χάκερς δουλεύουν σε κυβερνητικές θέσεις .
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”